így lettem milliomos a semmiből

Ez a sikertörténet számomra azért különleges, mert szó szerint a semmiből lett.

2007 őszén munkanélküli voltam. Én választottam, mert jobb munkahelyet szerettem volna, ezért otthagytam a biztos állásomat és munkanélkülire mentem. Elkezdtem agykontrollal programozni az új helyemet, de 4 hónapot kellett rá várnom míg megvalósult és addig munkanélkülin voltam.
Közben persze ábrándoztam jó nagyokat. Nem volt elég, hogy munkanélkülin voltam, adósságom is volt a bank felé, amit jóhiszeműen egyik barátomnak vettem föl, de sajnos ő nem tudta fizetni… Egyik ábrándozásom alkalmával egy könyvből olvasott ötlet alapján a banki hitel havi értesítőjének végén kifehéreztem a mínuszokat és átírtam a végösszeget + 1.000.000 ft-ra. Nagyon tetszett, ez volt az a legnagyobb összeg amit még eltudtam képzelni és hinni abban az anyagi nullában amiben voltam akkor. Telt múlt az idő, közben januártól már az új munkahelyemen dolgoztam, az agykontrollnak köszönhetően 99 %-os pontossággal olyan körülményeket kaptam amilyent programoztam. Időközben egyik rokonunk elhunyt. Apukám után én és a testvérem is örököltünk volna, még másik 3 emberrel együtt. A lakás egy nagyváros igen jó nevű és jó fekvésű utcájában volt, de félszuterén. Mikor elmentünk megnézni, majd hanyatt estünk a látványtól. Mivel a lakója alkoholista volt, az egész egy hatalmas kupac szemét volt. Se gáz, se villany (mind ki volt kapcsolva), csonkig égett gyertyák a bútorokon, vastagon penész a szekrényben és a ruhákon (fűteni nem tudott), a konyhában a hónapokkal ezelőtti ételmaradékkal teli edények belerohadt maradványokkal.
A falakról és a plafonról vastag, fekete pókhálók lógtak le. Szörnyű állapotban volt.
Latolgattuk az esélyt, vajon mennyiért lehet eladni a gazdasági világválság idején, és mennyi lesz a részünk. Időközben két ember lemondott a részéről, egyik a mi javunkra, másik a maradék emberke javára. Fele az övé volt, negyed-negyed pedig enyém és a testvéremé. Anyuval nekiálltunk kiganyézni a lakást. Télen nyitott ablaknál pakoltunk, mert a penészt nem lehetett elviselni. A rokon akié a fele lett volna, szépen kihúzta magát minden munkából. Hiába takarítottunk ki, és volt furgonja, mégis nekünk kellett lomszállítót bérelni és elvitetni a szemetet. Mi takarítottuk ki a lakást, mostuk le a falakt. A rokon csaj a száját jártatta, hogy ő bizony 5 milliónál nem adja olcsóbban, de két szalmaszálat nem tett keresztbe. Meghirdettük a lakást, és jöttek is az érdeklődök, (vonzotta őket a neves környék) de abban a pillanatban ahogy betették a lábukat és meglátták a lakást már mentek is kifelé. Ez így ment pár hónapig. Kb 6-7 ügynöknek szóltunk, egyik sem vállalta el a lakást, mondván nem tudja eladni. Egyik ügynök 300.000 ft-ért vállalta volna. Na akkor gondoltam magamban, hogy ebből elég, eladom én ezt a lakást akkor is! Fogtam a kis füzetemet, fölírtam benne, hogy az xy utcai lakást eladtam, mindenki elégedett volt, az adásvétellel minden rendben zajlott, a pénzt hamar megkaptuk stb… Napközben azon gondolkoztam, hogy hiába van gazdasági világválság és hiába van rossz állapotban a lakás, biztosan van olyan ember, akinek van pénze felújítani és pont ez a lakás kell neki a jó hely miatt. Szerettem ezt a gondolatot és igaznak is éreztem.
Egyik nap a munkahelyemen leültem néhány percre és nem szándékosan, de az eladás körül forogtak a gondolataim. Elképzeltem ezt az embert és azt ahogy boldogan kezet fogunk az ügyvédnél és én rakom el a pénzt. Olyan jól beleéltem magam, hogy mikor magamhoz tértem, és fölálltam, boldogan mondtam a kolléganőmnek, hogy na eladtam a lakást. Erre két nap múlva (füzetbe írástól számítva két hét múlva) jelentkezett egy fiatal ember. Megnézte a lakást, mondtam neki, hogy föl kell újítani stb… Rögtön tett egy árajánlatot. Ennek nagyon megörültem, de kicsit féltem mit szól a rokon aki nem akarta olcsóbban adni a lakást, vajon beleköt-e mikor végre van vevő mindkét fél számára korrekt áron. Ahogy megtudta, ő is nagyon megörült neki, még aznap este megegyeztünk a vevővel. Mint később kiderült, hitelt kellett fölvennie. Mindenki mondta, hogy több hónap lesz. Ám milyen volt a „véletlen”? A szomszédja egy másik város bankigazgatója volt. Így cakum pakk másfél hónap alatt elintéződött minden, és karácsony előtt két nappal megkaptuk a pénzt. Úgyhogy minden szóról szóra a füzetben megfogalmazottaknak megfelelően alakult, mindenki megelégedésére és gyorsan. A pénzt a hitelre fönntartott bankszámlámra utaltattam, arra minek a végét átírtam hónapokkal azelőtt mikor még egy fityingem sem volt. Miután kifizettem a banki adósságomat, maradt kicsivel több mint egymillió forintom a számlán. Később abból csináltattam meg a háztetőnket.
Ez az időszak számomra amilyen nehéz volt, olyan tanulságos.
Végül is a kilátástalanságból és a semmiből teremtettem magamnak munkahelyet, és kaptam meg a vágyott egymillió forintot.
Először kértem, aztán kőkeményen megtettem is a céljaimért minden tőlem telhetőt, és meg is lett minden amire akkor vágytam: munka, kifizettem az adósságomat, és lett egymillió forintom. Így lettem milliomos.

agica72

*v* (ez egy stilizált szívecske)

Kedves Ervin!

Ez nagyon aranyos :)))
Már régen jártam erre, csak most láttam...

Már megérte ma fölkelni :)))

Köszönöm!

Ágnes mágnes!

Könnyű neked,
már a neved
is vonzó,
Csak egy M kell elé,
ha az ember azt meglelé,
máris megjön, mire vártál,
hát engem is rádumáltál.
Vagy hát én is kipróbálom,
és másoknak is ajánlom.

kedves Ágica ! Köszönöm

kedves Ágica !
Köszönöm szépen!!!! :)

Kedves Mindenki, aki írt

Kedves Mindenki, aki írt nekem!

Nagyon szépen köszönöm a jókívánságokat! Nagy örömet szerez nekem az, ha bárkinek is akár csak egy apró kis ötlettel, vagy reménnyel tudok segíteni a saját átélt tapasztalataimmal.

Kedves Milibindi!

Ha le tudsz menni alfába, vagyis eltudsz lazulni, az már jó. Én a te helyedben azt képzelném el, és abba élném bele magam képzeletben, hogy az egyetemre járok. Azt minél részletesebben. Elképzelheted ahogy bemész az épületbe, be az órákra, hallgatod az előadásokat, jegyzetelsz örömmel, szünetekben beszélgetsz a többiekkel, stb... ahogy te az egyetemen tanulásodat szeretnéd. Miközben elképzeled, magadban mondhatsz is hozzá mondatokat jelen időben, pl. xy egyetemen tanulok, nagyon szeretek ezen az egyetemen tanulni, stb... szóval jelen időben mintha tényleg ott ülnél, ott lennél. És azt ajánlott hozzátenni a programozásokhoz a legvégén, hogy ez, vagy ennél sokkal jobb történjen, az történjen ami mindenkinek a legjobb. Én kb így csinálnám.
A lényeg, ha szeretnél valamit, akkor mindig magát a célt képzeld el (ne az oda vezető utat, az majd ki fog alakulni). Ne a fellebezést programozd, persze azért mindent meg kell tenni a való életben, de mikor valamit progizol, akkor mindig magát a vágyott célt kell elképzelni. Az, hogy milyen úton-módon fog megvalósulni úgy sem fogod soha előre tudni, ettől függetlenül tegyél meg minden tőled telhetőt. Gondolatban mindig a célod képzeld el, a valóságban pedig tegyél meg mindent ami tőled telik, beleértve a fellebezést is.

Az agykontrollos progizással elért célok folyamata, az Indiana Johnes filmben (Az utolsó kereszteslovag) látott hídhoz hasonlít leginkább, számomra ez a legszemléletesebb. Mikor Indi ott áll a hídon és nem látja a hidat de lelép a semmibe. Van egy célod, arra fókuszálsz és megteszed a lépéseket és bízol benne, bár még fogalmad sincs hogyan, hogy eléred a célod, és csak lépkedsz tovább (ez a te feladatod). Aztán minden lépésnél megjelenik a híd a lábad alatt (ez Isten feladata). Elindulsz, és minden lépésnél történni fog valami amin tovább tudsz lépdelni. Bár az embernek fogalma sincs róla, hogyan, mikor, mi fog történni, de az események mégis úgy alakulnak, hogy egyszer csak ott vagy és megérkeztél. Szóval én mindenkit csak bíztatni tudok az agykontroll használatára. Bár én sem rendszeresen csinálom, amikor az életemben valamivel nagyon elakadok és nem tudom megoldani, akkor használom, és eddig mindig is segített. Vagy családtagjaimnak segítek vele időnként. Életemnek egy hatalmas ajándéka, hogy elvégeztem azt a tanfolyamot.

Kívánom, hogy sikerrel járj!

Bocsi és azt ésazt képzeljem

Bocsi és azt ésazt képzeljem el alfába,hogy jön az értesítés,hogy elfogadták a fellebezést? Mégegyszer köszi a választ!

kedves Ágica! Gratulálok! Az

kedves Ágica!
Gratulálok! Az agykontrolos programozás hogy csináltad megkérdezhetem? Én sajnos a tanfolyamot nem végeztem el , de az egyik barátnőm mondott egy két dolgot alfába letudok már egy ideje menni, el képzelem a titkos laboratóriumot (ezt a barátnőm mondta) olyan volt pl. küldtem smst előző este de ki volt kapcsolva és másnap reggel alfába kértem h kapcsolja be a teloját és kb 2 perc múlva jött az értestés ,hogy megkapta. Hogy tudok programozni? Nagyon fontos nem fogadák el a kérvényemet az egyetemen , szeretnék megpróbálni fellebezni a döntés ellen , ezt kéne beprogramoznom. Leírni meg azt kell mondjuk,hogy újr az egyetenm hallgatója vagyok és szeptembertől folytatom az egyetemet? Köszönöm a válaszodat !

:)

Ez joooo :)
Nekem 750 000 Euros banko van a penztarcamban ... :))))

Gratulálok

Kedves Ágica!
Ügyes vagy. nagyon tanulságos a történeted. Köszönöm szépen, hogy leírtad. Kívánom, hogy minden kívánságod így teljesüljön. A füzetes dolgot, meg azt, hogy átírom a bankszámla kivonatom végét kifogom én is próbálni. Olyan sok jó ötletet és tanácsot kapok tőletek nap mint nap. Nagyon feldob és felvillanyozza a napjaimat. Köszönöm nektek, mindenkinek. Nagyon Szép, Boldog és Sikerekben és Anyagi Javakban gazdag napot Kívánok neked és mindenkinek a Világon.

Kedves Bobe680317 és Borbi

Kedves Bobe680317 és Borbi Nagyon szépen köszönöm!

Csodálatos!

Kedves Ágica!

Csodálatos teremtés történet! Szívből gratulálok! Megálmodtad, és tettél is érte! Csak így tovább!!!

Borbi

GRATULÁLOK!

Szó szerint alkalmaztad a vonzás törvényét és bejött. A szkeptikus azt mondaná erre : csak mázlija volt.
Te azt mondod a hited segített milliomossá lenni. Álmodj és hittel valósítsd meg! sok sikert kíván egy másik "hívő"

Új hozzászólás

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges