Manapság fülig ér a szám:)

Ha kedved van hozzá,gondolj végig velem valamit. Két államfő (és csupán a példa kedvéért), mondjuk Orbán Viktor,és Angela Merkel tárgyal. Van ez a televízió nevű őrület,ami még akár jó is lehetne valamire. Mondjuk arra,hogy élő egyenesben közvetítenék ezt a tárgyalást. Mondjuk azért, hogy a magyar,és a német polgárok,akik megválasztották ezt a két miniszterelnököt, tájékozódhassanak arról, milyen témákban,hogyan beszélget egymással ez a két politikus, milyen döntésre jutnak. De nem ez történik. Ugyanis ők ketten,elvonulnak,max. a tolmácsok vannak jelen,és lövésed sincs róla,miről beszéltek.Persze utána tartanak egy sajtótájékoztatót, amiben röviden elmondják,miről volt szó. De ember nincs ezen a földön,aki elhiszi,hogy tényleg arról beszéltek.:)...ha azt gondolod valamiféle aktuálpolitikát szeretnék belevinni a gondolatmenetembe,akkor megnyugtatlak,erről szó sincs.

Mert itt van például a Holdra szállás esete. Egyre többen pedzegetjük, hogy bár valóban járt ember a holdon, de nem az eredeti felvételeket láttuk, hanem egy a Földön készített filmet. Mert tudod, valamit találtak a Holdon, amit neked, nekem, nekünk nem szabad látni. És képzeld el,hogy 1968-ban, megtudtuk volna, hogy a Holdon épületeket láttak az űrhajósok. Gondold végig kicsit, mi lett volna ha ez kiderül? Mondjuk két egész hónapig lázban tartotta volna az emberiséget? Mert ismerve magunkat eddig lett volna érdekes. Ma már semmi izgalom nem lenne ebben a Holdra szállásban,ha akkor mindent megtudunk.

Aztán ott vannak az ipari titkok. Amiket a multik féltve őriznek.

Megemlíteném az üzleti titkokat, vagy a pénzvilág titkait.

Aztán hallunk arról, hogy a világot nem is a kormányok irányítják, hanem árnyákkormányok, valamiféle világkormányt sejthetünk a háttérben, vagy hogy épp a Rotschhildok, és a hozzájuk hasonló gazdag családok állnak valójában minden válság mögött, és ők az emberi társadalom valódi mozgatói.

De gondolkozzunk nyugodtan hétköznapibb helyzetekben is. Megkérdezek valakit, mit dolgozol, mire azt feleli ilyen olyan pablikation menedzser vagyok, mire én: de mi a munkád??És nem tudja,vagy nem akarja elmondani. Ha megkérdezném a bankkártyád pin kódját, nem árulnád el. Egy nyomozótiszt nem beszélhet a munkájáról. Ha tudni szeretném hol nyaraltál,és mennyibe került,szemérmesen elhallgatnád,ha egy jó helyen voltál,és nem keveset költöttél rá...szóval..dereng már, mire akarok kilyukadni?:)

Nem gyanús, hogy lassan már minden titok?:) Mire föl ez a nagy titkolódzás az élet szinte minden területén, a nagy világban, a hétköznapi élet szintjén? Gondolod, hogy a bizalmatlanság az oka, vagy az, hogy csúnya bácsi és néni él a földön?:) Vagy a gonosz terrorista bácsik miatt van az egész? Mért van az,hogy szinte minden titokzatossá vált, hogy annyi minden elérhetetlen a világunkban?:)....talán azért, mert gonosz földönkívüliek manipulálták az agyunkat?...hát tudod,nem hinném.Sőt:)

Azt gondolom, s bár nem hittem volna valamikor,hogy eljutok idáig,de megértettem mindent...és ez isteni jó érzés:)

A kérdésre a válasz pedig annyira nyilvánvaló és egyszerű,hogy magam is meglepődtem:)

Címkék:

HozzászólásokUgyanaz :)

Ugyanaz :)Hát ez az,hogy semmi:)

Hát ez az,hogy semmi:)Titok...mi? :D

A válasz mindenre....Titok...mi? :D