Zara az angyalokkal találkozik

Naná, hogy én is azok közül való vagyok, akik nem hitték el a tanfolyamon Domján Lacinak, hogy elég egyszer kihagyni a napi meditációt, aztán mindig lesz újabb és újabb magyarázat…… És szépen-lassan eljutunk oda, hogy ha baj van, elő vele, egyébként önigazolások hegye áll rendelkezése.

Eljött az idő, interneten találtam rá – nevét szándékosan nem írom. Pici, szőke, fehér nadrágban pólóban, fodros-bodros angyalkára emlékeztető hajzattal. Óbudai panellakás egyik szobájában kb. húszan tömörülünk – jobb és bal oldalamon egy-egy Györgyi nevű barátnőm. Az angyalok "tolmácsa" idegesítően mesterséges finomkodó hangján mesél, hogyan lett szociális munkásból, gyermekét nehezen nevelő nőből angyalkommunikátor.

A reggel pszichoanalízissel kezdődik – mesélj magadról. Már nem tetszik, utálom kiteregetni a dolgaimat megannyi érdektelen idegennel. Balomon trónoló Györgyimnek sem - aki mellesleg pszichológus tanonc-, s akibe elszántan próbálja belemagyarázni, hogy minden baja abból ered, hogy az anyja nem szereti. Hiába magyarázza drága barátném, hogy ritka szerető és összetartó családja van. Jobb oldalamon feszengő Györgyim ismert médiaszereplő – hasztalan próbálja elérni, hogy tekintsen rá mint a szomszéd lányra.
Az első meditáció hosszú volt és jó, a pszichoanalízis viszont jó hosszúra sikeredett, az első napnak máris vége. Mindhárman meglehetősen elégedetlenül távoztunk.

Végre vasárnap, találkozás az angyalokkal. Újabb pszichoanalízis, amit én is, és a velem egy húron pendülő két renitens is megtagad. A többiek hálásan pillognak, ahelyett hogy interpellálnának. Miután sikeresen megfúrtuk a programot, angyallány némileg megsértődve hajlandó végre rátérni arra, amiért összegyűltünk két napra. Ekkor támad először a gondolat, hogy felszúrom a karácsonyfára csúcsdísznek :)

Végre a meditáció, amikor is Michael arkangyal meglátogat. Angyallány szerint éppen mellettem áll. Nem kételkedem benne, különösképpen, hogy olyan energiák mozognak mellettem, hogy kis híján hanyatt esem. Ezzel szinte meg is győzött, ám elkövettem azt a balgaságot, hogy kinyitottam a szemem, s mit látok – fürtöske éppen sms-t írogat, miközben kántálja a meditáció szövegét. Közel a végéhez egy géppel írott oldalt lobogtat, miszerint Michael üzenetet fogja felolvasni, amit éppen most küldött. Összeszűkült szemmel a fogam között szűröm: faxolta, b.zmeg?

Egyik barátnőmet én hívtam meg a szeánszra, így kettőnknek 30.000-et fizettem. A felhívásra, miszerint személyes konzultációra jelentkezhetem tízezerért alkalmanként, nemet mondtam.
A CD-amit vettem tőle a mai napig az egyik kedvencem.

A minap láttam a HÉV-en, közel a nyugdíjhoz továbbra is hidrogénezett, göndörített, fejtetőre összecopfozott haj, 150 centis Barbie baba.

Címkék:

HozzászólásokGyurkó Zsolt

minden szerdán tart meditációs klubot Budapesten, a belépő 500 Ft.

http://www.facebook.com/event.php?eid=166140196786245

Ki mit vonz be :-D