FONTOS KÉRDÉS A VONZÁS MŰKÉDÉSÉRŐL!

KEDVES MINDENKI!

Arra kérnélek Titeket, hogy a titok módszerében le vagyon írva, ("készíts, formálj, öntőmintát gondolataidból") kiváncsi lennék konkrét példákra, esetekre, nállatok ez hogyan működik?
Mit tapasztaltok, pl. kértetek valamit, nem jött össze és ezután finomítva az "öntőmintát" sikerült?
Mi a hajszál pontos technika? Valaki tapasztalta már?

Várom válaszaitokat?

HozzászólásokKedves Dindike!

Köszönöm hozzászólásod! Igen ez egy nagyon fontos dolog, hogy tudjuk, mit is akarunk valójában. Ezt tisztázni kell mindenkinek önmagában! Egy durva példa: mondhatom én a számmal, hogy szeretem (valakit), amikor az érzem belülről, hogy utálom. Na ezeket kell tisztázni. Hiszen jelenlegi világunk szinte erre épül. Az ember helyzetben viselkedik, szokták mondani, de ez csak képmutatás a legtöbb esetben! A vonzás törvénye ezt nem támogatja! Tehát a vonzás esetében csak tiszta, őszinte érzésekkel tudunk haladni. Ez fantasztikus, hiszen ez túlmutat az egyéni érdekeken, ha belegondoltok, hiszen megtanít minket őszintének lenni magunkhoz ezáltal násokhoz is! Ez egy misszió is!

Pusszantás!

JÓLÉTET KÍVÁNOK!Kedves Secret Admin!

Köszönöm a többiek nevében is biztató szavaid! Az öntőminta benne van a könyvben. Azthiszem evvel azt akarják kidomborítani, amikor megvan a vágy, akkor pontosan részletesen (ahogyan egy öntőminta) képzeld el mit is akarsz, minden apró részletében. Ez fontos lehet a megvalósulásban, hogy pontosan az jöjjön amit kért az ember. Nos ezek sokszínűségére lennék kíváncsi többi teremtőtársam eseteiből, hiszen a módszer a technika árnyaltabb lehetőségeit tárja fel előttünk. Én régóta használom a vonzás hatalmát, bár régebben ez nem volt nállam tudatos, de működött! A TITOK megjelenése óta viszont abszolút tudatosan használom és egyszerűen csodálatos, ahogyan működik! Azóta nincs parkolóproblémám, egyszer sem! Megy az üzlet, a munkatársaim, akiket vezetek irányítok sokkal sikeresebbek, ezáltal én is! A családom harmónikusabb lett, és sorolhatnám!
De észrevettem, hogy finomhangolásokat kell végezni bizonyos esetekben. Evvel azt akarom mondani, hogy nem minden úgy jön le, mint ahogyan kértem és rájöttem a részletek aprólékosságában van valahol a megoldás! Én imádok kísérletezni, mert a kreativitás fontos dolog és erre ösztönzöm többi teremtőtársam is!

JÓLÉTET KÍVÁNOK!Szia Monyo!

Köszi a történeted, régebben én is jártam így autókkal, már ami a negatív részét illeti. Fontosnak tartom a történeteket, hisz sokszínűségükkel utatmutathatnak a többieknek, hozzájárulhat a fejlődéshez.

JÓLÉTET KÍVÁNOK!Kedves Olinagy!

Felismertem Magamat Benned!Ez Csodálatos.Végre emlékeztem,amit tudtam rég.......

Nálam az a "tuti" módszer,h.amikor leghalványabb jelét érzékelem a teremtésem ellenkezőjével,rögtön felteszem magamnak a kérdést:MIT IS AKAROK VALÓJÁBAN!?
Ekkor tisztázom a "kontrasztot",ami fontos lépés!
Utána pedig szabad a pálya!:)Azt vonzom,amit Valójában szeretnék(akarok)!
Sikeres teremtéseket!:)
Dindusöntőminta

még egy megjegyzés: az öntőminta szerintem erős. a titok azt mondja:

1. kérj
2. várj
3. fogadd el

kérni egyszerű, ha tudod mit szeretnél. várni is mindenki tud (ez azért jó, mert nem minden gondolat teljesül azonnal, így van időd beavatkozni ha valamit esetleg módosítani szeretnél :))

a legnehezebb az elfogadás. mivel ehhez összhangba kell kerülni azzal, amit kérünk. teljesen összhangba. vagyis úgy kell érezni, mintha már meg is kaptuk volna. érezni kell, hogy a miénk az, amire vágyunk. ennek módszere lehet az, pl. egy autónál, ha elmegyünk próbavásárlást csinálni, és beülünk a kocsiba, majd elképzeljük, hogy ez már a garázsban áll :)))Téma

Nagyon jó téma! Köszönöm hogy felvetettétek. Szerintem az egyik legfontosabb dolog, hogy nem szabad görcsölni, és akarni sem. Egyszerűen és erőfesztítés nélkül kell gondolni arra, hogy milyen jó is az, amit szeretnél. Bármi. A munkahelynél lelkesen örülni kell neki, hogy mennyire jó lesz, és elképzelni ahogy minden nap oda jársz dolgozni. Ami "fék" lehet ilyenkor, az a félelem, vagy az elbizonytalanodás, hogy: "mi van ha mégsem?" Ekkor már vissza is fordul a teremtő energia, és újra bezáródnak az ajtók. Nem szabad félni attól hogy nem sikerül, mert minden sikerülhet.

Persze ez nem egyszerű. Ezért érdemes kisebb teremtésekkel kezdeni, amiben könnyen hiszel, és tudod hogy biztosan teljesülni fog, de azért még elég nagy ahhoz, hogy ne egy hétköznapi dolog legyen. Aztán jöhet a nagyobb, és nagyobb egyre hihetetlenebb dolgok. Nem nehéz, de nem szabad erőltetni. Könnyedén, játékosan, hiszen ez nem komoly dolog. És nincs vesztenivalónk, csak nyerhetünk!szia olinagy

Jó a témád. Sok kis és egy pár nagy történetet is letudnék irni de most szelektálok neked egy pozitiv és egy negativ teremtésem. Van egy nagy gyönyörü és különleges autom ami teremtésem eredménye. Autok ügyintézésével foglalkoztunk de lehetöségünk anyagilag nem volt meg arra, hogy felruházzam magam egy tuti verdával. Egyszer aztán egy auto intézésénél megláttam ezt az autot és egy olyan érzést éreztem amit még elötte soha. Csak ennyit mondtam a páromnak "Figyelj nekem ez az auto kell" erre ö csak annyit kérdezett " jó de miböl" azt még nem tudom de ez az enyém lesz. A következö egy honapban olyan anyagi bevételeim lettek a semmiböl, hogy meglett az auto. Nagyon féltettem és szerettem állandoan azt néztem nehogy nekemjöjjenek, meghúzzák vagy bármi baja legyen. Addig kerestem a problémát mire az megtalált és egy parkoloban nekem jött egy másik auto oldalról. Szerencsére nem történt nagy kár de számomra ez nagy tanuság volt. hát röviden ennyi.Kedves Mártika!

Örülök és köszönöm, hogy leírtad tapasztalatod! Fontosnak tartom, hogy a kevésbé sikeres akciókat is elemezzük, hiszen biztosan oka van. Ezért kell minél több történet, mert tanulhatunk belőlle! A Te leírt esetedben pl nem tudom mennyire tervezted meg a legapróbb részletekig a leendő munkahelyed? Pl a leendő főnöködet mennyire tervezted meg? Mennyire volt Benned erős a hála érzése a telefontól hétfőig eltelt idő alatt? És még mélyebben lehetne ezt elemezgetni, hiszen érzelmekről van szó és az érzelemeknek millió árnyalata létezik! Pl elmondtad-e a jó hírt olyan ismerősödnek, aki esetleg irígy lehetett emiatt?
Én úgy gondolom, Kedves Márti, hogy nagyon jó úton jársz! Az esetből tanulni kell, mi lehetett a "fék"? De az fantasztikus, hogy ilyen gyorsan működik! Csak így tovább!!!!!!
Sikeres további teremtéseket!

JÓLÉTET KÍVÁNOK!Kedves Eni!

Nagyon köszönöm, hogy megosztottad velünk történeted! Nagyon jó utat, sok sikert és jó delfinezést kívánok mindnyájótoknak! A delfinek fantasztikusak, már volt szerencsém hozzájuk.
Azért indítottam ezt a témát, mert úgy gondolom és tapasztaltam, hogy az egyik kulcsfontosságú tényező a teremtésben. Remélem sokan leírják tapasztalataikat, megérzéseiket, mert egymásnak tudunk így segíteni. Úgy gondolom, hogy mindenkinél kicsit másképpen működik.
De pont erre vagyok kíváncsi és remélem még sokan ezen az oldalon, hiszen fontos, hogy pontosan megtanuljuk működtetni a teremtést, saját magunk, szeretteink, mgyarország és az egész emberiség számára! Ezért tartom fontosnak megosztani akár a jó és akár a kevésbé sikeres teremtéseket!

JÓLÉTET KÍVÁNOK!Kedves Olinagy!

Nekem "félelmetes" tapasztalatom van a Titokkal kapcsolatan. Én sokat olvasgatom itteni barátaim beírásait, megjegyzéseit, tapasztalatait és tanácsait.
Ercsike egyik írása megragadta a figyelmemet többek között, ahogyan munkahelyet "rendelt" az Univerzumtól.
Átvettem ötletét és hasonló módon én is megrendeltem magamnak egy minden téren megfelelő munkahelyet.
Január egyik reggelén úgy éreztem, csoda történt. Kaptam egy telefonhívást, hogy egy ingatlanirodában alkalmaznának irodavezetőként és asszisztensként és már aznapra személyes találkozást is megbeszéltünk.
Fél órás beszélgetés után mindketten úgy döntöttünk jövőbeni főnökömmel, hogy akár másnap kezdhetek nála, de mivel péntek volt, igy azt kértem, hogy következő hét hétfőjén kezdhessek, ami ellen semmi kifogása nem volt, sőt amikor távoztam, mégegyszer rákérdezett, hogy ugye számíthat rám?
Egyszerűen hihetetlen volt a munka tökéletessége: két percre az otthonomtól, reggel 9 és délután 17 óra közötti munkaidő, bérezés is megfelelő, bejelentett állás, egyedül egy szépen felszerelt, modern irodában, gépkocsihasználat. Teljesen nyugodtan vártam a kedd reggelt, s előtte való nap hétfőn felhívott fönököm, hogy ne 9-kor, hanem 10-kor kezdjek, mert valami közbejött neki.
Kedden reggel háromnegyed 10-kor rámszólt telefonon, hogy másnap reggel 8-kor találkozzunk, ekkor én rákérdeztem, hogy van-e valami gond esetleg. Azt válaszolta, hogy nincs, csak valami mást szeretne ajánlani.
Szerda reggel 8 órakor ott voltam az irodánál, ahol fél órai várakozás után a kollégájától tudtam meg, hogy elfelejtette a találkozót és majd napközben hívni fog. Nos azt hiszem mondanom sem kell, hogy azóta sem kaptam telefont tőle, bár ezt már akkor tudtam, mielőtt telefonált volna.

A mai napig nem tudom hová tenni a sors ilyen furcsa játékát.

Szeretettel: MártiKedves Olinagy!

A sok apróság mellett az eddigi legnagyobb teremtésem mikéntjét mondom el, nem mondom azt, hogy ez az egyetlen járható jó út, de nekem bejött nagyon nagyon. Nos valamikor kora ősszel baráti társasággal bveszélgvettünk arról, hogy kinek mi okozna igazán nagy örömet. Sokáig töprengvtem magamban, hogy számomra mi is lenne az igazi nagy boldogság. Egy újabb, ruha? Minek! Egy újabb ez vagy az? Biztos jó lenne, de nem ez az amire igazándiból vágyom. Gyerekkorom óta ellenálhatatlan vonzódást érzek a delfinekhez. Nagyon nagyon szeretem őket, és borzasztóan szeretnék egyszer egy delfinnel találkozni. És képzeld miközben erre gondoltam, beugrott elém egy kép: egy tengerparton vagy talán óceán, mentem egy vízbe nyúló stégen be a vízbe, mellettem volt a családom is és csak úgy sétáltunk. Még azt is láttam, hogy milyen színű ruha van rajtam, és ahogyan mentünk egyre beljebb a stégven, egyszercsak elkezdtem szaladni és beugrottam a vízbe, mert egy delfin felugrott és nevetett rám, és miközben erre gondoltam olyan határtalan nagy boldogvságvot éreztem magamban, hogy ki sem tudom szavakkal fejezni. Akkor és ott rájöttem, hogy az "én" delfinem már elindult a találkozási pont felé, nem tudom, hogy hol és mikr lesz ez az időpont, de azt tudtam, hogy mire ő odaér én is ott leszek. Onnan kezdve, ha hiszed, ha nem a legkülönbözőbb dolgok történtek velem delfin ügyben. Volt olyan, hogy valaki "véletlenül" nekem küldött el egy e-mailt ami delfineket ábrázolt, ajándékba az orvosomtól delfines mappát kaptam, és még sorolhatnám a véletleneket. Ámde a múlt héten kaptam egy meghívást (családommal) együtt Ausztráliába, és már tudom, hogy hol és mikor lesz a nagy találkozás.

Szeretettel Eni