Naplók

Hogyan szabadulhatsz meg tőle örökre?

No, sietek gyorsan, még a legelején leszögezni, hogy nem egy ördögi fortélyossággal kitervelt, tökéletes, bűnjelek nélküli gyilkosság forgatókönyvét adom itt közre, hiszen ezoterikus értelemben abszolút nincs szükség arra, hogy valakit ténylegesen eltegyünk láb alól ahhoz, hogy végérvényesen megszabadulhassunk tőle. Tovább »

Ha még egyszer születnék ....

Ha újra születnék, pasinak születnék Tovább »

A gonosz támadása16

Hatott a péntek és 13,mert vettem sorsjegyet és először visszanyertem az árát, azon megint vettem egyet és nyertem 800 Ft-ot. Tovább »

A gonosz támadása15

Éjszaka megint ramazúri volt.Lefeküdtem rendes időben,elálmosodtam,bekuckóztam az ágyban,aludtam is egy sort.Hirtelen nagy hullámzásra ébredtem,remegett belé a hasam is.Megijedtem, h így nem tudok továbbaludni,kiszállt minden álmom.Felébredtem teljesen.Forgolódtam, de a hullámzás nem csitult,idegesített.Aztán arra gondoltam, h ezek szadiznak rajtam, nem adom meg nekik azt az örömöt, h féljek és id Tovább »

A gonosz támadása14

Tegnap este hanyagoltam a gonoszt, mert néztem a tv-t.Összpontosítottam erősen, mert időnként átcsapott agresszívbe és erős hullámzást és égetést idézett elő a gerincemnél.A fejemet is sugározta, nehezen tudtam követni, ami ment a tv-ben. Tovább »

A pokol haragja semmiség egy sértett nő dühéhez képest (… avagy titkok és rejtélyek a budai napkirály udvarából)

A budai napkirály, Mátyás király életének is léteznek ám olyan fejezetei, amikről a történelemkönyvek szinte egyáltalán nem regélnek. Olyan titokzatos tudományok és különös rejtélyek szálai húzódnak meg a király életrajzának száraz, csakis történelmi jellegű információi mögött, amik akár egy izgalmas, misztikus filmdráma forgatókönyvének is simán alapját képezhetnék. Tovább »

A gonosz támadása13

Remélem igaza van Kleopátrának és gondolati úton zaklat egy pasi és neje és semmi humbug nincs benne.Akkor nagyon ráérhet, ha egész nap velem van elfoglalva, irányítani akarja az életem.Most is lepihentem ebéd után, mert félnapos vagyok, aludnom kell egy kicsit telehasra, és egy óra múlva erős hullámzás ébresztett.Aggódik az éjszakámért, nehogy túlaludjam magam és akkor éjszaka nem tudok aludni.Ki Tovább »

Élet a teremtőn túl

Tulajdonképpen születésem óta a titkot kutatom. Persze eltartott egy darabig, mire minderre rájöttem. Ma már, visszaemlékezve világos, hogy a mesékben, a játékban, a tudományban, a nőkben, a munkámban, valójában mindenben, ami az életemben megjelent, az élet nagy titkát szerettem volna felfedezni. Tovább »

Címkék:

A gonosz támadása12

Egész jól alakulnak a dolgok.Reggel igaz felébresztett 6.45-kor azzal, h lakatot kell tenni a házra, h ne járjanak be és fel kell szedni az almát,de mi ez a korábbi rémisztő dolgok helyett.Békésen továbbaludtam egy kicsit.Aztán el kezdte a szokásos semmire sem való napot forszírozni,de megpróbáltam a jelenre koncentrálni és örülni annak, h élek és kimehetek a piacra,az árudába.És pláne jönnek a g Tovább »

A gonosz támadása11

Éjszaka felébresztett a gonosz a hullámzásával.Megpróbáltam lecsillapodni, nem mérgeskedni miatta.Már egész jól tűröm, h beleszólnak az életembe, gondolataimba.Egyszerűen idegesítő, mikor aludni szeretne a zember és egy valaki,fogalmam sincs ki, parancsolgat, erős hullámokkal bombázza az agyamat,nehogymá aludjak!Kimentem a konyhára körtét enni csillapodásul.Sikerült befalnom 3-at, mire megnyugodta Tovább »

A gonosz támadása10

Napközben szomorú voltam, mert nincs munkám, nem jövedelmez az áruda,egyedül vagyok,bánatomban nekifogtam ültetni bokrokat a kertbe,amiket nem tudtam eladni.Nagy örömömre meglátogattak a nagyobbik fiamék és a két kis unokám elfelejtette velem a bút.Köszöntem is a Teremtőnek, h így megvigasztalt. Tovább »

A gonosz támadása 9

Halihó! Tovább »

Új spirituális közösségi oldal indul

Pár hete találtam rájuk, azóta segítek nekik a megvalósításban.

"Mi a spiritan.hu?
1. Közösségi oldal spirituális és ezoterikus embereknek
2. Csak tagok láthatják a tartalmakat és tagokat, éppen úgy, mint a Facebookon
3. Ingyenes oldal, ahol a tagság feltétele a meghívás
4. Események, képgalériák, saját adatlap, csoportok, hangulatjelek...
Mi nem a spiritan.hu? Tovább »

„Több szerelmem éppúgy nem lehet, ahogy több istenem sem” (… egy idézet retorikai kritikája)

Müller Péter bácsi, az Isten szerelmére kérem, ne hajtsa akaratlanul, egy logikailag teljesen átgondolatlan idézettel Allah malmára a vizet!

Olvastam a Heti útravaló 305. részét.

„Test kívánhat sok testet – de a lélek csak egyet. Azt az egyetlen Egyet. Tovább »

A gonosz támadása8

Ma majdnem nyugalom volt.A korábbiakhoz képest kibírható, legalábbis idáig.Sokáig sikerült aludnom.Ezt úgy kell elképzelni, h felébreszt 6.45-kor és aztán nyomatja az idegesítő gondolatokat, h egyedül maradok, pénztelen szegény leszek,csődbe megy a záruda,meghal az Anyukám, vagy valamelyik gyerekem és unokám,a volt férjem,akivel jó a viszonyom a gyerekek miatt és sokat segít, más rokonom hal meg.E Tovább »