Apró örömök az életben

Az életnek vannak apró kis örömei. ÁLLÍTÓLAG! Vegyük csak sorjába,mik is ezek:
1./ Barátok:
Nos,köszönöm,nem kell. Nem kell,hogy lezüllesszenek.

2./ Mosoly:
Rám sokan mosolyognak kedvesen,de tudom én,hogy ez olyan álszent mosoly. Kétszínűség a köbön.

3./

Címkék:


Lista

Kedves Mikee!

Hogy mennyire igazad van. Van egy blogom, ahol leírom a gondolataimat. Fontos, hogy olyan dolgokat írjak, amik előremozdítanak. Egyszer fogalmaztam egy listát, hogy milyen férfit szeretnék magamnak, íme, megmutatom neked, csak azért, hogy értsed, nem feltétlenül a külső számít, de az első benyomás igen is fontos. Ehhez nem kell kigyúrtnak lenni. Ja, és az én IQ-m igen magas! :) Meglepődnél!

Hangsúlyozom, ez csak az én listám. És ami érdekes, meg is találtam a páromat. A listán szereplő mindegyik tulajdonsággal rendelkezik. Szóval Mikee, aki tudja, hogy mit akar, az megkapja!

Íme, a lista és a hozzáfűzés!

"1) Kedves,

2) Udvarias,

3) Előzékeny,

4) Intelligens,

5) Humoros,

6) Kreatív,

7) Művész,

8) Jó az ágyban,

9) ....... (Ez túl személyes volt, kitöröltem. Nem a külsőre vonatkozott)

10) Érdekes,

11) Szeret utazni,

12) Izgalmas vele az élet,

13) Van saját pénze!!,

14) Lazán kezeli a takarítás kérdését,

15) Egyenrangú partnerként kezel,

16) Babusgat, ölelget,

17) Úgy fogad el, ahogy vagyok,

18) Van saját autója,

19) Egyedül él (nem anyukával),

20) Ambiciózus,

21) Van hobbija/hobbijai,

22) Igényesen él, öltözködik,

23) Józan életű,

24) ja, és szereti a sushi-t!!

Egyelőre ennyi jutott eszembe, de ez még bővíthető. Most vettem észre, hogy a külsejéről semmit, egyetlen szót sem ejtettem. Ennyire nem számít a külső? Vajon igaz az örök közhely, hogy "Nem a külső számít"? És mi van az első benyomással? Tudom, igazságtalanul hangzik, de akkor is számít a külső! De akkor én miért nem soroltam fel egyetlen külső tulajdonságot sem? Ennyire megváltoztam volna huszas éveimhez képest, hogy már minden mindegy, csak valaki jöjjön? Na jó, legyenek kedves szemei, és lehet pocakos is egy kicsit, mert a nyüzügéket nem díjazom. Megdöbbentem, hogy más nem jutott eszembe! És különben is, mi számít szépnek? Vagy maccsónak, vagy igényes külsőnek, vagy csábítónak, sármosnak, férfiasnak? :) És vajon számít-e?"

Nos, ebből leszűrheted, hogy vajon tényleg a külső számít-e!Mikee

Amit itt Admin írt a két testvérről, csak megerősíteni tudom. Nekem van egy egypetéjű ikertestvérem. Genetikailag telejesen, külsőre meg majdnem teljesen azonosak vagyunk. Egy családból származunk - logikusan. Ugyanazok a hatások értek minket, ugyanazok az emberek, körülmények, rendszer, iskola. Két annyira különböző ember lettünk, hogy felfoghatatlan. Pedig EGYPETÉJŰ ikrek vagyunk, s mint olyan, elvileg mentalitásban is nagyon kellene hasonlítanunk egymásra. Hát bizony, minket az érzéseink és körülményeink úgy formáltak, hogy teljesen mások lettünk, pontosan ugyanolyan dolgok megtörténte ellenére. Na?

ShaktiJa,azt csak dühömben írtam.

Ja,azt csak dühömben írtam. Sportolni meg nem szeretk. Én inkább agyra gyúrok;azzal szerintem többet érek,mint holmi izmos karokkal.
Másrészt:Még nem kaptam használható,értelmes tanácsot,amit érdemes lenne megfogadni.FÖLFOGTAM

ne kondizz, ha nem akarsz. Csak azt próbáltam elmondani, hogy nyávogás helyett akár tehetnél is valamit...pl. sportolhatnál... De úgy látszik képtelen vagy olvasni a sorok között...Tényleg az van, amit itt már sokan megjegyeztek, hogy így, ezzel a szenvedéssel vonod magadra a figyelmet, amit nyilván nagyon élvezel...Nagyon sokan próbáltak már itt neked segíteni, de olyan pokróc vagy olykor, hogy szerintem fölösleges strapálnia magát bárkinek is. Nem tudom, hogy ha neked így annyira jó, mint ahogy azt szajkózóod, akkor mi franc bajod van folyton?

Azt meg pláne nem értem, hogy minek neked nő???????? Mire mennél egy nulla IQ-s teremtménnyel??? Csak púp lenne a hátadon...De én NEM AKROK

De én NEM AKROK KONDIZNI!!!Nem érzem szükségét. Fogd már fel. (tudom,hogy ez lehetetlen,hiszen a nők IQ-ja a 0-hoz közel van). Én ilyennek fogadtam el magam,így nem áll szándékomban változtatni. A másik: ha elkezdenék kondizni, lehet,hogy undorodnék magamtól.Szép mondat

Az életnek vannak apró kis örömei. Ez Te irtad le.
Az élet apró kis örömökből áll. Ez az én gondolatom.
Hasonló, de nem azonos gondolatok.
A barátokról csak annyit, - ha egy van, az is elég.
Mosoly,- lehet belőle nevetés. Néha azért az ember sirni is szokott.
Tegnap éjjel, majd elsirtam magam olvasva a Hová tüntek a ...
Ma este két apró öröm ért.
1.Admin jóvoltából eltüntek azok részek a Hová tüntek...irásból amelyek miatt szomorú voltam,
2.Rábukkantam a szép gondolatra amit leirtál.
Köszönöm.igazad ven Mikee!

Szerintem se adj ki zsetont a kondizásra... tök fölösleges.. pláne, hogy írod: így érzed jól magad! Akkor semmi gond!! Szerintem mindenki erre vágyik, hogy ezt elmondhassa magáról: végre jól érzem magam! De akkor mi itt a probléma??????

Abban is igazad volt, hogy ha kellesz valakinek, fogadjon el így, ahogy vagy... Ja! Azért zárójelben megjegyezném, hogy szerintem nincs ilyen nő... Ha csak nem egy másik önsajnáló, aki véletlenül sem képes megemelni a hátsóját azért, hogy másként történjenek vele a dolgok. Szerintem te szeretsz szenvedni. Kicsit leköthetnéd a szabad gyökeid, és máris kerekebb lenne minden.. És erre nagyon is jó az, amit Admin ajánlott neked: egy kis testedzés... Nyilván meglepődnél, hogy milyen jótékony hatással van az emberre. Kellemesen elfárad, nem gyötri közben magát (negatív!!!)gondolatokkal, amellett, hogy csinosodik:) változik az önképe. Lesz miért felnéznie magára. A kitartásáért, az elszántságáért, a teljesítményéért... És nem utolsó sorban a női szem is jobban meglátja (sőt megkívánja:) ) a takaros fiatalembert, mint egy savanyú tököt..
Szóval, harcra fel, győzni kell!!:)
Üdv. MeliOkesz ;)

Okesz ;)Nettike! Azért írtam a

Nettike! Azért írtam a topikba ennyit,mert ennyi jutott eszembe. Ha még beugrik más,beleírom.Én nem ítélkezem,csak ez a

Én nem ítélkezem,csak ez a meglátásom. Nem tehetek róla. Jól van,értém én. Ti tökéletesek vagytok,én meg selejt. Erre megy ki a játék. SzerencsétlenMikit taszítsuk még lejjebb. Nem értem,miért kellene moderálni,tudtommal nem használtam "trágár" szavakat.Ítélkezés !

Három válaszom van számodra véglegesen !
1. Ítélkezel
2.Ítélkezel
3:ítélkezel folyamatosan , minden blog és fórumon ! Az első emberi bűn ez volt egy Ítélkezés! A te világodban tényleg gonoszok az emberek álszentek és mosolyognak !
Admin ! A moderálás már réges régen megért , mint az alma a fán :)))Én jól érzem magam így;nincs

Én jól érzem magam így;nincs szükségem kondizásra. Ha valakinek kellek,fogadjon el ilyennek. Már,ha van ilyen.nem kell érte pénzt adni. én

nem kell érte pénzt adni. én pl. amikor reggel felkelek, sokszor csak úgy lenyomok pár tucat fekvőtámaszt és felülést, mert sokkal jobban indul a nap így. néha lusta vagyok megcsinálni, de ha erőt veszek magamon és megcsinálom, akkor utána jobb. persze nem mindig könnyű erőt venni magadon, de ez is olyan amit csak elkezdeni nehéz, aztán ha rászoksz, akkor már hiányzik ha nem csinálod. tegyél valamit magadért, ennyi a "titok".És mi az, amit akarsz??Tennél

És mi az, amit akarsz??Tennél magadért bármit is, vagy csak minket fárasztasz? Ne haragudj, de úgy érzem, csak úgy odalököd a szavaidat, át sem gondolva, mit AKARSZ, és csak kíváncsian várod, hogy "na ezzel most mit kezdenek vajon"?? Jó lenne, ha fogadnád a szívből jövő segítséget. Képmutatásról, meg érdekről beszélsz. Figyelj, itt mindenki érdek nélkül foglalkozik veled és szerintem ezt tisztelni kellene. Szerintem az is jó lenne, ha egy kicsit bővebben fogalmaznál és azt is kifejtenéd, miért gondolod azt. Köszi szépen.
Ha megbántottalak, ne haragudj, de ez az én meglátásom. Cuppapá és fejlődést!:)Mi van,ha én mondjuk nem

Mi van,ha én mondjuk nem akarok kondizni,mert én úgy érzem jól magam. Én azért nem adnék pénzt.Mai apró örömöm

Nos lássuk csak...épp ma történt velem.Egy srác a kereszteződésnél intett mosolyogva és kedvesen,hogy menjek csak nyugodtan/pedig Neki volt elsőbbsége/.Nekem ez egy mai "apró öröm" volt!:)Mike, igazad van, a barátok

Mike, igazad van, a barátok lezülleszthetnek, a mosoly pedig sokszor álszent. De mindenre van ellenpélda is. És a lényeg pont ebben van! Olvastam egyszer egy történetet két testvértől, akik külön életet éltek. Ugyanolyanok voltak a szüleik, ittak, cigarettáztak, verték őket. De amikorra ez a két, azonos körülmények közt nevelkedett gyerekből felnőtt lett, egyikük sikeres üzletember, példamutató családapa lett és boldog családja volt, a másikuk börtönben kötött ki, lopásból élt, és magára maradt. Mikor megkérdezték őket, hogy szerintük miért alakult így az életük, szóról szóra ugyanazt mondták: hát azok után, hogy gyerekkoromban apám megvert, a szüleim nem szerettek, mégis milyen felnőtt kellett volna hogy váljon belőlem?
A kulcs az, hogy míg mindketten ugyanazt élték át, MÁS KÖVETKEZTETÉST VONTAK LE az eseményekből. Egyikük benne maradt az ördögi körben, és ezzel indokolta helyzetét is, ha apám ilyen volt, én is ilyen lettem. Míg a másik pont ezzel az indokkal: ha apám ilyen volt, nekem ez elég elrettentő példa volt hogy más úton induljak el!
Érted már, hogy a HOZZÁÁLLÁSOD a dolgokhoz mekkora óriási különbséget tud okozni? Egyszerűen az, AMIT KITŰZÖL MAGADNAK, és amerre haladsz, meghatározza az elért EREDMÉNYEIDET!
Ez ilyen egyszerű. Amerre most te haladsz, az a lejtől lefelé van. De bármikor megrázhatod magad, és visszafordulhatsz egy másik útra. Persze ehhez nem csak sodródni kell, hanem KOMOLYAN TENNI IS. Nagyon remélem hogy sikerül, mert képes lennél rá. Minden a fejedben dől el, nem itt az oldalon. Hanem csakis a TE FEJEDBEN!

Sikereket, és sok csinos lányt melléd! Ha igazán szeretnéd, annyira hogy keményen dolgozol magadon, akkor meglesz! Ha csak itt írogatsz nekünk, akkor marad minden a régiben.

Gyerünk, és célozz meg egy konditermet első körben. Ha fél évig edzettél, akkor majd jöhetnek a lelki edzések. Tudod, ép testben ép lélek. Nekem az a tapasztalatom hogy ezt is a testtel könnyebb kezdeni, hiszen ahhoz csak fizikai kitartás kell. A lelki, mentális fejlődéshez már fizikai és szellemi erőfeszítés is...