Zara a spiritbiznisz útvesztőiben

Kell egy blog, kell egy jegyzet. Töröltem magam egyéb honlapokról. Ha egyszer megírom az elmúlt évek tapasztalásait a megélhetési mágusokról, abból minden bizonnyal "besztszeller" lesz. A jósnőről, aki először kért tízezret, majd addig barátkoztunk, amíg már pénzt sem kért és hetente belenézett a lapjaimba. Később persze bebizonyosodott, hogy minden megérzésem helyes volt, ámde a kártya tudora meggyőzött, hogy rémeket látok, minden a legnagyobb rendben. Nem volt rendben.

A mágusról, aki ötmilliós ajánlatot tett arra, hogy leszedje rólam az átkok sorozatát. Ahhoz eléggé értelmes vagyok, hogy rájöjjek, szépen felépítette ezt "bizniszt" abból, amit tőlem hallott előtte hónapokon keresztül - ahhoz viszont nem eléggé értelmes, hogy ne forgolódjak heteken át a hallottak miatt. Míg nem egy reggel arra ébredtem, hogy menjen a fenébe az összes mágus, boszorka, angyalkommunikátor, én csináltam magamnak ezt a helyzetet, nekem is kell belőle kimásznom.

És láss csodát, átok ide vagy oda, az életem elkezdett működni. A minkéntjét fogom ebben a blogban megírni. Jegyzetként kezelem, mert lehet, hogy egyszer tényleg megírom egy könyvben.

Ha kedved tartja, írj kommentet a bejegyzéseimhez, de ne haragudj meg érte, hogy nem fogok rá reagálni. Nem vitát szeretnék szítani, nem is a bölcsek kövével a zsembemben megmondani a frankót. Jegyzetelek, első sorban magamnak. Arról, hogyan másztam ki a teljes kétségbeesésből - amibe lássuk be a saját hülyeségem vezetett, amikor az irányítást átadtam a "segítőknek".

Címkék:

HozzászólásokKedves Ragyogás!

Ez nagyon izgalmasan hangzik:)) A legtöbb ember nem is sejti, hogy egyedül ezzel lehetsz segítségére, pontosabban tudat alatt tudják, csak félnek tőle. Nagyon kevés az olyan ember, aki valóban változni akar, és tesz is érte:)Kedves Titok tudó olvasók :)

Amikor 2007.-ben tudomást szereztem erről az oldalról, rögtön fel is regisztráltam magam. Azóta szinte csak itt hallatom hangomat :))) Előtte pár más fórumra bejárogatva, rá kellett jöjjek, annyira lehúz a közösség gondolkodása, hogy abból nem kérek. Kiléptem és itt vagyok.

Más. A jóslásról: eleinte magam is elvégeztem mindenféle iskolát: Cigánykártya, Számmisztika, Tarot kártya, stb. És "jósolgattam", mert a kedvenc szavuk az embereknek ez volt: Anikó, jósolsz nekem!
Majd, 2005.-ben rátaláltam egy kisboltban, OSHO ZEN-Tarotjára, ami felnyitotta szememet, és rá kellett jöjjek, saját magamtól, hogy nem a jóslás az ami a fő ha ilyen munkát végzek!!!
Hanem :::: ÉLETÚT Elemzés.

Elakadt, megrekedt életenergiák az emberek életei, és segíteni kell tudnom felismertetni nekik- velük, azt amiben vannak. Na innen meg már nem voltam annyira keresett!!!!

Viszont cseppet sem bánt. Akinek kell-kéri, aki meg nem, csak jósoltasson magának.Kedves Zara

Kedves Zara! Tudom, hogy nem írsz kommentet.Én teljesen igazat adok neked, hasonló cipőben jártam évekig.Nem akarom részletekbe menően leírni, de megfordultam egy pár jósnőnél, meg egy pár látonál, akinek még a betegségemet se sikerült eltalálnia, sőt ami bajom volt arra, mondta, hogy a legnagyobb rendben van. A jósnő (mind) jól lehúzott pénzzel, meg jártunk hozzá a végén már szinte hetente olyanok voltunk, mint akik nem is saját maguk, olyannyira, hogy a barátnőm azóta pszichológushoz jár. Ő többször volt a jósnőnél, nekem mákom volt, hogy a férjem ott volt mellettem és amikor látta, hogy már nagyon sületlenségeket beszélek nem engedett tovább járni hozzá. Én először nagyon durci voltam érte, de beláttam, hogy igaza van, nélküle már engem is behálózott volna. Szóval én azóta egyszer voltam kb két éve egynél, de megfogadtam soha többé, mert mindenki a saját szerencséjének a kovácsa. A régi öregek nagyon bölcsek voltak ők tudattalanul tudták a titkot. Elnézést ha bárkit megbántottam, mert nem azt akartam mondani, hogy minden jósnő és látó csaló, csak én már nem hiszek egyiknek sem. Én akarom irányítani az életem és én is fogom. Én tudom, hogy mi a jó saját magamnak. Legyen szép napotok!!!! Sok szeretetet és Békességet küldök mindenkinek.Egy gyerektől hallottam, és ezzel értek egyet, nem a ...

Titok egóirányításával, ami kizárja a többiek tetterejét.
"A sorsodat megírták, de az utat ehhez Te magad választod."Szerintem amíg a saját fejünket használjuk, addig nem.

Egy dolog maga a Titok és egy másik annak alkalmazása, és fejünk használata. Ha félrevisszük magunkat is, az is a mi döntésünk. Felelős vagyok tetteimért. Csak én lehetek egyes-egyedül a felelős, és minden tettemért a felelősség az enyém, és, ha ezt megtanultam, az élet már nem olyan lesz, mint előtte volt.Végre egy írás ami

Végre egy írás ami összhangban van a Titok tanításaival. Az életed csak te magad irányíthatod!
Vállald a felelősséget!Na, végre!

Azt hittem, mindig mások irányítása alatt vergődtök majd.
Szerintetek a Titok nem vezet, félre?Igen. Zara, ez arról szól, és megerősít benne engem is,

hogy AZ EMBER ELMÉJE KEZDI FELVENNI, VAGYIS VISSZAKAPNI A SZEREPÉT.
Végre gondolkodásra és a tapasztalataink transzplantációjára használjuk a FEJÜNKBEN levő szuper komputerünket :)))

Ébred az Emberiség! Évszázados Csipkerózsika álma a múltté lesz és a Herceg csókja a Titok könyv, nagyrészt :)))Arról, hogyan másztam ki a

Arról, hogyan másztam ki a teljes kétségbeesésből - amibe lássuk be a saját hülyeségem vezetett, amikor az irányítást átadtam a "segítőknek".
Elvittem magamnak zara valami hasonlót tapasztaltam én is az utóbbi években az életemben és valami hasonlón gondolkozom én is:)elkezdek egy naplót vagy jegyzetet magamról!