Szerelmi háromszög

A szerelmi háromszög – mint ahogy a szókapcsolat is jól érzékelteti – mindig háromszereplős, és a három emberből, a közhiedelemmel ellentétben, egyik sem ártatlan.
Sokféle háromszög létezik, de a legismertebb: a hűtlen férj - a szerető - és a megcsalt feleség modellje. Regények, filmek, kabaréjelenetek és napi pletykák jelentős százalékának témáját is ezek a szerelmi háromszögek adják.

Engem igencsak meglepett, hogy kialakulhat úgy is, hogy a „hűtlen” házastárs nem kerül kapcsolatba egy külső hús-vér személlyel. A „harmadik” szerepét: az alkohol, a drog, a játékfüggőség vagy valamilyen hobby intenzív gyakorlása is betöltheti. Ebből következik, hogy sokkal gyakoribb, mint azt elsőre gondolnánk!

De térjünk vissza a klasszikus felálláshoz! A két fixpontot összekötő egyenes kapcsolatszakaszt, vajon ki, hogyan és miért egészíti ki háromszöggé?
A férfi! – vágnák rá most sokan, szinte gondolkodás nélkül. Hmm … ez nem ilyen egyszerű!
A háromszög egyik szárát,- ha haloványan és akaratlanul is, - de a megcsalt feleség rajzolja oda. Bár ez ellen hevesen tiltakozik valamennyi.

Kezdjük az elején! Kapcsolataink ápolásáért mindennap tennünk kell valamit, és ez alól nem kivétel a tartós párkapcsolat sem! A szerelem, illetve az őszinte szeretet fenntartásához három fontos tényezőnek kell meg lennie: szenvedélynek, intimitásnak, elkötelezettségnek. Egy párkapcsolatban a kezdeti intenzív szerelemérzés átalakul mély intimitássá és szeretetté. A házasság intézményében az „én, te és mi” ideális esetben-egyensúlyban van. Akkor működik jól egy kapcsolat, ha a három tényező egyenlő aránya mellett, a házasfelek személyiségének fejlődése is nagyjából együtt halad.

Az emberek zöme azonban úgy köti össze életét egy másikkal, hogy a fent említett három tényezőből csak kettő vagy egy van jelen, ami a későbbiekben megnehezíti a kapcsolat fenntarthatóságát, és előbb-utóbb megjelenik a harmadik.
A statisztikákból kiderül, hogy a házasságok egynegyedében fordul elő a hűtlenség miatt kapcsolati krízis, és ebben még nincsenek benne a rejtve maradó „szerelmi háromszögek”.

SZEREPOSZTÁS:

1. A hűtlen férj

Az ő szerepe és belső motivációja, hogy hiányt él meg a párkapcsolatában, például nem kívánja már feleségét, bizonyos tulajdonságai idegesítik, irritálják, vagy éppen eltávolodott tőle érzelmileg.
Ezek ambivalens érzéseket keltenek benne, és mint a férfiak zöme, kerüli a konfrontálódást, a kényelmetlen helyzeteket. Az önismereti szintjétől függően lehetséges, hogy még önmagának sem tudja konkrétan megfogalmazni negatív érzelmeit.
Az elköteleződés és a kapcsolat elején kialakult szeretetérzéshez képest a negatív érzelmek és hiányosságok megélése erős bűntudatot gerjeszthet benne. A fő probléma azonban, hogy nem tudja azokat kifelé, a másik felé kommunikálni. A hiány érzését egy harmadik személlyel pótolja.
Innentől kezdve aztán a saját csapdájában vergődik, mivel bűntudata van a felesége irányában.

2. A szerető

Ő a „szerelmi“ háromszögek csúcsa. A harmadik, a betolakodó, akit leginkább elítél a közvélemény.
Mindig ő a bűnös, a csábító, a harmonikus boldog családok szétrombolója.
Az ő szerepe és motiváltsága az, hogy látszólag szeretne elköteleződni, de tudat alatt valójában mégsem.
Ez a szerep lehet a háromszögben a leginkább megnyomorító, mivel örökös másodikként kell versengenie a férfi kegyeiért. A hites feleség akár ismeretlenül is beárnyékolja az életét. Egy biztos: ritkán van rendben az önértékelése.
A szerető: a nős férfi önbizalmának erősítője, virágzó férfiasságának ékes bizonyítéka.
Lehet, kapcsolattól függően, királynő vagy rabszolga, támasz vagy csupán szexpartner.
Legtöbb szerető hűségesebb a feleségnél, s akkor is reménykedik, amikor a remény már régen meghalt.
Ki van téve a férfi kénye-kedvének, aki lehet, hogy magasztalja, kényezteti, de ugyanúgy át is verheti.
Egy nő, aki a mellékvágányon vár akár évekig is arra, hogy hátha felvállalják.

3. A megcsalt feleség

Tudat alatt érzékeli, hogy a házassága nem működik úgy, ahogy szeretné, de ezzel nem akar szembesülni.
Sok esetben lehet tapasztalni, hogy a feleség csak az anyaszerepre koncentrál és abban akar tökéletesen teljesíteni, vagy karriert kezd el építeni, vagy úgy alakítja az életüket, hogy fizikai távolság legyen a kapcsolatukban. Az én védő mechanizmusa a tagadás formájában jelenik meg, és ezért van az, hogy mindig ő az utolsó, aki megtudja a viszonyt. Amikor azonban kiderül, mert egyértelmű tényeket kap, kétségbe esik, hogy elvesztheti azt, ami ugyan nem működött, de biztonságot adott számára.

A közönség (a közvélemény) reakciói:

A megcsalt feleséget mindenki sajnálja, és mély együttérzéséről biztosítja. A nős férfit is aránylag kevésen ítélik el, illetve kevés váddal illetik. Sőt! Maga a feleség is igyekszik felmenteni.
Egyedüli bűnbak, aki fölött ítélkezni lehet és nyelvet köszörülni: az a szerető. Ő a velejéig romlott, utolsó perszóna, aki behálózta és az ujja köré csavarta a példás családapát.
Hát hogyne! Hiszen már a paradicsomban is Éva csábította bűnre a szende Ádámot, s nem fordítva.
A modern világban is minden szerető „Éva”?
A paradicsomi kiűzetés óta már eltelt egy kis idő! Az okos férfiak az ideje múlt elméletek helyett, tudományos magyarázatot találtak arra vonatkozólag, miért él bennük késztetés a félrelépésre.

***
Hárman párban (igaz történet)

A legkülönösebb szerelmi háromszöggel még kislánykoromban találkoztam. Nagyapámék nyaranta, rendszeresen eltöltöttek egy hetet az egyik fürdővárosban, ahová néha magukkal vittek engem is.
Volt ott egy bácsi, aki mindig édes hármasban, két nővel a karján bicegett a gyógyfürdőbe.
Mivel a legnagyobb egyetértésben, szeretetben voltak egymással, nem értettem, miért van rossz véleménnyel róluk a nagymamám? Miért tesz csípős megjegyzéseket a hátuk mögött?
Rá néhány évre, amikor már elég érettnek talált rá, elmesélte a történetüket.

A bácsinak az egyik néni a hites felesége volt, a másik meg az örökös szerelme, akivel hosszabb időre sohasem szakította meg a kapcsolatát. Amikor a gyerekek kirepültek a családi fészekből, a három ember úgy döntött, közösen folytatják az életüket tovább. Az intim részleteket nem ismerem, de a dolog szemmel láthatólag működött.

Így lett Gyuri bácsinak, - fittyet hányva minden írott és íratlan szokásra, szabályra- két boldog felesége. :)

HozzászólásokSok lúd disznót győz :)

Minden erőmmel Pipacs mellé állok, hiszen olyan nincs, mert egyszerűen nem létezhet, hogy több (sok) lúd nem képes legyőzni egy disznót!Fején találta a szöget...

András a 2017. szeptember 30-ai hozzászólásában, de ezt nem óhajtottam megerősíteni! Miért?

Röviden: CSAK.
Hosszabban: Engem már annyi kudarc ért, amik "reklámozása" talán olyan rezgéseket kelt, amik még továbbgerjesztik a további sikertelenségek lehetőségeit.

Pár napja így éreztem: https://www.youtube.com/watch?v=lhwOFp-l0fY:)

Jaj, András, Te helyettem ne nyilatkozzál! Van nekem szám, amivel tudok beszélni! :)
Pontosabban: van olyan klaviatúrám, amin ütögethetem a betűket!Az itteni szócséplésének se sok értelmét látja

Pipacs- minden látszat ellenére sem - egy olyan naiv, hülye csaj, aki egy szerelmi háromszög egyik főszereplőjének képzeli (vagy képzelné) magát.

Várt valakire több mint 7 esztendőn keresztül, de feladta.

Azzal is tökéletesen tisztában van, hogy az új lovagjelöltjével kapcsolatos elképzelései is olyanok, mint a kutya vacsorája, vagyis éppen annyi (sőt több) esély mutatkozik arra, hogy égvilágon semmi sem kerekedik ki belőle, mint arra, hogy TALÁN … és az a „talán” is eléggé halovány színezetű.

Tehát mindenki 100 százalékig biztos lehet abban, hogy egyáltalán nem képzeli azt, hogy neki, mármint az Ő személyének - egy esetleges, és csakis feltételezhető szerelmi háromszögben- súlya, illetve jelentősége van (vagy lehet).

Éldegél… vegetál… hiszen élve (elevenen) nem bújhat a föld alá, de már az itteni szócséplésének se sok értelmét látja.

**
Írogat néha érdekes dolgokról, hiszen rendkívül színes a fantáziája, de abban már régóta nem hisz, hogy főszerepet játszott, játszik, vagy játszani fog bármilyen típusú szerelmi történetben is!*

"Most hát, Jancsi lelkem, eredj, ha menned kell!
A jóisten legyen minden lépéseddel.
Ha látsz tört virágot útközépre vetve,
Hervadó szeretőd jusson majd eszedbe."

https://www.szatmar.ro/files/wallpapers/1024x76812210437681055283_665363...

Mi köze ennek a fenti bejegyzéshez? Semmi, de ehhez volt kedvem.Legyen a tiéd!

Ezt az esetleges harmadiknak üzenem, csak hagyjatok már engemet végre békén!
Már a legelején megmondhattátok volna, hogy rám csupáncsak a bolond szerepét osztottátok!

A harmadikhoz nincs közöm, nem is érdekel, de ha mindez a Te beleegyezéseddel történt, drága Ádám, akkor szégyelld magad! Csak ennyit mondok, nem többet!**

Gondoltam már olyasmire is, hogy Secret Admin névvel nemcsak Imre tud belépni erre a webhelyre, hanem mások is. S akár létezhet egy olyan csaj is, akinek Imre valamikor odaadta az adminos kulcsot.

Persze ez csak feltevés, de benne lehet a pakliban az is, hogy az a kulcsos csaj Ádám közeli, bizalmas ismerőse, aki jól megszívatott itt engem.

Ha ez így van, megérdemlem, mert a híres eszemet és logikámat túlbecsültem.*

Kitörültem, mert nem akarok már olyan dolgokon töprengeni, amiknek semmi értelme. Szép álmokat!?

Miért kell bárkit is belerángatni egy olyan szituációba, amiben végül semmilyen szerepet nem szánnak neki? Miért csinálnak ilyen galádságokat a pasik? Az ilyen játékok néha halálosan komolyra fordulnak ... és valaki megsérül.Amikor a főokos...

komoly témákon edződött "kedvesemnek" átküldtem ezt a nótát: https://www.youtube.com/watch?v=g3l5gg5ByZg ... valószínűleg egész éjszaka hánykolódott az ágyában, mert a komolytalan és együgyű dolgoktól irtózik.

Kikérhette volna magának, de nem kérte ki. :)Akkor voltam bolond én

Akkor voltam bolond én, amikor megszerettelek! https://www.youtube.com/watch?v=13btiSHXZLk
Ezt elfelejtettem hajdanában átküldeni Ádámnak, ezért most pótolom, :) mert nem szeretném, ha hiányos volna az emlékkönyve! :)A kocka el volt vetve

2010 májusában aránylag még nyugalom volt, bár a "kocka" el volt vetve. Akkor kellett volna erőt vennem magamon és kiszállnom a sztoriból. Istenem, mennyi mindentől megkímélhettem volna magam, ha akkoriban másképpen döntök!

Még szerelmi háromszögnek sem nevezhető, amibe belecsöppentem, mégis úgy viselkedtem, mintha tétje lett volna a dolgoknak.

Másféle szerelmi háromszög, ami az én személyemtől független, természetesen létezhetett, egyáltalán nem kizárható, és talán éppen az a harmadik személy: a támadóm.Valaki egyszer azt írta...

Secret Adminnal kapcsolatosan: "secret az élete maga" ... és ha ebből indulok ki, akkor a rejtély szálait továbbcsomózza, továbbgubancolja az a tény, hogy a saját történeteim is visszaköszöntek innen.

Mi lehet ennek a magyarázata?
Lélekszinten rokonom Admin és emiatt "közösek" a történeteink?
Vagy Ádámhoz volt/ van valamiféle köze? A két pasi kapcsolatát azért tartom valószínűbbnek, mert Ádám - bár soha nem nyíltan, hanem igencsak ködösen és homályosan - de többször utalt egy olyasvalakire, akinek a "személyleírása" ráillik Adminra.

Hülyeség? Hm, nagyon annak tűnik... úgyhogy lefekszem.Az IP cím rejtély zárása

Talán Ádám felesége volt a rejtélyes secretes, ami csupáncsak annyit igazol, hogy a Vonzás Törvénye működik. :)
Ádám a ház mögötti pasis rezidenciáján elmélkedett a Biblián, Éva meg a thesecret.hu webhelyen elolvasgatta, hogy Ádám „gyerek” hogyan viselkedik akkor, amikor a lakásuk ajtaját maga után becsukja. /Ó, bárcsak írtam volna 1-2 hazugságot is, :) hogy főtt volna egy picikét a saját levében!/

Késői üzenet Évának:

- Kedves Éva, bár garanciát a férjedért nem vállalhatok, hiszen egészen más arcát ismerem, mint Te, de 99 százalék, hogy a szíve a Tiéd, úgyhogy megnyugodhatsz, hiszen a legnagyobb érzelmi ostromot is visszaverte! Bocsánatot nem kérek Tőled, hiszen nincsen miért, de ha csak rajtam múlt volna, akkor most sírhatnál! :) S talán illik még annyit mondanom, hogy legyetek boldogok!Szeretném már végre megtudni, hogy mibe keveredtem bele!?

Ma arra gondoltam, hogy Ádám közvetlen közelében (talán a szomszédságában) él valaki, aki secretes és különleges képességekkel rendelkezik. Ezt a feltevésemet az IP címek hasonlóságára alapoztam.

A secretes IP címe: 73.21.44. 55
Ádámé pedig: 73.21.44. 32

A „szomszédja” talán empata, illetve számítógépes mágus, s a két forrásból összerakta a sztorit.
Amikor idáig eljutottam, legyintettem, mert nem tartom valószínűnek, hogy Ádám sima „szomszédját” érdekelné az én marhaságom.

A rejtélyes illetőnek – ha egyáltalán létezik – mindenképpen közének kell lennie: őhozzá, vagy énhozzám, mert érdeklődést leginkább érintettség tart fenn.

De ha jobban belegondolok, akkor muszáj ismét elmondanom, hogy az én semmitmondó sztorim túlnyúlik a látható, mindenki számára jól érzékelhető fizikai világon, ezért teljesen felesleges IP címeken agyalnom, hiszen az elmúlt évek egyértelműen bizonyították, hogy titkok nem léteznek.

Áh, állandóan ugyanazt a fonalat gombolyítom, de tök eredménytelenül, hiszen az égvilágon semmire sem jutottam még eddig… pedig nagyon szeretném már végre megtudni, hogy mibe keveredtem bele!?.

Mérhetetlenül csalódott volnék (és lennék), ha véletlenül mégiscsak az derülne ki, hogy az általam istenített, magasságokig emelt, köztiszteletben álló, komoly ember – csupáncsak a maga szórakoztatása vagy beteges játékszenvedélye miatt – nyomorított meg engem.

Isten bocsássa meg nekem, hogy ismét Ádám az első számú gyanúsítottam, de nem hiszem, hogy egy vad idegen, akinek én soha, semmivel nem ártottam - csupáncsak úri passzióból, okok nélkül- a lova után kötné a lelkem!

A klasszikus "miért" kérdést - kiabálva és jajgatva - már nem teszem fel... mert nem tartom valószínűnek, hogy bárkitől is magyarázatot, választ kapok.Rejtélyes energiák

Szerintem Ádám veszélyben van, mert azok a különös energiák, amikről már ezerszer írtam, még mindig tisztán érzékelhetők a Mítoszok Palotájában.
Figyelmeztetni nincs lehetőségem, meg egyébként is bolondnak nézne, de ha igaz, amit állítok, akkor az energiák ottlétének nyomós OKA van, hiszen nem valószínű, hogy csak passzióból „keringenek” ott, éppen az ajtaja közelében.

Mégis mit kellene tennem? Rajzoljak egy jelet a kilincse fölé? :)
Talán neki is tudomása van róla, sokkal inkább, mint nekem, és még mindig erős bennem a gyanú, hogy köze is van hozzá … vagy tudatosan… vagy tudattalanul… de mindenképpen.Mágus uram pofonjai

Mágus uram engemet már jó párszor megvert, ezért még belegondolni sem merek, hogy hajdanában milyen nagy pofonokat húzott le Ádámnak, amikor féltékenykedett rá. Bár ennek a feltételezésemnek erősen ellentmond, hogy Ádámon egyetlen ütésnyomot sem látok… :)

Áh, nem is filózok tovább ilyen bolondságokon, hanem elteszem magamat holnapra, hiszen az okos, tudatos erőgyűjtés már máskor is segített.

Szép álmokat kívánok mindenkinek!Majdnem 6 kerek esztendőbe került

amíg végre megértettem, hogy egyetlenegy hús-vér pasihoz sem tartozom, sem a valóságban, sem más síkokon. Hat esztendő piszkosul hosszú idő… át sem merem számítani napokra.Hódításom fénykora :)

Hogyan lehetséges az, hogy a Mítoszok Palotájában nemcsak Ádám, hanem egy rejtélyes, láthatatlan Energialény is – kinek a kilétét homály fedi - engemet választott, csakis énrám pályázott?

Hm, látjátok, hogy milyen kapós voltam akkoriban! :)

És vajon történt mindez ugyanabban az időben, illetve ugyanabban a térben?
Áh, az Energialény bizonyára aggódott, hogy Ádámmal komolyra fordulnak a dolgaink :) és utána nem lesz nálam esélye.Féltékenyen dühöngött :) Kicsoda? A rejtélyes harmadik :)

Ádám azért szakított velem meg mindenféle kapcsolatot, mert rájött, hogy lelepleződött. :)
Ő egy igencsak határozott utasítással, paranccsal érkezett (született) erre a Földre, ami úgy hangzott, hogy soha, senki előtt nem fedheti fel, hogy a Sötét Erők szolgálatában áll, és a Pokol egyik magas rangú tisztje.

- Vegyülj el az emberek között! Épülj be az egyházba! És nagyon vigyázz arra, hogy emberi mivoltodat soha, senki ne kérdőjelezze meg! Ha mégis megtörténne, az igencsak nagy bonyodalomlavinát indítana el, amire a világtörténelemben csupáncsak 2-3 –szor volt példa. (Idézet a Parancsból)

Amikor rájött, hogy felismertem benne az ördögöt, :) rettenetes félelem fogta el. Persze nem tőlem félt, hanem a következményektől, hiszen azonnal „rögtönítélő bíróság” elé állították.

- Hogyan történhetett ez meg? – kérdezte tőle a szigorú bíró, majd kivetítette az SMS-em szövegét: „Az ördög hálójában”.
- Csak blöffölt, metafora értelmű az üzenete, hiszen angyalian kedvesen viselkedtem mindig vele.
- Csak blöffölt? A barátnőjével való beszélgetései egészen másról tanúskodnak.
- Na jó, beismerem, ez a csaj valamiféleképpen érzékelte az energiáimat, ez észrevehető volt rajta.

(Hagyom ezt a hülyeséget, mert ha igaz lett volna, akkor most nem írogatnék itt…)

Sokkal inkább valószínűbb, hogy egy harmadik „személy” energiáit érzékeltem, aki féltékenyen dühöngött, amikor Ádám közelébe mentem.*

Még visszamennem sem kell, hiszen elég csak rápillantanom az épület fotójára, és azonnal érzem azt a különös érzést, amely a Mítoszok Palotájában szegődött mellém. Mindez az élmény mélységét is jól érzékelteti, hiszen a pszichológiai szakterületnek vannak hasonló jellegű kísérletei. (Amikor már a kép, valaminek a csupasz látványa is képes előhívni a hozzátartozó érzést, akkor ... (...) ... áh, elfelejtettem, hogy mit tanultam hajdanában erről)Találkozás egy régi szerelemmel

Ma egész nap ez a dal motoszkált a fejemben:
Kovács Kati - Találkozás egy régi szerelemmel: https://www.youtube.com/watch?v=L9TKwd98bA4

De egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy a saját gondolatom, mert eléggé hevesen tiltakoztam ellene.
Miért írnék én erről a témáról - kérdeztem önmagamtól - amikor nem találkoztam, s nem is óhajtok találkozni Ádámmal.

Lehet, hogy a gondolati "csomag" valahonnan érkezett, .... ha pedig az enyém, akkor nagyon furcsállom!Jó éjszakát mindenkinek!

Pároknak is, háromszögeknek is! :)Adott volna nekem pogácsát :)

A thesecret.hu webhely különös, megtévesztő „délibábjai” – amik totálisan összezavarták a józan ítélőképességemet- egy nagyon veszélyes szituációba sodortak bele, persze nem mostanában, hanem évekkel ezelőtt, mert akkoriban még azt hittem, hogy Ádám is a secretes „színfalak” díszletei mögött áll.

Elmentem oda, ahol dolgozik, s még az ajtaja kilincsét is lenyomtam. :)

Elbírjátok ti képzelni, hogy mi történt volna akkor, ha véletlenül bent van? Adott volna nekem pogácsát. :)

Én meg kiabálhattam volna, hogy: "Papi, hol vagy!?"A múltkor egy komoly tervet készítettem

hogyan, mikor fogok ismét végigsétálni azon a rejtélyes folyosón.

1. lépés: A naptáramba bejelölöm azokat az időpontokat, amikor Ádám tutira nem lesz ott.

2. Olyan ruhába öltözöm, amilyenben sohasem láttak abban a közegben és a fejemre (a hajamra) színes selyemkendőt teszek. :) Ez amolyan óvintézkedésféle lesz, mert az ördög nem alszik. :)

3. Senkire sem figyelek, nem köszönök, hanem majd úgy teszek, mintha SMS írnék.
4. Ha netán tán valaki mégiscsak kiejti az igazi nevemet, nem reagálok, nem állok meg, mert aznap csakis a Pipacs névvel azonosítom magam.

Ó, sikerült a dolgoknak ismét nagy feneket kerekítenem, :) de így lesz, nem másképp, mert a terv: az terv!
Valószínűleg a kutyát sem fogja érdekelni, ha én arra járok, de szeretem mindennek megadni a módját.Vissza kellene mennem a Mítoszok Palotájába

ahhoz, hogy megtudjam, hogy hazudoztam – e évekig, vagy igazat szóltam. Más megoldás nincs.

Talán választanom kellene egy olyan ideális időpontot, amikor még a madár sem jár arra, nemhogy a régi ismerőseim és tesztelni a helyszínt! Ha újra végigsétálnék azon a folyosón - lassan és figyelmesen- minden „radaromat” élesre állítva, akkor talán megtudhatnám végre az igazságot.

S ha hazudtam, akkor úgy tisztességes, hogy leleplezzem önmagam!Az utolsó betűk leütésekor már sírtam...

Ma azoknak a lányoknak az arcát, alakját idéztem fel, akikkel rendszeresen egy teremben ültem a Mítoszok Palotájában. Az egyik Marilyn Monroe –ra hasonlított, a másik meg Julia Roberts –re, a harmadik meg rövid szoknyácskában, leheletkönnyű felsőben, kitette ám, ami a szem, szájnak ingere, mégis nekem dobta a legszebb ifjú az „aranyalmát”, … pontosabban nem is egy ifjú, hanem kettő, mert a felsőbb hatalom egyik láthatatlan hercege is képviseltette ott magát.

Ó, ez annyira mesés, hogy félő, hogy csupáncsak képzeltem, hiszen a valóságban ilyesmikre oly kevés az esély! Az utolsó betűk leütésekor már sírtam, de nem tudom, hogy miért…Csak egyetlen összefüggést látok

ami nagy valószínűséggel a véletlen műve, de mégiscsak érdekes! Secret speciális témaköreit "végigzongorázta" Ádám, s szinte mindegyikről említést tett, mintha valamiféle "előkészítőn" vettem volna részt. :) Persze ez egy marhaság és tutira véletlen, mégis alátámasztja - ha nem is tisztán - hogy véletlenek nincsenek! Ugyanígy érdekes, hogy a másik pasi szakmájára is utalt és sorolhatnám még tovább, tovább...

Mesterien illesztette össze a szálakat Valaki!Nem értem

hogyan, miért gabalyodtam (keveredtem) bele abba az Ádám-féle őrültségbe, mely talán elkerülhető lett volna, ha akkoriban jobban tudatosítom önmagammal, hogy: „VALAMI NEM STIMMEL A SZTORIVAL, … hát nem érzed, hogy valamiféle valóságon túli, láthatatlan energiák is mozgatják a szálakat”.

Vajon azok az energiák Őt segítették, ... vagy engem mentettek?
Még mindig nem tudom, de ott voltak...

Lefekszem, mert ez mindig felkavar, mert tudnom kellett volna, hogy ami ott történt, az nem volt egy hétköznapi színjáték!