Szerelmi kötés - szerelmi mágia

Aki őrülten szerelmes, az őrültségekre képes!

Olyan dolgokra, amelyek semmiképpen nem sorolhatók az épeszű kategóriába. S mindez csak fokozódik, ha a szerelem lánca valamiért szétszakad, elszakad.
A kétségbeesett fél, amikor veszni lát mindent, akkor a mágiázástól sem riad vissza, mert lényegtelenné válik számára, milyen áron, hogyan, de vissza akarja kapni a kedvesét.

A „cél szentesíti az eszközt”- szerelmi állapot bár szélsőséges, elítélendő, de egyáltalán nem ritka.
Higgyétek el, sokan megpróbálkoztak már az idők folyamán, illetve próbálkoznak manapság, a 21. században is ilyen módon visszaszerezni elveszített kedvesüket.
Vannak, akik szakavatott „boszorkányokhoz”, jósnőkhöz fordulnak, és vannak, akik maguk próbálnak „varázsolni”.

Ha valakiben megszületik az elhatározás, azt az ehhez hasonló bölcsességek már nem riasztják vissza:

- Senkit nem birtokolhatsz!

- Ha a kapcsolatotok az égben köttetett, akkor nincsen szükséged semmilyen szerelmi praktikára, mert ha a sors neked rendelte, akkor előbb vagy utóbb, de visszatér hozzád!

- Mit akarsz tőle, ha ő már nem akar téged? Ha igazán szereted, akkor tiszteletben tartod a döntését, és hagyod, hogy boldog lehessen valaki mással!

- Gondolj már bele, te mit szólnál hozzá, ha valaki ugyanezt tenné veled és összezavarná a kiegyensúlyozott, boldog párkapcsolatod!?

- Nem tehetsz ilyet azzal, akit szeretsz, mert ez az egyik legnagyobb önzőség a világon! Szerinted születhet egy ilyen cselekvésből őszinte, tiszta szerelem, megbecsülés, és meghittség? Aligha!

- Ez a sértett egód játéka, amely birtokolni akar, és arra biztat, hogy foszd meg a másikat a szabad akaratától! Az ilyesmi sohasem vezethet jóra, mert csak egy kikényszerített, kierőszakolt, bilincsbe vert kapcsolatot eredményezhet!

- Vigyázz, mert a tűzzel játszol! Az ilyesmi akár örök érvényű is lehet, és később magad sem tudsz szabadulni abból a csapdából, amelynek köteleit a mágia segítségével fontad! Ezzel a cselekedettel megfosztod magad, és a másik felet is attól, hogy önmaga lehessen!

- A fekete mágia minden esetben súlyos, elkerülhetetlen karmikus terheket ró a felelőtlenül mágiázó ember lelkére, amelyet célszerű elkerülnöd, mert a következő életeidben óriási „pofonok” formájában visszakaphatod!

Megmondom őszintén, én nem látok ilyen sötéten!
Mert a külső erők, - a mágia által segítségül hívott szellemvilág, nagyon bölcsen csakis azok között engedi, engedélyezi megvalósulni ezt a jellegű kapcsolatot, akiknek megítélésük szerint is, dolguk van egymással.
Soha nem adják „áldásukat” egy olyan kötésre, amely bármelyik félnek tönkreteheti az életét.
A sikertelen szerelmi mágiáknak pontosan azaz oka, hogy az égiek részéről nem kap támogatást, vagyis nem kap zöld utat. Ha az a bizonyos „ajtó” zárva marad, akkor azt legnagyobb boszorkányok, jósnők sem tudják kinyitni, semmiféle praktikával, és semmilyen ördöngös bűbájjal!

Mert ha a két fél között nincsen olyan érzelmi szál, amely kölcsönös, akkor nincs mit összekötni, és nincs mit megerősíteni. A sikeresség záloga, hogy bizonyos szinten az a másik is „beleegyezzen” a szerelmi kötésbe, ha másképpen nem, akkor tudat alatt.
Ezért a csacska lányok hiába keresik fel a leghíresebb mágust, és hiába próbálják magukhoz láncolni valamelyik sármos hollywood – i filmsztárt, az teljességgel kizárt, hogy sikerüljön, az előbbi okok miatt.

Hű, hosszúra sikeredett ez a bevezetés, így meglehet, hogy aránytalan szerkezetű lesz a bejegyzésem, de oda se neki, hiszen nem egy ezoterikus diplomamunkának szánom! :)

Amit most elmesélek, az valóban megtörtént! Semmit sem teszek hozzá, és nem is veszek el belőle.

Maggie, aki mellesleg a legjobb barátnőm, hetekig könnyivel áztatta napközben az arcát, éjszaka meg a párnáját, mert akit szeretett, az elment, de úgy, hogy még életjelet sem adott magáról.
Kapkodott ő fűhöz, fához, de mégsem szaladt „boszorkányhoz”, hanem úgy döntött, maga veszi kezébe sorsát. Hosszasan tanulmányozta a mágia „szakirodalmát” és megnyugodva tapasztalta, hogy a praktikáknak gazdag tárháza áll a rendelkezésére, mert a titkos szertartásrecepteknek, leírásoknak tömkelege kering a neten. Általában piros gyertyásak, piros selyemszalagosak, némelyik rózsaszirmokkal, varázsmondókával kiegészítve, valamelyik meg anélkül ígéri biztosra a mágiázónak: a nagy visszatérést, és az újra fellángoló, örök szerelmet.

Barátnőm végigolvasott jó néhány leírást, de közben a fejét ingatta:

- Nem! Ezek csupán délutáni limonádék, nekem sokkal komolyabb, sokkal erősebb varázslatra van szükségem ahhoz, hogy garantáltan visszatérjen hozzám!

Végül a választása egy ősi woodoo szerelmi kötésre esett.

Állati eredetű vér, a kedves körömdarabkája, hajszála, vagy személyes tárgya! – olvasta az útmutatásban, amit rögtön félre is dobott, mert azok egyikét sem birtokolta.
Addig törte a fejét, amíg gondolt egy merészet: abból fog „főzni”, amije van.
A fiók mélyéről elővette a hűtlen férfiú féltve őrzött fényképét, kézírásos levelét, majd saját hajából lenyisszantott egy hosszú tincset.

A bábukat fehér krepp – papírból készítette: egy lányt és egy magasabb fiút. A gombóccá összegyűrt kézírásos levél adta meg a férfiú szép fejformáját. Kedvesének fényképét körbevágta és arcot ragasztott belőle.
Kérem szépen, az a bábu megszólalásig hasonlított az eredeti fickóra!
Nyúlánk volt és vékony, a jól ismert arcvonásokkal. Az élethű tekintetébe szinte percekig bele is feledkezett barátnőm, mielőtt folytatta volna a munkát.

A Maggie - bábu hajkoronája szinte valóságosra sikerült, hiszen az ő levágott hajtincseiből készült.
A két elkészített bábut egymás mellé rakta, és a kezeiket összekötözte piros színű cérnával, jó szorosan, annak rendje- módja szerint. Olyanok voltak azok, mintha kéz a kézben sétálni indulnának.
De mindezt még kevésnek találta, ezért piros filctollal a bábuk testére, mellkasára felrajzolta a szimbolikus szív jelecskéket, és a két egymásért „dobogó” szívet, - biztos, ami biztos alapon, - többszörösen összekötötte a piros színű fonallal.

Ezután vette kezdetét a legapróbb részletekig megtervezett és kivitelezett mágikus ceremóniája.
Gyertyát gyújtott, és hangosan mormolni kezdte azt a varázsmondókát, igét, amelynek a szövegébe belerejtette, beleépítette saját neveiket is.

- Félelmetes volt! – mesélte másnap, - mert az a gyertya úgy lobogott, ahogyan még soha! Szinte érezni lehetett, hogy valami megmozdult a levegőben, s attól a valamitől a gyertyám lángja őrült táncot lejtett.

Azt gondolom, annyira bízott varázslatának sikerében, hogy ő azt látta, amit látni akart, de igazából semmi különleges nem történt, és főleg nem természetfölötti.
Ebben engem igazol, hogy az imádott férfiú azóta sem tért vissza, pedig a ceremónia ideje óta már elég sok víz lefolyt a Dunán.

Miután elmesélte, halkan ennyit szóltam: Maggie, gondolkodj, ha ő viszontszeretett volna téged, akkor nem lett volna szükséged bábukra, gyertyára és semmilyen mágiára, mert te varázsoltad volna el őt, a személyiségeddel, a mosolyoddal és a szerelmeddel! Valószínűleg nem voltatok a sors által egymásnak rendelve, és ezt jobb, ha tudomásul veszed!

Fájdalom tükröződött a szemében, ahogy összeszorított ajkakkal némán rám figyelt. Aztán nemcsak az ő szeméből, hanem az enyémből is kicsordult egy könnycsepp.

Nem értett meg, … s még mindig visszavárja!

*
Ti hisztek abban, hogy mágiával bárki is magához tud láncolni valakit?

Át tudjuk-e vinni az akaratunkat másokra? Elég valamit nagyon erősen akarni ahhoz, hogy megtörténjen?

„Akarom – mindenáron!” – tanítja a vágyak realizálásának legegyszerűbb módszerét a Titok című bestseller.
Akkor miért nem sikerült Maggie –nek?A "mindig jön egy jobb" hite majd megtart :)

a szürke és nehéz mindennapokban, amit Secret Admin egyértelműen megígért nekem, illetve nekünk!"Azért ez egy újabb próbálkozást még megérne!"

Sikerült meggyőznöd, kedves Kleopátra, :) ezért igyekszem minden erőmmel az új célpontra koncentrálni! Begyűjtök majd tőle valamiféle személyes tárgyat, :) hogy semmiképpen ne tudjon kicsúszni a karmaim közül! :)

Persze neki arról még sejtése sincs, hogy hamarosan belém szeret, :) de ez nem lehet kérdéses és kétséges! :)Tegnap meggyújtottam egy fehér színű gyertyát

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/9f/b6/fa/9fb6fa0f1e349c81...

Előtte egy A/ 3-as méretű fehér papírlap tetejére felírtam a kérésemet:
A ROSSZAKARÓM SZEMÉLYÉRŐL SZERETNÉK INFORMÁCIÓKAT!

Ezt követően két oszlopba felírtam a lehetséges válaszokat:
- ismerem …………….. nem ismerem

Ha ismerem:
- személyesen ismerem …. .... csak virtuálisan ismerem
- férfi ………………………….. nő …. stb.

Ezután a fehér porcelántányéron égő gyertyát a lap közepére raktam, hogy a feliratok és a gyertya energiái kapcsolatba tudjanak lépni egymással. Pár percig vártam, majd a gyertyát a kérésem fölé helyeztem, az ujjaim közé pedig egy ceruzát fogtam, de nem úgy, ahogyan írni szokásom vele, hanem csak lazán lógatva, akár egy ingát.

Kérdeztem, aztán megvártam, hogy merrefelé indul el (leng ki) a ceruza a lap fölött.

Végeredmény:
A ROSSZAKARÓM egy nő, akit bár személyesen is ismerek, de nem tartózkodik a közvetlen környezetemben, vagyis nem szoktam vele találkozni.

Vajon igaz lehet ez?
Hm, erről sejtésem sincs… de tegnap délután ezeket a válaszokat kaptam!

Ez azért roppant érdekes, mert eddig egyértelműen pasira tippeltem…A lentieket vedd viccnek...

mert akit csak mágiával lehet megszerezni, azzal nem érdemes foglalkozni!Azért ez egy újabb próbálkozást még megérne! :)

"Ja, és az új lovagjelöltem se szaladgál utánam, :) úgyhogy nem kell senkinek se tartania attól, hogy a következő 6 évben meg róla írok itt egy regényt!"

Hogyan lehetséges az, hogy nem szaladgál utánad? :)
Pipacs, vedd elő a Mágia Nagykönyvét, :) ami már régóta a polcodon porosodik, :) és az új lovagjelöltedre küldj bűbájt! :) Persze csakis azért, hogy végre olvashassunk már itt tőled valami újat is!

Szegény pasi sehogy se értené, persze csakis a sikeres szerelmi mágiádat követően, hogy miért gondol folyton csakis terád!?

:D

A lényeg az, hogy VÉGRE VAN EGY ÚJ CÉLPONTOD ... a többi pedig számodra gyerekjáték! :)Nincs kedvem senkiről és semmiről beszélni….

hiszen értelmetlen szócséplés az egész!

Hogy esténként miképpen érzem magam, azt csakis én tudom, és hogy reggelente miképpen indulok neki egy-egy napnak, az az én dolgom, nem tartozik senkire. Az emlékkönyvemet se tudom már lapozgatni, hiszen valakik összetépték és összefirkálták… a jelenem pedig oly sivár, hogy arról nincsen mit közreadnom!

Remélem, hogy a „jóakaróimnak” roppantul elégedettek önmagukkal és ezzel most sikerült örömet szereznem nekik!
Szép álmokat kívánok mindenkinek!

**
Ja, és az új lovagjelöltem se szaladgál utánam, :) úgyhogy nem kell senkinek se tartania attól, hogy a következő 6 évben meg róla írok itt egy regényt! :):)

Pipacs a múltnap megmutatta nekem az utcán, hogy újabban melyik pasi tetszik neki ... és leesett az állam a csodálkozástól, mert egyértelműen bebizonyosodott, hogy az ízlése az 100 százalékos kifinomultságú!

Szerintem is legalább annyi esélye van annál a pasinál, mint amilyen Ádámnál volt ... vagyis semmi! :):)

Célszerű a műholdas lovagomnak a jövő hétre szabadságot kérni, :) aztán a monitora előtt ülni éjjel és nappal, mert az elcsábításomnak nagy esélye van! :)*

A titkaimat soha többé nem adom itt közre! :) Miért? Hogy ne tudjon rólam senki semmit!:)

Pipacs e-mailben megírta nekem, hogy az a pasi - akiről lentebb regélt - megütötte a magassági mércét, ezért Ádámnak befellegzett! :D

Ádámkának így már csak 2 lehetősége van:
- gyorsan bejelentkezik Pipacsnál,
- vagy lenyeli a békát! :)

Na, ezen még én is kacagtam!Se bú, se kár, hiszen senki nem pótolhatatlan!

Nem tartom valószínűnek, hogy Pipacs visszatér még ide, de majdcsak megleszünk nélküle is! :)
Szegény Ádám hiába ül egész este a monitora előtt, :) mert üzenetet itt már soha többé nem olvashat tőle!

Se bú, se kár, hiszen senki nem pótolhatatlan!
Szép álmokat kívánok mindenkinek!
http://img5.lapunk.hu/tarhely/tanitoikincseim/galeria/784728.jpg*

A lenti soraimat csak viccnek szántam, amiért ne haragudj, hiszen Te is tudod, hogy esze ágában sem vagy!

Szép álmokat mindenkinek!:)

Pipacs, tudod, hogy Ádám csak igen ritkán van humoros kedvében, ezért ne fenyegesd, :) mert szíjat hasít a hátadból! :)

Ilyet mertél neki írni?
"Ádám, véged van ám, mint a botnak, mert kinéztem magamnak egy olyan új pasit, akinél legalább olyan esélyes vagyok, mint nálad!"

A bátorságod határtalan! :)
Biztosan mások, szegény ártatlan személyek is megitták a levét a féltékenykedésének. :) Rájuk nem gondolsz? :) Egyébként sem egy habos piskóta típusú pasi, :) te meg a meggondolatlan üzeneteiddel még morcosabbá tetted a napjait! :)

Még elképzelni se jó, hogy az üzeneted elolvasása után hogyan szórt szikrákat a szeme! :):)

Ó, ezt nagy ostobaság volt bejelentenem, :) mert Ádám mindent ki tud ám nyomozni, :) ezért szegény jelöltem igencsak megütheti a bokáját!

"Ádám, véged van ám, mint a botnak, mert kinéztem magamnak egy olyan új pasit, akinél legalább olyan esélyes vagyok, mint nálad!"

Nyugi, drágám, :) még nem találkoztam ám vele!
Tedd le nyugodtan a kezedből a puskát, :) hiszen oly ártatlan szegény pasi, mint a ma született bárány!:)

Ha a pasi véletlenül alacsonyabb, mint én, akkor sajna számításba se jöhet, de remélem, hogy megüti a mércét, amikor a magasságtesztet megejtem!

Jaj, még a templomból is kiszaladsz, drága Ádám, ha ezt elolvasod! :DNe várd a májust, kedvesem!

Ádám, véged van ám, mint a botnak, mert kinéztem magamnak egy olyan új pasit, akinél legalább olyan esélyes vagyok, mint nálad! :D

Sajnálom, hogy ezzel a bejelentésemmel most tökre teszem az egész napodat, :) illetve a húsvétodat is, de nem árulok zsákbamacskát! :)

Ami számodra esetleg még megnyugtató lehet, ej, csupáncsak annyi, hogy a fondorlatos behálózási, pasifogó stratégiám még igencsak nyers állapotú, illetve csiszolatlan, vagyis komoly finomításokra szorul, :) de reménykedem benne, hogy az illető nem olyan kemény dió, mint Te! :)

Úgy sejtem, hogy ezzel most baromira megleptelek, :) de ácsorogtam már éppen eleget az ablakod alatt!

Ne várd a májust, mert számodra közelít a tél, ne várd a májust, kedvesem!
Zorán & Bródy János - Ne várd a májust: https://www.youtube.com/watch?v=ZahB_RMdrAg

A dalnak csupáncsak refrénjét küldöm neked, illetve ezt a sorát: „ijesztő szelek fújnak, kedvesem, nem hoznak több tavaszt el fényesen!”Mindegy, hogy mi az ára...

Amióta "apámra" bíztam az ügyet - annak reményében, hogy már újjászületett és közöttünk van- egészen megnyugodtam, mert Ő részrehajlás nélkül igazságot fog szolgáltatni!

Persze a szerelmi mágiázásomra bizonyára nem lesz büszke, de az csupáncsak "játék" volt, hiszen nem sikerült!
Ha még nem született újjá, akkor a túlvilágon sereget gyűjt, amivel tutira megtámadja Ádámot!

Apám, mindegy, hogy mi az ára, mi lesz a következménye, de tedd meg, amit jónak látsz!
A tegnapi kijelentésemet tartom: "nem óhajtok Ádám "pajzsa" lenni tovább, ami azt jelenti, hogy nem védem!

Számtalanszor megtettem a valóéletben és próbáltam felmenti önmagam előtt is, de ennek már vége!
Mozgósítsd a szellemi világot, ha nem vagy még közöttünk!

Induljatok mihamarabb útra és én még gondolatban sem állok közétek!Újhold van, amely bizonyára támogatja a varázslásokat

mágiákat, de engemet már ez sem érdekel. Ha Újhold van, akkor Újhold van... nem nagy szám, nekem nem oszt, nem szoroz. Volt már máskor is, és lesz még ezután is, úgyhogy nem maradok le semmiről, ha a mostanit kihagyom.

Varázslatosan szép álmokat kívánok mindenkinek!Szerelmi mágia

A hóemberes szerelmi mágia saját ötletem, ezért a másolása, más weblapokon való közreadása, csakis a thesecret. hu portál engedélyével lehetséges! :)

https://thumbs.dreamstime.com/z/snowman-couple-love-christmas-outdoor-de...
https://thumbs.dreamstime.com/z/snowman-couple-winter-christmas-outdoor-...

1. Építs két hóembert, ami téged és a kedvesedet szimbolizálja!
2. A hóember fejének közepébe rejtsd el (gyúrd bele a hógömbökbe) egy picike papíron a neveteket és a fényképeteket!
3. Az „arcotokat” készítsd boldogságot sugárzó mosolygósra!

4. „Kitartunk egymás mellett jóban, rosszban, hóban és fagyban … és tavasszal a lelkünk eggyé olvad a közös víztócsában. Ezek a vízcseppek – bár részt vesznek a víz körforgásában- örökké együtt maradnak, amíg világ a világ!”

Ezt a mondókát naponta ismételd el a hóemberek előtt! :) A működésére garanciát vállalok! :)

(Ha hiszitek, ha nem, ettől még nagyobb marhaságok, badarságok is olvashatók más weblapokon)

Az ötletem engedély nélküli felhasználása jogi következményeket vonhat maga után! :)Kedves Egyszerencséssz..!

Köszönöm azokat a hasznos információkat, amik másoknak is sokat segíthet, illetve hasznára válhat! A nyíregyházi jósnő létezéséről eddig nem tudtam: http://www.ametiszt.atw.hu/
Nem lakom túlságosan messze tőle, de engemet már a szerelmi praktikák nem érdekelnek, hiszen nincs kiért, nincs miért beavatkozást, tisztítást kérnem.

A régi szerelmemről ez a véleményem:

„Ha valaki elment, ne hívd többé vissza,
A megsárgult emlék nem lesz többé tiszta.
Ha valaki elment, és el tudott menni,
Nehezen akarva, de el kell feledni” (Alexandre Dumas)

… új pasit meg már nem óhajtok meghódítani!

A szerelem nagy „színpadáról” eléggé csúfosan vonultam le, amire jobb nem emlékezni, a múltat nem bolygatni! Voltak új reményeim, de a „Rendező” arra a színpadra engemet már soha többé nem engedett vissza.

Mostanság pedig már úgy érzem, hogy még felkérésre sem vállalnék ott szerepet, mert mindennek megvan… és megvolt a maga ideje.

Örülök, hogy neked sikerült! Gratulálok a kislányodhoz és a boldogságodhoz! További sok örömöt, boldog éveket, boldog évtizedeket kívánok neked, nektek!Szerelmi Mágia

Nem szoktam forumozni , sem hozzászolni csak véletlenül keveredtem most ide . A női portálon a cikkeket szeretem olvasni . De ahogy most beleolvastam itt , a szerelmi mágikus fórumba , szeretném megirni az én titkos kis történetem. Amit még a legjobb barátnőmnek sem mondtam el! Szóval pár évvel ezelőtt amikor a vőlegényem egy évtized után hirtelen egyik napról a másikra elhagyott -az esküvő előtt par nappal , váratlanul minden ok nélkül - az öngyilkosság szélére kerültem. Akkor fordultam az ősi erőkhöz, szakemberhez , pedig nem hittem benne sosem . Szerelmi Mágiákat , Varazslatokat csináltattam Ametiszt Mágus Jósnővel neten honlapja : www.ametiszt.atw.hu . Itt találtam rá . Véletlen. Azt hogy milyen tipusu mágiákat ,szerelmi kötést vagy harmonizációt csinalt e ? nem tudom, nem értek hozza . De nem használtunk vért , babákat és tűket , amik a fekete mágia eszközei azt olvastam es veszélyesek. Ametiszttel fényképek alapján , adatokkal , skypon és telefonon együttműködve , közös folyamatos angyali munkával , oldásokkal , tisztitasokkal , vonzásokkal értük el hogy egyre jobban lettem én is valtoztam , fejlődtem és erősődtem. Lassan a vőlegényem is visszatért hozzám, mindig ő keresett és sokkal megertőbb és jobb ember lett a mágiáktól mint valaha azelőtt. Par hónap mulva összeházasodtunk és közös házat is vettünk . Hamarosan megérkezett az égi áldásunk is a kislányunk már 2 éves!!! Szerelmünk pedig töretlen! Szóval azóta hiszek a Mágiákban !

Távban is működtek a mágiák , nem számitott a távolság .Ilyen logikával próbáltam feltörni a lenti kódot :)

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSUL6KFXUoGUk4iJKgZ...

A Caesar-rejtjelezés az egyik legismertebb titkosítási módszer, ami Caesar-rejtjel egyszerű betűhelyettesítésen alapul. Egy megadott kulcsértékével arrébb lévő betűvel helyettesítjük az adott betűt.Nagy kódfejtő vagyok...:)

de ebből semmit sem tudtam kihozni! :)
jay452996847

A "j" betű után "k" van.
Az "a" után "á"
Az "y" után: "z" , de a "káz" is egy értelmetlen szó. :)

Utána összeadtam a számokat, de azok összege sem változtatott azon, hogy megfejthetetlen a fenti "titkos írás".A "jay" jelentése is roppant érdekes! :)

Ha hinni lehet ennek a szótárnak! :) http://topszotar.hu/angolmagyar/jay

Kérem az e-mail cím küldőjét, hogy módosítsa számomra úgy a címét, hogy valamire emlékeztessen, mert egyébként nem írok! :)Ó, ez bizonyára Mágus uram titkos e-mail címe...

ahová várja az üzenetemet! :) Hm, végre beszélhetek vele privátban is!? :)

beküldő: Sjcg123 | 2016. december 19. hétfő - 09:20 Új
Sjcg123
jay452996847@gmail.com

A számsor és a betűk nem emlékeztetnek engem semmire, pedig ez alapvető feltétele volna annak, hogy elhiggyem!Sjcg123

nike boty dámské
toms shoes outlet
nike jordan shoes
sac coach soldes
canada goose jackets for women
nike shoes
cheap air max outlet
portafoglio michael kors
michael kors handbags on sale
longchamp tote bag
Nike Air Max Cheap
23 is back
Ugg boots Sale
Boutique Ugg
nike joggesko
Coach Bags On Sale
Adidas Superstar
newest lebron shoes
botas de futbol
air force one pas cher
Ugg Button
air jordan
new yeezy shoes
uggs outlet
Jordan Store
Michael Kors Handbags Discount
Moncler Sale
ugg boots for women
goedkope nike air max
Air Jordan News
Chestnut Ugg Boots
Nike Black Friday
ugg clearance
pandora outlet store
Michael Kors handbag discount
nike air max running shoes
Moncler Outlet Online
hogan rebel donna
cheap nike air max
michael kors bags outlet
moncler coats for women
Uggs Pas Cher Soldes
australia uggs outlet
Nike Air Jordan 11
nike sportschuhe
cheap christian louboutin
Timberland skor
Boty Nike Air
hogan scontate
Bottes Ugg Pas Cher
Soldes Ugg
Ugg Pas Cher Femme
cheap uggs
Cheap Michael Kors
Lebron 13
toms sale
Canada Goose Outlet
zapatillas running
Negozi Pandora
Anelli Pandora
Chaussure Nike Pas Cher
Michael Kors handbag on sale
cheap uggs for women
nike air
reebok running shoes
australia uggs outlet
Jordan Schoenen
Pandora Beads And Charms
Womens Ugg Boots
Doudoune Moncler Pas Cher
cheap real uggs
Moncler Jacket Womens
fitflops sale uk
Jordan Sneakers For Sale
pandora online
canada goose sale online
pandora rings
ugg store
Uggs Outlet Store
nike mercurial soccer cleats
chaussure basket homme
Nike Air Max 90
Chaussure Nike Air Max Pas Cher
canada goose jackets on sale
tru religion jeans
Canada Goose Sale Outlet
pandora beads
abercrombie and fitch store
longchamp bags on sale
chaussures nike pas cher
nike damenschuhe
Ugg Femme Pas Cher
nike air schuhe herren
Air Max Sneakers
Cheap Stone Island Jackets
Ray ban sale online
uggs for cheap
nike air jordan pas cher
pandora jewelry store
Original Ugg Boots
zapatos de futbol nike
converse store
Ugg Classic Tall
Nike Pas Cher Homme
Uomo Hogan
official NHL jerseys
Doudoune Femme Pas Cher
Moncler Store
Canada Goose Outlet
coach factory outlet online
Ugg Outlet Online Store
Doudoune Moncler Solde
Toms Shoes For Women
chaussure Nike homme
Michael Kors
pandora bracelet charms
nike schuhe günstig
nfl store
christian louboutin outlet
Air Max For Sale
scarpe hogan outlet
Nike Factory Store
Ugg Homme Pas cher
sac a main michael kors
Nike Store
Nike Air Sneakers
religion store
Doudoune Moncler Site Officiel
pandora charm bracelet sale
huarache sneakers
ugg outlet online
Sheepskin Ugg Boots
Nike Online Store
adidas outlet stores online
womens nike air max
Adidas Shoes Discount Marketplace
Orecchini Pandora
adidas kläder
vans shoe store
ugg boots classic
zapatillas nike baratas
Air Max Femme Pas Cher Soldes
moncler outlet
retro jordans for cheap
Nike Pas Cher Femme
moncler girls
Nike Zapatos
Doudoune Femme Pas Cher
ugg boots outlet online
Canada Goose Official Site
scarpe nike
prada outlet
Canada Goose Coats For Men
nike chaussures
Botte Ugg Femme
nike sneakers
adidas store
Nike Air Max Soldes
Canada Goose Outlet Store
Doudoune Moncler Pas Cher
new jordan releases
adidas outlet
ugg factory outlet
Veste Moncler Pas Cher
Jordan Future
canada goose jacket outlet
Sneakers Nike
chaussures de foot pas cher
zapatilla adidas
Toms Outlet Online
Canada Goose Womens Coats
Ugg Noir Pas Cher
Nike Air Max Boutique
hyperdunk 2014
Stone Island Outlet
Oakley Sunglasses Cheap
Veste Moncler Femme
louboutin heels
nike free
nike sportschuhe damen
ugg boots cheap
uggs for women
Bottes Ugg Femme Pas Cher
Michael Kors Outlet
moncler jacket sale
Pandora Official Website
Soccer Boots Outlet nike
Ugg Grise Pas Cher
nike tn pas cher
canada goose online store
běžecké boty nike
Air Huarache
adidas schoenen
Oakley Outlet
new pandora charms
canada goose coats
nike sb stefan janoski
Moncler Soldes
ray ban wayfarer eyeglasses
billige nike sko
Air Max Femme
Air Max 90
Ugg Boots On Clearance
Air Jordan Release Date
1219SjcgSjcg123A mágiázásom kudarca borítékolva volt

- Zöld utat adsz Secret Adminnak? Na, majd adok én neked olyan zöld utat, hogy belezöldülsz! :) Ezt Ádám dünnyögi, amikor a másik lapon szembesül az Adminnak címzett irományommal. :)

Ja, most látom, hogy nem ez a téma, :) hanem a szerelmi kötés!

Azt írja az egyik Mágusnő:
Annak a költsége, hogy megnézzem érdemes e a szerelmi kötést csináltatnod X Ft. Ha az elemzésem során az derül ki, hogy rajtad (vagy a célszemélyen) átok, rontás, démon, ráolvasásféle van, akkor nincs értelme a szerelmi kötést elvégezni, mert úgysem fog működni.

Ajjaj, Ádámon tutira volt átok, rontás és talán még démon is, mert tőle ördöngösebb fickót nem ismerek! Ha így nézem, akkor a mágiázásom kudarca borítékolva volt!A varázserejét tesztelte

Ádám ma hajigálni fogja otthon fejszét, mert féltékeny lesz Adminra, amikor a hozzászólásaimat elolvassa. Meggyőződésem, hogy abban a külön lakrészben, ahol dolgozik, egyszerre 2 laptopot használ. Az egyiken ír, a másikon meg a thesecret.hu portált fürkészi. :)

Egyébként egyre inkább az a meggyőződésem, hogy az én szerelmi mágiázásom sokkal későbbi, mint az övé. Azt nem állítom, hogy komoly, tartós kapcsolatra vágyott velem, amikor belenyúlt a dolgokba, csak azt, hogy a varázserejét tesztelte, ugyanis tesztek nélkül nem tudhatta volna meg, hogy mire képes, milyen erősek az adottságai.

Mit mondana Ő most erre? Talán ezt:
- Pipacs, a nyakadat kitekerem!Az ellenkezőjéről senki sem tud meggyőzni :)

Mivel Ádám az ügyes, tehetséges jelzőket a nevem mellé biggyesztette, az ellenkezőjéről senki sem tud meggyőzni. Ha egy olyan kacifántos, ördöngös fickó, amilyen Ő volt, engemet kiválónak minősített, létezhet- e olyan személy, aki az Ő szakértelmét kétségbe vonja? :) Ha igen, akkor nyugodtan reklamálhat nála! :)