Életed legjobb napja

Amit látsz, amiről információd van, az nem a valóság, hanem történelem. Elmúlt gondolataid, érzéseid, cselekedeteid következménye.
Először is tisztázd magadban, hogy az érzés, ami hajt kellemes vagy kellemetlen.
Ha az utóbbi, és hiányt, kétségbeesést és elkeseredettséget vagy fájdalmat érzel, akkor távolodsz attól, amit szeretnél.
Ha ez az érzés inkább az önfeledt örömre, a túláradó nagyrabecsülésre vagy a feltétel nélküli szeretetre és a boldogságra hasonlít, akkor vonzod magadhoz azt,

amit szeretnél és akkor nincs más dolgod, mint türelmesen várni, és figyelni, ahogy vágyad tárgya kibontakozik.

Ha az érzés inkább kellemetlen, vagy egyenesen rossz, akkor próbálj keresni egy olyan gondolatot, amitől egy picivel jobban érzed magad. Vagy keress valami olyan elfoglaltságot vagy emlékképet, amitől az öröm érzése tölt el, amit nagyra becsülhetsz és szerethetsz.

Ami szinte mindig hatásos, legalábbis nekem, az a meditáció. Hunyd be a szemed, lazítsd el a tested teljesen, hogy minden izmod elernyedjen, és üríts ki a fejedből minden gondolatot. Ez lehetővé teszi azt, hogy az ürességbe pozitív gondolatok áramoljanak, amitől jobb érzések töltenek el, és megemelkedik a rezgésszinted. A jobb érzések pedig kedvezőbb eseményeket vonzanak. :)

A legfontosabb, hogy mindig minden pillanatban próbáld jól érezni magad. Mindig olyasmit tegyél, ami örömöt okoz, és amit igazán tenni szeretnél! :)

És vedd lazán az egészet! :) Az Élet Érted van, mindig is Érted volt, és mindig is Érted lesz! :)

Legyen a mai nap, életed legjobb napja! :)

Szeretettel:
Álomkereső
http://www.alomkereso.com
http://thesecret.alomkereso.info/Almok_keresese_thesecretSE.exe
https://www.plimus.com/jsp/buynow.jsp?contractId=1719430

HozzászólásokEgy kis retro :-) Több mint

Egy kis retro :-) Több mint három évvel ezelőtti írás, és mennyire aktuális még ma is!

A Secret oldalon már több mint 11 ezer írás gyűlt össze a három és fél év alatt, mióta az oldal elindult. Nyáron négy évesek leszünk, 2012-ben pedig félig kerek évforduló jön :-)

Ezzel az írással kívánom neked, hogy legyen a mai nap a legjobb napod!

A.nem tudtam, és működött

Nem is tudom hol kezdjem. volt egy 6 éves kapcsolatom ami nem működött. Megvolt anyagilag minden amit megkívántam, de nem voltam boldog és nem voltam szerelmes. sőt azt hittem már nem is leszek. egyszer aztán egymásra találtunk az internet segítségével a kamaszkori szerelmemre, akivel már nem éltünk egy városba. neki sem működött a házassága. Találkoztunk egyszer- kétszer és megbeszéltük hogy együtt kellene megpróbálnunk, hisz mindig sokat jelentettünk egymásnak. visszaköltöztem miatta a szülővárosomba, magam mögött hagytam mindent és a ruháimmal tévémmel és pc mel új életet kezdtem egy albérletbe. kb 1 hónapig működött ez a dolog, azt hittem ő az igazi de nem így volt. nagyon csúnyán felültetett. Vissza ment a férjéhez akit állitólag gyűlöl, és nem ez a legjobb, hanem az hogy ezt el sem mondta. A legjobb barátnőjével beszélgettem nap mint nap, hogy megtudjam mi oka van annak, hogy bujkál előlem és a telefont sem hajlandó felvenni. A lány akiről beszélek (a barátnő) mikor nem bírta tovább, elmondta hogy mi történt, és sokat beszélgettünk továbbra is. Találkoztunk, msn eztünk és minden erőfeszítés ellenére egymásba szerettünk. (én nem áltam ellen egy percig sem csak ő, mert a legjobb barátnöje pasija voltam) a lényeg hogy már 5 hónapja együtt vagyunk, összeköltöztünk és mindketten olyan boldogok és szerelmesek vagyunk mint még soha. mindig erre vágytam. Így végiggondolva a volt barátnőm nélkül soha nem találtam volna meg ezt a lányt akivel ilyen boldog vagyok. most már csak az anyagiakat kell rendeznem és én leszek a világ legboldogabb pasija. Ja még valami a munkámban is kezdenek helyreállni a dolgok. tegnap szolt a főnököm, hogy az egyik üzletünkben kirugták az vezetőt, és elvállalhatnám. szóval lehet hogy megint egy uj fejezet kezdödik az életemben, és az önéletrajzomba az is bekerülhet, hogy Üzletvezetö voltam.Drága Álomkereső!

Eszembe jutott egy beszélgetés, amiben Tolle ezt mondta:
".... az alap egyszerű, annyi, mint „igen”-t mondani erre a pillanatra. A lemondás alapzata ez – a teljes „igen”, és semmi belső „nem”.
Ez a teljes „igen” az, ami a világon való felülemelkedéshez vezet!
Ilyen egyszerű: teljes nyitottság a jelen pillanatra, bármi is fakadjon belőle. A hétköznapi tudat általában ellenáll ennek, menekül előle, megtagadja, vagy igyekszik nem figyelni rá. "
Szeretettel: EryKedves Kriszta!

A félelem a hiányérzetből fakad!
Abból a beidegződésből, hogy semmiből sincs elég. Nincs elég szeretet, nincs elég élelem, nincs elég pénz stb.
Szinte mindig ez hiányérzet okozza. Félünk, hogy ha valamiből nincs elég, akkor nekünk hogy fog jutni belőle.
Félünk, mert azt hisszük, ha a párunk más felé is sugároz a szeretetéből, akkor nekünk már nem jut belőle elég. Félünk, mert azt gondoljuk, hogy ha tovább emelkednek az árak és mi nem tudunk több jövedelemre szert tenni, akkor nem tudjuk majd befizetni a számláinkat stb.
Ennek megfelelően a félelem leküzdésének első lépése az, hogy megérted és átérzed azt, hogy az Univerzum bőséges!
Korlátlan mennyiségben rendelkezésre áll benne minden, amire csak szükségünk van. Folyamatosan és szüntelenül áramoltatja az Energiát, mely végső soron rajtunk keresztül és általunk manifesztálja mindazt, amit csak el tudunk képzelni.
Ez az Energia pedig nem más, mint maga a Szeretet!
Érezd az áramlását, tapasztald meg! És érzed majd, ahogy a félelem egyszer csak elillan. Ne küzdj a félelmet okozó gondolataid ellen. Fogadd őket örömmel, aztán engedd tovább!
Hogy hogyan?
Én megint csak a meditációt tudom ajánlani.
Nekem ez segít, újra érezni az áramlást, ha előtte lezártam magam.
De tulajdonképpen mindegy, hogy mit csinálsz, csak olyasmi legyen, amitől jobban érzed magad!
Ha olvasnál, olvass, ha zenét hallgatnál, hallgass zenét, ha táncolnál, táncolj, ha filmet nézni van kedved, nézz filmet, ha ennél, egyél, ha főznél, főzzél...
Mindegy, csak Neked az adott pillanatban kellemesebb érzést okozzon a gyomorszorító félelemnél! :)

Szeretettel,
Álomkereső
http://www.alomkereso.com
http://thesecret.alomkereso.info/Almok_keresese_thesecretSE.exe
https://www.plimus.com/jsp/buynow.jsp?contractId=1719430félelmek

Kérem írjátok meg nektek hogyan sikerült kiiktatni a gondolatotokból a szorongató félelmeket?nem olvastam a könyvet most kértem hogy hozzám kerüljön....

KrisztaÁlomkereső!

Laza vagyok :-) :-) :-) :-)))))))))))

Köszönöm :-)

Millió ölelés, Jutka :-)Drága Álmom :)

Olyan jó újra és újra olvasni a Te csodálatos gondolataidat :)
Szeretlek :) BoldogságodBoldog vagyok......Álomkeresöm........

.........De nem csak Ma ! Akartam, kaptam, adtam........ Szeretve- szeretek......Elengedtem mindent ami ebben gátolt...... Szeretettel ölel . : ÁgicaDrága Krisztikém! :)

Én is minden nap ezzel a gondolattal kelek! :)
Imádlak! Tudod miért!

Szeretettel:
Álomkereső
http://www.alomkereso.com
http://thesecret.alomkereso.info/Almok_keresese_thesecretSE.exe
https://www.plimus.com/jsp/buynow.jsp?contractId=1719430Drága Álmom!:-)

Minden nap életem legjobb napja:-)))))))))

Imádlak! Tudod miért!

KrisztiKöszönöm , hogy.....

... Ilyen tanulságos gondolatokat irsz! Hisz ezekből tanulok folyamatosan......ágicaKedves Katis és Ferenc!Ez annyira..

IGAZ.

"Mindenki azzal törődik, mit birtokol és ha megkapja rettegni kezd, hogy elveszíti, ha elveszti vagy meg sem kapja, akkor pedig a hiánytól szenved.
Más szóval a birtoklás az elsődleges, az érzés(ed), a hangulatod csak másodlagos."

Vagy van a köztes út.Amikor örülsz,hogy van.Minden.Az EGÉSZ.
Akkor viszont a rettegésnek és egyébnek sincsen nyoma.

Itt meg már a függés kezdődik.Másoktól.Szerintem.Ez pedig megint a szeretet.
Mondjuk jelenleg érzésekben tudok gondolkodni,anyagiakban nem. :)

Köszönöm a lényegbevágó gondolatot!A legnagyobb gondolat!

Az írásod nagyon mélyen megérintett.
Mindenki azzal törődik, mit birtokol és ha megkapja rettegni kezd, hogy elveszíti, ha elveszti vagy meg sem kapja, akkor pedig a hiánytól szenved.
Más szóval a birtoklás az elsődleges, az érzés(ed), a hangulatod csak másodlagos.

Nagyon örülük, hogy rámutattál: az érzés a szívedben mindig elsődleges és annak is kell maradnia!
Ja és nem kell hozzá semmit birtokolni...:)