A gonosz támadása38

Halihó!
A gonosz napközben nem tud már bántani, mert lekötöm a figyelmemet és elfoglalom magam.Bár ebéd után pihenni szoktam, ezt néha megakadályozza, mert olyan fájdalmat okoz a derekamban, hogy nem tudok aludni tőle.Erős hullámzás kíséri a fájdalmat és olyan érzésem van, mintha a mellkasomra ülne valaki és nyomná.Este kínszenvedés elaludni, mert hasonlókat végez,igyekszenek összezavarni a feleségével.Míg zuhanyzom minden gondolatomat kommentálnak, persze, hogy rosszmájúan, majd erős hullámzást bocsájtanak a gerincem végére,ami égető érzéssel párosul.Mindamellett a végbelemet is sugározzák,, feszítő érzést érzek.Aranyeret akarnak produkálni,amit lassan el is érnek, mert nehezen székelek, három naponta nehezen nyomok valamit ki.Mindenesetre bekentem a végbelem Reparonnal, mert kissé már fájt.Borzasztó érezni, hogy minden gondolatom csak a végbelemre fókuszál.Erre kitaláltam egy álmot, hogy ne az legyen,amit belegondolkoznak a tudatomba, azt ismételgetem magamban.Be szoktam kapcsolni a rádiót, hogy eltereljem a figyelmemet a végbél támadásról,amiért nagyon megharagszik a gonosz és egyre erősebb fájdalmat idéz elő, de nem hagyom magam.Szerencsére jó altatót írt fel a pszichiáter,így belealszom a fájdalomba.Reggel persze fáradtan ébredek,de lassan megszokom, hogy így aludjak el.Gondolom az álmomat is figyeli, mert bele szokott rondítani, nehezíti az álombeli ténykedésemet.Van úgy, hogy csuromvizesen ébredek, mert nem tudtam legyőzni az álombeli akadályt.Sokat álmodom, hogy vizsgára készülök,de nem tudom az anyagot,ami nem fordult elő velem a valóságban, mindig készültem.Hiába,agykontroll áldozat vagyok, csak azt nem értem, miért éri meg egész nap velem foglalkozni, mikor semmi különös tehetség nem vagyok.Tudtok valami magyarázatot adni rá?
További szép délutánt!

HozzászólásokKedves Rókatündér!

Valójában még nem tudom, melyik napon törlöm Pipacs regisztrációját, ugyanis sok tényezős döntés!
Elhangzottak olyan típusú ígéretek, amik hatástalanítása nem egyszerű, hiszen a szónak súlya van!

"Kísérteni" itt céltalanul?
Vagy egyetlen határozott mozdulattal "átvágni, átmetszeni" a portálhoz csatlakozó kommunikációs csatornát?
Egyelőre még átgondolás szintjén stagnál ez az ügy!

***

Kedves Rókatündér, a nő, akit gyakran emlegetsz, talán egy fekete mágus*, akinek a segítségével a valódi tettes, az elkövető kiviteleztette a tervét.

Ehhez csupáncsak PÉNZ szükséges és egy olyan mágiában jártas nőszemély, aki a tudását rossz célokért simán eladta, valamint eladja. (Tehát egyáltalán nem biztos, hogy a gyanúsítottak valójában házastársak).

Valószínűleg álruhát és álarcot viselnek, tehát nem tartom valószínűnek, hogy a kosárlabdázó pasi az igazi tettes!Kedves Pipacsvirág! Sajnálom,

Kedves Pipacsvirág!
Sajnálom, h elmész innen,mert Te tartottad bennem a lelket.
Óvakodnék én a gonosztól,de nem tudok elmenekülni, mert zaklat egyfolytában.Rám telepedett.Megpróbálok csendesen tartózkodni attól, h válaszoljak a támadásaira,csak fájdalmat okoz és így muszáj összeszorított fogakkal azon gondolkodni, hogyan tudom kivédeni a támadását.Tegnap is hajnalban tudtam elszenderegni, két altató bevétele után, mert a gerincemben okozott fájdalmat és hullámoztatott, erőteljesen.Idegesített nagyon és a fájdalomtól nem tudtam elaludni, pedig vettem be fájdalomcsillapítót is.Szörnyű dolog kiszolgáltatottnak lenni egy szadista elmének.
Sok sikert Pipacsvirág a további életben és köszönöm a kedves tanácsaidat!
Szép estét!Pénz, irigység, szerelem, bosszú, gyűlölet ....

Pénz ... irigység ... szerelem ... bosszú ... gyűlölet .... és "gyógyíthatatlan" gonoszság.

Nem túlságosan hosszú a fenti lista, kedves Rókatündér, mégis az esetek többségében az egyik - a pénz ... irigység ... szerelem ... bosszú ... gyűlölet ... vagy a "gyógyíthatatlan" gonoszság- mozgatja a rejtélyes szálakat!

Ez a történelem során mindig így volt ... és talán így is marad, amíg ember él ezen a földön!

Sajnálatos, hogy mindez megtörténhet olyan síkokon is, ahol Márai Sándor tanácsa már fabatkád sem ér!

"Vannak gyógyíthatatlanul sérült emberek, kiket a kapzsiság, a hiúság és az irigység oly mélyen megfertőzött, hogy nincs semmiféle mód reá, megközelíteni és megengesztelni beteg lelküket. Ezeket szánjad, de kerüljed. Nincs az a nagylelkű cselekedet, önzetlen magatartás, bátor és nemes közeledés, ami segíthet ez embereken. Különösképpen az irigység kínozza ez embereket. Epét hánynak, álmukban felordítanak, hánykolódnak vackukon, mint a nyavalyatörősök, habot köpnek, ha azt látják, hogy valaki munkával vagy a kegyes sors jóindulatával szerzett, elért valamit az életben. Betegek ezek, fertőző betegek. Kerüld a társaságukat, ne hidd, hogy érvelés, bizonyítás valaha is meggyőzheti őket. Mintha a leprásnak akarnád bizonyítani, hogy az egészségesek bűntelenek és ártatlanok! Nem hiszi el. Ha feltárod előttük betegségük igazi okát, meggyűlölnek. Ha érzéseikre akarsz hatni, fütyköst ragadnak. Oly mélyen élnek indulataikban, mint a száműzött sorsában: nem ismernek más megoldást, csak a bosszút. Ne alkudozz velük, kerüld el őket, s viseld el létezésüket a földön, mint egy sorscsapást."

**
Valójában elmenni készülök innen, de nem akartalak válasz* nélkül hagyni!

A megcsillagozott szó azt jelenti, hogy válasznak valójában nem minősíthető, amit írtam, de ennyi tellett tőlem!
Vigyázz magadra!Lehet, hogy nem az a gonosz,

Lehet, hogy nem az a gonosz, mert egész nap engem zaklatni munka mellett nem lehet.De akkor ki a fene,aki abban leli örömét, hogy hallgatja a gondolataimat és fájdalmat okoz,ha túl vidám vagyok?És ehhez van egy nő is,aki mondja hangosan a gondolataimat és szörnyen epés megjegyzéseket fűz hozzá.Rosszindulatú és gonosz,szadista.
Szép estét!Tudod, néha ez olyan ...

akár Agatha Christie valamelyik izgalmas regénye. Soha nem az a tettes, mint akire elsőre gondolunk...Kedves Pipacsvirág jogi

Kedves Pipacsvirág jogi képviselője!
Nem találkozok mostanában a gonosszal.Mikor régebben találkoztam velük, félelmet éreztem a közelükben.Együtt kosaraztunk és a fickó közelében mindig visszafogott rettegést éreztem.Ha ment az utcán, sietett, mintha félne tőlem.Most már jobb, mert beveszem az altatómat és bekapcsolom a rádiót és arra figyelek, nem a szadizására. Persze érzem a fájdalmat az alsó testrészemen és az erős hullámzást, hallom a félelmetes gondolatait.
Köszönöm a tanácsaidat!Pipacsvirágot üdvözlöm!
Szép napot!Rókatündérnek

Figyelj, én vagyok szakértője ennek a témának, de ne ülj ölbe tett kézzel, hanem próbálkozz!

Vegyél például tükröket! Egyet a bejárati ajtód fölé, a többit pedig az ablakok, valamint a szobád ajtaja fölé rögzíts! (Tehát legtöbb tükör kültéri típusú legyen)!

Ha hinne lehet a mendemondáknak, akkor a tükrök "visszadobják", visszatükrözik a külső, kívülről érkező energiákat a feladónak.

Bár én csakis Pipacs jogi képviselője vagyok, tehát nem egy olyan ezoterikus csillag, amilyen Ő volt, talán mégis segíthetek!

Kérlek, írd le, mit éreztél, miket tapasztaltál az általad gyanúsított személyek közelében!?
Miért véled úgy, hogy ők lehetnek a támadóid?

Mindenki ártatlan mindaddig, amíg a bűnössége nem bizonyítható! Ilyen a törvény!
További szép estét!Kedves Pipacsvirág! Köszönöm

Kedves Pipacsvirág!
Köszönöm az együttérzést.Sajnos a gonosz ezt nem fogja fel, így továbbra is zaklat.Teljesen kivagyok,hogy egy szadista pszichopata uralkodik felettem és kiszolgáltatva élek a kényének, kedvének.Köszönöm,Pipacsvirág! :)Senkinek nincs joga elvenni egy másik ember ÁLMÁT!

Úgy vélem, senkinek nincs joga elvenni egy másik ember ÁLMÁT!

(… sem ténylegesen, tehát fizikai értelemben… sem úgy, hogy tudatosan és gonosz módon összetöri azt a gondolati valamit*, amely személyes ábrándképek és érzelmek vegyülete).

Ez talán hasonló ahhoz, amikor levágják egy olyan madár szárnyát, amely az égbolt szerelmese volt.

Persze olyasmi kijelenthető, hogy „nem óhajtok az álmaid főszereplője (vagy részese) lenni”, de az ábrándozás joga - a szubjektív megítélésem szerint - mindenkit megillet.

Kedves Rókatündér, sajnálom, hogy mindez veled megtörtént!Köszönöm szépen a pihentető

Köszönöm szépen a pihentető álmokat,Pipacsvirág jelszavát birtokoló! Bár nehéz elaludni,ha az ember álmát is gonoszok felülbírálják és beleszövik a nehézségeket.De nem panaszkodom, mert sokat fejlődtem ellenükre. Szép estét!Válaszok

A világban léteznek (vagy létezhetnek) olyan dolgok, amiket képtelenség megmagyarázni, csak ezt oly nehezen fogadják (vagy hiszik) el az emberek!

Kedves Rókatündér, bár ma nem hoztam üzenetet Pipacstól, akinek a jelszavát birtokolom, kívánok neked pihentető álmokat!

**
Kedves Alfi és jambo, ezt tudomásul vettük! Úgy vélem, Rókatündér nevében is nyugodtan kijelenthető!
" .... többet nem írok. Neked se Pipacsvirág"Kedves Alfi! Neked van

Kedves Alfi!
Neked van rögeszméd, még hozzá az, h nem hiszed, h a valóságban zaklatnak.Tudom is, h ki, csak nem tudom bizonyítani, mert az éteren keresztül teszik.Sajnálom, ha nem hiszed, h igazat mondok, hisz magamnak miért okoznák fájdalmat és rossz gondolatokat.Korábban sokat segítettél, h ne hagyjam befolyásolni magam.Köszi a segítségedet!Kedves Pipacsvirág, vagy aki

Kedves Pipacsvirág, vagy aki a jelszóval belépett!
Fizikusokhoz is fordultam,de válaszra sem méltattak, így nem tudom, ki lehet az,aki tudna segíteni.Látót is kérdeztem,de csak elkérték a pénzt, nem segített semmi és senki.Kit tudsz ajánlani, merre keresgéljek?
Válaszod előre is köszönöm.Kedves Rókatündér :)

Igazad van de csak a saját valoságodban ugy látom olyan hidelmet kreáltál magadnak amiben annyira hiszel hogy a személyiséged szerves része lett, iigy au agyad a végletekig ragaszkodik hozzá_Megprobáltalak átálitani de tul erös a rögeszméd. Fel adom élj az igaznak hit valoságodban többet nem írok. Neked se Pipacsvirág***

Figyelj rám, kedves Rókatündér!

Ha valami** létezik, akkor annak törvényszerűen léteznie kell az ellentétének is, amely egyfajta "tükörként" hatástalanítja, valamint "visszaveri" a kéretlen energiarezgéseket (vagy bármit).

E a témáról én vajmi keveset tudok, ezért keress egy olyan szakembert, aki a hatástalanítási eljárásban jártas!
No, ezt a valakit NEM szakrendelőkben fogod megtalálni, hiszen nem pszichológus, nem pszichiáter, nem belgyógyász ... és nem doktor ez-az!

Ennyit üzen Pipacs, akinek a jelszavával most ide beléptem!Kedves

Kedves Pipacsvirág!
Jó 5-let,csak azt nem tudom, hol keressem a sorstársaimat.Itt is azért írok, hátha rájuk bukkanok.Köszönöm a segítségedet!Még a vaslogika alapján is...

léteznie kell valahol sorstársaidnak, kedves Rókatündér, akikre rátalálhatsz!

Ha valamiért ez mégsem igaz, tehát egyedül csakis veled történt/történik ilyesmi, akkor pedig "kiválasztott" vagy!

Mivel az első sokkal valószínűbb, keress olyan portálokat, ahol közreadhatod, elmesélheted a sztorid!
S ha a szerencse is melléd szegődik, akkor belebotlasz legalább egy olyan személybe, akivel kölcsönösen segíteni tudjátok egymást!

További szép estét!Kedves Pipacsvirág! Régebben

Kedves Pipacsvirág!
Régebben írtam az agykontroll-központnak,de csak annyit írtak, h forduljak orvoshoz és küldtek egy relaxációs cd-t.Utána megint írtam nekik,de válaszra sem méltattak.Mindenesetre köszi a segítséget.Sokáig azt sem hitték el, hogy a Föld gömbölyű ...

és sorolhatnék még 1000 olyan hasonló dolgot, amik később bizonyosságot nyertek, kedves Rókatündér!

"Mivel ritka ez a dolog,így nem tud senki semmit róla" - írtad.

Úgy vélem, léteznie kell egy olyan agykontroll-központnak, ahol igazi szakértőkkel konzultálhatsz a fenti problémádról.

Bár szólíthatsz Pipacsnak, valójában csakis a jelszavát birtokolom.Kedves Pipacsvirág! Köszönöm

Kedves Pipacsvirág!
Köszönöm a védelmet!Sajnos rajtam nem segít a spray,mert valódi rosszakaróim vannak.Mivel ritka ez a dolog,így nem tud senki semmit róla, én is csak csodálkozom, min megyek keresztül.
Köszönöm szépen Neked! :)Kedves Alfi! Nem jó a

Kedves Alfi!
Nem jó a diagnózisod, rajtam nem segít a spray, mert agykontroll áldozat vagyok.Olvasd el Dr.Drábik János írását a Tudatmanipulációról és meglátod, h nem magamnak képzelem el, nem az elmém játéka, h fájdalmat okozok magamnak, hanem egy férfi és egy nő manipulál.Illetve csak próbál manipulálni, mert mivel nem engedelmeskedem, fájdalmat okoznak.Azért köszi, hogy próbálkozol. :)Ne ítélj, hogy ne ítéltess!

Kedves Alfi úr, nem éppen lovagias gesztus, kedves cselekedet bárkire is rásütni egy komoly betegség egyértelmű "jelét"!
Úgy véled, hogy a címzett, aki azonos Rókatündérrel tapsolni fog örömében, amikor az üzeneteid meglátja?

Aláírás:
Jogi képviselője az egykori bloggernekKedves Rókatündér :)

Még egy c peptides skrizoféniás video hogy helyre állitható még ha gyerekkorbol származik is : https://www.youtube.com/watch?v=6Ier1lDw_0MKedves Rókatündér :)

Hiába írom hogy csak az elméd játéka, nem hiszed. Pedig nincs az az emberi lény aki éjjel nappal bántana .) Kerestem és végre találtam egy jó szert, ami képes ezt paraniod skrizoféniát helyre állitani . Nézd meg ezt a videot hogy tud az agyad játéka csak csak a te fejedben léteznek: https://www.youtube.com/watch?v=lOJnZ8RloFI&list=PLQSoHFI08OJ2IFGcg0ckMw... Ez a szer a c peptid drága 23 ezer de megéri megszüntetné az üldözö mániás képzelgésed :)