A TITOK c könyv

Csak néhány napja, hogy elolvastam a Titok c könyvet, és éppen hogy csak túl vagyok a sokkhatáson, amit okozott... Kiábrándultságot, csalódottságot és borzasztó Űrt érzek. Ha most azt gondoljátok, hogy itt egy újabb " ez a könyv megváltoztatta az életem " fonalon szőtt sikertörténet messziről indított kezdő sorait olvassátok, már most mondom, hogy NEM ERRŐL VAN SZÓ.

A Könyv...Michael Berg egy fantasztikus író, mert képes volt egy 110 oldalas könyvet írni a SEMMIRŐL! Nulla százalékos információ tartalommal, 110 oldalon át fekete minta a fehér lapon! szépen bekötve, NAGYON NAGY MARKETINGES HÁTTÉRREL kijött egy könyv, ami nem csak bennem, de másban is beindította a vészreakciót.
Íme tehát a SECRET recept :
- Üzleti sikerekre vágysz? Pénzre?Hírnévre? Elismerésre?
- Ülj le és gondolkozz! Ki a TE célcsoportod?
- Bizonyára percek kérdése, hogy megtaláld: az a hatalmas útkereső tömeg, aki lelki és/ vagy fizikai középszerűségben éli az életét. Sikerre és JÓRA ÉHESEK. Fáradtak, csalódottak, és nincsenek hozzászokva ahhoz, hogy törődjenek velük.
- Ha ez megvan, máris pozícionáltad a TERMÉKED, amiről még nem tudod, hogy MI lesz, de abban már biztos lehetsz, hogy kelendő lesz, mert valami olyasmit fogsz készíteni, ami az emberek közt tátongó szakadékok fölött fog hidat építeni....
- Szerzel egy profi marketing csapatot, aki érzi célba vett több tízmilliós ember csoport minden pszichés rezdülését és képes rá, hogy irányítsa ŐKET, a LEENDŐ TÁBORODAT, akiből majd hasznot húzol, nem is keveset, ráadásul olyan kényelmesen módon, ahogy csak a legelvetemültebbek teszik, úgy, hogy KÖZBEN EL IS HISZED MAGADRÓL HOGY PUSZTA JÓSÁGBÓL ADOD a kezükbe azt, amit adsz.
- Gyűjts össze mindent olyan vizuális és verbális elemet, ami bevált eszköz és biztosan működő technika. Ilyenek pl: Szavak, amiket SZERETNEK AZ EMBEREK HALLANI: TITOK? BETELJESEDÉS? ÖRÖM? LEGŐSIBB? stb stb.....Képi elemként : KULCS, ami szintén a eddig zárt ajtó mögött meghúzódó megoldás képi üzenete, a LEGEGYSZERŰBB .
- Látod, néhány apró egyszerű lépés és máris KÉSZEN ÁLLSZ MEGHÓDÍTANI A VILÁGOT ....
- Most már csak azt kéne kitalálnod, hogy MIT MONDHATNÁL, MI LEHET AZ ÜZENET, A TUDÁS? amivel kiállsz majd az embertömeg elé és amit képes vagy olyan dimenziókba emelni, hogy azért RENGETEG PÉNZT KIFIZESSENEK AZ EMBEREK, MERT ÚGY ÉRZIK? HOGY VALÓBAN BIRTOKOLNIUK KELL, CSAK EZ LEHET BOLDOGSÁGUK ZÁLOGA....
- MEGVAN! Kapsz a fejedhez! Minek is kéne bármi használható dolgot adnunk a kezükbe?!Hsz úgyis a HITTŐL működik minden a világon ami működik. Mindennek az a mozgatórugúja, hogy hiszünk benne és AKARJUK. HMMMM:).....
- Megvan tehát: a nesze semmi fogd meg jól!
- Csináljunk úgy, mintha a SEMMI VALÓJÁBAN VALAMI LENNE! Ehhez kell a PR és a marketing háttér…
- Generáljunk hírt, alkossunk múltat a történetünknek, emeljünk spirituális magasságokba emberi evidenciákat, tálaljunk őket információként és KÁBÍTSUNK VELE el minél több emocionálisan és intellektuálisan elgyengült embert, aki ki van éhezve arra, hogy szóljanak hozzá….

Azt történt, hogy vettem egy könyvet, amiről azt gondoltam előzetes információim alapján, hogy ADNI FOG VALAMIT. Persze arra nem számítottam, hogy valóban új, eddig még nem ismert, eredeti gondolatokat fogok olvasni, hisz nincs új a nap alatt. Vallom, hogy amit tudnunk kell, azt tudjuk, csupán csak meg kell tanulnunk emlékezni rá....Az intelligencia velejárója, hogy képesek vagyunk önálló belső, és igazán mély lelki és szellemi fejlődésre, anélkül, hogy kézen fogva vezetnének bennünket.
Szóval erről az egész Secret sztoriról- remélem, hogy nem sért senkit az, hogy ilyen bulváros címkét ragasztok most erre a történetre, de szándékosan teszem- egy olyan embertől hallottam először, akit bár alig ismerek, bízok az intelligenciájában és az ítélőképességében. Lelkesen és szenvedélyesen beszélt nekem a TITOKRÓL....Mára már benne is megváltozott valami….
Lekopott a csilli-villi máz, és egy jól indult történet kezdi megmutatni a háttérben meghúzódó szánalmas valóságot….MEGINT MŰKÖDIK A REKLÁMPSZICHOLGIAI ALAPTÉTEL: TEDD SZEM ELÉ AZ ÁRUT, CÍMKÉZD FEL FELTŰNŐEN ÉS VÁRD HOGY ELKAPKODJÁK……………..Gratulálok, SIKERÜLT!Más kérdés, hogy a világ másik fele befelésír attól, hogy ez tényleg sikerülhet.....

Aki teheti, lapozz fel a TITOK című könyvet a 81-82. oldalon és tegye fel a kérdést magának: Biztos, hogy nem egy üzleti alapokon szerveződött - most még a háttérben meghúzódó- csoport BIBLIÁJÁT tartom a kezemben? Nemsokár az is kiderül....a HIT nagyon nagy ÜZLET.

Jó éjszakát mindenkinek!

Címkék:

Hozzászólások

kvantumfizika

Sziasztok!

Talán nem igazán itt van a helye, dehát a Secret könyv alapján(?) létrejött film is kitér a tudományos megközelítésre... az én világomban a tudomány, vallás, ezotéria kivállóan megfér egymás mellett, mert szerintem ugyanazokat a folyamatokat, más-más nyelvvel próbálja közölni. Megtévesztően máshogy mondja, de ugyanazt akarja elmondani. Igen ám, de tud valaki PONTOSABB információt a tudomány oldaláról? Milyen kísérletek foglalkoztak az energia és az anyag kapcsolatáról, milyen tudósok és hol... mikor... ezek engem kicsit részletesebben is érdekelnének. Miért? Azért, mert nemrégen beszélgettem egy fizikában jártas emberrel, aki persze nem szereti az ezotériát - bár próbálta. S hát itt jött ki az, hogy ami az én világnézetemben elég, az ugye - nyilván - az övében nem elég... szóval információéhes lettem. Természetesen van egy elméletem:
a tudományon belül is működik az önteremtés: tehát ha valaki veszélyben látja a világnézetét, akkor egy tudományosan alátámasztott tényt sem fog elfogadni, és azt mondja rá: "Ez egy baromság." Itt van az, hogy tetten kéne már érni az önteremtést... persze, akik ragaszkodnak a tudományhoz, előbb utóbb valahogy rájöhetnek arra, hogy ami be van bizonyítva, az be van bizonyítva, de ez hatalmas harc önmagukkal kapcsolatban... A lényeg, hogy ne folytassam tovább a gondolatok kiteregetését: kéne még információ ezekről a kutatásokról... ti mit tudtok, vagy milyen forrásokat tudtok erről? Egyáltalán az is érdekelne, hogy a fizika tudománya hogyan reagálta le ezeket a felfedezéseket? Rátennék egy milkót arra, hogy egy része - bár látta a fizikai bizonyítékokat ELUTASÍTOTTA a felfedezést, s gondolom a tudósok másik része igazoltnak látta. Egyáltalán - kérdem én - mindez a tudás tényleg a kvantum fizikán bellül található? (Én ugye honnan tudjam, nem foglalkozom fizikával...)

...

ahány ember... annyi nézőpont, ...amilyen gondolat,...olyan élet... további szép napot! :)

Re: nem tudom...

Megmondom őszintén, én eléggé logikusnak látom azt, amit edi leírt. Nade, nem is erről akarok én beszélni. A pozitív hozzáállás szinte semmit sem ér, ha az ember szél ellen pisil, ha érted, mire gondolok. Én is megpróbálkoztam azzal, hogy úgymond működtessem a titkot, de sajnos "pofára estem, mint a vajas kenyér". És még egyszer nem akarok koppanni. Ha mindenkinél 100%-ban működne a titok, például még most is élne egy ember, aki a legfontosabb volt a számomra. Teli lennék pénzzel, gyümölcsöző párkapcsolatban. És nem lennének sem szerencsétlen véletlenek, sem olyan dolgok, ami fölött nincs befolyásunk.
Persze nem mondom azt, hogy csak zagyvaságokat írnak a könyvben. Van benne sok szép és jól csengő mondat meg pár olyan bölcsesség is, amit Józsi bácsi a tanyán ugyanúgy megmond neked. Az elméletet viszont teljesen irreálisnak tartom.

nem tudom...

nem tudom mi ez a marketing hülyeség amit edi irt itt le nekünk,egyrészt az ok hogy az emberektöl rengeteg pénzt tudnak kiszedni,különböző dolgokkal, de azt hogyan magyarázza, hogy én személy szerint tudok mondani egy családot, akinek müködött a titook, pénz, állás autó, terén. és a mai napig alkalmazzák sikerrel.a másik az anyósom, személyesen tapasztalom,hogy minden sikerül amit eltervez, alkalmazza a titkot, mindig vidám, bámulatos, fiatalos kisugárzása van.nemrég szerzett magának egy százezres kismotort, rá nemsokára meg elvitte a párom egyiptomba,egy hétre, pedig csak egy rokkantnyugdijbol és egy részmunkaidös melóból van bevétele, ami nem épp irodai munka ha értitek. szóval nem sokból él, fenntart egy nagy házat,stb,és én nem gyözök csodálkozni hogy egy egy ilyen nagyobb dolgot hogyan old mg. amikor meg kérdezem, nevetve ennyit mond hogy titok. szerinted kis marketingmániás akkor mi nem működik? én elolvasnám mégegyszer azt a könyvet és minden mondatán külön elgondolkodnék a hejedben. ja és a titok müködését már saját börömön is tapasztaltam jó értelemben.

Nem hiszek benne

Üdv!

Bár én nem hiszek a Titokban, de gondoltam, felregelek, hogy kicsit tájékozottabb legyek és eszmét cserélhessek másokkal.
Megvettem a könyvet, megnéztem a filmet, de egyáltalán nem hiszek benne. Egyrészt, mert nem működik, másrészt, mert teljesen tudománytalan és a vak is látja, hogy ordít belőle az ezotéria. Lehet, hogy felszólalnak a könyvben kvantumfizikusok, de valós adatok nélkül az elmélet aligha tartható. És ahogy a Titokban sem hiszek, úgy nem hiszek az asztrológiában, sem más ezoterikus (tév)tanban. És sajnos én is csupán egy ügyes marketingfogásnak tartom a Secret-et. Őszintén szólva, kicsit meg is bántam, hogy megvettem és elolvastam ezt a könyvet. Alighanem ha úgy jön ki a lépés, el is adom - akár 0 Ft-ért.

Persze, az, hogy nem hiszek a Titokban még nem jelenti azt, hogy semmiben sem hiszek. Csak egy dologban hiszek: a tudományban. És, mint tudományos beállítottságú embert, elszomorít az ezotéria és a babonás tanok gombamód szaporodása, az emberek - ki kell mondjam - butulása.

Kíváncsi vagyok mások véleményére, hogy ki hisz a titokban és miért, valamint fordítva. Elnézést, ha a hsz-em kicsit nyers hangvételűre sikeredett, de számmora a Titok egy hatalmas csalódás volt.

Itt Tart Magyarország!

Sziasztok, elolvastam amit Edi írt ide.
Itt tart Magyarország, valaki csinál valamit, és mi egyből belekötünk leoltjuk, ellenségesek leszünk.
Hova tartunk?
Nemértem miért kell parasztnak lenni és a rossz véleményedet kinyilvánitani, ha nem tetszik tartsd meg magadnak paraszt.
Gondolkodj el hol tarthatsz most körülbelül....
Szégyenteljes ez a viselkedés.
Nem is írok többet. mindent leírtam amit leszerettem volna Sziasztok.

Köszönet

S.Grandpierre Cecília
Kedves Zsuzsa!
Én nem tudok letölteni, a lányom meg nincs itthon. Hol van rajta, ha hazajön talán neki sikerül. Nagyon kedves vagy, hogy ilyen gyorsan, segítettél. Én a könyvet is csodálatosanak tartom, és amióta -fénymásolatban - megkaptam többször elolvastam. Azóta szinte nagyon sokminden megváltozott körülöttem. Több különös "csoda" is történt velem azóta. Vannak vágyaim, amiket szeretnék elérni és el is fogok. Még gyakorolnom kell a vizualizációt, mert azt még nem egészen értem, hogyan kell. /Persze megveszem az eredeti könyvet is, de azt sem sikerült neten megrendelnem. Nehezen értem meg a net fortélyait, már nem vagyok 2o éves sem. Köszönöm, hogy segítesz, segítettél. Már ez is egy csoda, hogy ilyen emberekkel tudok "beszélgetni" itt és most. Szeretettel; Cecília

DVD

Sze, 03/26/2008 - 19:52 - brumimaci Új
DVD
Szia!

Most olvastam, hogy szükséged lenne a DVD-re.
Fent van 1 letöltős oldalon magyar hanggal. Ha tusz letölteni szívesen segítek nekeg, hogy meglegyen.
Nagyon jó, én elöször feliratosan láttam, akkor nem igazán értettem meg a lényegét, de elolvastam a könyvet és azóta minden világos. Magyar hanggal még nem néztem meg.
Remélem tudtam segíteni.
Várom a jelentkezésedet!
Minden jót!

Zsuzsa

DVD

Szia!

Most olvastam, hogy szükséged lenne a DVD-re.
Fent van 1 letöltős oldalon magyar hanggal. Ha tusz letölteni szívesen segítek nekeg, hogy meglegyen.
Nagyon jó, én elöször feliratosan láttam, akkor nem igazán értettem meg a lényegét, de elolvastam a könyvet és azóta minden világos. Magyar hanggal még nem néztem meg.
Remélem tudtam segíteni.
Várom a jelentkezésedet!
Minden jót!

Zsuzsa

Segítség kérése

S.Grandpierre Cecília
Ki tudna segíteni, hogy hol lehet megkapni a DVD-t a Titok cimű könyvről. Én érdekesnek találtam az egészet. Nagyon sok dolog van benne, amit érdemes megfogadni. Én hiszek benne!

Csillagos Virágom! Szintúgy kívánom Neked, minden álmod...

teljesüljön! :) Boldog Karácsonyt és békés új esztendőt!

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * www.5rol6ra.hu

Drága Csilla!

Békés Bolodg Karácsonyt kívánok Neked!

Csillagok Virága

Ha egy lépést teszel a kegyelem felé, az ezer lépést tesz Feléd!

Én kérek elnézést Szókratésztól és Csillagvirágtól

"Én nem írom azt, hogy szeretlek, mert megtanultam, hogy ezzel a szóval nem jó dobálózni. " -írta Fóka.
Mennyire igaza van! Engem is arra tanított az élet, ne azt nézd, mit mond, hanem mit tesz!
Éppen ezért, kedves Szókratész, bár nekem is voltak véleménykülönbségeim Csillagvirággal, arra kell kérjelek, próbáld meg magad a titok szerinti beállítódásra sarkallni, mert ez az egész olyan meddő itt köztetek és olyan lehangoló! Légy szíves gondolj arra, hogy ez itt egy teremtő oldal, és kérlek, még ha szerinted igazad is van, próbáld meg a negatív rezgéseidet nem ide behozni, és a véleményedet priviben megírni annak, akivel kapcsolatos, mert hidd el, nincs senki, akinek ne lehetne valamit a szemére vetni, hiszen emberből vagyunk! Kérlek, ne egymás hibáira, hanem az erényeire próbáljunk meg koncentrálni -Csillagvirágnak is van vitathatatlanul sok erénye!!!, - mert kezdem úgy érezni magam, mintha még mindig a félresikerült házasságomban élnék, pedig annak már vége van, Te Jesszus! 9 éve váltam el? Kilenc éve?!
Hát ez óriási! Eddig ezt nem is gondoltam végig!
Na, szóval, huh! Kedveseim, jön a karácsony, Csillagvirág azt írta sokat tanul Tőled, bár én nem tudom, vajon mit, de ő biztosan tudja.
Te pedig azt írtad, tanulni jársz ide erre az oldalra. Tiszta szívből kívánom valamennyiünknek, hogy mind tanulhassunk és béke, tolerancia, megértés honoljon a szívünkben.
Már többször írtam, hibátlan ember nincs! Csillagvirágot is megkérjük, mielőtt dobálózik a szeretet szóval vad idegeneknek, gondolja át, mert tényleg furán jön ki. Én a magam részéről már sokat gondolkodtam, mit is mondjak Nektek, mert senkit sem szeretnék megbántani ezért eljutottam a következő felismeréshez:

ÉN KÉREK ELNÉZÉST MINDKETTŐTÖK HELYETT ÉS MINDKETTŐTÖKTŐL! oKÉ?

Csak legyen már végre béke! Én nem mondom azt hogy szeretlek Benneteket, -mert igaza van Fókának, ezt nem mondani kell, hanem érezni!Annak is, aki adja és annak is, aki kapja!
Csak azt tudom mondani, elfogadlak Benneteket, mindenkit, és senkit sem akarok megváltoztatni, csak ÖNMAGAMAT.
Már elég jó úton vagyok, úgy érzem.Bárcsak mindenki érezhetné azt az örömet ÉS ERŐT, amit önmagunk legyőzése, megszelidítése jelent ebben a földi életben!
Ami pedig Csillagvirág elfogadáselméletét érinti, az helyén való. Csak annyit kérek Tőled Csilla, hogy ne hangoztasd ennyiszer, mert ha Te folyton másokat méricskélsz, úgy tűhnet, Te nem fogadsz el másokat. Talán ez bőszítette fel családféltő, családszerető Szókratészunkat.

A nirvánáig persze itt, a Földön nem tudunk eljutni, de törekedhetünk rá, hiszen ezért vagyunk itt. És képzeljétek! anyu pozitív gondolkodásra oktatja a munkatársait: "Nem szabad olyat mondani, hogy lenne, azt kell mondani, hogy VAN!"
úGY HOGY, BARÁTAIM, HA AZ ÉN 65 ÉVES ANYÁMNAK EKKORÁT SIKERÜLT VÁLTOZNIA, AKKOR BÁRKINEK SIKERÜLHET!
ÉLJEN A SECRET! éLJENEK A SECRET RAJONGÓI.

ANNYI ÉRTELMES CÉL, dolog, tanulnivaló létezik, nem hiszem, hogy azon kellene már hónapok óta rágódnunk, ami elmúlt.

DALE CARNEGIE OLYAN SZÉPEN MEGFOGALMAZTA:

NE FŰRÉSZELJ FŰRÉSZPORT!

Kellemes karácsonyt és boldog új évet kívánok teremtőtársaimnak!

És még egyszer! Mindenkitől ÉN KÉREK elnézést a béke jegyében! :)

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * www.5rol6ra.hu

Drága Fénysugár és Fóka!

Ölellek Benneteket!

Namaste Csillagok Virága

Ha egy lépést teszel a kegyelem felé, az ezer lépést tesz Feléd!

Küldtem egy dalt........csak így írásban

Szia Kedves Fóka!
Küldtem Szokratésznek egy dalt ..:Máthé Pétertől...."Azért vannak a jó barátok",,,nem tudom elfogadta-e így "sutyiban".(?) Mindent elmondtál ill. kiírtál és ez jó! Mivel én kompetens vagyok ebben a dologban csak annyit írhatok amennyit a 3 éves lelkisegélyes tevékenységemben megtapasztaltam. Oda kelfigyelnünk a másik emberre. Olyan elemi erővel írta ki magából azt a csodálatos verset Szokratész,hogy számomra minden világossá vált......mi játszódik most a lelkében. Idő kell mindenhez. Tudod ez a szeretet megnyilvánulás érdekes dolog. Minél többet kapunk belőle,annál többet tudunk viszonozni is! Mivel én keveset,vagy nem kaptam ( anno) minden mennyiségben el tudom fogadni. Természetesen én is csak- igazit és feltétel nélkülit,-amelyik nincs pénzhez,ranghoz,hatalomhoz,...stb kötve. Már megérzem Hál'Istennek ki az aki önzetlenűl,őszintén,tiszta szívből szeret. Na, ezt tanuljuk meg elfogadni. Ma jártam először Csillagvirág weboldalán,és elsőre tetszett minden,,,, Jól éreztem magam,,,,olyan harmonikus volt. Örülök annak,hogy az emberek sokszínűsége,mentalitása mellett is érzek egyfajta kohéziós erőt és össszetartozást.És erre mlyikünk ne vágyna???
Megköszönöm,hogy mindenkit " meghallgattok " itt. Szeretettel: fénysugár
Még írtam volna,,,de nem szaporítom a szót

Szókrátész, csak pár szó...

Valahol megértem az indulatodat. Még el is fogadom. Hiszen ez a Te választott valóságod eredménye. Gondolom, sokak itteni szeretetkifejezését álságosnak és ömlengőnek gondolod. Valahol apámra emlékeztetsz, aki nagyon jó emberismerőnek gondolta magát. Ő mindig megmondta a tutit mindenkiről. Persze így - választott "igazságának" megfelelően - folyamatosan indulatos és stresszes, kiábrándító és kesergő tapasztalatokat is vonzott magához. Szerettem minden indulatossága és mogorvasága ellenére, mert valahol mindig kereste ő is az igazságot. Ahogy Te is. Mert ezt biztosan tudom Rólad: keresed az igazságot. Ismered ugyan a Titoknak nevezett valamit, ami a vonzás törvénye és tanulmányoztad is, de az életedben Téged ért sérelmeken nem tudod túltenni magad. Ezért van az, hogy gyanakodva szemlélsz minden szeretetteljes megnyilvánulást. Én sem vagyok az az ömlengős fajta, de nagyon tetszenek azok az emberek itt, akik szavakban szeretik egymást. Nem érdekel, hogy szemtől szembe milyenek, elfogadom őket olyannak, amilyennek itt mutatják magukat. Sőt, mondok valamit. Tegnap még találkoztam is néhányukkal, és a valóságban is ilyen egyszerű, tisztaszívű emberek. Bár fiatalabb, tapasztalatlanabb és valószínűleg iskolázatlanabb is vagyok Nálad, mégis szeretnék egy baráti tanácsot adni. Ha keresed az igazságot, akkor a végtelen számú igazságból csak azt válaszd ki, ami ott belül szabaddá tesz. Mert az igazság egyetlen hiteles értékmérője a szabadság. S ha tüske van Benned Csillagvirággal kapcsolatban, álságosnak könyvelted el magadban, akkor nem őbenne van a hiba, de nem is Benned. Csak a választásban van a hiba. Mert egy olyan általad igaznak vélt igazsághoz ragaszkodsz, ami nem tesz szabaddá Téged. Ezért az ellenszenv. De nem akarom befolyásolni az igazságválasztásodat, ez a Te döntésed. Csak kérni tudlak, hogy válassz inkább egy olyan igazságot Csillagvirággal kapcsolatban, ami nem indulatot és ellenszenvet gerjeszt Benned, hanem felszabadít. Az én választott igazságomban Csillagvirág egy jóindulatú, kedves ember és engem ez az igazság felszabadít. Szókrátész, Te választasz! Teljesüljön minden nagyszerű vágyad. Tudod, az én választott igazságom az, hogy Te is nagyszerű ember vagy. Nem vagyok hajlandó elfogadni azt igazságként, hogy zsémbes vagy és helyenként ledorongoló. Megértem minden indulatodat, de hidd el, hiába gondoljuk valamiről azt, hogy márpedig az igaz, ha nem szabadít fel minket. Addig az csak egy a végtelen igazságok közül, de nem az, amelyik felszabadít. Bocsáss meg, ha kioktatónak tűntem, nem volt szándékom. Inkább tekintsd ezt a pár sort úgy, mint egy baráti kézfogást. Én nem írom azt, hogy szeretlek, mert megtanultam, hogy ezzel a szóval nem jó dobálózni. Azt szeretném, hogy inkább a szavaim tartalmából jöjj rá és a szándékomból, hogy szeretlek-e vagy sem. A választás ezúttal is a Tied: csak kérni tudlak, hogy válaszd azt, ami felszabadít. És kívánom, nevess egy jót. Sőt, Karácsonykor nevess együtt vidáman a fiaiddal!
-fóka-

Ezt mindenkinek látnia kell. Merítsetek belőle energiát!!!:)

Kedves barátaim!!!

Ha valaki szeretne egy élő felvételt látni a tudatos teremtés és a vonzás törvényének tudatos alkalmazásáról akkor az feltétlenül nézze meg ezt a videót. Magyar.

Hihetetlen és mégis igaz!!!

http://www.avonzastorvenye.hu/cseh_laci_es_a_tudatos_eredmeny.php

Vikinek :)

A linket elfelejtettem betenni :)

http://www.thesecret.hu/titokfilm

Drága Viki :)

Itt a honlapon megtalálod a film magyar szövegét és az az igazság, hogy a könyv is nagyrészt ezt tartalmazza, csak nagyon szép formában és kiadásban. Igaz egy picurka plussz van benne, de szerintem az itt megtalálható szöveg is csúcsszuper. A filmet láttad? Mert az kihagyhatatlan. Én speciel kb. 10x láttam. És nem tudok betelni vele :))))
Nagy szeretettel: Örökös Boldogság

Mosolyogj Magyarország :)

Sziasztok

Viktoria
Olvasom ezt az oldalt es nagyon nagyon jo!!!!!!!!!!!! Orommel tolt el,hogy ratok talaltam. Annyira jo. Szeretnek megkerdezni valakit,hogy A Titkok c. konyvet,hogy tudnam megszerezni??? Nem tudjatok esetleg megmondani nekem,hogy melyik oldalra van ez feltoltve?? Konyvesboltban nem tudom megvenni,mert kulfoldon vagyok,es mostanaban nem megyek meg haza. De ha valaki esetleg el tudna nekem postazni,azt nagyon megkoszonnem. En tenyleg hiszek bennetek!!!! A kapcsolat felvetel ezen az emailon: viki8101@citromail.hu
Itt a postai cimem,ha esetleg valaki elkuldene,meghalalnam,nem ingyen kerem:
Viktoria Cserhalmi
7 Bruach Na Laoi
Union Quay
Cork, IRELAND
Koszonom elore is.

Kedves Alma! Osztom a

Kedves Alma!

Osztom a véleményedet, és ezzel, amit írtál, meg is világosodott bennem jobban, hogy miért is igaz az, hogy mindenki a saját elképzelései, meggyőződései és hitei által hozza létre a valóságát, a világát.

Nézzük csak, azt az egyszerű példát, hogyha az eredendő cél az lenne, hogy egy előre meghatározott céllal lett volna megteremtve ez az egész mindenség. És, ha a cél az, hogy minden egyforma és csak ez a cél. Akkor ugyanis mindenkinek vagy boldognak kéne lenni, vagy mindenkinek gazdagnak, vagyéppen az ellenkezője.
Na de nem így van. Akkor meg nem az a magyarázat erre, hogy mindenki a saját maga életének a kovácsa?

Ezen is érdemes elgondolkodni.

Jó gondolkodást mindenkinek!!

Edinek

Üdv

Kedves Edi, azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan álltál a könyvhöz amikor megvetted és kérlek válaszolj rá akár csak magadban Őszintén. Ahogy állunk a dolgokhoz azok olyanok lesznek, kezdetben én sem Hittem ebben, de adtam egy esélyt a dolognak és kipróbáltam, azt kell mondanom, hogy ha nem is 100%-san de működik. Szerintem közülünk senki nem annyira bölcs, hogy Pontosan tudja, hogyan működik az univerzum, de ha nem adunk esélyt a dolgoknak nem vagyunk nyitottak, soha nem is fogjuk megtudni. A Vonzás Törvényéből engem az fogott meg leginkább, hogy a saját valóságunkat mi alakítjuk, hitünkkel – gondolatainkkal – érzelmeinkkel, de ez mellett engedjük, hogy mindenki más úgy alakítsa ahogy azt Ő szeretné. Ha egy komor – végsőkig materialista – racionalista világban szeretnél élni, a te döntésed és ha így fogod fel a dolgokat biztos, hogy a te valóságot ilyen is lesz, ha úgy Érzed, hogy ez neked jó, akkor semmi gond :)
Én álmodok egy világot magamnak – lehet, hogy azért mert könnyebb, lehet, hogy azért mert soha nem nőttem fel igazán, lehet, hogy azért mert már elfáradtam abban, hogy mások világában élek.
Még a Titok megismerése előtt, mikor 1000 bajom volt és nagyon nagyon rosszul éreztem magam a bőrömben, belém nyílalt egy gondolat miközben utaztam a buszon. „Héjj te, mit csinálsz? A szomorúságért nem érdemes élni! Igen létezik a jó és a rossz, mert így teljes, de TE, hogyan szeretnél élni? – mely dolgokat szeretnéd megtapasztalni? Élj úgy, hogy becsüld és élvezd a jót és zárd ki a rosszat”

Azóta eltelt 2-3 év és most itt tartok. Nekem ezt jelenti a Titok, az utam egy részét, mert én már ezekkel az „előzményekkel” és beállítódással kezdtem olvasni és azt láttam benne viszont, amire ÉN saját magamtól már korábban is felismertem.

Te milyen „előzményekkel” és beállítódással kezdted el?

Milyen véletlen (vagy mégsem :) ), hogy ugyanaz a dolog két embernek teljesen mást jelent, attól függően, hogy hogyan áll hozzá.

Maga egy dolog mint most ez a könyv nem csak maga a dolog/könyv, hanem minden ami hozzá kapcsolódik, elkezdve az írók által bezsebelt pénztől (materialista vagyonosodás) azokon az embereken keresztül akiket érdekel a benne lévő tartalom (szellemi gyarapodás) és tudásvágytól vezérelve olvassák egészen azokig akik eltüzelik, hogy meleget adjon. Azt, hogy egy dologhoz kapcsolódó sokaságból a te általad épített valóságnak mi lesz része, na ezt döntöd el te! Üzletet akarsz látni benne? Igen azis van benne., de téged ez az egyetlen nézőpont a dologgal kapcsolatban meghatároz, engem pl. nem érdekel. Így lesz számodra üzleti fogás számomra érdekes tartalom.

Tehát felteszem a kérdést, ugyanaz a világ, ugyanazokkal a dolgokkal feltétlenül ugyanazt a valóságot jelentik? Ha nem feltétlenül akkor szerintem mi határozzuk meg (tudatosan! ), azt hogy milyen világban élünk, és ugyanazon dolgokból különböző valóságokat építünk, na erről szól a könyv szerintem.

Legyetek jók és az erő legyen veletek

Drága Eni!

Tündér vagy:)
Tudod sok mindent megértettem Szokratész által!
Talán azért kellett és kell, hogy megértsek dolgokat!
Köszönöm a gondolataidat az érzéseidet:)

Szeretettel ölellek: Csillagok Virága

Ha egy lépést teszel a kegyelem felé, az ezer lépést tesz Feléd!

Kedves Vib

Nekem is sikerült szert tennem a könyvre és NAGYON TETSZIIIIIK, olvasom, olvasom és csodálkozok. Ez tényleg ilyen eccerű, és pl. tegnap is a dugóban, ahogy araszoltam egy igen kemény tárgyalás helyszíne felé (bevallom tartottam a dologtól) két dolgot mondogattam fennhangon a kocsiban: Szeretek, még azt is szeretem, hogy izgulok, szeretem magam azért mert szeretem, hogy izgulok. És még egy nagyon nagy ajándék számomra ettől a könyvtől: NA ÉS? Te tudod ez mit jelent?! Minden félelmem alól felszabadított. Bármi is történik: Na és? akkor mi van? Megoldom, ha nem így, akkor úgy, na és? Mindenképpen megoldom és vigyorgok ezerrel.
Hát ennyi és köszi.

Szeretettel Eni

Huh Szokratész

egészen mostanáig távol tudtam tőled tartani magam, merthogy te pontosan az az ember vagy akitől mindig minden körülményben igyekszem magam távoltartani, elkerültem, ha csak tehettem at, hogy egyáltalán elolvassam az írásaidat, De most muszály szólnom, lécci lécci lécci nézz magadba jó mélyen, talán megtalálod a választ arra, hogy miért bántod Csillagvirágot. Csak nem azért, mert képtelen vagy mindennem szeretet adására és elfogadására? Csak nem azért, mert dühít a szelídsége, a jóindulata és a szeretete? Kis is a sajnálatra méltó? Szerintem te és én tényleg sajnállak is, nem kicsit. Szerintem te nem igazán érted, hogy mi mindannyian miért vagyunk itt. Nem bántásért és legyalázásért, de nem ám. Tudod kedves, ahogy Merle is mondja Madrapur című könyvében, "az a kis légy, aki hajnalban születik és alkonyatkor meghal, sohasem fogja megérteni mit jelent a szó: éjszaka". Csodálkoznék ha értenéd, de reménykedek.

Eni

Drága Szokratész!

Ma este tanultam egy mestertől valamit! Fogadjam el bármit is kapok alázattal!
Nem haragszom Rád!

Namaszte
Csillagok Virága

Ha egy lépést teszel a kegyelem felé, az ezer lépést tesz Feléd!

Szokratész...

Örülök örömödnek. De ha elfogatsz tölem egy karácsonyi ajándék ötletet. , mindnyájan jobban éreznénk magunkat.
az ellenségednek megbocsájtás,az ellenfelednek türelem, barátodnak szeretet, partnerednek szivesség,mindenkinek jóindulat,minden gyermeknek jó példa....és magadnak tisztelet!!!!
Kellemes karácsonyi ünnepeket kivánok! ágica

Tudod Csillagvirág, ha nem ismernélek, még talán

jól is esne, amit írsz. Így viszont csak sajnálni tudlak. A te szeretetedből biztos, hogy nem kérek, mer eröltetett. Ne haragudj meg érte, de émelygésem van tőled.
A tudás hatalom.Az információ érték.

Kedves Vibrocil!

Köszönöm a kedves ajánlásodat!

Csillagvirágos ölelgetésem

Ha egy lépést teszel a kegyelem felé, az ezer lépést tesz Feléd!

Eeeeeeeeezzz naaaagyoooon jóóóóóó...

Kedves Csillagvirág!

Ez nagyon ott van!!! EEEEEz naaaagyoooooon!
Tudod, mióta elolvastam a Neszenvedj, SZERESS könyvet, azóta mindent a szeretet szemüvegén keresztül nézek és pontosan ezt tanítjaez a könyv is, amit te idézetként ideírtál.

Sok szeretettel ajánlom a könyvet nekede is, ha meég nem olvastad. Nagyon sokat ad!

Üdv szeretettel a Ne szenvedj, SZERESS! hirnöke!

Drága Szokratész!

Szerettem volna Neked küldeni valamit, kedveset és szépet!
A szeretet ajándéka című könyvben ezt találtam, fogadd szeretettel!
Örömmel teli karácsonyt kívánok Neked és a Fiaidnak:
"Ahhoz, hogy szerethess,
semmilyen különleges személyre nincs szükséged az életedben.
A szeretet állapota önmagában különleges.
Semmilyen kivételes cél, semmilyen különleges eszköz nem kell hozzá!
Ez szellem és a szív természetes állapota.
Létezésmód!"
Namaste

Csillagok Virága

Ha egy lépést teszel a kegyelem felé, az ezer lépést tesz Feléd!

Szókrátész mesterem!:))))))

Dehogy bántottad meg az én érzésvilágomat!:))) Ugyan mivel is tetted volna? Jó fejnek tartalak és valahol még tetszik is a helyenkénti indulatosságod. Őszinte és emberi. Tudod, én is olyan vagyok, ha valakiben valami nem tetszik, megmondom. Sőt, van, hogy nem válogatom meg a szavaimat. Szerintem egyikünk se az a mimózalélek!:)) Jól is van ez így! Emberek vagyunk. Mindegyikünknek megvan a maga élete, megoldandó feladatai, hétköznapi, "prózai" világa is. Ezen az oldalon pedig valamelyest igyekszünk kinyilvánítani egymás felé a szárnyaló, lényegi részünket. Figyelj ide: az a kis indulat még belefér!;) Szóval, nincs itt semmi gond! Így a mondandóm végére pedig kívánom, hogy ez legyen életed eddigi legszebb Karácsonya! Minden szívbéli vágyad teljesüljön maradéktalanul, úgy, ahogy Te szeretnéd!
-fóka-

drága! lefagytam így

drága!

lefagytam így elszállt amit neked írtam:(

most rohanok, de írok neked:)

Öleld át magad szeretettel

A félelmeink, a haragjaink a legjobb barátaink, mert megmutatják, hogy az adott pillanatban nem vagyunk a szeretet rezgésében, ezért negatívan rezgünk, ami negatív teremtést eredményez.
Öleld hát át a felelmeidet szeretettel és elillan mint a nyári zivatar és kellemes firss érzés jár majd át.

Sok szeretettel mindenkinek!

kedves Fóka!

("Semmit sem tudok, csak azt, hogy nem tudok semmit" - mondta a jó öreg Szókrátész mester)
Ezt az idézetet nem ismertem, de nagyon magamra tudom vonatkoztatni. Köszönöm és bocs, ha megbántottam az érzésvilágodat. Csillagvirág meg az elfogadási mániája akasztott ki. Meg a kölcsön elmélete. Ám mostmár minden kezd rendeződni bennem. Még egyszer bocs és kellemes karácsonyt!

A tudás hatalom.Az információ érték.

Mindenkinek köszönöm,aki bölcs tanácsait osztogatta nekem

Tudnotok kell valamit! Két dolgot rühellek az életben.Az egyik az álszentség, a másik a hazudozás. Egyszerűen nem bírom. Amikor pedig valaki a szeretet nevében hazudozik, anélkül, hogy tükörbe nézne, azt meg még annyira sem birom. Ennyit erről. Az én lelkemet ne féltsétek. Bár lassan, de napról-napra araszolgatok előre a megbékélésben. Tudom, néha nyers vagyok, de talán megértiktek, ha azt mondom, mindenemet elvesztettem ebben az évben! A házamat, a családomat és majdnem a fiaimat is. És akkor idjövök töltődni, és hülyeségeket olvasok okoskodó, ostoba beszólásokat. Ez az oldal nekem nagyon sokat jelent. Bocs, de meg kellet mondanom, mit is látok az egész mögött. Tetszik ez az oldal. Jó itt lenni.Boldog karácsonyt!

A tudás hatalom.Az információ érték.

Kedves Tahmina!

Nagyon rendes Tőled, hogy megértésre törekedsz. Sokszor van az úgy, hogy több ember többféleképpen látja a világot.
Ebben nincs semmi rossz.Sőt! A problémát én abban látom, amikor nem beszélik meg vagy ha úgy tetszik, nem beszélik ki a dolgokat és nem törekednek megértésre. A szőnyeg alá söprés korántsem megoldás. Attól még, ha magamban tartom a véleményemet, és közben a másikról ezt vagy azt gondolok, ne adj Isten az érintetten kívül mindenkimással meg is osztom, nem fog megoldódni semmi és a szakadék egyre nagyobb lesz.
Nem kell mellre szívni, ha két ember nem ért valamiben egyet! Sőt!
Nem is kell, hogy mindenben egyetértsünk.
Ám nagyon igazad van, észosztás helyett célszerű lenne egymás megértésére törekednünk és ha valaki kifejti a véleményét, annak örülni kellene és nem azt feltételezni, hogy bárkit nem fogad el, ha jól értem Szokratesz gondolkodását.
Az álszeretetnek semmi, de semmi értelme. Ha a szeretet nem szívből jön, akkor az nem is szeretet, csak bárgyú színjáték.

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * www.5rol6ra.hu

Drágáim! Tudom, hogy nekem

Drágáim!

Tudom, hogy nekem sem osztottatok lapot, de!

Az átérzésnek van előnye, van hátránya...

sajnos most amit érzek, hogy a mélyben sok érzés húzodik a viták mögött, de azt nem a SZERETET mozgatja:(

Kívánom hogy meg tudjátok oldani, de most sajnos egyfajta energia játékot üztök. én megpróbálnám kicsit a másik szemével nézni mit miért ír. ha nem is tudom elfogadni, legalább megértem.:)

sok szeretettel ölellek benneteket:
Tahmina

A rezonancia, avagy a vonzás törvénye!

Kedves hozzászólók!

Meglehet, hogy ez most nem pont idevág, viszont az egész hozzászólásokat elolvasva ezeket vontam le.

Minden azon múlik, siker, öröm, boldogság, szeretet, félelelm, letargia, bánat, sikertelenség, hogy milyen gondolatokkal táplálod azokat.
Egy gondolattal kezdődött minden. És ez az életben is így működik. Miért is működne másképpen, ha gondolatból valók vagyunk?

Egy gondolatot, egy érzés követ, mely egy rezgést kelt benned.
Egy gondolatot fogalmakkal határozol meg a saját értelmezéseid alapján. Tehát egy asszociációs játék zajlik le, mely meglehet, hogy sokaknál más és más értelmezést ad. A gazdagság kifejezéshez számtalan értelmet lehet hozzáfűzni. Azt, hogy Te hogyan értelmezed, a te meghatározásaidon múlik.
Ami minden esetben számít, és ezt érdemes figyelni, a gondolatot követő érzés, amely rezgéseket küld ki a világmindenségenek.
Egy gondolat, egy rezgés, mely vonzza a következőt, mely végül vonzó erejüvé válik és, hopp, ott van előtted.

Errőlszóla titok is. Semmi másról!
Sokszor beleestem ebbe az asszociációs játékba, melyből sokszor a nem kívánt módon szálltam ki annakellenére,hogy erőssen öszpontosítottam az általam vágyott célra.
Ami nálam a vonzást pozitívra fordította, az az volt, hogy a legmagasabb és egyben a legpozitívabb rezgés mellett döntöttem: SZERETET.
Csak emlékeztetnem kell magamat erre a szóra, mikor nem vagyok éppen toppon és beindúl a folyamat. Hihetetlen nagy sebességgel.

A szeretet nem érzés, hanem rezgés. Ezt mindig észben tartom és megváltozik minden. Ezzel nem játszom asszociációs játékot magamban, hanem egyszerűen csak kimondom: SZERETEK

Ajánlom mindenkinek a Ne szenvedj, SZERESS! című könyvet, melyet az Alexandra könyvesbolt polcain találtok meg és minden egycsapásra ertelmezhetővé sé világossá válik, egyben nyitottá válsz mindendolog irányába, hogy leszürhesd azt,hogy hol tartasz.

Sokszeretettel mindenkinek!

hahó! Jön a karácsony!

Feltegyem nektek ide a házi áldást?
No. tehát. Szókratesz, kedves. nagyon örülünk, hogy ilyen szépen alakul az életed. Nem tudom Csillagvirág mit követhetetett el ellened, de az tuti, hogy biztosan nem olyan dolgot, amit ne lehetne rendezni.

Örülök, hogy elindult köztetek egyfajta tisztázó beszélgetésféleség.
Csillagvirágocska és mindenki!

Már előre izgulok, mivel is lepjelek meg Benneteket a secret oldalon, ha majd itt lesz a karácsony?

Csillagvirágocska, addig jó, amíg máshogyan látjuk a világot! Fájdalmasan unalmas lenne, ha mindenki egyetértene mindenkivel! :)

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * www.5rol6ra.hu

Drága Fóka!

Namaszte:))) ebben minden benne van:)

Csillagok Virága

Ha egy lépést teszel a kegyelem felé, az ezer lépést tesz Feléd!

Drága Fénysugár!

Minden rendben:) És vannak árnyalatok:) Megoldjuk, amit meg kell!
Igyekszem megérteni és elfogadni mások vélményét! Tanulni belőle!
Így lehet fejlődni:)
Köszönöm, hogy megosztottad a gondolataidat!
Nekem jó, hogy elmondja Szokratesz ami benne van, mert már segített vele!
Engem nem bántottál meg!..mert csak azt lehet megbántani, aki hagyja magát megbántódni!

Ölellek: Csillagok Virága

Ha egy lépést teszel a kegyelem felé, az ezer lépést tesz Feléd!

Csillagvirág.....és......Szokratesz !

Drága CSILLAGVIRÁG és SZOKRATESZ!
Nem nagyon tudom,,,értem,hogy miért van ez a "szürkeszín"közöttetek?! Vagy FEHÉR van vagy FEKETE!
Próbálom kitalálni mi lehet ennek a vibráló valaminek az oka,de éppen én is tegnap kaptam egy jó kis 'hideg zuhit'....mert a kimondott és leírt szavaknak hatalmas mágikus erejük van.Fel sem fogjuk,hogy kire milyen hatással lesznek,legyenek azok dícsérő,vagy éppen elmarasztaló szavak.Ezt csak az tudhatja aki nagyon szenzitív és érzékeny ember. Nagyon meg kell gondolni mit írunk,mondunk a másiknak...lehet,hogy amit saját magunkról gondolunk,mondunk,írunk...félreértik,másképpen magyarázzák! És higgyétek el annyi,de annyi félreértésre ad okot. Ki nem tapasztalta már ezt meg?( tegye fel a kezét aki nem :)Nem győzünk bocsánatot kérni....,mert tényleg nem akartunk mi mást megbántani,csupán rosszul szerkesztettünk meg egy mondatot. És itt megint kérem,hogy "akinek nem inge,ne vegye magára"! Csak megértésre és figyelemmel párosult odafordulásra vágyunk. Ha ezt megkapjuk akkor nincs baj,,,ha nem akkor keressünk tovább! Mert ez azt jelenti,hogy csiszolódnunk,finomodnunk kell,,.De nem mindegy,hogy hogyan! Ugye nem bántottam meg a gondolataimmal senkit? Szeretettel: fénysugár

Kedves Szokratesz!

Először is ne haragudj, tudom, ez nem telefon, hogy beledumáljak. Csak megjegyzem, anélkül, hogy bárki pártjára állnék, hogy a személyek elleni indulat, harag mindig az akaratos EGO szüleménye. Hamar "haragra gerjedsz", pedig ezzel csak magadnak nehezíted meg az áramlás útját. Egyikünk sem azért van itt, hogy a másikban hibákat keressen, és ha talált, azt megmutassa. Azért vagyunk itt, hogy segítsük egymást. Lehet, hogy valakinek az használ, hogy jól ledorongolják, de az már más kérdés, hogy a dorongoló ebből épül-e. Kérlek, ne vedd ezt kioktatásnak, hiszen minden valószínűség szerint idősebb és bölcsebb is vagy nálam. Csak szelíden leírtam egy észrevételemet. Dzsinit meg nem kell megvédeni, hiszen ő egy dzsini, és ha meg kell védeni egy dzsinit egy embertől, akkor ott valami sántít:))) Jó és kedves játék ez a dzsinis dolog, szeretném, hogy meg is maradjon annak, hogy mindannyian csak épüljünk belőle. Játsszuk ezt a játékot vidáman, anélkül, hogy bárkit is minősítenénk. "Semmit sem tudok, csak azt, hogy nem tudok semmit" - mondta a jó öreg Szókrátész mester, és ebben van sok igazság. Hiszen itt nem tudni kell, hanem érezni. Csilla pedig sok kedves, építő és szép érzést oszt meg másokkal és a gyakorlatban is nagyon segítőkész ember. Ha valamiben téved, attól még nem bántott meg senkit. Sem én, sem pedig senki nem osztja itt az észt. Csak a gondolatainkat, érzéseinket osztjuk meg egymással és mindenki kiválaszthatja a neki tetszőt belőle. Ez jó! Ellenszenv is csak addig van, amíg az EGO azt diktálja. Bocsáss meg még egyszer, remélem, nem bántottalak meg semmivel. Ismeretlenül is jó embernek tartalak. Mindnyájan úton vagyunk. Inkább integessünk át a másiknak, átordibálni fölösleges.
Békesség legyen Veled! (Tudom, hogy az is van!:))))
Láthatatlan és ismeretlen barátod:
-fóka-

Drága Szokratész!

Sokat köszönthetsz Magadnak, hogy másképp tudsz viszonyulni a múltadhoz! Gratulálok!
Igen én is tnaulom a Titkot, tanulok elfogadni és sok minden mást, de hát éppen ebben van a nagyszerűsége az egésznek, hogy van lehetőség változni és változtatni, Mindenkinek!
Beszélgetek itt, leírom a gondolataimat, lehet, hogy van olyan akinek az az egy mondot segít!
Ha elmondod a véleményed, tanulok belőle, talán elgondolkodtat, ahogy eddig is sok mindenen elgondolkodtam már, amiket írtál nekem! Köszönet érte!
Nem tudom hogy ki vagy, hogy miért haragszol rám, de most itt szeretnék őszintén bocsánatot kérni Tőled, ha valamikor követtem el olyant, amivel megbántottalak és haragot érzel!
Változom, megéltem már mélységeket, de azt hiszem szükség van erre, hogy tudd értékelni a magasságot!
Szeretettel gondolok Rád és köszönök mindent!
Megfogadom a tanácsodat, ezentúl jobban meggondolom mit mondok, mielőtt bármit is mondanék!
Drukkolok, hogy nagyon jól sikerüljön a Karácsony a Fiaiddal!

Csillagok Virága

Ha egy lépést teszel a kegyelem felé, az ezer lépést tesz Feléd!

Csillagvirág Csilla!

Ezt most tényleg tőlem kérdezed, hogy miben változz?! Azt mondod, én kötök beléd, miközben kioktatod ezt a virtuális dzsinit?
Te beszélsz itt szeretetről meg elfogadásról, de Csilla! Nem csak elfogadni kell tudni, könyörgöm!
A pokolba vezető út is jó szándékkal van kikövezve. És pl. dzsinibe se a rosszat keresd, mert nagyon úgy tűnik, miközben a szemére veted, nem tud elfogadni, valójában magadról beszélsz! Nem bírod elfogadni, hogy valaki más segíteni akar?Vagy mi a nyavaja van veled?
Örülök, hogy lett Andrásnak könyve.Ez a bizonyíték, hogy ebben sem volt igazad. Furcsa egy lény vagy te Csilla. Nem veszed észre, hogy te viselkedsz úgy, amit másokon kérsz számon.
Tőlem nem hiszem, hogy lenne mit tanulni. Én járok ide tanulni erre az oldalra.
Sokat köszönhetek nektek! Megtanultam máshogy viszonyulni a múltamhoz és a volt nejemhez és máris visszanyertem a fiaim bizalmát!
Ez nekem mindennél fontosabb.
Te meg Csilla, mielőtt osztod az észt, jól gondold meg, mit beszélsz. Úgy látom, te is tanulod a titkot, elég rendesen.
Remélem, egyszer majd már rád is úgy fogok gondolni, hogy harag nélkül. Addig is szép napot!

A tudás hatalom.Az információ érték.

drága Tandrás!

Számodra is működik a titok! Ez csodálatos! További sikeres teremtéseket kívánok Neked igaz szeretettel!

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * www.5rol6ra.hu

Köszönet!

Sziasztok!

Szeretnék köszönetet mondani a sok önzetlen segítségért!
Már van saját könyvem!
Külön köszönet a feladónak!

Mindenkinek Szép napot kívánok!

tandras

Szokratesz!

Én felvállalom, hogy ki vagyok! Követtem el a múltban hibákat, aminek a következményeit most érzem!
Változom és változtatok a dolgaimon!
Nem azzal segítesz, hogy kritizálsz, hogy gúnyolódsz, hanem azzal, ha elmondod, mi az amit nem jól csinálok!
Tudod, megtanultam jó pár éve, hogy még nem kerülök bele egy helyzetbe, addig nem ítélhetem meg, hogy a másik ember miért cselekedett úgy, ahogyan megtette!
Sokan vannak itt ezen az oldalon teremtők!
Úgy érzem a szeretet, ami itt dominál, hogy építünk és segítünk másokat!
Mióta itt vagyok igyekszem szeretettel segíteni, azokat akiknek szüksége van rá és elfogadják a segítséget!
Én is tanulok! Ez egy folyamat...
Köszönöm, hogy elmondhattam Neked őszintén a gondolataimat!

Csillagok Virága

Ha egy lépést teszel a kegyelem felé, az ezer lépést tesz Feléd!

Szokratesz!

Valószínűleg Tőled meg nekem van tanulnivalóm! Igyekszem!
Köszönöm, hogy tanítasz!

Csillagok Virága

Ha egy lépést teszel a kegyelem felé, az ezer lépést tesz Feléd!

Új hozzászólás

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges