The Secret Film letöltése

Az alábbi linkekről letudjátok tölteni a filmet. Az utolsó tartalmazza a magyar feliratot. A bejegyzés további része a 1978. évi IV. Büntető Törvénykönyvről szóló törvény 329/A. §-át súlyosan sérti, emiatt eltávolítottuk az oldalról.


a linked nem jó

Szia Norbi!

Az általad megadott link nem jó.

Itt viszont megnézhető magyarul:

http://vimeo.com/29927046
http://videa.hu/videok/film-animacio/a-titok-teljes-film-egyben-ezoteria...

dokiladyegyik link sem működik

Sziasztok!

A 3 link egyike sem működik, miért? Meg akartam nézni milyen ajánlatok vannak.

Üdv.
dokiladyINGYEN FILM LETÖLTÉS

Ingyen film letöltés.Online filmek letöltése.
INGYEN FILM LETÖLTÉS
FILM LETÖLTÉS
online ingyen film letöltésAz igazság Jézus Krisztus

Előre leszeretném tárgyalni, hogy nem akarok senkit megsérteni, hanem mint Keresztény ember úgyérzem lekel írnom a valódi igazságot, ami nem más mint Jézus Krisztus.
A titok inkább olyan dolognak tűnik, hogy mindent maga tesz meg az ember, saját magának köszönheti a dolgait, maga az irányító és nincs másra szükség, tehát a megváltást maga érheti el az ember. De ez NEM igaz. Az ember önmaga tehetetlen Isten nélkül. Ez nem Istentől való. Hiszen csak eltávolít tőle.
Jézus Krisztus maga mondja. "Én vagyok az Út az Igazság és az Élet, az Atyához csak általam juthattok el." Vagy máshol. "Én vagyok az Alfa és az Omega, a Kezdet és a Vég"
Tehát az élet értelme Krisztus akinek kereszthalála és feltámadása által új életet kaphatunk. De előbb azt nekünk el kell fogadni.
A Teremtés könyvében olvashatjuk, hogy a sátán ráveszi az embert, hogy egyen az életfájának gyümölcséből és hozzá hazudja, hogy olyan lesz mint Isten. Pedig ez nem igaz, hanem csak bűnbe esik és ezáltal elszakad Istentől.
Gondoljunk csak bele, hány igazság létezhet? Természetesen egy. De honnan tudjuk, hogy az Jézus Krisztus? Onnét, hogy valóságos történelmi személy. És ez amit hiszünk róla nem pusztán alaptalan kitaláció hanem tanúság. Ugyanis a tanítványok és a többi ember tanúja lehetett az Ő halálának és feltámadásának. Ráadásul az összes messiási prófécia benne teljesedett be, ez pedig egy átlag emberbe nem lenne lehetséges.
Inkább azt mondom, hogy az Istenhez forduljunk akiben új életünk lehet és akkor építünk sziklára.
Gondoljunk csak bele, ebben az életben dönthetünk Jézus mellet aki örök életet ígért nekünk és ez egyedül Ő benne lehetséges, a halálunk után már késő dönteni. Mit akarunk jobban, itt elfogadni az igazságot és örökké valóságban az örök boldogságot, vagy más valahova fordulni a földi életünk alatt?Titok/ Válaszom edie Felhasználonak

Sajnálom hogy te így látod a dolgokat. Ha talán lenne egy kis hited akaratod személyiséged lehet máshogy állnál a dolgokhoz. Ahogy olvastam a kommentálódat tiszta negatív hozzászólások. Ha mindig azt nézed, hogy félig van a poharam vízzel nem pedig azt, hogy van a poharamba víz. Nem jutsz egyről a kettőre. Ezenkívül abba a negatív világnézetbe maradsz mint amelyikbe eddig is voltál. Mit ne mondjak drukkolok neked ahhoz, hogy megváltozzon. Lásd máshogy a világot. Hidd el nekem se rózsás a családi helyzetem, de belekeseredni abba ami van rosszabb mint aki nem is akar küzdeni.Titok

Ez is kb olyan mint mikor azzal jönnek, hogy valójában nincs is szükség kajára. Etióp gyerekek hogy örülnének ennek...
Aztán meg Magyarországon ezért hal éhen egy gyerek, hogy a hülye szüleivel mi történik az nem érdekel, de egy gyerek halt meg emiatt.

Rajtam múlna az ilyenek kapnának egy jó kis börtöncellát, aztán ott majd bizonyíthatnak mire képesek.Megoldás :)

Sziasztok!
Lámon eléggé összevisza vagytok amit linket megadtok mind 1-től 1-ig rossssz : )
Nem mondom hogy én tudom hogy hol lehet letölteni de adok nektek 1 oldalt ahonnan megtugyátok nézni MAGYAR SZINKRONNAL, a TELJES FILMET :)

http://www.titokfilm.hu/thesecret/

Sok szeretettel Norbert :)

U.i.: Minden ami megtörtént az életedben , te vonzottad magadhoz ...
... Ezt a linket is :).jelszo

vorosnyul kerlek beneteket aki tudja a vas cimu filmnek a jelszot irjatok meg.szep napot.

 

film letöltése

Szia!

Én tudok segíteni!
Innen tudod letölteni:

http://hotfile.com/dl/16775666/431388f/ts.part1.rar.html

http://hotfile.com/dl/16778300/bc8d617/ts.part2.rar.html

Nyugodtan add tovább a linket másoknak is, hadd tudják mások is megnézni!
Nekem az életemet megváltoztatta, s nagyon pozitív hatása van;)

Jó szórakozást!

Tr303a film letöltése

Sziasztok!

Innen tudjátok letölteni a filmet:

http://hotfile.com/dl/16775666/431388f/ts.part1.rar.html

http://hotfile.com/dl/16778300/bc8d617/ts.part2.rar.html

Ezt mindenkinek látni kell!Szia Zubi!

Szia Zubi!

Itt ahova írtál, alatta lévő hozzászólásban van a Link, ahol meg tudod nézni a filmet. Igaz nekem sem sikerült letöltenem, de többször is megnézem itt. Ez találtam eddíg a legjobbnak, mint minőségileg és magyar szinkronnal van. A problémád, ha olyan összetett, ami szerint a szakadék szélén vagy, akkor ajánlok még valamit. Nézz át mindent és használd az EFT-t. Leírom hol találod az oldalt:
http://www.emotionalfreedom.net
http://www.eftmagyar.ning.com
Plussz a youtube-n is beütve EFT magyar részeket. Egészében csináld végig,ha elkezdesz egy sorozatot, igazából csak néhány perc. Hihetetlen módon tudsz vele energiaszintet növelni, éppen ezen dolgozom én is, ezt tapasztaltam. A Titok és ez a módszer nagyon hatásos együtt.
Remélem tetszeni fognak!

Diafilm

A legtobb torrent oldalon keresztul le lehet tolteni a filmet angolul.
Feliratot kell varazsolni hozza valahonnet mondjuk az opensubtitles.org rol.:)

Sziasztok!
Rengeteg gonddal küszködök az életemben, s most értelmét se látom... Tegnap ajánlottak nekem egy filmet, ez a címe, szóval A titok-ról van szó. Azt mondta nekem ez az ismerősöm, aki ajánlotta, hogy ez a film segíteni fog nekem élni...
Tud-e nekem segíteni valaki, hogy sürgősen letöltsem valahonnan? Aki tud nekem ilyen oldalt mondani, az kérem, hogy e-mail írjon nekem erre: zubzsu@gmail.com
Köszi, és üdv mindenkinek!
ZubiKedves Csomazsolt!Ha csak

Kedves Csomazsolt!Ha csak meg szeretnéd nézni a filmet,és nem letölteni,akkor ezen a helyen megteheted:
http://www.thesecretmovie.clanbazis.com/atitokfilm.html
Az oldal alján találod valahol:))
Jó szórakozást:Ildi:)

"elüzött pannon vad juharevélen megnyugszik könyvében irt szavait égi madár hozza neked és lenyugszik lelked "De jó, hogy tudtok egymásnak segíteni:))))

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: Ery

www.lyoness.huSzia

Szia!

Most regelte és olvastam hogy keresed a filmet...nekem otthon elvileg megvan dvd-n ha gondolod elküldöm...

Szia

Reni

Ui:meg be vannak skelenve könvyet és feltettem netre egy oldalra:)Kedves Csomazsolt :)

úgy tudom már sehol sem lehet letölteni, mivel 2008-ban az Édesvíz kiadó megvette a kiadási jogokat, és most már bármelyik könyvesboltban meg lehet kapni a magyar szinkronizált verziót. Sokunknál pedig megvan az eredeti angol verzió is, amiben még Esther Hicks is benne van, aki jelenleg a Vonzás Törvényének egyik élő képviselője Abraham magasan fejlett lény által.
Nekem pedig megvan az a verzió, amit még a gyártó studióból szereztünk meg. Ez a rajongói változat, ami külön menükre is van szedve, és még van több olyan rész is a filmen kivül, amiben Bob Proktor is megszólal.
Ezt sajnos úgy védték le, hogy nem lehet másolni, de a gépre fel lehet telepíteni. Így csak kölcsönadni tudom :)
Szeretettel: Öbike :)
A szeretet mindent áthat.....
Szeretlek! Sajnálom! Kérlek bocsáss meg! Köszönöm!
Mosolyogj Magyarország :)Privátban próbálkozz

Privátban próbálkozz tagoknál, előbb-utóbb valaki biztos visszaír.Teh Secret film letöltése

Valaki tudna küldeni egy linket ahonnan le tudom tölteni a filmet? Nagyon szeretném megnézni!Niburunak: reagálás reagálásra

"Lényeg azonban nincs mit őriznünk az érzésen, mert nincs aki elvegye tőlünk, ettől azonban nem leszünk boldogok!" - Ezzel vitatkoznék. Nincs itt se fehér, vagy fekete! Ha valaki szerelmes valakibe, de egy akármilyen akármi miatt van némi zűr, gond, stb. és egy picit nincsenek együtt, nem kell máris "eltüntetni" a világunkból. A jelenben természetesen mindíg benne kell lenni, ez alap. A női-férfi kapcsolatokat (az összes többit is, de ez most nem lényeges a topik szempontjából) inkább érdemes egy gyönyörű nagy táncnak tekinteni, ahol néha együtt, néha külön táncolnak a felek. Egy ilyen tömegtánc...:) Azt persze én sem ajánlom senkinek, hogy egy régi múlton rágódva élje jelenét. Az idézett mondatra rátérve: ok, te úgymond egészséges emberről írtál, de pont ezaz, hogy a legtöbben nem őrzik a szerelmet a szívükben, mert ki veszi el tőlük? Saját maguk! Az EGO-juk, a problémagenetárotuk, stb. stb. Ott van a szerelem, de az agyunk problémagenerátora "eltakarja" ezt a szerelmet. Ekkor szoktak úgy fogalmazni: már nem szeretem xy-nt. Úgyhogy az "őrizni" alatt ezt értem. Én más végpontból közelítek: ha egyszer beleszerettem valakibe, akkor függetlenül az élet alakulásától szerelemmel szeretem, s abból indulok ki: ha Ő él, én élek, akkor addig ez egy ilyen közös ünnep itt a Földön, függetlenül attól, hogy mennyit találkozhatunk. Ha megadatik, hogy ismét közös a táncunk, akkor a legnagyobb boldogsággal táncolok ismét vele, mert a szerelem lángja itt lobog a szívemben... azt már csak a halál olthatja ki. Hát csak ennyi...Kedves Nibiru és Zsul!

Nem tudom, melyik oldalra írhattam volna hirtelen.. itt találtam olyan bejedzést a Ti kezetek által, aminek köze lehet az én mondókámhoz. Kérlek titeket, segítsetek nekem megérteni vmit.
Zsul talán már olvasta egy-egy régi írásomat egy régi diákszerelemmel kapcsolatman. Azóta változott egy két dolog az életemben, de leginkább én változtam benne. Sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok, lassan megtanulom értékelni magam és ezáltal másban is megtalálom a megnyugvásomat. Párommal még mindig együtt vagyunk és jobb a kapcsolatunk, tekintve, hogy megtanultuk egymást megfelelőképpen elfogadni és értékelni... vagy legalábbis tanuljuk éppen és megy. Mindamellett még korántsem minden tökéletes, de nem is nagyon érdekel most. Azzal törődöm, ami szép és a többi nem érdekes, hisz semmit nem befolyásol abba, hogy szeretem. A szeretetemet választom... hogy alakit igazán elfogadok-e
úgy, ahogy van, vagy sem.

A konkrét kérdésre térve:
Nekem folyamatosan van még mindig olyan megérzésem, képek mennek a fejemben róla, néha teljesen élesen látva a dolgokat, hogy T. ("Diákszerelem") visszakerül a mindennapi életembe és Ő lesz az, akivel leélem boldogságban az életemet. Ez a megérzés 12éve mindig ott van, csak vagy foglalkoztam vele, vagy nem. Most lenyugodott az életem, sok stresszhelyzetet szüntettem meg magam körül úgy, hogy egyszerűen eldöntöttem, hogy nincsenek rám semmilyen hatással. Tisztában vagyok vele, hogy Más életébe nem tudok teremteni, az ő élményeit nem szabhatom meg, csak a sajátom, de az is a saját élményem, ha VELE találkozom (ami persze az Ő élménye is).

Szóval konkrétabban:
- Mit jelentenek ezek a megérzések, mert tisztán azt érzem, hogy ezek előrejelzések a Közös életünkből és nem csak ábrándképek......?
- Teremthetem-e a saját életemben a Vele történő élményeket, ha egyszer csak a sajátomra vagyok befolyással?
Előre is köszönöm válaszaitokat!

"A fű sem feszül meg növekedés közben!" ;)
SaphiraHát kicsit eltértünk a tárgytól...

... de kellett nekem reagálni! :D

Timimike!
Az általad felvázolt eset más volt, mert ott működött a társteremtés. Ha mind a ketten ugyanazt akarjátok, akkor persze, hogy megtörténik!

Drága Evelion! :)
Hát persze, hogy jó álmodozni! De lehet értelmesen (a titok ismeretében) és értelmetlenül is álmodozni. Kis túlzással élve, ha egy férfi teszem azt arról álmodozik, hogy Kristin Kreuk-ot tartja a karjaiban, az lehet, hogy kellemes fantáziálás a szívének, de közben azt a nőt nem fogja észrevenni, aki ott áll mellette és eleped érte. Ilyesmiről fantáziálni tehát időpocséklás. Erre szokták mondani régen, hogy "ábrándozás, az élet megrontója".

Zsul!

"Ha biztosan érezzük magunkban a szerelmet, akkor ott már nincs apelláta, meg semmilyen törvény. Akkor ott meg kell őriznünk a szívünkben azt a szerelmet, s akkor mi már mindent megtettünk!"

Az igazi szerelem megmarad örökre. Akibe igazán, teljes valóddal szerelmes voltál, azt halálodig, vagy mindaddig szeretni fogod, míg a róla alkotott képed meg nem változik. Akkor is, ha egyébként van társad. Mindezért az érzésért azonban semmit sem kell tennünk, sőt sokszor még terhes is lehet a jelenléte. Az egészséges embernek a megélt szerelem a tapasztalatává, személyiségének részévé válik. Ha úgy tetszik, minden szerelem spirituálisan erősít. Lényeg azonban nincs mit őriznünk az érzésen, mert nincs aki elvegye tőlünk, ettől azonban nem leszünk boldogok! És itt jön elő ismét az, amit Evelinnek írtam az imént az ábrándokról. Egész életünket leélhetjük úgy, hogy mentálisan a régi szerelmünkbe kapaszkodunk, és nem veszünk részt az ÉLETBEN, de azzal csak saját magunknak ártunk. Aki mégis így, a múltban él a most helyett, azt legtöbbször súlyos karmikus adósságok terhelik.

No, de többet nem írok ide ebben a témában, mert a másik fórum témája.Egyetértek Zsul-lal....

csenge333
Ha biztosan érezzük a szerlmet, ott már nincs apelláta...Meg kell őriznünk a szívünkben....nah ehez én is hozzátennék valamit

Én is ismerem a Niburu által leírt törvényszerűséget, de ez csak annyit jelent:
Nem élheted más életét, csak a sajátodat! De igen is a legnagyobb örömmel és a legjobb szívvel kívánhatod magadnak a konkrét személyt! Ha, ismétlem HA ez boldoggá tesz, örömmel tölt el, akkor gyerünk, ne késlekedj!:) Nekem ez a mottóm.:) Ha valakibe beleszeretünk az soha nem véletlen. A szerelemről órákat el lehetne filozofálgatni, hogy miért csak ama néhány emberbe leszünk szerelmesek és mitől... de ha biztosan érezzük magunkban a szerelmet, akkor ott már nincs apelláta, meg semmilyen törvény. Akkor ott meg kell őriznünk a szívünkben azt a szerelmet, s akkor mi már mindent megtettünk! Nem a másik, a szerelmünk életében kell teremteni, hanem csak késznek lenni érte, és mindíg nyitott szívvel lenni iránta! Ennyi az egész! A látszólagos ellentétek, érthetetlen ködök máris eloszlanak.:)Nibiru sokmindenben igazad van...:))))

De a francba...olyan jóóóóóóóóóóóóóóóó álmodozni és elképzelni, hogy azzal vagyunk, akit igazán szeretünk!!!! Még ha az illető erre nem is vevő...lehet, hogy az álmodozás élményéért álmodozunk...lehet, hogy ha ismét ott lenne hús-vér formában, megint jönnének a rossz napok, a viták, a gondok...nem tudom, csak azt mondom, lehet!!! A távolság, időben és térben mindig megszépít mindent:))))

Ölellek:))))))))))

''A mosoly az a fény, mely az arc ablakán világít, s jelzi, hogy a szív otthon van.''
Evelyn:)Kedves Nibiru!valóban

Kedves Nibiru!valóban igazad van,de viszont régen mikor még nem tudtam erről a vonzás törvényéről,akkor történt egy ilyen eset.:
mikor meglátta ezt a srácot akkor még egyálltalán nem is tetszett,de utána bejárt hozzám sűrűn a vendéglőbe,és mindig tök jól elvoltun.eltelt egy kis idő és szerelmes lettem belé.a haverjai mondták hogy ugysem járna velem meg ilyenek.én meg mindíg álmodoztam rolla ,elképzeltem hogy együtt vagyunk,és késöbb ő is bevalotta hogy szeret.összejöttünk és én már arra gondoltam hogy milyen jó lenne együtt lakni,láttam magam előtt tisztán a képet,utána nemsokra rá össze is költöztünk vele.ezzel azt akartam mondani neked,hogy esetleg ha ugyan ezt megcsinálom,vagy segítséget kérek az univerzumtol,hogy mi ketten egymásnak valók vagyunk és adjon nekünk még egy esélyt,akkor ez lehetséges lenne?csak köszönök!

Szia Nibiru! :D

Nincs kérdésem..:D

****************************Visszaszerezni a régi szerelmedet? Örökzöld téma.

Szerény véleményem szerint azonban ez az egyik olyan dolog a Vonzás törvényében, ami lehetetlen, mivel az egyik alapszabály, hogy más ember világában nem teremthetsz. Az Univerzum nem fog beavatkozni senki szabad akaratába a te érdekedben. A másik probléma a hasonló dolgokkal, hogy túlságosan konkrét dolgot kívánsz. Ha egy boldog párkapcsolatra vágysz, azt kell elképzelni, teremteni. De ha szerinted egyetlen ember jöhet csak számításba, akkor az a megvalósulás esélyét közel nullára csökkenti. Ilyen értelemben a te eseted alig különbözik azokétől, akik a lottó ötös megnyerését tűzik ki célul, anélkül, hogy belátnák, hogy a nagy számok törvénye a világ rendjéhez tartozik. Adj esélyt az Univerzumnak!

Vannak persze próbálkozók, akik itt beszélgetnek, arról, hogyan vonzzák be újra elveszett szerelmüket:
http://thesecret.hu/regi_szerelem_bevonzasa_ujra

Én a helyedben nem bánkódnék, hogy leestem a szekérről. Nagy a forgalom az országúton. Akad majd másik. Ha igazán boldog akarsz lenni, légy mindig önmagad és várd ki azt az embert, aki olyannak szeret, amilyen vagy.