segitcség kérés

segitcséget szeretné kérni sajnos roszhejzetbe kerültem terdficamomlet sajnos igy nem tudok dolgozni 5 kisgyermeket nevelek klérem ki tudsegiteni elelmiszerel bármivel nagyonhálasak lenénk mindent igatolni tudok köszönöm válaszukat

Címkék:

HozzászólásokÖrülök, hogy megnéztem ezt a

Örülök, hogy megnéztem ezt a webhelyet a Yahoo-n. playerprofiler...

Miért? Erről meséljek? Hm, a válaszokat nem birtokolom.

Ezzel maximálisan egyetértek veled, kedves simsam!
„Régen nagyon klasz volt. Minden nap - elolvasva valaki új bejegyzését - új erőre kaptam”.

„Meséld, miért lett ilyen ez az oldal” kérdésedre viszont nem tudok válaszolni, ugyanis csakis feltételezéseim léteznek.

Az egész semmi másról nem szólt, csakis ÜZLETRŐL!

Amíg 7 bőrt is sikerült lehúzni „ A Titok” című könyvről, valamint a hozzákapcsolódó rendezvénysorozatokról, addig tudatosan futtatták, frissítették, „gondozták” ezt a portált, hiszen hírverésre, csinnadrattára és szóhányó secretesekre is szükség volt.

Meggyőződésem, hogy egyesek szerződéses „jogviszonyban” dolgoztak*, tevékenykedtek itt, tehát egyáltalán nem hobbiból töltötték itt a drága idejük.

Amikor „A Titok” biznisz hanyatlásnak indult, akkor a „szerződéses jogviszonyú” személyek, valamint az üzletben korábban érdekelt személyek (például a hirdetők) vették a kalapjuk.

A „színfalak” mögött olyan események folytak, amikről például nekem, mint egyszerű és külsős személynek: tudomása egyáltalán nem volt!

A korábbi hírverés, a hangos csinnadratta megkövetelte azt is, hogy olykor egy – egy „szappanopera” is reflektorfénybe kerüljön, hiszen a „kenyeret és cirkuszt a népnek” jelmondat nemcsak örök érvényű, hanem néha még közönségvonzó hatású is!

No, úgy gondolta valaki**, természetesen a megkérdezésem és beleegyezésem nélkül, hogy a „szappanoperában” akár még főszerepet is játszhatok.

Ehhez bedobták a mézesmadzagos trükköt, ugyanis másképpen lehetetlenség lett volna engem bármivel is rávenni arra, hogy „hülyét” csináljak itt magamból.

Amikor az üzlet bedőlt, természetesen mehetett mindenki amerre csak akart, de én nem hagytam itt ezt a portált.

Oka: amíg létezik, addig „kísérteni” szándékozom itt…. és a jelenlétemmel emlékeztetni a „gazembereket” arra, hogy a lelkiismeretük bizony NEM TISZTA!

(…. ha egyáltalán létezik lelkiismeretük... )Pipacsvirág! Jó olvasni

Pipacsvirág!
Jó olvasni téged. én semmit nem tudok az oldal mostani helyzetéről, csak néha ide irogatok. Régen nagyon klasz volt. Minden nap - elolvasva valaki új bejegyzését - új erőre kaptam. Most csak - néha - hordozok egy kis lámpást. Hűségből- Meséld, miért lett ilyen ez az oldal?Pipacsvirág! Jó olvasni

Pipacsvirág!
Jó olvasni téged. én semmit nem tudok az oldal mostani helyzetéről, csak néha ide irogatok. Régen nagyon klasz volt. Minden nap - elolvasva valaki új bejegyzését - új erőre kaptam. Most csak - néha - hordozok egy kis lámpást. Hűségből- Meséld, miért lett ilyen ez az oldal?Máriának

Ez egy tudatosan szétvert, káoszos webhely, ahonnan segítséget hiába remélsz!

Az egykori szócséplő és népes társaság elhagyta a "hajót" és csakis az van itt, aki soha nem érdekből, hanem őszinte ragaszkodásból volt (van) itt!

Sarkosabban megfogalmazva:
"Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel!"

Keress egy gondozott, folyamatosan frissített és karbantartott portált, ahol talán tényleg segít neked valaki!kérés

kérem ki tudna segiteni segitcsensenkinem tud segiteni

senkinem tud segiteni