A szerelem bevonzása

Tapasztalataim alapján a legtöbb ember akkor kerül kapcsolatba a vonzás törvényével, amikor problémák adódnak az életükben. Talán ilyen formán hívják be a segítséget az életükbe.

Ez velem is így történt. Két és fél évvel ezelőtt egy 5 évig tartó kapcsolatomnak lett vége. Én ezt úgy éltem meg, hogy egyik napról a másikra ocsúdtam erre. Pedig voltak előzmények, de sajnos, mivel ez előtt egy fél évvel elvesztettem a munkámat egyre negatívabb voltam, persze amúgy sem voltam egy pozitív ember. A legtöbb helyzetre sajnos nagyon negatívan reagáltam. Ebbe az akkori párom beleunt. Rájött, hogy Ő még élni szeretne, mert csak 18 évesek voltunk mindketten, amikor összejöttünk. És mindkettőnknek ez volt az első kapcsolata. De amikor elváltunk akkor azt beszéltük meg, hogy egyszer úgyis újra együtt leszünk majd, mert tudjuk, hogy mi együtt fogunk megöregedni. Én ezek után persze ezt úgy gondoltam, hogy csak egy-két hétig tart majd. Persze ez nem így lett. Sikerült is rövid időn belül új barátnőt találnia magának. De még akkor is tudtam, hogy úgyis visszatalál majd, mert rájön, hogy senki nem olyan jó neki, mint Én.

Ezért le kellett valahogy foglalnom magam. Akkor terápiának is gondoltam, hogy mindegy milyen munkát találok is mindenképpen elvállalom. És találtam is munkát. Utcai standnál kellett könyvet árulnom, télen. De nem érdekelt, mert éreztem, hogy nem véletlenül találtam rá és ment minden olyan könnyen, hogy egyik délután bementem és másnap reggel már mentem dolgozni. És ott találkoztam a Titok könyvvel. Előtte már láttam film formában, de akkor még annyira nem volt rám nagy hatással. Volt munkám, boldog párkapcsolatom. Úgy éreztem felesleges vonzanom, hiszen mindenem megvan. Akkor még nem gondoltam, hogy ezeket meg is kellene tartani, amihez viszont már akkor elkezdhettem volna használni.
De akkor a könyv nagyon nagy hatást gyakorolt rám. Éreztem, hogy nekem most erre van szükségem. Belevetettem magam a témába és nagyon sok könyvet kezdtem el olvasni, amit a munkám meg is könnyített. És folyamatosan jöttek az apró sikerélmények. Eladtam olyan könyveket, amik már nagyon régen ott voltak és mindezt azzal, hogy kicsit több figyelmet szenteltem neki. Nem kellett ajánlanom, csak többet gondolni rá. Nem kell mondanom, hogy szeretett a főnököm.

Kezdett minden jól alakulni. Kezdtek a férfiak is érdeklődni irántam, de én egyikkel sem foglalkoztam, hiszen én a régi páromat szerettem volna visszakapni, és már tudtam, hogy ez meg is lesz, mert kezemben van a recept hozzá.

És valóban kezdtünk egyre többet beszélni újra, találkozgatni, de valahogy neki mindig adódott egy másik, akivel még meg akart ismerkedni. Mindig akkor, amikor én már azt hittem, hogy most már újra itt a mi időnk.
Ekkor eldöntöttem, hogy most már nem akarom visszavonzani magamhoz, hanem csakis a boldogságot. Talán itt ment ki belőlem az összes görcs. És akkor kb. 1 héttel utána odajött hozzám, hogy mi lenne, ha elkezdenénk újra randizgatni, újra megismerni egymást. Mindezt 7 hónap után, amiből 4 hónap aktív vonzás volt!
Szóval újra egymásra találtunk. És mindketten úgy láttuk, hogy jót is tett a kapcsolatunknak a kis szünet, mert jobban tudjuk értékelni egymást. Nagyon boldogok voltunk. Összeköltöztünk és újra közös jövőt terveztünk. Persze adódtak problémák, mint minden kapcsolatban, de mindig mindent átvészeltünk, mert nagyon jól tudtunk kommunikálni egymással. Még két évig.

Egészen mostanáig. 2011. január 9-én újra szétváltak útjaink. Sajnos megint rájött az az érzés, ami két és fél éve. És egy héttel utána neki megint van egy új barátnője, és Én itt vagyok, egyedül.
De most nem akarom visszavonzani magamhoz. Nem bánom, hogy akkor azt tettem, mert 2 évig még boldogan élhettem vele és ezt nem cserélném el semmire. Mert Én mindig is úgy gondoltam, hogy nekem Ő a tökéletes társ. De talán tévedtem. Vagy csak még mindig nem álltunk készen arra, hogy együtt maradjunk. Talán még meg kell tapasztalnunk egy két dolgot, amit együtt nem tehetünk. Vagy talán Ő sosem tudott volna olyan boldoggá tenni, ahogy azt megérdemlem. Vagy én nem tudtam Őt olyan boldoggá tenni. Ezekre még nem tudom a választ, de már nem is keresem.

Most már tudom, hogy csak a Boldogságot kell vonzanom, mert ha nekem Ő a boldogságom, akkor úgyis újra egymásra találunk, ha nem, akkor meg mással leszek boldog.
De egy biztos: Én már most is boldog vagyok! Pedig két hete szakítottunk. Gondolhatnák azt, hogy akkor talán nem is szerettem, pedig nagyon. Mindennél jobban. És lehet, hogy ez is probléma volt. Mert jobban szerettem őt, mint saját magamat. Most pedig én kerültem az első helyre.
Már ez alatt a két hét is nagyon sok mindent tanultam. Megint belevetettem magam a vonzás törvényének mindennapi használatába, mert sajnos mellette nem irányítottam tudatosan az életemet. Talán pont ezt kellett megtanulnom, hogy bármi is történjen velem, ne felejtsem el azt, hogy az életemért csak én felelek, és hogy tudom irányítani. De ezzel mindennap foglalkozni kell, és megéri, mert a vonzás tényleg MŰKÖDIK!

Sziasztok ! nagyon tetszik ez

Sziasztok !
nagyon tetszik ez a történet, és végigolvasva én is megláttam benne a mosatni helyzetemet...3 éve ismertem meg interneten keresztül egy srácot. Már akkor éreztem hogy ez nem volt véletlen és így kellett történnie... Eleinte csak beszélgettünk msn-en aztán mindkettőnknél előjött hogy teljesen egy hullámhosszon vagyunk. Mivel akkoriban nem igazán volt szabadidőnk egyikőnknek sem így nem találkoztunk. Közben ő összejött egy lánnyal de mi ugyanúgy tartottuk a kapcsolatot virtuálisan. Hiába volt barátnője, tudtam hogy nem működik a kapcsolatuk, és valamiért végig azt éreztem (és ő is éreztette) hogy komolyabbat szeretne tőlem. Majd közel egy év után szakított a barátnőjével, és akkor jöttem én a képbe. Másfél évig nem találkoztunk, csak az internet volt az ami összekötött minket, és így tartottuk a kapcsolatot. Egyik nap felhívott és valamiért éreztem hogy aznap le kell mondanom minden programot és találkozni kell vele. Az első randink tökéletes volt. Sokat nevettünk, beszélgettünk, szóval minden passzolt. Aznap össze is jöttünk. 4 hónapig voltam vele együtt mikor egyik nap egy jelentéktelen apróságon csúnyán összevesztünk és szakított velem.
Azóta több mint egy év eltelt, és mi ugyanúgy tartjuk a kapcsolatot, (mivel mindketten sokat dolgozunk van hogy 1-2 hét kimarad) pedig neki van már azóta párja. Volt hogy a barátnőjétől indult haza mikor felhívott hogy benézne hozzám...... Ugyanúgy érdekli hogy mi van velem, és a kémia is megvan köztünk. Lehet hülyén hangzik de olyan mintha valamiféle láthatatlan szál még összekötne vele. Nem tudom elengedni pedig 8 hónapja van párja, ami nagyon zavar, mert én még ugyanúgy szeretem őt ahogy régen. Csak azt nem tudom hogy a srác mit érezhet. Mert ő sem akar kilépni az életemből ahogy én sem az övéből. Mindenki mondja hogy hagyjam már a fenébe és keressek mást, nem érdemli meg hogy szenvedjek miatta stb... de nem megy... egyszerűen érzem hogy Ő az aki kell nekem. Soha nem volt velem még ilyen. Nagyon sokszor elhatároztam hogy kilépek az életéből, nem tartom vele többé a kapcsolatot, és mintha megérezné, újra felbukkan az életemben és megkeres.Mintha egy jel lenne hogy ne adjam fel, várjak még. Nem tudom mi ez, csak azt tudom hogy akárki akármit mondd én tudom hogy Ő lesz a végzetem.
Sokszor van hogy elbizonytalanodom, hisz ott a párja de próbálom bevonzani őt nap mint nap. És a megérzéseim vele kapcsolatban soha nem vernek át. Tudom hogy valamikor lesz még hozzá közöm az életben, és hogy nekem szánta őt az ég....

Kedves m.ma! Szóval nekem is

Kedves m.ma!
Szóval nekem is van egy kis történetem.. több mint 4 évvel ezelőtt egy ismerősöm bemutatott egy srácot.. nagyon helyes és szimpatikus volt. Már akkor Tudtam hogy lesz köztünk valamit. Elkezdtünk beszélgetni.. találkozni majd összejöttünk... de 2 hét után... külön váltak útjaink.. az idő múlásával viszont elkezdtem sokat gondolni rá (talán magamhoz is vonzottam) újra elkezdtünk beszélgetni és 2 év után összejöttünk újra.. nagyon- nagyon boldogok voltunk. másfél évnél jártunk mikor bejelentette, hogy élni szeretne bulizni, nem akarja lekötni magát. Nagyon szomorú lettem kibuktam.. sokat sírtam.. aztán egyik ismerősöm adott egy dvd-t. De tulajdonképpen Nem is foglalkoztam a filmmel... egy nap viszont belenéztem.. akkor "találkoztam" a Titokkal.. És én is úgy gondolom hogy nekünk van még közös jövőnk mi még boldog lehetünk, nem zártuk mi még le. És szeretném magamhoz vonzani, idővel remélem sikerül. Amikor elolvastam a sztoridat.. picit magamra ismertem, és ahogy többször elolvastam még biztosabb vagyok hogy talán nekem is sikerül ami neked.. aztán lehet hogy tévedek de egy utolsó esély szerintem még nekünk is járna!

Hasonló cipőben járok én is,

Hasonló cipőben járok én is, mint te az első szakításnál.(3 év 6 hónapot voltunk együtt)
Másfél hónap sem telt még el, neki azóta új barátnője van, és azt mondja, hogy engem nem szeret.
Eddig görcsösen vissza akartam kapni, de most már csak azt szeretném, hogy boldogok legyünk. Ő is és én is! Hiszek abban, hogy minden úgy történik majd, ami mindkettőnk javára szolgál.
Nagyon fáj, hogy így alakult, sírtam és sírok is még miatta, ha rámtör a fájdalom (sok egyéb csalódás miatt is), de őszintén kívánom neki a boldogságot.
Hiszem, hogy egyszer újra együtt leszünk, hogy életem könyvében visszatér még, de ehhez mindkettőnknek érnie és élnie kell.
Nem akarom, hogy azért legyen vége, mert nincs tapasztalat.
Most csak boldogságot kívánok magamnak és hiszek a Gondviselésben, hogy majd minden a legjobb irányba alakul.
köszönöm az írásodat, megerősített abban, hogy az elengedés, a búcsúzás a legjobb döntéseim egyike volt. :)

Köszönöm szépen. Mindenképpen

Köszönöm szépen. Mindenképpen megéri pozitívan gondolkodni! És sok boldogságot kívánok neked a szerelmeddel! :)

Nagyon tetszik az iras igaz

Nagyon tetszik az iras igaz csak feleve elek egyutt a szerelmemmel sokszor ereztem h elveszitem es mindig csak ojankor kezdtem el a vonzas torvenyevel foglalkozni mostmar mindig fogok es probalok pizitiv lenni e s piztiv dolgokat vonzani h a akpcsolatunk jol mukodjon h meg is tudjam tartani ezt a mese szep szerelmet amit tudatosan a vonzasal teremtetem magamnak.

Új hozzászólás

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges