Szerelmi kötés - szerelmi mágia

Aki őrülten szerelmes, az őrültségekre képes!

Olyan dolgokra, amelyek semmiképpen nem sorolhatók az épeszű kategóriába. S mindez csak fokozódik, ha a szerelem lánca valamiért szétszakad, elszakad.
A kétségbeesett fél, amikor veszni lát mindent, akkor a mágiázástól sem riad vissza, mert lényegtelenné válik számára, milyen áron, hogyan, de vissza akarja kapni a kedvesét.

A „cél szentesíti az eszközt”- szerelmi állapot bár szélsőséges, elítélendő, de egyáltalán nem ritka.
Higgyétek el, sokan megpróbálkoztak már az idők folyamán, illetve próbálkoznak manapság, a 21. században is ilyen módon visszaszerezni elveszített kedvesüket.
Vannak, akik szakavatott „boszorkányokhoz”, jósnőkhöz fordulnak, és vannak, akik maguk próbálnak „varázsolni”.

Ha valakiben megszületik az elhatározás, azt az ehhez hasonló bölcsességek már nem riasztják vissza:

- Senkit nem birtokolhatsz!

- Ha a kapcsolatotok az égben köttetett, akkor nincsen szükséged semmilyen szerelmi praktikára, mert ha a sors neked rendelte, akkor előbb vagy utóbb, de visszatér hozzád!

- Mit akarsz tőle, ha ő már nem akar téged? Ha igazán szereted, akkor tiszteletben tartod a döntését, és hagyod, hogy boldog lehessen valaki mással!

- Gondolj már bele, te mit szólnál hozzá, ha valaki ugyanezt tenné veled és összezavarná a kiegyensúlyozott, boldog párkapcsolatod!?

- Nem tehetsz ilyet azzal, akit szeretsz, mert ez az egyik legnagyobb önzőség a világon! Szerinted születhet egy ilyen cselekvésből őszinte, tiszta szerelem, megbecsülés, és meghittség? Aligha!

- Ez a sértett egód játéka, amely birtokolni akar, és arra biztat, hogy foszd meg a másikat a szabad akaratától! Az ilyesmi sohasem vezethet jóra, mert csak egy kikényszerített, kierőszakolt, bilincsbe vert kapcsolatot eredményezhet!

- Vigyázz, mert a tűzzel játszol! Az ilyesmi akár örök érvényű is lehet, és később magad sem tudsz szabadulni abból a csapdából, amelynek köteleit a mágia segítségével fontad! Ezzel a cselekedettel megfosztod magad, és a másik felet is attól, hogy önmaga lehessen!

- A fekete mágia minden esetben súlyos, elkerülhetetlen karmikus terheket ró a felelőtlenül mágiázó ember lelkére, amelyet célszerű elkerülnöd, mert a következő életeidben óriási „pofonok” formájában visszakaphatod!

Megmondom őszintén, én nem látok ilyen sötéten!
Mert a külső erők, - a mágia által segítségül hívott szellemvilág, nagyon bölcsen csakis azok között engedi, engedélyezi megvalósulni ezt a jellegű kapcsolatot, akiknek megítélésük szerint is, dolguk van egymással.
Soha nem adják „áldásukat” egy olyan kötésre, amely bármelyik félnek tönkreteheti az életét.
A sikertelen szerelmi mágiáknak pontosan azaz oka, hogy az égiek részéről nem kap támogatást, vagyis nem kap zöld utat. Ha az a bizonyos „ajtó” zárva marad, akkor azt legnagyobb boszorkányok, jósnők sem tudják kinyitni, semmiféle praktikával, és semmilyen ördöngös bűbájjal!

Mert ha a két fél között nincsen olyan érzelmi szál, amely kölcsönös, akkor nincs mit összekötni, és nincs mit megerősíteni. A sikeresség záloga, hogy bizonyos szinten az a másik is „beleegyezzen” a szerelmi kötésbe, ha másképpen nem, akkor tudat alatt.
Ezért a csacska lányok hiába keresik fel a leghíresebb mágust, és hiába próbálják magukhoz láncolni valamelyik sármos hollywood – i filmsztárt, az teljességgel kizárt, hogy sikerüljön, az előbbi okok miatt.

Hű, hosszúra sikeredett ez a bevezetés, így meglehet, hogy aránytalan szerkezetű lesz a bejegyzésem, de oda se neki, hiszen nem egy ezoterikus diplomamunkának szánom! :)

Amit most elmesélek, az valóban megtörtént! Semmit sem teszek hozzá, és nem is veszek el belőle.

Maggie, aki mellesleg a legjobb barátnőm, hetekig könnyivel áztatta napközben az arcát, éjszaka meg a párnáját, mert akit szeretett, az elment, de úgy, hogy még életjelet sem adott magáról.
Kapkodott ő fűhöz, fához, de mégsem szaladt „boszorkányhoz”, hanem úgy döntött, maga veszi kezébe sorsát. Hosszasan tanulmányozta a mágia „szakirodalmát” és megnyugodva tapasztalta, hogy a praktikáknak gazdag tárháza áll a rendelkezésére, mert a titkos szertartásrecepteknek, leírásoknak tömkelege kering a neten. Általában piros gyertyásak, piros selyemszalagosak, némelyik rózsaszirmokkal, varázsmondókával kiegészítve, valamelyik meg anélkül ígéri biztosra a mágiázónak: a nagy visszatérést, és az újra fellángoló, örök szerelmet.

Barátnőm végigolvasott jó néhány leírást, de közben a fejét ingatta:

- Nem! Ezek csupán délutáni limonádék, nekem sokkal komolyabb, sokkal erősebb varázslatra van szükségem ahhoz, hogy garantáltan visszatérjen hozzám!

Végül a választása egy ősi woodoo szerelmi kötésre esett.

Állati eredetű vér, a kedves körömdarabkája, hajszála, vagy személyes tárgya! – olvasta az útmutatásban, amit rögtön félre is dobott, mert azok egyikét sem birtokolta.
Addig törte a fejét, amíg gondolt egy merészet: abból fog „főzni”, amije van.
A fiók mélyéről elővette a hűtlen férfiú féltve őrzött fényképét, kézírásos levelét, majd saját hajából lenyisszantott egy hosszú tincset.

A bábukat fehér krepp – papírból készítette: egy lányt és egy magasabb fiút. A gombóccá összegyűrt kézírásos levél adta meg a férfiú szép fejformáját. Kedvesének fényképét körbevágta és arcot ragasztott belőle.
Kérem szépen, az a bábu megszólalásig hasonlított az eredeti fickóra!
Nyúlánk volt és vékony, a jól ismert arcvonásokkal. Az élethű tekintetébe szinte percekig bele is feledkezett barátnőm, mielőtt folytatta volna a munkát.

A Maggie - bábu hajkoronája szinte valóságosra sikerült, hiszen az ő levágott hajtincseiből készült.
A két elkészített bábut egymás mellé rakta, és a kezeiket összekötözte piros színű cérnával, jó szorosan, annak rendje- módja szerint. Olyanok voltak azok, mintha kéz a kézben sétálni indulnának.
De mindezt még kevésnek találta, ezért piros filctollal a bábuk testére, mellkasára felrajzolta a szimbolikus szív jelecskéket, és a két egymásért „dobogó” szívet, - biztos, ami biztos alapon, - többszörösen összekötötte a piros színű fonallal.

Ezután vette kezdetét a legapróbb részletekig megtervezett és kivitelezett mágikus ceremóniája.
Gyertyát gyújtott, és hangosan mormolni kezdte azt a varázsmondókát, igét, amelynek a szövegébe belerejtette, beleépítette saját neveiket is.

- Félelmetes volt! – mesélte másnap, - mert az a gyertya úgy lobogott, ahogyan még soha! Szinte érezni lehetett, hogy valami megmozdult a levegőben, s attól a valamitől a gyertyám lángja őrült táncot lejtett.

Azt gondolom, annyira bízott varázslatának sikerében, hogy ő azt látta, amit látni akart, de igazából semmi különleges nem történt, és főleg nem természetfölötti.
Ebben engem igazol, hogy az imádott férfiú azóta sem tért vissza, pedig a ceremónia ideje óta már elég sok víz lefolyt a Dunán.

Miután elmesélte, halkan ennyit szóltam: Maggie, gondolkodj, ha ő viszontszeretett volna téged, akkor nem lett volna szükséged bábukra, gyertyára és semmilyen mágiára, mert te varázsoltad volna el őt, a személyiségeddel, a mosolyoddal és a szerelmeddel! Valószínűleg nem voltatok a sors által egymásnak rendelve, és ezt jobb, ha tudomásul veszed!

Fájdalom tükröződött a szemében, ahogy összeszorított ajkakkal némán rám figyelt. Aztán nemcsak az ő szeméből, hanem az enyémből is kicsordult egy könnycsepp.

Nem értett meg, … s még mindig visszavárja!

*
Ti hisztek abban, hogy mágiával bárki is magához tud láncolni valakit?

Át tudjuk-e vinni az akaratunkat másokra? Elég valamit nagyon erősen akarni ahhoz, hogy megtörténjen?

„Akarom – mindenáron!” – tanítja a vágyak realizálásának legegyszerűbb módszerét a Titok című bestseller.
Akkor miért nem sikerült Maggie –nek?Már a repülőtéren vagyok...

és végre ismét magyar föld van a talpam alatt!
Rengeteg fotót készítettem a tengerparton, de azokat itt nem adom, nem adhatom közre!

Kleopátra jól írta: "Ádámnak befellegzett", ugyanis már semmiképpen nem óhajtom visszavonzani és a „ponyvaregényünk” végére odaírtam, hogy: THE END!

Hosszú „regény” volt, szinte vetekszik a Háború és béke terjedelmével, de az utolsó mondatzáró pontom kitételét halálosan komolyan gondolom.

Van egy új pasim?
Nincs.... de Ő már akkor sem lehetne "új", hogyha Ő akarná!
Elképzeléseim természetesen vannak, hiszen tetszik nekem valaki, de erőltetni a dolgokat nem fogom!

Szép álmokat!***

Pipacs épp az előbb írta nekem viberen, hogy az Ádámról ne témázgassak itt, mert az új lovagjelöltjéről álmodozik a tengerparton. ♥

http://s28.postimg.org/5mf4358i5/eylemcenet_595.jpg
Hűha, Ádámnak befellegzett!*

Hosszú fekete haj: https://www.youtube.com/watch?v=c62s5YXnxCw
Remélem, hogy az új lovagjelöltem ezt dúdolgatja! :)

Közlöm vele, hogy még lóvém is van ám, úgyhogy nem ácsingózok a pénzére!Még az angyalok is hazudnak

Az angyalkám tegnap este azt ígérte nekem, hogy a mai napon két ajándékot is kapok, aminek örülni fogok, de ezidáig még nem kaptam semmit!

Talán csak azért füllentett, hogy végre elaludjak, hiszen még éjfél után is csak agyaltam.MINDIG KETTŐN ÁLL A VÁSÁR

Mivel mindig kettőn áll a vásár, nekem tök felesleges azon agyalnom, hogy gondoljak-e őrá, vagy sem, hiszen a beleegyezése nélkül úgysem jutok előbbre!

Remélem, hogy ez a szitu elmarad: "ereszd el a hajamat, úgysem hagyom magamat"!
https://www.youtube.com/watch?v=6EwylF0owOM ... és örömmel veszi, ha beletúrok a hajába! Ámen!Szerintem óriási "veszély" leselkedik rám! :)

Miért? Mert az új lovagjelöltem befészkelte magát az agyamba.
https://www.youtube.com/watch?v=-W9i6giJKF8
Nagyon szép ember, azt elhihetitek!

Kérdések önmagamhoz:
Most kéne abbahagyni, elfutni, elszaladni … vagy hagyjam elhatalmasodni a „őrá gondolás” folyamatát?
Az önkontroll pillanatnyilag még működik, ezért MOST még alaposan átrághatom, átgondolhatom, hogy mire irányítom a gondolati energiáimat!"Egyetlen hajszál sem eshetik le a fejemről"

Pipacs, a hajszálas terved remek, :) de ne feledkezz meg erről!

"Én testestől és lelkestől nem a magamé, hanem az én drága Megváltómnak, Jézus Krisztusnak tulajdona vagyok, aki engem az Ő drága vérével az Ördög minden hatalmából megváltott és úgy megőriz, hogy tudta és akarata nélkül egyetlen hajszál sem eshetik le a fejemről".

Tanulság: Isten akarata nélkül egyetlen hajszála se fog kihullani a jelöltednek! :)Egyetlen hajszála elegendő lesz :)

Remélem, hogy a nekem tetsző pasinak néha kihullik egy-egy hajszála! :)

Ó, csak egy hajszál! - mondom majd neki, amikor 2 ujjammal ügyesen lecsipem a válláról, :) aztán gondosan egy papírzsebkendőbe csomagolom az értékes "kincset".

Otthon előveszem... azután pedg mágikus célokra felhasználom! :)
Higgyétek el, hogy egyetlen hajszála elegendő lesz ahhoz, hogy lángolva belém szeressen! :DMa reggeli szelfim :)

Hajnalban keltem, hogy minél előbb közreadhassam itt! :) Picikét félek attól, hogy ostromolni fognak a pasik, :) de vállalom a kockázatot!

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/19511532_1366185890095271_...Bár a "mindig jön egy jobb" hite megtart :)

de én már nagyon unom a várakozást ... és a türelmem fogytán!A "mindig jön egy jobb" hite majd megtart :)

a szürke és nehéz mindennapokban, amit Secret Admin egyértelműen megígért nekem, illetve nekünk!"Azért ez egy újabb próbálkozást még megérne!"

Sikerült meggyőznöd, kedves Kleopátra, :) ezért igyekszem minden erőmmel az új célpontra koncentrálni! Begyűjtök majd tőle valamiféle személyes tárgyat, :) hogy semmiképpen ne tudjon kicsúszni a karmaim közül! :)

Persze neki arról még sejtése sincs, hogy hamarosan belém szeret, :) de ez nem lehet kérdéses és kétséges! :)Tegnap meggyújtottam egy fehér színű gyertyát

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/9f/b6/fa/9fb6fa0f1e349c81...

Előtte egy A/ 3-as méretű fehér papírlap tetejére felírtam a kérésemet:
A ROSSZAKARÓM SZEMÉLYÉRŐL SZERETNÉK INFORMÁCIÓKAT!

Ezt követően két oszlopba felírtam a lehetséges válaszokat:
- ismerem …………….. nem ismerem

Ha ismerem:
- személyesen ismerem …. .... csak virtuálisan ismerem
- férfi ………………………….. nő …. stb.

Ezután a fehér porcelántányéron égő gyertyát a lap közepére raktam, hogy a feliratok és a gyertya energiái kapcsolatba tudjanak lépni egymással. Pár percig vártam, majd a gyertyát a kérésem fölé helyeztem, az ujjaim közé pedig egy ceruzát fogtam, de nem úgy, ahogyan írni szokásom vele, hanem csak lazán lógatva, akár egy ingát.

Kérdeztem, aztán megvártam, hogy merrefelé indul el (leng ki) a ceruza a lap fölött.

Végeredmény:
A ROSSZAKARÓM egy nő, akit bár személyesen is ismerek, de nem tartózkodik a közvetlen környezetemben, vagyis nem szoktam vele találkozni.

Vajon igaz lehet ez?
Hm, erről sejtésem sincs… de tegnap délután ezeket a válaszokat kaptam!

Ez azért roppant érdekes, mert eddig egyértelműen pasira tippeltem…A lentieket vedd viccnek...

mert akit csak mágiával lehet megszerezni, azzal nem érdemes foglalkozni!Azért ez egy újabb próbálkozást még megérne! :)

"Ja, és az új lovagjelöltem se szaladgál utánam, :) úgyhogy nem kell senkinek se tartania attól, hogy a következő 6 évben meg róla írok itt egy regényt!"

Hogyan lehetséges az, hogy nem szaladgál utánad? :)
Pipacs, vedd elő a Mágia Nagykönyvét, :) ami már régóta a polcodon porosodik, :) és az új lovagjelöltedre küldj bűbájt! :) Persze csakis azért, hogy végre olvashassunk már itt tőled valami újat is!

Szegény pasi sehogy se értené, persze csakis a sikeres szerelmi mágiádat követően, hogy miért gondol folyton csakis terád!?

:D

A lényeg az, hogy VÉGRE VAN EGY ÚJ CÉLPONTOD ... a többi pedig számodra gyerekjáték! :)Nincs kedvem senkiről és semmiről beszélni….

hiszen értelmetlen szócséplés az egész!

Hogy esténként miképpen érzem magam, azt csakis én tudom, és hogy reggelente miképpen indulok neki egy-egy napnak, az az én dolgom, nem tartozik senkire. Az emlékkönyvemet se tudom már lapozgatni, hiszen valakik összetépték és összefirkálták… a jelenem pedig oly sivár, hogy arról nincsen mit közreadnom!

Remélem, hogy a „jóakaróimnak” roppantul elégedettek önmagukkal és ezzel most sikerült örömet szereznem nekik!
Szép álmokat kívánok mindenkinek!

**
Ja, és az új lovagjelöltem se szaladgál utánam, :) úgyhogy nem kell senkinek se tartania attól, hogy a következő 6 évben meg róla írok itt egy regényt! :):)

Pipacs a múltnap megmutatta nekem az utcán, hogy újabban melyik pasi tetszik neki ... és leesett az állam a csodálkozástól, mert egyértelműen bebizonyosodott, hogy az ízlése az 100 százalékos kifinomultságú!

Szerintem is legalább annyi esélye van annál a pasinál, mint amilyen Ádámnál volt ... vagyis semmi! :):)

Célszerű a műholdas lovagomnak a jövő hétre szabadságot kérni, :) aztán a monitora előtt ülni éjjel és nappal, mert az elcsábításomnak nagy esélye van! :)*

A titkaimat soha többé nem adom itt közre! :) Miért? Hogy ne tudjon rólam senki semmit!:)

Pipacs e-mailben megírta nekem, hogy az a pasi - akiről lentebb regélt - megütötte a magassági mércét, ezért Ádámnak befellegzett! :D

Ádámkának így már csak 2 lehetősége van:
- gyorsan bejelentkezik Pipacsnál,
- vagy lenyeli a békát! :)

Na, ezen még én is kacagtam!Se bú, se kár, hiszen senki nem pótolhatatlan!

Nem tartom valószínűnek, hogy Pipacs visszatér még ide, de majdcsak megleszünk nélküle is! :)
Szegény Ádám hiába ül egész este a monitora előtt, :) mert üzenetet itt már soha többé nem olvashat tőle!

Se bú, se kár, hiszen senki nem pótolhatatlan!
Szép álmokat kívánok mindenkinek!
http://img5.lapunk.hu/tarhely/tanitoikincseim/galeria/784728.jpg*

A lenti soraimat csak viccnek szántam, amiért ne haragudj, hiszen Te is tudod, hogy esze ágában sem vagy!

Szép álmokat mindenkinek!:)

Pipacs, tudod, hogy Ádám csak igen ritkán van humoros kedvében, ezért ne fenyegesd, :) mert szíjat hasít a hátadból! :)

Ilyet mertél neki írni?
"Ádám, véged van ám, mint a botnak, mert kinéztem magamnak egy olyan új pasit, akinél legalább olyan esélyes vagyok, mint nálad!"

A bátorságod határtalan! :)
Biztosan mások, szegény ártatlan személyek is megitták a levét a féltékenykedésének. :) Rájuk nem gondolsz? :) Egyébként sem egy habos piskóta típusú pasi, :) te meg a meggondolatlan üzeneteiddel még morcosabbá tetted a napjait! :)

Még elképzelni se jó, hogy az üzeneted elolvasása után hogyan szórt szikrákat a szeme! :):)

Ó, ezt nagy ostobaság volt bejelentenem, :) mert Ádám mindent ki tud ám nyomozni, :) ezért szegény jelöltem igencsak megütheti a bokáját!

"Ádám, véged van ám, mint a botnak, mert kinéztem magamnak egy olyan új pasit, akinél legalább olyan esélyes vagyok, mint nálad!"

Nyugi, drágám, :) még nem találkoztam ám vele!
Tedd le nyugodtan a kezedből a puskát, :) hiszen oly ártatlan szegény pasi, mint a ma született bárány!:)

Ha a pasi véletlenül alacsonyabb, mint én, akkor sajna számításba se jöhet, de remélem, hogy megüti a mércét, amikor a magasságtesztet megejtem!

Jaj, még a templomból is kiszaladsz, drága Ádám, ha ezt elolvasod! :DNe várd a májust, kedvesem!

Ádám, véged van ám, mint a botnak, mert kinéztem magamnak egy olyan új pasit, akinél legalább olyan esélyes vagyok, mint nálad! :D

Sajnálom, hogy ezzel a bejelentésemmel most tökre teszem az egész napodat, :) illetve a húsvétodat is, de nem árulok zsákbamacskát! :)

Ami számodra esetleg még megnyugtató lehet, ej, csupáncsak annyi, hogy a fondorlatos behálózási, pasifogó stratégiám még igencsak nyers állapotú, illetve csiszolatlan, vagyis komoly finomításokra szorul, :) de reménykedem benne, hogy az illető nem olyan kemény dió, mint Te! :)

Úgy sejtem, hogy ezzel most baromira megleptelek, :) de ácsorogtam már éppen eleget az ablakod alatt!

Ne várd a májust, mert számodra közelít a tél, ne várd a májust, kedvesem!
Zorán & Bródy János - Ne várd a májust: https://www.youtube.com/watch?v=ZahB_RMdrAg

A dalnak csupáncsak refrénjét küldöm neked, illetve ezt a sorát: „ijesztő szelek fújnak, kedvesem, nem hoznak több tavaszt el fényesen!”Mindegy, hogy mi az ára...

Amióta "apámra" bíztam az ügyet - annak reményében, hogy már újjászületett és közöttünk van- egészen megnyugodtam, mert Ő részrehajlás nélkül igazságot fog szolgáltatni!

Persze a szerelmi mágiázásomra bizonyára nem lesz büszke, de az csupáncsak "játék" volt, hiszen nem sikerült!
Ha még nem született újjá, akkor a túlvilágon sereget gyűjt, amivel tutira megtámadja Ádámot!

Apám, mindegy, hogy mi az ára, mi lesz a következménye, de tedd meg, amit jónak látsz!
A tegnapi kijelentésemet tartom: "nem óhajtok Ádám "pajzsa" lenni tovább, ami azt jelenti, hogy nem védem!

Számtalanszor megtettem a valóéletben és próbáltam felmenti önmagam előtt is, de ennek már vége!
Mozgósítsd a szellemi világot, ha nem vagy még közöttünk!

Induljatok mihamarabb útra és én még gondolatban sem állok közétek!Újhold van, amely bizonyára támogatja a varázslásokat

mágiákat, de engemet már ez sem érdekel. Ha Újhold van, akkor Újhold van... nem nagy szám, nekem nem oszt, nem szoroz. Volt már máskor is, és lesz még ezután is, úgyhogy nem maradok le semmiről, ha a mostanit kihagyom.

Varázslatosan szép álmokat kívánok mindenkinek!Szerelmi mágia

A hóemberes szerelmi mágia saját ötletem, ezért a másolása, más weblapokon való közreadása, csakis a thesecret. hu portál engedélyével lehetséges! :)

https://thumbs.dreamstime.com/z/snowman-couple-love-christmas-outdoor-de...
https://thumbs.dreamstime.com/z/snowman-couple-winter-christmas-outdoor-...

1. Építs két hóembert, ami téged és a kedvesedet szimbolizálja!
2. A hóember fejének közepébe rejtsd el (gyúrd bele a hógömbökbe) egy picike papíron a neveteket és a fényképeteket!
3. Az „arcotokat” készítsd boldogságot sugárzó mosolygósra!

4. „Kitartunk egymás mellett jóban, rosszban, hóban és fagyban … és tavasszal a lelkünk eggyé olvad a közös víztócsában. Ezek a vízcseppek – bár részt vesznek a víz körforgásában- örökké együtt maradnak, amíg világ a világ!”

Ezt a mondókát naponta ismételd el a hóemberek előtt! :) A működésére garanciát vállalok! :)

(Ha hiszitek, ha nem, ettől még nagyobb marhaságok, badarságok is olvashatók más weblapokon)

Az ötletem engedély nélküli felhasználása jogi következményeket vonhat maga után! :)Kedves Egyszerencséssz..!

Köszönöm azokat a hasznos információkat, amik másoknak is sokat segíthet, illetve hasznára válhat! A nyíregyházi jósnő létezéséről eddig nem tudtam: http://www.ametiszt.atw.hu/
Nem lakom túlságosan messze tőle, de engemet már a szerelmi praktikák nem érdekelnek, hiszen nincs kiért, nincs miért beavatkozást, tisztítást kérnem.

A régi szerelmemről ez a véleményem:

„Ha valaki elment, ne hívd többé vissza,
A megsárgult emlék nem lesz többé tiszta.
Ha valaki elment, és el tudott menni,
Nehezen akarva, de el kell feledni” (Alexandre Dumas)

… új pasit meg már nem óhajtok meghódítani!

A szerelem nagy „színpadáról” eléggé csúfosan vonultam le, amire jobb nem emlékezni, a múltat nem bolygatni! Voltak új reményeim, de a „Rendező” arra a színpadra engemet már soha többé nem engedett vissza.

Mostanság pedig már úgy érzem, hogy még felkérésre sem vállalnék ott szerepet, mert mindennek megvan… és megvolt a maga ideje.

Örülök, hogy neked sikerült! Gratulálok a kislányodhoz és a boldogságodhoz! További sok örömöt, boldog éveket, boldog évtizedeket kívánok neked, nektek!