Napi tanítások október Angyali tanítások

Október.... Csodaszép hónap a többihez hasonlóan. Természet anyánk állandóan változó forgataga lenyűgözi tekintetünket: ami most van, az a változás ideje:) Az erdők üde zöldje átadja helyét a sárguló-barnaságnak, a színek kavalkádjában tomboló természet,....lenyűgözi a sétálókat.

Egy szép gondolatsor, saját művemből:
" Őszi szélben dideregnek a lombjuk vesztett fák.
Lelküket fény helyett a sötét járja át.
Köd tekereg sejtelmesen derengő hajnali reggel.... " / folytatás: De nem győz a Fény, mert ősszel a sötét van fölényben.

Az eddigi tanításokat is Pusztai Orsi blogjából, a kristálycsakra.eu oldalon hoztam.
2011. November: http://www.thesecret.hu/forum/nappali/napi-tanitas-november
Meg találjátok az előzőket is:

Augusztus: http://www.thesecret.hu/forum/nappali/napi-tanitas-augusztus
Július: http://www.thesecret.hu/forum/nappali/napi-tanitasok-julius-eresunk-foly...
Június: http://www.thesecret.hu/forum/nappali/napi-tanitasok-junius-itt-nyar
Május: http://www.thesecret.hu/forum/nappali/napi-tanitasok-majus-angyali-tanit...
Április: http://www.thesecret.hu/forum/nappali/aprilis-angyali-tanitasokkal

Március: http://www.thesecret.hu/forum/nappali/marcius-angyali-tanitasokkal
Február: http://www.thesecret.hu/forum/nappali/angyali-tanitas-2011-februar
Január: http://www.thesecret.hu/forum/nappali/angyalok-napi-tanitasai

2011.10.31

Állj meg egy pillanatra és figyeld meg azokat a dolgokat, melyekre eddig nem jutott időd.

Lásd meg az apró részletekben elbújó lényeget.

Ha így teszel, olyan igazságokat tanulhatsz, melyek az Élet valóságát tárják fel előtted.

2011. 10. 30. vasárnap 2011.11.01

A Szeretet hatalma akkor képes segíteni téged, mikor szívedet megnyitod az isteni Fénynek.

Ez a Fény az isteni Akaratban elhozza neked mindazt a Kegyelmet, ami összekapcsolja emberi és isteni Szívedet.

Légy nyitott kapuja a Fénynek, mert Isten általad tud szeretni itt a földi térben...

2011.10.29. szombat Az, hogy magadban mit látsz, meghatározza másokkal szembeni nézőpontodat is.

Lásd magad az Elfogadás szemével és akkor kapcsolataid is a megértésen alapulnak.

2011.10.28. péntek Mindazt, mit magadból adsz, igazán adod.

Mi benned nem létezik, annak csak látszatát vagy képes közvetíteni.

A látszat egy idő után szertefoszlik, de mi igaz s való örökkön megáll!

Légy hát az igaz értékek közvetítője és legelőször magadban találd meg őket.

2011.10.27. csütörtök Minden dolog kettősségében benne van az EGY.

Ezt mindkét aspektusból megláthatod, de észrevételed minősége befolyásolja megélésedet, az észlelt dologhoz való hozzáállásodat.

Szabad választásod okán elhatározhatod, te melyik nézőpontot használod:

Szeretettel nézed, az Elfogadás szemével, vagy félelemmel irányítottan, hárítások között.

Döntésed határozza meg, milyen energiát engedsz magadhoz a dolgok által!

2011.10.26. szerda Törekedj ma arra, hogy minden szavadat, gesztusodat a jóindulat és a kedvesség járja át...

Ezzel olyan rezgést teremtesz meg magadban és körülötted, mely képes a boldogság erejében gyógyítani.

Hangod tónusa, mosolyod fénye melegség a szívnek, és mindenkinek megnyugvást ad.

Ez az isteni szolgálat...

2011.10.25. kedd A megelégedettség megmutatja neked, milyen gazdag az Életed!

Mikor engeded, hogy feltáruljanak előtted Életed ajándékai felismered, minden mire szükséged van, már benned létezik, hogy beteljesítse veled Utadat!

A hála érzése képes rá, hogy lelki kincseidet segítőiddé változtassa és neked megmutassa...

Köszönd meg mindazt, mi VAGY, mert így lesz mindez Igaz!

2011.10.24. hétfő Az együttérzés megtanít arra, hogy meglásd az igazi okot minden "helytelen" emberi viselkedés mögött: valaminek a hiánya.

Ha kiegyenlítődik a hiány okozta egyensúlytalanság, a viselkedés is megváltozik. Ezért ezeknek az embereknek azt add, amire Szeretetként gondolnál...

2011. 10. 23. vasárnap A segítő tett olyan isteni erő, mely az emberen keresztül változtatja meg a dolgokat. Építőkövei a Jóindulat, Megértés és tiszta Akarat. Ez a transzformáció, a Szeretet által válik valóra, de az Ember az, kiben teljesedik!

2011.10.22 szombat Az igazi tanítás akkor ér el téged, mikor csendben hallgatsz Isten szavára. Embertársaidat akkor érted meg igazán, mikor figyelmeddel megtiszteled őket. Önmagadat akkor ismered fel, amikor a Szeretet már teljesen betölt. Ez az Odafigyelés...

2011.10.21 péntek A következetesség nem azt jelenti, hogy mindig mindent pontról-pontra eltervezel, hanem azt, hogy tartod magad a SZERETET útmutatásaihoz!

2011.10.20 csütörtök A Szeretet ad számodra egy olyan lehetőséget, hogy a tökéletlent is Isten lehetőségeként és saját fejlődésed segítőjeként láthasd. Ez a kegyelem képes áthangolni benned azt az értékrendet, melyet eddig a fizikai ember irányított - szellemi vezérléssé. Engedd, hogy a Szeretet új szemlélettel gazdagítson téged... és láss csodát!

2011. október. 19. szerda Létezésed, nem a külső világ befolyásaitól függ, mert éppen világod az, mely tudatosságod és szereteted megnyilvánulása körülötted. Légy Önnön Fényed árasztója, szereteted képviselője és világod olyanná válik, amilyent Isten szánt neked!

2011. október 18. kedd

Áldás Fénye mindig benned, rajtad, körülötted! Érzed erejét, ahogy átjár és Isten kegyelmében tart téged! Szeretettel lásd meg Magad, amint az áldás köpenyében járod utadat és mindent mit megérintesz vele áldottá válik.

2011. 10. 17. hétfő Vannak dolgok a teremtésben melyeknek meg kell történniük veled vagy mással. Ezeket a történéseket nem megváltoztatni, hanem elfogadással megérteni szükséges. Így lesz a tapasztalat, útmutató bizonyosság fejlődésed ösvényén, ha szeretettel éled meg minden pillanatát.

2011. 10. 16. vasárnap Csak a te elhatározásodon múlik, hogy meglátod-e mindenben az isteni jót. Te döntöd el, hogyan nézel önmagadra és a világra. Csak Te Láthatod meg Önmagadon által a Fényt, mely minden isteni Létező alapja. Nézz hát a Szeretet szemével és ismerd fel mindenben az Ő Lelkét!

2011. 10. 15. szombat Mikor magadba szívod az éltető levegőt, lélegezd be vele az Univerzum kegyelemmel teljes Fényét. Ez a Fény létezésed közege és mozgatója, a Mindenség fenntartója, Isten Szeretete! Engedd meg ennek a fénylő Szeretetnek, hogy éltesse tested, lelked, szellemed: vedd magadhoz az ÉLET Esszenciáját minden lélegzeteddel és köszönd meg, hogy táplál téged!

2011. 10. 14. péntek Az életedben minden tiszta gondolat, érzés és tett, többé tesz téged. Minden amiből tanulsz, amit megértesz és szeretettel elfogadsz, jobbá teszi világodat. Ezek olyan lelki kincsek, melyek az örökkévalónak szólnak és értékük nem földi hatalomban, vagyonban mérhető. A Szeretet az, mi képes mindent értékké tenni és számodra megőrizni Szívedben!

2011. 10. 13. csütörtök Az igazi ajándék nem a tárgy amit adsz, hanem az a gondoskodó szeretet, odafigyelés és törődés ami által adod!

2011. 10. 12. szerda Amint igyekszel másokkal egyre kedvesebb, őszintébb és szeretet teljesebb lenni, azt veszed észre, hogy önmagad iránt is egyre több kedvességgel, őszinteséggel és szeretettel viseltetsz. A mások iránti alázat megtanít téged, hogyan is tiszteld önmagadban a Létezést!

2011. 10. 11. kedd Angyali lényed folyamatos kapcsolatban áll az angyalok világaival. Mikor segítségre van szükséged és kéred a támogatást, a megfelelő angyali síkról küldik azokat a szellemi segítőket hozzád, akik a legjobb támogatást nyújtják neked. Neked csak hagynod kell, hogy ezek a segítő erők beépülhessenek szíveden át életedbe. Most angyali Éneden át szólítsd meg az angyalok világát, és köszönd meg nekik mindazt a segítséget és támogatást amiben folyamatosan téged részesítenek. Küldj áldást nekik és figyeld meg, miként üzennek neked vissza szíveden, érzéseiden át...

2011. 10. 10. hétfő Életed minősége nem kívülről, hanem belülről vezérelt. Amikor minden érzésedet és gondolatodat a tudatos magadra figyelés hatja át, és a Szeretet támogatja, akkor ébredsz rá: - kapcsolataim bennem dőlnek el. Ez a felismerés vezet vissza téged az Élet értelméhez, a Szeretet elfogadásához.

2011. 10. 09. vasárnap Amikor már ismered és elfogadod a magad iránt tanúsított érzelmeidet, akkor leszel képes megérteni és elfogadni másokét is. Felismered, hogy mindaz, mit ők adnak neked, csak külső megfelelője annak amit te adsz magadnak. Ahogyan bánsz magaddal. Légy biztos abban, hogy szereted és elfogadod Magad, és környezeted is biztossá válik abban, hogy szeret és elfogad Téged!

2011. 10. 08. szombat Fogadd el Életed, mint isteni lehetőséget arra, hogy a legjobbat hozd ki mindenből...
Légy hát figyelmes Szívvel és cselekedj a Szeretet eszközeként, mert a Fény képviselője Vagy!

2011. 10. 07. péntek Az adakozás nem csak abból áll, hogy tárgyakkal, anyagi javakkal segítesz a másiknak.
Az önzetlenség megnyilvánulhat a szívbéli Szeretet árasztásában és az Áldás kegyelmében.
A tiszta energiák átadása segít mindenkinek megtalálnia saját útját és megoldását. Légy adakozó a Szeretetben és az Áldásban, hogy Isten Kegyelmének közvetítőjeként tartsd mozgásban a Létezést!

2011. 10. 06. csütörtök. Önmagad belsejében mindig boldog és elégedett vagy. A melankólia, a fásultság csak egy külső köpeny, mit saját elhatározásodból le tudsz vetni, ha belső boldogságodat és fényedet kiterjeszted magadon keresztül minden részedre. Ez a belső Élet-erő úgy olvasztja le rólad a boldogtalanság látszatát, hogy helyét átveszi benned újra a Szeretet irányítása... Mondd ki: Boldog és elégedett vagyok az Életemmel! Köszönöm Istenem.

2011. 10. 05. szerda Nézz rá bárkire vagy bármire és lásd: a Szeretet ott van Minden(ki)ben! Neked csak annyit kell tenned, hogy szíveddel ráhangolódsz a Szeretet fénylő rezgésére és meglátod az Igazságot! A Szeretet mindenek alapja: kezdete és vége, csak rajtad áll, hogyan töltöd ki ezt tartalommal.

2011. 10. 04. kedd Minden helyzetben benne van a feladat és annak megoldása is. A megoldás mértéke attól is függ, hogy a helyzetet a Szeretet vagy a probléma szemével nézed. Szemléleted kivetíti eléd a lehetőséget és az eredményt is, de mindezt igazán csak szíveddel láthatod. Ami vezérel téged a feladaton át, az adja rá a megoldást is. Te milyen vezérlő erőt választanál?

2011. 10. 03. hétfő Ha boldoggá teszel másokat az a te boldogságod felismerését is elhozza számodra. Mikor önzetlenül kívánsz jót másnak, akkor benned nincs más, mint a Szeretet ajándéka.

2011. 10. 02. vasárnap Ha boldoggá teszel másokat az a te boldogságod felismerését is elhozza számodra.

Mikor önzetlenül kívánsz jót másnak, akkor benned nincs más, mint a Szeretet ajándéka. Te milyen vezérlő erőt választanál?

2011.10.02 Ahhoz, hogy az embereket befogadd az életedbe, a helyüket először magadban, a Szívedben kell megtalálnod. Mikor képük szeretettel betölti Szívedet, akkor állsz készen emberként is őszintén elfogadni őket.

2011. 10. 01. szombat Tégy utazásokat önmagadba és fedezd fel belső részeid ugyanúgy, ahogy külső világodat megismered általa. Merülj el önnön Lényedben... és indulj el magadban egy kijelölt úti cél felé.
Ezek a belső utazások feltárják előtted lelked tereit és tested működését. Ha megismered önmagad új aspektusait, magadról alkotott gondolataid is kitágulnak, és méltóvá válnak a csodához, mely Te Magad Vagy!honey

Life simply gets much more hectic in the future, so why don't you have some bit of mind? With a lot of things to be worried about, you don't desire to be concerned about your house and cleaning when you are on holiday. www.domestichome.us
One from the greatest methods to discover opportunities to create income on the web along using the help you're looking for to become a winner together is to check out work in your own home blogs. It truly is interesting to notice what you should discover whenever you do the Google look for the phrases "work in your own home blogs" www.homeblog.us
Energy preserving is an excellent way to decrease global heating effects. Saving environmental surroundings shouldn't be done within large point. If you need to contribute, try to begin with saving energy in your house with power efficient house concept. www.homeconcept.us
Lots of people are criticizing carpet like a flooring option. It can definitely benefit your own living places, though. Continue reading, to learn things to consider concerning carpet like a flooring option in your house. www.homereality.us
Numerous people possess a dream to be their personal boss. What's very appealing may be the allure of creating your personal hours and also the chance for lots of money. However, a many people tend to be reluctant in order to strike out on their own. www.homeventure.us
Before 1 embarks about the abode improving plan you should plan for that desired results of the entire effort. What ought to be the focus region and the reason why, has to become considered. By simply cleaning upward certain areas the home may get yourself a fresh as well as clean appear. www.improvehouse.us
Many individuals are curious concerning the things insider the recording facilities. It isn't uncommon to determine people tend to be asking relating to this question since they're curios concerning the equipments in the recording facilities because individuals equipments can lead to great music they love. www.insiderhome.us
Interior home painting ideas would be the simplest of methods to transform your living area easily, quickly and on the low spending budget. Doing this yourself as well as executing your own creative home painting suggestions would ensure that the price aspect is actually kept in the lowest. www.interiorhouse.us
Organizing office at home nightmares could be a really painful facet of running your home based business. It might actually slow down the success of the business should you let it get free from control. Here are a few easy ideas to follow which means you don't end up in this particular sticky scenario. www.organizehome.us
It wasn't too much time ago that getting a truck add-ons distributor meant lots of work, kilometers and work. These people are the lifeblood for many of the truck requirements. There was a period we might drive the road and see all of them over however www.shopaccessories.us
Forever Residing Products is really a home business, yet the majority of its Distributors won't know the very first thing about advertising. Find out the easiest method to get leads for the Forever Residing Products company, here. www.shopforever.us
In my personal 7 Day time Belly Great time Diet Review you are going to discover if the program is worth the cash or if it will likely be just an additional waste associated with money water-downed weight loss system. Make sure to read this short article before you purchase the 7 Day time Belly Great time Diet. www.shoppingblast.us
The web has changed several things of exactly how people start their every day routines. Communication is becoming that a lot clearer, finding family and friends is right now a click on away and trying to find information is performed in a moment. It isn't any question that many things possess changed right now. www.shoppingcraze.us
One of the numerous ways to create money nowadays is with the get paid to look programs. People may be wondering whether such programs may be trustworthy, however truthfully, there are lots of scams, that might cheat the folks. www.shoppingprogram.us
These times, online buying is increasing in India which is because of the fact that on the internet shopping may be the most handy and easiest methods for buying things for the home and for the family. www.shopwhat.us
Shopping isn't called 'retail therapy' with regard to no cause. It may cheer upward an or else dull day time by treating you to ultimately a brand new handbag or even new connect. But, being experienced when spending towards the key inside a recession. www.budgetshop.us
Though the options for corporate gifts are available everywhere, sometimes you've still got a difficult time mulling and looking around that you get tired as well as realized just how much time you've wasted hopping in one store to a different. In the web, you will find almost everything that you'll need. www.choiceshop.us
As in the event that perpetually sun-drenched skies and a few of the world's the majority of beautiful seashores weren't sufficient, Southwest Sarasota offers a good amount of shopping choices for even probably the most discriminating purchasers. Three personal landmarks demonstrate the area's attractiveness. www.styleshopping.us
Los Angeles is famous for it's excellent buying scene, that is mainly owed towards the Hollywood superstars who regularly need the most recent and the very best in style. Keen shoppers take full advantage of the town by preparing before these people start their own shopping. www.trendyshopping.us
Every woman actively seeks some fashionable and contemporary accessories in order to flaunt the woman's style! If you're one associated with such ladies then this short article is customized for a person. We all realize that such handbags create a really adorable gift for just about any girl regardless of whether she's your own girlfriend, spouse or child. www.cutefashion.us
A style club offers numerous options to select from to total community support. Project suggestions include layer drives, accumulating used clothes for catastrophe relief, raising money for any scholarship account or helping a well-known fashion charitable organisation. www.fashionclub.us
Just simply because your pocket book is sensation a pinch it does not mean you cannot enjoy wearing the most recent fashion developments. When was the final time a person shopped inside a discount shop? If it has been a while you might be surprised in the affordable fashions you will find in all of them. www.netfashion.us
If you have ever eliminated shopping having a teenage girl you realize that teenagers could be a very fussy bunch!. Their bodily and psychological growth ' them tinkering with a myriad of fashion what to improve their own image as well as their appear. www.teensfashion.us
Jewelry is actually functional as well as trendy in lots of ways, from expressing your specific personality, improving your clothing and enhancing your clothing ensembles. Engagement as well as wedding rings would be the never-ending expression of the devoted adore. www.trendyfashion.us
In the current highly aggressive business business, subscribing in order to popular company and financial magazines tend to be more important than in the past. These industry magazines will help you become updated using the current trends inside your business market. www.businessmag.us
Being in the cutting advantage of company trends might help companies of sizes remain afloat, but this must be done inside a calculated method. The right mixture of marketing, admin, sales, assistance, and social networking provides the important thing to achievement. www.businesstrend.us
In the actual eyes of the successful e-commerce business proprietor, a faltering economy wouldn't stop her or him to revenue online. Nevertheless, it might contribute as you factor in order to hinder the actual e-commerce business to develop, but it's not the single reason additional e-commerce business people fail. www.commercebusiness.us
The advantageous conditions which helped generate the current private collateral boom possess changed dramatically in the last year. Future personal equity returns is going to be much less than they were in the last 5 years and may end up being quite disappointing for a lot of investors. www.equitybusiness.us
Ways of avoid the majority of mistakes produced by business newbies. Leaning experience is a lot positive mindset. Making errors is regular, but have to be discouraged. Strategies of creating money quick are described in a number of ways. www.fairbusiness.us
If you're looking towards the set-up an internet business you may consider picking out the most recent business suggestions, however that might not be the best move to make. In this short article we discuss what's the easiest method to create the profitable company and generate income. www.latestbusiness.usSjcg123

Kobe Shoes Nike
Timberland Outlet
ray ban wayfarer eyeglasses
Nike Air Max Cheap
billige nike sko
Air Max Femme
Nike Air Max 90
Boutique Ugg
Boty Nike Air
Nike Pas Cher Homme
nike air
Michael Kors Outlet
newest lebron shoes
Sneakers Nike
chaussure Nike homme
uggs for cheap
adidas store
Adidas Originals Superstar
reebok running shoes
new jordan releases
Air Jordan Retro Sale
Jordan Schoenen
nike tn pas cher
chaussures de foot pas cher
Nike Store
Ugg Button
Adidas Superstar
Adidas Shoes Discount Marketplace
scarpe hogan outlet
official NHL jerseys
Moncler Store
botas de futbol
Doudoune Moncler Solde
Ugg Femme Pas Cher
tru religion jeans
uggs for women
moncler coats for women
pandora jewelry store
nike sneakers
nfl store
vans shoe store
pandora beads
ugg clearance
Michael Kors
Bottes Ugg Pas Cher
huarache sneakers
Air Nike
cheap nike air max
canada goose jackets on sale
toms sale
zapatilla adidas
Orecchini Pandora
pandora rings
Pandora Official Website
Canada Goose Official Site
Canada Goose Outlet
Cheap Michael Kors
hogan scontate
Nike Zapatos
Moncler Sale
cheap uggs
Canada Goose Outlet
Womens Ugg Boots
nike sportschuhe damen
australia uggs outlet
portafoglio michael kors
Soccer Boots Outlet nike
pandora online
Cheap Stone Island Jackets
michael kors handbags on sale
longchamp tote bag
moncler outlet
nike mercurial soccer cleats
moncler girls
Ugg Pas Cher En France
Moncler Outlet Online
coach factory outlet online
Uomo Hogan
Lebron 13
Coach Bags On Sale
Ugg boots Sale
Botte Ugg Femme
Uggs Outlet Store
religion store
Moncler Jacket Womens
Michael Kors handbag discount
Michael Kors handbag on sale
ugg factory outlet
nike chaussures
Nike Online Store
nike jordan shoes
new pandora charms
Air Jordan News
Bottes Ugg Femme Pas Cher
Doudoune Moncler Pas Cher
Nike Air Jordan 11
hogan rebel donna
Timberland skor
ugg boots for women
Chaussure Nike Air Max Pas Cher
Air Jordan Release Date
nike schuhe günstig
nike air max running shoes
retro jordans for cheap
pandora charm bracelet sale
Doudoune Moncler Femme Pas Cher
Michael Kors Handbags Discount
Ugg Outlet Online Store
zapatillas nike baratas
Oakley Sunglasses Cheap
zapatillas running
australia uggs outlet
Stone Island Outlet
womens nike air max
christian louboutin outlet
Air Huarache
Air Max For Sale
Ray ban sale online
23 is back
Nike Air Women
cheap christian louboutin
Chestnut Ugg Boots
chaussure basket homme
Yeezy Black
nike sportschuhe
adidas schoenen
Veste Moncler Femme
Oakley Outlet
nike joggesko
Jordan Store
Ugg Grise Pas Cher
fitflops sale uk
nike shoes
sac coach soldes
Ugg Boots On Clearance
Chaussure Nike Pas Cher
sac a main michael kors
nike air jordan pas cher
ugg boots cheap
adidas kläder
The official UGG
prada outlet
chaussures nike pas cher
adidas outlet stores online
new yeezy shoes
Toms Shoes For Women
Pandora Store
uggs outlet
Yeezy Boost Sale Online
converse store
Canada Goose Outlet Store
longchamp bags on sale
cheap real uggs
adidas outlet
abercrombie and fitch store
nike free
air force one pas cher
louboutin heels
michael kors bags outlet
nike damenschuhe
Sportschuhe Nike
scarpe nike
nike air schuhe herren
Air Max Sneakers
Nike Shoes Sale Store
Nike Air Sneakers
cheap air max outlet
ugg store
zapatos de futbol nike
ugg outlet online
Nike Air Huarache For Sale
Nike Air 90
Nike Air Max Boutique
canada goose jacket outlet
Nike Pas Cher Femme
ugg boots outlet online
hyperdunk 2014
nike sb stefan janoski
ugg boots classic
goedkope nike air max
Sheepskin Ugg Boots
air jordan
Pandora Beads And Charms
Jordan Sneakers For Sale
Soldes Ugg
Ugg Noir Pas Cher
Ugg Pas Cher Femme
Uggs Pas Cher Soldes
Negozi Pandora
Toms Outlet Online
Ray-Ban Official Discounted Site
Ugg Classic Tall
Anelli Pandora
moncler jacket sale
Nike Factory Store
Doudoune Femme Pas Cher
Air Max 90
Jordan Future
Veste Moncler Pas Cher
Doudoune Moncler Site Officiel
canada goose sale online
Vans Black Sneakers
pandora bracelet charms
cheap uggs for women
pandora outlet store
toms shoes outlet
Ugg Homme Pas cher
Original Ugg Boots
0123Sjcg123Kérdés

A megbocsátásról.... képessége Istentől származik.
Megbocsátani annyit jelent,mint a másiknak vétkét magunkra vállalni,szeretetünkre váltani.
A megbocsátás titkos felhívás arra,hogy önmagunkat legyőzzük és önmagunkat elfelejtsük.
Mindez azért nehéz,mert az ember legérzékenyebb pontját érinti,a személyes méltóságunkat,
ezért minden megbocsátás egy hősies tett.
Amikor megbocsájtunk,akkor a másiknak és önmagunknak egy új esélyt adunk,hogy újra szerethetjük
és újra szerethet bennünket.
Valahol ez az jelenti,hogy egészen oldozzuk fel a másikat,tegyük szabaddá,engedjük,hogy újra szülessen és
ezáltal segítsük megtalálni számára az újrakezdést...

Így történhet meg saját magunk legnagyobb legyőzése,amely benső szabadságunkhoz vezet.Milyen jó, hogy vannak unokák :)

Ki gondolná ezt amikor fiatal ? :) Nos, elkezdtem a tanítások beírását, és mindig jönnek, és kizökkentenek. Mama, játssz velem! Mama gyere! És a mama megy, a feladat megvár. Ők meg oly hamar felnőnek.

Nos, vezetem, írom szorgalmasan ezt a blogot. És a tanításokból is hasznosítok amennyit lehet, de a család, az élet szentsége a maga fizikaiságában az enyém marad. De időről-időre belefeledkezem művembe, hogy kitartottam akkor is, amikor elkedvetlenített az, hogy nem tudtam azt az álmomat megvalósítani, hogy vidám, csiripelő színhely legyen ez is, mint az előző tanítások helyszíne. Kívánom Isten minden bőséges áldását annak aki olvassa a tanításait az Angyaloknak, akiknek létezésében már nem kételkedhetem.