Beteljesülés

Beteljesülés! Vajon mit is jelent ez? Hogyan határoznád meg, mi az a pont, amikor kijelentheted magadról, hogy megtaláltad, elérted! Emberek - sokszázan,sokezren, sokmillióan, sokmilliárdan - képesek eltölteni azzal az egész életüket, hogy a Beteljesülést keresik, a Beteljesülésre várnak.
Megvallom, én a magam részéről nem teljesen értem ezt a törekvést. Legalább is már!
Mert hát őszintén szólva, korábban én is ezt kerestem! Előbb teljesen tudattalanul, egyáltalán nem is sejtve, hogy valójában mit is kutatok, majd később, - miután már úgy véltem, hogy van ilyen, és ez nem is egyéb, mint egyetlen igazi életcélom, életfeladatom - tudatosan is ennek a vágyott Beteljesülésnek az elérésére törekedtem!
Előbb matematikában, irodalomban, történelemben próbáltam megtalálni, később fizikában, üzemtanban, mérnöki és egyéb munkában, majd közgazdaságtanban, magatartástudományban, vezetéselméletben, projektvezetésben, hálózati marketingben stb. Amikor ezekben nem találtam, akkor kerestem könyvekben, filmekben, zenében, előadásokban, ezoterikában, vallásban, spiritualitásban és még sorolhatnám.
Mindentől azt reméltem, azt vártem, hogy majd nem csak, hogy megmutatja az utat az áhított Beteljesülés felé, de végig is vezet rajta.
Beletelt csaknem 30 évembe, mire rájöttem, hogy nem válhatok teljessé, nem teljesülhetek be! Hiába is keresem a módját tanulmányokban, munkában, elméletekben, filozófiákban, ezoterikában, vallásban vagy spiritualitásban. Egyáltalán, már maga a meghatározás, hogy matematikus vagy fizikus, irodalmár vagy történész, mérnök vagy közgaszdász, projektvezető vagy hálózatépítő, filozófus vagy ezoterikus, vallásos vagy spirituális, teljesen felesleges és értelmetlen. Még csak nem is valós! Csupán illúzió! Egy elme által kreált kényszerképzet, mely azt a látszatot hivatott kelteni az elme számára, hogy különb a többi elménél, hogy különb másoknál! Hogy fontosabb dolga van, mint bárki másnak! Ez tartja életben az elmét, az egót! Mert amíg a Beteljesülést keresed, addig ellátod olvasnivalóval, nézni- és hallgatnivalóval, célokkal, melyekbe kapaszkodhat!
Nincs beteljesülés!
Mert ami sohasem volt részeire szakadva, az nem is válhat újra teljessé!
Az önmagában teljes, önmagában egész! Mindig is az volt és az is marad!
Nem érdekel, hogy mire vágysz és mit akarsz, vagy mit nem!
Az érdekel, hogy mersz-e az lenni, Aki valójában vagy! Megengeded-e magadnak, hogy azt gondold, azt tedd és az legyél, amit igazán gondolni vagy tenni szeretnél, és Aki a szíved mélyéből lenni szeretnél!
Számomra nem attól válsz teljessé, hogy elérsz valamilyen homályos "megvilágosodottság"-nak nevezett állapotot, vagy megtalálod a Nirvanát, esetleg elveszett részeidet, melyeket valójában soha el sem veszítettél!
Számomra akkor válsz teljessé, amikor megengeded Önmagadnak, hogy az legyél, Aki valójában vagy!
Nekem is van egóm! Nem is kicsi! Sőt, néha baromi nagynak képzeli magát! Ha nem hiszed, kérdezd meg a Kedvesemet, vagy a családomat, vagy a közvetlen munkatársaimat. Ők már csak tudják, hiszen nap, mint nap szembesülnek vele! Vagy kérdezd meg akár a gyerekeimet: "Milyen apa, amikor mérges?". Mert bizony előfordul ilyen is, amikor az egóm belekapaszkodik egy-egy elképzelésébe és mindenáron ragaszkodik hozzá, hogy a dolgok pontosan úgy tőrténjenek, ahogy előzetesen elképzelte!
Haragszom az egómra ezért? Néha még talán! De azért szeretem! Mert időnként kifejezetten építő beszélgetéseink is vannak!
Most is rágja ám a fülemet: "Kinek képzeled te magad? Mit képzelsz te magadról? Még hogy tréning? És még akár tarifát is szabnál érte? Hogy jössz te ehhez? Nem szégyelled magad? Csecsemő vagy te még ehhez, erigy vissza a csecsre! Sok-sok anyatejet kell még magadba szívnod, sok-sok előtted járó bölcs tanítását kell még elsajátítanod! Nem csak ahhoz, hogy tréninget tarts, hanem hogy egyáltalán élhess! Hogy méltó légy a beteljesült élethez! Előbb inkább kérd ki mások véleményét, és hogy mit kellene még megtanulnod hozzá, hogy ilyen lépésre szánhasd el magad!" Ilyeneket mond nekem! Vizsgáztat! Vizsgáztatom saját magam! Hogy bírom a kritikát! Persze nem a sajátomét! Mondja ki azt más! Mégis csak más, ha más kritizál, mintha én vagyok önkritikus magammal szemben! Legalább elmondhatom, hogy bizony nem bírom a kritikát, megbuktam a vizsgán, sokat kell még tanulnom, hogy egyáltalán méltó legyek az életre, hát visszamegyek a csecsre! Persze, az egóm újra rázendít: "Én megmondtam! Tudtam előre, hogy ez lesz! Nem hittél nekem? Tessék, most megkaptad! Csecsemő vagy te még! Erigy vissza a csecsre!".
Azonban egyre gyakrabban és egyre erősebben szólal meg bennem egy másik hang is. Mely azt mondja: "Tényleg ezt szeretnéd? Tényleg ez a szíved vágya? Hát akkor tedd meg! Erre hívlak mióta megszülettél! Mire vársz még? Nincs szükséged kívűlről megszerzett tudásra! Minden ott van Benned! Így vagy teljes egész! Ne elérni akard a teljességedet, hanem engedd kibontakozni magadban! Ne halogasd tovább! Ez az Életed! Ez vagy Te! Hát csináld! Hát ÉLJ!"
Ha azt mondanám Neked, hogy ne egyél húst és ne igyál alkoholt, mert ez szükséges ahhoz, hogy elérd a Beteljesülést, vajon megfogadnád-e? És ha igen, akkor vajon meddig tartanád ezt be?
Én nem mondom Neked azt, hogy ne egyél húst, vagy ne igyál alkoholt!
Én azt mondom Neked, hogy ha jól esik húst enni, egyél húst, ha nem esik jól, ne egyél! Ha jól esik az alkohol, igyál alkoholt, ha nem esik jól, ne igyál!
Bármelyiket is választod egyiktől sem vagy számomra sem kevesebb, sem több! Sem beteljesültebb, sem kevésbé beteljesült! Egyszerűen csak VAGY, önnön teljességedben! ÉLSZ és ÉLVEZED az ÉLETET! ÉLVEZED, hogy hurkát eszel és sörrel öblíted le, ÉLVEZED, hogy ÉLSZ, ÉLVEZED, hogy ITT vagy és MOST VAGY, ÉLVEZED, hogy TE magad vagy a hurka, hogy TE magad vagy a PILLANAT.
Tedd azt, amit igazán szeretnél! Tedd azt, ami úgy "istenigazából" jól esik! És ne azért, mert a szokásaidnak, beidegződéseidnek esik jól, hanem azért mert tényleg jólesik, Neked! Annak, Aki valójában vagy! Biztos lehetsz benne, hogy ha így teszel, az szolgálja igazán nem csak lelked, de fizikai tested egyensúlyát és egyészségét is!
Én azért nem eszem húst, és azért nem iszom alkoholt, mer tmár egy ideje azt érzem, hogy ha megtenném, nem esne jól! Nem azért, mert egy Marlo Morgan könyvben azt olvastam, hogy a "az állatvilágnak nem az a dolga, hogy az emberiséget táplálja. Társa és példaadója az embernek...". Ezt az ideológiai megfogolmazást csak később talátam, és tetszett! És egyre jobban tetszik! Ennek ellenére, ha jól esne, ennék húst! De nem esik jól, még a gondolat sem!
Én nem vizsgáztatok senkit! Magamat is egyre kevésbé! És más vizsgáin sem akarok megfelelni! Ha Isten nem vizsgáztat, más se tegye... :)
Nem lelckéket és vizsgákat mér rád az Élet! Hanem teremtésed gyümölcseit kínálja fel Neked leszüretelésre!
Nem is azért vagy itt, hogy másokat meggyőzz saját igazságodról, és azután folyamatosan vizsgáztasd őket, hogy tudják és betartják-e még, hanem azért hogy megteremtsd a sját igazságodat és megengedd másoknak is, hogy ugyanezt tegyék!
Nem tanulni születtél ide, hanem hogy megtapasztald a teremtés örömét!
Nem azért választottad ezt a létformát, hogy koldusként tengődj egy híd alatt, hanem azért, hogy megteremtsd azt a világot Önmagad körül, amiben igazán élni szeretnél!
Nem azért születtél ide, hogy egyre jobb legyél! Azért születtél ide, mert már éppen elég jó vagy hozzá így is!
Nem azért vagy itt, hogy jobbá tedd ezt a Világot! Azért vagy itt, mert ez a Világ már attól jobb lett, hogy ide születtél!
Nem azért jöttél, hogy megeteremtsd a Világbékét! Azért jöttél, hogy megtapasztald a saját Békédet a Világban!
Nem Isten egy kegyeltje vagy, aki megadóan várja sorsát, hanem maga Isten, Aki alázattal és örömmel teremt!
Nem adományból vagy itt, hanem Szabad Választásod eredményeképpen!
Éppen ezért nem is az a sorsod, hogy adományokra várj, hanem az az adományod, hogy megválaszthatod a Sorsod!
Nem mások szolgálata a dolgod, hanem hogy megteremts magad körül mindent, ami azt szolgálja, Aki valójában vagy!
Nem Kereső vagy, hanem Mindenható Teremtő!
Nem azért vagy itt, hogy beteljesedj, hanem hogy megtapasztald a saját Teljességedet!
Nem isteni Lény vagy, hanem maga Isten!
Aki nem csak, hogy mindent és mindenkit szeret, hanem Ő maga a Szeretet!

HozzászólásokÁlomkereső

Köszönöm!
Egy sor kiviláglott nekem a többi közül.
Leírtam.Emlékeztetőül,hogy tudjam,ERŐ vagyok.
Nem fizikai.

Szép napot!
Katis

A Fény,a Minden,Egy,annyit jelent: Tudatosság.Kicsit mellőzd a rutint,Figyelj!
szerintem.Csecs, nem csecs...

Amit írsz, Barátom, a Te igazságod, amit meg én írok, az az enyém... :)
Én nem tudok semmit. Éppen ezért sem tudást, sem bölcsességet átadni nem tudok, és nem is akarok!
Azt sem akarom megmutatni senkinek, hogyan lehet erre a tudásra szert tenni. :)
Azt akarom megmutatni, hogy ahhoz, hogy bátran merj az lenni, Aki vagy, nem kell semmiféle tudás... csakis emlékezés.
Az amit félemektől, megszokásoktól vagy egyéb, jelenlegi társadalmi berendezkedésünkből eredően rátapadt mintáktól torzul elménk mire sarkall, nem tévesztendő össze azzal, hogy mit akar tiszta szabad szellemed! Egy bankrablónak fogalma sincs, mit akar valójában! Rabságban tartja az elméje és a félelmei.
Teljesnek nem csak én születtem, hanem mindenki, még Te is, Barátom! Akár emlékszel erre, akár nem!
De dönthetsz úgy, hogy csak egy résznek gondolod magad és életeken át vársz a beteljesülésre! Ha ettől érzed magadban az összhangot, hát tégy így!
Én a magam részéről nem egy Nagy Beteljesülést keresek, hanem az Összhangot azzal a Beteljesült Lénnyel, Aki valójában vagyok!
Van pillanat, mikor megtalálom, és van mikor kevésbé!
Ettől vagyok jelenleg fizikai emberi lény.

Szeretettel,
Álomkereső
http://www.alomkereso.com
http://thesecret.alomkereso.info/Almok_keresese_thesecretSE.exe
https://www.plimus.com/jsp/buynow.jsp?contractId=1719430maradjunk még kicsirit a csecsen

Maradj még a csecsen, mert jó pap holtig tanul.

„Beteljesülés! Vajon mit is jelent ez? Hogyan határoznád meg, mi az a pont, amikor kijelentheted magadról, hogy megtaláltad, elérted! Emberek - sokszázan,sokezren, sokmillióan, sokmilliárdan - képesek eltölteni azzal az egész életüket, hogy a Beteljesülést keresik, a Beteljesülésre várnak.
Megvallom, én a magam részéről nem teljesen értem ezt a törekvést. Legalább is már! „

Volt egyszer egy rózsa. Illatozott, pompázott húsos szirmaival. Egy nap elmetszették a szárát. Máig itt van egy víz nélküli vázában az ablakpárkányon.

nem teljesen érted a törekvést.... legalábbis

„Mert hát őszintén szólva, korábban én is ezt kerestem! Előbb teljesen tudattalanul, egyáltalán nem is sejtve, hogy valójában mit is kutatok, majd később, - miután már úgy véltem, hogy van ilyen, és ez nem is egyéb, mint egyetlen igazi életcélom, életfeladatom - tudatosan is ennek a vágyott Beteljesülésnek az elérésére törekedtem! „

Ha leglettelek egy lakást, beteljesült a célom, hogy le legyen glettelve. Igazi cél volt. Az elérésére törekedtem. Beteljesült állapotba kerültem. Aztán le akarom festeni...
Ez nem a megingathatatlan beteljesülés. Hiszen újabb vágy születik. A beteljesülés nem az egyetlen igazi életcélom, életfeladatom. Ellenkezőleg. Az időtlen vágytalanság. Az pedig nem cél, hanem adomány. Adomány az élettől, hogy az utam a beteljesüléshez vezetett.
Ha onnan nézed, hogy a fejekben állandóan ott a „zaj” akkor talán nem is erős a szó rá, hogy szerencse a beteljesülés.

„Előbb matematikában, irodalomban, történelemben próbáltam megtalálni, később fizikában, üzemtanban, mérnöki és egyéb munkában, majd közgazdaságtanban, magatartástudományban, vezetéselméletben, projektvezetésben, hálózati marketingben stb. Amikor ezekben nem találtam, akkor kerestem könyvekben, filmekben, zenében, előadásokban, ezoterikában, vallásban, spiritualitásban és még sorolhatnám.
Mindentől azt reméltem, azt vártam, hogy majd nem csak, hogy megmutatja az utat az áhított Beteljesülés felé, de végig is vezet rajta. „

Azt mondod beteljesültél. Nézd csak néked mi volt az oda vezető utad, most írtad le.

„Beletelt csaknem 30 évembe, mire rájöttem, hogy nem válhatok teljessé, nem teljesülhetek be! Hiába is keresem a módját tanulmányokban, munkában, elméletekben, filozófiákban, ezoterikában, vallásban vagy spiritualitásban. Egyáltalán, már maga a meghatározás, hogy matematikus vagy fizikus, irodalmár vagy történész, mérnök vagy közgazdász, projektvezető vagy hálózatépítő, filozófus vagy ezoterikus, vallásos vagy spirituális, teljesen felesleges és értelmetlen. Még csak nem is valós! Csupán illúzió! Egy elme által kreált kényszerképzet, mely azt a látszatot hivatott kelteni az elme számára, hogy különb a többi elménél, hogy különb másoknál! Hogy fontosabb dolga van, mint bárki másnak! Ez tartja életben az elmét, az egót! Mert amíg a Beteljesülést keresed, addig ellátod olvasnivalóval, nézni- és hallgatni valóval, célokkal, melyekbe kapaszkodhat!
Nincs beteljesülés!
Mert ami sohasem volt részeire szakadva, az nem is válhat újra teljessé!
Az önmagában teljes, önmagában egész! Mindig is az volt és az is marad! „

És itt, meg leírtad, hogyan adtad el magadnak, hogy te beteljesültél. Voltaképpen elvetetted magát a tényt, hogy beteljesülés. Megváltoztattad az egyenlet végeredményét, így hogy mi legyen x, azt már te döntheted el. Te úgy döntöttél, hogy x = minden. Ergo, Sanya beteljesülten született.

„Nem érdekel, hogy mire vágysz és mit akarsz, vagy mit nem!
Az érdekel, hogy mersz-e az lenni, Aki valójában vagy! „

Az egyenleted szerint, mindenki az, minden pillanatban. Vagyis én is merek az lenni, aki valójában vagyok, egy kereső. Szép élet az enyém Sanya. El nem cserélném. Bár ezen még nem gondolkodtam... lennék egy napra ganajtúró bogár :D
Kocsányos tölgy... papucsállatka... nyű... nem... nyű nem lennék... tiszavirág... búbos vöcsök...

Ló lennék. Elefánt lennék. Sólyom lennék. Kutya lennék. Koala lennék. Törpe csimpánz lennék...

„Megengeded-e magadnak, hogy azt gondold, azt tedd és az legyél, amit igazán gondolni vagy tenni szeretnél, és Aki a szíved mélyéből lenni szeretnél! „

Igen. És ez változni szokott. Nálad nem? Szerintem mindenkinél. És nem engedem meg minden vágyamat szárnyalni. Vannak kötelességeim is, amelyeket akkor is teljesítenem kell, amikor mást szeretnék tenni. És vannak kötelességeim, amelyeket nem tudok megtenni, mert túl sokat engedek a vágyaimnak.

„Számomra nem attól válsz teljessé, hogy elérsz valamilyen homályos "megvilágosodottság"-nak nevezett állapotot, vagy megtalálod a Nirvanát, esetleg elveszett részeidet, melyeket valójában soha el sem veszítettél!
Számomra akkor válsz teljessé, amikor megengeded Önmagadnak, hogy az legyél, Aki valójában vagy! „

Akkor számodra teljes vagyok, mert valójában már értem el homályos megvilágosodásosos izét. Akkor az voltam. Most meg ez vagyok. Tényleg mi vagyok most?

„Nekem is van egóm! Nem is kicsi! Sőt, néha baromi nagynak képzeli magát! Ha nem hiszed, kérdezd meg a Kedvesemet, vagy a családomat, vagy a közvetlen munkatársaimat. Ők már csak tudják, hiszen nap, mint nap szembesülnek vele! Vagy kérdezd meg akár a gyerekeimet: "Milyen apa, amikor mérges?". Mert bizony előfordul ilyen is, amikor az egóm belekapaszkodik egy-egy elképzelésébe és mindenáron ragaszkodik hozzá, hogy a dolgok pontosan úgy történjenek, ahogy előzetesen elképzelte!
Haragszom az egómra ezért? Néha még talán! De azért szeretem! Mert időnként kifejezetten építő beszélgetéseink is vannak! „

Néked is a hangok súgták? Jaj nékem is:)

„Most is rágja ám a fülemet: "Kinek képzeled te magad? Mit képzelsz te magadról? Még hogy tréning? És még akár tarifát is szabnál érte? Hogy jössz te ehhez? Nem szégyelled magad? Csecsemő vagy te még ehhez, erigy vissza a csecsre! Sok-sok anyatejet kell még magadba szívnod, sok-sok előtted járó bölcs tanítását kell még elsajátítanod! Nem csak ahhoz, hogy tréninget tarts, hanem hogy egyáltalán élhess! Hogy méltó légy a beteljesült élethez! Előbb inkább kérd ki mások véleményét, és hogy mit kellene még megtanulnod hozzá, hogy ilyen lépésre szánhasd el magad!" Ilyeneket mond nekem! Vizsgáztat! Vizsgáztatom saját magam! Hogy bírom a kritikát! Persze nem a sajátomét! Mondja ki azt más! Mégis csak más, ha más kritizál, mintha én vagyok önkritikus magammal szemben! Legalább elmondhatom, hogy bizony nem bírom a kritikát, megbuktam a vizsgán, sokat kell még tanulnom, hogy egyáltalán méltó legyek az életre, hát visszamegyek a csecsre! Persze, az egóm újra rázendít: "Én megmondtam! Tudtam előre, hogy ez lesz! Nem hittél nekem? Tessék, most megkaptad! Csecsemő vagy te még! Erigy vissza a csecsre!". „

Maradj még kicsirit a csecsen. Heves szívdobogással futóedzést tarts.

„Azonban egyre gyakrabban és egyre erősebben szólal meg bennem egy másik hang is. Mely azt mondja: "Tényleg ezt szeretnéd? Tényleg ez a szíved vágya? Hát akkor tedd meg! Erre hívlak mióta megszülettél! Mire vársz még? Nincs szükséged kívülről megszerzett tudásra! Minden ott van Benned! Így vagy teljes egész! Ne elérni akard a teljességedet, hanem engedd kibontakozni magadban! Ne halogasd tovább! Ez az Életed! Ez vagy Te! Hát csináld! Hát ÉLJ!" „

Akkor miért vagy ideges? Merj akkora lenni, amekkora vagy.
Tudod az a bajom azzal, amikor egy tréner, tanár, mester, fitty fene bátorítást kér ahhoz, hogy másokat bátorítson, hogy süketebb és vaksibb lesz, ha bátorítjuk.
Aki tud, azt nem lehet elbizonytalanítani.

„Ha azt mondanám Neked, hogy ne egyél húst és ne igyál alkoholt, mert ez szükséges ahhoz, hogy elérd a Beteljesülést, vajon megfogadnád-e?”

Nem. Mert zagyvaság. És ráadásul intim. A csirkecicik ma is nékem növögetnek. Alkoholt sosem ittam. Soha nem is fogok. Sört iszok néha és bort nagy ritkán. Mondom sört és bort. Az alkohol a patikában van :D

„És ha igen, akkor vajon meddig tartanád ezt be?
Én nem mondom Neked azt, hogy ne egyél húst, vagy ne igyál alkoholt!
Én azt mondom Neked, hogy ha jól esik húst enni, egyél húst, ha nem esik jól, ne egyél! Ha jól esik az alkohol, igyál alkoholt, ha nem esik jól, ne igyál!
Bármelyiket is választod egyiktől sem vagy számomra sem kevesebb, sem több! Sem beteljesültebb, sem kevésbé beteljesült! Egyszerűen csak VAGY, önnön teljességedben! ÉLSZ és ÉLVEZED az ÉLETET! ÉLVEZED, hogy hurkát eszel és sörrel öblíted le, ÉLVEZED, hogy ÉLSZ, ÉLVEZED, hogy ITT vagy és MOST VAGY, ÉLVEZED, hogy TE magad vagy a hurka, hogy TE magad vagy a PILLANAT. „

Igen, erről már sokat beszélgettünk itt ezen az oldalon is. A harmónia megtartásával azt eszek és iszok, amit akarok. Szerintem meg ébredni kéne, mert egy maroknyi embernek van az életébén harmónia.

„Tedd azt, amit igazán szeretnél! Tedd azt, ami úgy "istenigazából" jól esik! És ne azért, mert a szokásaidnak, beidegződéseidnek esik jól, hanem azért mert tényleg jólesik, Neked! Annak, Aki valójában vagy! Biztos lehetsz benne, hogy ha így teszel, az szolgálja igazán nem csak lelked, de fizikai tested egyensúlyát és egészségét is! „

Remélem ezt nem olvassa most egy bankrabló... hogy mást ne is említsek.
Az ember nem a maga ura. A „megvilágosodottak” a maguk urai. Mi az utunk véletlenszerű eredményei vagyunk, véletlenek nélkül, tudatlanul túlnyomórészt, reflexszerűen, kondíciókból merítkezve. De a helyzet ennél még aggasztóbb, de nem fokozom.

Csend. Zene. Tánc. A szeretet forrása.

Minden mondatot magunknak mondunk. Mindet, egyet sem kivételezve. Úgy kell ezt érteni, minden mondat, amely bennünk megszületik, az mi vagyunk az adott időben. De nem kell azonosulni csak azzal, amit választasz. Ha a tenisz vonz, és teniszezni szeretnél, akkor teniszezés közben fogsz olyat érezni, ami hasonlót másban is keresel, tudod azt a kis aranyos bizsergést, azt a lágyat, a melegen simogatót, a áldottat a kacagástól, a révedezőre hullót... tudod te... vagy nem tudod. Vagy nem tudod és keresed a szent grált...

'Ez, az én életem...'maradj még kicsirit a csecsen:)

Össze vissza beszélsz Sanya. Nyugodj meg kérlek ha nyugtalan vagy:)

Isten

'Ez, az én életem...'ahogy tapasztalom

minden szavad összecseng a bennünk lévő dolgokkal.
Valaki még keresi a szavakat ezek tálalásához, te viszont már megtaláltad ezt az utat, az önkifejezést.
Mindig is élvezet téged olvasni, ahogy fóka mondaná egy májpástétomos zsömlével legyűrve. Ahogy én egy bébirépás husis kajával. Mert én azt mondom húsevő vagyok. Te meg nem eszel húst.
És mindenki így boldog, mert azt mívelé amit szeret, és azt nem (t)eszi, amit nem akar.
Szeretlek kedves közvetlen munkatársam.
selyemcicaÁlomkeresőm......

Minden irásodból, minden megnyilatkozásodból árad a tiszta önzetlen szeretet. És , hogy te a gondolataidat, még több embernek akarod átadni....ez még nagyobb szeretet mutat sok társunk felé
Minél többen ismerik meg ezt a valágot, annál több boldog ember lesz. Tanits! bátorits, hirdess....

Sok szerencsét kiván :ágicaDrága ÁLOMTEREMTŐ!

Értem minden szavad, érzem minden rezdülésed.
Amiről Te beszélsz magaddal kapcsolatban, az nem ego,
hanem alázat. Köszönöm szépen ezt az írásodat is.
Szeretettel: EryVeled vagyok

Kedves Álomkereső BARÁTOM
Beteljesülés egyenlő elégedett vagyok önmagammal és elégedett vagyok az engem körülvevő világgal. Amikor az ember a tudatában eléri azt, hogy az" ÉN"-je a legjobb barátja, teljes szívből szereti, semmit nem utasít el tőle és amit maga köré teremtett az tökéletes, na ez a Beteljesülés! A beteljesülést akkor éled meg, ha elhagyod ezt" Csecsemő vagy te még ehhez, erigy vissza a csecsre!" és a hasonló véleményeket.
Törekedj rá! Ez sikerül, ez szuper!
Szeretettel a barátod CsodadoktorKicsikém!!

Olyan,de olyan büszke vagyok Rád!!
És annyira szeretlek:-))
Köszönöm...Nyami-nyami... ez jólesett:)

Miközben olvastam írásodat, májpástétomos zsömlét eszegettem. Örömmel, mindenféle kényszer vagy mellékes érzés nélkül. Jól esett a zsömle is, meg amit olvastam, az is. Nem volt olyan érzésem tőle, mint ha a sonkára lekvárt kennék. Remek tálalás, remek ízek, remek fűszerek és egy "titkos" adalékanyag: szeretet. Utána legyűrtem két narancsot is. Micsoda harmónia!:))) Köszönöm!
-fóka-