Hogyan vonzzunk jól?

vonzzunk jól!Az úgy kezdődött, hogy megfordult a fejemben, mennyire jó lenne önállósodni. Egy igazi, független műhelyt létrehozni, ahol kedvemre dolgozhatok, és segítségem is van, de a páromtól elkülönülve, szabadon tehetem mindezt. Persze jó volna egy klassz fényező is, no meg valaki, aki ért a motorokhoz és a sisakokhoz is.

Mivel ez csak egy kósza gondolat volt, de összefoglalta mindazt, amire valóban vágyom, így azzal a lendülettel el is felejtettem, mert az épp' aktuális tevékenységemre kellett koncentrálnom (tanulság: koncentráljunk mindig arra, amit éppen csinálunk, hogy a valódi vágyainkat el tudjuk engedni azzal a törekvéssel, hogy nincs más dolgunk, mint a MOST-ban élni, és jól érezni magunkat).

Még a telefont sem emeltem fel az ügyben, csak(!) gondoltam rá. Elfogott a lelkesedés és a vágy, hogy jó lenne, ha...

Másnap (!) hárman (két idegen és egy ismerős) hívtak fel, hogy nem érdekelne ez meg az a helyiség, mert most kiadó, jutányos, kultúrált. Az egyik helyen még étkezde is van a műhelytől kb. 28 méterre (nagyon jó - teszteltem). Mindez a Duna-parton. Kettő fényező-műhely mellett van, és mivel nekik kell a reklám (és az én tevékenységem pont jó erre), így rendelkezésemre bocsátanák a helyiségeket ingyen.

Na, gondolhatjátok, erre megszületett az agyamban, hogy tarhatnék tanfolyamot is - ha már lesz rá helyem -, mert rengetegen szeretnék ezt a technikát megtanulni, és az országban pillanatnyilag senki sem oktatja. Már azt is kitaláltam, hány embert tudok egyszerre oktatni, milyen befektetéseket kell eszközölnöm, és ki is kalkuláltam a tanfolyam díját. 5 napon belül megvan a max. létszám(!) úgy, hogy nem hírdettem!!! A befektetésen túl maradó összeg még így is ötszámjegyű, de közelebb van a hathoz!

És a lényeg! Szilveszterkor - mint sokan mások - írtam egy bakancs-listát. 26 tétel szerepel rajta. Az egyik a bőség (havi 1 millió Ft-os bevételt írtam rá - dolgozzanak rajta az égiek!), a másik egy önálló kiállítás (2009. március 7., 16.00 óra, Harmónia Műhely), a harmadik, hogy az általam festett motorok publicitást kapjanak. A motorkiállítás március 11-én lesz. Ha bérelni akarnék standot, már nem tudnék. Minden hely elkelt úgy, hogy a 3 napra 1m2 hely 200.000 Ft (!!)-ba kerül. Hívott 2 ismerősöm is, hogy az általam festett motorokat kiviszi az adott márka forgalmazója, mert az egyedi festés miatt jó reklámfelületek! Rajta van a logóm mindegyiken, ki lesz írva, hogy ki festette, én ott leszek, mint dizájner, így a 3.500.- Ft-os belépő-díjat sem kell megfizetnem. És a csoda (a megtakarítás). Ha azt vesszük, hogy a két motor biztosan minimun 4 m2 helyet foglal el, akkor megtakarítottam 800.000.- Ft-ot!!!!! És még munkát is fog hozni dögivel!

Én azt mondom, merjünk nagyon álmodni, aztán engedjük el, mindig a mának éljünk, és minden, de minden őszinte vágyunk az ölünkbe hullik, hihetetlen sebességgel!

Ja, és a 2009-es naptáram elejébe beírtam, hogy:

"Eddigi életem legjobb, legszebb, legbőségesebb, legváltozatosabb, legsikeresebb, legegészségesebb, legharmónikusabb, legnyugodtabb és legélménydúsabb éve. És ez így van."

Minden nap látom, hisz bejegyzéseket írok bele! Zseniálisan működik!

Admin, köszi, hogy a Vágytabló ötleteddel rákényszerítettél arra, hogy valóban a céljaimra koncentráljak! Zseniális!

Aki többet akar megtudni az önmegvalósításról, a pénzről, a kapcsolatokról, az egészségről, a létezésről, a világról és a környezetről, annak javasolom a Titkos Négyes következő tanfolyamát! Nagyon jó befektetés, nekem elhihetitek! ;-)

Pusszantás: Shakti

HozzászólásokKöszönöm!

Szia Humigumi! Köszönöm a szavaidat, jól estek! :-)Büszke vagyok rá hogy ismerhetlek.Nagyon sok sikert kivánok!

és kivánom hogy a következő állomás tényleg az hely legyen ami a riportban is elhangzott:D

" Életünk minden pillanata kockázat,amelyet a szeretet vagy a félelem vezérel.Ha sikerül a tudatosságot elérni akkor ezek a pillanatok felismerésekben fognak megnyilvánulni.Így minden pillanatban új világok nyílnak meg.Merj kockáztatni."Egy kis ízelítő a

Egy kis ízelítő a motorkiállításról. :-)

http://www.youtube.com/watch?v=dlHlr_hT_vI&feature=player_embedded

Shaktifuuu de jó volt ezt olvasni Shaktikám:D

" Életünk minden pillanata kockázat,amelyet a szeretet vagy a félelem vezérel.Ha sikerül a tudatosságot elérni akkor ezek a pillanatok felismerésekben fognak megnyilvánulni.Így minden pillanatban új világok nyílnak meg.Merj kockáztatni."Gyönyörű motorok, gyönyörű Nők...

..Dübörgő lóerők és hangerő...

Egy lány Ki megfesti paripánkat, leírja életünket és megtanít varázsolni... HMMM...HMMM...HMMM

ÖLELLEK, DRÁGA SHAKTI!!!

Meghajlok a Bennetek Élő Tudatosság Előtt!!!

Baráti Szeretettel.

zorba

http://www.lyoness.ws/

http://www.lyoness.ag/hu/

totzoli129@freemail.hu-ez a saját mail címem...ide bátran küldhetsz érdeklődő levelet...

-Ez a jövő, az egymásért tevékenykedők közössége...!!!Kedves Shaktikám!

Imádom a mocikat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Minden kiállításodon ott leszek!
Egy fontos kérdés!
Festesz bukósisakot?!
Mindenképp szeretnék egy bukót magamnak, igaz nincs mocim de ez nem számít!
Ja és súgok majd neked egy helyet ahol ismertebbé válhatsz...
:D
Ölellek!!!
Kívánom neked, hogy a sikerrel kézenfogva járj!
http://www.youtube.com/watch?v=RaHgxfZZEm4&feature=related
lollipopEgyszerű, mint az egyszer egy!

Kedves Anett!

Mert valóban ennyire egyszerű! :-)

ShaktiKedves Shakti!

Gratulálok a teremtéseidhez!Olyan jó elolvasni,hogy te mennyire egyszerűen viszed sikerre a vágyaid megvalósulását.

Millió ölelés!

Tedd meg az első lépést hittel.
Nem kell látnod a lépcsősort.
Csak tedd meg az első lépést
anett