Virágról virágra… (avagy a Casanova – típusú pasik jelleme, amelyről a Virágok Virága mesél)

A világtörténelem legnagyobb nőcsábásza, Casanova 1725. április 2-án látta meg a napvilágot, pontosabban azt a földi mennyországot, ahol a nők Istenként imádták.

A híres-hírhedt kalandor oly kívánatos, nagy becsben tartott „kukacát” azóta már régen megették a kukacok (a férgek), mert bizony még az övé sem volt ám aranyból, de a példáját követő „típusklónok” halhatatlanok.

A gátlástalan szívtipró neve időközben a trófeagyűjtő nőcsábászok szinonimájává vált.

Sokan úgy képzelik, hogy Casanova –típusú pasik tök egyformák, mintha ugyanazon gyártószalag prototípusai lennének, pedig ez nagy tévedés!

Bár közös vonásuk, hogy virágról virágra szállnak, miképpen azok a szorgos méhecskék, amik a minél több virág beporozásából nyert bódító, édes nektár ízétől megrészegülve érzik csakis kereknek e világot, mégsem azonosítható az a bizonyos „Casanova- nektár” minden esetben a nemi aktusok kéjével.

Természetesen a 21. századi Casanova – típusú hímek bármelyike ugyanúgy képes lenne pillanatok alatt ledumálni egy-egy csajról a bugyit, mint ahogy a hajdani híres kalandor, mégsem lehet őket egy kalap alá venni, ugyanis nem mindegyik bugyimániás!

A szex- és kéjmániás csoport tagjai valóban a TESTEKRE pályáznak. Ők igyekeznek minél több női comb között ütemesen megmozgatni azt a „csodadugattyút”, amire a legbüszkébbek.

A „szerényebbek” bár tiszteletben tartanak egy képzeletbeli határt, mégis roppantul veszélyes ragadozók, ugyanis vérbeli FIGYELEM- ÉRZELEM – és LÉLEKRABLÓK. Ők érzelmi szinten igyekeznek minél több csajt becserkészni, behálózni és magukba bolondítani, hiszen az érzelmi rezgések „nektárja” hasonló ízű a kéjnektárhoz, csak lelki értelemben!

Hajtja őket a vérük, ezért a VIRÁGOK VIRÁGÁNAK – a feleségeknek, élettársaknak vagy szerelmüknek – bizony nem könnyű ám mellettük az élet!

Mivel egy-egy fotó néha többet mond ezer szónál, közreadok egy fotóalbumot!

http://www.powerfullyconfident.com/wp-content/uploads/2017/07/womanizer.jpg
https://pollydefiesgravity.files.wordpress.com/2015/09/womanizer001.jpg?...
https://www.dailydot.com/wp-content/uploads/c3e/57/ac34d4490a2d406adbd5e...
http://reallylove.ru/wp-content/uploads/2013/04/%D0%B1%D0%B0%D0%B1%D0%BD...
http://i.5sfer.com/uploads/1596ad1c1b724bdf16c56fbf21c1b53d.jpg

A Casanova-típusú pasik „jellemrajzát” sajnos nem a kisujjamból szoptam! Hajdanában ugyanis a fejemen viseltem egy rendkívül sármos, szívtipró „koronáját” és én voltam a VIRÁGOK VIRÁGA, de a királynői szerepem oly annyira megviselt, hogy lelkileg összeomlottam, padlót fogtam. Az a „korona” piszkosul nehéz és szinte úgy szorít, akár egy vasabroncs, hiszen tényleg csakis látszólag készül színaranyból.

Mivel szeretném, ha néhányan okulnának a példámból, elmesélem, miképpen éltem meg a híres királynőségem néhány életepizódját!

Az tény, hogy egy sármos Casanova által azonnal a társaságok középpontjába kerülhet a „királynő” is. Ezt jómagam is megtapasztaltam. Nők irigy pillantásainak sorfala között sétáltam, miközben a sötét hajtincseimen ott ragyogott a kiválasztottság csillogó diadémja. S ez a kezdetek kezdetén egészen szórakoztatónak tűnt, hiszen úgy éreztem magam, mint egy Hollywood-i filmsztár, akire a címszerepet osztották.

A „film forgatása” közben persze piszkosul idegesítő volt, hogy a másik címszereplő állandóan flörtölt. A szemével akkor is nyíltan végigpásztázva a terepet, amikor éppen mellettem ült és felmérte a csajok körének aznapi felhozatalát, vagyis egyfajta minőségi ellenőrzést végzett. A tekintete egy- egy dekoratívabb külsejű lányon hosszasabban is megpihent, de a számonkéréskor mindig ugyanazt a süket dumát szajkózta, miszerint még az Úr házában, a pap előtt sem szokás vakságot fogadni!

A pszichológusok véleménye szerint: a nőcsábászoknak folyamatos figyelemre van szüksége, ami mögött néha – ez bármennyire is meglepő – komoly önértékelési problémák állnak. Olyan pszichés zavarok, amiket egyéb férfiszerepben elszenvedett kudarcok generálnak. Szinte mindegyik Casanovának sérült az ősbizalma, tehát az elkápráztató és elbűvölő energiaterük „színfalai” mögött léteznek olyan „sérüléseik”, amik a nézőtérről egyáltalán nem észrevehetők.

Bár akkoriban már tanultam pszichológiát, túlságosan éretlen fruska voltam még ahhoz, hogy ilyen nézőpontból is vizsgáljam a történéseket.

AZ ŐSZINTESÉG KÉRDÉSE

Őszinték e a Casanovák? Vagy megrögzött hazudozók, a ködösítés nagy mesterei?
A VIRÁGOK VIRÁGÁHOZ a nőcsábászok legtöbbször piszkosul őszinték, és ezt olykor még túlzásba is viszik, én így tapasztaltam. Az én Casanovámra például eléggé gyakran rátört az őszinteségi roham, aztán csak mesélt… és mesélt, kendőzetlenül, levéve a nagyképű álarcát… és néha még sírt is, keményen ostorozva önmagát.

Megtapasztaltam, hogy álarc nélkül még Ő is sebezhető, léteznek gyenge pontjai, de ezeket oly mesterien leplezte, hogy magam is sokkal inkább az álarcos énével azonosítottam, az őszinteségi rohamait pedig komisz „színjátéknak” véltem és tekintettem.

1. sztori:

Vidáman robogott hazafelé velem a vonat. Szinte tűkön ültem a zsúfolt vonatfülkében, hiszen már alig vártam, hogy kéthét után újra láthassam. Ő dolgozott, én pedig a tanulmányaim miatt egy távoli városban dekkoltam, így eléggé sok időt töltöttük egymástól külön. Persze sűrűn felhívott és néha meg is látogatott, de lényegében mindketten éltük a saját életünket.

Amikor lefékezett a vonat, a koszos ablakán keresztül már láttam, hogy ott áll, a peronnál várakozik, pontosan úgy, ahogyan megígérte. Széles mosoly. Integetés. Aztán a vonat magas lépcsőfokáról egyenesen a nyakába ugrottam, hogy a szoros, hosszan tartó öleléssel kombinált csókját minél előbb megízlelhessem. Nagy jelenet volt, szinte filmvászonra illő. Az utazótáskám bedobta az állomás előtt parkoló autója hátsó ülésére, aztán elindultunk haza.

- Végre, hogy itt vagy! Már annyira vártalak – mondta, miközben a kezemet szorongatta, puszilgatta vezetés közben.
- Az utat figyeld már, te bolondos! – válaszoltam boldogan, aztán áthajolva a sebességváltón csókoltam, ahol értem.

Kábé 10 percig arról csevegtünk, miképpen teltek a napjaim, nevetgélve minden apróságon, amikor egyszer csak elkomorodott és így szólt:

- Valamit feltétlenül muszáj elmondanom neked, mert nem szeretném, ha másoktól tudnád meg!

Mint derült égből a villám, úgy csaptak pofon a szavai, hiszen az elkomorodó arcvonásai már előre sejtették velem, hogy valószínűleg nem fogok röpködni az örömtől.

- Mondd! – biztattam kurtán, de határozottan.

Rám nézett a mindig huncutul mosolygó kék szemeivel, aztán vett egy nagy levegőt és a következő sztorival „aranyozta” be az életem.

- Ismered Magdit, tudod, hogy milyen, ezért őszintén remélem, hogy egy csöppet sem kételkedsz abban, hogy én tényleg nem tehetek semmiről! Szinte rám mászott, simogatott, felkínálta magát. Először próbáltam hárítani a gátlástalan nyomulását, aztán mégis elkapott a gépszíj és megkettyintettem. Gondolom, ez most neked rosszul esik, de hidd el, hogy én is rohadtul pocsékul éreztem magam utána! Meg is mondtam neki, amikor a nadrágom sliccét felhúztam, hogy egy olyan utolsó, büdös kurva, akinek illik szembeköpnie magát a tükörben!

- Azonnal állj meg! Vagy menet közben ugrok ki ebből a kocsiból! – ordítottam teljes hangerővel, aztán fenyegetően megfogtam a kocsiajtó kilincsét- Süket vagy? Nem viccelek, ezért jobban jársz, ha megállsz, mert különben tényleg kiugrok!

Lefékezett. Kipattantam az autóból. Utána kirángattam az utazótáskám hátsó ülésről és úgy rácsaptam a két ajtót, hogy csak úgy füstölt. Mindez két település között történt, a senki földjén. Megmarkoltam dacosan a táskám fülét, aztán gyalogosan nekivágtam az útnak.

Ő lépésben haladt mellettem, lehúzott kocsiablakkal és a volán mögül könyörgött. Konokul összeszorítottam az ajkaimat, nem néztem rá, csak előre és úgy tettem, mint aki nem hall, nem lát. Közben sok autó elhúzott mellettünk és némelyik sofőr arcán a megdöbbenés tükröződött.

- Te kérted, hogy legyek hozzád mindig őszinte! Soha ne hazudjak! – érvelt a kormánykerék mögül – Magdi az égvilágon semmit nem jelent nekem! Csakis téged szeretlek!

Ilyen kijelentések röpködtek a lépésben haladó kocsi belsejéből, de én konokul hallgattam. Csakis előre néztem, illetve az ellenkező irányban lévő szántóföldet bámultam.

- Komolyan gyalogolni akarsz hazáig? – kérdezte, miután látta, hogy a makacsságom megtörhetetlen.
- Menj a francba! Húzz el innen a pics@ba! Majdcsak felvesz valaki! Undorodom tőled!

Ezek voltak az első mondatok, amik a sokkélmény után elhagyták a számat.
Ekkor lassított, jobbra húzódott, megállt mögöttem az út szélén, leállította az autóját, majd kiszállt belőle és utánam rohant. Megfogta azt a karom, amivel a táskámat cipeltem és egy nagyot rántott rajtam. Megálltam. Felé fordultam.

- Mit akarsz még tőlem? Hagyjál békén! – kiabáltam haragtól szikrázó szemekkel - ülj vissza az autódba és takarodj!
- Értsd meg, nagyon szeretlek, csakis téged, senki mást!

Ahogy ott álltunk, lassan térdre ereszkedett, aztán átölelte a két lábam és a fejét szótlanul lehajtotta, bűnbánóan, ahogyan a templomokban szokás. Nem tudtam ezzel a helyzettel mit kezdeni. Egy – két pillanatig még haboztam, aztán gyengéden a fejére tettem a kezem.

- Hm, üljünk vissza az autóba, aztán menjünk haza, de nagyon szépen kérlek, hogy egyetlenegy árva szót se szólj hozzám útközben, mert gondolkodni akarok!

A ROMANTIKA ÉS AZ ÉRZELMEK KÉRDÉSE (KÉPES IGAZI SZERELEMRE EGY CASANOVA?) 2.sztori:

A kék szemű roppantul népszerű volt a csajok körében! Amikor a hölgyek koszorújában vitte a prímet, néha már szerettem volna felrúgni, mert rettenetesen irritált, ahogyan a női tekintetek úgy tapadtak rá, mint a piócák, Ő meg adta alájuk a lovat!Mivel a pajzán, kétértelmű poénokból soha ki nem fogyott, úgy dongták körül a vihorászó fehércselédek, ahogy a méhek az illatozó rózsát.

„Kérlek, vedd már végre takarékra magad” cinikus mosolyú figyelmeztetésemre általában csupáncsak ennyit reagált: „most meg mi bajod van, már viccelődni sem szabad”.

Ej, de sokszor faképnél hagytam, amikor már tényleg több volt kettőnél, de az esetek 90 százalékában általában mindig gyorsan utánam sietett! Sajnos a legtisztább pillanataiban sem értette meg, hogy egy normális pasi – egy társaságban - nem 100 nőt tűntet ki a figyelmével, hanem csupáncsak egyetlenegyet, de azt 100- féleképpen!

- Hiába bizonygatod a lángoló szerelmed, ha közben a viselkedéseddel állandóan irritálsz! Miért nem bírod ezt felfogni, megérteni?

Áh, falra hányt borsó volt minden szavam, amin néha még csodálkozott is, aztán ott folytatta, ahol abbahagyta!
Mégis olyan emlékezetes szerelmi vallomást, melynek az emléke nem szürkült meg az időben, csakis tőle kaptam, mert a többi simán felejthető. Ne gondoljatok nagy dologra! Nem véste a nevemet fába, nem írta homokba, és nem húzott gyűrűt sem az ujjamra.

Hideg téli éjszaka volt, hullott hó, amikor örök fényű vallomásával megajándékozott.

Ott állt az utcán, a lámpa alatt. A hópelyhek csillogva táncoltak a lámpafény halovány, vérszegény reflektorfényében.
Amikor megérkeztem, magához ölelt és felemelt, hogy a lábam ne érje a földet, aztán forogni kezdett velem. Nevettem. Ő is mosolygott és közben kiabálta, ott az utcán, olyan hangosan, ahogy a torkán kifért: szeretlek. Nagy csibész volt, de perfektül értett és beszélt a nők nyelvén, tudta, mitől döglik a légy!

Viszont ennek a rendkívül romantikus, idilli „filmjelenetnek” is eléggé zűrös volt a kezdete, hiszen egy olyan jelenettel nyitotta az estét, amiért legszívesebben megöltem volna!

Fehér színű, csinos, rövid fazonú bunda volt aznap rajtam és fehér magas szárú, magas sarkú, vagány csizma. Nagy lelkesedéssel készültem a randevúra, ezért aztán beleadtam apait, anyait, ahogyan mondani szokás!

A barátnőm vezetett a téli, jeges, kanyargós úton, hiszen az összejövetel, ahol találkoztunk, nem a mi településünkön volt. Ragyogó önbizalommal, ragyogó mosolygósan léptem be abba a terembe, ahol már sokan ültek.
Körülnéztem, aztán egyetlen pillanat alatt meghűlt az ereimben a vér, ugyanis az egyik asztalnál az én lovagom ölében ott ült egy hosszú hajú, számomra ismeretlen hölgyike. Komolyan mondom, hogy forogni kezdett velem a világ.
Észrevett. Integetett, majd felállt, de én azonnal sarkon fordultam, aztán kiviharoztam onnan.

- Menjünk innen a francba! – mondtam a barátnőmnek, aki futva szaladt utánam, aztán sarkosan kijelentettem: én egyetlenegy percet sem vagyok hajlandó vele egy légtérben tölteni!

Létezik egy olyan mondás, miszerint néha semmi nem az, aminek látszik, de ezt egyáltalán nem feltételeztem vele kapcsolatosan, hanem átkoztam azt a pillanatot, amikor megismertem.
Mint a szélvész, úgy rohant utánam Casanova is, kabát nélkül, egy szál zakóban, mert jól tudta, hogy csupáncsak 2 perce van, nem több!

- Kérlek, állj meg, hadd magyarázzam meg! – kiabálta az épület előtt.

Megálltam, aztán cinikusan ránéztem és megkérdeztem tőle:

- Tényleg létezik olyan magyarázat, amit érdemes meghallgatnom? Na, beszélj akkor, hallgatlak!
- A csaj teljesen kiborult a pasija miatt. Sírt, zokogott, ezért csak vigasztalni próbáltam.
- Komolyan? Te teljesen hülyének nézel engem? Szerinted most jöttem le a falvédőről? Az öledbe ültetetted, te utolsó, mocskos, szemét disznó, pedig jól tudtad, hogy jövök! Legszívesebben megölnélek!
- Semmi közöm sincs hozzá! Esküszöm neked! Gyere be, aztán kérdezd meg tőle!

Érdekes módon teljesen őszintének tűnt akkor az arca, a tekintete, ahogy dideregve ott állt a hóesésben… és akkor meglágyultam. Hát így történt…. és csak utána következett a híres-nevezetes szerelmi vallomása.

3. sztori

Hogyan végződött a „filmünk”? Ó, eléggé sokáig elviseltem, amit csinált, bár néha 1-2 pofon is elcsattant. A „megváltoztatom” tervem sajnos totális kudarcba fulladt, még annak ellenére is, hogy Ő tényleg szeretett engem, utólag is így érzem.

A VÉGE szó kimondása után: kétszer is visszajött értem, de akkor már késő volt, mert konokul eldöntöttem, hogy bűnhődnie kell! Adtam neki egy olyan utolsó, büdös „pofont”, aminek a helye még hosszú esztendők múlva is ott éktelenkedett az arcán. (http://www.globalseducer.com/wp-content/uploads/2015/03/slap-in-the-face...)

Utána sokáig csend volt… és jó pár esztendő eltelt, amikor egy hirtelen ötlettől vezérelve betértem abba az étterembe, melynek barátjával együtt a tulajdonosa volt. A barátja szívélyesen fogadott, sok mindenről csevegtünk, aztán egy olyan meglepetéssel rukkolt elő, amire még álmomban sem gondoltam. Hátravezetett Casanova irodájába, majd a fiókjából elővett egy megfakult, csontszáraz rózsát, amit egykoron nevetve tűztem a hajamba, aztán nekiadtam. Nem akartam hinni a szememnek, hiszen ilyesmit csakis a giccses szappanoperák forgatókönyvírói találnak ki, mégis igaz volt.

- Megőrizte? Még mindig megvan a rózsám? – kérdeztem csodálkozva a barátjától, miközben párás lett a szemem.
- A VIRÁGOK VIRÁGA – mondta – és nagy kár, hogy csupáncsak csak ennyi maradt kettőtök kapcsolatából, semmi más!

Kóválygó fejjel indultam haza, hiszen az 1000 és 1000 cikázó gondolat lapozgatta - rekord sebességgel – a közös emlékkönyvünk megsárgult lapjait.

Ez volt a legutolsó találkozásom „vele”, illetve azzal a szerelemmel, amely maga volt a pokol, hiszen a Casanovák - érzelmi szinten - az Ördöggel cimborálnak, mégis mennyországot idéző díszletek között ajándékozott meg a legromantikusabb pillanatokkal.

TANULSÁGOK

Egy Casanova KÉPTELEN MEGVÁLTOZNI, a legutolsó leheletéig Casanova marad.

Virágról virágra száll, még akkor is, ha időközben rátalál a VIRÁGOK VIRÁGÁRA.

Legtöbb Casanova megnősül (vagy párkapcsolatban él), gyermekeket nemz, tehát családot alapít, de önmagát és a természetét megtagadni soha nem tudja! Éppen ezért ezerszer is meggondolandó, hogy egy lelkiekben egészen más beállítottságú csaj felvállalja- e Casanova mellett a „királynői” (vagy a házastársi, élettársi) szerepet, amely bár roppantul irigylésre méltó, hiszen egy varázslatos, különleges energiájú bűvkör veszi körül őket, de ennek hatalmas ára van!

Láthatjuk őket sóvárgó női szempárok reflektorfényében, sztár szerepkörben, ahogy látszólag nagykanállal habzsolják az életet, de közben – amit talán ők maguk tagadnak leginkább– végtelenül esendők és „gyógyíthatatlanok”!

Mi erre a bizonyítékom? Nézzétek körül az irigyelt sztárvilág leghíresebb nőcsábászai (Casanovái) között! Vajon miért követett el közülük már oly sok öngyilkosságot?

Lámpafényben táncoló, csodaszép lelkű pillangólányok, töprengjetek el azon az intelmemen, amivel e történetet zárom! Tudom, hogy könnyű beleszédülni egy virágról virágra szálló, sármos Casanova karjaiba, de közben mindig célszerű szem előtt tartani, hogy a virágok virága „címet” általában csakis egy csaj bitorolja… és valószínűleg annak az egyetlenegynek sem fenékig tejföl mellette az élete!

-----------------
forrás: Egy külföldi blogger bejegyzését ültettem át magyar nyelvűre, itt-ott kiegészítve a képzeletem segítségével.

Végjegyzet:

Kérem az olvasókat, hogy még véletlenül se feltételezzenek semmiféle azonosságot, illetve hasonlóságot a fenti szöveg alapján: az eredeti szerző és énközöttem, hiszen a vérbeli Casanováknak én mindig is kiestem (és kiesek) a látóköréből!

HozzászólásokRend a lelke mindennek!

Ha nem lesz pasi, akkor nem lesz pasi, de nekem és Pipacsnak szokásunk mindent szépen lezárni - bár ez nem mindig lehetséges - és utána "iktatni", gondosan dátumozni, mert rend a lelke mindennek!Quicken Tech Support Phone Number

Quicken Tech Support Phone Number
Quicken Support Number
Quicken Support Phone Number
Quicken Tech Support Number
Quicken Tech Support Phone Number
Quicken Technical Support Number
Quicken Technical Support Phone Number
Quicken Customer Support Number
Quicken Customer Support Phone Number
Quicken Customer Service Number
Quicken Customer Service Phone Number
Quicken Deluxe Support Number
Quicken Deluxe Support Phone Number
Quicken Deluxe Tech Support Number
Quicken Deluxe Tech Support Phone Number
Quicken Deluxe Technical Support Number
Quicken Deluxe Technical Support Phone Number
Quicken Premier Support Number
Quicken Premier Support Phone Number
Quicken Premier Tech Support Number
Quicken Premier Tech Support Phone Number
Quicken Premier Technical Support Number
Quicken Premier Technical Support Phone Number
Quicken Home & Business Support Number
Quicken Home & Business Support Phone Number
Quicken Home & Business Tech Support Number
Quicken Home & Business Tech Support Phone Number
Quicken Home & Business Technical Support Number
Quicken Home & Business Technical Support Phone Number
Quicken Rental & Property Support Number
Quicken Rental & Property Support Phone Number
Quicken Rental & Property Tech Support Number
Quicken Rental & Property Tech Support Phone Number
Quicken Rental & Property Technical Support Number
Quicken Rental & Property Technical Support Phone Number
Quicken Starter Edition Support Number
Quicken Starter Edition Phone Number
Quicken Starter Edition Tech Support Number
Quicken Starter Editionr Tech Support Phone Number
Quicken Starter Edition Technical Support Number
Quicken Starter Edition Technical Support Phone NumberQuickbooks Support Phone Number

Quickbooks Support Phone Number
Quickbooks Support Number
Quickbooks Support Phone Number
Quickbooks Tech Support Number
Quickbooks Tech Support Phone Number
Quickbooks Technical Support Number
Quickbooks Technical Support Phone Number
Quickbooks Customer Support Number
Quickbooks Customer Support Phone Number
Quickbooks Customer Service Number
Quickbooks Customer Service Phone Number
Quickbooks Pro Support Number
Quickbooks Pro Support Phone Number
Quickbooks Pro Tech Support Number
Quickbooks Pro Tech Support Phone Number
Quickbooks Pro Technical Support Number
Quickbooks Pro Technical Support Phone Number
Quickbooks Pro Customer Support Number
Quickbooks Pro Customer Support Phone Number
Quickbooks Pro Customer Service Number
Quickbooks Pro Customer Service Phone Number
Quickbooks Payroll Support Number
Quickbooks Payroll Support Phone Number
Quickbooks Payroll Tech Support Number
Quickbooks Payroll Tech Support Phone Number
Quickbooks Payroll Technical Support Number
Quickbooks Payroll Technical Support Phone Number
Quickbooks Payroll Customer Support Number
Quickbooks Payroll Customer Support Phone Number
Quickbooks Payroll Customer Service Number
Quickbooks Payroll Customer Service Phone Number
Quickbooks Premier Support Number
Quickbooks Premier Support Phone Number
Quickbooks Premier Tech Support Number
Quickbooks Premier Tech Support Phone Number
Quickbooks Premier Technical Support Number
Quickbooks Premier Technical Support Phone Number
Quickbooks Premier Customer Support Number
Quickbooks Premier Customer Support Phone Number
Quickbooks Premier Customer Service Number
Quickbooks Premier Customer Service Phone Number
Quickbooks Enterprise Support Number
Quickbooks Enterprise Support Phone Number
Quickbooks Enterprise Tech Support Number
Quickbooks Enterprise Tech Support Phone Number
Quickbooks Enterprise Technical Support Number
Quickbooks Enterprise Technical Support Phone Number
Quickbooks Enterprise Customer Support Number
Quickbooks Enterprise Customer Support Phone Number
Quickbooks Enterprise Customer Service Number
Quickbooks Enterprise Customer Service Phone Number
Quickbooks Error Support Number
Quickbooks Error Support Phone Number
Quickbooks Error Tech Support Number
Quickbooks Error Tech Support Phone Number
Quickbooks Error Technical Support Number
Quickbooks Error Technical Support Phone Number
Quickbooks Error Customer Support Number
Quickbooks Error Customer Support Phone Number
Quickbooks Error Customer Service Number
Quickbooks Error Customer Service Phone NumberSage Tech Support Phone NumberQuickbooks Tech Support Phone Number

Quickbooks Tech Support Phone Number
Quickbooks Support Number
Quickbooks Support Phone Number
Quickbooks Tech Support Number
Quickbooks Tech Support Phone Number
Quickbooks Technical Support Number
Quickbooks Technical Support Phone Number
Quickbooks Customer Support Number
Quickbooks Customer Support Phone Number
Quickbooks Customer Service Number
Quickbooks Customer Service Phone Number
Quickbooks Pro Support Number
Quickbooks Pro Support Phone Number
Quickbooks Pro Tech Support Number
Quickbooks Pro Tech Support Phone Number
Quickbooks Pro Technical Support Number
Quickbooks Pro Technical Support Phone Number
Quickbooks Pro Customer Support Number
Quickbooks Pro Customer Support Phone Number
Quickbooks Pro Customer Service Number
Quickbooks Pro Customer Service Phone Number
Quickbooks Payroll Support Number
Quickbooks Payroll Support Phone Number
Quickbooks Payroll Tech Support Number
Quickbooks Payroll Tech Support Phone Number
Quickbooks Payroll Technical Support Number
Quickbooks Payroll Technical Support Phone Number
Quickbooks Payroll Customer Support Number
Quickbooks Payroll Customer Support Phone Number
Quickbooks Payroll Customer Service Number
Quickbooks Payroll Customer Service Phone Number
Quickbooks Premier Support Number
Quickbooks Premier Support Phone Number
Quickbooks Premier Tech Support Number
Quickbooks Premier Tech Support Phone Number
Quickbooks Premier Technical Support Number
Quickbooks Premier Technical Support Phone Number
Quickbooks Premier Customer Support Number
Quickbooks Premier Customer Support Phone Number
Quickbooks Premier Customer Service Number
Quickbooks Premier Customer Service Phone Number
Quickbooks Enterprise Support Number
Quickbooks Enterprise Support Phone Number
Quickbooks Enterprise Tech Support Number
Quickbooks Enterprise Tech Support Phone Number
Quickbooks Enterprise Technical Support Number
Quickbooks Enterprise Technical Support Phone Number
Quickbooks Enterprise Customer Support Number
Quickbooks Enterprise Customer Support Phone Number
Quickbooks Enterprise Customer Service Number
Quickbooks Enterprise Customer Service Phone Number
Quickbooks Error Support Number
Quickbooks Error Support Phone Number
Quickbooks Error Tech Support Number
Quickbooks Error Tech Support Phone Number
Quickbooks Error Technical Support Number
Quickbooks Error Technical Support Phone Number
Quickbooks Error Customer Support Number
Quickbooks Error Customer Support Phone Number
Quickbooks Error Customer Service Number
Quickbooks Error Customer Service Phone NumberEgy jó tanács

https://www.youtube.com/watch?v=HLztm3PD-KQ ... bár lehetséges, hogy már késő!
(Akinek küldöm, az tudni fogja, hogy nekiszól)

Miért nem akarod ezt megérteni?
Te tudod a legjobban, hogy "okossal hülyéskedni, hülyével okoskodni" egyáltalán nem célszerű!

   

http://www.uggoutlet.us.org

We recommend this headset without plug ears, even more cool is that it uses your Red Bottom Shoes bones as a medium,UGG Boots Outlet it sounds cool! The liberation of the ears can also be avoided due to the ears are plugged due to traffic accidents UGG Outlet so that there Coach Outlet is no safety risk while North Face Outlet walking and listening to music.Kenzo It is a headphone,Oakley Outlet but its shape is a hat,Christian Louboutin Shoes but ZEROi is Moncler Jackets a magical hat that looks the same as an ordinary baseball cap,Burberry Outlet but the biggest feature is the use of Red Bottom Shoes bone-conduction soundtracks.
Tokyo Design Polo Outlet Week as the first Coach Outlet release of exhibits,Nike Air Max Pas Cher after two years of discussion, is now finally completed the formal commercialization. Prior to this only for Coach Outlet Store Online the legal person to provide the purchase permission,North Face Outlet the address is limited to Namibian,Isabel Marant Chiba Prefecture, Namibian companies hold the land. However, starting from November 3,Nike Air Presto MUJI's hut will be for sale to North Face Outlet ordinary consumers, and the location of the hutAir Jordan Pas Cher will be expanded to Tokyo in the Kanto region and nearby eight counties and districts, Ray Ban Sunglasses and the company continues to True Religion Outlet look for more ways to The North Face Jackets continue Construction of cottage land.Air Max 90 Not unlike the style of Kate Spade a house or a villa,Isabel Marant Shoes the No-lodge is in a different mood than the hotel Adidas Yeezy it was when it was on the move. It was just a reassuring home for a young Nike chaussures pas cher Japanese who rented homes for thousands of people. Asics Shoes Muji Officials explained,Coach Outlet Do not look at Bape Hoodie it the smallest of only about 9 square meters,Cheap Jordans but because of the use of the design of Coach Outlet the type of building,Philipp Plein even if three people in the house at the same time will not feel narrow.Louis Vuitton Outlet In addition,Swarovski Bracelet Indigo products have always been simple style,North Face Jackets indoor ground with cement, 100% of the other Burberry Scarf places using native wood,Coach Outlet the walls without Coach Purses any decoration,Adidas Outlet intended to Kate Spade Outlet give consumers a DIY space.Scarpe Nike Air Max Different styles of huts Louis Vuitton Outlet also prepared Different thermal and interior options.
This is also in Coach outlet line with the needs Christian Louboutin Shoes of current consumers.UGG Outlets Nowadays,Ray Ban Outlet young Japanese people think daily about being Sac Louis Vuitton really happy Burberry Outlet even when living in an apartment.Coach Factory Outlet They have to Adidas NMD constantly Christian Louboutin Outlet move for rent or have to resort to Kate Spade Outlet work transfer Yeezy Boost 350 v2 Re-investing Nike Hoodies energy to find Coach Outlet Online a home is a stressful life style for them, and it is also an urgent need to be addressed in the market.
People talk about the Kate Spade Outlet time of the Scarpe Nike Air Max Uomo island is static,Acheter Philipp Plein which is North Face Jackets relative to New Jordans their mood in the city under the tyranny of time. Nike Air Max Shoes In the city,Coach Outlet Online the easiest way to keep your time Coach Outlet anywhere is to install clocks Red Bottom Shoes and watches in public places,Red Bottom Shoes with the Tory Burch Outlet clocks staring North Face Outlet at the town from squares, schools,Burberry Outlet train stations and more.Scarpe Sportive Nike Air Max 2017 Even when it is quiet, people can notice the Louboutin Pas Cher passage of time.Red Bottom Shoes The Maldives has Ray Ban Sunglasses a huge advantage Nike Roshe Run Pas Cher throughout the Indian Ocean and the Pacific Ocean,True Religion with high-quality sandy beach islands that can be reached in less than eight hours by Nike Air Max direct flight; comparable to Bali in Indonesia,Kate Spade Outlet but not only Guess Outlet with two different locations Island experience.North Face Outlet Bali is Michael Kors Handbags becoming Bali.The North Face Outlet Raffaele,G Star managing director Yeezy Boost 350 of the Grand Park Adidas Original Maldives hotel,Michael Kors said he had worked in Bali for a few years and witnessed Nike Air Max a shift from a modest island to Kate Spade Outlet a small business town.North Face Outlet There was an expressway Nike Air Max Pas Cher there but traffic jams were still there.Cheap NBA Jerseys Mauritius and Seychelles, the other two island Red Bottom Shoes countries in the Indian Ocean,Adidas Yeezy Boost 350 have more than 12 hours flight time.A legjobb védekezés a támadás

Némelyik Casanova megfordítja a szitut, aztán a Virágok Virágát vádolja.
Korda György - Becsaptál: https://www.youtube.com/watch?v=BvcaIvuOM9U
(Ezt egy ismerősömtől hallottam...)Szűcs Judith - Elbúcsúzom: https://www.youtube.com/watch?v=iulIa2ldMVcEz nem egy szelfi, hanem én fotóztam...

egy műholdon keresztül: http://www.weborvos.hu/cikk/24/230316/1.jpg
A hölgy nevét nem árulom el, de "közismert" személyiség! :)Megnéztem okával magamnak ezt a pasit...

de nem írok neki a facebookon! https://www.youtube.com/watch?v=7iqYvl_vB9w

További szép estét!Még akkor is, ha az ember egy gazemberbe szerelmes?

Eléggé meghökkentő dolgot állít Margit Sandemo:

A szerelem sohasem haszontalan (...) A szerelem erőssé és tisztává tesz (...). Még akkor is, ha az ember egy gazemberbe szerelmes.Haszontalan dolog elmondani egy fiatal lánynak...

Haszontalan dolog elmondani egy fiatal lánynak, hogy egy férfi rossz hírben áll, nem igaz? Ez csak olaj a tűzre. (Agatha Christie)

MEGMONDTÁK ELŐRE - ZALATNAY SAROLT: https://www.youtube.com/watch?v=Z8enxcHs-xwEgy sima, hétköznapi "Casanovával" könnyű elbánni...

hiszen a "hazamegyek" dac bármikor bevethető, de egy olyannal szemben, akitől szabadulni lehetetlenség, képtelenség, ez már nem működik!
https://www.youtube.com/watch?v=qhuFyJqPa74

Ez korábban mindig simán kiviteleztem, de már nincs menekvés!

- Hova, hova? Várj!
- Hazamegyek.
- Még várj!
- Hazamegyek.
- Még várj!
- Ez nem a formám.
- Hova, hova? Várj!
- Hazamegyek. Még várj!
- Hazamegyek hát! Te csak maradj tovább!A fenti bejegyzés legostobábbnak tűnő bekezdése...

is létező jelenség, de ebben csak azok hisznek, akik továbblátnak a látható világ határánál.

"A „szerényebbek” bár tiszteletben tartanak egy képzeletbeli határt, mégis roppantul veszélyes ragadozók, ugyanis vérbeli FIGYELEM- ÉRZELEM – és LÉLEKRABLÓK. Ők érzelmi szinten igyekeznek minél több csajt becserkészni, behálózni és magukba bolondítani, hiszen az érzelmi rezgések „nektárja” hasonló ízű a kéjnektárhoz, csak lelki értelemben!"

Ilyesmi sajnos éteri szinten is megtörténhet, miközben a hódító - a valóságos világában - mintaférj és tündéri apuka.Felmegyek az úristenhez...Ha a szívem megszakad, honnan szerzek egy másikat?

Ha a szívem megszakad, honnan szerzek egy másikat?

https://www.youtube.com/watch?v=MnUiYeHAl58

Sajnos még mindig remetelány vagyok, de azért egy pasi már igazán elhívhatna randizni!
Mondtam az angyalkámnak, hogy vegye fel a testruháját, aztán kalap, :) hiszen így mindketten tudni fogjuk, hogy lényegében "Ő" az, csak úgy tűnik, hogy mégsem! :)Ezt utoljára mondom, utoljára üzenem...

az Ikerlelkemnek: https://www.youtube.com/watch?v=xyFHxSLoNhM ... és ha nem ért belőle, akkor hagyom az egészet a fenébe!Összetörhet minden így egy hajnalon...

Zséda - Hűtlen: https://www.youtube.com/watch?v=UzR94M9Nx40

Az illat idegen
hűvös kezeden.
Lelkem mélyén feldereng egy baljós sejtelem.

A foltok nyakadon…
Rúzs, vagy nem tudom.
Összetörhet minden így egy hajnalon.

Miért jó neked így?
Miért kell, szabadulj?
Hogy’ lehet a szív helyett
a vágy már csak az úr?

Szép volt a világ!
De veszni hagytad így,
mit hűtlen szíved végleg szétszakít.

Majka:

Minden rosszért, amit tudod, ellened tettem,
tudom nagyon jól, hogy egyszer meg kell majd fizetnem.
Térden állva kéne, de én emelt fővel megyek,
mert egyetlenegy Úr előtt hajtok én csak fejet.
Ő az, aki ítélkezhet és eldönti a sorsom,
hogy odafent vagy odalent de folytassam a dolgom.
Mert most először teszem a büszkeségem félre
és könyörögve kérlek, hogy bocsáss meg érte!

És nem szólsz, nem is félsz.
Nem sírsz, nem ígérsz.
De arcodon egy vallomással életet cserélsz.

Bárhogy akarom
félek, feladom.
Én küzdenék, ha érteném, de nem tudom.

Miért jó neked így?
Miért kell, szabadulj?
Hogy’ lehet a szív helyett
a vágy már csak az úr?

Szép volt a világ!
De veszni hagytad így,
mit hűtlen szíved végleg szétszakít.

Majka:

Hogy nap mint nap csak lázadok
és elpusztítom magam.
És állat tudok lenni, ha elvesztem az agyam!
Hogy más igazát kétlem, az életet megélem.
És ha kell, keresztként cipelem örökké a vétkem!
Megtörtént és vállalom, de magamat nem áltatom.
Húsig mar a fájdalom, tetteim már bánhatom.
De most kell, hogy segíts és te hozd meg a döntést.
De az én lelkemben egyedül csak én állítok törvényt!

*

További szép estét kívánok mindenkinek!A kapcsolatunkban túl sok a folt...Ment a hűtlen nehéz fejjel...

Edda Művek - A Hűtlen (dalszöveggel): https://www.youtube.com/watch?v=Y5rX9_9_-McAz ikrek nagy csábítók, nem fognak elengedni a karmaik közül!

Secret, ismét rád húzták a vizes lepedőt! :) Te tényleg a NIMFOMÁN csillagjegyűek közé tatozol?

„A fétisek nagyatyjai. Pont. A nagyon szenvedélyes és perverz ikrek jegy szülöttei nem vakok – ami sajnos problémát tud nekik okozni hosszú távon, például ha egy kapcsolatban kell megmaradni, vagy megházasodni. Izgatottak lesznek a flörtöléstől és hergelésektől, amik könnyen elvezetik őket az ágyig, ahol szabadjára tudják engedi végtelen fantáziájukat. Az együttlét minden alkalommal feldobja őket, kiváltképp, ha egy harmadik személy is benne van. Sokszor elkészítik saját home-videojukat is. Vigyázat, az ikrek nagy csábítók, nem fognak elengedni a karmaik közül!”

Ha igaz a „szakvélemény” eleje, akkor az ikrek engedik el legkönnyebben a csajokat, hiszen mindig új húsra vágynak!
Forrás: https://noizz.hu/szagos/nimfoman-csillagjegyek/ey924lrA 4 varázsszó

https://www.youtube.com/watch?v=ny2a1d3B29U
No, ezt az 4 szó, amit a Casanova - típusú pasik soha nem érdemlik ki! :)Egyetlen lélekdonor

Caramel – Lélekdonor: https://www.youtube.com/watch?v=HYCzzZF70Ys
Egyszerűen képtelen vagyok elfogadni, hogy nekem jár KÁRPÓTLÁS!Kapd össze végre magad, drágám...

http://cdn.newsbusters.org/images/lucifer.jpg ... mert kezdek türelmetlen lenni!

(Persze ezt csak a humor kedvéért írtam) :DVajon Paul Auster egy szent?

A gazember örökre gazember marad. Az ember nem változik. (...) A csalás iránti vágy egyetemes... és ha az ember egyszer megízleli, többé sosem gyógyul ki. Könnyű pénz, ennél nagyobb kísértés nem létezik. -- Paul AusterKinek azért jut kísértés, hogy ellenálljon neki...

kinek azért, hogy meginogjon végre. http://cdn.newsbusters.org/images/lucifer.jpg

Kinek azért jut kísértés, hogy ellenálljon neki, kinek azért, hogy meginogjon végre. -- Vavyan Fable

A kísértés sosem a külvilágból származik; a kísértés az elnyomott indulatokból, az elnyomott szexualitásból, az elnyomott mohóságból táplálkozik. A kísértés belőled származik, semmi köze a külvilághoz. Nem arról van szó, hogy jön az ördög és megkísért - saját, elnyomott, ördögi elméd az, amely kísértésbe hoz, mert bosszút akar állni. -- Osho

Osho sem tudott ám mindent, tehát nem volt tévedhetetlen!