A gyönyörű sellőlányok néha tűsarkúban járnak? (Őszintén a frigiditásról)

Láttam egyszer egy elgondolkodtató karikatúrát. Egy gyönyörű, kívánatos, nagymellű, hosszú szőke hajú sellőlány és egy rendkívül csúnya, de hívogatóan széttárt combú csaj között tétovázott egy pasi és a „jaj, Istenem, a szememet kényeztessen vagy a farkamat” dilemmája rajzolódott ki az arcán.

A szexuális téren sokat tapasztalt hímek jól tudják, hogy léteznek olyan szirének, dekoratív külsejű sellőlányok, kiknek csábító pillantásától azonnal ágaskodni kezd a nadrágban a „szerszám”, hiszen bájos a pofijuk, szívdöglesztő a mosolyuk, formásak a melleik, de az ágyban mégis egyértelműen kiderül róluk, hogy „halak”.

Bár a combjaik legtöbbször engedelmesen és kívánatosan szétnyílnak, amikor a nemi aktusra kerül sor, de azok a hideg „haluszonyok” általában nem a mindent elsöprő szexuális szenvedélytől változnak át formás női lábakká.

A tűsarkú cipőkben tipegő, sétálgató sellőlányok lényegében olyan frigid csajok, akik a HAL – mivoltukat ilyen vagy olyan okokból megtagadják, aztán a behálózott pasival simán elhitetik, hogy ellenállhatatlan szex- királyok a pihe-puha, ritmikusan hullámzó paplanok alatt.

Mi a frigiditás? No, ezt általában minden pasi tudja, de a sellőlányok felismerése, illetve leleplezése már jóval keményebb dió! (A „frigidus” latin szó́ból származó frigiditás kifejezés nemi hidegséget jelent).

Mivel frigiditásnak különböző fokozatai léteznek, természetesen egyáltalán nem kizárható, hogy egy szerelmes sellőlány valóban vágyódik a szexuális együttlétre, de az orgazmusa legtöbbször csak színjáték.

1. Ha egy pasinak csakis a saját orgazmusa (kielégülése) fontos, akkor simán eléldegélhet egy sellőlánnyal, ahogy a mesékben szokás. Egy frigid nő (feleség, barátnő vagy élettárs) általában rendkívül fennkölt és vonzó megjelenésű a társaságokban, egy olyan ékszer, amit büszkén viselhet egy pasi, de gyötrelmesen frusztráló jelenség az ágyban.

2. Viszont léteznek olyan hímek is, akik az ágyban nyújtott teljesítményük minőségére rendkívül kényesek, hiszen a férfiúi önérzetükön esik csorba, ha mellettünk fekvő hölgy kielégítetlen marad. No, ők azok, akik általában észreveszik, hogy a szenvedélyesnek tűnő cicababájuk formás lábai igazából „uszonyok”. A felismerés után általában két dolog történik: a „halszakértő úr” gyorsan egy másik csaj után néz, vagy megpróbálja a sellőlányt igazi nővé varázsolni.

Egy őszinte párkapcsolatban, ha egy sellőlány valóban bízik a párjában, akkor talán még a leleplezése előtt elárulja a titkát: „nagyon szeretlek, de a filmekben látott, illetve a regényekben olvasott szenvedélyes végkifejletet, a szexuális mámor csúcsélménye valamiért nálam elmarad”.

Egy intelligens, megértő pasi ennek tényét nem minősíti azonnal tragédiának, egy végleges és helyrehozhatatlan párkapcsolati kudarcnak, hanem csak egy olyan próbatételnek, amely által akár egy olyan „varázslóvá” is válhat, akinek véglegesen sikerül eltüntetnie a kedvese „uszonyát”, türelemmel, megértéssel és szerelemmel. (Persze néha szükség van külső segítségre is, speciális szakemberek bevonásával, de az esetek 99 százalékában a szerelem tényleg mindent legyőz és csodákra képes).

A frigiditás kortörténeti okai egyértelműen a téves erkölcsi normákra vezethetők vissza: „A nőknek nincs szüksége nemi vágyra. A nemi élet bűn. Egy igazi nő visszafogott az ágyban. A szexuális élet egyetlen célja csakis a gyermeknemzés és az anyaság”

Amikor alaposabban utánaolvastam ennek a témának, azzal szembesültem, hogy a szakértők nem az orgazmus hiányát értik a frigiditáson, ezért a fogalom pontosabb meghatározásának közreadása részemről elkerülhetetlen! Természetesen ezt hamarosan meg is teszem, de előtte mesélek két olyan híres „sellőlányról”, kiknek a nevét a történelem, illetve az irodalomtörténet őrzi.

**
1. Madame Pompadour márkiné

Mivel Jeanne Antoinette d' Etioles a házasságát rendkívül unalmasnak találta, elhatározta, hogy XV. Lajos király szeretője lesz. Frigid volt, de egy rendkívül okos és gyönyörű asszony. Akkoriban a király versailles-i udvarban annyi szépasszony legyeskedett XV. Lajos körül, mint csillag az égen, de Jeanne Antoinette –nek sikerült az összes vetélytársát félreállítani „és a kéjsóvár királylegyet a Venus-csapdájába ejteni”. Hamarosan nemcsak a király szeretője, hanem kedvence is lett, ezért megkapta a Pompadour márkiné címet. Feltételezem, hogy simán elhitette Lajossal, hogy az ágyban is király, nemcsak az udvarban és valószínűleg hatalmas orgazmusokat színlelve tette fel a „fejére” (pontosabban a farkára) a koronát.

Talán néha beszélgettek is az ágyban, nemcsak a lepedőt gyűrték, mert a király a kapcsolatukat igencsak értékesnek minősítette. A frigid márkiné később a kéjenc koronás csillapíthatatlan nemi vágyának kielégítését azzal segítette elő, hogy maga helyett friss húst, új lányokat küldött a király ágyába. Előtte gondosan kitanította őket az ágyas „mesterség” fortélyaira, nehogy csalódást okozzanak a királynak, vagyis a saját szexuális tapasztalatait jó „nevelőnőként” továbbadta a tapasztalatlan fruskáknak. Lajos a márkiné elkötelezett szolgálataiért igencsak hálás volt, ezért rendkívül fényűző életet biztosított számára. Történelmi tény, hogy egy nemzet gazdagságát áldozta fel egy frigid, szeszélyes és rafinált nőszemély kedvéért, aki végül mégiscsak „sellőként” halt meg, talán anélkül, hogy a szexuális csúcs „szédítő” magasságát egyetlenegyszer is megtapasztalhatta volna.

2. Charlotte von Stein

Charlotte a weimari herceg udvari főistálló-mesterének volt a felesége, de frigid sellőlányként (asszonyként) mégis sikerült elcsavarnia - az egyébként nem könnyen meghódítható- Goethe fejét. A költő olyan szerelmes lett a tüneményes, ugyanakkor tartózkodóan hideg szépasszonyba, mint egy nagyágyú, ezért Charlotte asszony nevét múzsaként jegyzi az irodalomtörténet.

Goethe úgy vélte, mivel állítólag hitt a lélekvándorlásban, hogy lényegében egy újratalálkozás csodájának részese, vagyis újra találkozott azzal a nővel, aki az előző életében a felesége vagy a testvére volt. Sorra írta hozzá a szenvedélyes levélkölteményeit, de Charlotte csupáncsak annyit engedett meg a poétának, hogy „az izzó halántékát az ölébe tegye”. (Így mondják egyesek, de annak a kérdése, hogy a viszonyuk mindvégig plátói maradt-e, bőséges szakirodalom taglalja, mert erről másféle vélemények is léteznek.)
Végül a szívbéli lelki társát, a frigid Charlotte asszonyt Goethe mégiscsak elhagyta, és Itáliába utazott, hogy a hosszú ideig féken tartott szexuális vágyait végre testi örömökkel is csillapíthassa.

**
A FRIGIDITÁS GYÓGYÍTÁSA

A köznapi nyelvben használt frigiditás értelmezése, melyet az orgazmus hiányával azonosítanak, állítólag pontatlan és félrevezető. Ezt ebből a videóból tudtam meg.

http://www.videoklinika.hu/tevhit_hogy_az_orgazmus_hianya_a_frigiditas_j...

A frigiditás gyógyítható! A szexuálterápiája lényege

Fel kell tárni először a frigiditás eredetét, okait. Fel kell dolgozni a gyerekkort, a szülői mintákat és hatásokat. Végig kell elemezni a pszichoszexuális fejlődést. Helyre kell állítani a nőiséghez, a szexualitáshoz a pozitív, elfogadó attitűdöt. Gyakorlatokat, házi feladatokat kell adni a frigid nőnek, hogy fejlődjön szexuális érzékenysége, reagálókészsége. Az esetleges orgazmushoz jutás egy idő után már önmagában is megerősítő motivációk egyikévé válhat.

Hm, én sokkal inkább hiszek abban, hogy a frigiditás „gyógyításában” a PASI a kulcsfontosságú szereplő (tényező), mert akit őszintén SZERETNEK és VISZONT SZERET, az éppen úgy, mint a kis hableány a mesében, az uszonya helyett lábakat akar, amivel boldogan sétálhat a szerelme mellett.

S ha egy pasi türelmes, megértő és elfogadó, akkor tényleg egy olyan „varázslóvá” változhat az ágyban, akinek véglegesen sikerülhet eltüntetnie a kedvese „uszonyát”.

-------------------------
források: http://www.kamilla-egeszsegcentrum.hu
Pompadour márkiné és Charlotte von Stein története dr. Fritz Kahn tollából származik, akinek sztoriját egy picikét átírtam.

HozzászólásokÉrdekességek sellőkről"Mi akarsz lenni, sellő vagy bálna”?

Egy edzőterem bejáratánál egy nagyon vékony és egy szép nő képe fogadta a látogatókat a következő felirattal:
“Ezen a nyáron mi akarsz lenni, sellő vagy bálna”?

Egy ismeretlen nő így válaszolt a kérdésre:

“Kedves emberek, a bálnákat folyton körülveszik a barátaik (delfinek, fókák, kíváncsi emberek), szexuálisan aktívak és nagy szeretetben nevelik fel az utódaikat.
Rettenetesen jókat szórakoznak a delfinekkel és sok rákot esznek. Egész nap úszkálnak és olyan fantasztikus helyekre is eljutnak, mint Patagónia, a Barents-tenger vagy Polinézia korallzátonyai.
Nagyon szép a hangjuk, még cd-ken is szerepelnek. Lenyűgözőek. Sokan szeretik őket, és rengeteg rajongójuk van.

Sellők nem léteznek

Ha léteznének, kettős személyiségük miatt terápiára kellene járniuk: nő vagy hal?
Nem lenne szexuális életük, sem gyerekeik. Gyönyörűek lennének, de ugyanakkor magányosak és szomorúak.
És mégis ki akar olyan barátnőt, akinek mindig hal szaga van?

Kétség kívül inkább bálna lennék.

Amikor a média folyton azt sulykolja belénk, hogy csak vékonyan lehetünk szépek, én inkább fagyizom a gyerekeimmel, együtt vacsorázom a férjemmel, együtt eszem, iszom és szórakozom a barátaimmal.
Mi nők azért hízunk, mert annyi bölcsességet és tudást gyűjtünk magunkban, hogy az már nem fér el a fejünkben, és ezért kénytelenek vagyunk mindenfelé a testünkben is elraktározni. Nem kövérek vagyunk, hanem remekbe formáltak.
Ahányszor az idomaimat látom a tükörben, mindig megállapítom: “Milyen lenyűgöző is vagyok..”."

Forrás: Diéta&FitneszÉrdekesség

A világ legkielégítetlenebb férfija: https://noizz.hu/szagos/maszturbalo-mumia-pompeii-bol/yegrpnz

A fenti témához semmi köze, de nem tudtam eldönteni, hogy hol adjam közre!?Mi van a sellőlány ajtajára írva?

Hal- KAN gyere be! :)A kis hableány :)

hiába várta a csalfa herceget: http://3.bp.blogspot.com/_soYbtxOhMag/S8NkKUpYevI/AAAAAAAAD2w/fdH0KObpjv... ... mert az időközben más csajok lába között kereste a boldogságot!