Dejá vu

Valaki tudja, mi a dejá vu? Vannak olyan időszakok mikor az egész hetem így zajlik vagy csak egy-egy nap. De van hogy hetekig nem történik semmi. Van hogy előre tudom mi fog történni, vagy mit fog mondani a következő pillanatban a közelemben lévő személy. A tudományos elmélet nem elégítette ki a kíváncsiságomat. Hátha ti tudjátok a választ. Előre is köszönöm:)

Címkék:


Szerintem

a "dézsavű" az amikor úgy érzed hogy az adott pillanat amiben éppen vagy egyszer már megtörtént veled, nem először éled át (pl. Mátrixban a macska). Nekem volt ilyenem 1x, de nagyon furcsa állapot volt.. mintha elveszítettem volna a teret és az időt. Nem tartott sokáig, csak néhány pillanat, max fél perc.
Amiről Te írtál, az nekem is inkább intuíció / megérzés / hatodik érzék. (De lehet esetleg túlfejlett racionális logika is...) Én a kettőt szoktam "kombinálni" az üzleti életben és nagyon működik:)
Szeretettel
Gabicica:)

Jó tudni:) Azt gondoltam az intuíció az amikor ismeretlenül megmondom milyen szándékúak az emberek akik felém közelednek:) (De nem előítéletről beszélek) Elég jó arányban sikerül megéreznem ki milyen.Sajnos tévedtem is már:( + merre vegyem az irányt adott szituban:)Jó az intuíciód angyalom!

Helyén van a 6. érzéked. Ez azt jelenti, hogy használni tudod. :)))