Csak szex és más semmi

Segíteni csakis annak lehet, aki hagyja és partnerként viselkedik.
A bejegyzésem szövegtörzsét töröltem, de haladéktalanul visszaállítom az eredeti szövegtartalmat és szövegképet, amennyiben a portál tulajdonosa hajlandó lesz rendbe rakni, vagy rendbe rakatni a thesecret.hu portált!

Időközben eléggé sok háttér- információ a tudomásomra jutott, ezért a jelenlegi sakk-matt helyzetben: egyszerűen NINCS MÁS VÁLASZTÁSOM!

Secret, én még nem mondtam le arról, hogy "apád" végre észhez tér!
Csakis érted teszem, mert már nincs más eszköz a kezemben!

*
Mivel egyértelműen bizonyítani tudom, hogy Pipacsvirág kivel azonos, mint szerző, nem szeretném fenti törölt bejegyzésem egyetlenegy másik portálon sem olvasni!

Hozzászólások:)

Semmi a köbön. S élet szex nélkül. No, én meg erről írok egyszer egy roppant izgalmas bejegyzést, :) ami bizonyára sokak figyelmét felkelti.

Szép álmokat!Közjegyző előtt nyilatkoztam arról...

hogy Pipacsvirág, mint szerző azonos velem! (... és nem mostanában)

Mivel egyértelműen bizonyítani tudom, hogy Pipacsvirág kivel azonos, mint szerző, nem szeretném fenti törölt bejegyzésem egyetlenegy másik portálon sem olvasni!Csak szex és más semmi?

A semmit azt már eléggé régóta birtokolom. Meztelen pasit pedig csak címlapfotókon látok, de kábé 1 évben csak egyszer!

"Minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel meg vagyok elégedve!" :)

Jó hancúrozást kívánok másoknak!"Ne tedd, ha csak a szexre vágysz, és nem Őrá!"Vajon miért titok valakinek a neve?

Szerintem egy név nélküli kapcsolat személytelenségébe mögött csakis egy gyáva férfi állhat.Hamarosan hullanak Szent Lőrinc könnyei

és azt fogom kívánni, hogy az ölelő, angyali energiáknak legyen végre neve!.

Én csak annyit mondok, hogy általában a szexpartnerének is tudja mindenki a nevét... még ha alkalmi, akkor is... és ha a nevek fölött mégiscsak átsiklanak valamiért, a keresztnevek tutira elhangzanak, hiszen a személytelenség zavaró.Hogy működik az asztrálszex? Van valakinek tapasztalata esetleg?

A fenti kérdésekre nagyon együgyű válaszok érkeztek, pedig létező jelenség!
Íme a válaszok: http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__egyeb-kerdesek__3461211-hogy-muk...

Az emberiség nagy része (többsége) semmit sem tud arról, hogy a távolság (a tér) legyőzhető és a távoli szerelem (szex) megvalósítható úgyis, hogy a 2 aktusban résztvevő személy: fizikailag nem tartózkodik egy térben, egy helyiségben.

Sajnos én nem tudok "utazni", de a partnerem profi!:)

Ha a többi pasi megtudja, hogy Secret Admin asztrális álruhában csajozik, fittyet hányva a valóság korlátaira, akkor a Titok könyvet újra kell nyomtatni, mert elkapkodják, mint a cukrot!

(Főleg a párkapcsolatban senyvedő pasik vágyakoznak arra, hogy a testükből kilépve, valamiféle új élményben lehessen részük! Szegények nem is sejtik, hogy thesecret.hu webhelyen létezik egy olyan pasi, aki a titkos szabadulás titkát őrzi. )Milyen volt a tegnap éjszaka? :)

kérdezhetném Admintól, ha most itt volna.

- Az enyém tökéletes, de miért érdekel ez téged? (Valószínűleg ez lenne a válasza)
- Áh, már megint tagadsz, ködösítsz és elhárítsz, holott már Csenge is világosan megmondta, hogy Te olyan dolgokra vagy képes, hogy ihaj és csuhaj, :) például asztrális álruhában, csakis energiáidban megjelensz egy-egy csaj életében!

Bocsi, csak egy szappanoperát írok, kedves Admin, amiben téged emberfeletti tulajdonságokkal ruházlak fel! És ne nyugtalankodj, ne kapd fel a vizet, mert címlapján szerepelni fog, hogy fikció! :)Én nem tudom, hogy van-e női varázserőm..

mert a jelek szerint: egyetlenegy pasit sem tudok rávenni (rábírni) arra, hogy megszólaljon, cselekedjen és kedvemben járjon! Secret Adminnak is már napok óta rágom a fülét, mint ahogy Mágus uramnak is, illetve évekkel ezelőtt Ádámnak is, de egyik fülükön be, a másikon meg ki… Ez van.A záros határidős fenyegetésemtől

nem ijedt meg Mágus uram és a jelek szerint: igencsak nyeregben (és a helyzet magaslatán) érzi magát. Talán azért, mert a spirituális szex olyan, mint a kábítószer, ezért azok, akik "terjesztik"- mint ahogyan Ő is - nagyon jól tudják, hogy rászokni könnyű, de leszokni már annál nehezebb ... szinte lehetetlen!Ha záros határidőm belül

ami legyen 2 nap, nem mutatkozik be nekem a sokat emlegetett Mágus uram, akkor úgy teszek, mint ez a csaj!

Behajtani tilos- csak semmi szex!
http://194.33.69.87/image/article/main/.660x1200/94855.jpgA Mágusoknak könnyű nőt tartani...

Csak szex és más semmi? Remélem, hogy ezt nem az a pasi üzeni nekem, aki messziről mozgat energiákat, s tegnap éjszaka is hevesen ölelt! A Mágusoknak így könnyű nőt tartani, mert még Valentin-napra sem kell venniük semmit!Éjszaka van...

térjetek nyugovóra és áldozzatok a szex oltárán! :)*

Ha az angyalom egy olyan pasi, :) aki távolról mozgat energiákat, akkor szégyellje magát, mert még egy kávéra sem hívott meg! :) Csak szex és más semmi? Szeretném tudni, hogy mikor egyeztem én ebbe bele!? :)"Csak szex és más semmi" szituációt...

előtte tisztázni szokás, hogy később ne legyen belőle félreértés, de velem ezt elfelejtette közölni az illetékes! Szeretnék reklamációval élni, de nem tudom megnevezni a galád csábítót!***

Szégyen, nem szégyen, embere válogatja, de könnyen előfordulhat, hogy rajtam ma este már semmi más nem segít... csak a szex. No, ezt mások úgy képzelik el, hogy kilép a fürdőszobából egy magas, izmos pasi, egy szál bokszer alsóban és befekszik mellém az ágyba, pedig erről szó sincs… mégis itt lesz, mire odakerül a sor… :)Egy gyűrött nap után néha semmi más nem segít

Egy gyűrött nap után néha semmi más nem segít: csak a szex. Ezt lehet tagadni, de a gondolattörlésnek csakis ezt az egy természetes módját ismerem.A semmitől jobb :)

A többit meg törültem...*

Ha az angyalom egy olyan hús-vér pasi, aki energiákat mozgat távolról, akkor félő, hogy egy "szex és más semmi" szituációba keveredtem, ugyanis hosszú évek óta egyetlen lépéssel jött közelebb hozzám, a valóságos ajtóm kilincsét nem nyomta le, vagyis szemtől szembe:

- sem önmagát,
- sem engem,

sem a világ. sem az emberek előtt: NEM vállalt fel.Úgysem értene meg

Nory a mostani életem történéseit, hanem azt kérdezné: "hová lett az én okos barátnőm?"

Ugyanis sokan elmezavart feltételeznek olyan dolgok mögött, amik nem hétköznapiak.Amikor élete szekerének keréktengelye eltörött...

Nory sírva szaladt hozzám, amikor élete szekerének keréktengelye eltörött, ... én meg segítettem neki lelkileg kikecmeregni a kátyúból, de amióta boldog, azt sem kérdezi meg tőlem, hogy élek-e...

Régebben azt gondoltam, hogy a "boldogságot csak az bírja el, aki elosztja", de az utóbbi időben rá kellett döbbennem, hogy a boldogok egy másik "szigetre" költöznek, hátrahagyva azokat, akik visszahúzhatják őket.

Abszolút megértem ezt a helyzetet, s szeretettel gondolok rá, csak eszembe jutott, hogy így lesznek semmivé az örök barátságok is.Nincsen barátnőm...

Ó, a kezdet kezdetén – még évekkel ezelőtt – próbáltam Nory-nak elmondani, elmesélni, hogy egy különös szituációba csöppentem a virtuális világban, de Ő azonnal aggódni kezdett és így szólt:

- Jaj, akkor százszor inkább Ádám, mint egy idegen, mert Őt legalább ismerjük, tudjuk, hogy kicsoda! Annak sem örültem, hogy vele levelezgettél, de a mostani dolgaidtól meg egyenesen óva intelek!

Ezzel aztán azt érte el, hogy soha többé nem említettem neki a titkaimat és kizártam az életemből, mert neki sohasem jó az a pasi, akire én felfigyelek.

Így hát nincsen barátnőm...

(Egyébként pedig nem hiszem, hogy tudtuk, hogy kicsoda Ádám, mert az a pasi megfejthetetlen volt)Mit mondjak én akkor neki?

Ha Nory barátnőm megkérdezi, hogy mi újság velem, … rájöttem –e már, hogy Ádám nem a világ közepe, … és van –e már valakim, … ó, mit mondjak én akkor neki? :)

Áh, régen minden titkomat megosztottam vele, de a mostani dolgaimon tutira megdöbbenne! Tudjátok, mit mondana?

Ezt:

- Barátnőm, te tényleg beleroppantál, belerokkantál abba a bolond emberbe és már nem tudod, hogy mit beszélsz!Csak szex és más semmi

Ma este ennyivel is beérem.

Szeretném érezni, amit érezni szokás, :) utána pedig aludni, ... aludni, ... mert olyan vagyok, mint egy nyúzott béka.

(Pillanatnyilag azon a véleményen vagyok, hogy az érzelmi dolgokról ráérek holnap gondolkodni, ... tiszta fejjel, frissen!)

Jó éjszakát mindenkinek!Ha minden rezgés

akkor nem értem, hogy az a pasi, aki az angyalom "arca" (persze csak képzeletben) miért nem érzékel az egész szituból semmit? Ölelem és nem is tudja? :) Érdekes.Elalvás előtt mindig simogatja a homlokomat és a hajamat

mintha azt akarná jelezni vele, hogy a lelkem érintése is fontos számára, nemcsak a testemé!
Hozzábújik és mindig azt képzelem, hogy nyakának ívénél pihen a fejem, az erős vállán. Mindent "látok", mindent "hallok", csak az illatát nem érzem!Az éjszakák éltetnek!

Minden éjszaka lázasan ölelek valakit, aki nincs sehol. Az ő nevét suttogom, amikor éjszaka felébredek és úgy beszélek hozzá, mintha egy párnán pihenni a fejünk.

Anyám sírva kérlelne, ha mindezt tudná.
Így: "Kislányom, nagyon szépen kérlek, menj el az orvoshoz, kezeltesd magad, mert belebetegszem, ha nem gyógyulsz meg!"

Ha tényleg beteg vagyok - bár azt erősen kétlem - akkor nem akarok meggyógyulni, mert az éjszakák éltetnek!Te mindig fáradt vagy, amikor a legizgalmasabb részhez érünk :)

Várom a telepatikus üzenetedet!

Jaj, az mégsem lesz jó, mert én mindent kiszínezek a kedvemre, aztán így az is előfordulhat, hogy egy ártatlan pasit is belekeverek a sztoriba! :)

Aludj jól, kedves Kezdet! Nagyon örültem neked! Ölellek!