Kezdőknek elakadtaknak

Nem mindenki tudja hogy van bennünk egy "belső szabotőr" nekik raktam fel ezt az írást(nekem is szól:)igaz tiniknek írottkönyvből idézek:)
"Egy-egy rossz viselkedés minta egy szörnyhöz hasonlítható,amely rátelepszik a gondolataidra, és nem tudsz megszabadulni tőle.Kituszkolod az ajtón,de az vissza jön az ablakon .
Ha az a programod,hogy álllandóan le vagy égve ,akkor ez a ronda szörny azt duruzsolja a füledbe:"Költsd el a pénzed arra a.....hiszen megérdemled,Majd takarékoskodsz a jövő héten..."Ha van egy tizezresed,akkor az már majdnem lyukat éget a zsebedben.aszörny azt súgja:"Van egy kispénzed?!Ez így nem lesz jó..Vegyél gyorsan pár dvd-t!"
Ha az a programod,hogy:"egy hétnél tovább nem jársz senkivel"akkor a szörny segít neked megtalálni,hogyan teheted tönkre a kapcsolataidat...Arra biztat:mond neki, hogy túl kövér,és figyeld meg hogyan reagál!(Teszteld a humor érzékét)

Van azomban egy jó hír:A szörny nem te vagy! Megváltoztathatod a programjaidat!De ez nagyon nagy erőfeszítést kiván!

Legyőzheted a szörnyet!Hogyan pusztíthatod el a szörnyet?
Először is a szörny szemébe kell nézned.Azt kell neki mondanod:"VAN EGY PROGRAMOM,AMI EZEKET A PROBLÉMÁKAT OKOZTA. DE ÉN NEM VAGYOK AZONOS A PROGRAMMAL! ÉN NEM VAGYOK AZONOS A SZÖRNYEL!
Ezután a képzelő erőd segitségével teremts új,pozitív programokat a tudatalatidban.A képzelőerődnekk rendkivül nagy szerepe van ebben.
Ha valamit meg akarsz valósitani,elöszőr el kell képzelned.
(Lehet hogy eddig nem voltál ennek tudatában!)Biliárdoztál már valaha? Mielőt egy golyót beküldesz a lyukba előtte elképzeled az egész mozdulatsort.ha csak a székedből akarsz felállni,hogy át sétálj a szobán,előtte az egész akció gyorsan lepereg benned.Elképzelted és az agyad részére máris készen van egy program,hogy mit kell tenned.
Kutatók megállapitották,hogy ugyan olyan elektromos és kémiai változásokatidéz elő az agyban amikkor elképzelsz egy cselekvést,mint amikkor valójában meg is teszed.Ezért gyakorolják az élsportolók,agolfozók,a szinészekés az énekesek,képzeletben is a feladatukat.
Ezt nevezik mentális probának,vagy aktiv meditációnak
Mit tanulhatsz ebből?Azt hogyha.valamit megakarsz valósítan,előbb el kell képzelned.MINNÉL GYAKRABBAN KÉPZELED EL, ANNÁL MÉLYEBBEN RÖGZÜL A MINTA A TUDATALATIDBAN,ANNÁL KÖNNYEBBEN TUDOD MAJD MEGTENNI.
MINDENHOL GYAKOROLHATSZ:BUSZMEGÁLLÓBAN,ÁGYBAN ,VONATON.
Tegyük fel olyan programod van,hogy nem mersz nyílvánoság előtt beszélni.Minden egyes alkalomal,mikkkor az osztály elé lépsz,a szörny kerekedik felül.Te fel álls de az eszed "leül"!Elkezdesz remegni, izzadni,és egy hang se jön ki a torkodon.
Mit tehetsz ez ellen?Kezdj el lejátszani magadban egy olyan filmet,ahol minden jelenetben nagyon magabiztos vagy,Képzeld el sokszor, hogy mosolyogva állsz emberek(mondjuk az osztály előtt)és teljesen nyugodtan és lazán beszélsz a többiekhez,Azt is elképzelheted,hogy annyira könnyed vagy mint a tévé sztárok,vagy olyan magabiztos,mint azok a barátaid,akik minden helyzetben feltalálják magukat.
Mialatt ezeket elképzeled,a szörny mindent megtesz majd,hogy elrontsa az egészet.Azt fogja suttogni:"Ez így nem jó...ez nem te vagy,te ilyenkor félni szoktál..."Azt is mondja majd:"Ne csináld ezt!Ettől ugy se lesz jobb!"DE TE KÉPZELD CSAK EL TOVÁBBRA IS A "POZITÍV FILMET",ÉS JÁTSZD LE ÚJRA ÉS ÚJRA!!
A szörny egyre kissebb lesz,és új éned kibontakozik.Minden alkalomal könnyebben fog menni, amit szeretnél.Egyre könnyebben beszélsz majd mások előtt.Végül annyira magabiztos leszel,,hogy elfelejted,hogy valaha is voltak hasonló problémáid.
A KÉP,AMIT MAGADROL ELKÉPZELSZ TETT AZÁ ,AKI MA VAGY.
HA MEGVÁLTOZTATOD EZT A KÉPET, AKKOR A KÉPPEL EGYÜTT TE IS MEGVÁLTOZOL.

PÉLDA:Tegyük fel,hogy nincs elég pénzed,és folyton másoknak tartozol.Ugy döntesz.:"Mostantól minden pénzt félre teszek!" Elkezded elképzelni,hogy van pénzed.Látod magad ahogy a megsporólt pénzedet bevisszed a bankba,Elképzeled,hogy a számlád egyre gyarapszik,és egyre nagyobb köteg pénzeket visszel a bankodba.
Akár fogadhatunk is,hogy az első héten,amikkor ezt elhatároztad,mindenhol kiárusitásokal találod szembe magad.A lemez boltba 50 százalékos leértékelés lesz.A sportboltokban görkorcsolyát és más divatos holmikat fognak hihetelenül olcsó kinálni.
Aszörny megprobál majd rábeszélni:"Vedd meg gyorsan mielőtt elhappolják elöled!"Mindig így történik erre számithatsz!De ha ragaszkodsz a "MENTÁLIS FILMJEIDHEZ",akkor pontosan olyan leszel,ahogyan elképzelted.
PÉLDA:Ha jótanuló akarsz lenni,akkor elöször a képzeletedben kell látnod hogy az vagy.Például elképzelheted hogy minden délután elkészíted a házifeledatot.(Ezen biztos össze vesztek a szörnyel!) Képzeld el azt,hogy jólérzed magad tanulás közben,és büszke vagy a sikereidre! Játszd le magadnak ezeket a jeleneteket gyakran,és olyan tanuló leszel ahogyan elképzelted!

ÉS MÉG VALAMI.. AMIKOR EZEKET FILMEKET VETÍTED MAGADBAN, MINDIG NAGY ÉRZELMI ÁTÉLÉSEL KÉPZELD EL HOGY MILYENÉ SZERETNÉL VÁLNI! ÉREZD ÁT,HOGY MILYEN IZGALMAS DOLOG EZ! HOGY MIÉRT? AZÉRT, MERT AZ ERŐS ÉRZELMEK HAGYJÁK A LEGMÉLYEBB NYOMOKAT AZ AGYSEJTJEIDBEN! EZÉRT EMLÉKSZEL ÉLETED LEGBOLDOGABB,ÉS LEGSZOMORÚBB PERCEIRE! TEHÁT A LEGJOBB MENTÁLIS KÉPEKET AKKOR HOZOD LÉTRE,HA KÖZBEN ÉRZELMILEG IS ÁTÉLED AZ IZGALMAS ESEMÉNYT!.....EZ A KÉP BEVÉSŐDIK A TUDATALATTIDBA!

NEM UGY ÉRSZ EL NAGY DOLGOKAT,HA ARRA GONDOLSZ, AMILYEN VAGY.
ÚGY ÉRHETSZ EL NAGY DOLGOKAT,HA ARRA GONDOLSZ, AMILYEN LENNI SZERETNÉL,
ÉS EZT NAP MINT NAP UJRA ÉS UJRA ELKÉPZELED.
....
DIÓHÉJBAN
BÁRMILYEN PROGRAMOD VAN MEGVÁLTOZTATHATOD !NEM KELL TÖBBÉ AZT GONDOLNOD."ÉN MÁR CSAK ILYEN VAGYOK" HELYETE GONDOLHATOD EZT:"CSAK A PROGRAMOM ILYEN-DE HA AKAROM MEGVÁLTOZTATOM."

ARRA KONCENTRÁLJ AMIT AKARSZ !A legtöbb ember helytelenül használja a képzeletét,-és aztán csodálkoznak,ha nem sikerül nekik,amit szeretnének.
NAGYON FONTOS HOGY MEG ÉRTSD A KÖVETKEZŐT...
AGYUNK KÉPEK ALAPJÁN MÜKÖDIK.MINDEN CSELEKEDETHEZ ElÖSZÖR EGY KÉPRE VAN SZÜKSÉGED.!! AHOZ HOGY MEGÉRINTSD AZ ORRODAT,ELÖSZÖR SZÜKSÉGED VAN EGY KÉPRE A FEJEDBEN ARRÓL HOGY AZ UJJAD MEGÉRINTI AZ ORRODAT E PONTOS KÉP ALAPJÁN A TUDATALATTID UTASITJA AZ IZMAIDAT,HOGY VÉGREHAJTSD,AMIT AKARTÁL.
Ahoz,hogy magabiztos előadást tudj tartani,elöször szükséged van a képekre arról,hogy magabiztosan beszélsz.Mégaz előtt szükséged van erre, mielőtt felállnál!Mikora képek megvannak,akkor tud az elméd utasításokat adni a testednek hogy mit tegyen.
ÉS MOST JÖN A LÉNYEG:
NEM SZABAD AZ ELMÉDNEK UTASÍTÁST ADNI ARRA,HOGY VALAMIT NE TEGYEN!!A TUDATALATINAK ARRÓL KELL TISZTA KÉPET KAPNIA,AMIT EL AKARSZ ÉRNI!
(Ha azt mondom neked: NEhogy elképzelj egy kék elefántot rózsaszín pötyökkel" akkor milyen kép tünik fel az elmédben?)
Tehát amikor azt mondod magadnak:"Nehogy ideges légy! Nehogy elkezdj remegni!" akkor milyen képek jelenek meg benned? Remegő és dadogó képek!Ezek a képek beivódnak a tudatalatidba,és beprogramozák az agysejtjeidet,egy remegő dadogó előadás megtartására!
EZ MEGMAGYARÁZZA,HOGY MIÉRT ANNYIRA FONTOS A MAGABIZTOSSÁG,BÁRMIHEZ IS KEZDESZ.Amikor magabiztos vagy csak pozitív képek jelennek meg a fejedben--egy jó előadás megtartásáról,egysikeres felvételi beszélgetésről,egy jól sikerült autóvezetői vizsgáról vagy egy nagyszerű zongoraelőadásról.
AMIKOR MAGABIZTOS VAGY,NEM KÉPZELSZ EL KATASZTRÓFÁKAT,HANEM CSAK SIKEREKET-EZÉRT ÁLTALÁBAN SIKERES VAGY.LEHET HOGY NEM VAGY TÖKÉLETES,DE EZZEL A STRATÉGIÁVAL MINDIG A LEGJOBB ESÉLYEKET BIZTOSÍTOD MAGADNAK!

KÉSZÜLJ FEL A KÜZDELEMRE!
Megváltoztathatod a programjaidat azzal, ha gondolatban filmeket vetítesz le magadnak.De KÉSZÜLJ FEL KÜZDELEM NÉLKÜL NEM FOG MENNI! AMIKOR ELINDULSZ ELPUSZTITANI A SZÖRNYET-MEGVÁLTOZTATNI EGY PROGRAMOT-VAGY LÉTRE HOZNI EGY ÚJ VISELKEDÉSI MINTÁT,AMI NEM EGYEZIK A JELENLEGI ÖNMAGADRÓL KIALAKITOTT KÉPEL.,AKKOR A SZÖRNY MINDENT MEGPROBÁL MAJD, HOGY NE SIKERÜLJÖN!....DE FOLYTASD CSAK TOVÁBB A FILMEK LEJÁTSZÁSÁT, ÉS A DOLDOK MEGFOGNAK VÁLTOZNI!
A SZÖRNY NAGYON SOK BOSZÚSÁGOT FOG OKOZNI !OLYAN EZ MINTHA TESZTELNÉNEK BENNÜNKET,HOGY VALÓBAN KOMOLYAN GONDOLTUK-E A VÁLTOZÁST.KÉSZÜLJ FEL A KÜZDELEMRE! HA KITARTÓ LESZEL NYERNI FOGSZ!"
(Andrew Matthews )Sziasztok! Ugyan nem Zsu

Sziasztok! Ugyan nem Zsu vayok, de mindkét könyvet el lehet olvasni a Scribd oldalon, ez tuti, mert én is ott olvastam őket, meg még nagyon sok mást is a vonzás törvényével kapcsolatban. CSak beirod a keresőbe a könyv címét és adja is. Ha nem lenne meg, majd bemásolom a linkeket. Sok sikert :)Kedves Zsu! Ha még él az

Kedves Zsu! Ha még él az ajánlatod szeretném én is megkapni a könyveket, melyeket szeretettel várok a laura29@freemail.hu címen. Köszönöm!érdekelnének a könyvek

Kedves Zsu!
Örülök hogy rátaláltam erre az oldalra, és látom, hogy rajtam kívül többen is keresik a saját boldogulásuk útját, és hogy van aki ebben segíteni tud mindannyiunknak. Úgy gondolom, hogy aki már arra rájött, hogy nem minden a látható világ, hogy igenis az érzelmeknek és gondolatoknak teremtő ereje van, és hogy nem kéne elveszni a hétköznapi gondok kavalkádjában, hanem önmagunkban és a világban van még megismerni-kutatnivalónk, az máris rálépett a "megadatás" útjára.
Nagyon szeretném elolvasni az általad javasolt könyveket, szívesen venném, ha elküldenéd nekem az alábbi címre: kustaneniko@yahoo.com, előre is köszi!Kedves Zsu!

Nagyon új vagyok még közöttetek, és szívesen fogadnék minden segítséget! Nagyon sokat lehet tanulni az itt olvasottakból, de nagyon felkeltette az érdeklődésem az említett írás (Így működtesd a vonzás törvényét). Nagyon hálás lennék, ha elküldenéd! Az E-mail címem: szaszagabor@t-online.hu
Előre is nagyon szépen köszönöm kedvességed!

Mindenkinek sikeres, kellemes hetet kívánok!Köszönet

Zsu, tudom olvasni a könyveket!!!
A létező legrövidebb idő alatt juttatad el hozzám! :)
Áldás kisérje minden léptedet!Szia Zsu!

En is meg csa 'par napos' vagyok az oldalon, de nagyon orulok neki, hogy raakadtam!
A Titok mar nem uj szamomra, 'regota' probalom finomitani magam ahhoz, hogy felkeszult legyek a 'csoda fogadasara'!!! Jo uton vagyok!!!
Tobbszor is megnyitottam mar a Kerd es megadatik cimu konyv honlapjat, de nem tudtam meg megrendelni!!! - kulfoldon elek es haromszor annyi lenne a szallitasi koltseg, mint maga a konyv... :)
Ha megtenned, hogy elkuldod az e-mail cimemre a ket konyvet, amirol irtal, igazan halas lennek!!!
dubdodo@yahoo.co.uk
Igazan koszonom a segitsegedet!
Legyen szep napod!!! - minden napod!!! ;)
Udv: DodoKérd és megadatik

Kedves Zsu!Pár napja találtam erre az oldalra,és örömmel tölt el, hogy vannak még segitőkész emberek!!! Szivesen olvasnám az általad felajánlott két könyvet!
n_magdolna@freemail.hu
Előre is köszönöm... :)Ez így van.....

If You can dream it, You can do it!!!(Walt Disney)Kérés!

Szia Zsu!

Én köszönettel elfogadom mind a két könyvet, szívesen olvasnám.
Legyen szép napod, estéd!!!!!

gnemarti@freemail.huKedves Zsú!

kisenci
A kezdeteknél tartok, és szívesen venném, ha a "kövek " helyett átdobnád az email címemre a KÉRD ÉS MEGADATIK könyvet zippelve!
Nagyon hálás vagyok érte!
Minden jót, Kellemes Napot!
EnikőAttila:)

Minek is az az erőd? :)
Nem akadtál el,most ismerted be,hogy erődöt építettél.
Nincs rá szükséged.Te magad vagy az Erő.
nem fizikaira gondolok:)

Minden a maga idejében mutatja meg magát előtted.Indulj el arra,amerre jónak érzed,olvass gondolatokat,érzéseket,ami megindít benned valamit,építsd be az elképzeléseid közé,gondold át,tedd a magadévá.
Ami kell,az veled marad:)
És a másik igen,hogy a megszokott,na az lesz az,ami át fogja adni a helyét a folyamatos változásnak.

Egy apróság,ami jó érzést kelt benned,felhőtlen jó érzést... arra figyelj egy kicsit jobban;)

Szép estét:)Katisnak

Köszönöm,
igen tudom,hogy változtatni akarok, de csak azt vettem észre, hogy a megszokott viszonylagosan biztonságosan felépített erődömet jócskán ki juggatták azok a fránya........................ elakadtam.... lehet hogy saját magam.... Szóval van min elgondolkozzak, és ezért is Köszönöm Mindenki segítségét!!!!! :)))))))))))))))Szia Attila:)

Huhh...
Ami elsőre beugrik,hogy a motor...
Azért volt,hogy járj-kelj vele,jelen esetben el Olaszországba,hogy kicsit rendezd magadban soraidat...
Nos,szóval ami első gondolat,hogy az adott helyzetben kellene tudnod lecsöndesedned kicsit,nem máshova elmenve.
Nálam is jó párszor volt ez,ha ide meg oda elmennék,lenne egy kis nyugi,ki tudnám gondolni,hogy mi legyen.
Volt ilyen.Nem is egyszer.
Ott ahol MOST vagy.Ott születik meg.Az érzés, a gondolat,a szikra ami kimozdít.
Sokan olvastuk és tudjuk/ezt csakis akkor,amikor már tudatosíopttuk magunkban:)/,hogy ami most jelenleg az életünkben a fő vezérfonalat adja az élet egy-egy területén,az nem vasárnapról hétfőre virradóra Lett:)
Folyamat lesz.
Változtatni szeretnél?
Kezdj neki.
Hogyan?Ezt egyedül te tudhatod,hogy neked,nálad mi működik,fog működni.
Miben akarsz változtatni?
Étkezési szokások,életvitel,életforma.?
Át kell értékelned az eddigieket,hogy mi milyen eredményre vezetett,és következetesen kiügyeskedni,ha mákostésztát csinálok,akkor nem babgulyásra készülök.
Tudom,semmi konkrét,ez itt fent,de amiket te itt fent megosztottál velünk...
Nézzük csak:
"1. Szerintetek ami velem történik az valaminek a következménye, vagy valami .................dolog? ( fogalmam sincs, de változtatni akarok )
2. Érdekelne a véleményetek velem kapcsolatban, hogy a helyemben hogy kezdenétek el ezt a változtatást. ( erről csak az jut eszembe, hogy: Doktor úr, ma kicsit határozatlanabb vagyok, vagy mégsem... ) Szóval sejtek valamit, de szeretnék valamiféle útmutatást, hogy hogy ne csesszem el jobban az életem..."

Igen,valaminek a következménye.Az előzményeké.
A második,TE mit akarsz másként?

Ami témaköröket pedzegetünk mostanában,az az önismeret,/ön/elfogadás.
Érdemes ezeken belül elgondolkodni magaddal kapcsolatban.
Biztos vagyok benne,hogyha itt is kicsit bátrabban körbenézel az írások között,válaszokat lelsz magadnak,ha keresed őket.
És sokan fogják megosztani velük saját elképzelésüket,véleményüket,nézőpontjukat.
Mint most énis,amire köszönöm a lehetőséget és hogy szintúgy elolvastál:)

Csodás napot neked is,holnapra /is/ :)kérés

Kedves Zsu,
Az egyik könyv már meg van, de szeretnék bepillantást nyerni a KÉRD ÉS MEGADATIK címűbe, a Te segítségeddel.
Köszi, Atti
kiatti11@vipmail.huÚj tag...

Sziasztok!
Nagyon érdekes, hogy "idekerültem", természetes most már számomra, hogy a véletlennek annyi köze van hozzá, mint nekem a maghasadáshoz.... szóval semmi.
Ez idáig abban a tudatban éltem, hogy egy nagyon pozitív gondolkodású emberke vagyok, tele jó szándékkal, talán, mint valamiféle megtestesült jó akarat. Erre itt azt tapasztalom, hogy, én Hozzátok képest kis kezdő cserkészfiúcska lehetnék, aminek végtelenül tudok örülni. Biztos tudtok nekem segíteni....
Ez eddig leélt 39 évem alatt annyira simán mentek a dolgaim, amennyire csak egy éles kés hatolhat át a vajon. Sohasem voltam "full gazdag", de mindig volt hova nyúlnom. Két ejtőernyő, két hegyikajak, motorok... stb. és élveztem a nagybetűs életet. Mellette keményen dolgoztam, de ezt így tartottam helyesnek.
A dolgok tavaly ősszel kezdett félrecsúszni. Soknak éreztem a stresszt, mindenképp változtatni akartam. Ezért új dologba kezdtem, ami még jan-febr. hónapban még jól működött, de mára már teljesen megakadt. Már március hónapban néztem ki a fejemből, de az április sem volt semmi.... szóval kezdtem átérezni azt a hideget amit talán csak a Titanic kapitánya érezhetett, mikor a lábszárát nyaldosni kezdte a tenger. Persze ő akkor is egyenes derékkal tisztelegve állt a hídon, és a végét tudjuk... Nem akartam ilyen sorsra jutni, ezért keresni kezdtem kitörési pontokat. Sejtettem, hogy az én készülékemben van a hiba, de hogy hol, és mi az???? Egy nagyon jó Barátom meghívott egy 9 napos motoros túrára, ahol csak a napi fajfenntartásomra kellett ügyelnem, a többi az ő gondja volt. Pont kapóra jött, mivel mindenképp ki akartam szakadni a mindennapok világából így megköszönve elfogadtam a meghívást. Ráadásul ekkor ajánlották figyelmembe a vonzás hatalma című könyvet, így azt is magammal vittem. Nem akarom ( így is ) túl hosszúra nyújtani az írást, de talán így jobban megértitek. Szicilia volt a túra célja, utána vissza MO-ra. Míg odaértünk volt egy-két kalandosabb rész, de ami a Szicíliai tartózkodásunk 2.napján ért az maga volt a döbbenet. Ellopták a motorom.... Nem tudom hitelesen leírni az érzéseimet, de kemény volt. Nem csak a motor értéke, (még mindig hitel van rajta) hanem az, hogy rendezni szerettem volna soraim, gondolataim, jól is indult és ez lett belőle. Két napig még ott kellett várnunk hátha megkerül (?), ( pedig azt hittem hogy a rendőrök nem hisznek a csodákban ), persze nem történt meg, de arra jó volt a várakozás, hogy ilyen állapotban is lefoglalván is olvasni kezdjem a vonzás hatalmát. Még csak 1X olvastam, de nagyon sok minden megragadott, és eldöntöttem, hogy változtatok az életemen.Így kerültem Közétek, de úgy érzem megérte.
Szeretném segítségetek kérni egy pár dologba.
1. Szerintetek ami velem történik az valaminek a következménye, vagy valami .................dolog? ( fogalmam sincs, de változtatni akarok )
2. Érdekelne a véleményetek velem kapcsolatban, hogy a helyemben hogy kezdenétek el ezt a változtatást. ( erről csak az jut eszembe, hogy: Doktor úr, ma kicsit határozatlanabb vagyok, vagy mégsem... ) Szóval sejtek valamit, de szeretnék valamiféle útmutatást, hogy hogy ne csesszem el jobban az életem....
Köszönöm akinek volt türelme végig olvasni ezt a "pár" sorocskát, azoknak meg külön köszönet akik válaszolnak is rá. :)))))))))))))))))))))))
Mindenkinek a legszebb napot holnapra (is)
AttilaSziasztok!

Pár napja találtam erre az oldalra, biztos, hogy nem véletlen sodorta utamba az élet. Keresem a helyem és az utam.....Agykontrolról olvastam, itt is, ott is, amikor itt kötöttem ki. Olvastam , olvastam, aztán rájöttem, hogy másként is lehet az élethez viszonyulni, másként is lehet létezni, gondolkozni, nem csak úgy ahogy én eddig tettem. Segítsetek abban, hogy tanulhassak, fejlődhessek.

Elolvastam a könyvet (netről letöltött verzió), meditációs anyagot hallgatok esténként, ( ez mind a kettő a TITOK), de úgy gondolom, ez még csak az út eleje. Egyáltalán itt kezdődik az út a változáshoz? Illetve ezeket olvassam, hallgassam?

Legyen szép estétek!!!!!Kedves Zsu!

Nem kővel, kéréssel dobnálak meg.Szivesen venném ,ha elküldenéd a 2 könyvet az e-mailomra.Köszi!
happy64@citromail.huAlfajaro

Igen tanulsagos.
Szeretettel,
felebaratMost ismerkedem...

Drága zsu!

Most ismerkedem ezzel a csodával, egy véletlen sodorta utamba ezt az információt. Persze nincsenek véletlenek, találkoznom kellett ezzel a csodáva
Kérném a segítségedl, szeretném működtetni a Vonzás Törvényét.
Köszönöm. andrea51Kedveseim !

Szeretnék egy kis segítséget irni a vonzáshoz ! Van két könyv a tarsolyomban beskennelve ha valakinek szüksége lenne rá dobjon meg na nem egy kővel:-) hanem egy emilkével ! és máris zippelve küldöm neki ! Így működtesd a Vonzás Törvényét....ez az egyik könyv a másik könyv a
KÉRD ÉS MEGADATIK
öleléssel
zsuDrága Napraforgó!

Húúúúúú! Ercsike majd megszakad itt mellettem, mert megint elírtam elsőre! Ráadásul rögtön a nevedet! :))))))))))))))
Egyébként már rég egál! :))))) Sőt, soha nem is billent ez a mérleg semerre! :)))))))))
Csak olvasva a hozzászólásokat, bevillant a saját példám, és gondoltam megosztom veletek! :)))))))))))))

Szeretettel,
Álomkereső
http://www.alomkereso.com
http://thesecret.alomkereso.info/Almok_keresese_thesecretSE.exe
https://www.plimus.com/jsp/buynow.jsp?contractId=1719430De hogy szúrtad el:))))))

Flow Nem gondolod hogy ezel a két mondatal el árulsz mindent?:)És ugyan ki haragszik rád?!??Mert hogy én nem ,de bizti a többiek se:))))Soha ne kérj bocsánatott,mert ki az aki megitélhet téged jogosan??MikéntjJézus mondá:Az vesse rá az első követ ,aki maga se bűntelen!
Drága BARÁTAIM:ÁLOMKERkSŐ ,DOMCSI, Gini,MC köszönöm:)))Ezt is elszúrtam, bocs...

ALFAJÁRÓval kell kijönnöm jól ebből a helyzetből, csak itt megzavart ex férjem telefonálgatása, nem tudtam kellőképpen koncentrálni, ne haragudjatok!

Szeretettel kívánok jó hétvégét mindnyájatoknak! :)
NapraforgóEz nagyon érdekes, MC !

Nem okozott gondot tényleg érthető, működik! De ha most hozzáfűzném, hogy persze, mert a megfelelő betűk megfelelő számban vannak jelen, --- megint kapnék a fejemre! :))))))))))
Istenem, ebből jöjjek ki végre Álomkeresővel, soha többet nem kötekszem! Húúú, ezt nem ígérhetem De törekszem rá mindenesetre. :)

NapraforgóKedves Álomkereső!

Na jól van, megérdemlem, és még belefér, hogy egy-két levél erejéig kapok a fejemre... De remélem, lassan egál lesz, és fátylat boríttok! Ugye, van remény?!

Szeretettel: NapraforgóKöszi MC! :)Én így olvasok mindenkit...:-D

Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szimát melyin serenrodbn vnanak a bteuk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslo és az ultosó bteuk a hölyeükn lneegyek. A tböbi bteu lheet tljees össze-vabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovalusnk el mniedn bteut mgaát, hneam a szót eszgébéen.

"Légy önmagad, mert mindenki más már foglalt! :-D"Helyesírás?! :)

Drágáim!
Csak csendben jegyzem meg, mennyire fáj néha nekem, amikor utólag végigolvasom magam! :)))))))
Sokszor én is úgy vagyok, hogy csak jönnek a szavak, mint egy megengedett vízcsapból, és csak utólag visszaolvasva veszem észre, hogy mennyire durva helyesírási hibákat vétettem! :)
Egyébként ha már erről van szó! :)
Úgy vélem, a helyesírási szabályaink, sőt az összes nyelv, és az összes nyelv összes helyesírási szabálya, csak egy az emberi elme által kreált korlátozó szabályok közül! :)
Az az Isteni Lény, aki Te valójában vagy, nem igazán van hozzászokva az ilyen szabályokhoz, korlátoknak érzi ezeket, melyek meggátolják abban, hogy kifejezze azt, ami valójában Ő benne zajlik!
Alapvetően nincs is hozzászokva ahhoz, hogy ilyen módon "kommunikáljon"! :))))
Csoda, hogy időnként áthágja ezeket a korlátokat? :)))

Szeretettel,
Álomkereső
http://www.alomkereso.com
http://thesecret.alomkereso.info/Almok_keresese_thesecretSE.exe
https://www.plimus.com/jsp/buynow.jsp?contractId=1719430Még egy kis kiegészítés a maimhoz, Alfajáró!

Gyors ütemben ki kellett szállnom az előbb a gépből, fiam toporgott itt valami sürgős miatt...
Annyit mondanék most még, hogy nem először sodrom magam és másokat hasonló konfliktus helyzetbe. "Nyilas" lévén lövöldözöm, de hál'Istennek mindig jól sült eddig is el. Mert sok hibám van ugyan, de álszentséggel senki sem vádolhat, és gyorsan tisztázódnak a helyzetek legalább.
Úgyhogy ha most azt írom, hogy őszíntén hálás vagyok a reakciódért, és örülök, hogy nem okoztam fájdalmat, akkor ezt el is hiheted, mert az őszinteségemről "híres" vagyok. Nyitott könyv. Csak remélni tudom, hogy ez jó dolog hosszútávon.

Még egyszer szép napot!
NapraforgóKöszönöm, Alfajáró! :)

Megejthetjük azt a dumcsit valamikor, jelezd, ha még mindig áll.
Szép napot kívánok Neked, és mindenkinek, akik ezt most olvassátok!

Napraforgó