Csak lányoknak: Tudd meg, mit érez irántad!

TUDD MEG, MIT ÉREZ IRÁNTAD A KISZEMELT! TESTBESZÉDÉVEL EGYÉRTELMŰ JELEKET KÜLD FELÉD!

Sziasztok Lányok!

Találtam egy nagyon jó cikket a fiúk testbeszédéről, melynek segítségével nagy bizonyossággal megállapítható, hogy a kiszemelt pasi mit érez irántunk! Gondoltam, megosztom veletek is. :)

Testbeszéd fiúkról!

Ajkak:

Elnyílt ajkak: meglepetés, sokk
Kéz az ajkak előtt:hazugság, takargatnivaló, őszintétlenség
Szájnedvesítés: flörtjel, szexuális érdeklődés
Ujjak a száj környéken vagy a szájban: bizonytalanság, idegesség, belső feszültség
A felső ajkát felhúzva szélesen mosolyog úgy, hogy a fogai éppen csak kikandikálnak: Ez a nézés udvariassági formula. Az, hogy élvezi a társaságod, még korántsem biztos, hogy romantikus ábrándokat sző Veled. De ez még nem jelenti azt, hogy az érzelmei nem változhatnak! Kell vagy sem? Tiéd a döntés, hódítsd meg.
Összeszorítja a száját: Ez a mozdulat védekező gesztus. De előfordulhat, hogy azért szorítja össze a száját, mert nem akar rosszat mondani. A harmadik lehetőség: megpróbál időt nyerni, nem szeretne válaszolni a feltett kérdésre. Ebben az esetben , jobb ha kideríted miért!
Megnyalja az ajkát: Itt nagyon oda kell figyelned! : ha alsó ajkét is megnyalja, akkor érzéki fiú, aki nagyon jól érzi magát a társaságodban, és élvezi a flörtöt. Ha csak az alsó ajkát nyalja meg, vagy harapdálja, akkor ideges, és elégedetlen magával, valószínűleg nem tud témánál maradni.
Kissé merev ajak, alig látszó fogak: Ha egy pasi így mosolyog rád, akkor valószínűleg jól érzi magát a társaságodban, de nem lobbant fel benne a vágy irántad – ez azonban még nem jelenti azt, hogy később se fog.
Eltátott ajkak: meglepődés, valamit szépet látott és nem tud betelni bele. Egyértelműen a kiszemelt lány felé a vonzalom jele.

Arc:

Arcán a keze: Amikor valaki úgy figyel téged, hogy arcát oldalt támasztja meg, miközben élénken figyel, az pozitív jel! Az viszont nem jó, ha az állán támaszkodik. Az a teljes közömbösség jele.

Áll:

Áll simogatása: csodálat, rajongás, elgondolkodás

Áll dörzsölgetése: kétkedés
Álltámasz: mély gondolkodás
Állkapocs a nyak felé közelít: önbizalomhiány, félénkség

Beszéd:

Elakad a szava: Nem testbeszéd, de illik rá odafigyelni. Amikor valaki tetszik nekünk, mindannyian félénkek vagyunk. A különbség, hogy van, akik jobban tudják leplezni. Ezért figyeld meg, a fiú hogy beszél másokkal. Biztos tetszel neki, ha vagy félénkebben társalog veled, vagy épp átesik a ló túloldalára, és szinte összefüggéstelen, a szokásosnál hangosabb mondatáradatokba kezd.

Fej:

Bólintás, biccentés: egyetértés, tetszés, bátorítás
Fej előredöntése: érdeklődés, kíváncsiság, nyitottság
Fej leeresztése:zárkózottság, befelé fordulás, behódolás
Fej kiemelése: kérkedés, túlzott önbizalom
Kissé megdönti a fejét, hogy a tekintetetek találkozzon: Ez a mozdulat tévedhetetlen jel minden nő számára: tetszel neki. Szóval, ha egy srác, akivel órákon át szemezel, megdönti a fejét miközben Rád néz, a tiéd a következő lépés, odamész és bemutatkozol neki, vagy csak küldesz neki egy italt?! Minden rajtad áll. Vagy bukik. Hajrá!
Félrehajtja a fejét, mikor találkozik a tekintetetek: Ez az aprócska, öntudatlan mozdulat arra hivatott, hogy jelezze a nő számára, tetszik a férfinek. Ha tehát már egy órája szemezel valakivel és észreveszed, hogy egy kicsit félrebillenti a fejét, nyugodtan lendülj akcióba, mutatkozz be neki, vagy ha bátrabb vagy, küldj neki egy italt.

Haj:

Haj érintése, igazítása: flörtjel, szexuális felhívás
Haj csavargatás: idegesség
Hajvakarás: feszültség
Az ujjaival végig szánt a haján: Figyeld meg ennél a mozdulatnál, hogyan néz rád közben: ha nagyképűnek tűnik, olyannak, akivel el van telve magától, akkor hiú macsó. Ha barátságos a tekintete, akkor kissé feszült, és a kedvérért akarja megigazítani a haját. Tudat alatt azt szeretné neked mondani, hogy nagyon örülne egy dicsekvő szónak, egy kis bóknak.

Kéz:

Karba tett kéz: bizonytalanság, védekezés
Hátratett kéz: lazaság, magabiztosság, hatalomérzés
Kezek a fej mögött: arrogáns, kihívó magatartás, türelmetlenség
Összekulcsolt kezek: idegesség, bizonytanság
Csípőre tett kezek: düh, hiúság, kihívó magatartás, szexuális kihívás
Ökölbe szorított kéz: belső feszültség
Kéz leeresztve a testünk mellett: lazaság, figyelem kinyilvánítása
Kézzel érintés finoman a bőrt: figyelemfelhívás, kíváncsiság a nő felé. Ha megmutatja a tenyérét miközben neked magyaráz az jó jel , akkor nincs takargatnivalója, ha meg nem akkor kezdhetsz gyanakodni .
Összefont kar: Összekulcsolja maga előtt a karját, keresztbe teszi a lábát, és talán még a kezét is ökölbe szorítja? Ez a fiú azt üzeni neked a tartásával: „ Hagyj békén! azt tanácsoljuk, verd ki a fejedből , hogy istápolod őt , keres olyan fiút, aki értékel téged.

Láb:

Lábak keresztezése a térdnél: védekezés
Lábak keresztezése álló helyzetben: elhatárolódás, távolságtartás
Vigyázzállás: alárendeltség, tiszteletadás
Lábfejek iránya: elárulja, hogy ki áll az illető érdeklődésének középpontjába
Lábfejét egymás felé fordítva áll vagy ül: Ez azt jelent, hogy nagyon bizonytalan magában. Ha a bárpultnál egy srácot ebben a pózban látsz, tetszel neki, de szüksége van megerősítésre, hogy ez a vonzalom kölcsönös. Ne hagyd sokáig tipródni szegényt, légy Te az, aki kezdeményez, nem bánod meg!
Szétvetett lábbal ül veled szemben: A fiú teljesen nyaltan, görcsök nélkül mutatja ki, hogy érdeklődik irántad. Szeretne többet megtudni rólad, és nincs takargatnivalója. Ha viszont egy idő után elvándorol a pillantása, és fejét forgatja, akkor kezdi unni magát. Válts másik témára.
Egymás felé mutató lábfejek: Ha egy pasi így áll vagy ül, az annak a jele, hogy kissé bizonytalan önmagában. Ha tehát a diszkóban ilyen pozitúrát vesz fel szemező partnered, tuti, hogy bejössz neki, csak nem biztos benne, hogy ő is nyerő nálad.
Összeérnek a lábujjai: Ha beszélgetés közben összeérnek a lábujjai, akkor egyértelműen érdeklődik irántad, de nem biztos benne, hogy viszonzod az érzelmeit. Bátorítsd egy mosollyal vagy egy érintéssel!
Fékez a lábával: Ha tudni akarod bejössz-e a srácnak, figyelj a lábára is! Ha a beszélgetés közben úgy csinál, mintha képzeletbeli fékre lépne, akkor legszívesebben befejezné a flörtöt veled, és fejvesztve elrohanna. Hagyd a csudába, ebből nem lesz semmi! Tudtán kívül elég egyértelmű jelzést adott.

Mosoly:

Ördögien önelégülten vigyorog, csukott szája jobb vagy bal sarkát felhúzva : Keményen kell játszanod, ha azt akarod, hogy horogra akadjon ez a srác. Egy ilyen mosolyú pasi örül, ha kihívást jelenthet egy lánynak. Kapd el, ha tudod!
Gonosz mosoly, zárt szájjal a jobb- vagy baloldalon felhúzott ajkakkal: Ezért a pasi, bizony nem lesz könnyű menet, meg kell küzdened érte. A vigyor üzenete: „Kapj el, ha tudsz!”
Félénken, csukott szájjal mosolyog, amit csak a szájzugából lehet észrevenni: Biztos lehetsz benne, hogy tetszel neki, csak nem akar túl hamar túl sokat kiadni magából. Valószínűleg félénk (és nem túl magabiztos), így nem akarja felfedni érzéseit. Ha bejön Neked, akkor lépj oda és oldd fel a hangulatot, hamar megismerheted az igazi énjét, meg fog nyílni Neked.
Félmosoly: Nagy az esélye, hogy a fickó csak egy kötetlen éjszakát akar tőled, nem egészen őszinte hozzád.
Zavart mosoly: Talán, mert épp rajtakaptad, hogy titokban téged nézett, vagy, mert a saját érzelmei még számára is szokatlanok, a szerelmes férfi arcán gyakran megfigyelheted a zavart mosolyt is. Ha szíved választottjától azt is várnád, hogy magabiztos és határozott legyen, ennyit igazán elnézhetsz neki, különösen, ha te vagy az oka a pillanatnyi megilletődésnek. Amennyiben ugyanis az udvarlás kezdetén úgy tűnt, hogy a pasi az a típus, aki tudja, mit akar, később azonban a jelenlétedben mégis elfogja egy kis zavar, netán még a borospoharat is felborítja, kétségtelen, hogy nem hagyod hidegen. Hiszen ez a reakció annak a bizonyítéka, hogy szeretne megfelelni neked, és persze annyira igyekszik a legjobb formáját hozni, hogy néha éppen emiatt kicsit felsül. Ne gondold azonban azt, hogy talán nem is kellett volna elmenned a második randira, hiszen mindez a bimbózó szerelem > jele lehet.

Szem:

Szemkontaktus hiánya: félénkség, az illetőnek nem tiszta a lelkiismerete
Tekintet elfordítása: unalom, hazugság
Pislogás : idegesség, rossz gondolatok
Szem érintése, dörzsölése: kétségek, bizonytanság, őszintétlenség
Szűk pillák: hazugság
Tág pupillák: tetszel neki. Ne tud betelni a látvánnyal.
Hosszú, átható pillantás: Az nem véletlen, ha több mint öt másodpercig nézünk farkasszemet valakivel – ez a srác terveket szövöget veled kapcsolatban, mondjuk, azt, hogy ma éjjel ágyba visz.
Tacskópillantás: Ha ilyen hűségesen, alulról , felfelé, tacskópillantással néz rád, nyilvánvaló, hogy többet remél egy ártatlan flörtnél. Ezzel az ártatlan nézéssel próbál meghódítani. a célja egyértelmű: meg akar szerezni!
Felhúzott szemöldök: Ha egy férfi meglát valakit, aki felkelti az érdeklődését, automatikusan felhúzza, majd leengedi a szemöldökét, amitől egy pillanatra ráncot vet a homloka. Gyakran észre se vesszük ezt a reakciót, annyira gyorsan, a pillanat tört része alatt megy végbe.

Testhelyzet:

Kihúzza magát a jelenlétedben: Amikor valaki feje, keze, lába csak “úgy lóg”, az azt sugallja, hogy senki ne közelítsen. Azonban, ha egy fiú lendületesen jár, és tele van energiával, mikor meglát téged, az azt mutatja, hogy fel akar tűnni a szemedben.
Testtartás: Ha beszélgetés közben a lábfeje feléd mutat, akkor szimpatikus vagy neki! Ha ültök, és úgy teszi keresztbe a lábát, hogy a lábfejét szintén feléd fordítja, akkor ugyancsak tetszel neki! Ha ülsz és a keresztbe tett lábadat lógatod, majd a lábfejeddel elkezdesz körözni, az kész felhívás egy fiú számára, mert azt üzened neki, hogy bejön nálad!
Terpeszben álldogál: A srácok gyakran állnak kisterpeszben feléd fordulva, ha bejössz nekik. Ez egy elsődleges biológiai ösztön, és még csak nem is tudják, hogy ezt csinálják. Így hogy Te már tudod, irányíthatod kedvedre a történéseket, egy vacsi, egy mozi, egy romantikus este mindig jó érzéssel tölt el, nem?
Cowboytartás: zsebre teszi a kezét, a hüvelykujjával megtámasztja az övét, és szétvetett lábakkal áll, mint egy westernhős. Ilyenkor szeretné , ha lazának vagánynak, magabiztosnak, férfiasnak látnád. Így hangzik az üzenete: „ édes, én igazi férfi vagyok, villámgyorsan meg tudlak hódítani, és meg is tudlak védeni!”
Szabadrúgáspóz:Nem érzi jól magát, mint a focisták szabadrúgás előtt, az altestét védve. Ezzel azt jelzi, kevés az önbizalma. Még az is lehet, hogy fél. Hogy tőled- e , vagy attól, hogy csődöt mond ebben a helyzetben, azt akkor fogod megtudni, ha kedvesen tovább beszélgetsz vele.
Megérinti az övét, vagy a nadrágzsebét: Ha egy férfi megérinti a nadrágszíját, a hüvelykujját lazán a zsebébe mélyeszti, vagy esetleg megvakarja magát azon a bizonyos tájékon, akkor biztos lehetsz benne, hogy nagyon szeretné, ha lekerülne róla a nadrág – ezzel az ösztönös mozdulattal próbálja meg ráirányítani a figyelmed a szerszámára.
Vállaival és mellkasával feléd fordul, bár lehet, hogy nem téged néz: A férfiak mindig afelé fordítják a felsőtestüket, ami a legfontosabb a számukra. Hogy megtudd, te vagy a barátnőd jön-e be egy pasinak, nem kell mást tennetek, csak megfigyelnetek, ki felé fordítja a mellkasát és a vállait, miközben mind a kettőtöket egyformán szórakoztat.

Falat emel: Ha partnered érzelmei lángra kaptak irántad, akkor nem csak azt veheted észre, hogy keresi a lehetőséget, hogy megérintsen, és közelebb kerülhessen hozzád.

Gesztus: arról is árulkodnak, ha a többi férfi felé szeretné azt kifejezni, hogy te hozzá tartozol, és ők jobban teszik, ha más lányt keresnek maguknak. Ez a tudat alatti üzenet a tipikusan úgy nyilvánul meg, hogy beszélgetés közben nem egyszerűen közel férkőzik hozzád, hanem féloldalasan, falként próbál melléd húzódni, hogy amennyire csak tud, elhatároljon a többi embertől. Így persze az együttlét is intimebb lehet, hiszen mindenki számára nyilvánvaló, hogy valami van közöttetek. Neked sincs okod tehát kételkedni, de, ha túl szorosra veszi a ezt a testhelyzetet, nem árt, ha óvatos vagy. Ez ugyanis nemcsak arról árulkodik, hogy valószínűleg gyengéd érzelmeket táplál irántad, de azt is sejteni engedi, hogy túlságosan birtokló típus.

Egyéb ismertető jelek:

Ruháját igazgatja: Hát a fiúk nem az a ruhaigazgatós típusok, azonban ha tetszik nekik valaki, ők is rögtön szemügyre veszik külsejüket, és próbálnak a legjobban festeni.
Utánoz téged: Akkor menthetetlenül beléd esett! Ha beszélgetsz egy sráccal, de nem tudod, mit akar tőled, barátságot, esetleg többet, kezdj el játszani a kezeddel, és nézd meg, hogyan reagál. Például szándékosan vakard meg az orrod. Ha többet érez barátságnál, automatikusan leutánozza a mozdulatokat, és ha nem is az orrát, de az arcát, vagy nyakát biztos megvakarja.
Mozzanatok: Ha a srác beszéd közben nyitva tartja a kezét, és látod a tenyerét, akkor megbízható és őszinte. Ha megemeli a szemöldökét, amikor meglát téged, a helyzet egyértelmű: felkeltetted az érdeklődését!
Közelség: Mindenkinek van egy személyes tere, amibe nem mindenkit szeret beengedni. Általában senki nem szereti, ha egy vadidegen vagy egy nem szimpatikus ember túl közel áll hozzá. Ha valakinek tetszel, nem fogja bánni, ha nem tartasz nagy távolságot tőle. Bár zavarban azért lehet tőle.
Tisztogató mozdulatok: Ha beszélgetések közben sepregeti magáról a vélt valós szöszöket, igazgatja a ruháját, akkor tetszeni szeretne neked. Fontos neki, hogy csinosnak tartsd, ezért próbál a legjobb színben feltűnni előtted. Kicsípi magát a kedvedért.
Az orra körül matat: Az a fiú, aki beszélgetés közben megfogja az orrát, hozzáér a nyakához vagy az arcához, a valóságban nem mindig azt gondolja, amit mond, Vigyázz vele, ne ítéld el, mert a gesztus nemcsak hazugságra utalhat, hanem bizonytalan személyiségre is.

(Forrás: https://thedreamscometrue9.wordpress.com/2013/05/20/testbeszed-fiukrol-2... ).

Oly gyönge vagyok most, akár a harmat. Talán a rossz névválasztás az oka?
Tűzvirág, Főnix … és ehhez hasonló, energiát sugárzó nick névvel kellett volna itt hajdanában regisztrálnom.Kevés "békát" csókoltam meg...

Az első csók elcsattanása után visszatérek, itt leszek, kedves András, ezt szentül megígérem!

Talán ott szúrtam el, hogy kevés, alig néhány "békát" csókoltam meg eddig az életem folyamán, ezért nem találtam meg a herceget. http://cosmopolitan.hu/app/uploads/2015/01/szurke-otven-arnyalata-50-sha...

Ó, fénykoromban még kedvemre válogathattam volna is az önként jelentkezők közül, de már akkoriban sem voltam olyan, mint a többi lány!

(S emiatt óriási jutalmat kaptam az Univerzumtól!) :DAz első csók elcsattanása után...

feltétlenül és mindenképpen várunk vissza, kedves Pipacs, :) hiszen a romantika nem halhat ki!

További szép estét kívánok mindenkinek!Az első csók elcsattanása előtt minden csupáncsak feltevés...

semmi több, ezért tök felesleges agyalni a fenti "LEHET, HOGY..." típusú jeleken, hiszen lényegében csak a semmi ragozása.

"Az első csók azért is fontos, mert ha akkor kölcsönös elolvadás van, az bizony fontos jele annak, hogy valami mély érzés kezd kialakulni" . -- Csernus Imre

Ha egy pasi tényleg akar valamit egy csajtól, addig mesterkedik, amíg az első csók szituációjának körülményeit valahogyan megteremteni!Ennyiféle jelre még a Jóisten sem bír odafigyelni! :)

De ezt ismerem ám!

"Ezért figyeld meg, a fiú hogy beszél másokkal. Biztos tetszel neki, ha vagy félénkebben társalog veled, vagy épp átesik a ló túloldalára, és szinte összefüggéstelen, a szokásosnál hangosabb mondatáradatokba kezd."*

Secret teszteredménye:
90-100 % jeles (5) = Érdemes rá időt, figyelmet és energiát áldozni.

*
És ez is igaz:
A közepesen (vagy közepesen alul) teljesítő pasikra az energiámat, időmet nem vesztegetem.:)

Pipacs, te egy emelettel lejjebb hazudtál, hiszen egy mesterien kidolgozott 'TESZTLAPOT" teszel minden jelölted elé, aztán az eredményeket kiszázalékolod! :)

90-100 % jeles (5) = Érdemes rá időt, figyelmet és energiát áldozni.
75-89 % jó (4) = Van benne némi fantázia, bár az a bizonyos léc egy picikét már rezeg . :)

56-74 % közepes (3)
40-55 % elégséges (2)
0-39 % elégtelen (1)

A közepesen (vagy közepesen alul) teljesítőktől: a bizalmad megvonva, illetve a listáról lehúzva!Nem vagyok én Agatha Christie...

hogy jelekből olvasgassak! :) Akinek tetszek, az mondja meg, de áperte!Re: Kázání na hoře Říp (výkladová fantazie)

Developed by simply Apple, iPhone is essentially the most favorite invention within this era. There is become amazingly attractive software package for enterprisers along with individuals how it features exceptional capabilities that assistance operational progress along with progress. developbusinesses.com
There are a good amount of different personal savings available created for single new mother who need this brand of assistance the consequence of low-income situation so that it is difficult to cover the everything essential for independently their toddlers. anyfinancialresource.com
Technology furthermore evolves for the high rate nowadays compared to it did during the past when an item took a lot of time created for advancements using technology that occur. Since this specific invention online along while using wide by making use of computers where you go, it features achieved the idea necessary created for teachers to provide in this sort of technology straight into your class room. technologyaffect.com
That anyone follow your tips, you should eliminate extra fat, processed food through what you eat. You are going to be surprised to find out that brand-new whole substances ingredients, besides fresh, raw vegetables and fruits in calendar year are much less expensive costly of which those you are eliminating. followhealthy.com
The bucks necessary pertaining to heating homeowners is highest through the winter, plus the money needed for air cure is highest through the summer. Setting versions thermostat right comfortable high temperature range along with causing it truth be told there saves a great deal more power besides money compared to constantly fine-tuning the heat range. impactofhome.com
Many for the cruise sessions have themed choices using the time linked with year. Skill and tunes, antique home furniture, golfing besides nature/hiking cruises are available. Wine delicious cruises usually takes you to everyone very respected vineyards besides wineries using Europe's vino international locations. travelvessel.com
If you want to makes change using your lifestyle, you could be happy to learn that it can be simple. The initial step to carry should be to visit for a beloved keep and ask if they've already already reusable hunting bags created for sell. If you finally invest in ones handbag, or bags in case you quite a lot of shopping while it grows to this keep, make confident take the crooks to you whenever period you visit the store. choicetoshop.com
There's n't any shortage linked with possible varieties and choices you should purchase today. The entirely problem is obtaining a dealer that operates by using good quality products in dirt-cheap expenses. This is often pretty puzzling therefore you may easily turn out receiving a number of run-of-the-mill solutions. fashionbehind.com
Auto using Info owns for most of the 2000s recently been the predominant provider linked with automobile persistence and energy information. This data has been assigned carefully considered, closely scanned, meticulously built tables besides graphs. During most of the 2000s, a large number of tables besides graphs incorporate appeared seeing that top image results using Google seems to be, autosupscale.com
A buyer survey is often a fun way to obtain multiple specifics points at the large wide range of people. Zoomerang users through the marketing besides event starting departments incorporate deployed testimonials to talk to representatives regarding their front door times right trade suggest, their inquired work day, for case in point. and invest in that specifics to tactic their matter. tacticbusiness.com
The homes sector can setting off way unreasonably out of control sometimes. When somebody wants a home that people has, they may work everything to perform the cope. There might be really substantial mortgage charges. The buyer will have credit difficulties. probleminfinance.com
I know it isn't really necessarily feasible to get this course of action at almost any match played over the footballing entire world, but using major daily leagues besides major international tournaments a thing should done to alter the prehistoric strategy that Sepp Blatter besides FIFA mean about undertaking and in cases where Mr Blatter besides his co-horts are unable to embrace this specific technology then they must be disembraced out the threshold from FIFA besides football throughout its whole. allowtechnology.com
Don't believe you can easlily just hold your medical drugs as well as insulin besides do next to nothing else. If you're a diabetic you simply must control ones blood sugar for optimal health insurance and longevity. The entire body can't handle the harder blood sugars of all diabetics. healthcontrolling.com
Home health concerns doesn't need to be expensive or perhaps difficult. Many house owners postpone raising the security since see an item as taking too much effort. The truth is that maybe simple measures is often effective. One necessary thing should be to supply your perception for you to criminals anyone take versions security seriously since tend to people of which don't. improvehomeindeed.com
This specific traveling addition is about 68 cubic inches wide width throughout volume along with 13. 30 linear inches wide in ratios. The weight within this watch is often approximately 0. 3 weight. The primary material helpful to make that will multi-function wristwatch is Skull cap Creek's Metal/Plastic. This dietary supplement comprises some form of calculator, fx modalities which makes it possible for it for you to also tell at any time of apr different internet sites. travelwhistles.com
One for the first rules as regards to budget hunting is interior preparation. Remember you'll not have for you to sacrifice exceptional when hoping to save us dollars. In fact your dollars conscious consumer will discover the exceptional goods -- and then purely makes sense less for accomplishing this. budgetshoppings.com
Since it can be development using 1959, plastisol has become the most commonplace preference created for clothing decoration inside apparel industry while using past most 5 ages. Shown love for by simply makers for it happens to be Great pigmentation opacity, distinctive graphic facet, practicality besides almost quick and simple ease for you to cooperate using. fashionistabased.com
Teenager vehicle insurance: Under 20 owners receive greater premiums when compared with another get older collection. Even within this particular get older area, a 23-year elderly driver makes sense much a lot less than a 19 yoa all considerations staying similar. This shows that you'll help preserve rates along minus a little daughter person driver using your policy. priceyautos.com
This congressional reply also reached it less complicated for smaller establishments to train checks. These businesses use classic bank check out pictures for you to first put in checks operational verifying records. One great feature of depositing checks doing this is of which funds are available quicker. depositbusiness.com
You are giving way up your active job to help you open a new profitable organization. You doesn't need to starve your family if you are starting, thus you must earn makes sense. Estimate versions monthly salaries based on your needs. You doesn't need to calculate ones salary internet marketing too very much which shall be hard on the business to settle. financeestimation.com
echnology generally is a broad interval today along with sometime soon the thought 'Technology' could possibly be even even bigger, there generally is a growing really should converge besides integrate Engineering know-how Solutions, Merchandise, Systems besides Solutions when you use increasingly large scale. technologyalone.com
The budget that assistance this outstanding foundation can be extremely a consequence of private shawls by simply hoda gives from ethical individuals just going to help. The care that this patients receive is that during which resembles a realistic medical spot. The services are offered through a relentless care course of action, not simply just emergency besides screening services. healthinclinic.com
If you are selling your individual product, you happen to be likely selling an exceptional method. For several, theory alone is not really enough to learn a brand spanking new concept. Stories usually are much a great deal more helpful. If you are trying which can help people, make sure you make an item easy to help you them to look at steps. catchyhomes.com
It has become the case prolonged now, which premiums could quite possibly be drastically lessened, by purchasing them via the world wide web. This generally is a win-win instances, as an item saves your insurance providers as adequately. Up to help you 20% is often saved doing this. If you are travelling after a collection, then this money needed for travel insurance is often substantially minimal, by purchasing family or perhaps group travel cover. awesometravelling.com
In obtain to buy great profits coming from a clothing small enterprise, you should certainly get clothing items in affordable expenses. It is additionally advisable to get in significant manner. This is caused by wholesale products which were purchased using bulk approach will be more cost-effective when compared with with for every portion. Many of us are aware that this cheaper the price of your below low cost items is often, the greater the cash flow we could make. shoppingbulk.com
Electrical electrical power considerations that should be kept because primary target when getting a good young ladies, for scenario, what style and sizing what's don? But you'll find other critical factors too, the quality of people know, for scenario, that donning an inappropriate shoes could cause a great deal of physical signs, including leg cramps, complications and backache. betweenfashion.com
As regards to auto lending products, people obtaining good or perhaps excellent fico scores (fico scores. above nine hundred) have no idea how very good they've by now it. Created for these credit history seekers, auto lending products are straightforward come with. And, plus, but a large number of lucky everyone is offered to the lender's primo home finance loan rates: the most affordable the provider can offer to help you anybody. autosworthy.com
I was seeking the most satisfying feeling while my pal arrived besides sat next to me. We mention of life well over he a very long time, the exclusive careers we both tried employing, our family as well as some things till the niche changed to current responsibilities. I looked like there was amazed with my pal’s triumphs. spendbusiness.com
Financing linked with computer makes it possible for the borrowers to get a computer in keeping with their needs and requisites. The borrowers could very well buy high-end configuration laptop or computer depending upon any sort of processor, tools like music speakers, RANDOM ACCESS MEMORY, disk travel, webcam by way of example. financedisks.com
Technology generally is a staple within this lives. It can be needed in just about any aspect your health and it can be now a great deal more important when compared with previously to feature technology skills to get happy. That is why we still find it increasingly staying built-into each of our classes systems created for children off of ages. benefitoftechnology.comhttp://www.nikeoutlet.us.org

Life is not the lack of beauty, but the lack North Face Outlet of the United States found the eyes. I tried to polish my eyes and look around The beauty of the details. Rural children grow up, never understand the city's busy, will not get used to that hustle and bustle UGG Outlet Store of the environment, where the United States, this is my first thought of the west of the dam. So, with a thrill and happy,Coach Factory Outlet feeling green on the journey to find beauty. Warm sunshine, shed a golden, although it is the fall,Oakley Outlet I can still feel the vitality of the field.Coach Outlet Online The leaves of the big tree in the door went out fast,Coach Outlet and the leaves fell by the wind,Red Bottoms and turned a few laps and returned to the cherry trees. "Falling red Not in the spring, this book will be North Face Jackets a natural umbrella it.UGG Outlet Take the footsteps forward, through a field,Adidas Outlet tightly attracted my eyes, so that I have to stay, everything is so fresh, so familiar with the mature corn exposed crimson tassel Coach Outlet crooked in the side,Michael Kors Outlet Store inadvertently exposed a few grains Coach Black Friday of corn scattered golden light.Cheap Air Max 90 Ripe persimmon orange a little red,Cheap Jordns crumbling, Like the wind blows on the fall of the same Coach Outlet Online orange leaves have not been blown off.Burberry Outlet That beauty is no less than the fengshan red fire UGG Boots Outlet maple leaves less tiptoe, I took a leaf, holding in the palm of the hand, posted on the chest,Coach Purses Like my good friend, in the calm time Coach Outlet will not bother me, and I was silent, silently thinking about their own thoughts.Yeezy Boost 350 V2 The old house in Kate Spade Outlet the field was still there,Coach Outlet and the walls of the earth were washed Cheap Uggs away by the rain, but he could still standover there. Think of the old house is very warm heart, because there are good childhood fantasy and desire. A group of children,Moncler Jackets barefoot crazy run in the field,Coach Outlet pocket filled with dates and persimmon,Ray Ban Sunglasses like a good agreement, like the mysterious old Kate Spade Outlet house around a circle of turn. Finally, the youngest child to play the first adventurer,Coach Factory was pushed to the dark house, came out after the little girl Coach Outlet with their elated about,Burberry Belt like the completion of a glorious and arduous task.North Face Outlet Store That little girl is me, in fact,Chaussures Christian Louboutin Pas Cher that time I was closed eyes,Coach Outlet I do not know what UGG Boots Black Friday is inside, of course,Michael Kors Outlet they do not know. Now I know that there is a trace of childhood happiness and memories. After many years, the earth house has not collapsed, waiting for the everlasting land, I would like to imagine it is waiting for me,North Face Outlet waiting for a growing Louis Vuitton Outlet adult children here memories of her childhood.Nike Air Max Come here again no Cheap UGG Boots reason to go to Louis Vuitton the dam, because I know that the field is my soul's home,Coach Outlet after a journey of heart was filled Nike Huarache with full. Li Qiu, summer end. Cool with the advent of autumn, and went through the season. Summer colorful,UGG Bailey Button in the fall In the precipitation of the golden look. Autumn came, no longer lazy reason. Summer because of hot can let any Flow,Kate Spade Outlet but it is bound to harvest the fall, hard work is still the most beautiful posture.Buty Nike Air Max Then use our enthusiasm,Sac Longchamp pay Out, harvest,Nike Outlet to embrace the fall.Coach Factory Outlet Autumn Ugg Boots Sale is the summer to cool,Adidas Yeezy Boost means the beginning of autumn.Nike Outlet To the beginning of autumn,UGG Boots the plane trees began to fall leaves, so there are fallen leaves of the idiom. The word consists of Wo and the word of the word,Coach Outlet is the meaning of the valley mature. Autumn is the weather from hot to Christian Louboutin Shoes cool,And then by the cold to the transitional season,UGGS For Women Li Qiu fall is the first solar terms.Ray Ban Outlet A leaf of autumn, heavy season, only Know how to take root. In the fall, filled with fairy tales.Michael Kors Tanabata after North Face Jackets the beginning of autumn, affectionate people,Timberland Outlet in this season sowing love.Uggs Outlets The Olympic Games in full swing,Jordan 11 sports athletes in this fall,Moncler Outlet sweat, for the dream of hard work.North Face Outlet In autumn, there are feelings everywhere. Deciduous,Air Jordan 13 Daoxiang. Autumn,North Face Outlet no longer look, but solid, in the fall seriously treat. We are constantly running constantly falling,North Face Outlet but still did not give up the heart of the persistent dream. With love to smear Dream of the color, with dedication to North Face Outlet honor the dream of the answer. Injured,UGG Outlet but also want to give up.Coach Factory Back to the original place,Michael Kors Outlet only hair Now, no longer go back is the way through the four seasons style.True Religion Outlet Only forward. The autumn of life is exceptionally heavy.NBA Jerseys Shoulder the hope of carrying the world, the heart filled with family expectations. Can not stay, can not slip off. Tired, standing on the top of the mountain,UGG Boots or gaze overlooking, or sound loud and clear. Bitter, silently in a Coach Factory Outlet quiet place, do not want to Michael Kors Outlet be comforted,North Face Outlet their own a convalescence. Even smile, but also less insolent,Nike Roshe Run more is safe, the rest of his life.Cheap Jordans I love every one now, the past may be worth nostalgia. But now, every now,True Religion Outlet is a new beginning.Moncler Outlet Front, is the direction of our pursuit. Lit, the heart of the lighthouse, in the ocean, as always. Wait until the other side of life,NHL Jerseys back home, I hope we will be tears. Autumn, introverted also. When we have experienced young and frivolous,Ralph Lauren Outlet youth restless, middle-aged claims,North Face Outlet came middle-aged autumn. Learned to hide the sharp,North Face Outlet learned a tact with warm, learn not to preoccupied, learn to tolerate life.The North Face Outlet So, cloud light, light on the white. Just as the fall of the coming, autumn, the stars are bright. In fullness, persistent and brave, quiet and content, bloom. Bowed up, golden floor.Rányomja a "teljesülhet" feliratú pecsétjét!

Így legyen, Pipacs, hiszen megszenvedted már a múltat!
Ha létezik igazság a hatalmas Univerzumban, akkor talán ezt a "kérelmedet" már nem dobják a kukába a felsőbb hatalmak úgy, mint korábban a többit!Úgy érzem, hogy mindent őszintén egyértelműsítettem

Úgy érzem, hogy ma délután mindent őszintén egyértelműsítettem, ezért most nyugodtan vonulhatok el dolgozni! Ettől őszintébbnek lenni már képtelenség, ezért reménykedem abban, hogy az Univerzum végre megértette, felfogta, hogy kire vágyok, és végre a "kérelmemet" nemcsak befogadja, hanem rányomja a "teljesülhet" feliratú pecsétjét!Agyoncsépelt, milliószor idézett...

mégis az egyik legőszintébb visszajelzés egy pasi részéről, hogyha keres!

"Akinek fontos vagy, az keres téged.
Aki látni akar, szakít rád időt.
Akinek kellesz, megtalál.
A többi csak kifogás…"Ha akarja, akkor majd elmondja, hogy mit érez...

ELVE a legbiztosabb visszajelzés bármilyen jellegű kapcsolatban, ezért a többi csak sallang!

Bár jól olvasok testbeszédet, mégsem hiszem el soha többé, hogy mit mondanak a kezek, a lábak és egyéb testhelyzetek - főképpen, ha egy pasiról van szó - mert a jelesemet elégtelenre írta át az élet!

Az indexemben kövér ötösök sorakoznak, de a gyakorlati "naplómban" egy olyan sovány, egyenes karó (elégtelen osztályzat) éktelenkedik, ami a párját ritkítja!.

A pasis témát jegeltem."Tudd meg, mit érez irántad"!

Én testbeszédet nem olvasgatok. Akinek tetszek, az mondja meg, aztán kalap!

Csakis a szavaknak hiszek, mert minden más jelecske megtévesztő lehet!
Persze léteznek hazug vallomások is, de arra - előbb vagy utóbb - úgyis rájön az ember!ulot d’une fiasque clissée,

ulot d’une fiasque clissée, tandis Cheap True Religion Jeans que Doudoune Moncler Femme Pas Cher ses deux toms shoes outlet matelots quittaient leur Cheap Nike Air Huarache plat de bouillabaisse Nike Tn Requin Pas Cher et faisaient mine Nike Air Max Goedkoop de Air Max Kopen border les avirons.
Malgré leurs faces basanées de forbans, j’allais accepter pandora beads l’offre, Nike Air Women d’un Cheap True Religion Jeans bon marché inespéré TOMS OUTLET ; Moncler Outlet Store mais ma compagne me chuchotait :
— Oh non hogan scontate ! pas ceux-là ! je official NHL jerseys t’en nike mercurial soccer cleats supplie Air Max Pas Cher !
Et elle m’entra?na vers une Toms Outlet Online mauvaise chaloupe d’où un Nike Air Jordan 11 vieux adidas store marin new yeezy shoes à bonnet génois vermillon Adidas Soccer Cleats Cheap à zapatillas running revers noirs Kobe Shoes Nike nous adressait des clins TOMS For Sale d’yeux Air Max Sneakers paternels.
— Par ici, les Air Nike pitchouns ! On abercrombie and fitch store vous portera aussi canada goose jackets on sale loin Yeezy Men que Jordan Sneakers For Sale vous voudrez. Et Jordan Store pour Michael Kors Clearance le Air Max 90 paiement, Adidas Neo Discount Sale on Christian Louboutin Shoes Outlet se Ugg boots Sale rangera Nike Air Pas Cher toujours. Embarquez seulement.
Et nike sneakers nous 23 IS BACK Store embarquames, sans discuter Cheap Air Max l’épineux Nike Store ? rangement ?. reebok running shoes L’amarre fut nike sb stefan janoski larguée, les avirons Air max levně grincèrent Boutique Ugg dans les tolets, et Doudoune Moncler Site Officiel nous Descuentos Nike v?mes avec Portafoglio michael kors joie Sac a main michael kors le quai s’éloigner et les reflets du soleil rouge danser sur Jordan Shoes For Cheap les Official Toms Shoes Outlet vaguelettes du port.
— Savez-vous ce que vous vans shoe store alliez Nike joggesko faire adidas schoenen ? Povre Christian Louboutin Heels de moi ! vous Timberland Outlet en Hugo Boss Sale avez de la chance !
Et new pandora charms il nous Discount Christian Louboutin Shoes confia que l’équipage de la Cheap Michael Kors Tote Bag tartane longchamp bags on sale ? pas Nike Roshe Run cher ? zapatilla adidas était armé, résolu à tout, et qu’il Canada Goose Outlet avait débuté, lors Canada Goose Womens Coats de Nike Air Max Sale la catastrophe de Nice, par emmener Cheap Louboutin Heels en mer, successivement, une Nike Air Max Cheap dizaine Original Ugg Boots de cargaisons Nike Outlet de Ray Ban Sunglasses Cheap rescapés.
chaussure basket homme En mer, messieurs Pandora Store dames ! et Ugg Pas Cher Femme ils Hyperdunk 2014 les y Cheap Toms Outlet Store laissaient, vous comprenez, pour revenir en chercher cheap nike air max d’autres au bout du m?le… Et Nike Huarache Womens Cheap ici, leurs ? promenades en mer scarpe nike ?, c’est suivre un envoi tout pareil : cheap uggs for women on n’en revient Cheap Michael Kors Handbags pas !
Raymonde, ses beaux ugg factory outlet yeux bleus dilatés Discount Air Max par l’horreur, billige nike sko allait UGG BOOTS FOR WOMEN répondre, lorsqu’une grande Discount Ray Ban Sunglasses clameur Doudoune Moncler Pas Cher s’éleva sur new jordan releases notre droite avec le Michael Kors Handbags Discount fusement christian louboutin outlet caractéristique Chaussure Nike Air Max Pas Cher des foudroyants. Une épaisse bagarre TOMS SHOES OUTLET s’agitait Nike Shoes Online sur le quai. nfl store Tout coach factory outlet online aussit?t une huarache sneakers tonnante Ugg Outlet Online Store gerbe Discount TOMS de Jordan Shoes Air feu s’élan?a Air Jordan Retro Sale d’un grand cargo Cheap Michael Kors pétrolier peint au Ugg Pas Cher En France minium, dont le Moncler Outlet Online mat Nike Factory Store d’artimon s’abattit sur les gens en fuite fitflops sale uk ; et un converse store flot de liquide pandora jewelry store enflammé Stone Island Outlet se déversa chaussures nike pas cher du navire Adidas Originals Stan Smith éventré, sur le Michael Kors Outlet miroir Nike Air Sneakers du port, mena?ant de Nike Shoes Discount Marketplace nous couper la Adidas Yeezy Cheap retraite.
— Quel tas de Jordan Schoenen nervis, ces Gardes-Noirs Adidas Yeezy Boost 350 For Sale ! grogna le vieux Cheap Air Max Trainers marin en redoublant de vigueur. Pandora Style Beads à scarpe hogan outlet quoi ?a sert, ce günstige nike schuhe qu’ils font là !… North Face Outlet Mais Canada goose dam dites, Chaussure Air Max patron, Nike Pas Cher Femme savez-vous Hogan Outlet nager ?… Bé oui, ramer quoi… Si retro jordans for cheap ? Alors, Ray Ban Sunglasses Online zou Nike Air 90 ! avec zapatillas nike baratas cette autre paire d’avirons. Nike Roshe Run Sale Aidez-moi, sinon nous Yeezy Black sommes co?onnés.
Grace Nike Online Store à Canada Goose Outlet nos nike air efforts désespérés, Nike Shox Cheap nous échappames. chaussure Nike homme Mais Louboutin Wedding Shoes nous étions encore Bottes Ugg Femme Pas Cher sous le Transbordeur que tout le port de canada goose jacket outlet long en large ne faisait plus Nike Shoes Sale Store qu’une Pandora Store nappe Boty Nike Air de feu. nike tn pas cher Le Nike Shox discount Sale vent, par Nike Soccer Cleats Boots bonheur, virait au mistral, moncler jacket sale et poussait obliquement vers le Pharo air force one pas cher le plus dense de la fumée. De nouvelles explosions Boost Yeezy Sale On Line partaient des bateaux Nike Air Huarache For Sale gagnés Nike Air Damen par l’incendie ; Cheap Toms Shoes Outlet des vociférations, à cheap uggs droite et à gauche, annon?aient le début du pillage.
Au-delà du Transbordeur, – enfin hors nike sportschuhe de Soccer Boots Outlet nike danger ! Adidas Shoes Discount Marketplace – nous attrapames la Moncler Sale brise, Negozi Pandora et lachant les zapatos de futbol nike avirons, Yeezy Boost Sale Online de prada outlet mes New Air Max 2017 mains écorchées et Adidas Superstar Sale Online douloureuses j’aidai notre nautonier à Uggs Pas Cher Soldes établir la voile, qui nous entra?na Nike Free Run 5.0 Womens rapidement vers le large.
Mais un papier womens nike air max voltigea devant mes yeux. nike shoes Je Yeezy Shoes Discount Marketplace réussis goedkope nike air max à Zapatillas Air Max l’empoigner, et ADIDAS NMD SALE ON LINE nous v?mes en l’air neiger d’autres papillons blancs : – le dernier Coach Bags On Sale paquet botas de futbol lancé à la newest lebron shoes volée Uggs For Cheap par un rotatif qui venait pandora outlet store d’en distribuer sur les adidas outlet quartiers Pandora Outlet sud, – un rotatif noir dont les plans portaient l’emblème de la Révolution : Adidas Superstar la Air Max Femme tête de mort louboutin heels et nike jordan shoes les fémurs Adidas Originals Superstar en croix.
J’avais repris Cheap Nike Huarache ma place à nike air jordan pas cher c?té de Nike Zapatos Raymonde, qui laissait tra?ner sa Moncler Jackets Discount Marketplace main dans ugg clearance la Pandora Store Sale fra?che écume bouillonnant contre le flanc Michael Kors goudronné toms sale de la barque. Nous Vans Black Sneakers l?mes ensemble :
? ugg store Le Directoire-Terrestre avise nike air max running shoes la Cheap Real Jordans population qu’un cosmogramme Pandora Official Website re?u de la planète Jupiter Air max dam désigne la ville de Marseille comme point de Scarpe Air Max chute de Toms Factory Outlet la prochaine Torpille lancée par Mars. La catastrophe aura nike schuhe günstig lEzt egy A/ 3-as lapra kinyomtatom ...

és kiszögezem a szobám falára.

"Akit érdekelsz, az keres.
Aki látni akar, az talál rá időt.
Aki akar téged, az megtalál.

A többi pedig csak kifogás..."

Sokszor csak viccből írok valamit, de ezt most halálosan komolyan gondolom!

Szép álmokat kívánok mindenkinek!Ádám megmondja a tutit!

"Ebből tudhatod, hogy tetszel egy pasinak" (Kiss Ádám összefoglalója)
https://www.youtube.com/watch?v=pME3Vsuvy_8

Akit érdekelsz, az keres.
Aki látni akar, az talál rá időt.
Aki akar téged, az megtalál.

A többi pedig csak kifogás...:)

Ismerkedés az edzőteremben. Nézd meg a csajok legjobb trükkjeit!
https://www.youtube.com/watch?v=wF_Qud_9CLQ

Sajnos Pipacs ilyen helyeken nem kószál, :) így aztán még egy kigyúrt legény se akad a horgára! :)Ne szerénykedj, :) hiszen nem vagy Te ibolya!

Jaj, Pipacs, ne szerénykedj már, :) hiszen nem vagy Te ibolya! Miért írogatsz ilyen kishitű mondatokat?
"Kénytelen vagyok beismerni, hogy a hódítás már nem megy nekem olyan könnyedén, mint pár esztendővel ezelőtt".

Tutira meghódítottad a pasit, :) csak ezt nem merte még a szegény f@szi a tudtodra adni! :)
(.... bár erősen feltételezhető, hogy csakis úgy hódítottad meg, mint a többit!) :D
Képzeletben...:)

Kénytelen vagyok beismerni, hogy a hódítás már nem megy nekem olyan könnyedén, mint pár esztendővel ezelőtt. :) Ádám nevét ezért ma bekeretezem és kiteszem a szobám falára, :) mint az utolsó sikerem egyértelmű bizonyítékát! :)"Tudd meg, mit érez irántad!"

Felesleges ilyesmiket vizsgálgatni, tesztelni, mert ha egy pasi igazán AKAR VALAMIT egy csajtól, akkor mesterien taktikázik és mindent lehetőséget megragad, hogy a kiszemelt nőt a "hálójába" csalogassa.

Vagyis a felesleges vizsgálódások helyett: angyali türelemmel érdemes kivárni, hogy a pasi lépjen!
(Ha pedig nem lép, akkor minden csupáncsak beleképzelés, egy vágy kivetítése. Mindezt onnan tudom, hogy a saját bőrömön egyértelműen megtapasztaltam)

Jó éjt!Levél a számomra kedvesnek, hogy tudja

Ádám, Te hajdanában azt képzelted, hogy a Csend (a Hallgatás) Birodalmát uralod, de én megmutattam neked, hogy az örök csend idejéről ÉN döntök … és így is lett, mert csak egy hatalmas „földrengés” után szállt végtelen csönd arra a „tájra”, ahol korábban ketten sétáltunk.

Feláldoztam magamat a győzelmedért, mert egyedül képtelen voltál engemet legyőzni! ÉN segítettem neked, de ezt Te fel sem fogtad! Még 1000 kellemetlenséget okozhattam volna, de nem tettem, mert jobban szerettelek téged önmagamnál.

Ez hihetetlenül hangzik, de így volt!Sjcg123

Kobe Shoes Nike
Timberland Outlet
ray ban wayfarer eyeglasses
Nike Air Max Cheap
billige nike sko
Air Max Femme
Nike Air Max 90
Boutique Ugg
Boty Nike Air
Nike Pas Cher Homme
nike air
Michael Kors Outlet
newest lebron shoes
Sneakers Nike
chaussure Nike homme
uggs for cheap
adidas store
Adidas Originals Superstar
reebok running shoes
new jordan releases
Air Jordan Retro Sale
Jordan Schoenen
nike tn pas cher
chaussures de foot pas cher
Nike Store
Ugg Button
Adidas Superstar
Adidas Shoes Discount Marketplace
scarpe hogan outlet
official NHL jerseys
Moncler Store
botas de futbol
Doudoune Moncler Solde
Ugg Femme Pas Cher
tru religion jeans
uggs for women
moncler coats for women
pandora jewelry store
nike sneakers
nfl store
vans shoe store
pandora beads
ugg clearance
Michael Kors
Bottes Ugg Pas Cher
huarache sneakers
Air Nike
cheap nike air max
canada goose jackets on sale
toms sale
zapatilla adidas
Orecchini Pandora
pandora rings
Pandora Official Website
Canada Goose Official Site
Canada Goose Outlet
Cheap Michael Kors
hogan scontate
Nike Zapatos
Moncler Sale
cheap uggs
Canada Goose Outlet
Womens Ugg Boots
nike sportschuhe damen
australia uggs outlet
portafoglio michael kors
Soccer Boots Outlet nike
pandora online
Cheap Stone Island Jackets
michael kors handbags on sale
longchamp tote bag
moncler outlet
nike mercurial soccer cleats
moncler girls
Ugg Pas Cher En France
Moncler Outlet Online
coach factory outlet online
Uomo Hogan
Lebron 13
Coach Bags On Sale
Ugg boots Sale
Botte Ugg Femme
Uggs Outlet Store
religion store
Moncler Jacket Womens
Michael Kors handbag discount
Michael Kors handbag on sale
ugg factory outlet
nike chaussures
Nike Online Store
nike jordan shoes
new pandora charms
Air Jordan News
Bottes Ugg Femme Pas Cher
Doudoune Moncler Pas Cher
Nike Air Jordan 11
hogan rebel donna
Timberland skor
ugg boots for women
Chaussure Nike Air Max Pas Cher
Air Jordan Release Date
nike schuhe günstig
nike air max running shoes
retro jordans for cheap
pandora charm bracelet sale
Doudoune Moncler Femme Pas Cher
Michael Kors Handbags Discount
Ugg Outlet Online Store
zapatillas nike baratas
Oakley Sunglasses Cheap
zapatillas running
australia uggs outlet
Stone Island Outlet
womens nike air max
christian louboutin outlet
Air Huarache
Air Max For Sale
Ray ban sale online
23 is back
Nike Air Women
cheap christian louboutin
Chestnut Ugg Boots
chaussure basket homme
Yeezy Black
nike sportschuhe
adidas schoenen
Veste Moncler Femme
Oakley Outlet
nike joggesko
Jordan Store
Ugg Grise Pas Cher
fitflops sale uk
nike shoes
sac coach soldes
Ugg Boots On Clearance
Chaussure Nike Pas Cher
sac a main michael kors
nike air jordan pas cher
ugg boots cheap
adidas kläder
The official UGG
prada outlet
chaussures nike pas cher
adidas outlet stores online
new yeezy shoes
Toms Shoes For Women
Pandora Store
uggs outlet
Yeezy Boost Sale Online
converse store
Canada Goose Outlet Store
longchamp bags on sale
cheap real uggs
adidas outlet
abercrombie and fitch store
nike free
air force one pas cher
louboutin heels
michael kors bags outlet
nike damenschuhe
Sportschuhe Nike
scarpe nike
nike air schuhe herren
Air Max Sneakers
Nike Shoes Sale Store
Nike Air Sneakers
cheap air max outlet
ugg store
zapatos de futbol nike
ugg outlet online
Nike Air Huarache For Sale
Nike Air 90
Nike Air Max Boutique
canada goose jacket outlet
Nike Pas Cher Femme
ugg boots outlet online
hyperdunk 2014
nike sb stefan janoski
ugg boots classic
goedkope nike air max
Sheepskin Ugg Boots
air jordan
Pandora Beads And Charms
Jordan Sneakers For Sale
Soldes Ugg
Ugg Noir Pas Cher
Ugg Pas Cher Femme
Uggs Pas Cher Soldes
Negozi Pandora
Toms Outlet Online
Ray-Ban Official Discounted Site
Ugg Classic Tall
Anelli Pandora
moncler jacket sale
Nike Factory Store
Doudoune Femme Pas Cher
Air Max 90
Jordan Future
Veste Moncler Pas Cher
Doudoune Moncler Site Officiel
canada goose sale online
Vans Black Sneakers
pandora bracelet charms
cheap uggs for women
pandora outlet store
toms shoes outlet
Ugg Homme Pas cher
Original Ugg Boots
0123Sjcg123:)

Amikor a forgalmas főutcán sétál, de tök egyedül, akkor torkom szakadtából utána kellene kiabálnom:

- Ádám! ÁÁÁÁ-dám, kérlek, várj meg!

Ha megfordulna, hátranézne, vagyis hallgatna erre a névre, akkor ludas, az már hétszentség, és akkor azonnal lenyomhatnék neki egy taslit!Levél a számomra kedvesnek, hogy tudja :)

Ádám, ha kiderül, hogy valamiféleképpen mégiscsak szerepet vállaltál az én lóvá tevésemben, illetve segítettél a fejemre tenni a bohócsipkát, akkor én darabokra téplek, darabokra szaggatlak, de nemcsak gondolatban, hanem igazából ... és még a Jóisten sem fog kiszedni a kezeim közül! Legfeljebb utána elvisznek a börtönbe, ahol majd kijárom a jogi egyetemet! :)

A hája-nászhoz nincs szükségem vonzerőre, erős szárnyacskákra és önbizalomra, csak dühvel átitatott fizikai erőre.
Nő még nem szeretett úgy férfit, ahogyan én szerettelek téged, és ha ezzel visszaéltél, akkor a fentieket joggal megérdemled!Szép álmokat mindenkinek!

Ó, hogyan is feledkezhettem meg a törött szárnyacskáimról!? Az Ábrándok mezeje messze, odáig engemet már nem bírnak elrepíteni... Szép álmokat mindenkinek!Mindkét szárnyacskám eltörve, erőtlenül kókadozik...

a testem mellett ... és bizonyára azért, mert hazugságokat írtam.
(... de én ezeket a hazugságokat igaznak véltem hajdanában)Szerintem

az "áramütéses" sztorim sem igaz... Nagyon megtévesztettem akkoriban önmagam.