ZOLI jelentkezz!

ZOLI JELENTKEZZ!

Elnézést kérek előre is, ha nem mindenki fogja érteni az írásomat.
Azok, akik tegnap ott voltak Christian tréningjén pontosan fogják tudni, miről beszélek, de remélem mindenki számára még is adhatok vele.

Szóval tegnap Christian tréningjén voltunk. Nekem ez volt az első Titok-tréningem. Amit vártam, azt meg is kaptam, meg amennyivel még többet!!! Amire még gondolni sem mertem…de nem erről akarok írni.

A tréning zseniális, ezen kívül kötetlen és közvetlen. Minden kis agyafúrt kísérletünket az elbújásra, passzivitásra rögtön az elején elfelejthettük, mert Christiánék agya előre gondolkodott. Persze megoldották azt is, hogy rögtön az elején megismerkedjünk egymással és oldódjon a hangulat. Nagyon sok érdekes ember egy helyen! Mindenki engedelmével szeretnék egyet kiemelni, akit biztosan mindnyájan a szívünkbe zártunk, Ő Zoli!

Kedves, aranyos, drága,
erős, magabiztos, határozott, hatalmas, energiabomba Z O L I !

Zoli minden jelzőmnek megfelel és ennél még sokkal többnek is.
Zoli azzal volt különb nálunk, hogy magasan kiemelkedett közülünk elszántságban, határozottságban és szeretetben. Mert mi mással is tudnánk azt megmagyarázni, amikor egy férfi könnyezik a szerelmi vonzásának eredményeként létrejövő kapcsolatának hite - említésekor. Én láttam, egy szék volt köztünk!
Amiket fogadott, azok teljesítése mérdföldkövek lennének mindannyiunk számára, de mi nem biztos, hogy mernénk rá fogadni. Direkt használom ezt a szót, mert abban a pillanatban mi már elhittük neki, hogy be is vonzotta, hiszen csak rá kellett nézni. És Ti is láttátok azt a távozó, boldog embert?
Kérlek szépen Benneteket, hogy aki tud róla bővebbet, az irányítsa ide hozzánk az oldalra, (nagyon bánom, hogy tegnap én nem tettem meg!) illetve meséljetek róla sokunk örömére!

Zoli jelentkezz! Mindnyájunkat érdekelnek az örömeid!

Szeretettel: EryJuhász Gyula: A Varázsfuvolás

"... Ismeritek őt, az égőszemű,
A lengőhajú, rubinajkú embert?
Bársonypalástja a szélbe repül
És odatart, hová még senki sem mert!
Ismeritek őt? ... "

Szeretettel: EryDrága Diana!

Köszi a keresést, tényleg szeretnék írni többet a tréningről, de fel vagyok még kavarodva. Én először voltam ilyenen, még találkozókra sem jártam és utána azt éreztem, hogy semmire nem emlékszem, fel vagyok töltődve, nagyon sok mindent másképp kell csinálnom, de jókor vagyok jó helyen. Kérlek, gyere át a Christian tréningjéről szóló oldalra, ott már írtunk és még írok is hamarosan.
Zolit vonzzuk, vonzzuk, érzem többen is, remélem, hamarosan idetalál közénk.
Szeretettel: EryMesélj!

Drága Ery!
Már kerestelek az oldalon, mert nagyon kíváncsi voltam, hogy mit mesélsz a tréningről. Szívből kívánom, hogy megtaláld Zolit, de nem bánnám, ha addig mesélnél nekünk élményeidről.
Naaa! Lécci-lécci :))))Drága Ery :)

Nagyon örülök ennek az írásodnak, mert Zoli teremtése az én szívemet is meginditotta. Én már érzem, hogy hamarosan itt lesz velünk ő is :)
Szeretettel: Örökös Boldogság
Mosolyogj Magyarország :)