A gyógyulás útja előtted van! Csak rá kell lépned!

gyógyulásA gyógyulás útja előtted van! Csak rá kell lépned!

Amikor 2007-ben először olvastam az Új Germán Medicináról, Dr. Hamer német orvos felfedezéséről, ami a fejetetejére állította az orvostudományt, azonnal azt gondoltam, hála Istennek, többé nincs mitől félni, nincs miért aggódni.

Meggyógyulunk!

Annyira kézenfekvőnek, érthetőnek és egyszerűnek tűnt, hogy nem értettem miért is nem terjed, mint a futótűz? Hogyan lehetséges, hogy emberek milliói még csak hallani sem hallottak róla, vagy ha hallottak sem „ébrednek” fel, és a legtöbben kételkedve vagy elutasítóan fogadják.

A háttérben levő és nem alábecsülendő gyógyszeripari érdekeken túl, rájöttem, hogy nem ez a legnagyobb akadály. Az ép elmével rendelkező ember életével földi hatalom nem rendelkezhet. Ez igaz is. De hoppá! Megvan a bibi. Mi van akkor, ha a „hatalmasok” akik tudják az igazságot, csalnak? Mi van akkor, ha becsapják az embert? Nem nehéz, hiszen akkor is könnyen sorba állnak, amikor félelmet ültetve tudatukba a kozmikus hatalom büntetésével riogatják őket. Elhitetik velük, hogy Isten, - aki életet teremtett, aki a szeretet világát adta valóságunk világaként és a Jólétet, a boldogságot kaptuk ajándékba természetes állapotunknak, szabad akaratunk mellé, - ítélkezik felettünk, és képes lenne büntetést szabni ránk. Elhiszik, mert félnek a felelősségtől. Nem mernek szembenézni az igazsággal, azzal, hogy Isten büntetése saját érzelmeik bosszúja.

George Orwell szavai jutnak eszembe: Az univerzális csalás időszakában, ahol az ember elválasztva van saját identitásától, az igazság kimondása forradalmi cselekedetté válik. Az igazi forradalom a tudatosság forradalma! Csakhogy a tudatosság a lélek ellenállását válthatja ki. Az elme teljes bezáródását, mert a szembenézés az igazzal, mindig is megrendítő.

Amikor az ember egyértelműen és bizonyítottan találkozik azzal a felismeréssel, hogy saját sorsa a saját kezében van, megrémül a felelősségtől, és inkább megértés nélkül, vakon engedelmeskedve, vagy a félelemtől hajtva inkább rábízza döntéseit valakire. Ezzel pedig eldobja magától azt az Isten adta lehetőséget, hogy a teste betöltse veleszületett feladatát és meggyógyítsa önmagát.

Győri Jutka
http://www.ujmagikusterapia.lapunk.hu
http://www.hooponopono.eliveport.com
http://eft.hupont.hu

HozzászólásokKedves Jutka

Biz ugyanarrol beszelunk, csak masak a cimkek!:)
"...legyen nektek a ti hitetek szerint!"
Koszonom megtisztelo valaszod.:)

Szeretettel,
felebaratDrága-Drága felebarat!

Úgy látom nem ugyanazokról a dolgokról beszélünk. Én teljesen tisztába vagyok magammal és meggyőződésemmel, csak más nézőpontból közelítjük meg a dolgokat. Azért nem értesz engem, mert Te a saját meggyőződésednek megfelelően várod tőlem, hogy véleményt nyilvánítsak. Te a "paragrafusokat" sorolod, és annak értelmében ítélsz meg valamit vagy valakit, én meg arról beszéltem, hogy nem ítélkezhet felettem senki, mint ahogy feletted sem, és nekem sincs jogom megítélni senkit, mint ahogy neked sem. Sajnos ezt nehezen fogadják el az emberek és éppen ezért nem tudnak megbocsátani dolgokat sem maguknak, sem másnak. Villás Béla mondta, hogy egyetlen bűn létezik: a megbocsátásra való képtelenség, de ahhoz, hogy igazán meg tudj bocsátani, ahhoz ítélet nélkülivé kell válnod. A szeretet mindaddig üres frázis marad, míg nem ad neki tartalmat a megbocsátás. A szeretet pedig mindig megelőzi a szabadság érzése. Hát valahogy így!Saját sorsunkat mi irányítjuk! Te arra felé, én meg erre felé. De ezzel nincs is semmi baj. Nem akarlak meggyőzni tévedésről azért, hogy saját igazamat bizonygassam! Jogod van hozzá, hogy gondolkodj és, hogy úgy gondolkodj vagy cselekedj, ahogy neked az a legjobb. Mint ahogy nekem is!
Sok szeretettel köszönöm egyébként türelmes és kedves szavaidat!
Üdvözlettel!
Győri JutkaKedves Jutka

idezlek:
"...nem gondolom, hogy barki korlatokat szabhatna nekem..."
"...nem gondolom azt,hogy a (B)biblia barmi rosszat tanitana.A gyermekemnek is a kezebe adtam...."
Kedves Jutka, teljes es tiszta szivembol, minden joindulatommal kivanom neked, hogy jojj tisztaba magaddal,a meggyozodesedet illetoen. Mert az imenti ket idezett mondatod alapjan szukseged van erre!
Az altalad hozott pl-rol, pedig csak annyit,hogy temagad vagy koteles eldonteni,hogy ohajoddal artasz-e magadnak es embertarsaidnak barmiben is!Ha igen, akkor maris letertel a szeretet osvenyerol,es beleestel a "ne kivand a felebaratodnak hazat, feleseget(a te esetedben parjat)...."/Mozes II./20. / 10 par. egyikebe, amelyet ugyan parancsnak cimkeztek/forditottak,de mondhatod,hogy passzus, tetel....stb, szerintem JOTANACS mindenkire nezve!!! Ha magadba nezel,gondolom te se szeretned,ha vki lepasszolna eleted parjat,akivel egyebkent harmoniaban eldegeltek.Es emlitenem ,hogy a "szeresd felebaratodat, mint onmagadat" 2. Foparancs is epp erre szeretne tanitani minket, esendo embereket.
Ha pedig megalkuszol es csak titokban osztozol szerelmeddel az oromokben,akkor mar a paraznasag terhet is felvallaltad.
Mindezeket figyelembeveve az Isten altal segitseggyanant kijelolt ut nem kotelezo,szabadon valaszthatod,hogy koveted vagy nem.
Mindket valasztasod kovetkezmenyekkel jar.
Aki elfordul,az bajban se jajveszekeljen segitsegert Istenhez!
Aki viszont ugy dont ,hogy elfogadja es koveti az Egyenes Utat,annak nem esik rosszul ha Isten hatarozottan megparancsolja,eloirja milyen szabalyokkal kovetheto a valasztott ut, sot konnyebseget jelent.
Kivanok neked tisztan latast,felemelo felismereseket, aldast, bekesseget!

Szeretettel,
felebaratNézőpont kérdése!

Igen, hiszek a Természetfeletti Hatalom létezésében, de nem hiszem, hogy ez egy rajtunk kívülálló személy, vagy bármi. Éppen ezért nem gondolom, hogy bárki korlátokat szabhat nekem, igaz, hogy be kell tartanunk bizonyos korlátozásokat létezésünk érdekében, de a kettő nem ugyanaz. Ettől függetlenül nem gondolom azt, hogy a biblia bármi rosszat tanítana. A gyermekemnek is a kezébe adtam, amikor eljött az ideje. A 10 parancsolat? Mi az, hogy parancsolni? Ha legyen az én hitem szerint, és érezzem jól magam, akkor miért parancsolnak nekem? Például: Ha én beleszerelmesednék valaki párjába, ki ítélheti meg rajtam kívül, nekem, hogy ez bűn-e?
Győri JutkaKedves Ragyogás!

Jól esik amit írtál! Köszönöm!
Győri JutkaKöszönöm!

Köszönöm Kedves IGe ezt a hozzászólásodat, mert eddig nemigen tudtam mire véljek néhány hozzászólást írásaimhoz.
Senkit nem akarok bántani, de olykor én sem állom meg, szó nélkül, ha engem bántanak. Aztán majd megbocsátom magamnak! :-) Ugyanis én azt gondoltam, hogy az írás is látszik minden gépen, nem csak a weboldalam címe. Tudatos elménk ajándéka a választás lehetősége, ebből kiindulva azt is gondoltam, ha valakit érdekel a téma, akkor jó ha tudja, hogy hol nézhet utána mert, hogy ott sem csak a tanfolyamokat ajánlom, és nem is kötelező megnézni. Aztán látok jó néhány link ajánlatot más cikkekben is, mert, hogy nem tilos. Lehet, hogy Süsü rokona vagyok, mert írhattam volna más nevében is, így ajánlva saját linkemet, talán úgy még hatásosabb, sőt meg is köszönnék sokan, és nem is haragudna most rám ennyi ember. De én megbocsátok! Nem tudhatják mi van a kulisszák mögött és egyébként is mindenkinek joga van a választáshoz. Szabad akarattal születtünk! Eldönthetjük merre menjünk, és azt is, hogy mire figyeljünk. Olyan sokfélék vagyunk! Egyikünknek az a baj, hogy másnak van és neki nincs, másikunk meg úgy gondolja, nem az a baj hogy másnak van, hanem, hogy nekem nincs, vagy az a baj, hogy nekem van, de neki nincs, vagy nem az a baj, hogy nekem van, hanem, hogy neki nincs.
Az eddigi írásokról nem tudom, hogyan kell leszedni, amelyik hozzászólásból tudtam, már leszedtem, de csak a kedvedért! Kifejezve ezzel hálámat.
Ha még írok erre az oldalra, és még akkor sem lesz tilos weboldalcímet megadni, akkor valószínű, hogy szerepelni fog aláírásom alatt. Indoklás: akik ezt rossz néven vették azok az írások olvasóinak 1/10 részét sem teszik ki. Tehát a többi 9/10 kedvéért.
Sajnálom. Kérlek bocsáss meg! Szeretlek. Köszönöm.
Győri JutkaTudod, amióta az oldalon vagyok, látom mekkora utat tettem eddig

meg, és tudom még milyen hosszú út vár rám az Emberré válás csodálatos, ám de cseppet sem könnyű útján:)
Emberség.... Mindenkiben benne kell legyen, abban is aki adja, és aki állja. Én ezt így érzem.

Ne is engedj a "csábításnak"! Ha nem tetszik valami, állj ki saját magad igazáért. Én magam csak azokat keresem, akik hasonlóan gondolkodnak, mint én. És nem szeretem zavarni barátaimat... de az infó átadása, akkor hogyan történjen? Még mindig lehet nemet mondani, ha nem tetszik valami. Ez az én észrevételem. Köszönöm, hogy elmondhattam, és, hogy el olvasod még jobban!Kedves Szerencse!:) Köszönöm! Sajnálom! Bocsáss meg kérlek!

Egy jó körülvilágítás, a dolgainknak sose válik ártalmára. Nem igaz?Ragyogás !! Igazad van

Ragyogás !!

Igazad van belefér ez is ,
A sokszínűségbe hogy ne ..

---„elszánt 'emelemes' csak növeli az oldal ázsióját, és nem a bekampányolást képviselve, hanem sokkal inkább az emberséget..

Lehet benen valami.. de az emberséget azt mi gyakoroljuk , mi álljuk amikor már a sokadik régiző új embereket akar magának és népszerűsítve tevékenységét..
Lehet vitatkozni.. itt is… mennyire emberi. Humánus.. meg jó.. meg segít..
pl.
„az EFT minden problémára alkalmazható változat.”

Ez egy Jolly Joker
Mit is szeretnék magam körül látni.. ?
Valóban Ezt itt amit elérhetsz általa !!

„-mindenki üzleti sikereit, sikeres kapcsolatot , Jólétet, egészséget, saját valamint gyermekem boldogságát a boldogulása érdekében….

Valami módon eredményeket érjen el..
Mondom, ha ez a technikával .. legyen.. bárkinek..
Nem beszélek le senkit , de mint írtam csak hasonlókkal bombáznak egyre többen ..és gyakrabban.. akár magán életemben , barátok (?)
Akár ide tévedek.. vagy máshová
Hirdetések.. ..ingyenes !!! pénzvissszafizetés stb..
Az előbb írtam egy fórum hozzászólásomban, de megismétlem az idézetet
Napi Tanitásokból , mert ide is ajánlható !!

’ Használd a szemed és láss!
Használd a füled és hallj!
Használd az összes érzékszervedet, mert mindegyiken keresztül beszélnek hozzád! „

Legyen hitetd szerint
Üdv.

szerencse kísérje lépteidet ......Én azt mondom nektek, hogy a világ sokszínű,

és Jutka ebbe a sokszínűségbe belerakta az ő színeit.
És teljesen mindegy ki, és mikor regisztrál be ide... megkötés nincs, hogy mikor, mit írhat be.

És bocs! De azt is megbeszéltük már több blogban, hogy egy egy "reklám ízt" adó, elszánt 'emelemes' csak növeli az oldal ázsióját, és nem a bekampányolást képviselve, hanem sokkal inkább az emberséget. Azt adja át, amire szükségünk van, a melegséget, és én ezt érzem ki Jutka írásaiból. Azt, amitől szebb a világunk:) Hogy van több Web-linkje? Nosza! Csinálhat bárki magának, és berakhatja neve mellé! Hajrá! Visszatartó erő csak saját maga lehet bárkinek.

És higgye el bárki, ugyanúgy el kell Jutka írásait fogadnunk, ahogyan mindenki másét is el, és befogadja a szent közösség:)
Sajnálom! Bocsáss meg kérlek! Köszönöm! Szeretlek. Anikó

És nem a hangszer vagy a muzsika számít, hanem a dallam, ami belőlünk jön, mert ha az megvan..... a lelkünk, szellemünk kommunikál egymással. / ezt akkor értettem meg, és jött át nekem, amióta ezeket a fenti H'O oponopono-ból átvettem:) /Kedves Jutka !! Igen

Kedves Jutka !!
Igen valóban reklám izze van írásaidnak..
5 -6 napja regisztráltál és profi módjára árasztasz el EFT technikával is minket..
Ez pont olyan dolog amikor valaki egy vallást akarna a másikra erőltetni.. mert ha..
meggyógyul,
elmúlnak a bajai.. stb..
A hitnek nem vitatom szerepe van az életünkben..
Nagyon jó meglátása van felebarátnak.. amikor tömören ajánlotta neked !!!

"....legyen nektek a ti hitetek szerint." / Máte 9/29 /
Az egyik hozzászólásában

.már mindenbe csak üzlet , pénz.. ???

Ui:
Tegnap volt egy „barátom „ aki a 20 (?) MLM rendszert lelkesíti. ( ép úgy mint itt sokan ).
most egy másik gázszolgáltatót próbált rám erőltetni.. amikor kategorikusan elutasítottam.. agresszívé vált , miért nem kell neked az olcsó.. ?? ( 6 ezer ft kap egy kötésért , később elárulta )
vigyázzatok ne hogy hitetlené váljatok..!!!
Üdv.

szerencse kísérje lépteidet ......Kedves Jutka - ez reklám és PR

Igen nagy fennköltséggel, de Te itt több tízezer forintos (20-70 eFt) tanfolyamokat hirdetsz lényegében az írásiddal. El kellene döntened, hogy mit képviselsz itt? Üzletet és üzletfeleket keresel, vagy egy közösségben kívánod megosztani a tapasztalataidat másokkal. Ha üzletelsz, akkor illő lenne ezen lap tulajdonosainak reklámdíjat fizetned, amiből a lapot fejleszteni és fenntartani tudják. Ha pedig egy közösségre vágysz, akkor a profitorientált linkjeidet kérlek szedd le!

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
A nevetés a legfőbb szentség.
Micimackó sokkal jobban szeret téged!
A szabad gondolkodás mindenkinek kijár, akárcsak a széles látókör.Huha Jutka!

Ez egy razos kerdes!
Ha azt mondom bizonyitsd be,hogy emberek irtak a Szentirast,azzal fogsz valaszolni,hogy bizonyitsam be,hogy nem ember altal keszult! Ugye?
Igaz szemelyesen nem voltam jelen,de Mozes 40 napig csucsult a hegyen,mire atvette a Tanitast. Jezus is kinlodott az emberekkel,hogy megtanuljak az Evangeliumot,ami igazolasa az elotte erkezett Tanitasnak(Tora).Mire mindket Tanitas "feloltozott" mai formajaba,konyv format kapott,hat biz dolgozott rajta nehany ember!
A bizonyitas nem itt dol el, hanem a szivekben.
Te is hiszel Istenben(Termeszetfeletti Hatalom) irod, akkor a Szentirast olvasva,jozan itelokepesseged es igazsagerzeted alapjan csak el tudod donteni,hogy amit epp olvasol az art, vagy hasznal az embernek,es anno mi miert is tortent!
Azt gondolom,a baj az,hogy az emberek osszekeverik/egy kalap ala veszik(ha egy resz "santit", az egesz rossz) a regmult nemzetek tortenelmet es a Szentiras tobbi, az EMBERISEGET MEGSEGITENI SZANDEKOZO teteleket.
De ha azt kernem,hogy mondj egy pl-at a 10 parancsolatbol,ami artalmas az emberre,ha koveti, tudnal-e ilyet ?
Elkepzelem a ma emberet,mindet beleertve,ha csak a 10 par. tartanank be, milyen is lenne a vilag ma!Nekem szimpibb mint a jelenlegi.Es neked?

Szeretettel,
felebarat

U.i.: Ujmedicinasek is azt valljak,hogy nincs semmi koze vallashoz....pedig a vallas is a lelek fejlodesevel, tisztulasaval, egeszsegevel es az ujmed. is a lelek epsegevel/"betegsegeivel" foglalkozik.Semmi Bibi!

Teljesen igazad van! Én is hiszek a Természetfeletti Hatalom létezésében, csak attól intek óva mindenkit, hogy ne vegyék figyelembe azt a tényt, hogy a Szentírást is emberek ("át") írták, szerkesztették, évszázadokon át, és hát nem vagyunk egyformák! Ugye?

Győri Jutka
http://www.ujmagikusterapia.lapunk.huEgy a bibi!

Kedves Gy. Jutka, az ujmedicinaba valo hitre es az Istenbe vetett hit milyensegere es meeg sokmindenre is valaszt ad a Szentiras, egy tomor mondattal:
"....legyen nektek a ti hitetek szerint." / Mate 9/29 /
De a tudatos Istenhit es az ujmedicina nem zarjak ki egymast, sot!
Koszonom gondolataidat.:)

Szeretettel,
felebaratNem. Én csak megbocsátok.

Nem. Én csak megbocsátok. Betartva a sorrendet: először magamnak, azután másoknak is, és aki erre kíváncsi, annak megmutatom hogyan. A kenyeret meg boltban veszem. :-))

Győri Jutka
http://www.ujmagikusterapia.lapunk.huAz istenhit valóban csak egy gyógyítható lelki betegség

de hamarosan egyre többen fognak kigyógyulni belőle. Te vakon tanitassz látni PÉNZÉRT, vagy már látsz is???:-)
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
A nevetés a legfőbb szentség.
Micimackó sokkal jobban szeret téged!
A szabad gondolkodás mindenkinek kijár, akárcsak a széles látókör.