Elinor blogja

...rózsát szedni (2009. szeptember 16.-i bejegyzés folytatása)

Utolsó bejegyzésem arról szólt, hogy rám talált a Boldogság, és talán ezért sem írtam már rég. Most csak azt szeretném megosztani Veletek, hogy igen, tényleg jól kívántam, bár ezt akkor is tudtam, de ezt az idő is igazolta, és tudom, hogy igazolni is fogja. Már a kapcsolatunk elején tudtam, éreztem, hogy Ő más, mert Ő az én Társam, a Párom, a Részem. Ez olyan egyértelmű volt és most is az. Tovább »

Kicsi gyere velem...

Amikor az ember boldog kevésbé osztja meg másokkal (én legalábbis így vagyok vele), amikor baj van, akkor viszont folyamatosan panaszkodok. Ezért is írok csak most, annak ellenére, hogy már több mint 3 hete tart a boldogságom. Tovább »

Megint a Ti segítségeteket kérem!!!

Úgy szeretnék egyszer már csak azért írni, hogy mennyire nagyon Boldog vagyok, vagy azért, hogy segíthessek valakinek.

Sajnos ismét én kérek segítséget Tőletek. Tovább »

Szülinapom

Ma lettem 29 éves. Nem mondanám, hogy boldog volt a mai napom, mindenesetre hálás vagyok azért, hogy Anyukámmal lehettem egész nap. Tovább »

Hála

Ma lett meg Anyukám szövettana, és NEGATÍV lett!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Olyan nagyon BOLDOG és HÁLÁS vagyok, hogy azt nem tudom szavakkal kifejezni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Köszönöm Nektek (is) a segítséget, mert nagyon jó volt olvasni, hogy nem vagyok egyedül, és ha hiszek, akkor minden rendben lesz. Nélkületek nehéz lett volna. Tovább »

Lelki támasz

Még új vagyok itt, bár már egy ideje rendszeresen olvaslak Titeket, de még sosem írtam. Eddig nem éreztem szükségét, de most kellene egy kis lelki támasz. Tovább »