Itt egy új blog: http://pozitivelet.blog.hu/

Kedves barátaim!

Gondolom nektek is volt már olyan időszak az életetekben, amikor mindent negatívan láttatok. Én is gyakran vagyok így! Azért hoztam létre ezt az oldalt, hogy minél hamarabb átvészelhessük ezeket az időszakokat együtt!

Nálunk minden pozitív lesz! Célunk, hogy feldobjuk, és bizakodóvá tegyük a hangulatot! Ehhez különböző képeket, videókat, történeteket fogunk felhasználni! A történetekben a saját életünk, valamint a társadalmat érintő jó és rossz dolgokról fogunk beszámolni pozitív formában. Ehhez várjuk a te történeteidet is, hogy megtud mi jó van abban amit ma életed megkeserítőjének tartasz! E-mail címünk: pozitiv.elet@citromail.hu

Arra szeretnélek kérni benneteket, hogy tanácsaitokkal, ötleteitekkel, történeteitekkel segítsétek munkámat, valamint hozzászólásaitokkal adjatok nekem visszajelzést!

Üdvözlettel:

A http://pozitivelet.blog.hu/ szerkesztője

HozzászólásokA jövőben?

A biztonságot eddig sem lehetett kívül megtalálni.
Csak belül. :-)
Miért a jövőben?Kedves Jamy!

Én is maximálisan egyetértek veled!Elolvastam.

Most már értem,hogy értetted.Szerintem még az is pozitívum benne,hogy ezáltal sokaknak beugrott gondolom,hogy a "biztonság" bármikor elveszíthető.Ezáltal lehet,hogy többen jönnek rá,hogy kezdjék el belül keresni a biztonságot.A jövőben úgyis az számít majd,a többit elveszítjük (legalábbis én így készülök).Kedves Jamy!

Megírtam az első olyan cikket ami egy társadalmat érintő téma(az árvíz)! Ha érdekel hogyan fogom megoldani a pozítivitást az oldalon akkor olvasd el mielőbb! Itt azokat a dolgokat írtam le amik szerintem "jók" ebben az eseményben!Valahogy

furcsa érzésem van a blogoddal kapcsolatban,nem tudom megmagyarázni miért.
"A történetekben a saját életünk, valamint a társadalmat érintő jó és rossz dolgokról fogunk beszámolni pozitív formában."-Ezt hogy érted?Mármint a pozitív formát?Mondjuk felment a bankihitel.Nem dühöngök,hanem elfogadom,elengedem,biztos meg van az oka,hogy így legyen.De hogy formálod át magát a tényt pozitívvá?Nem értem mire gondolsz.