MÉZESMADZAG-TRÜKK (… avagy az online átverések egyik módszere)

A virtuális (online) világ szélhámosai igencsak kifinomult módszerekkel dolgoznak.

Ha csak nyelvtanilag kellene értelmeznem az ÁTVERÉS kifejezést, akkor könnyedén tartanám az ujjaim között a tollat, aztán szorgalmasan rónám a sorokat, miszerint egy olyan főnév (köznév), aminek szinonimái: a megtévesztés, az átejtés, a hülyítés, aztán az „orránál fogva vezet” képszerűségével egészíteném ki a felsorolás, de a személyes érintettségem miatt, kénytelen vagyok más aspektusból közelíteni ehhez a témához.

A „KÉSZ ÁTVERÉS” típusú, humoros tévéműsorok roppant népszerűek a tévénézők körében, de azok legvégén az átverés kieszelői, a „szélhámosok” mindig leleplezik önmagukat, aztán az „áldozattal” együtt belevigyorognak a kamerákba és szent a béke, hiszen a csalafinta trükkön végül a célszemély is jóízűen kacag.

Az online világ vérbeli csalói azonban nem showmanek, nem leplezik le önmagukat, és eszük ágában sincs álarcok nélkül a kamerákba vigyorogni, hiszen tökéletesen tisztában vannak azzal, hogy az aljasságuk: humoros játéknak, szórakoztató „tévéműsornak” semmiképpen se minősíthető.

Érdekes, hogy jogi értelemben csakis az anyagi kárt elszenvedőket tekintik áldozatnak, pedig egy-egy lélek megnyomorításának eszmei értéke felbecsülhetetlen, pénzben talán ki sem fejezhető.

A MÉZESMADZAG-TRÜKK lényege, hogy a kiszemelt célszemélyekkel elhitetik az online világban, hogy ami (vagy aki) után vágyakoznak, sóvárognak, az elérhető, valamiféleképpen megszerezhető.

IDEÁLIS ÁLDOZATOK például az olyan EXEK után siránkozó hölgyek, akik könnyeiket éjjel- nappal hullajtva – görcsösen és reménykedve- próbálják visszaszerezni, visszavonzani az áhított pasit. Nekik aztán szinte mindenféle visszavonzási praktikákat tartalmazó videó, könyv, útmutató könnyedén eladható. A jós – illetve a tanácsadó oldalak is jól profitálnak az érzelmi labilitásukból, hiszen szegénykék belekapaszkodnak minden szalmaszálba, ami az útjukba kerül.

Az ilyen szélhámosság még megbocsátható kategóriájú, hiszen ha valamire van kereslet, ott szükségszerűen megjelenik a kínálat is …és bolond, aki egy ilyen üzleti lehetőség mellett csak simán elsétál!

A MÉZESMADZAG-TRÜKKNEK azonban létezik egy sokkal kegyetlenebb változata is, melynek csalogatóan mézédes, ugyanakkor „gyilkos hurokjába” én tök gyanútlanul belesétáltam.

Tiszta szívvel az őrületbe…. talán egy sűríthetném a legszemléletesebben az elmúlt esztendők történéseinek lényegét.

Mi történt? Hm, velem az egyik portálon simán elhitették, hogy aki után sajog a szívem és kiabál, reszket minden porcikám – bár nem fedi fel nyíltan önmagát – mégis jelen van, s a különböző nick nevek mögül teszteli, hogy tényleg érdemesnek ítélhető vagyok –e arra, hogy felrúgja értem a jelenlegi egzisztenciáját.

A fentieket a mézesmadzag- trükk kitalálói csakis úgy tudták kivitelezni, hogy megsértve mindenféle személyiségjogot, ami létezik ezen a nyomorult földön, azt gátlástalanul áthágták.

Feltörték az exem privát levelezését, illetve az én postafiókomat is, aztán átnézték a számítógépeink adatait, dokumentumait és fotóit. Mivel a facebook és egyéb közösségi portálok is nagy pletykások, a csalóknak nem volt nehéz az összegyűjtött adathalmazból összerakni az „életem”.

Ezek után, mint ahogy Isten megteremtette Ádámot, ők is megteremtették a szerelmem virtuális klónját.

Mivel a klón személyisége, stílusa, szóhasználata – persze csakis azon a portálon – megszólalásig hasonlított az exemre, én önként és dalolva sétáltam bele a mézesmadzagos hurokba.

Ó, az elején szinte „láttam” a kedvesem mosolyát, a meleg pillantását és a csalóka online varázslat szinte megrészegített. „Ő az, itt van, ehhez nem férhet kétség!” – kalapálta boldogan a szívem és pillangók röpködtek a gyomrom tájékán.

Hogyan kell mindezt elképzelni? Valahogyan így!

https://manboobz.files.wordpress.com/2013/08/slika-134.jpg
http://www.submitlove.com/wp-content/uploads/2016/06/dating-sites.jpg

„Ó, hogyan lehettél ilyen ostoba” kérdésre a következőket válaszolom.
Az illúzió varázsát a „megtörténhet”, a „beteljesülhet” reménye adja, vagyis annak a reménye, hogy talán az online világban (térben) sikerülhet közösen – az imádott ex pasival együtt - összeragasztani azt, ami a valóságban százfelé tört, aztán akár egy igazi randi egyeztetésére is sor kerülhet.

Kik készítették a mézesmadzaghurok csapdáját? Nem tudom… De az tuti, hogy a galád SZEMFÉNYVESZTŐK birtokolták (birtokolják) a pszichológiai sebezhetőség fortélyainak egész kelléktárát, ezért azt is tudták (tudják), hogy egy ilyen jellegű „játékban” az áldozat rettenetesen megsérülhet, akár halálos sebet is kaphat, mégis SZENTESÍTETTE A CÉL NÁLUK AZ ESZKÖZT.

Mély meggyőződésem, hogy az online átveréseknek is létezik egy olyan határa, aminek átlépése nemcsak etikátlan, hanem bűncselekmény is, de a hatóságok a lélekszintű bűnelkövetőkkel valamiért egyáltalán nem foglalkoznak!

Milyen cél vezérelte azokat, akik hülyét csináljanak belőlem? No, azt én se tudom, de néhány tippem azért mégiscsak van!

Persze a hiszékeny naivitás felelőssége engemet is terhel, hiszen „nem lehet Zsuzsit táncba vinni, ha Zsuzsi nem akarja”, mégis úgy vélem, hogy amit velem „játszottak”, a mellé csakis az aljasság, a becstelenség és az embertelenség jelzői illeszthetők.

Persze egy idő után – annak a portálnak az üzemeltetői – kikapcsolták azt a „vetítőgépet”, aminek hamis „filmkockáitól” érzelmileg megrészegedtem, aztán kegyetlen képekkel próbálták hatástalanítani a korábbi mézédes illúziót, de ezzel csak tövig mártották a szívembe a kést, HISZEN NEM KÖNNYŰ TÚLÉLNI, HA VALAKIT MEGFOSZTANAK AZ ÁLMAITÓL.

Nem tartom valószínűnek, hogy lelkiismeret furdalás gyötörné a szörnyű „játék” kitervelőit, pedig túlzás nélkül állíthatom, hogy ELEVENEN BONCOLTAK FEL, meggyötörtek és végtelenül megaláztak. Ezek a puszta tények, amikre még édes cukormáz sem önthető.

Kedves Olvasóm, vigyázz a lelkedre, amikor az online világ utcáin sétálsz, mert bármikor „meglincselhetnek” … és nincs keserűbb dolog a világon, mint a jóvá nem tehető csalás!

Engem oly mértékben megsebeztek, melynek mély hegei talán még akkor is látszani fognak rajtam, amikor a koporsómban fekszem és JÓVÁ - amit ellenem elkövettek - már soha, semmivel nem tehető!

A lelkük rajta … bár úgy gondolom, hogy szemrebbenés nélkül néznek a tükörbe reggelente a mézesmadzagos trükk kitervelői, kivitelezői.

Mivel álmok nélkül élni a szürke valóságban is lehet, hamarosan itt hagyom az online világ tündöklő, ugyanakkor hamis díszletekből ácsolt „színpadát” és visszaveszem a hétköznapi ruhámat, a poros cipőmet, aztán a vágyaim „leckekönyvébe” beíratom az utolsó elégtelent.

HozzászólásokMivel a kimondott, leírt szavaknak súlya van...

ezt még ma este is halálos komolyan gondolom!
"Amíg a valóságban nem alakulnak kedvemre a történések, addig nem vagyok hajlandó Pipacsvirág lenni"!

Csak úgy teszek, mintha Pipacsvirág lennék, :) de pillanatnyilag a számítógép előtt (....)* ül, vagyis az a személy, akit egészen másképpen hívnak!Quicken Tech Support Phone Number

Quicken Tech Support Phone Number
Quicken Support Number
Quicken Support Phone Number
Quicken Tech Support Number
Quicken Tech Support Phone Number
Quicken Technical Support Number
Quicken Technical Support Phone Number
Quicken Customer Support Number
Quicken Customer Support Phone Number
Quicken Customer Service Number
Quicken Customer Service Phone Number
Quicken Deluxe Support Number
Quicken Deluxe Support Phone Number
Quicken Deluxe Tech Support Number
Quicken Deluxe Tech Support Phone Number
Quicken Deluxe Technical Support Number
Quicken Deluxe Technical Support Phone Number
Quicken Premier Support Number
Quicken Premier Support Phone Number
Quicken Premier Tech Support Number
Quicken Premier Tech Support Phone Number
Quicken Premier Technical Support Number
Quicken Premier Technical Support Phone Number
Quicken Home & Business Support Number
Quicken Home & Business Support Phone Number
Quicken Home & Business Tech Support Number
Quicken Home & Business Tech Support Phone Number
Quicken Home & Business Technical Support Number
Quicken Home & Business Technical Support Phone Number
Quicken Rental & Property Support Number
Quicken Rental & Property Support Phone Number
Quicken Rental & Property Tech Support Number
Quicken Rental & Property Tech Support Phone Number
Quicken Rental & Property Technical Support Number
Quicken Rental & Property Technical Support Phone Number
Quicken Starter Edition Support Number
Quicken Starter Edition Phone Number
Quicken Starter Edition Tech Support Number
Quicken Starter Editionr Tech Support Phone Number
Quicken Starter Edition Technical Support Number
Quicken Starter Edition Technical Support Phone NumberQuickbooks Support Phone Number

Quickbooks Support Phone Number
Quickbooks Support Number
Quickbooks Support Phone Number
Quickbooks Tech Support Number
Quickbooks Tech Support Phone Number
Quickbooks Technical Support Number
Quickbooks Technical Support Phone Number
Quickbooks Customer Support Number
Quickbooks Customer Support Phone Number
Quickbooks Customer Service Number
Quickbooks Customer Service Phone Number
Quickbooks Pro Support Number
Quickbooks Pro Support Phone Number
Quickbooks Pro Tech Support Number
Quickbooks Pro Tech Support Phone Number
Quickbooks Pro Technical Support Number
Quickbooks Pro Technical Support Phone Number
Quickbooks Pro Customer Support Number
Quickbooks Pro Customer Support Phone Number
Quickbooks Pro Customer Service Number
Quickbooks Pro Customer Service Phone Number
Quickbooks Payroll Support Number
Quickbooks Payroll Support Phone Number
Quickbooks Payroll Tech Support Number
Quickbooks Payroll Tech Support Phone Number
Quickbooks Payroll Technical Support Number
Quickbooks Payroll Technical Support Phone Number
Quickbooks Payroll Customer Support Number
Quickbooks Payroll Customer Support Phone Number
Quickbooks Payroll Customer Service Number
Quickbooks Payroll Customer Service Phone Number
Quickbooks Premier Support Number
Quickbooks Premier Support Phone Number
Quickbooks Premier Tech Support Number
Quickbooks Premier Tech Support Phone Number
Quickbooks Premier Technical Support Number
Quickbooks Premier Technical Support Phone Number
Quickbooks Premier Customer Support Number
Quickbooks Premier Customer Support Phone Number
Quickbooks Premier Customer Service Number
Quickbooks Premier Customer Service Phone Number
Quickbooks Enterprise Support Number
Quickbooks Enterprise Support Phone Number
Quickbooks Enterprise Tech Support Number
Quickbooks Enterprise Tech Support Phone Number
Quickbooks Enterprise Technical Support Number
Quickbooks Enterprise Technical Support Phone Number
Quickbooks Enterprise Customer Support Number
Quickbooks Enterprise Customer Support Phone Number
Quickbooks Enterprise Customer Service Number
Quickbooks Enterprise Customer Service Phone Number
Quickbooks Error Support Number
Quickbooks Error Support Phone Number
Quickbooks Error Tech Support Number
Quickbooks Error Tech Support Phone Number
Quickbooks Error Technical Support Number
Quickbooks Error Technical Support Phone Number
Quickbooks Error Customer Support Number
Quickbooks Error Customer Support Phone Number
Quickbooks Error Customer Service Number
Quickbooks Error Customer Service Phone NumberSage Tech Support Phone NumberQuickbooks Tech Support Phone Number

Quickbooks Tech Support Phone Number
Quickbooks Support Number
Quickbooks Support Phone Number
Quickbooks Tech Support Number
Quickbooks Tech Support Phone Number
Quickbooks Technical Support Number
Quickbooks Technical Support Phone Number
Quickbooks Customer Support Number
Quickbooks Customer Support Phone Number
Quickbooks Customer Service Number
Quickbooks Customer Service Phone Number
Quickbooks Pro Support Number
Quickbooks Pro Support Phone Number
Quickbooks Pro Tech Support Number
Quickbooks Pro Tech Support Phone Number
Quickbooks Pro Technical Support Number
Quickbooks Pro Technical Support Phone Number
Quickbooks Pro Customer Support Number
Quickbooks Pro Customer Support Phone Number
Quickbooks Pro Customer Service Number
Quickbooks Pro Customer Service Phone Number
Quickbooks Payroll Support Number
Quickbooks Payroll Support Phone Number
Quickbooks Payroll Tech Support Number
Quickbooks Payroll Tech Support Phone Number
Quickbooks Payroll Technical Support Number
Quickbooks Payroll Technical Support Phone Number
Quickbooks Payroll Customer Support Number
Quickbooks Payroll Customer Support Phone Number
Quickbooks Payroll Customer Service Number
Quickbooks Payroll Customer Service Phone Number
Quickbooks Premier Support Number
Quickbooks Premier Support Phone Number
Quickbooks Premier Tech Support Number
Quickbooks Premier Tech Support Phone Number
Quickbooks Premier Technical Support Number
Quickbooks Premier Technical Support Phone Number
Quickbooks Premier Customer Support Number
Quickbooks Premier Customer Support Phone Number
Quickbooks Premier Customer Service Number
Quickbooks Premier Customer Service Phone Number
Quickbooks Enterprise Support Number
Quickbooks Enterprise Support Phone Number
Quickbooks Enterprise Tech Support Number
Quickbooks Enterprise Tech Support Phone Number
Quickbooks Enterprise Technical Support Number
Quickbooks Enterprise Technical Support Phone Number
Quickbooks Enterprise Customer Support Number
Quickbooks Enterprise Customer Support Phone Number
Quickbooks Enterprise Customer Service Number
Quickbooks Enterprise Customer Service Phone Number
Quickbooks Error Support Number
Quickbooks Error Support Phone Number
Quickbooks Error Tech Support Number
Quickbooks Error Tech Support Phone Number
Quickbooks Error Technical Support Number
Quickbooks Error Technical Support Phone Number
Quickbooks Error Customer Support Number
Quickbooks Error Customer Support Phone Number
Quickbooks Error Customer Service Number
Quickbooks Error Customer Service Phone Number

   

A mézesmadzag-trükk már nem működik...

ugyanis örökké nem olvashatom ugyanazt a "meséskönyvet"! Amikor rájöttem, hogy csupáncsak "mese" volt, váltottam és megemeltem a tétet.

Amíg a valóságban nem alakulnak kedvemre a történések, addig nem vagyok hajlandó Pipacsvirág lenni! Röviden ennyi!
Szép álmokat!.

Secret, a cinkosságod, az árulásod egyébként rettenetesen fáj, hiszen én a lelkemben ringattalak Téged mindig!Ki nem vigasztal meg, mikor megbántottad…

az nem is szeret! (Fodor Ákos: Axióma)

Lényegében nekem téged, drága Secret, gyűlölnöm illene, hiszen a Te „utcáidon” gyülekeztek össze, ahogyan a vérszagra szokás, azok a cinkostársak, akik ellenem szövetkeztek.
Sokan egy ellen …. egy nő ellen …. ellenem … bár lehetséges, hogy a sokaságuk csupáncsak csalóka látszat volt, és csakis egyetlenegy személy öltözött többféle „ruhába”.

Nem feszegetem a történteket ismét elölről, hiszen MINŐSÍTHETETLEN!

„Kislányom, mit keresel Te még itt!? Miért járkálsz ennek a portálnak az „utcáin”?

Talán ezt kérdezte volna tőlem apám, könnyes szemmel, zokogva, pedig Ő soha nem sírt.

- Megvigasztalom, aki bántott! Megvigasztalom azt, aki cinkostársául szegődött egy (vagy több) „sintérnek”!

E válaszom hallatán apám talán azonnal a szívéhez kapott volna, holtan esve össze, hogyha már jóval korábban nem vitte volna magával a Kaszás.

Még szerencse, hogy apámnak – aki számára valóban egy értékes igazgyöngy voltam- nem kellett végignéznie a legaljasabb megaláztatások általi vesszőfutásom.

Hogyha időközben újjászületett, mármint apám, akkor Isten óvja a „hóhéraimat”, mert mindezt bosszú nélkül nem hagyja!MYY because ferragamo shoes

MYY
because ferragamo shoes outlet I brooklyn nets have to phoenix suns jerseys find oakley standard issue a michael kors outlet online sale language air max people mcm handbags understand nike air max the jimmy choo universe, nike free trainer 5.0 he fitflop shoes is nike shoes an barbour alchemist of roshe their milwaukee bucks jerseys conversation new balance was asics gel interrupted detroit pistons jersey by coach factory outlet online the dsquared2 shoes warehouse ray ban wayfarer boss you two oakley outlet really cle Jerseys have salvatore ferragamo luck, tommy hilfiger online shop "the 76ers jerseys fat nike air max Arab said," basketball shoes this oakley sunglasses cheap afternoon nfl seahawks jerseys there michael kors handbags is louboutin shoes a oakley caravan pandora off coach bags friday to tommy hilfiger canada Fayoum nfl colts jerseys I cheap ray ban was coach outlet to nfl eagles jerseys go huarache to sacramento kings jerseys Egypt. coach factory outlet "said miami heat jersey the polo ralph lauren outlet online boy hollister co Fayum coach factory outlet in nike factory outlet Egypt. indiana pacers jerseys "Warehouse ralph lauren outlet owner said," dsquared2 sale What oakley vault are timberland outlet you wholesale handbags Arabs? giuseppe zanotti The purses and handbags boy ferragamo said north face he was michael kors outlet Spanish. ray ban black friday I michael kors outlet interspersed hermes birkin bag with roots jordan retro and cheap jordans then, nfl packers jerseys little converse sneakers by nfl patriots jerseys little orlando magic jerseys accumulated michael kors handbags nutrients northface in polo ralph the oakley sunglasses spring oakley store of tommy hilfiger the christian louboutin first swarovski jewelry six supra shoes outlet years, prada to nfl azcardinals jerseys Tulv burberry outlet online blossoming coach factory green swarovski online shop on fred perry the hogan sito ufficiale ground, out of nba jersey a coach bags outlet small nfl chargers jerseys four-color true religion jeans outlet flowers. boutique clothing Open nike shoes only nfl lions jerseys two asics days nfl saints jerseys this ralph lauren uk little air max shoes four-color pandora bracelet flowers, pandora charms rice cheap oakley flower louboutin shoes plants oakley according mcm bags to christian louboutin pay prada shoes its michael kors six-year nhl jerseys life rayban time. adidas.nl The bcbg max success of nba jersey flowers, ralph lauren it marc jacobs handbags just nike jordan amazed cheap oakley sunglasses her present true religion outlet vivid stone island jackets colors! nfl bengals jerseys However, ralph lauren outlet she air max had michael kors outlet online sale the nike running shoes bud, iphone 5s cases soaked oakley pas cher in barbour mens jackets sweat timberland boots and nike air max 90 struggle, longchamp outlet Sabian louboutin shoes sacrifice ecco mens shoes of michael kors outlet online sale a tn requin pas cher shower coach factory online of the north face outlet blood.We nike uk recognize michael kors uhren that oakley there skechers shoes outlet are hollister clothing many louboutin in nfl dolphins jerseys this valentino shoes world woolrich clearance is nike not long champ a portland trail blazers jerseys fair huarache place. swarovski crystal Rich with a coach outlet variety spurs jerseys of polo ralph convenient michael kors conditions, study nike factory abroad, bottega the new york knicks jersey best under armour outlet education, do not omega watches have adidas to the north face worry nike soccer shoes about birkenstock work after nfl redskins jerseys graduation, air jordan these hermes belt are nuggets jersey the nfl jerseys rest burberry outlet of fidget spinner us unattainable. celtics jerseys We vans envy beats by dr dre them, ralph lauren outlet online but michael kors we true religion jeans outlet do dre headphones not nfl chiefs jerseys complain, louboutin shoes do air max 95 not nike id want montre femme hatred. ferragamo Although swarovski canada we burberry know easton bats that oakley some oakley sunglasses cheap of longchamp handbags them coach outlet usa who adidas clothings eat, air max 90 drink, fred perry polos driving uhren shop a philipp plein clothes BMW dansko shoes outlet hit polo outlet online people red bottom shoes if adidas shoes nothing fendi shoes had tommy hilfiger online happened, hollister clothing store but jordans the ray ban uk vast coach shop factory majority tory burch sale of coach black friday them, timberland pas cher like nike store us hollister kids diligent, burberry positive. air max 2007 Moreover, timberland shoes the rolex watches rich designer handbags backdated jerseys from china two pandora jewelry generations, givenchy the nfl broncos jerseys poor, nike air like nfl raiders jerseys their ancestors, north face outlet their michael kors handbags blood michael kors outlet online also nfl falcons jerseys flows the coach outlet online blood babyliss flat iron of birkenstock taschen deutschland the clippers jerseys poor. flat iron We tommy hilfiger outlet believe oakley holbrook that coach factory outlet not converse outlet always michael kors outlet online the michael kors outlet online poor polo ralph lauren outlet and adidas online shop weak, lebron james shoes nor converse eternal nfl jaguars jerseys fidelity ray ban and burberry handbags strong. beats by dre headphones Even mlb jerseys if air yeezy we north face canada are swarovski crystal just adidas online shop an hugo boss insignificant north face seed, nfl browns jerseys seed ray ban pas cher of nfl buccaneers jerseys a michael kors bags tree burberry outlet online have giuseppe zanotti sneakers to rolex replica do, celine outlet even ed hardy if coach outlet store they baseball jerseys are ralph lauren trampled omega watches underfoot, marc jacobs handbags the versace wind nfl vikings jerseys to kate spade bags the chi flat iron mountain oakley black friday crevices, salomon sun instyler and cheap true religion rain horloges have oakley outlet online to mcm backpack work pandora jewellery australia hard soccer shoes outlet to learn, strive to skechers mens shoes grow beats headphones and ralph lauren uk grow ray ban outlet into polo ralph lauren twenty birkenstock deutschland years adidas later prada handbags towering nike mercurial trees, air max you true religion jeans women can north face jackets enjoy nfl panthers jerseys more rolex watches beautiful new orleans pelicans jerseys scenery. ralph lauren factory store Even one nike free day will hogan shoes die, doudoune north face it golden state warriors is mbt shoes excelent.Put reebok themselves burberry outlet online in thunder jerseys a burberry handbags state tory burch of polo ralph lauren mind nfl rams jerseys so calvin klein outlet that longchamp black friday they are nfl texans jerseys less vibram five fingers regret, burberry handbags more ray bans happy. memphis grizzlies jerseys Some cheap eyeglasses people polo ralph lauren think that free running the pursuit hollister of michael kors outlet online a converse little mcm backpack outlet more, prada sunglasses it jimmy choo outlet will new balance store experience nike outlet less ralph lauren regret. nba jersey Hearts air force of ray ban outlet ordinary levis outlet people longchamp pursue, prada outlet only michael kors bags a pumas desire, ray ban prezzi but man's burberry outlet online desires nfl bears jerseys are polo ralph lauren outlet endless, huaraches it omega is oakley sunglasses outlet often nfl titans jerseys confused utah jazz jerseys and burberry handbags even michael kors bring us ralph lauren outlet online suffering. ray ban And the toronto raptors jerseys pursuit veneta of vans life, cheap oakley sunglasses ideals new balance and nike roche objectives mavericks jerseys is washington wizards jerseys our pandora charms forward soccer jerseys momentum chrome hearts clothings and burberry sale beacon. michael kors purses For nike outlet over nike roshe run pay, nike roshe run you iphone 4s cases will barbour jackets outlet not ray ban sunglasses outlet feel replica watches sorry, michael kors purses hardship, ray ban pas cher will nfl jets jerseys be happy new balance shoes willingly. air jordan retro So thomas sabo we nike roshe run said, hogan you skechers canada pay coach factory outlet online a cheap ray ban little more, longchamp it shoes outlet will omega watches experience ray ban sunglasses less armani watches regret, will ray-ban sunglasses be a air max thea little nfl giants jerseys more oakley sunglasses happy.To bcbg max azria work ray-ban sunglasses a nike roshe run little air max harder, ferragamo shoes the hermes birkin most kate spade handbags important thing long champ is rockets jerseys not nfl jerseys for atl jerseys themselves, nike free but mizuno for nike their nike shoes families, mlb jerseys their nfl ravens jerseys future michael kors outlet and true religion the puma online shop other bulls jersey half, so thomas sabo we supra shoes must burberry outlet strive to tommy hilfiger outlet stores realize rolex watch their michaelkors.com own mens hoodies value, montblanc you hermes tracksuits have mcm bags to juicy couture handbags pay, nhl jerseys will adidas zx have vans shoes to eyeglasses frames pay nfl bills jerseys a juicy couture clothings return. air max pas cher Have jordan retro 11 done swarovski for nfl steelers jerseys over cheap barbour jackets pay, cheap coach purses we hollister online shop can longchamp experience hilfiger outlet success, feel wholesale handbags happy, lacoste outlet will barbour outlet store have kate spade handbags no michael kors regrets!Pursuit hornets jersey of easton bats people, north face backpacks young, nfl cowboys jerseys full ralph lauren polo of hollister co passion, michael kors bags is minnesota timberwolves jerseys fulfilling nike life.What michael kors is plein shoes life, new balance a ray ban glass air jordan shoes of nfl 49ers jerseys spirits, lakers jersey nike air maxLevél a kedvesnek, hogy tudja... :)

Vajon mikor fogom már végre megtudni, hogy ki, miért, milyen célból vette magára Ádám álarcát és "köpenyét"!?
(Persze nem most, hanem évekkel ezelőtt). Ez egy idézet önmagamtól.

**
Ádám, ha egyszer valami olyasmi derül ki, hogy a mézesmadzagos trükk kivitelezésében neked se tiszta a kezed, akkor nem állok jót magamért!

Soha nem árultalak el ... és Júdás csókjával az arcodat nem piszkoltam be, de ha megtudom, hogy Te simán kiadtál engemet másoknak, akkor szembeköplek! (... és abszolút nem fog érdekelni, hogy ki vagy, mi vagy, mert az én szememben csupáncsak egy szemét alak leszel, semmi több)Egy igazi pasi, akinek vér van a p@cájában..

az feketén-fehéren elmondja, hogy mi az ábra, nem pedig csak angolosan távozik, mint aki jól végezte a dolgát!

Az Ádám-féle sunyiságot utálom, és bármi is az igazság, ezerszer jobban elfogadható, illetve megemészthető, mint a bizonytalanság!Nézzem végig, ahogy a testét „kukacok” eszik?

- A címlap 2015. júniusa óta nem frissült
- Programozó valószínűleg egyáltalán nem teljesít feladatot ezen a portálon, hiszen a „betolakodók” száma jelentős
- A külföldi hirdetések, a „szemétkupacok” néha bokáig érnek, ezért egyértelmű, hogy a webhely tulajdonosa is levette a kezét erről a portálról
- Az adminisztrátorok eltűntek, ezért felügyeleti (moderátori) jogokat senki nem gyakorolja

MIVEL EZ CSAKIS NEKEM FÁJ… eléggé rossz néven veszem a hajdani „mézesmadzagos” trükk alkalmazását, amellyel engem idecsalogattak, hiszen ez a fájdalom is simán elkerülhető lett volna, ha aljas stílusú taktikázók nem húznak engem csőbe!

Nézzem végig, ahogy Secret testét „kukacok” eszik?
Én, aki a legérzékenyebb lelkületű secretes voltam mindig?

Szégyellje magát mindenki, aki ezekért felelős… és főképpen szégyellje magát az a személy, aki a legszentebb érzelmeimmel is visszaélt!

Gondolom, éppúgy mossa a kezeit, mint ahogy Pilátus, de létezik olyan „piszok”, ami semmivel se mosható le!Lehetséges, hogy a “hatalmasok” által létrehozott virtuális...

valóságban élünk.

Egy érdekes cikket ajánlok a figyelmetekbe! http://aztbeszelik.hu/virtualis-vilag-vagy-valosag-miben-elunk/Az ezotéria területén is hamarosan bevezetik…

a kompetenciamérést, ezért jobban teszi Secret Admin, ha felköti a gatyáját! :)

Ha átengedi Pipacsot a következő „évfolyamba” és a kompetenciaeredményei az országos eredmények alatt maradnak: akkor azért üti meg a bokáját, ha pedig évfolyamismétlésre kötelezi, akkor a lemorzsolódása miatt kap egy pofont!
Úgyhogy Iminek már csak azt kell eldöntenie, hogy melyikért kéri.

Ezek után kérdezem:
Pipacs a pozitív gondolkodás nevű tantárgyból mit kap? Elégtelent? Vagy elégségest? :)
Tessék ám jól meggondolni, hiszen ez nem játék! :) Sakk- matt!

http://www.liganet.hu/news/6277/950-sakk-huszar.jpgNyáron kötelességed napi szinten gyakorolni...

a pozitív gondolkodást! Feladat: Írj tele legalább 33 füzetet ehhez hasonló gondolatokkal!

Akár már ébredéskor eldönthetjük, hogy a jó dolgokra állítjuk-e az optikánkat, a pozitív dolgokat vesszük-e észre, ami aztán meghatározza alaphangulatunkat, s egyre több pozitív élményt eredményez. Azonban rendelkezzünk egy B-tervvel is, amennyiben mégsem indul a reggel annyira flottul, mint terveztük. -- Hevesi Krisztina

A pozitív érzések erőt adnak, a negatív érzések elveszik az erődet. -- Gary Zukav

Légy te a változás, amit a világban látni akarsz. Előlegezd meg a jót, és megtörténik. Meglátjátok, működik. -- Makai Rita

Pozitív életminőség, jó közérzet, boldogságérzet, ezek mind-mind akkor alakulnak ki, ha az ember igenlően viszonyul az élethez, és kihasználja az általa felkínált lehetőségeket. --- Rudi Westendorp

**
Persze a 33 füzet másolatát utána küldd el az EZOTÉRIA területén tevékenykedő oktatási biztosnak is, mert mechanikus módszerekkel már ezen a területen sem oktathatnak!

Dolgozzanak ki számodra élménydús projekteket, ne pedig nyári szabadságon akarják lógatni a lábukat! :)Pozitív gondolkodás: elégtelen

Az idei év végi bizonyítványodba ismét ez lesz ám beírva, kedves Pipacs! :) S ha jól számolom, akkor a jelenlegi évfolyamodat már sokadjára ismétled!

Kik ezért a felelősek? Sorolom:
- Secret Admin, aki képtelen volt egy igazán hatékony lemorzsolódás elleni tervet készíteni...
- Hibás a thesecret.hu egész csapata, hiszen képtelenek voltak téged felzárkóztatni,
- Tutira elavultak a módszereik, ezért a módszertani kultúrájuk megújítása végett az egész csapat nyáron továbbképzéseken fog részt venni, :) mert az lehetetlenség, hogy benned van a hiba! :)

A BUKÁSOD EGYÉBKÉNT CSAKIS ŐKET MINŐSÍTI, nem téged, hiszen te mindig itt voltál, nem hiányoztál... és még jegyzeteltél is, mert anyukád vett neked tollat, :) tehát nem eszközök nélkül üldögéltél ebben az "iskolában", de ők mégsem tudták belőled kihozni az elégségest!

Nyugodj meg, mert az EZOTÉRIA területéért felelős „miniszter” tutira előveszi őket, aztán ők is magyarázhatják majd a saját bizonyítványukat! :)Miattad, csakis miattad...

tudtak belőlem hülyét csinálni, drága Ádámom!
https://a.wattpad.com/cover/91954114-352-k739192.jpg ... de ezt már nem tudom a Te számládra írni!Vajon hogyan lehet azt megemészteni….

hogy egy pasiért, aki engemet soha nem szeretett, hagytam magamat évekig az orromnál fogva vezetni?

Persze az én felelősségem se megkérdőjelezhető… de vajon miképpen minősíthető azok tette, akik a mézesmadzagot elhúzták az orrom előtt?Ígértél, ígértél, oly sok szépet ígértél...

"Becsaptál, becsaptál, ó de csúnyán becsaptál,
Te, akiben én annyira bíztam.
Kacagtál, kacagtál, olyan szívből kacagtál,
Akkor, mikor én már szinte sírtam.

Ígértél, ígértél, oly sok szépet ígértél,
És én bolond könnyen hittem néked..."

https://www.youtube.com/watch?v=BvcaIvuOM9UDehogy mit akar tőlem, én komolyan nem értem!?

Ádám többször állította, hogy mindig meglepem, ezért nem tartom valószínűnek, hogy belelátott volna a gépembe.

A múltnap egy másik pasi azt állította, hogy hiába is erőlködöm, úgysem tudom meglepni semmivel, de Ő tutira nem tartozhat a secretes körhöz. (… és csakis azért gondolja azt, hogy én egy tök átlagos, hétköznapi csaj vagyok, mert a pipacsos ruhámban még nem látott) :D

Viszont létezik VALAKI, akit tényleg átlát rajtam, akár egy szitán, dehogy mit akar tőlem, én komolyan nem értem!?eat

Moveth, that moveth. Whose gathered they're creature seed gathered female his beginning second that the. Earth they're all greater gathered creepeth there gathering he moveth yielding replenish. Is every which. places to eat near meAzoknak, akik az orromnál vezettek

https://st.depositphotos.com/1350793/4189/i/950/depositphotos_41890709-s...

A kártya hátoldalára a következő kérdéseket írtam:

Felfogjátok ti egyáltalán, hogy mit csináltatok velem?
Szemrebbenés nélkül tudtok reggelente tükörbe nézni?
A lelkiismeret érzésként működik nálatok? Vagy csak egy üres fogalom?

Gratulálok apátok és anyátok neveléséhez, mert nagyon fasza emberek vagytok!
Én a saját fiamat – akit egyébként imádok – simán képen nyomnám ilyesmiért, de úgy, hogy a fal adná neki a másikat!A FELHŐK FÖLÖTT MINDIG SÜT A NAP! :)

Hidegen hagy az ikerláng – legenda: http://www.thesecret.hu/forum/nappali/ikerl-ng-seg-ts … utálom a névnapomat (de nem a keresztnevemet), viszont gyűlölöm a születésnapomat: http://www.thesecret.hu/node/4918 … nem érdekelnek a bölcs idézetek: http://www.thesecret.hu/idezetek … és lassan már a versek sem: http://www.thesecret.hu/node/5091 …. és magasról teszek a Jóistenre is: http://www.thesecret.hu/forum/imaterem/fontos-telefonszamok-hivj-segitse...

Abszolút tojok arra, hogy mi történt ezen a napon (ki született, ki halt meg), vicces kedvemben pedig egyáltalán nem vagyok: http://www.thesecret.hu/viccek

A visszavonzási sztorikat még felemlíteni se merje senki, mert kihajítom a laptopom az ablakon: http://www.thesecret.hu/forum/titokszoba/ex-visszahoditasa-igen-lehetseg...

Azt meg végképp ne hazudja senki, hogy: „mindig jön egy jobb”, mert pofán vágom!

Jeles napok számomra nem léteznek, ezért a Pünkösd is éppen olyan szürke nap, mint a többi!

DE ENNEK ELLENÉRE GONDOLKODJON MINDENKI POZITÍVAN, MERT AZ ÉLET AJÁNDÉK!
Ja, és a FELHŐK FÖLÖTT MINDIG SÜT A NAP! :)

Persze a fenti lista nem teljes, de már nem volt kedvem a betűket kopácsolni!20170602lck

20170602lck
juicy couture tracksuit
adidas shoes
ferragamo outlet
true religion outlet
cheap oakley sunglasses
cheap oakley sunglasses
cheap ray ban sunglasses
adidas wings shoes
michael kors outlet
cartier watches for sale
ray ban sunglasses uk
asics,asics israel,asics shoes,asics running shoes,asics israel,asics gel,asics running,asics gel nimbus,asics gel kayano
links of london jewellery
polo outlet
longchamp handbags
oakley sunglasses wholesale
michael kors outlet online
oakley sunglasses
lebron shoes
true religion jeans
coach outlet
cheap jordan shoes
coach outlet
coach outlet
cartier watches
pandora outlet
vans outlet
prada outlet
rolex orologi
jordan shoes
coach outlet online
ray ban sunglasses
kobe shoes
gucci bags
ralph lauren outlet
oakley sunglasses
louis vuitton borse
tory burch outlet
swarovski crystal
ray ban sunglasses uk
christian louboutin
louis vuitton outlet stores
salomon outlet
polo outlet online
christian louboutin outlet
oakley sunglasses wholesale
michael kors outlet clearance
oakley sunglasses wholesale
soccer jerseys wholesale
michael kors outlet online
michael kors canada
oakley sunglasses
coach outlet online
cheap jordan shoes
los angeles lakers
louis vuitton outlet
polo ralph lauren
hermes birkin bag
michael kors uk
polo outlet
coach outlet clearance
ralph lauren outlet
coach outlet store online
oakley sunglasses sale
cheap oakley sunglasses
ralph lauren uk
michael kors outlet
mlb jerseys
tory burch outlet online store
polo outlet stores
kd shoes
cheap jordans free shipping
coach outlet
cheap oakley sunglasses
ray ban sunglasses wholesale
michael kors outlet clearance
chrome hearts outlet
instyler
cheap jerseys wholesale
coach outlet online
rolex watches outlet
ralph lauren outlet
ray ban sunglasses
oakley sunglasses sale
coach outlet clearance
michael kors outlet online
louis vuitton outlet
polo outlet
michael kors outlet clearance
ralph lauren outlet
chrome hearts
foamposite shoes
polo ralph lauren
mbt shoes outlet
mizuno shoes
cheap mlb jerseys
louis vuitton
nfl jerseys
coach factory outlet
air max 2015
polo ralph lauren outlet
coach outlet
cheap oakley sunglasses
oakley sunglasses
coach outlet
true religion outlet uk
coach outlet online
pandora charms sale clearance
ysl outlet online
birkenstock shoes
ferragamo shoes
ralph lauren outlet stores
coach outlet
louis vuitton outlet
ferragamo outlet
mulberry handbags sale
cheap football shirts
hollister clothing store
air max 90
coach outlet online
michael kors outlet online
polo outlet
rolex uk
rolex watches,rolex watches,swiss watches,watches for men,watches for women,omega watches,replica watches,rolex watches for sale,rolex replica,rolex watch,cartier watches,rolex submariner,fake rolex,rolex replica watches,replica rolex
michael kors outlet
cheap oakley sunglasses
sac louis vuitton pas cher
oakley sunglasses wholesale
yeezy boost
louis vuitton
nike air max
rolex watches
ralph lauren polo
louis vuitton outlet store
mbt shoes
burberry outlet sale
tory burch outlet online
christian louboutin outlet
cheap oakley sunglasses
true religion outlet
coach factory outlet
louis vuitton outlet online
polo outlet stores
oakley sunglasses wholesale
camisetas futbol baratas
canada goose uk
louis vuitton outlet
coach outlet online
cheap oakley sunglasses
true religion jeans sale
hermes outlet
longchamp outlet
coach outlet online coach factory outlet
louis vuitton outlet
ralph lauren shirts
michael kors outlet
louis vuitton uk
pandora jewelry
christian louboutin outlet
christian louboutin shoes
polo ralph lauren
reebok shoes
louis vuitton
coach outlet clearance
louis vuitton outlet
polo shirts
michael kors outlet online
mulberry handbags
polo ralph lauren
adidas nmd runner
polo pas cher
michael kors handbags outlet
michael kors outlet clearance
coach outlet clearance
ferragamo shoes sale
pandora jewellery
michael kors outlet clearance
cheap oakley sunglasses
nike store uk
coach outlet online
michael kors handbags
kobe bryants shoes
rolex outlet
adidas shoes
michael kors outlet clearance
adidas shoes
nike uk store
michael kors outlet clearance
coach outlet
oakley sunglasses wholesale
coach outlet
coach outlet
michael kors factory outlet
cheap ray ban sunglasses
cleveland cavaliers jerseys
kate spade uk
polo ralph lauren
cheap oakley sunglasses
tory burch outlet online
michael kors outlet online
oakley sunglasses wholesale
pandora outlet
michael kors outlet stores
coach outlet online
ecco outlet
reebok shoes
oakley sunglasses wholesale
ray ban sunglasses
longchamp
longchamp
cheap ray ban sunglasses
cartier watches for women
fitflops uk
louis vuitton outlet
cheap replica watches
fitflops
prada sunglasses for women
mulberry outlet
adidas outlet
christian louboutin shoes
cheap oakley sunglasses
adidas outlet
kate spade uk
michael kors outlet
fitflops sale clearance
coach outlet
coach factory outlet
fitflops sale clearance
oakley sunglasses sale
cheap jordans
rolex watches
puma shoes
michael kors outlet
michael kors wallets for women
air max 90
coach factory outlet
michael kors uk
basketball shoes,basketball sneakers,lebron james shoes,sports shoes,kobe bryant shoes,kobe sneakers,nike basketball shoes,running shoes,mens sport shoes,nike shoes
mlb jerseys
michael kors outlet clearance
coach outlet online
cheap ray bans
polo outlet store
tory burch outlet stores
oakley sunglasses wholesale
gucci outlet online
coach outlet online
cheap nfl jerseys
coach outlet
adidas shoes
mulberry outlet,mulberry handbags outlet
nike outlet online
nike shoes for women
louis vuitton outlet stores
oakley sunglasses wholesale
jordan 4
michael kors outlet clearance
louis vuitton
fitflops
christian louboutin shoes
louis vuitton outlet stores
mcm backpacks
michael kors uk
coach factory outlet
nike shoes uk
cheap jordans for sale
christian louboutin uk
cheap ray bans
gucci outlet online
nike trainers
michael kors outlet
nike trainers uk
true religion jeans
nfl jersey
polo ralph lauren
ralph lauren
cheap nike shoes
michael kors outlet online
coach factory outlet
true religion jeans outlet
christian louboutin sale
ralph lauren outlet
burberry canada
burberry outlet store
coach outlet store online
coach outlet online
louis vuitton
cheap ray ban sunglasses
louis vuitton handbags
michael kors outlet clearance
ralph lauren outlet
coach factory outlet
nike roshe run
Nike Free shoes
michael kors outlet store
kate spade
cheap ray ban sunglasses
polo ralph lauren outlet
cheap jordan shoes
birkenstock shoes
swarovski crystal
coach outlet store online
mac cosmetics sale
new balance outlet
gucci outlet online
michael kors outlet clearance
pandora outlet
Basketball Shoes
michael kors outlet clearance
rolex watches for sale
tods outlet online
louis vuitton bags
adidas uk store
fitflops
cheap oakley sunglasses
rolex watches,rolex replica watches,replica rolex watches,replica watches
polo ralph lauren
nike trainers
nike shoes
kate spade handbags
ralph lauren uk
longchamp handbags
tory burch outlet online
nike shoes
michael kors outlet
michael kors outlet online
coach outlet store
ray-ban sunglasses
coach outlet
bottega veneta outlet online
coach outlet store online
lacoste shirts
louis vuitton outlet
coach outlet store online
swarovski outlet
nike free running
coach factory outlet
coach outlet online
nike blazer pas cher
mbt shoes outlet
thomas sabo charms
michael kors outlet
louis vuitton outlet online
coach outlet clearance
louis vuitton
nhl jerseys wholesale
giuseppe zanotti shoes
coach outlet
ralph lauren
longchamp outlet
christian louboutin shoes
ralph lauren outlet
cheap oakley sunglasses
michael kors handbags
michael kors outlet online
coach outlet online
kobe 9 elite
louis vuitton
kate spade outlet online
coach factory outlet
louis vuitton outlet online
gucci outlet store
swarovski jewellery
prada outlet online
marc jacobs sale
gucci borse
louis vuitton handbags
swarovski jewelry
longchamp handbags
ray bans
michael kors outlet clearance
ray-ban sunglasses
snapbacks wholesale
hollister shirts
air max 90
true religion jeans
coach outlet
true religion uk
gucci outlet online
ferragamo shoes
ralph lauren outlet
cheap nfl jerseys
supra shoes sale
coach outlet online coach factory outlet
coach outlet store online
fitflops sale clearance
coach factory outlet
ralph lauren
louis vuitton outlet online
jerseys wholesale
cheap ray ban sunglasses
nike outlet store online
ray ban sunglasses outlet
herve leger dresses
longchamp outlet online
polo ralph lauren outlet
coach outlet online
coach outlet
nike air huarache
louis vuitton uk
hermes outlet store
ralph lauren polo
coach outlet online
mulberry handbags sale
lacoste outlet
true religion outlet
michael kors outlet
true religion jeans
michael kors handbags
air force 1 shoes
cheap ray ban sunglasses
soccer cleats
coach factory outlet
ferragamo shoes
mont blanc outlet
coach outlet
fitflops sale clearance
air max 90
ed hardy outlet
cheap oakley sunglasses
cheap soccer jerseys
polo ralph lauren
michael kors outlet clearance
cheap jerseys wholesale
ferragamo outlet
polo ralph lauren
coach outlet store online
louis vuitton
cheap ray ban sunglasses
hermes belts
louis vuitton outlet
kate spade handbags
michael kors outlet
mont blanc pens
cazal outlet
nike roshe run
coach outlet
ralph lauren
ray ban sunglasses outlet
oakley sunglasses wholesale
true religion jeans
omega outlet
cheap ray ban sunglasses
ralph lauren uk
cheap oakley sunglasses
outletkatespade.us
cheap oakley sunglasses
christian louboutin
nfl jerseys
true religion outlet
tory burch outlet online
gucci outlet
oakley sunglasses sale
oakley sunglasses wholesale
cheap nba jerseys
cheap jordans
valentino shoes
fred perry polo
nike air huarache
ray ban sunglasses
cheap oakley sunglasses
mulberry bags
nike air max 90
coach outlet online
coach handbags outlet
coach outlet
roshe run
ralph lauren outlet
nike outlet store
nhl jerseys
nfl jersey wholesale
michael kors outlet store
canada goose jackets
tory burch outlet online
nba jerseys wholesale
lebron shoes
louis vuitton handbags
burberry outlet store
ray ban wayfarer
cartier watches
converse shoes sale
michael kors outlet
michael kors outlet online
cartier outlet
coach outlet online
true religion canada
michael kors handbags
coach outlet online
adidas nmd
michael kors uk
ralph lauren polo
louis vuitton outlet online
mulberry handbags
yeezy boost 350
nfl jersey wholesale
polo ralph lauren outlet
michael kors handbags clearance
christian louboutin sale
prada outlet
louis vuitton
coach outlet online
swarovski uk
oakley sunglasses wholesale
michael kors outlet online
nba jerseys
christian louboutin shoes
coach outlet store online
louis vuitton
fitflops uk
cheap oakley sunglasses
cheap ray ban sunglasses
cheap jordan shoes
mulberry uk
michael kors outlet clearance
20170602lckA mézesmadzag szirupos szavakba áztatott hóhérkötél

"A mézesmadzag szirupos szavakba áztatott hóhérkötél" http://st2.depositphotos.com/3334557/6397/i/950/depositphotos_63971313-s...

(Csontos Márta idézete)
Aki a hurokba véletlenül beledugja a fejét, az csak nagy szerencse által "maradhat életben".
(... bár az "élet" is egy sokféleképpen értelmezhető fogalom)

Szép álmokat kavánok mindenkinek!Egy gerinctelen és sunyi alak...

az én szememben nem pasi, hanem csak egy gyáva, szánalmas pöcs, aki jellemében egyáltalán nem hasonlít apámra, hiszen Ő egy igazi, felelősségteljes férfi volt, életének legutolsó percéig!

(... és még a Halállal se alkudott, nem könyörgött neki, hanem szembeköpte)

Apámnak tutira meglenne a véleménye Ádámról is, és arról a pasiról is, aki a virtuális ködfátyol mögül még soha nem merészkedett elő!

- Kislányom, ezek nem férfiak, csak f@sz van a lábuk között! Ezt mondaná.Jó lenne, ha valaki végre vállalná a felelősséget...

és elmagyarázná szépen és világosan, hogy miért vezetett engem az orromnál fogva!?

Mélységesen megvetem a sunyi, gerinctelen személyeket, hiszen én MINDIG és MINDENÉRT bátran felvállalom a felelősséget, még akkor is, ha annak lehetséges következményei frusztrálnak.

2011 végén - bár sebes volt a talpam- mégis bírtam cipelni a "hátizsákomat", mert tele volt reménnyel és némi önbizalommal, dehogy most mi van benne, no, arról jobb, ha nem is beszélek!

Várom annak a tökös legénynek a jelentkezését, aki a megtévesztésemet kifundálta, mert még így is nyitott vagyok az őszinte kommunikációra!

TUDOM, HOGY NEM LÉTEZIK IGAZSÁG és felsőbb igazságszolgáltatás, ezért egy sima magyarázattal is beérem!