A baba csoda !

Sziasztok !!!

Mar regota keszülök hogy megosszam veletek az en ki csodamat! Hosszu a törtenetem igy megprobalom egy kicsit rövidre fogni ! En 1999-ben mentem ferjhez es mint minden nö alma vartam a babara !!! De nem jött össze . Teltek multak a honapok es semmi. Elegge elvolta keseredve , tudom pontosan mit erez az aki ezen eppen most megy at ! Szoval multak a honapok es az evek is , semmi ! Ez meg nem volt eleg , meg nyomast is ereztem amikor a ferjem csaladja be-beszolt hogy nem ajandekozok babat a nagyszülöknek ! Szörnyen ereztem magam. Es ez meg nem semmi , az emberek elkeztek spekulalni a hatam mögött hogy (biztosan abortusza volt es ezert nem lehet gyereke) ! Söt ezzel a ferjem csaladja is megvadolt !Senki nem gondolt arra hogy mennyire a földbe taposnak ezekkel a kitalalt vadakkal !!! Orvoshoz jartam en is es a ferjem is es vizsgalatot vegeztettünk , az eredmeny minden rendben ! Ekkor mar 2 ev eltelt ! Ugy döntöttünk hogy lombikbebivel probalkozunk . Szerencsek volt mert eppen abban az idöben a beavatkozast ingyen kaptam. Hat kiprobaltam, es senkinek sem kivanom , nem volt fajdalommentes !!! Haromszor csinaltuk vegig eredmenytelenül ! Feltem az egeszsegem miatt mert inyekcioznom kellet magamat igy hat ugy döntöttünk szünetet tartunk . Ekkor voltam 24 eves . A szünet hoszura sikeredet mert 3 es fel ev telt el eredmeny nelkül . A közerzetem iszonyuan romlot volt es minden roszat es gonosz embereket vozotam be az eletembe . A dolgok odaig fajultak hogy a gyerekeket csak mesziröl türtem meg, meg rajuk is haragudtam . Nem szerettem a gyerekeket a közelemben es nem tudtam semi szeretetet erezni irantuk ! Es itt jött a fordulat !!!!!!!!! Ugy döntötem hogy utoljara probalkozok a lombikbebivel . Orvoshoz mentem hogy erdeklödjek es nagyon rosz hirt kaptam , aminek most mar örülök ! Az orvosom azt mondta hogy megprobalhatom de most mar nem fizeti az allam csak a felet ! Megdöbentem , es kerdeztem hogy mennyit kene fizetni . A orvos azt mondta a felet , a fele egy beavatkozasnak akkoriban 3000-4000 € lett volna . Elkepedtem mert nagyon sokaltam a penzt. Gondoltam ha nem sikerül fucs a penznek ! Ez a hir nagyon fajt . Szomoruan eltavoztam es sirtam , azt mondogattam magamnak hogy most mar tudom hogy gyerek nelkül kell leelnem az eletem !!! Teltek a napok es ugy döntöttem hogy ha mar babam nem lehet akkor legalabb elkenyesztetem magamat . Ellege sporolos termeszetü vagyok de akkor az egyszer ezt is feladtam !!! Elkeztem szebnel- szeb dolgokat vasarolni magamnak es nem gondoltam soha többe babara ! Mar ellegge megtetszet a dollog es egyszer eszembejutott hogy en mar nem is szeretnek babat mert akkor mar nem kenyesztethetem magamat el. Igy telt el 3 honap es ekkor ismertem meg a Titkot ! A testverem a szülinapomra küldöt egy könyvet ( rendeld meg az univerzumtol ) Börbel M.-töl. Elolvastam es sirtam . Egy het mulva feladtam a rendelest es kijelöltem az idöt is . Lehet hogy ez csak veletlen volt hogy az idö is tökeletesen passzolt, amit kijelöltem. Szoval megrendeltem es elfelejtetem . Par heten belöl terhes lettem termeszetes modon , amit nem tudtam 10 hetig mert nem keszitettem tesztet elöbb mert feltem a csalodastol . A 10-ik heten a ferjem ravett hogy tesztet csinaljak es ezt mondta ( Barmi is lessz az eredmeny ugy is sirva fakadsz , de legalabb tudod !)
Ez pontosan marcius 18-an 2006-ban törtent es oktoberben megszületet. Soha nem felejtem el azt a felemelö erzest . Azota mar nagy lett a kislanyom VIVIEN , hamarosan 5 eves lessz ! Azota meg törtent kisebb nagyobb csoda es törtenik folyamatosan . Ha ez nem volt csoda akkor nem tudom mi mas !!!!
Remelem eröt tudtok meriteni ebböl es kivanom hogy nektek is sikerüljön . Ja meg valami fontos !!! A baratnöm is babat szeretet volna es nem sikerült neki mondtam hogy en mit tetten es hogy kenyeztetni keztem magamat es lass csodat fel ev mulva neki is sikerült !!! En 7 evig vartam de megerte , most mar tudom miert nem sikerült nagyon negativ voltam es most pozitivba valtottam a sorsomat !!!
Minden jot nektek is !

Gratulálok

Gratulálok a kislányodhoz. Ki próbálom a módszered, mert én is ugyanebbe a cipőben járok. Tényleg igazad van mindenben amit leírtál. Köszönöm, hogy megosztottad velünk a történetedet, szerintem sokan erőt merítünk belőle. Sok Boldogságot és jó Egészséget kívánok neked és a családodnak.

Van itt esténként egy

Van itt esténként egy interaktív rádióműsor, amit nagyon szeretek. Épp a napokban volt egy telefonáló, aki elmesélte, hogy már háromszor próbálkoztak lombik bébivel - azt elismerte, hogy már ez is szerencse, hogy anyagilag megtehetik, ez sem adatik meg mindenkinek. Szóval az volt a problémája, hogy a sikertelenség miatt elkezdték egymást hibáztatni...
Jó volt olvasni, hogy ti kitartottatok egymás mellett. Szerintem ez volt az elsődleges dolog, amiért végül sikerrel jártatok, csak aztán jött a kényeztetés.:)
Gratulálok Nektek a Csodához és boldog életet kívánok mindnyájatoknak!

hibak.

Bocsanat a helyesirasert . Azert sokat felejtettem itt nemetorszagban ! Ekezet nincs a billentyün ezert is bocsanat !!!!!!!!!!

Új hozzászólás

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges