Mit csinálsz?

Mivel töltöd a napjaidat? Mivel töltötted a mai napot? Munkával, ügyintézéssel, pihenéssel? Kihasználod-e a lehetőségeket amit a pillanat kínál? Megütöd-e a feléd pattanó labdát, vagy hagyod elgurulni?

Minden ember életében nap mint nap, sőt, óráról órára adódnak lehetőségek, helyzetek, amit helyesen "lecsapva" beüthetünk egy újabb pontot, elkönyvelhetünk egy újabb eredményt, vagy... hagyhatjuk hogy elguruljon a labda és talán észre sem véve, elmenjünk a lehetőségek mellett.

Te melyiket választod?

Ma mit választottál? Elégedett vagy? Vagy szeretnél többet kihozni magadból?

Ha az utóbbi, akkor a következő labdára már eleve készülj, számíts, hogy amikor előtted a lehetőség, amikor ott állsz és tied a pillanat, akkor maximálisan ki tudd használni és élvezni a varázsát. Mert az igazi titok nem a meditációban, és nem az álmodozásban, hanem a TETTEKBEN rejlik!

Just do it.

HozzászólásokVégigböngészve ezt a lapot...

mindenképpen érdemes levonnom egy tanulságot.***

Ó, csak hallanék már felőled valamit, kedves Admin! Szurkoltam ám neked!
( ... és annak ellenére, hogy sok problémám volt, a gondolataim sokszor kalandoztak Budapesten)Megragadom a lehetőséget...

itt és most, és megkérdezem: hogyan sikerült a mai napod, kedves Admin!? Nincs annyi csillag az égen, mint ahányszor az eszemben jártál!azért

mert a TETTEK csakis a MOST - ban léteznek