Sikersztori szavazás - VÉGEREDMÉNY!Nyeremények:

www.thesecret.hu/sikersztoriEredményhirdetés, nyeremények átadása:

2011. április 8-án, 18:00 órakor!!!

DÍJÁTADÓ - További részletek, helyszín: www.thesecret.hu/hir/sikersztori-2011-dijatado-hala-unnep

Nyertesek: Szikszay Csaba, time12, jakabnepiroska, Mercy1994, kreisyx, m.ma, CsamNaNa, szsm, Sikerre Születve, csandy13, kriszlen, Boldogélet, Ryka, moncsi22, agica72, Dorcus, kattya

Gratulálunk!!!

HozzászólásokIlyen egyszerű? :)

"A feltételek így egyenlőek, persze mindenki annyi szavazatot tud összeszedni, amennyire mozgósítja az ismerőseit, tehát ha valakinek nagyobb baráti/ismerősi köre van akkor nyilván előnyben van, de ez mindenhol így van, így működik az élet". (beküldő Admin)

Kedves Admin, néha elég egyetlen ismerős is, ha azaz ismerős megfelelő helyen, illetve ütőképes pozícióban van! Így működik az élet! :)

Ha pedig szerelem is meghúzódik a verseny színfalai mögött, akkor az „tömegeket” képes mozgatni, de csak látszólag. :)

Megfordult a fejemben, hogy készítek még néhány facebook-os profilt, hogy sok-sok lájkot tudjak neked adni!Az én sztorimat könnyű elolvasni, mert csak egyetlen jelből áll: ♥
(Ez a címe, a szövegtörzse és a befejezése)

Kedves Admin, szeretném, ha pontoznád!A 10 után meg tegyél még két nullát :)

hogy én legyek a győztes! :) Mert ha lúd, akkor legyen kövér!

Ezt gondoltam tovább: "A sok szóismétlés miatt most nulla pontra értékelem magam, :) de ha lehetséges, akkor javítsd át 10 -re, kedves Admin! :)"

Miért tedd meg ezt nekem? Mert ... ( a többi titok).Gratulálok szsm-nek!

Eddig észre sem vettem, hogy az élmezőnyben végzett! Mivel vele tegnap is beszéltem, remélem, hogy észreveszi, hogy észrevettem! :)

A sok szóismétlés miatt most nulla pontra értékelem magam, :) de ha lehetséges, akkor javítsd át 10 -re, kedves Admin! :)Profi - amatőr verseny :)

Azt nem nagyon értem, hogy hogyan lehetett egy mezőnyben:
- egy profi és azok, akik csak amatőr szinten írtak, de nem ütöm bele az orromat, mert Csaba egyébként nagyon szimpatikus nekem!

*
Admin, kérlek, ezt ne vedd okoskodásnak!:)

"Drága Admin, ha egyszer írok egy sikersztorit, :) akkor mindenképpen garantáld nekem a középmezőnyt ..."

De jól beszélt Szilva énem! :)
Nekem meg az a kérésem, hogy írd majd azt, :) hogy neked az enyém tetszik a legjobban, :) mert az rögtön felér egy első hellyel! :)

Nyugi, kedves Admin, erre úgysem kerül sor, s csak bohóckodtam!:)

Drága Admin, ha egyszer írok egy sikersztorit, :) akkor mindenképpen garantáld nekem a középmezőnyt, függetlenül a teljesítményemtől, s az írásom minőségétől, :) mert lejjebb már nem szívesen olvasnám a nevemet!.

Olvasd el, milyen történeteket írtak eddig: http://thesecret.hu/forum/sikerek-evkonyve-2011

A link alatt nem találtam semmit, úgyhogy az olvasás elmaradt.

A másik böngészőn meg tudom lapozni: http://www.thesecret.hu/f-rum/sikerek-vk-nyve-2011

:-)A vesztes győztesek

... sikersztorija sokkal jobban érdekel, mint az igazi győzteseké, úgyhogy Flush, attikus, editke71 és szildiko írásait keresem elő először.

S mindezt tényleg tiszteletből írtam, mert utána sem kérték Admintól azt, hogy törülje őket a fenti listából.
Emelt fővel veszíteni tényleg tiszteletreméltó számomra, ugyanis én nem járultam volna hozzá a nulla pontos eredményem közzétételéhez!Az ilyen jellegű megmérettetéseket

... nem igazán szeretem, mert igencsak sértené az önérzetemet egy utolsó hely, :) pedig nem dőlne össze a világ! Viszont nagyon szimpatizálók az utolsókkal, s felnézek rájuk, mert volt merszük!

Külön tiszteletem: Flush - nak, attikusnak, editke71 - nek és szildikonak, mert a 0 szavazatuk azt mutatja, hogy nem szavaztak önmagukra, s nem mozgósították az ismerőseiket sem, ... vagyis tisztán mérettették meg önmagukat!Nem lehet mindenki győztes

... ezért én a nulla pontosoknak gratulálok, mert vállalták a megmérettetést!

"Mindig az aktuális megmérettetés mutatja meg, hogy kiben mennyi erő van".

(dr. Csernus Imre)

Papit meg változatlanul szeretem!Hisz mindenkivel kivételeznek valahol

"Az egész életünk kivételezések sorozata. Mindenhol körül vesznek minket a nyomok, melyet az emberekben hagytunk. A nyom mely később mások szemében kivételezésnek tűnhet, pedig nem az.
Hisz mindenkivel kivételeznek valahol.

De azt senki sem veszi észre, ha ez számára kedvező.
Ha sértő vagy bosszantó, akkor mindenkinek kinyílik a szája, néha meggondolatlanul, felelőtlenül, nem gondolva arra, hogy ez másoknak fájhat".

Kivételezés van, lesz és mindig is volt... mert emberek vagyunk, nem gépek!
Egyébként nekem tetszik, ha valaki kivételezik velem!akkor így jártál

majd meglátodAkkor is!

Ha bunkó, - bár azt egyáltalán nem hiszem el róla, - akkor is szeretem!.

ez nem érdekes. Ettől még bunkó..

Én szeretem Papit!Papi

bunkó, szóval bármit el tudok róla képzelni. Még az egy-oldalúságot is.:)

„Elnézést kérek, hogy szólok, de csandy13 nevű felhasználónál 33 szavazat helyett én 60-at látok! :) Üdv: Melinda!”

Admin válasza:
„Köszönöm a jelzést, szólhattatok volna előbb is, mert végig rossz volt a számláló :) véletlenül az alatta lévő írásra volt kötve, ezért volt egyforma szavazatszámuk. „

Van ilyen! Én abszolút nem feltételezem, hogy Papi bárkivel is kivételezne!Nagyon szépen köszönöm a

Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget, és a szavazatokat! Mindenkinek gratulálok, aki részt vett, és örömmel olvastam, hogy milyen sokan felismerték, hogy SIKERRE SZÜLETTEK! :))) Sajnos a díjátadóra nem tudok elmenni, mert egy régebben betervezett programunk lesz. Nagyon sajnálom, de nagyon jó szórakozást kívánok mindenkinek, és remélem, hamarosan tényleg találkozunk személyesen is! :) BeaSziasztok! :)

A részleteket megtaláljátok az Eseménynaptárban!!Díjátadó!

Én is nagyon szépen köszönöm mindenkinek aki szavazott rám, és a lehetőséget, hogy írhattam egy ilyen szuper oldalra! :)
Már csak az a kérdés, hogy hol is lesz az a bizonyos díjátadó! 3 napja egyfolytában azt nézegetem, hátha van valami új infó, de még mindig csak az van kint, hogy "ma még felkerül".
Nagyon megköszönném, ha kitennék, hol is lesz pontosan, mert ha nagyon messze lenne, az is lehet, hogy nem tudok részt venni sajnos rajta! :/díjátadó

Először is köszönöm szépen a lehetőséget!

Másodszor, a szavazatokat! :)

Szeretném én is kérdezni, hogy amennyiben nem tudok elmenni a díjátadóra, milyen lehetőség van a

kapcsolatfelvételre?

Szép napot! Mosolyt!!

MarcsiHelyszín

Elnézést, megszeretném tudni, hogy hol lesz a díjátadó? Jó lenne minél hamarabb megtudni:)
Köszönöm!
Ui: Én Zalaegerszegen lakom és jó lenne valami közelebbi helyszín!!!Köszönöm szépen Én

Köszönöm szépen Én is!
Bevallom Én már nagyon izgultam a végére. Annak idején én írtam elsőként, ezért érdekes volt látni, hogyan szaporodtak a sikersztorik egyre változatosabb témákban, hol könnnyedebb, hol szívszorító történettel.
Én is örömmel olvastam mások történetét, egyben reményt merítve belőlük, hiszen nekem is vannak még megoldásra váró feladatok életem más területén.
Köszönöm szépen azoknak akiknek tetszett a történetem!
Bízom benne, hogy én is tudtam másoknak némi reményt adni, akik hasonló helyzetből akarnak kijutni, hogy igenis lehetséges!

"Minden lehetséges, csak merjünk mozdulni érte és legalább álljunk a sültgalamb alá!"
Idézet Tőlem :))):)

Én egészen biztosan ott leszek. Köszönjük a meghívást!Gratulálok a nyerteseinknek,

Gratulálok a nyerteseinknek, 17-en vehetnek át ajándékot jövő pénteken a díjátadón!

Gyakorlatilag mindenki nyert, aki indult, hiszen szép történetekkel gazdagodtunk. Köszönet a felajánlott sok szép könyvnyereményért:
- a Trivium Kiadónak,
- a Pongor Könyvkiadónak,
- és a Bagolyvár könyveket terjesztő Könyvarzenál-nak
- illetve külön köszönet Mátrai Vandának!

Ma este közzétesszük a díjátadó időpontját, ahová akkor is érdemes eljönnöd, ha nem neveztél be, hiszen ott találkozhatsz a sikertörténetek főszereplőivel, és olyan emberek társaságában lehetsz egy estére, akik pozitívak, sikeresek, vidámak.

Készüljetek, jövő hét pénteken a sikersztori fináléra! :)Köszönöm a jelzést,

Köszönöm a jelzést, szólhattatok volna előbb is, mert végig rossz volt a számláló :) véletlenül az alatta lévő írásra volt kötve, ezért volt egyforma szavazatszámuk. A listát most újra átnéztük, ez a végleges eredmény!Szavazás!

Elnézést kérek, hogy szólok, de csandy13 nevű felhasználónál 33 szavazat helyett én 60-at látok! :) Üdv: Melinda!ma van az utolsó napja a

ma van az utolsó napja a szavazásnak, és még mindig lehet 9 szavazattal is nyerni könyvet! :) kíváncsi vagyok kié lesz a sok szép nyeremény! az első 15 történet, vagyis majdnem minden második történet nyer mivel nagyon sok - több mint 50 könyvnyeremény jött össze! itt megnézhetitek a könyveket, és a részleteket: www.thesecret.hu/sikersztori

31-én késő este lezárjuk a szavazást!Gratulálok a kezdeményezésért!

Kedves Admin! Gratulálok, mert nagyszerű élmény olvasni a sok-sok eredményt, amit hál Istennek ez a mozgalom kiváltott és tollat ragadtak többen is:)))) Csodás olvasni azokat, és köszönöm, hogy az enyémre kitetted kedvenc képemet:)))

Mindenki írása tetszik. / Nem tudom elképzelni, ki tudja majd a legjobbat a legjobb mindegyikből kiválasztani. Gratulálok kedves Secretes társak:) Eredményeink születnek mindennap, csak mivel ezek aprók, hajlamosak vagyunk mi emberek, emberségünk okán elfelejtkezni ezekről, pláne megemlíteni azokat:) Így, ez a nagyszerű kezdeményezés egy Olimpiai lángként, körbefutott az oldalon:) Hálásan köszönöm nektek, hogy olvashatom sikereiteket! Anikó