A SZÜRKE HÉTKÖZNAPOK ÉS A VONZÁS ALKALMAZÁSA

Egy barátom még 94-ben azt mondta: "Ha elakarsz érni valahová, öltözz úgy, mintha már ott lennél".
Tudom, hogy nehéz a mindennapok "folyamata" amíg a változás kapcsán minden happy lesz.
De a vonzás fontos törvénye, írják, benne van a filmben is, ha a teremtésed közben ezek az apró bosszantó dolgok hatnak Rád, vagy is engeded, hogy hassanak, avval lassítod, fékezed a teremtő folyamatodat! Tehát fontos, hogy találj egy olyan megoldást, amivel 20 mp belül felvidulsz! Erre is van számtalan módszer, amit említenek, CSAK HASZNÁLD! Ha apró bosszúság ér egy másik embertársad miatt, gondolj arra, hogy még nem tudja azt, amit Te már használsz és birtokolsz! Légy türelmesebb másokkal szemben. Ez olyan, maikor a bratyót mindíg megszídják a kisöccse miatt, "neked kellene több eszednek lenni fiam, hisz te vagy a nagyobb"! Nahát, Te pedig tudd, hogy Te vagy a nagyobb, aki többet tud, ismer egy módszert, a TITKOT, ami nagyobb kincs mindennél! És ekkor csak mosolyogsz a többieken. Mosolyogsz a számlákon, hiszen tudod, Neked már úton van amit kértél!!!!!!!!!! De ne feledd, a feltétel nélküli bizalom, a HIT, nem győzőm hangsúlyozni, a HIT, ami nagyon fontos! Tudd, hogy a Tiéd amit kértél!!!!!!!!!!! Nincs mese, a Tiéd!!!!!! Számtalan módszer van, csak használd végre!!!!!!!!!!! És lazán!!!!!!!!!!!!!!! Lazuljjjjjjjjjj!!!!!!!! Görcsösen nem megy! Ha feltétel nélküli a hited, és tudod, hogy amit kértél a Tiéd, ez a leggyorsabb módja annak, hogy materializálódjon is, méghozzá villám gyorsan! Én még nem írtam a sikereimről, de 24-48-órán belül megvalósulnak! Én is keresztül mentem a "folyamaton". Kísérleteztem, figyeltem! A leghatákonyabb módja, hogy minnél gyorsabban ideérjen, a HIT! Bízd rá magad Istenre! De feltételek nélkül!!!!!!!!!! Amit kértél, az úgy van és pont! Érezd, hogy a Tiéd, hagyd magadra hatni az érzést, játsz vele, viselkedj, beszélj úgy, mintha már ott lenne! Mert ott is van!!!!!!!!!! Energia szintjén, rezgés szintjén ott van! Csak engedd be a küszöbön! Nyiss neki ajtót! Na, gyerünk!!!!!!! Melbevágó? Félelmetes? Hihetetlen? Ezeket a felejtsd el! Ha ilyen gondolatod jön, azonnal mond magadban: ezt nem veszem fel, ez nem az én gondolatom! És azonnal cseréld ki pozitívra! Ez az igazi boksz Takarító! Amikor magaddal, a tudatoddal, a lelkeddel mérkőzöl! Takarítod, amit rád pakolt a környezeted! Ezek azok a módszerek, amik nekem bejöttek! De ne csak beszélj rólla! H!a!s!z!n!á!l!d! A!L!K!A!L!M!A!Z!D! szünet nélkül, percről percre! Ne akarj 50 méternél tovább látni! Csak azt az 50 lásd, de tisztán! HIGGYJ! és menni fog!

jólét!

HozzászólásokKedves Katis!

A célt, a végcélt, mindíg tartsd szemelőtt! A hogyannal ne foglalkozz! De a kis lépések taktikájával lehet a naponta előforduló, nekünk nem tetsző esetleg kellemetlen dolgokat kezelni. Míg végül egy napon feltűnik, hogy ezek kimaradnak az életünkből! Mindíg csak a következő, perc, napszak, nap legyen cél, hogy tökéletes, csodás, fatasztikus, gyönyörű, Isteni dolgok történhetnek csak Velünk!

Hajrá!

JÓLÉTET KÍVÁNOK!Kedves Olinagy

50 méter.Vagy 10,vagy a következő lépés.Teljesen mindegy,de erre figyelni nem mindig a végeredményen....

Jó,hogy eszembejuttattad.
Ki is írom jóllátható helyre.Vagy emlékeztetőt.
Mert én jóformán mindig a végeredményen "agonizálok".Milliomegy lehetségest találok a cél végkifejletének.
Aminek ideje és lehetősége a megvalósulásra csekélyke,hiszen a hegy tuloldalának alján levő kis faluba akarok jutni.Hiába nézegetek abba az irányba,hogy ott van,hogyan lehetne oda.... miközben előbb fel a hegyre,ott majd lenézek és látom merre;és ne fogom minden pillanatban a falut nézni,hanem a lábam elé,hogy minél könnyedebben jussak le.

Azthiszem.
Akkor,rajta,"50"

Köszönöm kedves Olinagy!

A Fény,a Minden,Egy,annyit jelent: Tudatosság.Kicsit mellőzd a rutint,Figyelj!
szerintem.És képzeljétek!

Mindenért meg kell dícsérni magunkat! Hihetetlen sikerélményeim vannak. Másoknak biztosan nevetségesek a győzelmeim, de én nagyon jól érzem magam tőlük! Amikor eljutunk odáig, hogy önmagunkban ne csak a hibákat, hanem az érdemeket is észrevesszük, akkor jön az igazi VÁLTOZÁS!
Mahatma Gandhi azt mondta: Ha változást akarsz, légy TE a változás!

Csodálatos örömöket és vonzásokat kívánok Magunknak és másoknak!

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * www.5rol6ra.huNagyon igazad van kedves

Nagyon igazad van kedves olinagy!!:)