Pénz Mágnes Meditáció

pénzesőSziasztok, ezt az irást a neten találtam.

Pénz Mágnes Meditáció.

21 napig minden este meditáljál erről, mielőtt aludni mész. Mindkét reszt csináld estenként, az első ess második részt egymás után. Ha valamelyik este nem tudnád csinálni, akkor ajánlatos újra kezdeni a 21 napos meditálást.

Első rész:

Menj le szintedre, és láss 10 arcot egyenként, egymás után. Ezek az arcok lehetnek olyanok akiket ismersz de lehetnek teljesen idegenek is. Lásd ezeket az arcokat úgy hogy mindegyikük mosolyog. Ha egyik másik arc nem mosolyog küldjél neki pozitív energiát magadból hogy mosolyogjanak és üzend nekik gondolatban hogy hamarosan újra látni fogod őket. Minden este láss 10 új ismerős arcot, ha mar nincs több ismerős arc akkor hagyd hogy a képzeleted mutasson újabb mosolygó arcokat.
(Ez a része a meditálásnak több embert hoz az életedbe… olyanokat mint te vagy, vagy akik meg szeretnének ismerkedni veled, vagy akik vevőid, ügyfeleid akarnak lenni stb.)

Második rész:

Képzeld el egy gyönyörű erdős, fás helyen sétálsz.
Most vedd észre hogy az egész tested körbe van véve nagyon finom arany színű porral. Az arany por mágnesezve van, és pénzt vonz magához. Figyeld ahogy a szél fúj, a sok pénz amit az arany por vonz ragad hozzad az aranypor miatt. Lásd magad hogy örömmel elfogadod ezt a pénzt, mert tudod hogy a tied, ez a pénz tied és senki másé és neked nem kell tenni semmit ezért a pénzért, mert teljesen megérdemled ezt a pénzt.
(Ez a rész hoz neked bőséget, gazdagságot néha teljesen váratlanul olyan helyekről vagy olyan formában amire nem is gondoltál)

Ha 21 napig esténként meditálsz erről ez nagyon segít, akár hiszel benne, akar nem. Nem fontos ezt a meditálást folytatni a 21 nap után. Kell hogy tartsunk egy kis pihenőt. A saját intuitásod majd megmondja hogy milyen hamar, vagy milyen gyakran csináld ezt a 21 napos Pénz Mágnes Meditációt.
Ezt nem lehet elrontani, nem lehet rosszul csinálni, nem lehet senkinek semmi kárt csinálni ezzel a meditációval.
Figyelj fel rá hogy új lehetőségek nyílnak meg majd előtted, pontosan ott leszel és akkor a legjobb helyen ahol találkozhatsz vagy hallhatsz olyanokról akikről rég hallottál, vagy akik valamilyen formában segítségedre lehetnek, lehet hogy pénzt találsz az utcán, vagy pénzt kapsz valakitől, vagy valami jó dolog fog történni veled más formában, valaki segít, vagy talán csak mosolyog rád.
Jegyezd fel az ilyen véletleneket, ez még jobban elősegíti a gazdagságodat. Mindenek felett örülj a jó szerencsédnek! Minél több gazdagságot teremtünk mint egyének, annál gazdagabb életünk lesz, és többet oszthatunk meg másokkal.

HozzászólásokSziasztok! Ma én is

Sziasztok!
Ma én is elkezdem és tudom, hogy sikerül bevonzani annyi pénzt, amennyit csak akarok!21 nap

En is elkeztem a meditaciot!21 nap mulva beszamolok hogy eredmenyes volt -e.Amiota meditalok nyugodtabb vagyok es kiegyensulyozott.Mar a csaladom is eszrevette.Nagyon sokat olvasok a titokrol es a vonzas torvenyerol.A meditacio jotekony hatassal van ram.Mindenkinek ajanlom.Klaudia76:)

Köszönöm és elfogadom ezt a segítséget!
Ma elkezdem és beszámolok az eredményről is! :)AngelikaÖrülök neki! Hátha több embernek is segít!!!

Minden ember különleges, és minden pillanat egyedi, pótolhatatlan és helyettesíthetetlen.Tetszik benne a 21 nap! Ismerős nekem, és jól bevált! :)))

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * www.5rol6ra.hu