A cél a jelen következménye

jelen pillanatA titok nem működik, ha nem hisszük el azt, hogy amit kívánunk, már létezik. Valójában minden, amire vágyunk, már most rendelkezésünkre áll. Az, hogy ez megjelenik a fizikai valóságban, csak egy következmény. A jelen a fontos, hogy az "örök most"-ban érezzük azt, hogy minden lehetséges, és telve legyünk csendes örömmel, és hálával. Mert semmiben nem szenvedünk hiányt. Ha ez az érzés tartóssá válik, a körülmények körénk rendeződnek, és nem mi igazítjuk magunkat hozzájuk. Tehát a módszer csak akkor működik, hogyha nem akarjuk működtetni. Nem a cél (egy tárgy vagy egy személy vagy történés stb.) a fontos, hanem az, hogy érezzük azt, hogy mindíg és mindenhol jó lenni, és semmiben nem szenvedünk hiányt.

Most csak ennyit akartam nektek mondani. Jó éjt!

Címkék:

HozzászólásokTökéletes megfogalmazás

Tökéletes megfogalmazás Andromed...
Igy van, ha nem a hiányérzet generálja a kivánságokat, hanem csendes elégedettséggel gondolunk arra, hogy már valahol ott van ami a miénk lesz, szinte ránk vár...
megkapjuk.

www.aminababa.com
www.flavin7.com/gini99Jókor, jó helyen...

Hiába, a vonzás hatalma! Pont egy ilyen megerősítő gondolatra volt szükségem!

Köszönöm!
EvolKoszonom

Pont most volt szuksegem ezekre a szavakra es orulok, hogy ezt vonzottam most, hogy el kell olvassam! Igy van minden es azt varom, hogy en is megtapasztalhassam mindezt!!!!>:D<
MesiÉn köszönöm..,hogy olvashattalak:))))))

Köszönöm..,hogy olvashattam csodás gondolataid a Teremtésről..,-azt az üzenetet ami számomra teljesen magában foglalja az "IGAZI TEREMTÉS"-minden "fortélyát"...
Baráti ölelés:
Gabcili.Köszönöm hogy tovább

Köszönöm hogy tovább élteted bennem azt az érzést amiről írtam :)Kedves Andromed..,nadon jó..-köszönöm..:)

Benne van számomra Minden..,-ami a Teremtésről szól..
Köszönöm..:)
Éld meg magad a Jelenben..,és fogadd el mindig azt ami Van..
Igen és közben legyél nagyon boldog és érezz nagyrabecsülést az "Ég" felé..,-mert mindent "Nekik" és természetesen magadnak köszönhetsz..
"Akkor Teremtesz..,amikor megéled azt ami van"..
S így működik minden olyan egyszerűen körülöttünk..Nem kell mást hozzá tenni..,csak egy kicsit minden pillanatban "megkell halni" hozzá..,és közben szívünk minden erejével mosolyognunk kell..:)
Mindenkinek kívánom..,hogy tudja megélni Önmagát a Jelenben és érezze ahogy eggyé válik a pillanattal Isten Mindenségében..
Ha párszor megtapasztaljuk az érzést..,-utána már úgy sem akarunk mást csak mindig ebben az "állapotban" létezni..,-ami a Teremtés csodálatos állapota..:)
Forró baráti ölelés..,és jó éjszakát kívánok Neked kedves Andromed..:)