A gonosz támadása 39

Kedves Pipacsvirág!
Légyszii írd le a tanácsodat, mert walaki kitörölte a hozzászólásokat,így nem tudtam elolvasni.
Köszii

HozzászólásokKedves Ladypoppy! Köszönöm az

Kedves Ladypoppy!
Köszönöm az információt, szétnézek a levéltárban.
Szép délutánt!***

Kedves Rókatündér, a sorstársaid régebben megfordultak ezen a portálon!
Honnan tudom? Olvastam itt jó néhány "furcsa" és rejtélyes hozzászólást.

Talán megéri időt szánnod arra, hogy Secret "levéltárában" kutakodj!
Valójában egy sokkal hosszabb üzenetet írtam és hagytam itt neked a múltnap, de töröltem, ugyanis ez a webhely sokkal több, mint egy egyszerű portál!

Szép hétvégét!Köszönöm,kedves

Köszönöm,kedves Muzurud,megpróbálom megfürdetni a gonoszt.fürdesd fényekben

Ha bármely rossz témáról álmodsz, ha megtudod ki küldhet feléd haragot, ha meg nem a feladót fürdesd meg fehér és aranyszínben. Képzeletedben mindent megtudunk tenni. aztán valamikor magadat is fürdesd meg..... elkezdtem a citromsárgát is használni, fergeteges álmom volt amikor használnom kellet arra aki betolakodott az álmomba

nem kamu rendszeresen használomKöszönöm az eddigi

Köszönöm az eddigi segítségedet, kedves Pipacsvirág!
Szép estét!Szép álmokat!

Sorstársak?
Hm, ebben nem tudok sajnos segíteni, kedves Rókatündér!Kedves Ladypoppy! Elég

Kedves Ladypoppy!
Elég félelmetes a dokumentumfilm.Köszönöm, h megosztottad velem.Az a baj, h ezek velem szórakoznak egész nap.Az elalvás a legnehezebb,akkor mindenféle fájdalmat és beszédet előidéznek.Hullámzást is,ami nagyon idegesítő és félelmetes.Mindegy, köszönöm a segítségedet.Jó lenne találkozni olyanokkal,akik hasonlót élnek át,de még nem sikerült ilyeneket találni.Te tudsz esetleg?
Szép estét!Ajánlok figyelmedbe egy dokumentumfilmet!

Kedves Rókatündér, téged idézve ajánlok figyelmedbe egy dokumentumfilmet!

- különös hangok,
- „A házban folyton elromlik valami”,
- „Hirtelen zúgni kezd a kazán, a kocsi kilométer órája kileng, elromlik a szivattyú és hasonló”,
- „Félelmet és szorongást idéznek elő”

„Az Ördögűzők Nemzetközi Társaságának papjai és világi tagjai személyesen számolnak be a gonosz erőivel való találkozásuk szörnyű tapasztalatairól.”

https://www.youtube.com/watch?v=GW6hF2yWiQI

**
Nem állítom, hogy egy hasonló „jelenség” ** húzódik meg a Te rejtélyes sztorid mögött is, de jobb félni, mint megijedni, valamint célszerű, ha egy ember ( = egy áldozat) minden területen tapogatózik.

„Tudom, ki a zaklatóm, mert a szálak korábban hozzá vezettek” – írtad.

Hm, ebbe a csapdába már eléggé sokan belesétáltak, ugyanis az Ördögűzők Nemzetközi Társaságának papjai véleménye szerint: „Ez a gonosz egyik legtöbbet alkalmazott trükkje”!

Hiszek – e ilyesmikben?

Hm, inkább úgy fogalmaznék, hogy mindenféle téma érdekel, ezért létezik egy olyan „gyűjteménydobozom”, amiben mások tapasztalatait tárolom!

Mi a célom a gyűjteményemmel?
Leginkább érdekes sztorik megfogalmazásakor használom fel őket egyfajta forrásként.Kedves Ladypoppy! Tudom, ki a

Kedves Ladypoppy!
Tudom, ki a zaklatóm,mert a szálak korábban hozzá vezettek,együtt kosaraztunk és minden úgy történt, h tudtam, h csakis ő lehet,aki zaklat. Írtó féltékeny volt, ha véletlenül összeszaladtam valakivel a palánk alatt, már húzta az orrát.Aztán mindig a feleségét hozta fel ellenemre és végül abban maradtunk, h én lépek és keresek mást.Nem történt köztünk semmi pár összeölelkezésen kívül,amit a kosármeccs alatt lehet véghez vinni.Utána, mikor már nem járt kezdődtek ezek a fura jelenségek.Sajnos én vagyok az alany és most is bosszankodom, mert nem hagy aludni.Az agykontrollal bebeszéli nekem, mivel hallom, ezt még nem sikerült kitalálnom, hogyan tudja irányítani, de vannak olyan mikrohullámú készülékek,amikkel lehet már ilyet csinálni.Félelmet és szorongást idéznek elő, úgy, h a felesége előadja, mintha én gondolnám, h félek valamitől és ezt sipítozza egyfolytában.A hapi olyan hullámokkal bombázza a z agyamat, h nem tudok koncentrálni, csak őrájuk figyelhetek, mert ha nem, fájdalmat okoz és letaglóz.Régi sérüléseimet , fájdalmamat idézi fel és ember legyen a talpán,aki fájdalom mellett normálisan tud gondolkozni.Ma is túl vagyok két nemi erőszakon gondolatban és egy aranyér mozgatáson.Az már viccesen hat nekem, h érzem, mintha fájna az aranyerem és ez megy perceken keresztül, h érzem, kilóg tényleg.A házban folyton elromlik valami, mert aggódást szuggerálnak belém és én megrettenek, h csak az ne és bekövetkezik.Hirtelen zúgni kezd a kazán, a kocsi kilométer órája kileng, elromlik a szivattyú és hasonló.Mindezek mellett kétségbe vagyok esve, mert mivel nem hagynak aludni éjszaka, fáradtan ébredek, azt lesem, mikor tudok kicsit pihenni, aludni és elmaradok a munkákkal.Aztán itt a 22-es csapdája, mert a csaj sipítozva a fejemre olvassa, milyen kupi van nálunk. Szóval tébolyda.Csak nem értem, miért éri meg nekik, hacsak pénzt nem kapnak érte, h engem megbolondítanak.Személyes bosszú lehet,de ennyit foglalkozni velem, szerintem nem éri meg.
Szóval Pipacsvirág, találd ki a tutit.
Szép napot Neked!Ismét áttanulmányoztam a "szakirodalmat" ...

kedves Rókatündér, de egyelőre nem találtam olyan választ, amelyet tutinak minősíthetnék, tehát egyfajta magyarázatnak!
Amíg a jelenség (a veled történt események) definiálatlanok, addig minden megoldási javaslat csakis zsákbamacska.

Az agykontrollon kívül, amelyre Te gondolsz, sajnos számításba jöhetnek lényegesen komolyabb típusú támadási taktikák is, amelyek közül a "gonoszod" valamelyiket alkalmazza!

Időre van szükségem ahhoz, hogy találjak valamiféle érdemleges információt, viszont azt az állításom még mindig tartom, miszerint az égvilágon mindent: a PÉNZ, a HATALOMVÁGY vagy az ÉRZELMEK ( szerelem vagy bosszú) irányítanak!

OK nélkül nem történik semmi, ezért fésüld át a múltad, a jelened és írj egy listát arról, vajon kiknek állhat érdekében a folyamatos "kínzásod", zaklatásod!

Elképzelhetetlennek vélem, hogy egy teljesen ismeretlen valaki *** és főképpen ok (okok) nélkül - a nap 24 órájában - csakis veled foglalkozzon!

A válasz a múltadban vagy a jelenedben van, így vélem!

Pihentető álmokat kívánok neked!Kedves Ladypoppy! Igen,

Kedves Ladypoppy!
Igen, időszerű,mert most sem hagyott aludni,egész éjjel fájdalmat okozott a gerincem végén és hullámoztatott.Hiába hallgattam a rádiót, nem segített.Hajnalban tudtam szundikálni egy kicsit.A fene vigye el a fajtáját!
Szép estét!Rókatündérnek

Kedves Rókatündér, töröltem a regisztrációm, ezért tűntek el a hozzászólásaim!
A tanácsaimról nem készültek, pontosabban nem készítettem biztonsági másolatokat, így csak újakat tudok adni, hogyha a problémád még mindig időszerű!

Szép estét!