Gondolatok Afgánföldről

Afgán emberekSziasztok,

Leírnám nektek az egyik kis titkomat :) Ami nekem mindig segít, hogy jobb hangulatom legyen, és hálás legyek. Ezúton beleszőném az afgánokat is a történetbe, hisz nagy segítséget kapok tőlük. Mindig felhívják a figyelmem arra, hogy én milyen szerencsés vagyok, és hagyjam mar abba a nyavajgást kis semmiségek miatt.
Szóval amit tőlük tanultam: Az élet szeretete, a család es barátok fontossága, mindenkiben megtalálni a jót es a szépet, értékelni az élet ajándékait akkor is, ha nagyon kis picik :)

Hit, Bizalom, KITARTÁS... hála, elfogadás, vidámság, öröm... biztos van még, de most ezek jutottak eszembe. Csodalatos emberek ők, akkor is, ha a vilag nem így látja, sokat lehetne még tanulni tőlük. Ők nem feltétlenül az anyagi javakat keresik, inkább a békét, és a biztonságot, ők is épp olyan emberek, mint mi vagyunk, és az érzéseink is teljesen egyformák, csak épp nem egy nyelven beszélünk. Persze nekik is megvan a negatív oldaluk, és problemájuk, de nekem volt szerencsém megismerni őket egy kicsit, és én a pozitív oldalt látom, mert azt akarom látni :) csak hálás lehetek azért, hogy nap mint nap raébresztenek arra, hogy milyen szerencsés es áldott vagyok:) és csak rajtam múlik, mit fogok megtapasztalni: enyém a döntés, és soha nem vagyok egyedul :)

Ahogy te sem, kedves, aki megtiszteltél azzal, hogy elolvastad írasom, köszönöm.

Szeretettel,
Anett

HozzászólásokJujjjjj, de klassz ez a fotó Secret Admin!

Ismeritek a nő történetét?
Volt a tv-ben, hogy egy fotós lekapta a háborúban ezt a fiatal lányt.
A fotó világhírű lett és egyszer eszébe jutott, hogy felkeresi a fotóalanyt.
Sikerült megtalálnia, döbbenetes kutatások eredményeként és akkor készített róla egy újabb fotót is. Gratulálok Anett!

"Az élet titok - fejtsd meg!"
Szeretettel: EryÖrültem az írásodnak,

Örültem az írásodnak, oly sokszor érzem én is így magam amikor nyafogok.
Sokszor elég meglátnom valakit, aki olyan fejlett lélek, hogy képes volt fogyatékos testet választani erre az életre. És ott állok én, a makkegészséges nő... és nyafogok.
Afganisztán, nagy álmom volt, amikor fotóriporternek tanultam. Imádom azt az országot, és bár kő, kövek hátán, valami megfoghatatlan vonzerő van a sivárságában és az ott élők életszeretetében.
Szívesen hallgatnálak róluk még.

Ölellek Anettkám

www.aminababa.com
www.flavin7.com/gini99Drága Anett!

Reggel, amikor válaszoltam a blogodra és kértem, hogy írj, pontosan erre gondoltam. Mondhatni bevonzottam.
Azt szerettem volna írni, hogy írj a környezetről, az emberekről, de meggondoltam magam, mert lehet, hogy ezt onnan nem is lehet, majd Te fogod tudni, hogy miről írj. Pontosan erre gondoltam.
Az emberek, amilyenek mi is vagyunk. Miért is lennének mások, hiszen éreznek, szeretnek, sírnak, nevetnek. Még is van mit tanulnunk Tőlük. Meg is tesszük...ÁLTALAD! KÖSZÖNÖM!

"Az élet titok - fejtsd meg!"
Szeretettel: EryKoszonom

Kedves Agica,
Koszonom a velemenyedet nagyon jol esik,
Jol el is gondolkodtat mostanaban eleg gyakran.Ahogy irod masokat megerto es szereto,
igen ez is en vagyok.....szinte olyan mintha sajat magamban 2 kulombozo szemelyiseg lenne....de azt hiszem az egyik az ego a masik pedig az isteni reszem.......aki tenyleg szeret es megert....es valoban ez is en vagyok de amikor igy valaki velemenyekent latom szinte hihetetlen....es nagyon jo erzes.
Azt hiszem azert meg eleg sokat kell "gyakorolnom " a kifejezest hogy igen Anett ez te vagy egy szereto es megerto lelek......mindig is az voltal es az leszel....
Igaz hogy vannak meg pillanatok amikor vagy nagyon nehezen vagy egyatalan nemtudom leallitani a kitoro ego-mat aki ugye nem a legszebb modon bir velemenyt nyilvanitani........de rogton utana nagyon megis banom es gondolatban visszacsinalom az egeszet.......
De legalabb mar felismertem es dolgozom magamon......
Megegyszer koszonom Agica
szeretettel
Anett
(remelem ertheto amit mondani akartam es nem tul zavaros:)

"Kotelen senki sem tudja nagyon magasra felhuzni magat.
de a sajat laban hegyeket is meg tud maszni........."Drága Anett...

Az teljesen mindegy, hogy a világ melyik részén élsz. Hiszen Te, Te vagy ! A gondolataid is a tieid.
És nagyon szeretö és másokat is megértő embernek ismertelek meg. Örülök nagyon irásaidnak!
Szeretettel ölel :ágicaAnett:)

Na erről van szó,hiszen mindannyian emberek vagyunk.Ugyanabból az "anyagból",meg mindenből.
Az egyik filmben hallottam épp a minap,hogy az ember az egyetlen amelyik a saját fajtáját öli.
Najó,azután eszembejutott a feketeözvegy,a pók,de az más tészta.Nem a póksága miatt./egyszer láttam kettő kaszáspókot "harcolni",azelőtt sosem láttam ilyet.A fürdőszobában voltak a plafonon,és beleestek a kádba.Nem tudtak utána kijönni,de kiszedtem őket.huhh...egyedül a pókmegmentős dolog a macerás nekem egy kicsit,de szeretm őket:)bár nemtudom miért félek.../

Örülök,hogy nagyszerű emberekkel találkozol és tanulsz tőlük,tanultok egymástól.
Köszönöm,hogy megosztottad velünk.
Szeretettel ölel,
Kati