Szerelmi kötés - szerelmi mágia

Aki őrülten szerelmes, az őrültségekre képes!

Olyan dolgokra, amelyek semmiképpen nem sorolhatók az épeszű kategóriába. S mindez csak fokozódik, ha a szerelem lánca valamiért szétszakad, elszakad.
A kétségbeesett fél, amikor veszni lát mindent, akkor a mágiázástól sem riad vissza, mert lényegtelenné válik számára, milyen áron, hogyan, de vissza akarja kapni a kedvesét.

A „cél szentesíti az eszközt”- szerelmi állapot bár szélsőséges, elítélendő, de egyáltalán nem ritka.
Higgyétek el, sokan megpróbálkoztak már az idők folyamán, illetve próbálkoznak manapság, a 21. században is ilyen módon visszaszerezni elveszített kedvesüket.
Vannak, akik szakavatott „boszorkányokhoz”, jósnőkhöz fordulnak, és vannak, akik maguk próbálnak „varázsolni”.

Ha valakiben megszületik az elhatározás, azt az ehhez hasonló bölcsességek már nem riasztják vissza:

- Senkit nem birtokolhatsz!

- Ha a kapcsolatotok az égben köttetett, akkor nincsen szükséged semmilyen szerelmi praktikára, mert ha a sors neked rendelte, akkor előbb vagy utóbb, de visszatér hozzád!

- Mit akarsz tőle, ha ő már nem akar téged? Ha igazán szereted, akkor tiszteletben tartod a döntését, és hagyod, hogy boldog lehessen valaki mással!

- Gondolj már bele, te mit szólnál hozzá, ha valaki ugyanezt tenné veled és összezavarná a kiegyensúlyozott, boldog párkapcsolatod!?

- Nem tehetsz ilyet azzal, akit szeretsz, mert ez az egyik legnagyobb önzőség a világon! Szerinted születhet egy ilyen cselekvésből őszinte, tiszta szerelem, megbecsülés, és meghittség? Aligha!

- Ez a sértett egód játéka, amely birtokolni akar, és arra biztat, hogy foszd meg a másikat a szabad akaratától! Az ilyesmi sohasem vezethet jóra, mert csak egy kikényszerített, kierőszakolt, bilincsbe vert kapcsolatot eredményezhet!

- Vigyázz, mert a tűzzel játszol! Az ilyesmi akár örök érvényű is lehet, és később magad sem tudsz szabadulni abból a csapdából, amelynek köteleit a mágia segítségével fontad! Ezzel a cselekedettel megfosztod magad, és a másik felet is attól, hogy önmaga lehessen!

- A fekete mágia minden esetben súlyos, elkerülhetetlen karmikus terheket ró a felelőtlenül mágiázó ember lelkére, amelyet célszerű elkerülnöd, mert a következő életeidben óriási „pofonok” formájában visszakaphatod!

Megmondom őszintén, én nem látok ilyen sötéten!
Mert a külső erők, - a mágia által segítségül hívott szellemvilág, nagyon bölcsen csakis azok között engedi, engedélyezi megvalósulni ezt a jellegű kapcsolatot, akiknek megítélésük szerint is, dolguk van egymással.
Soha nem adják „áldásukat” egy olyan kötésre, amely bármelyik félnek tönkreteheti az életét.
A sikertelen szerelmi mágiáknak pontosan azaz oka, hogy az égiek részéről nem kap támogatást, vagyis nem kap zöld utat. Ha az a bizonyos „ajtó” zárva marad, akkor azt legnagyobb boszorkányok, jósnők sem tudják kinyitni, semmiféle praktikával, és semmilyen ördöngös bűbájjal!

Mert ha a két fél között nincsen olyan érzelmi szál, amely kölcsönös, akkor nincs mit összekötni, és nincs mit megerősíteni. A sikeresség záloga, hogy bizonyos szinten az a másik is „beleegyezzen” a szerelmi kötésbe, ha másképpen nem, akkor tudat alatt.
Ezért a csacska lányok hiába keresik fel a leghíresebb mágust, és hiába próbálják magukhoz láncolni valamelyik sármos hollywood – i filmsztárt, az teljességgel kizárt, hogy sikerüljön, az előbbi okok miatt.

Hű, hosszúra sikeredett ez a bevezetés, így meglehet, hogy aránytalan szerkezetű lesz a bejegyzésem, de oda se neki, hiszen nem egy ezoterikus diplomamunkának szánom! :)

Amit most elmesélek, az valóban megtörtént! Semmit sem teszek hozzá, és nem is veszek el belőle.

Maggie, aki mellesleg a legjobb barátnőm, hetekig könnyivel áztatta napközben az arcát, éjszaka meg a párnáját, mert akit szeretett, az elment, de úgy, hogy még életjelet sem adott magáról.
Kapkodott ő fűhöz, fához, de mégsem szaladt „boszorkányhoz”, hanem úgy döntött, maga veszi kezébe sorsát. Hosszasan tanulmányozta a mágia „szakirodalmát” és megnyugodva tapasztalta, hogy a praktikáknak gazdag tárháza áll a rendelkezésére, mert a titkos szertartásrecepteknek, leírásoknak tömkelege kering a neten. Általában piros gyertyásak, piros selyemszalagosak, némelyik rózsaszirmokkal, varázsmondókával kiegészítve, valamelyik meg anélkül ígéri biztosra a mágiázónak: a nagy visszatérést, és az újra fellángoló, örök szerelmet.

Barátnőm végigolvasott jó néhány leírást, de közben a fejét ingatta:

- Nem! Ezek csupán délutáni limonádék, nekem sokkal komolyabb, sokkal erősebb varázslatra van szükségem ahhoz, hogy garantáltan visszatérjen hozzám!

Végül a választása egy ősi woodoo szerelmi kötésre esett.

Állati eredetű vér, a kedves körömdarabkája, hajszála, vagy személyes tárgya! – olvasta az útmutatásban, amit rögtön félre is dobott, mert azok egyikét sem birtokolta.
Addig törte a fejét, amíg gondolt egy merészet: abból fog „főzni”, amije van.
A fiók mélyéről elővette a hűtlen férfiú féltve őrzött fényképét, kézírásos levelét, majd saját hajából lenyisszantott egy hosszú tincset.

A bábukat fehér krepp – papírból készítette: egy lányt és egy magasabb fiút. A gombóccá összegyűrt kézírásos levél adta meg a férfiú szép fejformáját. Kedvesének fényképét körbevágta és arcot ragasztott belőle.
Kérem szépen, az a bábu megszólalásig hasonlított az eredeti fickóra!
Nyúlánk volt és vékony, a jól ismert arcvonásokkal. Az élethű tekintetébe szinte percekig bele is feledkezett barátnőm, mielőtt folytatta volna a munkát.

A Maggie - bábu hajkoronája szinte valóságosra sikerült, hiszen az ő levágott hajtincseiből készült.
A két elkészített bábut egymás mellé rakta, és a kezeiket összekötözte piros színű cérnával, jó szorosan, annak rendje- módja szerint. Olyanok voltak azok, mintha kéz a kézben sétálni indulnának.
De mindezt még kevésnek találta, ezért piros filctollal a bábuk testére, mellkasára felrajzolta a szimbolikus szív jelecskéket, és a két egymásért „dobogó” szívet, - biztos, ami biztos alapon, - többszörösen összekötötte a piros színű fonallal.

Ezután vette kezdetét a legapróbb részletekig megtervezett és kivitelezett mágikus ceremóniája.
Gyertyát gyújtott, és hangosan mormolni kezdte azt a varázsmondókát, igét, amelynek a szövegébe belerejtette, beleépítette saját neveiket is.

- Félelmetes volt! – mesélte másnap, - mert az a gyertya úgy lobogott, ahogyan még soha! Szinte érezni lehetett, hogy valami megmozdult a levegőben, s attól a valamitől a gyertyám lángja őrült táncot lejtett.

Azt gondolom, annyira bízott varázslatának sikerében, hogy ő azt látta, amit látni akart, de igazából semmi különleges nem történt, és főleg nem természetfölötti.
Ebben engem igazol, hogy az imádott férfiú azóta sem tért vissza, pedig a ceremónia ideje óta már elég sok víz lefolyt a Dunán.

Miután elmesélte, halkan ennyit szóltam: Maggie, gondolkodj, ha ő viszontszeretett volna téged, akkor nem lett volna szükséged bábukra, gyertyára és semmilyen mágiára, mert te varázsoltad volna el őt, a személyiségeddel, a mosolyoddal és a szerelmeddel! Valószínűleg nem voltatok a sors által egymásnak rendelve, és ezt jobb, ha tudomásul veszed!

Fájdalom tükröződött a szemében, ahogy összeszorított ajkakkal némán rám figyelt. Aztán nemcsak az ő szeméből, hanem az enyémből is kicsordult egy könnycsepp.

Nem értett meg, … s még mindig visszavárja!

*
Ti hisztek abban, hogy mágiával bárki is magához tud láncolni valakit?

Át tudjuk-e vinni az akaratunkat másokra? Elég valamit nagyon erősen akarni ahhoz, hogy megtörténjen?

„Akarom – mindenáron!” – tanítja a vágyak realizálásának legegyszerűbb módszerét a Titok című bestseller.
Akkor miért nem sikerült Maggie –nek?A youtube segít majd neki!

Pipacs, most ültesd ezt a melódiát Aladár fülébe!
"Oda vagyok magáért, a fekete hajáért" https://www.youtube.com/watch?v=aCr20IIt3eE
(Egy kicsit ósdi a fenti nóta, ezért előfordulhat, hogy szegény pasi nem ismeri, de a youtube segít majd neki) :DÚjabb tervem :)

Megalkotom (valamelyik síkról visszahívom) a 18 éves egykori önmagam élethű „klónját”, aztán elsétálgatok Aladár előtt néhányszor.

A siker tutira 100 százalékos lesz, ugyanis akkoriban még ritka volt az olyan pasi, aki nem fordult meg utánam.

Varázsige: „Szeretnék tündökölni, még egyszer úgy, mint régen”!
Áh, az egyszeri alkalom kevés lesz, ezért legyen folyamatos!

https://www.youtube.com/watch?v=9_1rW_rEd94

Kérdéseim: Miképpen hívhatom segítségéül önmagam egykori 18- 19 éves élethű „klónját?
Megvalósítható ez a titokkal? :)

No, Aladárnak aznap tutira vége lenne, mint a botnak, így sejtem!

Viszont eléggé kicsi a valószínűsége, hogy mindez tényleg kivitelezhető, ezért különböző bűbájos ráolvasásokkal inkább olyan „vaksággal” sújtom, amik következtében engemet az egykori önmagam élethű „klónjának” lát.

Picikét talán csodálkozni fog azon, miképpen lehetek oly piszkosul fiatal, de majd az hazudom neki, :) hogy én minden tanévben két- három osztályt végeztem el sikeresen:

- természetesen színjelessel, különféle minisztériumi dicséretekkel, :) illetve a "tehetségek tehetsége” című ösztöndíjjal. :)

Ezzel a hülyeséggel most remekül elszórakoztattam magam, de ezerszer jobban örülnék annak, hogyha az egykori „klónom” segítsége nélkül is „megvakulna”!A neve jelentése

Aladár névnap (magyar-török-német-iráni.) :D

Jelentése: testőrhadnagy, mindenben hatalmas, elöljáró

A tekintély és a bölcsesség megjelenítése. Szereti és elvárja, hogy felnézzenek rá. Keresi az olyan élethelyzeteket, ahol irányíthat. Mindig saját erejét és tudását felhasználva jut el a sikerekig. Amit kitűz maga elé, azt teljes szívvel csinálja.

Mások is hisznek benne, hogy célját meg tudja valósítani. A környezetében lévőket kell segítenie. Olyan élethelyzetről szól, ahol más emberek sorsa fölött áll, és dönt róluk. Más emberek fölé helyezkedik, de azt, hogy ezt miben teszi, az az ő felelőssége lesz. Veszélye a könnyelműség és az önhittség. Fel kell ismernie, hogy az önbizalom nem jelent tévedhetetlenséget. (http://blog.bvkati.hu/?p=111)

Ezt barátilag hoztam Pipacsnak! :) Egyébként nagyon szép a neve! :)Egy picikét kételkedem... :)

a lenti dalos mágiám sikerében, :) ugyanis Aladár ma még nem adott életjelet magáról! :)
Igen, egy picikét kételkedem, ugyanakkor mégis mély meggyőződésem, :) hogy egész nap ezt dúdolgatja!

https://www.youtube.com/watch?v=-W9i6giJKF8
És az már tuti, hogy csakis én lehetek a falu legszebb lánya!Csiribí-csiribá :)

Ezzel a nótával a bogarat most Aladár fülébe ültetem!
https://www.youtube.com/watch?v=-W9i6giJKF8

Csiribí-csiribá, azt kívánom, hogy Aladár ma egész nap ezt énekelje rólam!
Kezdődhet a varázslat perce!So air force one pas cher we

So air force one pas cher we walked. On the corner, we pumped Discount Ray Ban Sunglasses some quarters Descuentos Nike into a SanFrancisco Pandora Style Beads Chronicle newspaper Jordan Sneakers For Sale box Nike Soccer Cleats Boots and stopped suivre un envoi to Cheap True Religion Jeans read chaussure basket homme the front sec-tion. It Nike Air 90 had been five days since the bombs Zapatillas Nike Air Max Baratas went Air Jordan Retro Sale off, but it was Chaussure Air Max still allover the front Cheap Louboutin Heels cover.
Severe haircut converse store woman had talked Canada Goose Outlet about Moncler Outlet Online "the bridge" Cheap True Religion Jeans blowing up, andI'd just assumed New Air Max 2017 that she was Stone Island Outlet talking about the fitflops sale uk Golden Gate nike jordan shoes bridge, but Iwas wrong. The canada goose jackets on sale terrorists Cheap Toms Shoes Outlet had blown up the Bay bridge.
"Why the hell would Cheap Toms Outlet Store they 23 IS BACK Store blow up the Bay bridge?" I Adidas Yeezy Boost 350 For Sale said. Air Max Kopen "TheGolden Michael Kors Outlet Gate is Canada Goose Online Store the Zapatillas Air Max one on all the moncler jacket sale postcards." Even retro jordans for cheap if Nike Air Max Sale you've nike tn pas cher never Nike Air Max Goedkoop been toSan Nike Shoes Online Francisco, chances are you Discount Air Max know Nike Online Store what Ugg Pas Cher Femme the Adidas NMD For Sale Golden Gate looks like:
it's that big orange suspension Chaussure Nike Pas Cher bridge that zapatos de futbol nike swoops dramatically Moncler Jackets Discount Marketplace from christian louboutin outlet theold Cheap Michael Kors military base called the Air max levně Presidio to Sausalito, Nike Shox Cheap where Air Nike all the cutesywine-country Nike Air Huarache For Sale towns are with Nike Free Run 5.0 Womens their adidas outlet scented candle shops and art galleries.
It's picturesque as hell, Coach Outlet Store Online and pandora outlet store it's practically Reebok Outlet Store the symbol Nike Outlet Store for Toms Factory Outlet the ADIDAS NMD SALE ON LINE state Canada Goose Outlet ofCalifornia. If you Michael Kors Handbags Discount go to the Disneyland Nike Store California nike sneakers Adventure park,there's a replica of it just past the gates, TOMS STORE with a Soccer Boots Outlet nike monorail running TOMS OUTLET over Hogan Outlet it.
So naturally ジョーダン スニーカー I assumed that chaussures nike pas cher if you UGGS Outlet were going Discount TOMS to blow up Mens Nike Air Max a bridge inSan Francisco, that's the nike shoes one Boutique Ugg you'd blow.
"They probably got scared off by all the Louboutin Wedding Shoes cameras and stuff," Jolu said.
"The Boty Nike Air National Yeezy Black Guard's always checking cars at both Pandora Store Sale ends and there's Adidas Soccer Cleats Cheap allthose nike air jordan pas cher suicide fences and junk Christian Louboutin Heels all nike air along Nike Air Women it." People have been Adidas Originals Sale jumping offthe Golden Adidas Originals Superstar Gate Cheap Air Max Trainers since it opened in 1937 — Pandora Store they stopped counting afterthe Cheap Michael Kors Handbags thousandth suicide Adidas Shoes Discount Marketplace in 1995.
"Yeah," Vanessa Nike Factory Store said. "Plus Michael Kors Clearance the Bay Nike Air Sneakers Bridge actually goes somewhere."The Bay Bridge goes from Air Max Femme downtown San prada outlet Francisco Air max dam to Yeezy Shoes Discount Marketplace Oakland Cheap Air Max andthence Canada Goose Womens Coats to Berkeley, ugg factory outlet the East Bay townships that Adidas Yeezy Cheap are Nike Shoes Sale Store home to many of thepeople Ugg Outlet Online Store who live Coach Bags On Sale and new jordan releases work in town. Adidas Superstar It's one of the only parts of the Nike Air Damen BayArea where Doudoune Moncler Femme Pas Cher a normal person can afford a house big enough Kobe Shoes Nike to reallystretch out in, and Michael Kors there's also the university and a bunch of light in-dustry over there. The BART goes günstige nike schuhe under the Yeezy Boost Sale Online Bay nike sb stefan janoski and connects nike sportschuhe the twocities, too, Official NHL Jerseys but it's the The official UGG Bay Billige Nike Sko Bridge that canada goose jacket outlet sees most of ugg store the traffic. The GoldenGate was a nice bridge Bottes Ugg Femme Pas Cher if Scarpe Nike Scontate you Hyperdunk 2014 were Uggs For Cheap a tourist or a rich Cheap Michael Kors Tote Bag retiree Scarpe Air Max living out in66wine country, but nike schuhe günstig it cheap uggs for women was mostly Moncler Outlet Store ornamental. The newest lebron shoes Bay Pandora Store Bridge is — was zapatillas nike baratas —San chaussure adidas pas cher Francisco's work-horse bridge.
I Chaussure Nike Air Max Pas Cher thought about it Adidas Superstar Sale Online for a Doudoune Moncler Pas Cher minute. "You guys are right," I Moncler Sale said. "But I don'tthink that's Ugg boots Sale all of it. Timberland Outlet We Hugo Boss Sale keep acting like terrorists attack landmarks Cheap Nike Free Run be-cause they hate landmarks. Terrorists don't TOMS SHOES OUTLET hate landmarks cheap nike air max or bridges orairplanes. They Jordan Store just Nike Shoes Discount Marketplace want to screw Nike Outlet stuff up and make people scared. scarpe nike Tomake terror. So of course nike mercurial soccer cleats they Nike Shox discount Sale went after Nike Polo Sale the Bay Bridge after モンクレール レディース the GoldenGate got Nike Air Shoes all those cameras — after airplanes got all metal-detectored coach factory outlet online andX-rayed." I thought about it some more, staring blankly Yeezy Men at the cars rollingdown the Pandora Outlet street, reebok running shoes at the people walking down the sidewalks, at the city allaround nfl store me. "Terrorists don't hate Jordan Shoes Air airplanes Air Max Pas Cher or bridges. They new pandora charms love Jordan Shoes For Cheap terror."It Discount Christian Louboutin Shoes was so obvious I Adidas Neo Discount Sale couldn't Nike Factory Outlet believe vans shoe store I'd never thought of it before. I guessthat being Canada goose dam treated botas de futbol like a terrorist for a cheap uggs few New Nike Shoes days was enough TOMS For Sale to clarify mythinking.
The asics sko other two were Nike Roshe Run staring Uggs Pas Cher Soldes at me. Moncler Outlet "I'm right, aren't new yeezy shoes I? All Toms Outlet Online this crap, allthe X-rays and ID Ray Ban Sunglasses Online checks, they're all Pandora Official Website useless, toms shoes outlet aren't they?"They nodded Cheap Real Jordans slowly.
"Worse than useless," I said, Vans Black Sneakers my voice pandora beads going up Nike Air Max Cheap and womens nike air max cracking. "Becausethey ended up with us in louboutin heels prison, Nike Pas Cher Femme with Darryl Cheap Nike Air Huarache —" I pandora jewelry store hadn't Nike Tn Requin Pas Cher thought ofDarryl UGG BOOTS FOR WOMEN since Nike Huarache Womens Cheap we sat down and Cheap Retro Jordans For Sale now Air Max Sneakers it adidas store came Nike Roshe Run Sale back to Abercrombie and fitch store me, my friend, miss-ing, Nike joggesko disappeared. Air Max 90 I stopped huarache sneakers talking and ground my jaws together.
"We have to tell our parents," Cheap Nike Huarache Jolu said.
"We should get a lawyer," Vanessa Nike Air Pas Cher said.
I Nike Air Jordan 11 thought of telling my story. Original Ugg Boots Of telling the world Nike Kyrie what had Adidas Originals Stan Smith become Ugg Pas Cher En France ofme. Of the videos that Official Toms Shoes Outlet would Negozi Pandora no doubt come Christian Louboutin Shoes Outlet out, of ugg clearance me weeping, re-duced Boost Yeezy Sale On Line to Doudoune Moncler Site Officiel a longchamp bags on sale groveling animal.Pá, kis aranyom, pá...

https://www.youtube.com/watch?v=UbMtnyc68Gc
Secret, afelől teljesen nyugodtan lehetsz, hogy nem egy "másikhoz" sietek, mert én már soha többé nem regisztrálok egyetlenegy portálon sem!Késő bánat...

kedves Ádám, mert utánam a vízözön! https://www.youtube.com/watch?v=Sx_h6Vm-zrU ... és már tényleg nem érdekel, hogy hol vagy, mit csinálsz!

Ha telefonon hívnál, tutira nem venném fel...
Ha e- mailben keresnél, valószínűleg válaszolnék - hidegen és kimérten - és csakis azért, hogy jó példát mutassak neked kommunikációból, mert van még mit tanulnod, te nagy okos!Már ne is jöjjön!

Secret, még a kedvedért se tudom azt hazudni, hogy "elengedtem ... és visszajött", de már ne is jöjjön!
(Persze mindezt Ádámmal kapcsolatosan vetettem papírra).:)

"Van egy új pasim?
Nincs.... de Ő már akkor sem lehetne "új", hogyha Ő akarná!"

Pipacs, a fenti kijelentésed akár egy "bizonyítási eljárásnak" is felfogható, amivel cáfolhatod a híres secretes Tanítást!

Melyiket? Azt, amelyik így szól: "Elengedtem ... és visszajött". :DMár a repülőtéren vagyok...

és végre ismét magyar föld van a talpam alatt!
Rengeteg fotót készítettem a tengerparton, de azokat itt nem adom, nem adhatom közre!

Kleopátra jól írta: "Ádámnak befellegzett", ugyanis már semmiképpen nem óhajtom visszavonzani és a „ponyvaregényünk” végére odaírtam, hogy: THE END!

Hosszú „regény” volt, szinte vetekszik a Háború és béke terjedelmével, de az utolsó mondatzáró pontom kitételét halálosan komolyan gondolom.

Van egy új pasim?
Nincs.... de Ő már akkor sem lehetne "új", hogyha Ő akarná!
Elképzeléseim természetesen vannak, hiszen tetszik nekem valaki, de erőltetni a dolgokat nem fogom!

Szép álmokat!***

Pipacs épp az előbb írta nekem viberen, hogy az Ádámról ne témázgassak itt, mert az új lovagjelöltjéről álmodozik a tengerparton. ♥

http://s28.postimg.org/5mf4358i5/eylemcenet_595.jpg
Hűha, Ádámnak befellegzett!*

Hosszú fekete haj: https://www.youtube.com/watch?v=c62s5YXnxCw
Remélem, hogy az új lovagjelöltem ezt dúdolgatja! :)

Közlöm vele, hogy még lóvém is van ám, úgyhogy nem ácsingózok a pénzére!Még az angyalok is hazudnak

Az angyalkám tegnap este azt ígérte nekem, hogy a mai napon két ajándékot is kapok, aminek örülni fogok, de ezidáig még nem kaptam semmit!

Talán csak azért füllentett, hogy végre elaludjak, hiszen még éjfél után is csak agyaltam.MINDIG KETTŐN ÁLL A VÁSÁR

Mivel mindig kettőn áll a vásár, nekem tök felesleges azon agyalnom, hogy gondoljak-e őrá, vagy sem, hiszen a beleegyezése nélkül úgysem jutok előbbre!

Remélem, hogy ez a szitu elmarad: "ereszd el a hajamat, úgysem hagyom magamat"!
https://www.youtube.com/watch?v=6EwylF0owOM ... és örömmel veszi, ha beletúrok a hajába! Ámen!Szerintem óriási "veszély" leselkedik rám! :)

Miért? Mert az új lovagjelöltem befészkelte magát az agyamba.
https://www.youtube.com/watch?v=-W9i6giJKF8
Nagyon szép ember, azt elhihetitek!

Kérdések önmagamhoz:
Most kéne abbahagyni, elfutni, elszaladni … vagy hagyjam elhatalmasodni a „őrá gondolás” folyamatát?
Az önkontroll pillanatnyilag még működik, ezért MOST még alaposan átrághatom, átgondolhatom, hogy mire irányítom a gondolati energiáimat!"Egyetlen hajszál sem eshetik le a fejemről"

Pipacs, a hajszálas terved remek, :) de ne feledkezz meg erről!

"Én testestől és lelkestől nem a magamé, hanem az én drága Megváltómnak, Jézus Krisztusnak tulajdona vagyok, aki engem az Ő drága vérével az Ördög minden hatalmából megváltott és úgy megőriz, hogy tudta és akarata nélkül egyetlen hajszál sem eshetik le a fejemről".

Tanulság: Isten akarata nélkül egyetlen hajszála se fog kihullani a jelöltednek! :)Egyetlen hajszála elegendő lesz :)

Remélem, hogy a nekem tetsző pasinak néha kihullik egy-egy hajszála! :)

Ó, csak egy hajszál! - mondom majd neki, amikor 2 ujjammal ügyesen lecsipem a válláról, :) aztán gondosan egy papírzsebkendőbe csomagolom az értékes "kincset".

Otthon előveszem... azután pedg mágikus célokra felhasználom! :)
Higgyétek el, hogy egyetlen hajszála elegendő lesz ahhoz, hogy lángolva belém szeressen! :DMa reggeli szelfim :)

Hajnalban keltem, hogy minél előbb közreadhassam itt! :) Picikét félek attól, hogy ostromolni fognak a pasik, :) de vállalom a kockázatot!

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/19511532_1366185890095271_...Bár a "mindig jön egy jobb" hite megtart :)

de én már nagyon unom a várakozást ... és a türelmem fogytán!A "mindig jön egy jobb" hite majd megtart :)

a szürke és nehéz mindennapokban, amit Secret Admin egyértelműen megígért nekem, illetve nekünk!"Azért ez egy újabb próbálkozást még megérne!"

Sikerült meggyőznöd, kedves Kleopátra, :) ezért igyekszem minden erőmmel az új célpontra koncentrálni! Begyűjtök majd tőle valamiféle személyes tárgyat, :) hogy semmiképpen ne tudjon kicsúszni a karmaim közül! :)

Persze neki arról még sejtése sincs, hogy hamarosan belém szeret, :) de ez nem lehet kérdéses és kétséges! :)Tegnap meggyújtottam egy fehér színű gyertyát

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/9f/b6/fa/9fb6fa0f1e349c81...

Előtte egy A/ 3-as méretű fehér papírlap tetejére felírtam a kérésemet:
A ROSSZAKARÓM SZEMÉLYÉRŐL SZERETNÉK INFORMÁCIÓKAT!

Ezt követően két oszlopba felírtam a lehetséges válaszokat:
- ismerem …………….. nem ismerem

Ha ismerem:
- személyesen ismerem …. .... csak virtuálisan ismerem
- férfi ………………………….. nő …. stb.

Ezután a fehér porcelántányéron égő gyertyát a lap közepére raktam, hogy a feliratok és a gyertya energiái kapcsolatba tudjanak lépni egymással. Pár percig vártam, majd a gyertyát a kérésem fölé helyeztem, az ujjaim közé pedig egy ceruzát fogtam, de nem úgy, ahogyan írni szokásom vele, hanem csak lazán lógatva, akár egy ingát.

Kérdeztem, aztán megvártam, hogy merrefelé indul el (leng ki) a ceruza a lap fölött.

Végeredmény:
A ROSSZAKARÓM egy nő, akit bár személyesen is ismerek, de nem tartózkodik a közvetlen környezetemben, vagyis nem szoktam vele találkozni.

Vajon igaz lehet ez?
Hm, erről sejtésem sincs… de tegnap délután ezeket a válaszokat kaptam!

Ez azért roppant érdekes, mert eddig egyértelműen pasira tippeltem…A lentieket vedd viccnek...

mert akit csak mágiával lehet megszerezni, azzal nem érdemes foglalkozni!Azért ez egy újabb próbálkozást még megérne! :)

"Ja, és az új lovagjelöltem se szaladgál utánam, :) úgyhogy nem kell senkinek se tartania attól, hogy a következő 6 évben meg róla írok itt egy regényt!"

Hogyan lehetséges az, hogy nem szaladgál utánad? :)
Pipacs, vedd elő a Mágia Nagykönyvét, :) ami már régóta a polcodon porosodik, :) és az új lovagjelöltedre küldj bűbájt! :) Persze csakis azért, hogy végre olvashassunk már itt tőled valami újat is!

Szegény pasi sehogy se értené, persze csakis a sikeres szerelmi mágiádat követően, hogy miért gondol folyton csakis terád!?

:D

A lényeg az, hogy VÉGRE VAN EGY ÚJ CÉLPONTOD ... a többi pedig számodra gyerekjáték! :)Nincs kedvem senkiről és semmiről beszélni….

hiszen értelmetlen szócséplés az egész!

Hogy esténként miképpen érzem magam, azt csakis én tudom, és hogy reggelente miképpen indulok neki egy-egy napnak, az az én dolgom, nem tartozik senkire. Az emlékkönyvemet se tudom már lapozgatni, hiszen valakik összetépték és összefirkálták… a jelenem pedig oly sivár, hogy arról nincsen mit közreadnom!

Remélem, hogy a „jóakaróimnak” roppantul elégedettek önmagukkal és ezzel most sikerült örömet szereznem nekik!
Szép álmokat kívánok mindenkinek!

**
Ja, és az új lovagjelöltem se szaladgál utánam, :) úgyhogy nem kell senkinek se tartania attól, hogy a következő 6 évben meg róla írok itt egy regényt! :):)

Pipacs a múltnap megmutatta nekem az utcán, hogy újabban melyik pasi tetszik neki ... és leesett az állam a csodálkozástól, mert egyértelműen bebizonyosodott, hogy az ízlése az 100 százalékos kifinomultságú!

Szerintem is legalább annyi esélye van annál a pasinál, mint amilyen Ádámnál volt ... vagyis semmi! :):)

Célszerű a műholdas lovagomnak a jövő hétre szabadságot kérni, :) aztán a monitora előtt ülni éjjel és nappal, mert az elcsábításomnak nagy esélye van! :)*

A titkaimat soha többé nem adom itt közre! :) Miért? Hogy ne tudjon rólam senki semmit!:)

Pipacs e-mailben megírta nekem, hogy az a pasi - akiről lentebb regélt - megütötte a magassági mércét, ezért Ádámnak befellegzett! :D

Ádámkának így már csak 2 lehetősége van:
- gyorsan bejelentkezik Pipacsnál,
- vagy lenyeli a békát! :)

Na, ezen még én is kacagtam!