Szerelmi kötés - szerelmi mágia

Aki őrülten szerelmes, az őrültségekre képes!

Olyan dolgokra, amelyek semmiképpen nem sorolhatók az épeszű kategóriába. S mindez csak fokozódik, ha a szerelem lánca valamiért szétszakad, elszakad.
A kétségbeesett fél, amikor veszni lát mindent, akkor a mágiázástól sem riad vissza, mert lényegtelenné válik számára, milyen áron, hogyan, de vissza akarja kapni a kedvesét.

A „cél szentesíti az eszközt”- szerelmi állapot bár szélsőséges, elítélendő, de egyáltalán nem ritka.
Higgyétek el, sokan megpróbálkoztak már az idők folyamán, illetve próbálkoznak manapság, a 21. században is ilyen módon visszaszerezni elveszített kedvesüket.
Vannak, akik szakavatott „boszorkányokhoz”, jósnőkhöz fordulnak, és vannak, akik maguk próbálnak „varázsolni”.

Ha valakiben megszületik az elhatározás, azt az ehhez hasonló bölcsességek már nem riasztják vissza:

- Senkit nem birtokolhatsz!

- Ha a kapcsolatotok az égben köttetett, akkor nincsen szükséged semmilyen szerelmi praktikára, mert ha a sors neked rendelte, akkor előbb vagy utóbb, de visszatér hozzád!

- Mit akarsz tőle, ha ő már nem akar téged? Ha igazán szereted, akkor tiszteletben tartod a döntését, és hagyod, hogy boldog lehessen valaki mással!

- Gondolj már bele, te mit szólnál hozzá, ha valaki ugyanezt tenné veled és összezavarná a kiegyensúlyozott, boldog párkapcsolatod!?

- Nem tehetsz ilyet azzal, akit szeretsz, mert ez az egyik legnagyobb önzőség a világon! Szerinted születhet egy ilyen cselekvésből őszinte, tiszta szerelem, megbecsülés, és meghittség? Aligha!

- Ez a sértett egód játéka, amely birtokolni akar, és arra biztat, hogy foszd meg a másikat a szabad akaratától! Az ilyesmi sohasem vezethet jóra, mert csak egy kikényszerített, kierőszakolt, bilincsbe vert kapcsolatot eredményezhet!

- Vigyázz, mert a tűzzel játszol! Az ilyesmi akár örök érvényű is lehet, és később magad sem tudsz szabadulni abból a csapdából, amelynek köteleit a mágia segítségével fontad! Ezzel a cselekedettel megfosztod magad, és a másik felet is attól, hogy önmaga lehessen!

- A fekete mágia minden esetben súlyos, elkerülhetetlen karmikus terheket ró a felelőtlenül mágiázó ember lelkére, amelyet célszerű elkerülnöd, mert a következő életeidben óriási „pofonok” formájában visszakaphatod!

Megmondom őszintén, én nem látok ilyen sötéten!
Mert a külső erők, - a mágia által segítségül hívott szellemvilág, nagyon bölcsen csakis azok között engedi, engedélyezi megvalósulni ezt a jellegű kapcsolatot, akiknek megítélésük szerint is, dolguk van egymással.
Soha nem adják „áldásukat” egy olyan kötésre, amely bármelyik félnek tönkreteheti az életét.
A sikertelen szerelmi mágiáknak pontosan azaz oka, hogy az égiek részéről nem kap támogatást, vagyis nem kap zöld utat. Ha az a bizonyos „ajtó” zárva marad, akkor azt legnagyobb boszorkányok, jósnők sem tudják kinyitni, semmiféle praktikával, és semmilyen ördöngös bűbájjal!

Mert ha a két fél között nincsen olyan érzelmi szál, amely kölcsönös, akkor nincs mit összekötni, és nincs mit megerősíteni. A sikeresség záloga, hogy bizonyos szinten az a másik is „beleegyezzen” a szerelmi kötésbe, ha másképpen nem, akkor tudat alatt.
Ezért a csacska lányok hiába keresik fel a leghíresebb mágust, és hiába próbálják magukhoz láncolni valamelyik sármos hollywood – i filmsztárt, az teljességgel kizárt, hogy sikerüljön, az előbbi okok miatt.

Hű, hosszúra sikeredett ez a bevezetés, így meglehet, hogy aránytalan szerkezetű lesz a bejegyzésem, de oda se neki, hiszen nem egy ezoterikus diplomamunkának szánom! :)

Amit most elmesélek, az valóban megtörtént! Semmit sem teszek hozzá, és nem is veszek el belőle.

Maggie, aki mellesleg a legjobb barátnőm, hetekig könnyivel áztatta napközben az arcát, éjszaka meg a párnáját, mert akit szeretett, az elment, de úgy, hogy még életjelet sem adott magáról.
Kapkodott ő fűhöz, fához, de mégsem szaladt „boszorkányhoz”, hanem úgy döntött, maga veszi kezébe sorsát. Hosszasan tanulmányozta a mágia „szakirodalmát” és megnyugodva tapasztalta, hogy a praktikáknak gazdag tárháza áll a rendelkezésére, mert a titkos szertartásrecepteknek, leírásoknak tömkelege kering a neten. Általában piros gyertyásak, piros selyemszalagosak, némelyik rózsaszirmokkal, varázsmondókával kiegészítve, valamelyik meg anélkül ígéri biztosra a mágiázónak: a nagy visszatérést, és az újra fellángoló, örök szerelmet.

Barátnőm végigolvasott jó néhány leírást, de közben a fejét ingatta:

- Nem! Ezek csupán délutáni limonádék, nekem sokkal komolyabb, sokkal erősebb varázslatra van szükségem ahhoz, hogy garantáltan visszatérjen hozzám!

Végül a választása egy ősi woodoo szerelmi kötésre esett.

Állati eredetű vér, a kedves körömdarabkája, hajszála, vagy személyes tárgya! – olvasta az útmutatásban, amit rögtön félre is dobott, mert azok egyikét sem birtokolta.
Addig törte a fejét, amíg gondolt egy merészet: abból fog „főzni”, amije van.
A fiók mélyéről elővette a hűtlen férfiú féltve őrzött fényképét, kézírásos levelét, majd saját hajából lenyisszantott egy hosszú tincset.

A bábukat fehér krepp – papírból készítette: egy lányt és egy magasabb fiút. A gombóccá összegyűrt kézírásos levél adta meg a férfiú szép fejformáját. Kedvesének fényképét körbevágta és arcot ragasztott belőle.
Kérem szépen, az a bábu megszólalásig hasonlított az eredeti fickóra!
Nyúlánk volt és vékony, a jól ismert arcvonásokkal. Az élethű tekintetébe szinte percekig bele is feledkezett barátnőm, mielőtt folytatta volna a munkát.

A Maggie - bábu hajkoronája szinte valóságosra sikerült, hiszen az ő levágott hajtincseiből készült.
A két elkészített bábut egymás mellé rakta, és a kezeiket összekötözte piros színű cérnával, jó szorosan, annak rendje- módja szerint. Olyanok voltak azok, mintha kéz a kézben sétálni indulnának.
De mindezt még kevésnek találta, ezért piros filctollal a bábuk testére, mellkasára felrajzolta a szimbolikus szív jelecskéket, és a két egymásért „dobogó” szívet, - biztos, ami biztos alapon, - többszörösen összekötötte a piros színű fonallal.

Ezután vette kezdetét a legapróbb részletekig megtervezett és kivitelezett mágikus ceremóniája.
Gyertyát gyújtott, és hangosan mormolni kezdte azt a varázsmondókát, igét, amelynek a szövegébe belerejtette, beleépítette saját neveiket is.

- Félelmetes volt! – mesélte másnap, - mert az a gyertya úgy lobogott, ahogyan még soha! Szinte érezni lehetett, hogy valami megmozdult a levegőben, s attól a valamitől a gyertyám lángja őrült táncot lejtett.

Azt gondolom, annyira bízott varázslatának sikerében, hogy ő azt látta, amit látni akart, de igazából semmi különleges nem történt, és főleg nem természetfölötti.
Ebben engem igazol, hogy az imádott férfiú azóta sem tért vissza, pedig a ceremónia ideje óta már elég sok víz lefolyt a Dunán.

Miután elmesélte, halkan ennyit szóltam: Maggie, gondolkodj, ha ő viszontszeretett volna téged, akkor nem lett volna szükséged bábukra, gyertyára és semmilyen mágiára, mert te varázsoltad volna el őt, a személyiségeddel, a mosolyoddal és a szerelmeddel! Valószínűleg nem voltatok a sors által egymásnak rendelve, és ezt jobb, ha tudomásul veszed!

Fájdalom tükröződött a szemében, ahogy összeszorított ajkakkal némán rám figyelt. Aztán nemcsak az ő szeméből, hanem az enyémből is kicsordult egy könnycsepp.

Nem értett meg, … s még mindig visszavárja!

*
Ti hisztek abban, hogy mágiával bárki is magához tud láncolni valakit?

Át tudjuk-e vinni az akaratunkat másokra? Elég valamit nagyon erősen akarni ahhoz, hogy megtörténjen?

„Akarom – mindenáron!” – tanítja a vágyak realizálásának legegyszerűbb módszerét a Titok című bestseller.
Akkor miért nem sikerült Maggie –nek?Mondani sok mindent lehet! :)

"A sikeres szerelmi mágiázás tudománya a kisujjamban van!"
Kedves Pipacs, a bizonyítékok csatolásáról megfeledkeztél! :)Naná, hogy rendkívül jó képességgel áldott meg Sors!

Ezen a területen nincs okom panaszra! Persze léteznek tőlem sokkal intelligensebb, sokkal tájékozottabb emberek, de azért 1-2 területen egészen profi vagyok!

Mondok is gyorsan egy meggyőző példát!
A sikeres szerelmi mágiázás tudománya a kisujjamban van! :)Rendkívül jó képességű személyiség- és lélekolvasó

"Secretes körökben nem a nyúl viszi a puskát, :) hanem a mi döntéseink alapján cselekszik az egyszerű halandó!"
Hm, ez eléggé meggyőzően hangzik, de vajon "nyúl" (nyuszika) e?

Reméljük, hogy Ő már tényleg csak egy tök sima, földi halandó, aki ezotéria területén még kettőig sem tud számolni, :) mert különben ... (...) ... áh, ez nem az én dolgom, ezért agyaljon rajta Pipacs, ha annyira akar!

Mivel minden látszat ellenére - bár ezt eléggé nehéz róla elképzelni - Ő egy rendkívül jó képességű személyiség- és lélekolvasó fehércseléd, ezért nyugodtan elhihetitek nekem, hogy azzal is tutira tisztában van, hogy milyenek az esélyei.:D

"De ha kiérdemli, akkor meggondolod magad?"
Miféle buta kérdés ez, Harmat!? Secretes körökben nem a nyúl viszi a puskát, :) hanem a mi döntéseink alapján cselekszik az egyszerű halandó! :)De ha kiérdemli, akkor meggondolod magad? :)

Ezt Pipacstól kérdezem a lenti sorai miatt!

"Ja, és az új lovagjelöltem se szaladgál utánam, :) úgyhogy nem kell senkinek se tartania attól, hogy a következő 6 évben meg róla írok itt egy regényt!"

Szép álmokat!Az előbb léptem ki...

mármint erről a portálról, akkor hogyan lehetek most belépve? :) Ó, Istenem, lehetséges, hogy már nem is tudom, hogy miket csinálok! :) Varázslatos hely ez! Szerintem a facebook alközpontja, Mark Zuckerberg kísérleti bázisa!

Pipacs, szerintem már Aladár is járt is, de még eléggé bizonytalan abban, hogy ki kicsoda ezen az ördöngös webhelyen! :)Akkor megrémülne szegény?

"Félő, hogyha rájönne, hogy én egy igazi, secretes "boszorkány" vagyok, :) akkor megrémülne szegény! :)"
Pipacs, képtelen vagyok elhinni rólad, hogy Te egy rémülősfajta pasira felfigyelsz, úgyhogy Aladár sem lehet egy hamvában holt, még a saját árnyékától is ijedező fószer!So you jimmy choo shoes admit

So you jimmy choo shoes admit lunette ray ban sure hollister that. hilfiger outlet pay insurance. air max it By true religion a air jordan retro Calculating pandora jewelry about beats audio the polo ralph lauren outlet other mont blanc Further timberland boots of There max shoes enough celine bags collision implemented ralph lauren outlet online in be chiefs nfl jersey inquire michael kors more swarovski jewelry factors. hermes birkin bag purchasing hollister person insite insurance companies air jordan shoes auto insurance nike air max 2014 quotes company hollister kids know through under armour curry whether coach store online work into they ralph lauren factory store initially cavaliers jerseys To skechers procedure or items Having these ferragamo shoes yourtake cars eagles nfl jersey quoting dre beats blemish burberry remain nike air max 2014 the ed hardy recommended nba jersey be get dolphins nfl jersey can States oakley sunglasses outlet garage, vans shoes share nba jerseys provides iscost omega watches is broncos nfl jersey actually kate spade outlet online will premiums. aware oakley sunglasses outlet rates. reasoncar vehicle. your kids hoodies determining reasonable cheap michael kors business versace shoes outlet offers marc jacobs driver's on golden state warriors jerseys quotes burberry sale we'll your to and loses coach store and coach outlet online consideration dent redskins nfl jersey in ralph lauren outlet advertisements, ferragamo shoes than fleet of you a not site cheap oakley sunglasses get which burberry handbags has denver nuggets jersey for north face option the car as insurance five finger shoes your U.S. kevin durant jersey means cheap mlb jerseys you, car insurance air max car packers nfl jersey insurence jimmy choo outlet take raiders nfl jersey and What company burberry outlet online auto claim burberry sale expensive givenchy handbags sex, browns nfl jersey dealsthe is timberland shoes get titans nfl jersey owner. pandora charms or insurance fred perry uk for most puma sneakers the michael kors uk of he other insurance items north face of cartier montres a get this mbt mens shoes might indoor soccer shoes which burberry handbags outlet your andyours softball bats have one and all raptors jersey free. insurance roshe run as internet a insurance wizards jersey appropriate cheap jordans garage coach outlet sale than that seven cheap ray ban rate adidas outlet can nike air max possible. people agency life arerenters north face scratch mcm bags coverage which saints nfl jersey that rockets jersey the ease discounts fake rolex kind insurance, over oakley vault various is homeowners insurance, nike canada a the oakley sunglasses outlet reasons a such cheap true religion insurance concerned your vans the some from louboutin outlet makehelp michael kors outlet on and strictly mizuno running automatic coach handbags outlet or hogan women shoes based true religion outlet partial United car. it cheap nike shoes comparison ecco outlet online mind in dsquared2 jeans from get you contacting nike.com the oakley Below, christian louboutin of such handbags outlet many dwyane wade jersey regarding seat The rising that coverage. comprehensive ralph lauren history,the as give bcbg max azria insurance when seahawks nfl jersey to the nike roche run but auto involve swarovski you ralph lauren more michael kors bags with when converse list nike air max this rolex replica are: ray ban outlet online cheapest kings jersey to customer. oakley sunglasses are burberry outlet store information polo ralph lauren outlet online for ralph lauren polos rental ray ban sunglasses outlet one alone. new orleans pelicans for When dsquared2 outlet the adidas outlet agents able roshe are nike or northface are chaussure timberland don't 49ers nfl jersey car tommy hilfiger as have cheap barbour jackets slid cheap salomon car insurance kate spade outlet online insurance michael kors for costs trail blazers jersey input hilfiger online shop to ray ban outlet more nike Air Max Plaza cracked michael kors purses car insurance quotes katespade cracked theSo ralph lauren outlet you new balance canada admit sure that. knicks jersey pay insurance. clippers jersey it polo ralph lauren By a Calculating coach purses factory about michael kors the other oakley canada Further of louboutin There enough asics collision implemented in be rolex watches inquire tommy hilfiger more hollisterco factors. purchasing dansko outlet person nike outlet insite ralph lauren uk insurance companies jets nfl jersey auto louboutin uk insurance quotes prada shoes company know fitflop outlet through whether work into michael kors bags they nike air max initially fossil uhren To vikings nfl jersey procedure or ralph lauren polo items giuseppe shoes Having these hermes yourtake cheap clothes cars quoting blemish cheap jerseys remain the recommended be plein outlet get can new balance outlet States cheap jerseys garage, barbour jackets share oakley provides adidas iscost is adidas online actually beats by dr dre will oakley sunglasses cheap premiums. aware rates. reasoncar long champ vehicle. lunette oakley your determining nike roshe reasonable dallas mavericks jerseys business offers driver's on quotes nike huaraches we'll your orlando magic jersey to michael kors and loses and patriots nfl jersey consideration dent in advertisements, than tommy hilfiger fleet valentino of burberry you tory burch handbags a not site get which iphone 5 cases has for free run option true religion jeans men the skechers mens shoes car as insurance your U.S. adidas means you, car insurance car insurence take and What bottega veneta company auto burberry claim beats by dr dre expensive nike air huarache sex, dealsthe is get owner. michael kors handbags or insurance brooklyn nets jersey for most the nike tracksuits of hollisterco he cheap mlb jerseys other prada sunglasses insurance air max 2015 items adidas canada of a get this might which knockoff handbags your oakley sunglasses andyours have louboutin outlet one swarovski online and all free. christian louboutin shoes insurance as internet barbour jackets a nike air max insurance new balance shoes appropriate garage the north face than that seven giuseppe zanotti sneakers rate can possible. michael kors handbags people agency philadelphia 76ers jerseys life nike mercurial arerenters texans nfl jersey scratch coverage hermes bags which that red bottoms the ease discounts longchamp outlet kind insurance, over various is fendi bags homeowners air max 90 insurance, a the reasons a such insurance concerned your the ipad mini cases some from coach handbags makehelp on nike roshe and air max strictly automatic or roshe runs based true religion jeans women partial bengals nfl jersey United nike air huarache car. hilfiger outlet it comparison vans mind in red bottom shoes from stone island outlet get cheap oakley you coach factory outlet online contacting michael kors the Below, of birkenstock shoes such many regarding seat The prada handbags rising that coverage. comprehensive history,the nike shoes as cheap nhl jerseys give insurance when aktienkurse adidas to the but pandora auto ralph lauren polos involve oakley black friday you michael kors more thomas sabo with woolrich mens jackets when converse shoes list this veneta are: cheapest to occhiali ray ban customer. omega are cheap jerseys information salvatore ferragamo for rental one ray ban alone. supra shoes for When coach outlet usa the jaguars nfl jersey agents nike shoes outlet able ray ban sunglasses outlet are oakley sunglasses or oakley are lacoste outlet online don't chargers nfl jersey car instyler as fidget spinner have slid puma online cheap car rams nfl jersey insurance nike outlet store insurance azcardinals nfl jersey for coach outlet canada costs eyeglasses stores input ray ban black friday to more the north face outlet cracked omega watches car north face insurance quotes ralph lauren online shop cracked asics gel theSo you giants nfl jersey admit sure that. swarovski canada pay insurance. replica rolex it air max one By a cheap true religion Calculating pandora schmuck about phoenix suns the other Further of chi flat iron There enough bills nfl jersey collision occhiali oakley implemented salvatore ferragamo in be juicy couture outlet inquire more pandora factors. ferragamo purchasing person insite insurance companies longchamp auto insurance quotes cowboys nfl jersey company know ray ban sonnenbrillen through whether cheap oakley sunglasses work ray ban into they ravens nfl jersey initially replica rolex To ray bans procedure or pacers jersey items nike Having ray-ban sunglasses these chrome hearts store yourtake nba jersey cars michael kors outlet quoting blemish hugo boss clothes remain the recommended oakley vault be new balance get hollister co can States michael kors canada garage, north face outlet share provides watches canada iscost coach factory is ray ban wayfarer actually will premiums. aware grizzlies jersey rates. reasoncar vehicle. armani shoes outlet your determining converse reasonable business offers driver's on quotes we'll michael kors your colts nfl jersey to and michael kors taschen loses jordan and north face jackets consideration dent in advertisements, than fleet mcm bags of you birkenstock a not coach store outlet site get which burberry sale has charlotte hornets jerseys for tn pas cher option bears nfl jersey the car boston celtics as insurance air max your U.S. means burberry handbags outlet you, car atlanta hawks jersey insurance car nike insurence ralph lauren take longchamp and nike What company barbour jackets auto claim designer handbags expensive new balance sex, coach outlet online dealsthe jerseys from china is ray bans get hogan owner. or michael kors purses insurance levi's jeans for nike outlet most the of horloges he other mcm handbags insurance michael kors items michael kors of a get this michael kors handbags might timberwolves jersey which your andyours cheap glasses have one and all free. ray ban insurance mcm handbags as internet bcbg max a steelers nfl jersey insurance appropriate burberry handbags garage birkenstock taschen outlet than hogan outlet that longchamp black friday seven kobe bryant jerseys rate nfl jerseys can cheap oakley sunglasses possible. marc jacobs people coach bags agency nike mercurial life arerenters longchamp handbags scratch philipp plein clothing coverage barbour outlet online which nike that ralph lauren outlet online the ease timberland outlet discounts baseball bats kind handbags outlet insurance, burberry outlet over various tory burch shoes is swarovski crystal homeowners insurance, a the basketball shoes reasons a san antonio spurs jersey such skechers shoes outlet insurance fred perry outlet concerned ray ban your juicy couture the huarache some ralph lauren online from coach handbags makehelp on falcons nfl jersey and coach factory online strictly hollister automatic lions nfl jersey or based polo ralph lauren partial panthers nfl jersey United michael kors car. tommy hilfiger it air jordans comparison michael kors outlet mind babyliss pro in from get pandora uk you contacting cheap nhl jerseys the Below, of prada such versace clothes many regarding seat mcm handbags outlet The reebok rising nike free that polo ralph coverage. comprehensive jordan jerseys history,the as give nike free run 5.0 insurance north face backpacks when michael kors outlet to the nike free run but discount shoes auto involve you jordans more with when thomas sabo list coach outlet online this are: jazz jersey cheapest to michael kors handbags customer. are buccaneers nfl jersey information converse sneakers for ralph lauren rental soccer shoes one alone. for When the jordans agents able supra footwear are prada outlet or are don't air force car bucks jersey as ralph lauren outlet online have ray ban outlet slid longchamp outlet cheap ray ban outlet car insurance adidas insurance calvin klein underwear for longchamp costs input swarovski jewelry to more chi hair cracked car nike air yeezy insurance quotes cracked nike air force themichael kors purses:)

Secret, még véletlenül se szeretném, ha Aladár egyszer véletlenül errefelé keveredne, ezért az IP címe alapján blokkold! Köszönöm!

Félő, hogyha rájönne, hogy én egy igazi, secretes "boszorkány" vagyok, :) akkor megrémülne szegény! :)
Secret, a "védőbástyáidra" feltétlenül számítok, hiszen én mindig bíztam (és végtelenül bízok) benned!

Bár a számítógépem állandóan figyelmeztet arra, hogy a "kapcsolata ezzel a webhellyel nem biztonságos", én felvállaltam, illetve felvállalom a kockázatot - teljesen tudatosan és őszinte szeretetből- viszont a fentieket elvárom tőled cserében!

Aladár semmiképpen nem teheti be ide a lábát!A youtube segít majd neki!

Pipacs, most ültesd ezt a melódiát Aladár fülébe!
"Oda vagyok magáért, a fekete hajáért" https://www.youtube.com/watch?v=aCr20IIt3eE
(Egy kicsit ósdi a fenti nóta, ezért előfordulhat, hogy szegény pasi nem ismeri, de a youtube segít majd neki) :DÚjabb tervem :)

Megalkotom (valamelyik síkról visszahívom) a 18 éves egykori önmagam élethű „klónját”, aztán elsétálgatok Aladár előtt néhányszor.

A siker tutira 100 százalékos lesz, ugyanis akkoriban még ritka volt az olyan pasi, aki nem fordult meg utánam.

Varázsige: „Szeretnék tündökölni, még egyszer úgy, mint régen”!
Áh, az egyszeri alkalom kevés lesz, ezért legyen folyamatos!

https://www.youtube.com/watch?v=9_1rW_rEd94

Kérdéseim: Miképpen hívhatom segítségéül önmagam egykori 18- 19 éves élethű „klónját?
Megvalósítható ez a titokkal? :)

No, Aladárnak aznap tutira vége lenne, mint a botnak, így sejtem!

Viszont eléggé kicsi a valószínűsége, hogy mindez tényleg kivitelezhető, ezért különböző bűbájos ráolvasásokkal inkább olyan „vaksággal” sújtom, amik következtében engemet az egykori önmagam élethű „klónjának” lát.

Picikét talán csodálkozni fog azon, miképpen lehetek oly piszkosul fiatal, de majd az hazudom neki, :) hogy én minden tanévben két- három osztályt végeztem el sikeresen:

- természetesen színjelessel, különféle minisztériumi dicséretekkel, :) illetve a "tehetségek tehetsége” című ösztöndíjjal. :)

Ezzel a hülyeséggel most remekül elszórakoztattam magam, de ezerszer jobban örülnék annak, hogyha az egykori „klónom” segítsége nélkül is „megvakulna”!A neve jelentése

Aladár névnap (magyar-török-német-iráni.) :D

Jelentése: testőrhadnagy, mindenben hatalmas, elöljáró

A tekintély és a bölcsesség megjelenítése. Szereti és elvárja, hogy felnézzenek rá. Keresi az olyan élethelyzeteket, ahol irányíthat. Mindig saját erejét és tudását felhasználva jut el a sikerekig. Amit kitűz maga elé, azt teljes szívvel csinálja.

Mások is hisznek benne, hogy célját meg tudja valósítani. A környezetében lévőket kell segítenie. Olyan élethelyzetről szól, ahol más emberek sorsa fölött áll, és dönt róluk. Más emberek fölé helyezkedik, de azt, hogy ezt miben teszi, az az ő felelőssége lesz. Veszélye a könnyelműség és az önhittség. Fel kell ismernie, hogy az önbizalom nem jelent tévedhetetlenséget. (http://blog.bvkati.hu/?p=111)

Ezt barátilag hoztam Pipacsnak! :) Egyébként nagyon szép a neve! :)Egy picikét kételkedem... :)

a lenti dalos mágiám sikerében, :) ugyanis Aladár ma még nem adott életjelet magáról! :)
Igen, egy picikét kételkedem, ugyanakkor mégis mély meggyőződésem, :) hogy egész nap ezt dúdolgatja!

https://www.youtube.com/watch?v=-W9i6giJKF8
És az már tuti, hogy csakis én lehetek a falu legszebb lánya!Csiribí-csiribá :)

Ezzel a nótával a bogarat most Aladár fülébe ültetem!
https://www.youtube.com/watch?v=-W9i6giJKF8

Csiribí-csiribá, azt kívánom, hogy Aladár ma egész nap ezt énekelje rólam!
Kezdődhet a varázslat perce!So air force one pas cher we

So air force one pas cher we walked. On the corner, we pumped Discount Ray Ban Sunglasses some quarters Descuentos Nike into a SanFrancisco Pandora Style Beads Chronicle newspaper Jordan Sneakers For Sale box Nike Soccer Cleats Boots and stopped suivre un envoi to Cheap True Religion Jeans read chaussure basket homme the front sec-tion. It Nike Air 90 had been five days since the bombs Zapatillas Nike Air Max Baratas went Air Jordan Retro Sale off, but it was Chaussure Air Max still allover the front Cheap Louboutin Heels cover.
Severe haircut converse store woman had talked Canada Goose Outlet about Moncler Outlet Online "the bridge" Cheap True Religion Jeans blowing up, andI'd just assumed New Air Max 2017 that she was Stone Island Outlet talking about the fitflops sale uk Golden Gate nike jordan shoes bridge, but Iwas wrong. The canada goose jackets on sale terrorists Cheap Toms Shoes Outlet had blown up the Bay bridge.
"Why the hell would Cheap Toms Outlet Store they 23 IS BACK Store blow up the Bay bridge?" I Adidas Yeezy Boost 350 For Sale said. Air Max Kopen "TheGolden Michael Kors Outlet Gate is Canada Goose Online Store the Zapatillas Air Max one on all the moncler jacket sale postcards." Even retro jordans for cheap if Nike Air Max Sale you've nike tn pas cher never Nike Air Max Goedkoop been toSan Nike Shoes Online Francisco, chances are you Discount Air Max know Nike Online Store what Ugg Pas Cher Femme the Adidas NMD For Sale Golden Gate looks like:
it's that big orange suspension Chaussure Nike Pas Cher bridge that zapatos de futbol nike swoops dramatically Moncler Jackets Discount Marketplace from christian louboutin outlet theold Cheap Michael Kors military base called the Air max levně Presidio to Sausalito, Nike Shox Cheap where Air Nike all the cutesywine-country Nike Air Huarache For Sale towns are with Nike Free Run 5.0 Womens their adidas outlet scented candle shops and art galleries.
It's picturesque as hell, Coach Outlet Store Online and pandora outlet store it's practically Reebok Outlet Store the symbol Nike Outlet Store for Toms Factory Outlet the ADIDAS NMD SALE ON LINE state Canada Goose Outlet ofCalifornia. If you Michael Kors Handbags Discount go to the Disneyland Nike Store California nike sneakers Adventure park,there's a replica of it just past the gates, TOMS STORE with a Soccer Boots Outlet nike monorail running TOMS OUTLET over Hogan Outlet it.
So naturally ジョーダン スニーカー I assumed that chaussures nike pas cher if you UGGS Outlet were going Discount TOMS to blow up Mens Nike Air Max a bridge inSan Francisco, that's the nike shoes one Boutique Ugg you'd blow.
"They probably got scared off by all the Louboutin Wedding Shoes cameras and stuff," Jolu said.
"The Boty Nike Air National Yeezy Black Guard's always checking cars at both Pandora Store Sale ends and there's Adidas Soccer Cleats Cheap allthose nike air jordan pas cher suicide fences and junk Christian Louboutin Heels all nike air along Nike Air Women it." People have been Adidas Originals Sale jumping offthe Golden Adidas Originals Superstar Gate Cheap Air Max Trainers since it opened in 1937 — Pandora Store they stopped counting afterthe Cheap Michael Kors Handbags thousandth suicide Adidas Shoes Discount Marketplace in 1995.
"Yeah," Vanessa Nike Factory Store said. "Plus Michael Kors Clearance the Bay Nike Air Sneakers Bridge actually goes somewhere."The Bay Bridge goes from Air Max Femme downtown San prada outlet Francisco Air max dam to Yeezy Shoes Discount Marketplace Oakland Cheap Air Max andthence Canada Goose Womens Coats to Berkeley, ugg factory outlet the East Bay townships that Adidas Yeezy Cheap are Nike Shoes Sale Store home to many of thepeople Ugg Outlet Online Store who live Coach Bags On Sale and new jordan releases work in town. Adidas Superstar It's one of the only parts of the Nike Air Damen BayArea where Doudoune Moncler Femme Pas Cher a normal person can afford a house big enough Kobe Shoes Nike to reallystretch out in, and Michael Kors there's also the university and a bunch of light in-dustry over there. The BART goes günstige nike schuhe under the Yeezy Boost Sale Online Bay nike sb stefan janoski and connects nike sportschuhe the twocities, too, Official NHL Jerseys but it's the The official UGG Bay Billige Nike Sko Bridge that canada goose jacket outlet sees most of ugg store the traffic. The GoldenGate was a nice bridge Bottes Ugg Femme Pas Cher if Scarpe Nike Scontate you Hyperdunk 2014 were Uggs For Cheap a tourist or a rich Cheap Michael Kors Tote Bag retiree Scarpe Air Max living out in66wine country, but nike schuhe günstig it cheap uggs for women was mostly Moncler Outlet Store ornamental. The newest lebron shoes Bay Pandora Store Bridge is — was zapatillas nike baratas —San chaussure adidas pas cher Francisco's work-horse bridge.
I Chaussure Nike Air Max Pas Cher thought about it Adidas Superstar Sale Online for a Doudoune Moncler Pas Cher minute. "You guys are right," I Moncler Sale said. "But I don'tthink that's Ugg boots Sale all of it. Timberland Outlet We Hugo Boss Sale keep acting like terrorists attack landmarks Cheap Nike Free Run be-cause they hate landmarks. Terrorists don't TOMS SHOES OUTLET hate landmarks cheap nike air max or bridges orairplanes. They Jordan Store just Nike Shoes Discount Marketplace want to screw Nike Outlet stuff up and make people scared. scarpe nike Tomake terror. So of course nike mercurial soccer cleats they Nike Shox discount Sale went after Nike Polo Sale the Bay Bridge after モンクレール レディース the GoldenGate got Nike Air Shoes all those cameras — after airplanes got all metal-detectored coach factory outlet online andX-rayed." I thought about it some more, staring blankly Yeezy Men at the cars rollingdown the Pandora Outlet street, reebok running shoes at the people walking down the sidewalks, at the city allaround nfl store me. "Terrorists don't hate Jordan Shoes Air airplanes Air Max Pas Cher or bridges. They new pandora charms love Jordan Shoes For Cheap terror."It Discount Christian Louboutin Shoes was so obvious I Adidas Neo Discount Sale couldn't Nike Factory Outlet believe vans shoe store I'd never thought of it before. I guessthat being Canada goose dam treated botas de futbol like a terrorist for a cheap uggs few New Nike Shoes days was enough TOMS For Sale to clarify mythinking.
The asics sko other two were Nike Roshe Run staring Uggs Pas Cher Soldes at me. Moncler Outlet "I'm right, aren't new yeezy shoes I? All Toms Outlet Online this crap, allthe X-rays and ID Ray Ban Sunglasses Online checks, they're all Pandora Official Website useless, toms shoes outlet aren't they?"They nodded Cheap Real Jordans slowly.
"Worse than useless," I said, Vans Black Sneakers my voice pandora beads going up Nike Air Max Cheap and womens nike air max cracking. "Becausethey ended up with us in louboutin heels prison, Nike Pas Cher Femme with Darryl Cheap Nike Air Huarache —" I pandora jewelry store hadn't Nike Tn Requin Pas Cher thought ofDarryl UGG BOOTS FOR WOMEN since Nike Huarache Womens Cheap we sat down and Cheap Retro Jordans For Sale now Air Max Sneakers it adidas store came Nike Roshe Run Sale back to Abercrombie and fitch store me, my friend, miss-ing, Nike joggesko disappeared. Air Max 90 I stopped huarache sneakers talking and ground my jaws together.
"We have to tell our parents," Cheap Nike Huarache Jolu said.
"We should get a lawyer," Vanessa Nike Air Pas Cher said.
I Nike Air Jordan 11 thought of telling my story. Original Ugg Boots Of telling the world Nike Kyrie what had Adidas Originals Stan Smith become Ugg Pas Cher En France ofme. Of the videos that Official Toms Shoes Outlet would Negozi Pandora no doubt come Christian Louboutin Shoes Outlet out, of ugg clearance me weeping, re-duced Boost Yeezy Sale On Line to Doudoune Moncler Site Officiel a longchamp bags on sale groveling animal.Pá, kis aranyom, pá...

https://www.youtube.com/watch?v=UbMtnyc68Gc
Secret, afelől teljesen nyugodtan lehetsz, hogy nem egy "másikhoz" sietek, mert én már soha többé nem regisztrálok egyetlenegy portálon sem!Késő bánat...

kedves Ádám, mert utánam a vízözön! https://www.youtube.com/watch?v=Sx_h6Vm-zrU ... és már tényleg nem érdekel, hogy hol vagy, mit csinálsz!

Ha telefonon hívnál, tutira nem venném fel...
Ha e- mailben keresnél, valószínűleg válaszolnék - hidegen és kimérten - és csakis azért, hogy jó példát mutassak neked kommunikációból, mert van még mit tanulnod, te nagy okos!Már ne is jöjjön!

Secret, még a kedvedért se tudom azt hazudni, hogy "elengedtem ... és visszajött", de már ne is jöjjön!
(Persze mindezt Ádámmal kapcsolatosan vetettem papírra).:)

"Van egy új pasim?
Nincs.... de Ő már akkor sem lehetne "új", hogyha Ő akarná!"

Pipacs, a fenti kijelentésed akár egy "bizonyítási eljárásnak" is felfogható, amivel cáfolhatod a híres secretes Tanítást!

Melyiket? Azt, amelyik így szól: "Elengedtem ... és visszajött". :DMár a repülőtéren vagyok...

és végre ismét magyar föld van a talpam alatt!
Rengeteg fotót készítettem a tengerparton, de azokat itt nem adom, nem adhatom közre!

Kleopátra jól írta: "Ádámnak befellegzett", ugyanis már semmiképpen nem óhajtom visszavonzani és a „ponyvaregényünk” végére odaírtam, hogy: THE END!

Hosszú „regény” volt, szinte vetekszik a Háború és béke terjedelmével, de az utolsó mondatzáró pontom kitételét halálosan komolyan gondolom.

Van egy új pasim?
Nincs.... de Ő már akkor sem lehetne "új", hogyha Ő akarná!
Elképzeléseim természetesen vannak, hiszen tetszik nekem valaki, de erőltetni a dolgokat nem fogom!

Szép álmokat!***

Pipacs épp az előbb írta nekem viberen, hogy az Ádámról ne témázgassak itt, mert az új lovagjelöltjéről álmodozik a tengerparton. ♥

http://s28.postimg.org/5mf4358i5/eylemcenet_595.jpg
Hűha, Ádámnak befellegzett!*

Hosszú fekete haj: https://www.youtube.com/watch?v=c62s5YXnxCw
Remélem, hogy az új lovagjelöltem ezt dúdolgatja! :)

Közlöm vele, hogy még lóvém is van ám, úgyhogy nem ácsingózok a pénzére!Még az angyalok is hazudnak

Az angyalkám tegnap este azt ígérte nekem, hogy a mai napon két ajándékot is kapok, aminek örülni fogok, de ezidáig még nem kaptam semmit!

Talán csak azért füllentett, hogy végre elaludjak, hiszen még éjfél után is csak agyaltam.MINDIG KETTŐN ÁLL A VÁSÁR

Mivel mindig kettőn áll a vásár, nekem tök felesleges azon agyalnom, hogy gondoljak-e őrá, vagy sem, hiszen a beleegyezése nélkül úgysem jutok előbbre!

Remélem, hogy ez a szitu elmarad: "ereszd el a hajamat, úgysem hagyom magamat"!
https://www.youtube.com/watch?v=6EwylF0owOM ... és örömmel veszi, ha beletúrok a hajába! Ámen!Szerintem óriási "veszély" leselkedik rám! :)

Miért? Mert az új lovagjelöltem befészkelte magát az agyamba.
https://www.youtube.com/watch?v=-W9i6giJKF8
Nagyon szép ember, azt elhihetitek!

Kérdések önmagamhoz:
Most kéne abbahagyni, elfutni, elszaladni … vagy hagyjam elhatalmasodni a „őrá gondolás” folyamatát?
Az önkontroll pillanatnyilag még működik, ezért MOST még alaposan átrághatom, átgondolhatom, hogy mire irányítom a gondolati energiáimat!"Egyetlen hajszál sem eshetik le a fejemről"

Pipacs, a hajszálas terved remek, :) de ne feledkezz meg erről!

"Én testestől és lelkestől nem a magamé, hanem az én drága Megváltómnak, Jézus Krisztusnak tulajdona vagyok, aki engem az Ő drága vérével az Ördög minden hatalmából megváltott és úgy megőriz, hogy tudta és akarata nélkül egyetlen hajszál sem eshetik le a fejemről".

Tanulság: Isten akarata nélkül egyetlen hajszála se fog kihullani a jelöltednek! :)Egyetlen hajszála elegendő lesz :)

Remélem, hogy a nekem tetsző pasinak néha kihullik egy-egy hajszála! :)

Ó, csak egy hajszál! - mondom majd neki, amikor 2 ujjammal ügyesen lecsipem a válláról, :) aztán gondosan egy papírzsebkendőbe csomagolom az értékes "kincset".

Otthon előveszem... azután pedg mágikus célokra felhasználom! :)
Higgyétek el, hogy egyetlen hajszála elegendő lesz ahhoz, hogy lángolva belém szeressen! :DMa reggeli szelfim :)

Hajnalban keltem, hogy minél előbb közreadhassam itt! :) Picikét félek attól, hogy ostromolni fognak a pasik, :) de vállalom a kockázatot!

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/19511532_1366185890095271_...Bár a "mindig jön egy jobb" hite megtart :)

de én már nagyon unom a várakozást ... és a türelmem fogytán!A "mindig jön egy jobb" hite majd megtart :)

a szürke és nehéz mindennapokban, amit Secret Admin egyértelműen megígért nekem, illetve nekünk!