Ingyenes energia élőben

A videó életem egyik legnagyobb ötletadója volt. Talán azért is, mert már oly sok éve követem nyomon a szabad energia alakulását, a mindennapi média negativitása és kétkedők hada ellenére. Hihetetlen az, amit ezek a csodálatos tudósok összehoztak és vívmányuk újra és újra azt mutatja, hogy a tudomány és a fizika jelenlegi értelmezési tartománya egyértelműen újraértékelendő. Először azt szeretném meghatározni, hogy mit értek azon, amikor azt mondom: “szabad energia”. Úgy hivatkoznak erre, hogy több energiát nyerünk ki, mint amennyi a bemenő energiánk és/ vagy ami nem kíván semmilyen bevitt energiát és az energia állandóan kinyerhető.
Arra a kérdésre, hogy ezt az eszközt karban kell-e tartani- nos a válasz egyszerű: igen. Szükséges lesz a csapágyak, övek, stb. cseréje valamikor a szerkezet életében. Minimális költségekről beszélünk.
A főfolyású médiával szemben, Te egy pillanatra egyszerűen próbálj meg összpontosítani arra a tényre, hogy ezek a technológiák itt vannak, működnek és végül el fognak jutni az utca emberéhez is. Ha még nem hallottál a QEG (Quantum Energia Generátorról) akkor lesz egy kellemes meglepetésem. Ez az eszköz Tesla munkáján alapul, aki egy olyan rezonancia generátort épített, amely 1KW inputtal 10KW kimenetet produkált.
Ez a készülék működik, és Tesla tervei alapján épült, miután azok szabadalma a nyilvánosság számára is elérhetővé vált. Éves vizsgálata és beállítása megtörtént, így a készülék elérhető már mások számára is.
Ez az új eszköz 1KW inputtal- az 1kW azért szükséges, hogy a mag rezonanciáját felemeljék- 10KW -ot termel. Ezután ki lehet húzni a konnektorból és egy invertert csatlakoztatni hozzá. Eztán nem lesz szükség bemeneti teljesítményre. Igen, ez azt jelenti, hogy rövid idő elteltével a felvett energia nulla lesz, a leadott áramteljesítmény pedig 10KW. Amint azt a “HopeGirl” című folyóirat kiadta: “A QEG az emberiség ügye, mégpedig most kell az legyen!” Szép szavak ebben a világban, hiszen jó lenne ha nem minden a kapzsiságon, tulajdonon és a hatalmon alapulna. Ezek archaikus egoista fogalmak, amikből elég könnyedén ki tudnánk fejlődni.
Vessünk egy pillantást az alábbi videóra ami Marokkóban az éppen először elinduló készüléket mutatja be, amelyet 3 nap alatt építettek meg. “Üzenet a világnak: “Ha a QEG-et Marokkóban be tudjuk indítani, akkor ez lehetséges bárhol a világon! “ – Tomas Qubeck – New Earth Heartbeat Ezt a készüléket Tajvanban is megépítették és egyre több csapat foglalkozik már vele a világ többi táján is. Itt vannak a nyílt forráskódú tervek a készülékhez és a video az első indításról.
http://www.youtube.com/watch?v=_7--G5qSDag

Forrás: http://naturahirek.com/ingyenes-energia-eloben-lelegzetelallito/

És egy kis plussz.
Magyar építőket keresnek, a megvalósításhoz!
http://op.iuste.biz/qeg-magyar

Szeretettel:Ági

Címkék: