ThetaHealing technika® és a TETT

Üdv a ThetaHealing technika® és a TETT világában!
A ThetaHealing® technika és a TETT módszerek segítségével pontosan azonosítjuk saját vágyainkat, és kiépítjük a megvalósításhoz vezető egyenes utat.
Szabadulj meg gyorsan és hatékonyan az olyan gátló tényezőktől, mint a stressz, a bűntudat, a kétségek, az önvád, a meg nem értettség, a frusztráció.
Fontosnak tartom, hogy  harmonikusabbá váljanak a hétköznapjaink, amivel nem csak magunkon, hanem környezetünkön is segíteni tudunk. Tegyük ezt álproblémák, játszmák, konfliktusok nélkül. Lépj Te is a sikeres emberek útjára, alakíts ki  prosperáló közösségeket. Légy Te az a változás, amit a világodban látni szeretnél. Teremtsd meg magadban, majd mutasd meg másoknak is, hogyan csináltad!
Amennyiben még nem tartasz itt, ne csüggedj!
ITT és MOST  a lehetőség számodra is elérhető!   Nyitva állnak az ajtók!
Mit kell tenned?
Kopogtass, csengess, fogd meg a kilincset, nyisd ki az ajtót. Lépj át a kényelmi zónád küszöbén a biztonságos Térben. Használd fel az általam nyújtott lehetőségeket. Keress bátran:

 
A ThetaHealing® technikában a saját tudatunk által létrehozott théta agyhullámokat használjuk, mint eszközt.
Létrehívunk egy olyan tudatállapotot, ahol a szellemiségünk már nem egy merev és ellenséges környezetként tekint az azt körülvevő anyagi világra, hanem otthon érzi magát benne.
Legyél profi az életedben. Manapság ez a járható út.
Észrevetted, ha nem vagy hajlandó fejlődni, akkor elavult 'tudásod' alapján hozod meg az életed fontos eseményeiben a döntést?
Észrevetted, hogy a világ tele van csodálatos lehetőséggel, amikből a felkészületlen emberek hamar kimaradnak? 
Te milyen tudást hordozol magadban amit még nem fedeztél fel, nem aknáztál ki, nem adtad tudtára a környezetednek?
Te milyen képességeidet lennél hajlandó csiszolni, és végre használod a világ jobbá tételéhez? Mikor kezdesz el hinni magadban?
Elgondolkodtál azon, hogy mit fogsz átadni a gyermekeidnek?
 Mit tudhatsz meg tőlem?
Hogyan engedd el  a másoktól való függőséged, a tehetetlenséget, az áldozati szerepeket.
Hogyan alkothatod -gyakorlatilag- újra az önbizalmadat.
Hogyan válj megbízhatóvá magad és mások számára is. 
 
A lehetőségek kinyílnak, az út világossá válik.
Ɵ    Azért hozzuk létre a théta agyhullámot tudatosan fókuszálva, hogy az agyunk teljesebb kihasználtsággal működjön, a saját oldalunkon, hogy valóban nekünk dolgozzon.
Ɵ    Az öröm rezgését fel tudjuk erősíteni, a tiszta öröm pedig a kreativitás, az örömteli teremtés kiindulópontja. Így lehet kiegyensúlyozott, hatékony, tudatosan építkező, de egyben szorongás nélküli módon spontán életet élni.
Ɵ    A théta agyhullámok használatával létrehozunk egy állapotot, amiben a tudatos teremtés képessége felerősödik.
Ɵ    Ebben az állapotban könnyen tanulhatók új, támogató érzelmek, mint például a szeretet, önbecsülés, a tiszta figyelem, bizalom, felelősség és elfogadás.
Itt érzed meg igazán a teljességet is a saját személyes életedben, amit a hétköznapi szintre integrálva óriási változásokat érhetsz el!

​A ThetaHealing technikával és a théta agyhullámot napi szinten használók számára ez az energia kel életre, -vagyis saját módszert kapunk,- amivel saját életünkben hatékonyabbá és boldogabbá tehetjük magunkat. 
Adottságainktól, múltunktól, egyedi képességeinktől és személyiségünktől függetlenül.
 

 Tudsz változtatni! Kérj konzultációt:

Szeretnék részt venni a konzultáción!
Add meg a neved, e-mail címed, és az üzenet mezőben jelezd, hogy neked mikor lenne alkalmas.

 
Forrás: thetahealer.hu