Barátokat keresek

Sziasztok szeretnék barátkozni :) ha valakinek kedve van beszélgetni stb írjon bátran. Érdekel nagyjából minden téma, kiváncsi természet vagyok...szal várom a jelentkezőket..

Címkék:


sziasztok

Sziasztok!
Remélem mindenkinek olyan szép hétvégéje volt mint nekem. Szép hetet nektek. :) pusszMegan vs Szoldzsi

A könyv nem elektromos formában, hanem kötött formában van meg, úgyhogy postán tudom küldeni nektek!
Szoldzsi, jobbulást a fülednek!Szia!

Hogy van a füled?

Kellemes vasárnapot Mindenkinek!szuszogás

Gondolkodtam rajta, hogy megírjam-e ami velem történt az este. Úgy döntöttem megkérdezem mit gondoltok erről. Napok óta fáj a bal fülem, próbáltam a meleg sós trükköt de semmi. Tegnap este is fájt kicsit de nem volt vészes. Viszont hangos szuszogást hallottam de csak a bal fülembe. Gondoltam, hogy biztos begyulladt, vagy csak a vérkeringésem hangja de ahhoz hangos volt. Egy idő után megszólaltam, hogy ez nagyon hangos, zavaróan, kértem, hogy szavakba öntse mondandóját és ne ilyen hangosan mondja a "valaki" a valamit. Akkor csendesedett a szuszogás. Szerintetek megbolondultam???Sziasztok

Sziasztok!
Szép napot mindenkinek!
szoldzsiBarátokat keresek

A barátság egy kézfogás. Szemek, meglátások összecsillanása.
Mostanság az összefogás, az egyetemlegesség szükségszerűségéről beszélünk.
Mivel az embernek inkább kellemetlen az elharapódzott közöny korlátoltságát látni mint mulatságos,
nincs nagyobb élvezet, mint baráti társaságban lenni.Szia

Én is nagyon örülnék a könyvnek, a címem szoldzsi@freemail.hu

Remélem mindenkinek szép napja lesz.

Sziasztok.

Az email címem lemaradt:

megan8089@gmail.com

Köszönöm!Szia!

Nagyon örülnék a könyvnek, azt hiszem most nagy szükségem van rá.

Néztem a youtube-on pár interjút is a szerzővel, és elég őszintének találtam amiket mondott, ezért is szeretném mindenáron elolvasni a könyvét.Szia megan

Csillának szerintem is igaza van, az énkép a lényege mindennek!Hiába gondolkodsz pozitívan, és képzelsz el akármit, negatív énképpel a siker csak átmeneti lehet! Nekem évekbe telt mire erre rájöttem!
Nekem megvan a könyv, ha akarod elküldöm neked!Sziasztok!

Az elengedős meditációt én is olvastam korábban, de nekem nem ment. :(

Szoldzsi én is így vagyok ezzel, akármilyen egyszerűnek tűnik is a Titok mégis olyan nehéz alkalmazni. Főleg ha negatív hatások érnek emberek részéről.

A hétvégén olvastam Kassai Csilla könyvéről (5-ről a 6-ra) és szerinte, negatív önképpel nem lehet pozitívan gondolkodni. Azt hiszem nálam is ez lehet a gond. A könyvben le van írva, hogy 21 nap alatt hogyan lehet pozitív énképet kialakítani. Próbáltam megvenni a könyvet, de nem találtam egy könyvesboltban sem. Valaki esetleg olvasta a könyvet és alkalmazta már esetleg a benne leírtakat?

Szoldzsi jobbulást!szia

Szia!
Az elengedős meditációt itt böngészve találtam én is. Ne haragudj de már nem is tudom pontosan, hogy hol. De beírtam a keresőbe fenn és egy csomó bejegyzést dob ki. Próbáld ki és jó böngészést neked is.:)

Én dolgoztam ma, elfáradtam, beteg vagyok. Holnap doki, addig meg marad a Dr. Hause! :)))

Holnap is benézek majd. De most kivagyok.
Jó pihenést mindenkinek.Jaj most látom milyen sokan

Jaj most látom milyen sokan írtatok :) nagyon örülök mert első nap nem írt senki és elszomorodtam.. na de ami késik nem múlik ugyebár. Én Erdélyi vagyok sulizok, melót probálok találni mellé, komoly párkapcsolatom van, szabadidőm 90százalékában olvasok (ezotéria+pszichológia), imádom a jó magyar rock zenét. Esetleg priviben lehet mess címet cserélni :)

Szoldzsi, hogy is van az az elengedős meditáció? nem ismerem de komolyan érdekelne...Nekem is vannak még lelki gondjaim nekem se sikerül úgy minden ahogy itt leírják de azért igyekszem, sok kitartást kívánok neked
puszi mindenkinekszia

Nem sok mindent tudok mondani magamról! Elhagyott a palim, (sose tudom meg miért, mert egyszer csak eltűnt),amit talán már el is fogadtam. Sok segítséget jelentett ez a honlap, talán ezért is találtam rá. Minden nap egy újabb kihívás de küzdök, és érzem jobb lesz. Sőt egyre jobb. A mai nap egész jó volt. Próbáltam az elengedős meditációt de nem hiszem, hogy sikerült. Nem tudom, hogy képes vagyok- e mindezekre amiket itt írnak a többiek. Rémesen egyszerű, és számomra képtelenség! Hát, persze azért minden nap újra reménnyel kelve kelek fel, talán nekem is menni fog. És azt hiszem egyre jobban érzem magam! köszönöm a többieknek.

Jó éjt mindenkinek.sziasztok

Én is szívesen barátkozom:-)Szia

Én is szívesen csevegek veled:)Sziasztok!

Én is szívesen barátkoznék.

Írtok kicsit magatokról?

Én most regisztráltam, de sokszor olvasgatok itt. Jó ideje foglalkoztat a Titok, hát még vannak területek ahol nem nagyon tudom alkalmazni. :(Szia!

Nekem elköltöztek a barátaim külföldre, szívesen csevegek veled!!!:)