Varázsvíz

Amikor először ízleled meg egy forrás vizét, egészen különleges, de tiszta érzés lesz úrrá rajtad. Néhány érzéssel gazdagabb leszel. Többé már nem felejted el az ízét, az illatát, a színét, a varázsát...a helyet, ahol először megérezted őt.
Mert a bűvkörébe von, igen, elvarázsol téged.
A mélységével, a jelentésével, a múltjával, a jövőjével, de főképp a pillanattal, amivel megajándékoz téged.
Lehet nélküle élni, lehet csapvizet inni, vagy meg is lehet vásárolni egy üzletben, de igazán, neked már semmi sem lesz ugyanaz többé, semmivel sem fogod tudni pótolni az érzést. Már semmi nem fogja tudni úgy csillapítani a szomjadat, mint mikor először ízlelted meg a nyelveddel. Attól a perctől fogva, csak rá tudsz majd gondolni, ha szomjazol, ha békességre vágysz, ha magányos vagy. Mert ez a víz varázsvíz. A te varázsvized. Neked szánták őt. És neki is téged...
♥ L.I

Címkék:

HozzászólásokForrás :)

Ezzel teljes mélységgel egyetértek! :) Pár évvel ezelőtt volt "szerencsém" megízlelni egy igazi forrás vizét, melyet még nem ellenőriztek be, hogy iható e vagy sem. Az illata olyan, mint a friss erdőé, ami még tiszta. Az íze pedig.. mint a hűs Univerzumé, ami tele van csillagokkal. Szentimentális megfogalmazás, de az igazi forrás víz, maga az Élet vize. :) Azóta is gyakran eszembe jut az az egyetlen korty.. :)