Köszönöm!

Köszönöm mindenkinek, aki ma gondolt rám és szurkolt. Sikeresen - mitöbb, a vártnál jobban - lediplomáztam. Ezzel egy hosszú korszak ért véget az életemben. Nagyon meghatározó évek állnak mögöttem. Olyan főiskolára járhattam, ahol a tanáraim facilitátorként vettek rész az életemben, tudományos munkásságom mindig figyelemmel kísérték és segítettek mindenben. Elküldtek konferenciákra, elnyertem egy külföldi ösztöndíjat, a diákélet is nagyszerű volt, remek Barátaim lettek, akiket igyekszem megőrízni életem végéig. Persze akadt üröm is az örömben, de így volt teljes.

Igazán megtapasztaltam, megéltem. Most mennem kell tovább, de az emlékeimet senki nem veheti el tőlem. Hálás vagyok minden egyes percért, amit ott töltöttem. Bár még egy évig a másodszakom miatt visszajárok, de az már nem nappalis képzés, az már más lesz picit.

Az alábbi link pedig Nektek ajánlom szeretettel. Nem a legtökéletesebb, a tempó is gyors és a zongorám is csöppet lehangolt. De talán pont ez a varázsa. Twilight - The river flows in you:
http://www.youtube.com/watch?v=1_9o1dXoRz8
Ez egy különlegesebb darab az életemben. Csodálatosan meg lehet fogni benne az érzelmeket.

Lollipop-nak és Evelynnek külön köszönöm a bíztatást!

Szeretettel ölellek Benneteket!
Trill

Címkék:

Hozzászólásokén is gratulálok!

én is gratulálok!Szuper!

Ez nagyon jó hir!Gratulálok!Sok sikert az életben!Gratulálok

Élvezd az életed.Én is csatlakoznék!!

Én is csatlakoznék!! Gratulálok teljes szívemből! :)Gratulálok

Ezaz!!!!!!!Gratulálok, képzeld ma gondoltam rád és a délután töbször bejöttem az oldalra, vártam, hogy ird meg, hogy sikerült.
Előtted az élet, egy szakasz lezárult de vár egy új, még csodálatosabb.

puszi
EvelynGratulálok Drága!

..........................................