A hazugságvizsgáló poligráf becsapható, de egy kineziológus a tudatos elme által törölt „fájlokat” is olvasni képes

Köztudott, hogy a hazugságvizsgáló poligráf félrevezetése, kijátszása piszkosul nehéz feladat, mégsem lehetetlen, ugyanis a tudatos elme egy olyan rafinált jószág, amely minden erejével segíteni igyekszik a gazdájának, amikor egy sikeres megtévesztési akció kivitelezésére kap tőle parancsot.

Így még a hazugságvizsgáló műszer 100 százalékos bizonyosságú hatékonysága (igazmondása) is megkérdőjelezhető, hiszen nem hagyható figyelmen kívül az az aprócska hibaszázalék, ami a tuti minősítését lerontja.

Az agy és a tudatalatti olyan, akár egy „számítógép”, amelynek meghajtóin (a fájlrendszerében) minden élmény tárolódik. A tudatos elme által törölt „fájlok” (a feldolgozhatatlannak minősített szituációk emléklenyomatai, fájdalmai) soha nem tűnnek el nyomtalanul, hanem megbújnak, meghúzódnak a tudatalatti sötét „mélységében”.

Bár a tudatos elme - néha szándékosan, néha pedig önvédelemből – simán képes elrejteni, eltitkolni a feldolgozhatatlan élményeket és eldugni őket a tudatalattiba, egy kineziológus által azok mégis előhívható információk.

Létezhetnek olyan előző életbeli traumák, magzati vagy gyermekkori sérelmek, amikről néha még sejtésünk sincs, mégis ott tárolódnak a tudatalatti egyik „rejtett mappájában”, és egy képzett terapeuta nemcsak a rejtett „mappákat”, hanem a tudatos elme által törölt „fájlokat” is „olvasni” képes.

MIÉRT, MILYEN CÉLBÓL TESZI EZT?

A rejtett és törölt „fájlok” (a feldolgozhatatlannak minősített problémák és fájdalmak) megakadályozhatják egy-egy személy egészséges és harmonikus életét. A „gócokat” azért muszáj mindenképpen feltárni, hogy oldhatóak (feloldhatók), gyógyíthatóak legyenek.

A kineziológia szakterületének szemlélete szerint: a minket érő stresszélmények mindig felborítják az EGYENSÚLYT testi, lelki vagy energetikai szinten, amiket képtelenség következmények nélkül megúszni!

TÉVHITEK A KINEZIOLÓGIÁRÓL (… és azok cáfolata)

 A kineziológia nem tudomány, hanem mágia, egy ezoterikus hókuszpókusz. (Erről szó sincs, hiszen egy tudományosan megalapozott módszer).

 Csakis akkor működik, hogyha a páciens hisz benne. (A „másoknál lehet, hogy működik, de nálam biztosan nem” feltételezés is simán cáfolható.)

 A kineziológus egy gondolatolvasó, ezért látja a legrejtettebb titkainkat is. (Hatalmas tévedés, hiszen a válaszokat mindig az izmok adják.)

 A kineziológusok olyanok, mint a varázslók, ezért a „betegeknek” semmiféle erőfeszítéseket nem szükséges tenniük a gyógyulásuk érdekében. (A terápia csakis egy komoly, közös együttműködés során vezethet eredményre)

 „Nem megyek szakorvoshoz, hanem helyette felkeresek egy kineziológust”. No, ezt gyorsan felejtse el mindenki! Bár a gyógyszerek csakis tüneteket enyhítenek, mégsem célszerű a hagyományos gyógyászat szakrendelőit messzi ívben elkerülni! Aki például pánikbeteg, az gyógyszerek nélkül képtelen „lábra állni”. A kineziológus csupáncsak azt tárja fel, hogy milyen érzelmi, lelki sérülések, „gócok” állhatnak a pánikbetegség hátterében, majd azok feloldásra törekszik, de soha nem kéri azt a pácienstől, hogy a terápia ideje alatt a tablettáit ne szedje! Vagy ha valakinek komoly térdfájdalmak keserítik meg az életét, az nyugodtan kenegesse azzal a kenőccsel a térdét, amit az szakorvos számára felírt, de közben próbáljon utánajárni annak, hogy milyen „egyensúlyzavar” (érzelmi, lelki vagy energetikai szintű zavar) okozza a térdfájdalmát. Az ízületi problémák kezelése területén egyébként a kineziológiának is léteznek saját „gyógyszerei”, a különböző színű kineziológiai tapaszok.

KIKNEK ÉRDEMES KINEZIOLÓGUSHOZ FORDULNI?

Olvasd el figyelmesen a lenti állításokat! Ha valamelyik igaz rád, akkor talán célszerű egy megbízható kineziológust keresned és segítséget kérned!

 Mindent bizonytalannak, sötétnek látok. Nyomaszt a jelenem és félek a jövőtől.
 Úgy érzem, mások sokkal értékesebbek nálam.
 Rosszul alszom, rendkívül fáradékony vagyok, szinte nincs energiám. Olyan vagyok, mint egy lemerült akkumulátor.
 Gyakran szorongok, komoly félelmek gyötörnek, amik „sötét árnyékként” vetülnek rá a mindennapjaimra.
 Allergiás lettem (allergiás vagyok) valamire, ami korábban nem okozott tüneteket.
 Úgy érzem, hogy a történelem mindig ismétli önmagát, mert olyan gyakran ismétlődő, kellemetlen életszituációk keserítik meg az életem, mintha valamiféle átok ülne rajtam.
 A párkapcsolatom nyomasztó, fullasztó és örömtelen. Gyakran veszekszünk, folyton gondjaink vannak egymással, ezért boldogtalannak érzem magam mellette.
 Mostanában sokszor vagyok beteg, gyenge az immunrendszerem. Mindenféle nyavalyát összeszedek, ezért egyikből alig lábolok ki, jön a következő.
 Olyan múltbeli események nyomasztanak, kísértenek, amiket képtelen vagyok egyedül feldolgozni.
 Hiába tanulok, valamiért nem megy a fejembe a tananyag, ezért sorozatos kudarcok érnek, pedig fejlődni szeretnék, hiszen komoly céljaim, terveim vannak.

Látható tehát, hogy a kineziológia területe: a lelki-érzelmi problémák oldását, a különböző testi betegségek lelki - érzelmi hátterének feltárását, az önbizalom erősítését, az energetikai kiegyensúlyozást célozza meg. Rendkívül nagy hatékonysággal képes kezelni a tanulási nehézségeket, a családon belüli konfliktushelyzeteket, a félelmeket, a szexualitással összefüggő konkrét szexuális problémákat, a függőségeket, a vizsgadrukkhoz társuló szorongásokat, ezért hozzájárul a személyiség sokoldalú kibontakoztatásához.

Néha a túlsúly mögött sem a mértéktelen evés (vagy hormonproblémák) állnak! A kövér, duci csajok bánatsúlyának leggyakoribb oka a boldogtalanság! A kineziológus segíthet ledobni a fölösleges kilókat azáltal, hogy feloldja a mögötte lévő érzelmi, lelki „gócokat”.

A KINEZIOLÓGIA MÓDSZER LÉNYEGE

A kineziológia egy olyan rendszer, amely ötvözi a hagyományos távol-keleti (kínai) energiaáramlás tanaira épülő - akupunktúrás és az akupresszúrás módszereket- a nyugati izomteszteléssel. Célja az energia- egyensúly megteremtése, az energiagátak áttörése, megszüntetése, illetve a test természetes gyógyító képességének aktiválása.
Mint holisztikus gyógyító és személyiségfejlesztő módszer a szervezet szabad energiaáramlásának biztosítását, az energiák útjában álló akadályok feloldását célozza.

A gyakran ismétlődő, kellemetlen életszituációk „átka” abból adódik, hogy az agy villámgyorsan - a másodperc ötszázad része alatt - képes felidézni azokat a régi emléklenyomatokat, amik hasonlítanak a jelen történéséhez. A dolgot általában ott baltázzuk el, hogy a múlt lenyomatai alapján tök hasonlóan reagálunk a jelenre, vagyis a hajdani rossz döntés „megismétlésével” belefutunk ugyanabba az utcába.

A kineziológia nagyszerűsége pontosan abban rejlik, hogy segít ezeket a helyzeteket még idejében felismerni, tudatosítani: „hahó, kis komám, egyszer már megégetted így magad!” Ennek tudatában aztán már képesek leszünk másképpen reagálni, vagyis a terápia hatására egy teljesen új válaszreakciót fogalmazunk meg.

A TEST „POLIGRÁFOS” VIZSGÁLATA – IZOMTESZTELÉS

Kíváncsi vagy rá, hogyan történik a problémák feltárása?

Az izomtesztnél állni vagy ülni kell és nincs szükség különleges berendezésekre, műszerekre. Általában tizennégy izmot vizsgálnak (minden meridiánra jut egy). Ha a tizennégy izom valamelyikénél egyensúlyhiányt tapasztalnak, rögtön korrigálni igyekeznek, hiszen az egyensúly visszaállítása a legfőbb cél. Az izomteszt segít a bajok, a betegségek, a fóbiák igazi (valódi) okának felderítésében, és megmutatja, hogy azok hogyan orvosolhatók.

Az “izomtesztelés” módszerének elvét Dr. George Goodheart fedezte fel 1964-ben. Rájött, hogy az elme bár csodálatos szerkezet, és tényleg képes elrejteni a valóságot, az igazságot, de ha megkérdezzük a testet, az alkar izmait, azok sosem hazudnak. Tehát az izomválaszok finom megkülönböztetése által deríthetők fel, hogy hol találhatók azok a gátak, „gócok”, amik miatt a fizikai (testi) betegségek testet öltenek.

Mit jelent ez?
Ahogy már említettem, az agyunk egy hatalmas kapacitású számítógép. Az izomteszt segítségével a kineziológus kapcsolatot teremt a „számítógép adatbázisával”. A terapeuta rácsatlakozik a test kommunikációs rendszerére, aztán onnan információkat gyűjt. Az izomtesztelés lépései.

 A kineziológus enyhe nyomást gyakorol a vizsgált személy kinyújtott alkarjának izmaira, miközben kérdéseket tesz fel. Ezek mindig eldöntendő kérdések, amikre csakis igen vagy nem lehet a válasz.
 A kar izmai az egyértelmű kérdésekre erősen tartó vagy elgyengülő izomtónussal “válaszolnak”. Kellemetlen szituációk élményeinek felidézésekor az izmok elgyengülnek, míg kellemes, vagy közömbös élmények felidézésekor feszesek maradnak.
 Izomteszteléssel a kineziológus megkeresi azokat az életkorokat is, melyek során esetleg olyan eseményeket éltél át, amelyek a jelenbeli problémáid okai. Sőt, megkeresi azokat a védekezési mintákat is, amiket azoknál a korai eseményeknél kialakítottál. Lehet, hogy tudatosan ezekre már egyáltalán nem emlékszel, azonban a tested emlékszik.
 Ugyanezt technikát alkalmazza a terapeuta az oldási folyamat során is.

HOGYAN GYÓGYÍT A KINEZIOLÓGIA? – VIDEÓK

Hogyan gyógyít a kineziológia? https://www.youtube.com/watch?v=9hulJnHQC3A

A test igaz nyelve a kineziológia
https://www.youtube.com/watch?v=qNbKC_e6F0s

Léteznek olyan betegségek, amelyek okait nem a jelen életben szereztük, hanem korábbi életeinkből hoztuk a mostani életünkben. Ezek a betegségek mindaddig, míg nem fejtjük meg az akár életeken át húzódó okokat, semmilyen módszerrel nem gyógyíthatóak, esetleg csak a tünetek enyhíthetőek.
https://www.youtube.com/watch?v=4PmDQqU_umk

OLDÁS - TERÁPIA

Az izomtesztelés után a kineziológiai oldás beszélgetéses jellegű. Legtöbbször homlok tarkótartásban utazhat vissza a páciens a múltbeli események felidézett helyszíneire, a régi sérelmek feldolgozása céljából, hogy a negatív élmények, érzések okozta blokkokat feloldja. A kineziológiai oldások teljesen egyénre szabottak, tehát nincs, nem létezik két egyforma oldás.

Főleg kérdésekkel, illetve képzelettechnikákat alkalmazó gyakorlatokkal segíti a terapeuta megérteni, átalakítani a régi stresszhelyzetek frusztráló érzelmi, lelki lenyomatait. A korrekciós terápia és az oldás folyamata gyengéd beavatkozás, csak annyira kavarja fel érzelmileg a pácienst, amennyivel képes szembenézni.

Mi a véleményed? Ha élni akarsz a lehetőségével, akkor nemcsak egy-egy betegségtől szabadulsz meg, hanem egészen más lesz az életszemléleted is.

Milyen korrekciós gyakorlatok léteznek? Ó, ez nagyon szerteágazó! Lehet valamilyen kisebb-nagyobb mozgásos gyakorlatsor, vizualizáció, akupresszúrás pontok érintése, masszírozása, különböző színterápiák, illetve esszenciák alkalmazása. Ezek hatékonyak, eredményesek, ugyanakkor gyors változásokat hoznak, mégis gyengédek és fájdalommentesek! A kineziológus arra törekszik, hogy a negatív stresszt, az energiagátakat a lehető leggyengédebb módon távolítsa el az elmédből, testedből. A megerősítések utólagos otthoni gyakorlást is igényelnek. (Például: megerősítő mondatok mantrázása, valamilyen virágesszencia cseppjeinek szedése, légzőgyakorlatok végzése).

VÁRHATÓ VÁLTOZÁSOK, EREDMÉNYEK

Hihetetlen átalakuláson mész (mehetsz) keresztül, ha felkeresel egy kineziológust. Mindenképpen növekszik a vitalitásod, lelkesebb, örömtelibb és nyugodtabb leszel. Új célok, új lehetőségek nyílnak meg váratlanul előtted, mert másképpen kezdesz gondolkodni. Amiről régebben azt hitted, hogy nem sikerülhet, vagy te képtelen vagy a megvalósítására, azt az élet váratlanul tálcán kínálja.

S ahogyan változol, hirtelen változni kezd körötted a világ is, új kapcsokra tehetsz szert, hiszen saját magadhoz is másképpen viszonyulsz, mint ahogy korábban!

ÖNGYÓGYÍTÁS KINEZIOLÓGIAI MÓDSZEREKKEL, GYAKORLATSOROKKAL

A gyógyítás leghatékonyabb formája: az ÖNGYÓGYÍTÁS.

Az emberek hihetetlen erejű öngyógyító képességekkel rendelkeznek, de erről hajlamosak vagyunk könnyedén megfeledkezni! Az öngyógyítás lényege, hogy a szervezet mindig egyensúlyra törekszik. Az energia a meridiánokon keresztül folyamatosan áramlik testünkben, de néha szüksége van beavatkozásra, ami bizonyos esetekben önkezelés révén is megvalósítható.

Célszerű elsajátítani mindenkinek pár olyan egyszerű gyakorlatot, amivel könnyebbé teheti mindennapjait!
Ezek a gyakorlatok segítik az egyenletes energiaáramlást, oldják a stresszt, energetikailag beindítják a szervezet öngyógyító reflexét.

 Vízivás: Köztudott, hogy a szervezet valamennyi kémiai folyamata vizet igényel, ami nem meglepő, hiszen szervezetünk kb. 70%-a víz. Mennyi a testsúlyod? Tudnod szükséges, hogy 10 kg-ként legalább 2 dl vízre van szükséged ahhoz, hogy jól érezd magad, de stresszes helyzetekben ennek a duplájára.

 Energiaásítás: Ez egy eléggé furcsának tűnő fogalom, de rendkívül hatásos. Ásíts tudatosan és hangosan! Miért? Hatására az agyad ellazul, javul a hangképzésed, lazább lesz a nézésed, erősödik az önkifejezésed, kreativitásod.

 Bekapcsoló gyakorlatok: Ezek lényegében masszírozási gyakorlatok. Mondom az algoritmusát! Köldök + vese masszírozása 1 percig, majd kézcsere, köldök + farkcsont masszírozása 1percig, majd kézcsere, köldök + orr alatt és száj alatt rész masszírozása 1 percig, majd kézcsere. Mire jó? Összehangolj a két agyfélteke munkáját.

 Keresztirányú és homolaterális mozgások végzése: A kineziológus keresztező mozgásokat is előszeretettel javasolhat. Ez azt jelenti, hogy egyszerre végzünk valamilyen mozgássort az ellentétes karral és lábbal. Ez a mozgássor javítja az egyensúlyt, és egyesíti a bal és a jobb oldalon futó neurológiai áramlatok információmintáit. A keresztmozgással a test ösztönzi és kiegyensúlyozza a két agyfélteke tevékenységét. Végezz 6 pár keresztbelendítés, majd 6 pár azonos oldali lendítést, majd újra 6 pár keresztbelendítés. Ez növeli az IQ-s teljesítményt és általában jobb közérzetet biztosít. Utána jobban megy az írás, az olvasás és a mozgás is összerendezettebbé válik.

 A végtelen jel rajzolása: Azokat a bizonyos fekvőnyolcasokat karral és ujjal kell rajzolni a levegőbe, miközben a szemed követi a kezed, de a fejed nem mozoghat.

Nem túlzás azt állítani, hogy a kineziológia mindenki számára hasznos lehet, legyen az fiatal vagy öreg, beteg vagy egészséges. Segít megváltoztatni a hozzáállást és a viselkedést. Fejleszti a mozgáskoordinációt, az olvasást, írást, a sportteljesítményt és a művészi képességeket.

A kineziológia nem csodaszer, ám pontosan diagnosztizálja az energia-egyensúlyhiány helyét, megmutatva, hogy hol szükséges a beavatkozás. Különböző betegségek fennállása mellett különösen ajánlott!

Elvégre mi a betegség, ha nem energia-egyensúlyhiány?

Soha nem állítja azt, hogy nincs szükség gyógyszerekre, hanem csak más szemszögből közelíti meg a betegségeket!
A hagyományos gyógyászatban, ha ugyanazok a panaszaid, mint másoknak, feltehetőleg ugyanazt a gyógyszert vagy kezelést kapod. A kineziológia azonban nem a tünetekre összpontosít, hanem annak a háttér okait kezeli!

A felmérő technika (az izomteszt) alkalmazásával a terapeutának nem kell találgatni, mi a baj, hiszen a test izmai egyértelműen elárulják, megmondják, hogy hol a probléma és ezáltal a leghatékonyabb gyógykezelés módját is a tudomására hozzák a kineziológusnak! A „receptet” tehát a páciens írja, hiszen Ő tudja leginkább, hogy mi szükséges ahhoz, hogy szervezete optimálisan egyensúlya visszaálljon! A terapeuta a pácienst a szakértelmével, a gyógyító érintéseivel csak segíti.

A kineziológia tehát nem a tüneteket kezel, hanem az egész személyt, ezért nem csak a testet célozza meg, hanem az elmével, az érzelmekkel és a lélekkel is foglalkozik.

Jártam már magam is kineziológusnál, de gyáván megfutamodtam. Miért? Egyszerűen képtelen voltam szembenézni a saját félelmeimmel, problémáimmal, ezért az izomteszt elvégzését a leghatározottabban elutasítottam, megtagadtam. Áh, néha a széleskörű tájékozottság is komoly gátlótényező! Mivel tökéletesen tisztában voltam azzal, hogy az „X aktáim”-ba is simán beleolvashat a kineziológus, otthagytam csapot-papot!

Viszont elhatároztam, hogy ezt a „mesterséget” mindenképpen kitanulom, aztán meggyógyítom önmagam.
-----------

forrás: internetes olvasmányaim alapján készült a fenti bejegyzés

HozzászólásokÖnhazugságokkal már képtelen vagyok…

önmagam megtévesztésére, ezért a szekerem rúdja elég régóta már kifelé áll innen, drága Secret! Az önhazugságokon azokat az „idén másképp lesz” romantikus képzelgéseimet értem, amiket az elmúlt esztendők gúnyosan megcáfoltak.

A csodák nélküli adventi időszakok eddig is rettenetesen megviseltek és a december hónap végigszenvedéséhez – úgy érzem – nincs szükségem már „közönségre”.

Mivel a 2017-es esztendő sem hozott semmiféle olyan pozitív változást, amit én az élet ajándékának tekinthetnék, készülj fel arra, még az irántad érzett lángoló szeretetem ellenére is, hogy elmegyek.

Az őszinteség a mániám… de tudd, hogy mindezt sírva írtam.Beláthatatlan következményei lesznek...

annak, kedves Programozó Úr, hogyha a jövő hét ismét olyan szürke, eseménytelen és csodák nélküli lesz, mint a mostani! Ez a kijelentésem nyugodtan megvizsgálható poligráffal is!...

Kedves andras81, néhány lapon olyan témákat feszegetsz, pontosabban csak feszegettél, amikről jobb, hogyha lebeszéled önmagad! :) Az oktatási terület például egyáltalán nem a Te asztalod, amit egy poligráf azonnal jelezne!Quicken Tech Support Phone Number

Quicken Tech Support Phone Number
Quicken Support Number
Quicken Support Phone Number
Quicken Tech Support Number
Quicken Tech Support Phone Number
Quicken Technical Support Number
Quicken Technical Support Phone Number
Quicken Customer Support Number
Quicken Customer Support Phone Number
Quicken Customer Service Number
Quicken Customer Service Phone Number
Quicken Deluxe Support Number
Quicken Deluxe Support Phone Number
Quicken Deluxe Tech Support Number
Quicken Deluxe Tech Support Phone Number
Quicken Deluxe Technical Support Number
Quicken Deluxe Technical Support Phone Number
Quicken Premier Support Number
Quicken Premier Support Phone Number
Quicken Premier Tech Support Number
Quicken Premier Tech Support Phone Number
Quicken Premier Technical Support Number
Quicken Premier Technical Support Phone Number
Quicken Home & Business Support Number
Quicken Home & Business Support Phone Number
Quicken Home & Business Tech Support Number
Quicken Home & Business Tech Support Phone Number
Quicken Home & Business Technical Support Number
Quicken Home & Business Technical Support Phone Number
Quicken Rental & Property Support Number
Quicken Rental & Property Support Phone Number
Quicken Rental & Property Tech Support Number
Quicken Rental & Property Tech Support Phone Number
Quicken Rental & Property Technical Support Number
Quicken Rental & Property Technical Support Phone Number
Quicken Starter Edition Support Number
Quicken Starter Edition Phone Number
Quicken Starter Edition Tech Support Number
Quicken Starter Editionr Tech Support Phone Number
Quicken Starter Edition Technical Support Number
Quicken Starter Edition Technical Support Phone NumberQuickbooks Support Phone Number

Quickbooks Support Phone Number
Quickbooks Support Number
Quickbooks Support Phone Number
Quickbooks Tech Support Number
Quickbooks Tech Support Phone Number
Quickbooks Technical Support Number
Quickbooks Technical Support Phone Number
Quickbooks Customer Support Number
Quickbooks Customer Support Phone Number
Quickbooks Customer Service Number
Quickbooks Customer Service Phone Number
Quickbooks Pro Support Number
Quickbooks Pro Support Phone Number
Quickbooks Pro Tech Support Number
Quickbooks Pro Tech Support Phone Number
Quickbooks Pro Technical Support Number
Quickbooks Pro Technical Support Phone Number
Quickbooks Pro Customer Support Number
Quickbooks Pro Customer Support Phone Number
Quickbooks Pro Customer Service Number
Quickbooks Pro Customer Service Phone Number
Quickbooks Payroll Support Number
Quickbooks Payroll Support Phone Number
Quickbooks Payroll Tech Support Number
Quickbooks Payroll Tech Support Phone Number
Quickbooks Payroll Technical Support Number
Quickbooks Payroll Technical Support Phone Number
Quickbooks Payroll Customer Support Number
Quickbooks Payroll Customer Support Phone Number
Quickbooks Payroll Customer Service Number
Quickbooks Payroll Customer Service Phone Number
Quickbooks Premier Support Number
Quickbooks Premier Support Phone Number
Quickbooks Premier Tech Support Number
Quickbooks Premier Tech Support Phone Number
Quickbooks Premier Technical Support Number
Quickbooks Premier Technical Support Phone Number
Quickbooks Premier Customer Support Number
Quickbooks Premier Customer Support Phone Number
Quickbooks Premier Customer Service Number
Quickbooks Premier Customer Service Phone Number
Quickbooks Enterprise Support Number
Quickbooks Enterprise Support Phone Number
Quickbooks Enterprise Tech Support Number
Quickbooks Enterprise Tech Support Phone Number
Quickbooks Enterprise Technical Support Number
Quickbooks Enterprise Technical Support Phone Number
Quickbooks Enterprise Customer Support Number
Quickbooks Enterprise Customer Support Phone Number
Quickbooks Enterprise Customer Service Number
Quickbooks Enterprise Customer Service Phone Number
Quickbooks Error Support Number
Quickbooks Error Support Phone Number
Quickbooks Error Tech Support Number
Quickbooks Error Tech Support Phone Number
Quickbooks Error Technical Support Number
Quickbooks Error Technical Support Phone Number
Quickbooks Error Customer Support Number
Quickbooks Error Customer Support Phone Number
Quickbooks Error Customer Service Number
Quickbooks Error Customer Service Phone NumberSage Tech Support Phone NumberQuickbooks Tech Support Phone Number

Quickbooks Tech Support Phone Number
Quickbooks Support Number
Quickbooks Support Phone Number
Quickbooks Tech Support Number
Quickbooks Tech Support Phone Number
Quickbooks Technical Support Number
Quickbooks Technical Support Phone Number
Quickbooks Customer Support Number
Quickbooks Customer Support Phone Number
Quickbooks Customer Service Number
Quickbooks Customer Service Phone Number
Quickbooks Pro Support Number
Quickbooks Pro Support Phone Number
Quickbooks Pro Tech Support Number
Quickbooks Pro Tech Support Phone Number
Quickbooks Pro Technical Support Number
Quickbooks Pro Technical Support Phone Number
Quickbooks Pro Customer Support Number
Quickbooks Pro Customer Support Phone Number
Quickbooks Pro Customer Service Number
Quickbooks Pro Customer Service Phone Number
Quickbooks Payroll Support Number
Quickbooks Payroll Support Phone Number
Quickbooks Payroll Tech Support Number
Quickbooks Payroll Tech Support Phone Number
Quickbooks Payroll Technical Support Number
Quickbooks Payroll Technical Support Phone Number
Quickbooks Payroll Customer Support Number
Quickbooks Payroll Customer Support Phone Number
Quickbooks Payroll Customer Service Number
Quickbooks Payroll Customer Service Phone Number
Quickbooks Premier Support Number
Quickbooks Premier Support Phone Number
Quickbooks Premier Tech Support Number
Quickbooks Premier Tech Support Phone Number
Quickbooks Premier Technical Support Number
Quickbooks Premier Technical Support Phone Number
Quickbooks Premier Customer Support Number
Quickbooks Premier Customer Support Phone Number
Quickbooks Premier Customer Service Number
Quickbooks Premier Customer Service Phone Number
Quickbooks Enterprise Support Number
Quickbooks Enterprise Support Phone Number
Quickbooks Enterprise Tech Support Number
Quickbooks Enterprise Tech Support Phone Number
Quickbooks Enterprise Technical Support Number
Quickbooks Enterprise Technical Support Phone Number
Quickbooks Enterprise Customer Support Number
Quickbooks Enterprise Customer Support Phone Number
Quickbooks Enterprise Customer Service Number
Quickbooks Enterprise Customer Service Phone Number
Quickbooks Error Support Number
Quickbooks Error Support Phone Number
Quickbooks Error Tech Support Number
Quickbooks Error Tech Support Phone Number
Quickbooks Error Technical Support Number
Quickbooks Error Technical Support Phone Number
Quickbooks Error Customer Support Number
Quickbooks Error Customer Support Phone Number
Quickbooks Error Customer Service Number
Quickbooks Error Customer Service Phone NumberHazugságvizsgáló (Holló színház)Ez nagy igazság, tehát nem hazugság! :)

Churchill ma is érvényes megállapítása a statisztikáról:
„Van hazugság, nagy hazugság és statisztika.”És mi ebben az új?

Kovács és Szabó találkozik az utcán.
− Szervusz barátom! Mi az a csomag, amit cipelsz?
− Ez egy százszázalékos pontosságú hazugságvizsgáló készülék. Megállsz vele szemben, elkezdesz beszélni, és a készülék a legapróbb hazugságot is észreveszi.
− És mi ebben az új?–fanyalog Kovács. – Én egy ilyen "gépet" már több mint húsz éve elvettem feleségül.Hazugságvizsgáló alsónadrág :)

http://ocdn.eu/pulscms-transforms/1/M1RktkqTURBXy8wZDFhOTQ4ZDk2MGQ5MGJlN...

A nadrág beépített detektorral rendelkezik, és ha hazugságon kapja viselőjét, melegedni kezd.

Akár 47 fokosra is hevülhet, hogy tulajdonosa észbe kapjon, és leálljon a félrebeszéléssel. A nadrághoz amúgy egy applikáció is tartozik, amire le lehet tölteni az alsó által rögzített adatokat.

Figyelem, féltékeny barátnők, itt a tökéletes karácsonyi ajándék! :)
Forrás: http://www.blikk.hu/galeria/hazugsagvizsgalo-alsonadrag/kdffdyy

Égnie kell, ennek a szerelemnek égnie kell!
https://www.youtube.com/watch?v=ibC9xGnnne8

   

fghfgjy

Technical Support
[URL=http://www.dentist.ro/]Technical Support[/URL]
[url=http://www.dentist.ro/]Technical Support[/url]
http://www.dentist.ro/

 

http://www.uggoutlet.us.org

We recommend this headset without plug ears, even more cool is that it uses your Red Bottom Shoes bones as a medium,UGG Boots Outlet it sounds cool! The liberation of the ears can also be avoided due to the ears are plugged due to traffic accidents UGG Outlet so that there Coach Outlet is no safety risk while North Face Outlet walking and listening to music.Kenzo It is a headphone,Oakley Outlet but its shape is a hat,Christian Louboutin Shoes but ZEROi is Moncler Jackets a magical hat that looks the same as an ordinary baseball cap,Burberry Outlet but the biggest feature is the use of Red Bottom Shoes bone-conduction soundtracks.
Tokyo Design Polo Outlet Week as the first Coach Outlet release of exhibits,Nike Air Max Pas Cher after two years of discussion, is now finally completed the formal commercialization. Prior to this only for Coach Outlet Store Online the legal person to provide the purchase permission,North Face Outlet the address is limited to Namibian,Isabel Marant Chiba Prefecture, Namibian companies hold the land. However, starting from November 3,Nike Air Presto MUJI's hut will be for sale to North Face Outlet ordinary consumers, and the location of the hutAir Jordan Pas Cher will be expanded to Tokyo in the Kanto region and nearby eight counties and districts, Ray Ban Sunglasses and the company continues to True Religion Outlet look for more ways to The North Face Jackets continue Construction of cottage land.Air Max 90 Not unlike the style of Kate Spade a house or a villa,Isabel Marant Shoes the No-lodge is in a different mood than the hotel Adidas Yeezy it was when it was on the move. It was just a reassuring home for a young Nike chaussures pas cher Japanese who rented homes for thousands of people. Asics Shoes Muji Officials explained,Coach Outlet Do not look at Bape Hoodie it the smallest of only about 9 square meters,Cheap Jordans but because of the use of the design of Coach Outlet the type of building,Philipp Plein even if three people in the house at the same time will not feel narrow.Louis Vuitton Outlet In addition,Swarovski Bracelet Indigo products have always been simple style,North Face Jackets indoor ground with cement, 100% of the other Burberry Scarf places using native wood,Coach Outlet the walls without Coach Purses any decoration,Adidas Outlet intended to Kate Spade Outlet give consumers a DIY space.Scarpe Nike Air Max Different styles of huts Louis Vuitton Outlet also prepared Different thermal and interior options.
This is also in Coach outlet line with the needs Christian Louboutin Shoes of current consumers.UGG Outlets Nowadays,Ray Ban Outlet young Japanese people think daily about being Sac Louis Vuitton really happy Burberry Outlet even when living in an apartment.Coach Factory Outlet They have to Adidas NMD constantly Christian Louboutin Outlet move for rent or have to resort to Kate Spade Outlet work transfer Yeezy Boost 350 v2 Re-investing Nike Hoodies energy to find Coach Outlet Online a home is a stressful life style for them, and it is also an urgent need to be addressed in the market.
People talk about the Kate Spade Outlet time of the Scarpe Nike Air Max Uomo island is static,Acheter Philipp Plein which is North Face Jackets relative to New Jordans their mood in the city under the tyranny of time. Nike Air Max Shoes In the city,Coach Outlet Online the easiest way to keep your time Coach Outlet anywhere is to install clocks Red Bottom Shoes and watches in public places,Red Bottom Shoes with the Tory Burch Outlet clocks staring North Face Outlet at the town from squares, schools,Burberry Outlet train stations and more.Scarpe Sportive Nike Air Max 2017 Even when it is quiet, people can notice the Louboutin Pas Cher passage of time.Red Bottom Shoes The Maldives has Ray Ban Sunglasses a huge advantage Nike Roshe Run Pas Cher throughout the Indian Ocean and the Pacific Ocean,True Religion with high-quality sandy beach islands that can be reached in less than eight hours by Nike Air Max direct flight; comparable to Bali in Indonesia,Kate Spade Outlet but not only Guess Outlet with two different locations Island experience.North Face Outlet Bali is Michael Kors Handbags becoming Bali.The North Face Outlet Raffaele,G Star managing director Yeezy Boost 350 of the Grand Park Adidas Original Maldives hotel,Michael Kors said he had worked in Bali for a few years and witnessed Nike Air Max a shift from a modest island to Kate Spade Outlet a small business town.North Face Outlet There was an expressway Nike Air Max Pas Cher there but traffic jams were still there.Cheap NBA Jerseys Mauritius and Seychelles, the other two island Red Bottom Shoes countries in the Indian Ocean,Adidas Yeezy Boost 350 have more than 12 hours flight time.Megpróbáltam egy új válaszreakciót megfogalmazni...

november 12-én, mégis itt vagyok!

Vagyis az elmélet önmagában nem sokat ér!

"A gyakran ismétlődő, kellemetlen életszituációk „átka” abból adódik, hogy az agy villámgyorsan - a másodperc ötszázad része alatt - képes felidézni azokat a régi emléklenyomatokat, amik hasonlítanak a jelen történéséhez. A dolgot általában ott baltázzuk el, hogy a múlt lenyomatai alapján tök hasonlóan reagálunk a jelenre, vagyis a hajdani rossz döntés „megismétlésével” belefutunk ugyanabba az utcába."Érdekes videóJelképes ♥ -t rajzolt nekem...

http://noklapja.nlcafe.hu/app/uploads/2016/06/sziv-rozsakbol.jpg ... drága Mágus Uram, amit tényleg köszönök, de a titokzatos SMS-i alá ismét elfelejtette aláírni az igazi (becsületes) nevét!

Hogy a fenében vehető így Ön komolyan?
A "nincs szám" még azt is lehetetlenné tette, hogy én csörgessek rá magára!Ez az oka, hogy már nem tervezek semmit...

"Megfigyeltem, hogy a lelki sérülés százszor jobban fáj, mint a fizikai. Én például rengeteg sérülést hordozok magamban, és nagyon nehezen viselem őket. Nem tudom elviselni, ha hűtlenek hozzám, nem tudom elviselni az érzelmi zsarolásokat, a veszteségeket egy kapcsolatban. Ez az oka, hogy már nem tervezek semmit, nincs jövőképem, nincsenek álmaim, a boldog jövő elérhetetlen távolságban van." -- Szalai VivienDrága Mágus Uram!

Köszönöm a titokzatos tartalmú SMS-it, amivel az elmúlt napok során megajándékozott! Végre valaki őszintén figyel rám, viszont a postafiókom zárolását egyáltalán nem veszem Öntől jó néven!

Mióta tartozik a zsarolás az udvarlási szokások közé?Kedves Leire! Kedves Kezdet!

A gmail postafiókom nem ismer fel, nem enged be. A kulcsom nem nyitja a zárat.

Az ajtóra táblát akasztott valaki, ezzel a szöveggel:
„Igazolja, hogy Ön az! Az eszköz nem ismerhető fel. Az Ön biztonsága érdekében a Google szeretne megbizonyosodni arról, hogy valóban Ön próbál bejelentkezni”.

Mivel 100 százalékosan emlékszem arra a jelszóra, amivel legutóbb is beléptem, tutira más áll ennek a hátterében!

Korábban is vettek, „raboltak” már így tőlem postafiókot, úgyhogy semmiféle meglepetés nem tükröződik az arcomon.
Szerettem volna nektek üzenetet küldeni, de a fentiek megakadályoztak/ megakadályoznak.

Bízok abban, hogy a memóriám egyik „mappája” őrzi az e-mail címetek, elérhetőségeitek és egy másik postafiókból hamarosan sikerül felvennem veletek a kapcsolatot!Az öt elem a föld, a fém, a víz, a fa és a tűz

"A hagyományos kínai gyógyászat i.e.1000 óta használja az öt elem elméletét. Az akupunktúrások ennek segítségével döntik el, hogy az elemek miként tükröződnek páciensük jellemében, és hogy a betegség mennyiben érzelmi jellegű, aminek pedig kulcsfontossága van a harmónia és egyensúly megteremtésében.

Az öt elem a föld, a fém, a víz, a fa és a tűz. Mindegyik egy bizonyos évszakhoz kapcsolódik. A tűz a nyárhoz, a föld a késő nyárhoz (vénasszonyok nyara), a fém az őszhöz, a víz a télhez és a fa a tavaszhoz. Mindegyik elemnek megvan a hozzá tartozó színe, hangja, érzelme, szaga, íze, érzete, szövete, nyílása, klímája, bolygója, égtája és jellemvonásai.

A kínai gyógyászatban az öt elem az élet egyes időszakait is jelképezi. A fa a születés, a tűz a növekedés, a föld az érettség, a fém a hanyatlás és a víz a halál majd az újjászületés. A fa csupa szerves anyagból, a tűz gázokból és levegőből, a föld termőtalajból, a fém szervetlen anyagokból, kövületekből és szénből, míg a víz nedvességből áll.
Az öt elem: a sen és a ko ciklus Két ciklus van, a sen és a ko. A sen ciklus, amely táplál megerősít és teremt, az óramutató járásával megegyezően mozog, benne mindegyik elem a következőt táplálja.

A fa égése teremti a tüzet, amely hamuvá válva létrehozza a földet, a földből bányásszák a fémet, a fém nemzi a vizet, a víz teszi lehetővé a fa növekedését. Az elemek közti összefüggésnek ez a szemlélete az anya-fia kapcsolathoz hasonlít. A ko ciklus az ellenőrző körforgás, amely a víz-tűz-fém-fa-föld-víz irányban áramlik. Egy továbbra is az óramutató járásával egyező irányba mozgó ötágú csillagot formál.

A víz kioltja a tüzet, a tűz megolvasztja a fémet, a fém elvágja a fát, a fa gyökereivel feltöri a földet, a föld behatárolja a vizet (tavak, folyók, tengerek). Ez az összefüggés a nagymama-unoka kapcsolatra utal, vagyis ha a fém az anya, a víz a fiúunoka, akkor a föld a nagymama, az irányító tényező.

Ha a ciklusok segítségével megtalálják a kiindulópontokat, akkor minden további munka nélkül feloldhatók az energiagátak. Elég lehengerlő hatása van annak, hogy egyetlen energia egyensúlyhiányának megszüntetésével a többi is magától helyrejön".A kineziológiai tapaszok

fotók:
Kineziológiai tapasz térdre, combra

https://www.insportline.hu/p38134/Kineziol%C3%B3giai-tapasz-t%C3%A9rdre-...
https://www.theratape.com/media/catalog/product/cache/1/image/650x650/9d...

Derékfájdalmakra, vállakra, gerincre
http://www.kineziologiai-tapasz.hu/upload/hir/nasara-kineziologiai-tapas...
http://www.osgpc.com/wp-content/uploads/2017/02/what-is-kinesio-tape.jpg
http://gyogytornaszhalozat.hu/wp-content/uploads/2014/06/Kinesio_tape_01...
https://csikysystem.files.wordpress.com/2010/01/pannifotoz-090jlr.jpg

„A kinesio tape terápia a mozgásszervi problémák kezelésében az egyik leghatékonyabb módszer. Gyors, fájdalommentes, hatékony segítséget nyújt ficamok, húzódások, sportsérülések, gerinc és végtagfájdalmak kezelésekor, valamint mozgásszervi műtétek utáni rehabilitációban is. A különböző szakszerű ragasztási technikák segítségével erősítő, korrigáló vagy regeneráló hatást lehet vele elérni.
Mi is az a kineziológiai tapasz?
A kineziológiai tapasz egy rugalmas pamutanyagból készült, bőrre ragasztható szalag, amely segítségével a fájdalom és a mozgáskorlátozottság rövid időn belül mellékhatások nélkül csökkenthető.

Milyen jótékony hatásai lehetnek?
• A nyirokfolyadék áramlása intenzívebbé válik;
• Javul a vérkeringés;
• Csökken a fájdalom;
• Stabilizálja az izmokat, ízületeket;
• Tehermentesíti a sérült szöveteket;
• Megakadályozza az izomgörcsök kialakulását.

Hogyan kell felhelyezni?

A tapaszok szakszerű felhelyezése fontos, hiszen ettől függ, hogy a kívánt hatást el tudjuk-e érni, ezért a felhelyezéshez taping módszerekben jártas terapeuta segítsége javasolt.

Milyen anyagból készült a tapasz?
A szalag az emberi bőrhöz hasonló tulajdonságokkal bír, vastagsága és nyújthatósága is megegyezik az emberi bőrével, emiatt együtt mozog a test szöveteivel, nem akadályoz a mozgásban. A légáteresztő anyag segít abban, hogy a bőr szabadon lélegezzen. Alapanyaguk elsősorban pamut, lycra és orvosi akril ragasztó. Vannak hatóanyagot, ásványi anyagot is tartalmazó kineziológiai tapaszok. A kineziológiai tapaszok döntő többsége csak hosszirányban nyújtható, de vannak minden irányban nyújtható tapaszok is.”