Vércsoportok, és ami mögöttük van

Ez a bejegyzés két olyan területet is érint, amely mögött az emberi vércsoportok különbözősége húzódik meg, s mindkettő tartalmaz olyan információkat, melyek érdekesek, elgondolkodtatók vagy éppenséggel hasznosak, ha az egészséges, kiegyensúlyozott táplálkozás híve vagy!

Érintett témák:

1. A vércsoport és a jellem (a személyiség) összefüggései (Vércsoporthoroszkóp)
2. Vércsoportok szerinti táplálkozás és diéta

A VÉRCSOPORT ÉS A JELLEM (SZEMÉLYISÉG) ÖSSZEFÜGGÉSEI
(VÉRCSOPORTHOROSZKÓP)

1934-ben egy japán pszichológus azzal állt elő, hogy a vércsoport és a jellem összefügg egymással, vagyis a vércsoportok alapján meg lehet határozni alapvető személyiségjegyeket. Ez az elképzelése olyan népszerű lett, mint nálunk, Európában a horoszkópkészítés. A tudósok persze alaptalannak tartják az egészet, mert egyetlen tudományos vizsgálat sem tudta hitelt érdemlően bizonyítani, alátámasztani japán pszichológus elméletét, de ettől függetlenül töretlen népszerűségnek örvend.

Érdekel, hogy a vércsoportod alapján milyen személyiségjegyekkel rendelkezel?
Ha igen, olvasd el az alábbi jellemzéseket!

"A" vércsoportú személy jelleme, tulajdonságai:

Bár külsőleg nyugodtnak tűnik, olyannyira törekszik a tökéletességre, hogy belül gyakran ideges, feszült. Szégyenlős, lelkiismeretes, megbízható és érzékeny ember. Valamennyi vércsoport közül ő rendelkezik leginkább művészi hajlamokkal. Törvénytisztelő és pontos ember, ám rossz tulajdonsága a merevség, a makacsság és a túlzott öntudat.

Maximalista szemléletű. Fantasztikus energiával veti bele magát az elvállalt feladatainak végrehajtásába. Hivatását lelkiismeretesen látja el. Képes szinte minden mást háttérbe szorítani annak érdekében, hogy teljesítménye felülmúlhatatlan legyen. Tökéleteset szeretne nyújtani szinte mindenben.
Ha valamit nem tud felvállalni, teljesíteni, azt nyíltan, előre közli, ha viszont valamit egyszer megígért, azt megbízhatóan teljesíti, ezért környezete megbecsüléssel övezi.
Felszínességet szinte nem ismer semmiben. Vagy szenvedélyesen csinál valamit vagy sehogyan.
Bár ehhez szükséges, hogy az ügy vagy egy személy komolyan érdekelje. Ha egy olyan feladatot kap, amely nem nyerte meg kellőképpen tetszését, érdeklődését, azt csak nagy nehézségek árán, belső kényszerrel képes megoldani, s olyankor a teljesítménye drámai módon visszaesik.
Sem barátságot, sem szerelmet nem köt könnyedén, s előtte igyekszik alaposan meggyőződni arról, hogy jól választott-e!? A személyes kapcsolatai elején "tabula rasa"-t csinál, s mindent közöl, amit gondol, elvár a másiktól. Ha viszont döntött, s valaki mellett elkötelezte magát, akkor amellett a végsőkig kitart, de csakis akkor, ha az a másik a bizalmával, s a szeretetével nem él vissza.

"B" vércsoportú személy jelleme, tulajdonságai:

Erős akaratú, aki mindig a céljaira összpontosít. Gyengédségét gyakran durva „köpönyeg” alá rejti.
Mivel intellektuális beállítottságú ember, néha gondot okoz számára az érzelmeinek kifejezésre juttatása, ami miatt némiképp távolságtartónak tűnik a körülötte lévők szemében.
Egy igazi individualista, aki a maga útját keresi és járja, ha elkezdi a feladatát, addig nem nyugszik, amíg be nem fejezi. Nem lehet könnyen kihozni a sodrából, mert igyekszik távol tartani magát minden szentimentális és túlfokozott érzelmi megnyilvánulástól, s ezt másoktól is elvárja.
Önmagával szemben magas követelményeket támaszt, de ugyanúgy türelmetlen és egyáltalán nem elnéző a környezetében élők hibáival, gyöngeségeivel szemben sem. Követelménycentrikussága konfliktushoz vezethet, ha nem tudatosítja magában, hogy embertársaival szembeni toleranciának a megléte elengedhetetlenül fontos ahhoz, hogy az együttélés hatékonyan funkcionálhasson.

Keményen megdolgozik azért, hogy saját hibáiról, amelyet még magában sem hajlandó beismerni, elterelje a figyelmét. A tökéletességre való igyekezete erősen kihat a magánéletére is. Erős hajlama van a féltékenységre, ezért nem ismeretlen számára a Zöldszemű szörny. Aki érzelmi kapcsolatba kerül vele, annak feltétlenül számolnia kell ezzel. Persze, ha rájön, hogy féltékenysége alaptalan, nem tulajdonít tovább jelentőséget neki, s megpróbál bizalmat szavazni társának.
Tudni kell, hogy féltékenysége abból ered, hogy magánéleti ideált képzelt el magának, s azt megvalósulva szeretné látni.

"AB" vércsoportú személy jelleme, tulajdonságai:

Úgy mondjuk, hogy a vércsoportok "tudathasadásosa", hisz lehet akár nyitott, akár szégyellős, magabiztos vagy félénk. Mivel az előző két csoportnak ( Az „A” és a „B”) a nagy olvasztótégelye, aki AB-s vércsoporttal rendelkezik, jellemző lehet bármelyik tulajdonság az előző két csoportból.
Mivel az „AB” karakter jellemzői számos elemből tevődnek össze, s ezek egymással harcban állnak, nem lehet egységes uniformist ráhúzni.

Megnyilvánulásai erősen függ hangulatától, érzelmeitől. Szavahihető ember és szeret másoknak segíteni. Természetéből fakadóan többnyire komoly és magányos. Kevésbé jó tulajdonsága, hogy tartózkodó, kritikus, határozatlan és nehezen bír megbocsájtani.
Cselekedeteit inkább kifinomult ösztöne és intuíciói irányítják, mint a tudatos akarata. Ezért tűnik olykor ingatagnak vagy tétovának mások szemében, hiszen pillanatok alatt képes egy személytől vagy ügytől elfordulni. Kapcsolataiban is állandóan kétségek gyötrik, gyakran alaptalan félelmek áldozatává lesz, s ilyenkor érzelmei a nullponton vannak, s mély depresszióba esik. Szerencsére ez az állapota sem tart sokáig, mert ha egy pozitív élmény éri, az életkedve azonnal visszatér.
Rugalmas szemléletű. Saját véleményéhez nem ragaszkodik túlzottan, ha úgy látja, hogy a mások érvei logikusabbak, vagy egyébként elfogadhatóbbak, mint a sajátja. Gondolkodásmódja sohasem korlátolt vagy merev. Az egyhangúságot szinte utálja. Éppen az állandó újak keresése és befogadóképessége akadályozza meg azt, hogy az érzelmi behatások és nyomukban fellépő hangulatváltásai drámai módon befolyásolják életében. Alkalmazkodóképessége kiváló. Nem akar a másik felett uralkodni, sőt úgy tudja alárendelni magát a másik akaratának, hogy közben boldog. Főleg akkor, ha ebben a kapcsolatban megfelelő támaszt is kap.

"0" vércsoportú személy jelleme, tulajdonságai:

Rendkívül nyitott és társaságkedvelő ember. Szinte bárkire képes pillanatok alatt ráhangolódni.
Megnyerő modorának köszönhetően általában jó viszonyban van a szűkebb és tágabb környezetével. Általában népszerű személyiség, ami nem véletlen, mert hihetetlenül kreatív és magabiztos fellépésű. Szinte állandóan kapcsolatot keres másokkal, de ebben néha (persze nem mindig!) nemcsak érzelmei befolyásolják, hanem a számításai is. Ez a kapcsolatteremtő készsége segíti az üzleti életben is.
Feltűnően sok "0" vércsoportú férfi és nő dolgozik az üzleti szférában. Sok film-, tévésztár is ebbe a csoportba tartozik, mivel a művészi tehetség keresztülvitele erővel és jelentős mértékű gyakorlati érzékkel párosul. Üzleti szimata úgyszólván sohasem hagyja cserben, tevékenykedjen akár művészként, akár üzletemberként, de ugyanúgy a józan parasztesze sem, ha átlagos emberként él.

A szinte félelmetes erejű energiája, aktivitása a gyökere a siker utáni vágyának. Állandóan mozgásban van, nem hagyja magát nyugodni. Mindig a sikerhez, elismeréshez vezető lépcső következő fokára szeretne lépni. Céljait mindig szem előtt tartja, és képes mindent ennek alárendelni.
Sohasem adja fel. Ha a körülmények folytán kénytelen előrehaladását szüneteltetni, ha zöld utat kap, a szunnyadó energiái szinte robbannak.
A szerelemben általában sikeres. Kedvezőtlen élethelyzetben az ész elnyomja nála az érzelmeket, s ilyenkor képes érdekházasságot is kötni.

***

VÉRCSOPORTOK SZERINTI TÁPLÁLKOZÁS ÉS DIÉTA

Az emésztés – tűnjék bár hihetetlennek – az egyik legtöbb energiát követelő emberi tevékenység. Mérések bizonyítják, hogy egy kiadós ebéd megemésztéséhez legalább annyi energiára van szükséged, mint a több órás kapáláshoz.

Érdemes tehát alaposan meggondolni, persze nemcsak neked, hanem valamennyiünknek, hogy a táplálék milyensége és mennyisége ne csak a korunkkal, testalkatunkkal legyen összhangban, hanem a vércsoportunkkal is, főleg akkor, ha szeretnénk lefaragni néhány kilót a testsúlyunkból.

A vércsoport szerint ajánlott diéta aránylag új keletű. Egy amerikai orvos - D’Adamo - egyéb kísérletei során felfigyelt arra, hogy ugyanaz az étel másképpen hatott az emberekre, és a különbséget a vércsoportok másságában találta meg. Konkrétan azt tűnt fel neki, hogy szigorú zsírmentes, vegetáriánus szanatóriumi koszt egyesekre gyógyítólag hatott, míg mások állapotán rontott.
Emiatt lehet egyidejűleg a kulcsa a vércsoport – diéta szerinti táplálkozás az egészségmegőrzésnek és betegségmegelőzésnek.

Dr. Peter J. D'Adamo felfedezését követően számtalan sikertörténet igazolta, hogy a vércsoport szerinti táplálkozás jelentősen hozzásegíti a követőit az ideális testsúly megtartásához, illetve megszerzéséhez.

Hogyan lehetséges ez?
Az „az vagy, amit megeszel” elmélete szerint minden szervezetbe kerülő anyag rombol vagy épít.

A felvett táplálék megemésztésének képessége pedig nagymértékben függ a vércsoportunktól, mert bizonyos élelmiszerek kivonatai bizonyos vércsoportok vörösvértestjeit kicsapják.
A vérünk milyensége ( a vércsoportunk) már a fogantatásunk pillanatában meghatározott, s jellemző marad ránk egész életünkben. Épp ezért a világ nagyon sok országában a személyi okmányokban is föltüntetik, mint fontos személyi adatot.

Ha tudod, milyen a vércsoportod, és az egészséges táplálkozás híve vagy, akkor igencsak ajánlatos számodra ez a táplálkozási program! A vércsoportod alapján egyértelműen megtudhatod, hogy:

- milyen ételek fogyasztása segíti elő a jó közérzeted fenntartását,
- az ideális testsúlyod megtartását, illetve csökkentését,
- s milyen ételeket érdemes elkerülnöd

Íme, a vércsoportok szerint ajánlott, illetve tiltólistára tett élelmiszerek:

Ha a „0” (nullás) vércsoportú vagy, akkor bátran ehetsz, ihatsz:

- A húsfélék közül: borjúhúst, marhahúst, vadakat, bárányt, nyulat
- A tenger és a folyók állatai közül: pontyot, sügért, heringet, lazacot, pisztrángot, makrélát, tonhalat
- A tejtermékek közül: szinte csak a kecskesajt fogyasztása ajánlott, viszont a szójából készített ételeket ideálisak számodra.
- Gyümölcsök közül: fügét, szilvát, ringlót, kiegészítőként: almát, ananászt, barackot, körtét, málnát, ribizlit
- Zöldségfélék közül: brokkolit, articsókát, salátákat, fokhagymát, karalábét, póréhagymát; kiegészítőként: vajbabot, zöldborsót, édesköményt, újhagymát, tököt
- Hüvelyesek közül: a babféléket, illetve rizsféléket, árpa és rozs készítményeket, diót és tökmagot
- Fűszerek közül: bármelyik zöld fűszert, petrezselymet, fokhagymát, köményt, cayenne borsot, gyömbért, kurkumát, koriandert, paprikát, mustárt, tárkonyt
- Gyógynövények közül: komlót, csipkebogyót, vasfüvet, bodzát, hársfavirágát, borsmentát, zsályát és a cickafarkot

Viszont kerüld:

- A húsfélék közül : a libát, a kacsát és mindenféle füstöltet
- A halak és tenger gyümölcsei közül: a füstölt lazacot, a tintahalat, az ecetes heringet és a kaviárt
- Mindennemű tehéntejet és tejterméket
- A gabonából készült étkek közül: a búzából készítetteket
- A kukoricaféleséget: corn flakes
- Zöldségek közül: padlizsánt, avokádót, gombákat, káposztát és a karfiolt
- Gyümölcsök közül: az epret, a szedret, a narancsot és a mandarint, a sárgadinnyét
- Fűszerek közül: a fehér- és fekete borsot, a szerecsendiót, a vaníliát, a fahéjat és a boreceteket

Ha „A” vércsoportú vagy, akkor bátran ehetsz, ihatsz:

- Halak közül: a pontyféléket, folyami sügért, tőkehalat, pisztrángot, szardíniát, makrélát, nyers lazacot
- Mindennemű szójafélét, lencse és babféleségeket, rizsféléket
- A tejtermékek közül: kecsketejet, kecskesajtot, szójatejet, szójasajtot
- Zöldségfélék közül: az articsókát, laskagombát, brokkolit, kelkáposztát, karalábét, fokhagymát, póréhagymát, tököt, tormát, spenótot
- Gyümölcsök közül: cseresznyét, sárgabarackot, szilvát, ringlót, citromot, áfonyát, meggyet, mazsolát, illetve diót, földimogyorót, tökmagot
- Fűszerek közül: minden zöld fűszert, petrezselymet, fokhagymát, mustárt, gyömbért
- Gyógynövények közül: kamillát, ginszenget, csipkebogyót, orbáncfüvet, galagonyát

Viszont kerüld:

- A húsféléket minden formában! (De ha semmiképpen sem akarsz lemondani a húsfogyasztásról, akkor válaszd a számodra semleges hatásúakat: a csirkét és a pulykát!)
- A folyók és a tenger állatai közül: a harcsát, a csukát, a heringet, az angolnát, az összes héjas tengergyümölcsét, a füstölt lazacot, a tintahalat, nyelvhalat
- A tejtermékeket (kivéve a kecsketejet, kecskesajtokat)
- A krumplit, csicsókát, a csicseriborsót és a vörös babot
- Gabonafélék közül: a durum lisztet, a teljes őrlésű lisztféléket, búzapelyhet, búzacsírát, búzakorpát
- Zöldségek közül: a kínai kelt, a padlizsánt, a csiperkegombát, valamint a paprikaféléket
- Gyümölcsök közül: a banánt, a sárgadinnyét, a rebarbarát, mangót és a mandarint, a kesudiót és a pisztáciát
- Fűszerek közül: a borsot, a kapribogyót és a boreceteket

Ha „B” vércsoportú vagy, akkor bátran ehetsz, ihatsz:

- A húsfélék közül: vadakat, bárányt, nyulat
- A folyók és a tenger állatai közül: heringet, tőkehalat, folyami sügért, lepényhalat, pisztrángot, lazacot, makrélát, szardíniát és kardhalat
- Tejtermékek közül: szinte bármit
- Szójaféléket, gabonafélék közül: kölest, zabot, rozsféléket, rizslisztet
- Zöldségek közül: zöldborsót, zöldbabot, brokkolit, padlizsánt, kínai kelt, karfiolt, fokhagymát, poré hagymát, fejes káposztát, karalábét
- Gyümölcsök közül: almát, körtét, ananászt, barackot, epret, málnát, áfonyát, bodzát, dinnyét
- Fűszerek közül: bármely zöld fűszert, curryt, cayenne borsot, szegfűszeget, gyömbért, köményt, kardamomot, kurkumát, tormát, paprikát, szerecsendiót, mustárt, sáfrányt, vaníliát
- Gyógynövények közül: mentát, zsályát, cickafarkot.

Viszont kerüld:

- Húsfélék közül: a libát, a kacsát, csirkét, tyúkot, sertést
- A folyók és a tenger állatai közül: az angolnát, az osztrigát, a heringet, a kagylókat, lazacot füstölve, tintahalat
- Tejtermékek közül: a penészes sajtokat, az ömlesztett sajtokat és a tejjel készített fagylaltot
- Gabonafélék közül: a kukoricalisztet, a hajdinát
- Zöldségek közül: kukoricát, tököt, avokádót, retkeket, paradicsomot
- Gyümölcsök közül: gránátalmát, rebarbarát, illetve minden magot és diót
- Fűszerek közül: a borsot és a fahéjat
- Gyógynövények közül: komlót, martilaput, hársfavirágot, ökörfarkkórót

Ha „AB” vércsoportú vagy, akkor bátran ehetsz, ihatsz:

- A húsfélék közül: nyulat, pulykát, bárányt
- A folyók és a tenger állatai közül: csukát, pontyot, pisztrángot, harcsát, tonhalat, lazacot, nyelvhalat, tőkehalat, kaviárt
- Tejtermékek közül: sovány tehéntejet, savót, eidami sajtot, ementálit, goudát, kecsketejet és sajtot
- Szójaféléket, krumpliféléket
- Gabonafélék közül: a rizs minden fajtáját, zabot, a búza bármely fajtáját
- Zöldségek közül: a hazaiakból a tököt leszámítva bármelyiket
- Gyümölcsök közül: az itthon honosak bármelyikét – a rebarbarán kívül
- Fűszerek közül: az összes zöld fűszert, gyömbért, tormát, curryt, fokhagymát, köményt, kurkumát, szerecsendiót, pirospaprikát, sáfrányt, mustárt, vaníliát, fahéjat
- Gyógynövények közül: vasfüvet, kamillát, bodzát, ginszenget, zsályát, borsmentát, galagonyát

Viszont kerüld:

- A húsfélék közül: a baromfiakat, a borjút és a marhát, a sertést, a szarvas és az őz húsát
- A tenger gyümölcsei közül a héjasakat, a lazacot füstölve
- Tejtermékek közül: a brie, a camambert, a penészes típusúakat, a zsíros tejet és a parmezánt
- A hüvelyeseket, a gabonafélék közül: a kukoricát
- Gyümölcsök közül: a banánt, a narancsot, a mangót, a gránátalmát
- Zöldségek közül: olajbogyókat, retkeket
- Olajak közül: a sáfrány, a szezám és a kukorica olaját. Magvak közül: a tökmagot, a mogyorót
- Fűszerek közül: a borsokat, a boreceteket, a kapribogyót
- Gyógynövények közül: a szennalevelet és a fekete teákat, … és mindenféle égetett szeszt!

Dr. Peter J. D'Adamo amerikai orvos munkássága nyomán szédületes sebességgel terjedt el a világban a vércsoportoknak megfelelő táplálkozás és diéta. Számos könyve magyar nyelven is megjelent.

Az én bejegyzés természetesen nem helyettesíti az Ő könyvét!
Ha komolyan szeretnél foglalkozni ezzel a témával, - a teljes megértés érdekében - feltétlenül olvasd el : Dr. Peter J. D'adamo - Catherine Whitney: „Életmód az AB0 terv szerint” című könyvét, amelyből minden kérdésedre választ kaphatsz!

Megrendelhető itt: http://www.libri.hu/konyv/dr_peter_j_dadamo.eletmod-az-ab0-terv-szerint....

Hú, tudom, hogy ez irtózatosan hosszúra sikeredett, úgyhogy köszönöm, ha végigolvastad!

Te hiszel abban, hogy a véred (a vércsoportod) közrejátszik abban, hogy milyen vagy, s milyen a testsúlyod?

Engem a japán pszichológus elmélete maximálisan meggyőzött, mert magamra ismertem, s a diétában is látok fantáziát, úgyhogy ki fogom próbálni!

-------------------------
Források:

http://www.webujsag.kibernet.hu/ezoterika/horoszkop/vercsoport/vercsopor...
http://www.mindmegette.hu/vercsoport-dieta-12273chanyuan

chanyuan2018.01.06
true religion jeans
michael kors outlet online
converse shoes
kate spade outlet
nike trainers
cheap jordans
polo ralph lauren
oakley sunglasses
tods outlet
michael kors outlet
new balance shoes
ecco shoes
coach canada
michael kors wallets
yeezy boost 350
kate spade outlet
uggs outlet
michael kors bags
kate spade outlet
christian louboutin outlet
ugg cyber monday
oakley sunglasses
chrome hearts outlet
nike sko
michael kors outlet
true religion jeans
nike trainers
ugg boots clearance
pandora charms
polo ralph lauren
uggs outlet
canada goose jackets
coach factory outlet
reebok outlet store
pandora outlet
asics shoes
coach factory outlet
ray ban sunglasses
cartier outlet
jordan shoes
christian louboutin online
canada goose jackets
ugg outlet
nike roshe
ralph lauren outlet
michael kors outlet
birkenstock sandals
prada shoes
moncler jackets
ugg boots clearance
nike foamposite
lacoste polo shirts
polo ralph lauren
links of london
canada goose jackets
nike roshe one
ugg outlet
pandora charms
oakley sunglasses
hermes outlet
polo outlet
cheap jordans
cheap nfl jerseys
ray ban sunglasses
pandora outlet
michael kors outlet
valentino outlet
longchamp handbags
moncler outlet
ugg outlets
coach outlet
michael kors outlet
uggs outlet
air max 90
mulberry outlet
fitflops sale clearance
pandora charms
nike shoes
swarovski outlet
canada goose jackets
pandora outlet
ray ban sunglasses
nfl jerseys
canada goose jackets
cheap snapbacks
michael kors outlet
polo ralph lauren
mulberry handbags
cazal sunglasses
ugg outlet
puma outlet
pandora charms
ray ban sunglasses
tory burch outlet
jordan shoes
polo ralph lauren
mont blanc pens
michael kors outlet
true religion jeans
pandora jewelry
vans shoes
ugg outlet
vans sko
polo ralph lauren
ralph lauren polo
michael kors handbags
uggs
new balance shoes
futbol baratas
coach outlet online
adidas wings
supreme clothing
canada goose jackets
michael kors handbags
adidas shoes
uggs outlet
oakley sunglasses wholesale
fitflops sale clearance
air max 90
huaraches shopping
mulberry outlet
salomon shoes
christian louboutin outlet
michael kors outlet
christian louboutin shoes
denver broncos jerseys
air max 90
ugg outlet
michael kors outlet
coach factory outlet
michael kors outlet online
soccer jerseys
coach outlet
ray ban sunglasses
cheap nhl jerseys
ugg outlet
ray ban sunglasses
nfl jerseys wholesale
michael kors outlet
nike store
ray ban sunglasses
ray ban sunglasses
michael kors outlet
thomas sabo
coach factory outlet
christian louboutin outlet
true religion jeans
true religion uk
ugg outlet
swarovski crystal
kobe shoes
fitflops sale
true religion jeans
christian louboutin uk
michael kors outlet
nike free 5
canada goose jackets
pandora jewelry
fitflops sale clearance
pandora charms
michael kors
oakley sunglasses
ralph lauren polo shirts
soccer jerseys
oakley sunglasses
adidas outlet store
nike trainers
true religion outlet
ralph lauren polo shirts
coach outlet
nike outlet
polo ralph lauren
christian louboutin shoes
kate spade outlet
air huarache
ray ban sunglasses
coach outlet canada
cheap jerseys
oakley sunglasses
michael kors outlet
cheap mlb jerseys
true religion outlet
ugg boots clearance
zapatillas salomon
oakley sunglasses
michael kors handbags
christian louboutin shoes
adidas sko
pandora outlet
nike shoes
ugg black friday
ugg outlet
air max uk
canada goose jackets
polo outlet
coach outlet
michael kors outlet
true religion jeans
air huarache
uggs outlet
air max 1
oakley sunglasses wholesale
ray ban sunglasses
ysl outlet
cheap jordans
ferragamo outlet
pandora outlet
hermes birkin
ralph lauren polo shirts
tory burch outlet
mulberry handbags
pandora outlet
polo ralph lauren
ugg outlet
coach outlet
kevin durant shoes
nba jerseys
hogan scarpe
polo ralph lauren
cheap snapbacks
coach outlet online
swarovski outlet
canada goose outlet
longchamp solde
michael kors outlet
ugg outlet
montblanc pens
jordan shoes
nhl jerseys
coach outlet
nike shoes
polo ralph lauren
cheap nfl jerseys
nike shoes
toms sko
oakley sunglasses
nike blazer pas cher
ugg boots clearance
pandora charms
adidas nmd
canada goose outlet
canada goose outlet
oakley sunglasses
air max trainers
christian louboutin shoes
ugg boots
mont blanc pens
polo ralph lauren
cheap football shirts
salomon sko
nike air max 2015
cheap jerseys
oakley sunglasses
canada goose jackets
polo ralph lauren
salomon sko
tory burch outlet
herve leger outlet
soccer shoes
canada goose outlet
nike outlet
coach factory outlet
fitflops shoes
canada goose jackets
coach outlet online
toms sko
hermes outlet
oakley sunglasses
polo outlet
coach outlet online
canada goose outlet
oakley sunglasses
coach outlet online
rayban sunglasses
coach outlet
ugg outlet
lebron james shoes
longchamp outlet
ecco sale
oakley sunglasses
jordan shoes
coach outlet
polo outlet
canada goose outlet
kobe bryant shoes
ferragamo outlet
michael kors outlet
oakley sunglasses
canada goose outlet
ugg outlet
ugg outlet
nike sko
ugg outlet
longchamp handbags
coach outlet
burberry outlet
ray ban sunglasses
denver broncos jerseys
canada goose cyber monday
canada goose parka
fitflops
adidas nmd
birkenstock outlet
coach outlet online
ray ban sunglasses
ferragamo outlet
christian louboutin outlet
nike air force 1
nike factory outlet
michael kors handbags
nfl jerseys
pandora outlet
nike air max
pandora charms
canada goose outlet
prada sunglasses
ray ban sunglasses
coach outlet
toms sko
ralph lauren polo
michael kors outlet online
barbour outlet
ugg outlet
longchamp handbags
christian louboutin outlet
oakley sunglasses
moncler outlet
polo outlet
nike store uk
christian louboutin shoes
polo outlet
oakley sunglasses
canada goose outlet
air jordan 4
nfl jerseys
pandora jewelry
polo ralph lauren
timberland sko
canada goose coats
cheap nfl jerseys
true religion outlet
true religion jeans
christian louboutin outlet
coach outlet online
oakley sunglasses
canada goose outlet
uggs outlet
jordan shoes
ray ban sunglasses
fitflops
michael kors outlet
tory burch shoes
fitflops shoes
canada goose outlet
ray ban sunglasses
canada goose outlet
coach outlet
ray bans
timberland boots
jordan shoes
nike shoes
cleveland cavaliers jersey
cheap mlb jerseys
michael kors outlet online
swarovski crystal
mulberry bags
football shirts
christian louboutin outlet
canada goose outlet
mulberry handbags
jordan shoes
mbt shoes
coach outlet
oakley sunglasses
ray ban sunglasses
kate spade outlet
michael kors outlet
mulberry handbags
nike shoes
dansko shoes
canada goose outlet
ray ban sunglasses
true religion jeans
christian louboutin outlet
coach factory outlet
tory burch outlet
kate spade outlet
longchamp outlet
moncler outlet
ferragamo shoes
michael kors outlet
michael kors outlet online
mulberry bags
vans greece
oakley sunglasses
mont blanc pens
basketball shoes
ugg boots clearance
true religion jeans
christian louboutin outlet
canada goose outlet
tory burch outlet
ferragamo outlet
uggs outlet
burberry outlet
lacoste soldes
canada goose outlet
converse shoes
longchamp pas cher
nike outlet
ugg outlet
burberry outlet
michael kors handbags
christian louboutin outlet
oakley sunglasses
supreme clothing
coach outlet
oakley sunglasses
longchamp outlet
longchamp bags
polo ralph lauren
ugg outlet
uggs outlet
oakley sunglasses
swarovski outlet
michael kors
chicago blackhawks jerseys
kicks nice
ferragamo shoes
ralph lauren outlet
burberry outlet
polo outlet
ugg boots
coach outlet
ed hardy clothing
canada goose outlet
michael kors outlet
jordan shoes
ralph lauren polo
coach handbags
longchamp solde
nba jerseys
tory burch outlet
moncler outlet
chrome hearts
michael kors outlet
supra shoes
ugg boots clearance
michael kors
canada goose outlet
canada goose outlet
canada goose outlet
nike air max 90
longchamp handbags
salomon chaussures
hermes belt
adidas uk
coach outlet
pandora charms sale clearance
swarovski outlet
ray-ban sunglasses
cheap jordans
pandora outlet
michael kors uk
michael kors outlet
kobe 9
ralph lauren polo
supreme clothing
oakley sunglasses
marc jacobs outlet
true religion jeans
polo ralph lauren
polo ralph lauren
supreme clothing
canada goose jackets
Girls shoes
ugg outlet
adidas trainers
polo ralph lauren
michael kors handbags
ralph lauren pas cher
mont blanc pens
louboutin shoes
longchamp pliage
michael kors outlet
coach outlet
coach outlet
nfl jerseys
coach outlet online
mac makeup
michael kors outlet
michael kors outlet
lakers jerseys
oakley sunglasses
ugg boots
nike sko
prada handbags
prada outlet
coach outlet online
moncler jackets
true religion jeans
coach factory outlet
nfl jersey wholesale
coach outlet
yeezy boost
michael kors outlet
coach outlet online
canada goose black friday
ugg boots
true religion outlet
ugg outlet
coach outlet store online
ugg outlet
tory burch outlet
canada goose outlet
fred perry polo shirts
rayban sunglasses
nike outlet
canada goose outlet
ray ban sunglasses
polo shirts
michael kors
bottega veneta outlet
air max 90
oakley sunglasses
ugg boots
puma shoes
ugg boots
coach handbags
reebok trainers
coach outlet
ray ban sunglasses
michael kors outlet
coach outlet
coach outlet
coach factory outlet
ferragamo outlet
mulberry sale
michael kors handbags
fitflops outlet
michael kors outlet
giuseppe zanotti outlet
mcm outlet
polo ralph lauren
polo outlet
ugg bootschenjinyan

coach factory outlet
ralph lauren outlet online
michael kors outlet
jordans
red bottom shoes
uggs outlet
true religion jeans
christian louboutin
tory burch
north face uk
nfl jerseys wholesale
polo ralph lauren
the north face
air jordan
chicago blackhawks jersey
air max
canada goose sale
michael kors outlet
nike outlet store
moncler pas cher
tory burch outlet
jordans
mlb jerseys
uggs outlet
kate spade outlet
hermes birkin
canada goose outlet
beats by dre
ugg
nike trainers
canada goose jackets
uggs outlet store
true religion jeans
coach factory outlet
the north face
ray ban
michael kors outlet
scarpe hogan
uggs outlet
ugg uk
north face jackets
prada
ugg boots clearance
adidas stan smith shoes
coach outlet online
cheap nfl jerseys
cheap oakley sunglasses
ugg outlet store
under armour outlet
canada goose
north face jackets
ugg boots sale
ralph lauren uk
cheap snapbacks
michael kors outlet
oakley sunglasses
coach factory outlet online
ralph lauren outlet
nike huarache shoes
north face outlet
coach handbags
ralph lauren
flip flops
oakley sunglasses cheap
ralph lauren outlet online
mont blanc
moncler
moncler
ugg outlet online
ugg
oakley sunglasses
doudoune canada goose
pandora uk
flops
canada goose jackets
uggs outlet
salvatore ferragamo
canada goose outlet store
ralph lauren outlet stores
coach
michael kors uk
nike air force
cheap ugg boots
ralph lauren
cheap nfl jerseys
ugg outlet
michael kors outlet
vibram five fingers
adidas wings
air jordans
polo ralph lauren
ray ban
nike free run
air jordan
ugg boots
giuseppe zanotti shoes
coach outlet
ugg boots
adidas shoes
michael kors outlet
prada handbags
north face jackets clearance
coach outlet online
jordan shoes
louboutin
coach outlet
jordan shoes
baseball jerseys
swarovski
canada goose outlet
polo ralph lauren outlet
coach outlet online
moncler
louboutin
north face
ralph lauren
coach outlet online
tory burch outlet online
ugg canada
mulberry uk
coach factory outlet
coach outlet
calvin klein
ugg boots outlet
soccer jerseys
coach factory outlet
the north face
ray ban
coach factory outlet
kate spade handbags
ugg outlet
adidas jeremy scott
louboutin
ugg canada
uggs outlet
michael kors outlet clearance
ugg outlet
coach outlet online
kate spade
ugg boots
michael kors
pandora charms
coach outlet
michael kors uk
air max
coach factory outlet
nike store uk
ugg boots
ralph lauren uk
true religion jeans
louboutin
burberry scarves
pandora jewelry
coach factory
hermes uk
oakley sunglasses
adidas yeezy
moncler jackets
mont blanc pens
ugg outlet online
polo ralph lauren outlet
nike blazer
ralph lauren outlet online
kate spade
canada goose outlet
north face
uggs outlet
ugg boots
balance shoes
oakley sunglasses wholesale
ugg pas cher
uggs outlet
canada goose outlet
ugg outlet
canada goose outlet
timberland boots
canada goose outlet
ugg boots
ugg boots
north face jackets
ugg australia
coach factory outlet online
oakley sunglasses
air jordans
pandora jewelry canada
mbt shoes
longchamp
north face outlet
timberland boots
ugg boots
uggs outlet
adidas outlet
longchamp
tommy hilfiger
supra shoes
cheap ray bans
ray ban sunglasses sale
ray ban sunglasses
ugg boots
coach factory outlet online
ugg outlet
ugg outlet
stan smith shoes
ray ban
air max
michael kors outlet
polo ralph lauren
supreme outlet
kate spade
basketball shoes
ugg boots
canada goose sale
jordan retro
burberry outlet
coach outlet
ray ban sunglasses
oakley sunglasses
ugg outlet
flops
coach outlet online
nike air
polo ralph
ugg sale
michael kors outlet online
michael kors handbags
hollister co
moncler
cheap nfl jerseys
michael kors outlet
cheap mlb jerseys
ugg boots
michael kors outlet online
true religion jeans
polo shirts
ugg boots
oakley sunglasses
moncler outlet
longchamp handbags
canada goose
moncler
coach outlet online
michael kors
nfl jerseys wholesale
ugg clearance
cheap ugg boots
oakley vault
rayban
ferragamo shoes
canada goose outlet
burberry outlet
birkenstock uk
coach outlet
ugg boots
prada bags
flip flops
nike air max
moncler
ugg outlet store
juicy couture outlet
nike air huarache
superdry clothing
longchamp outlet
polo ralph
ugg outlet
ugg slippers
jordan pas cher
cheap rolex watches
replica watches
uggs
adidas football boots
true religion
ugg boots
moncler
tory burch outlet
ray ban sunglasses
burberry scarf
ugg boots
nike factory outlet
ugg boots
christian louboutin
nhl jerseys
ugg boots
birkenstock outlet
pandora uk
ferragamo outlet
longchamp outlet
hollister clothing
louboutin
louboutin
christian louboutin
air max
uggs outlet
canada goose jackets
ugg italia
adidas outlet store
pandora jewelry
cheap jordans
mulberry uk
moncler
nike outlet
moncler outlet
moncler schweiz
nike outlet
coach handbags
canada goose jackets
adidas uk
supreme uk
air jordan 14
longchamp
canada goose jackets
ugg boots cheap
cheap mlb jerseys
north face
ray ban sunglasses
ugg boots
birkenstock sandals
pandora jewelry
north face outlet
polo ralph lauren
fitflops
true religion jeans
doudoune canada goose
nike football boots
jordan shoes
jordans
christian louboutin outlet
polo ralph
air max
cheap nfl jerseys
hermes
nba jerseys
ugg boots
moncler
michael kors taschen
michaelkors outlet online
hermes outlet
canada goose canada
ugg boots
ray ban wayfarer
louboutin
canada goose jackets
michael kors handbags
canada goose outlet
michael kors
fitflops outlet
canada goose outlet store
nike tn requin
louboutin
manolo blahnik shoes
adidas shoes
coach outlet
kate spade
ugg australia
canada goose
polo ralph lauren
canada goose jackets
nike air max
north face uk
jordan
prada
nike air max
pandora jewelry canada
moncler outlet
converse shoes
north face
louboutin
north face
the north face
supreme
michael kors outlet
oakley sunglasses
coach outlet online
scarpe mbt
coach outlet online
uggs
burberry outlet canada
ray ban sunglasses
nike outlet
jordan shoes
jordan shoes
north face
ugg
polo ralph lauren outlet
burberry outlet online
michael kors outlet online
moncler jackets
nike jordans
michael kors handbags
pandora rings
north face outlet
pandora charms
cheap nhl jerseys
mont blanc pens
nike factory outlet
burberry outlet
201712.13chenjinyanA 0-vércsoporttal rendelkezők különleges emberek?

A történelemben azoknak a meghatározó alakoknak volt ilyen vércsoportja, akik ravasz, “agresszív ragadozóként” éltek. Azok az emberek, akik ma ilyen vércsoporttal rendelkeznek meghatározó szerepet töltenek be a társadalomban a mai napig. A vezetés és az energia, valamint az a tulajdonságuk, hogy egyszerre több dologra képesek koncentrálni különlegessé teszi őket.

Folytatás: http://blikkruzs.blikk.hu/test-es-lelek/lelki-ugyek/kiderult-a-titok-mie...

Apám is nullás vércsoportú volt, mégsem ismertem rá!Lucifer utódai a gyíkemberek?

Lucifer átprogramozta a bolygót, utódai a gyíkemberek a Föld belsejéből előbújva robbantják ki az III. iszlám világháborút, tudtuk meg a Magyar Ufószövetség Exopolitikai Konferenciáján.

( http://index.hu/video/2015/11/12/2015_1111_ufo/ )

Én ezt nem véleményezem, csak érdekességképpen közreadtam!Az Rh negatív vércsoportú emberek igazi vérvonala

Ez a fotó remekül sűríti:

https://4.bp.blogspot.com/-HfmqeYHyz-8/V6SxxcPfFZI/AAAAAAAAfso/Tryb3yy-J...

Örülök annak, hogy az én őseim között „idegenek” is vannak.Sjcg123

Kobe Shoes Nike
Timberland Outlet
ray ban wayfarer eyeglasses
Nike Air Max Cheap
billige nike sko
Air Max Femme
Nike Air Max 90
Boutique Ugg
Boty Nike Air
Nike Pas Cher Homme
nike air
Michael Kors Outlet
newest lebron shoes
Sneakers Nike
chaussure Nike homme
uggs for cheap
adidas store
Adidas Originals Superstar
reebok running shoes
new jordan releases
Air Jordan Retro Sale
Jordan Schoenen
nike tn pas cher
chaussures de foot pas cher
Nike Store
Ugg Button
Adidas Superstar
Adidas Shoes Discount Marketplace
scarpe hogan outlet
official NHL jerseys
Moncler Store
botas de futbol
Doudoune Moncler Solde
Ugg Femme Pas Cher
tru religion jeans
uggs for women
moncler coats for women
pandora jewelry store
nike sneakers
nfl store
vans shoe store
pandora beads
ugg clearance
Michael Kors
Bottes Ugg Pas Cher
huarache sneakers
Air Nike
cheap nike air max
canada goose jackets on sale
toms sale
zapatilla adidas
Orecchini Pandora
pandora rings
Pandora Official Website
Canada Goose Official Site
Canada Goose Outlet
Cheap Michael Kors
hogan scontate
Nike Zapatos
Moncler Sale
cheap uggs
Canada Goose Outlet
Womens Ugg Boots
nike sportschuhe damen
australia uggs outlet
portafoglio michael kors
Soccer Boots Outlet nike
pandora online
Cheap Stone Island Jackets
michael kors handbags on sale
longchamp tote bag
moncler outlet
nike mercurial soccer cleats
moncler girls
Ugg Pas Cher En France
Moncler Outlet Online
coach factory outlet online
Uomo Hogan
Lebron 13
Coach Bags On Sale
Ugg boots Sale
Botte Ugg Femme
Uggs Outlet Store
religion store
Moncler Jacket Womens
Michael Kors handbag discount
Michael Kors handbag on sale
ugg factory outlet
nike chaussures
Nike Online Store
nike jordan shoes
new pandora charms
Air Jordan News
Bottes Ugg Femme Pas Cher
Doudoune Moncler Pas Cher
Nike Air Jordan 11
hogan rebel donna
Timberland skor
ugg boots for women
Chaussure Nike Air Max Pas Cher
Air Jordan Release Date
nike schuhe günstig
nike air max running shoes
retro jordans for cheap
pandora charm bracelet sale
Doudoune Moncler Femme Pas Cher
Michael Kors Handbags Discount
Ugg Outlet Online Store
zapatillas nike baratas
Oakley Sunglasses Cheap
zapatillas running
australia uggs outlet
Stone Island Outlet
womens nike air max
christian louboutin outlet
Air Huarache
Air Max For Sale
Ray ban sale online
23 is back
Nike Air Women
cheap christian louboutin
Chestnut Ugg Boots
chaussure basket homme
Yeezy Black
nike sportschuhe
adidas schoenen
Veste Moncler Femme
Oakley Outlet
nike joggesko
Jordan Store
Ugg Grise Pas Cher
fitflops sale uk
nike shoes
sac coach soldes
Ugg Boots On Clearance
Chaussure Nike Pas Cher
sac a main michael kors
nike air jordan pas cher
ugg boots cheap
adidas kläder
The official UGG
prada outlet
chaussures nike pas cher
adidas outlet stores online
new yeezy shoes
Toms Shoes For Women
Pandora Store
uggs outlet
Yeezy Boost Sale Online
converse store
Canada Goose Outlet Store
longchamp bags on sale
cheap real uggs
adidas outlet
abercrombie and fitch store
nike free
air force one pas cher
louboutin heels
michael kors bags outlet
nike damenschuhe
Sportschuhe Nike
scarpe nike
nike air schuhe herren
Air Max Sneakers
Nike Shoes Sale Store
Nike Air Sneakers
cheap air max outlet
ugg store
zapatos de futbol nike
ugg outlet online
Nike Air Huarache For Sale
Nike Air 90
Nike Air Max Boutique
canada goose jacket outlet
Nike Pas Cher Femme
ugg boots outlet online
hyperdunk 2014
nike sb stefan janoski
ugg boots classic
goedkope nike air max
Sheepskin Ugg Boots
air jordan
Pandora Beads And Charms
Jordan Sneakers For Sale
Soldes Ugg
Ugg Noir Pas Cher
Ugg Pas Cher Femme
Uggs Pas Cher Soldes
Negozi Pandora
Toms Outlet Online
Ray-Ban Official Discounted Site
Ugg Classic Tall
Anelli Pandora
moncler jacket sale
Nike Factory Store
Doudoune Femme Pas Cher
Air Max 90
Jordan Future
Veste Moncler Pas Cher
Doudoune Moncler Site Officiel
canada goose sale online
Vans Black Sneakers
pandora bracelet charms
cheap uggs for women
pandora outlet store
toms shoes outlet
Ugg Homme Pas cher
Original Ugg Boots
0123Sjcg123Sajátvér-terápia. Hm, erről eddig még nem hallottam!

" Minden betegség ledönt a lábadról? Levertnek, fáradtnak érzed magad? Minden bizonnyal az immunrendszerednek lenne szüksége erősítésre. Ez nemcsak vitaminnal, hanem sajátvér-terápiával is lehetséges.

A sajátvér terápia (SVT) eredete az 1900-as évek elejére nyúlik vissza. Orvosi megfigyelések már akkor igazolták a kezelés pozitív hatását csonttörések gyógyításánál. Noha a módszer hatásmechanizmusa még ma sem teljesen tisztázott, a tapasztalati gyógyászat szerint az egyik leghatásosabb immunerősítőnek számít.

Hétköznapi nyelven a következőképpen működik a kezelés: amikor valaki megbetegszik, a kórokozóra az immunrendszere is reagál, s csökken a védekezőerő. A vér egy idő után "nem tudja", vagy "elfelejti", mi lenne a dolga. Ha ilyenkor a vér egy részét leveszik, és "kezelik", majd felfrissítve visszajuttatják a szervezetbe, újra "emlékezni" fog a feladataira" (http://www.astronet.hu)A test csak a szellem és lélek földi porhüvelye

"Az ember nem más, mint egy bőrburok, benne sejtek, vér és egyéb kémiai alkotók a megfelelő helyeken. Néhányan a bőrburkok közül a történelemkönyvekbe kerülnek, a legtöbben azonban eltűnnek nyomtalanul".

Stieg Larsson igazsága: csak féligazság, hiszen az ember nemcsak sejtek halmaza.
"A test csak a szellem és lélek földi porhüvelye", semmi több!Érdekességek a vérről

"A primitív ember hamar rájött, hogy a vér az élet hordozója; látta, hogy ha elvérzik egy állat, akkor eltűnik az élet is belőle. Az a tény, hogy a terhes nő nem vérzik, azt jelentette számára, hogy a növekvő életnek vérre van szüksége. Arra a következtetésre jutott, hogy egy szervezet életerejét úgy lehet növelni, hogy vért kap.

A régi indiaiak még a menstruációs vért is megitták, mert úgy vélték, hogy ezzel potenciájuk nő és tovább is fognak élni. A régi Rómában a megölt gladiátorok vérét adták az epilepsziásoknak. Sok törzs még ma is emberi vért iszik, hogy erősítse lelkét, és vannak, akik a megölt ellenség vérét isszák meg, hogy beléjük szálljon annak bátorsága. A vérivás itt bensőséges kapcsolatot jelent a megöltek lelkével. Így keletkezett az a szokás is, hogy az egyik ember vérét egy másiknak adták, megalapítva ezzel a "vértestvérséget".

Néhány kultúra úgy vélte, hogy az élők vérével ki lehet engesztelni a démonokat. Még a civilizált rómaiak is áldoztak embereket a pun háborúk legnehezebb pillanataiban".Rendszeresen járt véradásra

Apám nullás vércsoportú volt és feltételezéseim szerint Rh negatív, de ez semmi különöset nem jelent, s főképpen nem előnyt, hiszen igencsak korán kinyújtózott a halál oldalán.

Rendszeresen járt véradásra, fontosnak tartotta a segítségnyújtást, mégis elmaradt a jutalma Istentől.Tényleg csak 15 százalék?

http://cms.sulinet.hu/get/d/eeb8a717-8e18-4db5-9f31-e104b8f73288/1/5/b/N...

Az emberek jelentős részének (kb. 85%) vörösvértestei tartalmaznak egy „Rh” jelzésű összetett fehérjét (D-antigén). Ezek a személyek Rh-pozitív ( Rh + ) vércsoportúak. Az emberek 15% -ának vörösvérsejtjein nincsen ilyen antigén, ők Rh-negatív ( Rh - ) vércsoportúak. Ha Rh-negatív embernek hibás vérátömlesztés során Rh-pozitív vért adnának, akkor a bevitt vörösvértestek Rh-antigénjei ellen immunreakció indulna meg.A fekete bárányok közé tartozom :)

"Izraelben hozták aztán létre ezek a "bukottak" a fehérbörü, ös-zsidó törzseket, melyeket a Biblia mint "elveszett törzseket" emleget. Különösen nagy jelentőséggel bír a már említett Hermon hegynél létrehozott "Dán törzs", melyek mint "fekete bárányok" vannak emlegetve. És igen, ezek a mai sátánista illuminátusok korai elődei! Ez a törzs valójában nem elveszett hanem eltitkolt törzs, mind a mai napig. Először Izraelből az ókori Görögország területére vándoroltak, majd a vérvonal a mai Olaszország területén folytatódott, belőlük alakult ki az itáliai fekete nemesség és a mai európai uralkodócsaládok zöme a franciaországi Meroving vérvonalon keresztül, beleértve a Habsburgokat is. Az európai uralkodócsaládok kizárólag egymást közt házasodtak, és megszállottjai voltak a vérvonalaknak. Kizárólag a nemesebb, az "istenihez" (elohimokhoz) közelebb álló "kék vért" keresték, ami - ha abban az időben tudták volna, hogy mi az - valószínűleg az
"rh-negatív" vércsoportnak
felelt volna meg. Hogy az illuminátusok és az uralkodócsaládok annyira titkolják ezen rejtélyes vérvonal létezését, annak egy korabeli prófécia az oka (más szóval látnoki jóslat, ez valós jelenség), miszerint az Antikrisztus ezek közül a "fekete bárányok" közül kerül majd ki".

Tutira nem vagyok nemesi származású, de a vércsoportom negatív.

(forrás: http://www.pokolraveluk.com)Az ember nem a természetes evolúció terméke?

Egyesek szerint ezt az Rh-negatív és az Rh-pozitív vér közti meghökkentő összeférhetetlenség bizonyítja.

"Az Rh-negatív és az Rh-pozitív vér közti meghökkentő összeférhetetlenség is éppenséggel arra utaló jel, hogy az ember nem a természetes evolúció terméke. Bár vércsoportok az állatoknál is léteznek, és ott is néha okoznak problémákat, de messze nem annyira összeférhetetlenek, hogy már az állatok természetes szaporodásánál is problémákat okoznának"."Édesanyám vércsoportja Rh+, apámé Rh- volt"

"Mielőtt bármit mondanék erről, először is hadd szögezzek le valamit. Az én személyem egyáltalán nem fontos ebben az egészben, én csak egy átlagos ember vagyok, aki teszi, amit tennie kell. Azonban van egy lényeges különbség köztem és a többi ember között. Én egy nagyon különleges lélekkel rendelkezem. Ez a lélek nagyon-nagyon rég óta létezik és nagyon-nagyon hosszú történelme van a Föld bolygón. Ebben fontos szerepet játszik a származás is, ez ugyanis a fizikai összetevő, hiszen a vér hordozza a genetikát. Édesapám vérvonala egészen a mezopotámiai időkig visszavezethető, ő ugyanis perzsa zsidó származású, és én az ő révén a sumér királyok vérvonalát hordozom magamban. Amikor édesanyám először találkozott édesapámmal, azonnal tudta, hogy gyereket akar tőle. Nem tudta pontosan megmondani ennek az okát, egyszerűen érezte, hogy neki teherbe kell esnie ettől az embertől. Ezért édesanyám később felvette a zsidó vallást, ráadásul nemcsak a formális, könnyebben teljesíthető változatát, hanem a teljes szokás és hitrendszert. Édesanyám vércsoportja Rh+, apámé Rh- volt. Amikor megszülettem, anyámnak azt mondták, hogy nem lehet több gyereke, mert elvérezne a következő szülésnél. Ő amúgy is csak egy gyereket akart, és amikor apám elhagyott minket 1 éves koromban, soha nem házasodott újra, és még másik új barátja sem lett többé soha. Feladatának azt tartotta, hogy engem felneveljen. Ennél fogva csonka családban, de nagyon biztonságos környezetben nőttem fel. Csak nagyon lassan kezdtem megérteni a genetikai származásom és még később jöttem csak rá a lélekszármazásomra.

Az én lelkem ugyanis 3 részből tevődik össze: 1/3 rész mantid, 1/3 rész drákó reptilián és 1/3 rész belső földi ember.

Természetesen soha nem oszthatsz fel egy lelket 3 egyenlő részre, hiszen ez egy energiamezőt képez és a részek közti egyensúlytól is függ, hogy milyen lesz aztán a tested. Mondok erre egy példát. Ha pl bennem több reptilián vonás vagy lélekjellemző lenne, akkor az arcom is több ilyen vonást tartalmazna. 1/3-ad rész reptilián nem hangzik soknak. Ez a gyakorlatban úgy néz ki, hogy amikor pl a városvezetésben dolgozom és vitára kerül sor, akkor a mantid (konfliktuskezelő) jellemzők kerülnek előtérbe, ha egy gyönyörű szivárványt szeretnék megcsodálni, akkor az emberi rész, ha pedig agresszivitásra van szükség pl egy másik férfival szemben, vagy valamilyen formális ceremóniára kerül sor, akkor a reptilián jellemzők lépnek elő. Minden emberben van egy kis reptilián genetika. De vehetjük pl a szíriusziakat is. A szíriusziak alkották meg a Földön található kristálykoponyákat. Minden indigó vagy csillaggyermek, aki szíriuszi eredettel bír természetes módon vonzódik ezekhez és rajtuk keresztül kapcsolatba tudnak kerülni a csillagcsaládjukkal. Több más fajnak is vannak ilyen módszerei, így nekik nem szükséges könyveket olvasniuk, filmeket nézniük, vagy tanulmányozniuk, hanem egyszerűen belülről, a szívükből tudják, ismerik az eredetüket. Nekem megvan az a képességem, hogy egyetlen pillanat alatt megmondom, hogy az adott illető melyik csillagcsoportba tartozik illetve hogy milyen arányban találhatók földönkívüli gének a genetikájában. Nagyon sokan keresnek fel engem azért, hogy megtudják magukról ezeket az információkat.

Visszatérve tehát az én származásomra, a családfám egészen Salamon királyig visszavezethető. Ez az oka többek közt annak is, amiért kapcsolatban vagyok az ún. „dzsinnekkel”. Azok a pszichikus képességekkel rendelkező egyének, akik skype-on keresztül beszélnek velem, néha látják is körülöttem ezeket a lényeket és sokszor megijednek tőlük illetve tőlem. A dzsinnek egyébként nem rossz szándékúak, egyszerűen csak az a fontos, hogy mire használjuk őket.

Egy fekete mágus pl gonosz célokra képes felhasználni és irányítani őket (ez pl az illuminátus családok egyik fő kiváltsága illetve titka – szerk.) Az én lelkem nagyon rég óta együtt él a dzsinnekkel, tulajdonképpen ők részei az én életemnek. Nagyon-nagyon öreg lelkem van, nagyon hosszú ideje élek a Föld bolygón. Mindig különleges kapcsolódásom volt az úgynevezett „hatalomhoz”, döntéshozáshoz, ugyanakkor mindig az emberek javát szolgáltam. Egyetlen inkarnációt kivéve, minden esetben férfiként születtem meg és inkarnálódtam a bolygóra".

forrás: http://canadahun.com

Ilyen alapon én is gondolhatok magamról bármit, :) hiszen Rh negatív vagyok!Ez velem is megtörtént

"Bármennyire is hihetetlenül hangzik, az Rh-negatív vérű anyuka teljességgel összeférhetetlen lehet az által hordozott Rh-pozitív vérű babával. Egy efféle szituáció igen gyakran arra ösztönzi az anya saját vérét, hogy kezdjen el potenciálisan halálos antitesteket előállítani, amelyek arra hivatottak, hogy megtámadják a magzat vérét, ha és amennyiben előbbi veszélyesnek találja az utóbbit.

Másként fogalmazva, a pozitív babát az anya negatív immunrendszere betolakodónak érzékeli, valami nem teljesen odaillőnek. Tulajdonképpen a születendő gyermeket idegennek tekinti, azaz olyasvalakinek, akitől a lehető leggyorsabban meg kell szabadulni.

Még felkavaróbb a tény, hogy minél többször kerül áldott állapotba a nő, annál erőteljesebbé és meghatározóbbá válnak az antitestek. Röviden, az anya teste megtalálja a módját annak, hogy még erősebben, gyorsabban és hatékonyabban likvidálja a magzatot minden egymást követő terhesség alkalmával.

Ez majdnem olyan, mintha valami mélységesen ősi, nem-emberi volna a DNS-ünkbe kódolva, ami pozitívként vagy negatívként tűnik fel oly módon, hogy élesen eltér a másiktól, és sohasem áll szándékában egyesülni. Pontosan erről szólhat az egész".

Likvidálni akartam - persze nem tudatosan - a lányomat, mert Rh-pozitív volt ... és most is az. A testem oly annyira tiltakozott ellene, hogy gyakorlatilag 9 hónapon keresztül kaptam különféle gyógyszereket, hogy a méhem ne dobja ki....

A laboreredményeim (vérkép) azt mutatják, hogy szuper formában vagyok, :) csak a vérem vaskoncentrációja alacsonyabb a normál tartománynál.

Laborban is szívesen dolgoznék, de csak rejtélyes esetek felgöngyölítésében.Hát ez meg hogyan lehetséges?

Az első vérátömlesztés 1667 július 15-én végezték Párisban Denis és Emmerez nevü orvosok, akik egy hasbeteg emberbe eleven bárány vérét vitték át. Az operáció, mely akkoriban általános feltűnést keltett újszerűségével az orvosok között, teljes sikerrel végződött, amennyiben a beteg ember állapota hamarosan megjavult miatta. (http://www.huszadikszazad.hu/tudomany/veratomlesztes)A lanziano-i csoda

"A világ egyik legrégebbi csodájaként tartják számon az olaszországi Lanziano templomában az időszámításunk szerinti nyolcadik században történt különös átváltozást. Egy szerzetes éppen oltári szentség bemutatására készült a Szent Legonziano-nak szentelt templomban.

Mivel a görög hagyományok szerint a szentséghez kovászos kenyeret, a latin szokások szerint pedig kovásztalant használnak, kétségei támadtak azzal kapcsolatban, hogy ez utóbbiban is jelen van-e valóban Jézus.
Amikor a mise elkezdődött, a kovásztalan ostya élő hússá, a bor pedig vérré változott, ez utóbbi pedig öt, szabálytalan formájú rögben alvadt meg. A hússá vált ostya és a vérrögök a mai napig épségben vannak a Lanziano-i templomban.

Az elmúlt évszázadok alatt több tudományos vizsgálatot is végeztek rajtuk - az 1970-es években például a Sienai Egyetem munkatársai, akik megállapították: a hús és a vér valóban emberi eredetű, és mindkettő ugyanazzal az AB vércsoporttal rendelkezik."

Hm, ez megdöbbentő, de biztosan nem az a magyarázata, hogy Jézus csodát tett!Vércsere - egy izgalmas, régi legenda

1882. április elsején, Tiszaeszláron eltűnt leány. Mi történt vele? Íme az egyik legenda:

Egy magas rangú és nagyon gazdag főúr előrehaladott szifiliszben (vérbajban) szenvedett. Ez a halálos betegség abban a korban elterjedt volt a társadalom minden rétegében. Két változata volt közismert, az elevenen elrothadás és a őrület, mint a súlyos fertőzés velejárói. A főúr rettegett a haláltól és különösen a vérbajjal járó szenvedéstől. Mindent megpróbált, hogy legalább az állapotát megtarthassa a még elviselhetőség fokán. De a leghíresebb és a legdrágább orvosok is lemondtak róla, gyógyíthatatlannak minősítették és már nem adtak sok időt neki. Ekkor szerzett tudomást a zsidó "csodadoktorról", aki állítólag jó eredménnyel gyógyította a súlyos állapotban lévő szifiliszes betegeket is.
Pénzt nem sajnálva kastélyába hívatta a "csodadoktort", aki megvizsgálta és közölte, hogy egyetlen és utolsó lehetősége a vércsere.

Az orvos egy donorkereső útján eljutott Tiszaeszlárra és az embereivel Solymosi Esztert elhurcoltatta a főúr vidéki kastélyába. A kastélyt kiürítették, csak a legbelső inasa - bizalmi embere - maradhatott ott. A doktor két segéddel előkészítette a műveletet. A kandallóba tüzet raktak, egy magasabb asztalra fektették a kábulatban lévő leányt, és egy alacsonyabb asztalra a főurat úgy, hogy a fejük közel legyen egymáshoz. A főúron eret vágtak, majd egy idő után a donoron is, melyet átvezettek a főúr érrendszerébe. A leány száját és orrát szintén egy csővel összekapcsolták a főúr arcával, hogy annak a leheletét beszívhassa (?). A segédek a kandalló előtt a tűz kisugárzó melegével plédeket melegítettek, melyeket cserélgettek a két emberen. A vérátömlesztés megtörtént, a leány kivérzésével és elhalálozásával ért véget. A nyomokat eltüntették, a holttesttel együtt.

Forrás: http://www.jovonk.info/2011/03/30/solymosi-eszter-rejtelyes-halalaAkik vért sírnak...

Nem átvitt értelemben, hanem igaziból.
Íme, az egyikük: http://static.borsonline.hu/image/article/main/.550x1100/57675.jpg?lavid...

Az orvosok sem tudnak magyarázatot adni arra a különös betegségre, melynek tünete, hogy a páciensek szó szerint vért sírnak. A tudomány eddig három esetet dokumentált: két indiai lányt és egy amerikai fiút.

Az egyik fiatal indiai nőnek sikerült javára fordítani furcsa betegséget. A nőnek gyerekkora óta napjában többször csöpög vér a szeméből. Azonban az ő esetében szülővárosa, Patna, nem közösítette ki, hanem szentként tekint rá. A helyiek szerint Khatoonnak földöntúli képességei vannak, egyesek szerint istennő lakozik az asszonyban.

A vérkönnyező nő persze nem érez magában különleges erőt, és csodákra sem képes. Az újságnak azt nyilatkozta, egyszerűen csak furának tartja a dolgot. „Nem érzek fájdalmat, mikor megtörténik, de mindig meglepődöm mikor látom, könny helyett vér szivárog a szememből.

FORRÁS:http://borsonline.hu/ :))

No, ennek semmi köze sincs a vércsoportokhoz, de szeretem a megmagyarázhatatlan jelenségeket kutatni!A vér mint mikrorendszer

Mi van akkor, ha a vér, mint mikrorendszer, minden információt tartalmaz arról az emberről, akitől a vér származik? Még az is könnyen előfordulhat, hogy azok az információk elraktározódnak a tudatalattijába annak a személynek, aki vérátömlesztést kapott.

A különböző mágiák gyakran "dolgoznak" vérrel, ezért lehetetlennek tartom, hogy nem gyakorol valamiféle rejtélyes hatást a célszemélyre a beavatkozás!A vérátömlesztés érdekes kérdései

Lehetséges az, hogy ha vérátömlesztést kapok akkor a természetem olyan lesz mint azé az emberé akitől a vért kapom?

"Párom világéletében csont és bőr tipus volt.(ÉRtsd 55kiló volt mikor megismertem.)s 185190 cm magas.(28 éves,életerős fiatal ember..) Volt egy műtéte amikor 3 liter vért kapott.Műtét után úgy elhízott hogy csak na.. Most 85-90 kiló körül mozog. Gombát világ életében utálta most a kedvenc kajái közé tartozik. Szóval valami lehet benne"

"Orvosi bizonyíték nincs rá, de én is hallottam már esetektől, amikor szervátültetés/vérátömlesztés után valaki teljesen megváltozott. Nem tudom, van-e valós alapja, lehet, hogy komplett marhaság".

Forrás: http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__egyeb-kerdesek__4959645-lehetseg...

Nekem gyanúsak az ilyen esetek, azért kutakodok!Mivel magyarázható, hogy Jézusnak AB vércsoportja volt?

Kérdezte valaki.

Első reakciók:
"Honnan veszed, hogy AB vércsoportja volt?"
" Vagy unatkozol és viccesnek hiszed magad, vagy nagyon idióta vagy".

De aztán csak beindult az érdemi beszélgetés: http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__6193990-mivel...Melyik a szúnyogok kedvenc vércsoportja?

"Japán kutatók szerint azonban nem csupán a fent említett tényezők számítanak a szúnyogoknál. Úgy tűnik, van valami, amin ha akarnál, se tudnál változtatni: ez pedig a vércsoport. Egy 64 önkéntes segítségével végzett vizsgálat során kiderült, hogy a szúnyogok leginkább a 0 vércsoportot kedvelik. Kétszer olyan gyakran választják, mint az A vércsoportot - mely a legkevésbé kedvelt vérszívó-körökben. A vizsgálat szerint pedig a B vércsoport a második kedvenc a szúnyogoknál. A japán kutatók eredményei szerint ennek oka, hogy a szárnyas vérszívók valamiért erősen vonzódnak az egyedül a 0 vércsoportnál megtalálható H-antigénhez."

Ezt a dalsort csak azért idéztem, mert kislányként szentül meg voltam győződve arról, hogy a szúnyogokról szól:

"Pletykálkodnak, huhognak, megcsipkednek, susognak
Jók lennének nyáron szúnyognak" :)A meddőség (vetélés) mögött is állhat vércsoport ...

... össze nem illése.

Rh-összeférhetetlenség: http://www.babasmamas.hu/hir.php?hir=rh_osszeferhetetlenseg-1616

Az Rh-összeférhetetlenség akár az Univerzum jele (jelzése) is lehet arra vonatkozólag, hogy nem a megfelelő emberrel alkotsz párt. No, ezt nem olvastam sehol, de úgy gondolom, hogy nincsenek véletlenek!Új vércsoportokat azonosítottak

A hír nem friss, hiszen 2012-es, de én még nem hallottam róla.

- Langereis vércsoport
- Junior vércsoport

Pozitív vagy negatív? A legtöbb ember ezekről még csak nem is hallott, pedig ez az ismeret élet-halál kérdése lehet.

Bár a vértranszfúziós problémák a Langereis és a Junior vércsoportok miatt világszerte ritkák, számos etnikum veszélyben van, jegyezte meg Bryan Ballif, a Vermont Egyetem kutatója.

Ennek a két vércsoportnak a molekuláris alapja egészen mostanáig rejtély volt.
Ballif és munkatársai a Nature Genetics februári számában publikálták felfedezésüket a két kevésbé ismert vércsoportért felelős vörösvérsejtek két proteinjéről, az ABCB6-ról és ABCG2-ről.

http://www.medicalonline.hu/gyogyitas/cikk/eddig_rejtelyes_vercsoportoka...

Az én eszemet meghaladja, hogy hogyan alakulhatnak ki új vércsoportok, amikor bizonyított az öröklődésük!?Vajon melyik vért szeretik a legjobban a szúnyogok?Soha ne kerüljön rá sor!

De ha beteg van a családban, akkor jó ezekről a könyvekről tudni!

Dr. Peter J. D'adamo - Catherine Whitney: 4 vércsoport szerinti diéta rákbetegeknek
http://www.libri.hu/konyv/dr_peter_j_dadamo.4-vercsoport-szerinti-dieta-...

Dr. Peter J. D'adamo - Catherine Whitney: 4 vércsoport szerinti diéta szív- és érrendszeri betegeknek
http://www.libri.hu/konyv/dr_peter_j_dadamo.4-vercsoport-szerinti-dieta-...

Dr. Peter J. D'adamo - Catherine Whitney: 4 vércsoport szerinti diéta cukorbetegeknek
http://www.libri.hu/konyv/dr_peter_j_dadamo.4-vercsoport-szerinti-dieta-...Elnézést!

Kedves Admin, ma este rájöttem, hogy jó néhány bejegyzésemet nem jó helyre pakoltam!
A dolog úgy bukott ki, hogy átnéztem a FÓRUM szerkezetét, s megvilágosodtam.

Elnézést!