A hatékonyabb pohárvíztechnikáról

pohár vízAz agykontrollból jól ismert pohárvíztechnikát valószínűleg sokan alkalmazzuk, ám olykor vagy a reggeli maradék fél pohár vizet felejtjük el meginni, vagy még sem sikerül odafigyelnünk a megérkező válaszra.

Tegnap reggel támadt egy gondolatom, és feltettem egy halk kérdést az univerzumnak: -Vajon hogyan tudnám hatékonyabbá tenni a pohár víz technika alkalmazását? S láss csodát!

Este felkerestem az egyik tanítványomat és barátnőmet, s beültünk az Atlantába. Ez egy ici-pici gyrosssütő az Univerzum üzletház alatt, kettő kicsi asztalkával és nyolc székkel.
Amint beszélgetésbe elegyedtünk, egyszer csak jött egy jól öltözött fiatalember, és táskájából egy egészségjavító terméket vett elő, amivel tulajdonképpen házalt.

Elég valószínűtlennek tűnt a szitucáió, mert nem úgy nézett ki, mint aki erre rá van szorulva.

Egy olyan terméket mutatott, amibe a cigarettát bele kell mártani meggyújtás előtt, és B vitaminná alakítja a füstöt, s a környezetet sem szennyezi.
Engem ugyan ez nem érint, én sosem dohányoztam, anyu pedig 56 éves kora óta, amikorra is sikerült összedohányoznia egy tüdőrákot, szintén nem szívja.

Ám a barátnőm megemlítette a fhengshuit, egy másik lány, aki szintén velünk tartott, megemlítette a Dalai láma könyvét, amit éppen olvas, természetesen én sem maradhattam ki a szórásból az én új szerelmemmel, az Arvisurával (igazszólás).

És ekkor jött a meglepetés! A férfi hosszas előadásba kezdett az öt elem és a sorsunk kapcsolatáról, az ősmagyarok ezen tudásáról, majd a vízről, melyről azt állítja, a SZENT LÉLEK hordozója.

Mióta tudom, hogy Gábriel arkangyal őrzi a Szent lelket, mióta mindenki tudja, hogy a víz az érzelmek hordozója és megtestesítője az ezotériában, már egyáltalán nem csodálkozom azon, hogy a tudósok azzal fenyegetnek, jön az óriási szárazság a Földön.

Nem hiszek nekik, hiszen azért MI is ITT vagyunk, a tudatos teremtők, és mi tehetünk az érzelmi sivárság ellen, s így elkerülhetjük a Föld elsivatagodását is. Hiszen szoros kapcsolatban áll minden egyes földön élő teremtmény a Földanya energetikai központjával (is.) (A Föld felszínét is 70%-ban borítja víz.)

Az ózónlyukról is kiderült, hogy a Föld okosabb sokkal a rajta élőknél, mert fogta magát, és begyógyította a légkörén tátongó ózonlyukat. Szegény tudósok... Majd ha ráérek, talán egyszer sajnálni fogom őket, amiért ez a katasztrófa elméletük is dugába dőlt!

Visszatérve az idegenhez, akit Budapestről fújt közénk a szél, -közben azért kiderült, hogy érkezése egyáltalán nem volt véletlen, mégha nem is ismert bennünket... vajon miért nem csodálkozom rajta??? :))) - csodálatos spirituális és lelki tudásról adott nekünk számot.
Amikor látta, hogy szívesen hallgatjuk, elővette kézzel írt jegyzeteit, és úgy éreztem magam, mintha egy szellemi iskolába csöppentem volna.

Azt is elfelejtettük közben, hogy már este 10 óra van.

És akkor egyszercsak jött a VÍZ!
dr. Masaru Emoto MÁR MEGÍRTA, hogy a víz információ hordozó és programozható szavakkal. Öbike már írt dr. Masaru Emoto könyvéről egy szuper cikket:
http://www.thesecret.hu/a_viz_uzenete_emoto

A pohár víz technika azt mondja, fogd a kezeid közé a poharat, menj szintedre, és mondd el a kívánságodat, majd idd meg este a víz egyik felét, reggel pedig a másikat.

Tegnap pedig azt tanultam, hogy mondd bele a pohár vízbe a kívánságodat!!! Először adj hálát, és akkor magas lesz a rezgésszinted, amit a víz azonnal átvesz, aztán pedig hajrá! A vízbe mondott kérés olyan, mintha a szent lelket töltöd meg vele, hiszen a szent lélek hordozója is a víz.
Ha megiszod, akkor tested 70%-a töltődik fel ezzel a kéréssel, és minden apró sejtedhez eljut... és a világegyetem minden pontjára hatással vagy...

Kérj, higgy fogadj el és közben érezd jól magad!
Ahogy secretadmin szokta mondani, semmit sem ronthatunk el...

Ugyan kinek árthat, ha kipróbálja és saját hasznára fordítja ezt a rendkívül kézenfekvő lehetőséget, ami nem más, mint a minket 70%-ban alkotó víz programozása?SRÁGA ANDROMED! A CSODA MI VAGYUNK!

íGY IGAZ, AHOGY MONDOD!

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * www.5rol6ra.hu'

Az igazságkereső szkepticizmus jegyében, had vessek fel egy ötletet ...

A víz ... miután megittuk is víz marad. Nem tűnik el ... csak azért mert már nem látjuk a pohárban.
Bennünk, velünk marad ... és ugyanannyira képes változtatni rezgésén mint a "pohár létben" :)
Vagyis ... tovább programozható ...
Sokszor esünk abba a csapdába hogy saját teremtményeinkhez igazodunk ... a víz azért változik mert teremtő erejű gondolataink vannak ... mert tiszta érzéseink alakítják a testet ... és szűkebb környezetünket ... az alakított ... az alakítottat tovább alakítja úgy mint a pohár víz ... de az alkotót semmiképp sem befolyásolhatja érzelmileg az "alkotmány" állapota ... Az csapda lenne ... a tükörképhez mérni magunkat ... mert a külsőnket belülre írnánk ... hogy aztán önmagát tegye meg teremtőnek ... és kihasználja a belsőt a külső élet javára ... Na de ezek a gondolatok csak hirtelen agyvihar eredményei ... a lényeg ... jó ez a víz módszer ... de csodát MI teszünk. A csoda mi vagyunk.Szívesen, Mártikám! ;)

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * www.5rol6ra.huCsillair

Köszönöm ezt az új pohárvíztechnikát ,
valóban az agykontrollnál leírtak szerint párszor megcsináltam de , úgy régebben de ..elfelejtettem reggel meginni
tegnap elkezdtem itt olvasásra , nagyon megragadott ,
ma is megtettem ,
valóban nem ronthatunk el semmit , és tiszta víz mindennek jó a kéréseimnek , vágyaimnak is pont a legmegfelelőbb !!!!
Köszönöm neked drága Csillair !!
ölellek MártaDrága Ibolyám!

De jó, hogy szoltál! Majdnem elfelejtettem ezt a nagy teremtő napot.

Tündér vagy a tündérek között!
Csillád ;)

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * www.5rol6ra.huSzívesen Juditom!

Teszteljük együtt!

Csillád ;)
„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * www.5rol6ra.huKedves Hege!

Engem minden érdekel, küldök Neked emailt!

Csilla ;)

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * www.5rol6ra.huCsilla

Már eddig is nagyon sok okos ötletet,információt osztottál meg,ennek különösen örülök,így talán-a szavaiddal élve,eljutok ötről a hatra-könnyebbé válik az életem.A három ujj technikát még gyakorolnom kell ,mert az valahogy még nem jött össze.Legyen továbbra is szép napod,ja jusson eszedbe a tibetiek 4 napja,az első:marc 11-e.Szeretettel ölellek Ibolya.Jó, hogy emlékeztettél rá!

Ez a technika valahogy nekem kitörlődött, sohasem alkalmaztam.
De jó, hogy eszembe juttattad!
Ezt az új módszert biztosan kipróbálom.

Köszönöm Csillám!
Szeretettel: Judit

"Csak egy helyen szeretnék élni, és ez az a hely, ahol a szeretet örökké uralkodik."Bizony, bizony...

Bizony, ez így van, én is gyakorlom de csak reggel, mert akkor iszom meg az OPTIMALIZÁLT vizet, amely Pí vízből készül. Nagyon jó érzés mikor a hála járja át az egész testünket, lelkünket és boldogságérzettel tölt el (fel) !!! Azt hiszem egész nap így kellene járni-kelni...
Ha valakit érdekel az optimalizált víz, annak szívesen küldök anyagot róla (hege1969@freemail.hu-ra írjon), én már 2006 őszétől használom és szuper!!!
Szép napot mindenkinek!Egészségünkre, drága felebarát! ;)))

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * www.5rol6ra.huCsillair

Koszonom,hogy olvashattam.
Mindenki hozzatesz egy kockat az egeszhez!
Egeszsegunkre!

Szeretettel,
felebarat