Életem értelme?

Sziasztok!

Teljesen új vagyok itt, csak nemrég akadtam rá erre az oldalra, remélem a jó témában teszem fel a kérdése(i)met. :)

Nos, egy olyan problémám lenne, amivel már hosszú ideje nem tudok mit kezdeni és egyre jobban nyomaszt, napról-napra hatalmasabb súlyként nehezedik rám, már-már pánikszerűen szeretném megoldani, de nem jutok előre. Ez pedig az hogy megtaláljam az értelmet az életemben, a hivatásomat, a helyemet, egy olyan elfoglaltságot, hivatást, munkát, nevezzük ahogy akarjuk, amibe teljes szívemből, lelekmből belevethetem magam, ami feldob, értelmet és értéket ad számomra és másoknak is, nem mellesleg meg is élhetek belőle. Belefáradtam már abba hogy csak "állásom" van, egy számomra biztos, ámde teljességgel érdektelen munka.
Valójában nincs okom sok panaszra, mert az életem könnyű. Saját lakásban élek, nincs banki hitel, családommal jóban vagyok, munkahelyem biztos, egészséges vagyok, a keresetem átlagos, semmi komolyabb nehézséggel nem küzdök az életem során.

De ez így csak egy nagy állóvíz, fogalmam sincs merre menjek, merre lépjek. Igen, mindig hallom hogy csak csináld amit szeretnél, hogy menj, indulj el a céljaid megvalósítása felé ... no de ha nem érdekel semmi, és nincsenek céljaim? Csak megy a mókuskerék nap mint nap. Ha érdekel is valami délelőtt 10 órakor, délután 5-re már elmegy a kedvem tőle. Tele van az életem félbehagyott könyvekkel, ötletekkel, tanfolyamokkal. Sok mindent tanultam már életem során, de szinte semmit sem fejeztem be, semmiben sem vagyok olyannyira képzett hogy kitörjek ebből amiben most vagyok. Teljesen szétforgácsolódik a figyelmem, pedig igyekszem odakoncentrálni, próbáltam görcsösen, elengedve, hittel, dühösen ... már kifogytam az ötletekből. Már semmiben sem találok örömöt.

Évek óta járok ehhez-ahhoz, gyógyítókhoz, terapeutákhoz, kineziológushoz és mindegyiknek nagyon hálás vagyok, mert rengeteget tanultam tőlük, sokat segítettek, de ez a probléma valahogy nem oldódik meg, csak óránként megy a sok ezer forint. Kezdem már nagyon unni és az első lépést sem látom hogy merre, miként tegyem meg. Ez így, a 30-as éveim közepén járva már kezd eléggé zavaró lenni. Valakinek valami ötlete esetleg hogy mitévő legyek? Köszönöm előre is!! :)