A Theta Healing® egy elképesztő hatásfokú módszer

Szeretnél bőségben élni? Szeretnél végre megfelelő párt találni? Eleged van abból, hogy lábtörlőnek használnak, átnéznek rajtad, nem ismernek el? Akkor abba kell hagynod az önkorlátozó gondolkodást, mégpedig most rögtön!
[caption id="attachment_2321" align="aligncenter" width="600"] A Theta Healing® egy elképesztő hatásfokú módszer arra, hogy bőségben és boldog párkapcsolatban élhess végre![/caption]
Ismerősek ezek az önsorsrontó „mantrák”?
“Én erre nem vagyok képes…”, “Engem arra neveltek, hogy…”, “Engem nem ilyen fából faragtak…”. Ha azt veszed észre, hogy megint ezeket ismétled, akkor itt az ideje, hogy felismerd és magadban ezeket a gátló, önsorsrontó programokat! Pontosan tudom, mennyi ember él ezekkel a meggyőződésekkel.
Nagy Orsolya 'Orshee' vagyok. És én is pontosan ilyen helyzetben voltam évekkel korábban!
Azután megismerkedtem a Theta Healing® technikájával. Mikor érdemes elkezdened tanulni a Theta Healing®-et?

  • Ha kilátástalan az életed
  • Ha elveszettnek érzed magad
  • Ha depressziós vagy
  • Ha gondod van a párkapcsolatoddal vagy a munkahelyeddel
  • Ha anyagi problémái vannak
  • Ha képtelen vagy bizonyos helyzetekben felülkerekedni
  • Vagy egyszerűen csak boldogabb, harmonikusabb életet szeretnél élni.

Hogyan "törölheted" a gátló hitrendszereket az életedből?
Az a leghatékonyabb, ha meghallod a saját monológod, és amennyiben túl gyakran ismételgeted az “Én ilyen vagyok…” kezdetű mondatokat, akkor legelsősorban az Önmagadról alkotott lépeket Teremtsd újra! Ahhoz, hogy ez megtörténhessen minden berögzült hitrendszert adj fel, és helyükre megerősítő, pozitív programokat helyezz. Ha nem tudod, hogy kezdj neki, vagy szeretnéd még hatékonyabban csinálni, keress meg, és segítek neked! Gyere el egy Theta Healing® tanfolyamomra és tapasztald meg a felszabadulás örömét.
Gyere és lépj ki az érzelmeid körforgásából. Érezd a változás dinamikáját!
A cikk forrása: orshee.me