A Föld dicső jövője.

Egy nagyon fontos üzenetet adok tovább, mely a Föld jövőjéről szól. Ajánlom figyelmetekbe.

Tarsatok ki.

" Azzal a céllal vagyunk itt, hogy boldogságban éljünk, és csak a boldogságból tanuljunk.Sokan közületek a Földön ebben a pillanatban is, Csillagmagok, és nem Földi eredetűek.Sokszor inkarnálódtatok ideiglenes Földlakóként, hogy elő tudjatok készűlni ezekre a végső időkre. A "Fény Családjának" tagjai vagytok. Itt vagytok, hogy szilárdan lehorgonyozzátok a Fényt a bolygóra. A munkátokat sok Lény becsüli az Univerzumban annyira, hogy a hála színeit fogjátok magatokra ölteni az elkövetkezendő eonok alatt.

Auramezőitek színei azt fogják mondani "Ott Voltam". Nem számít merre utaztok az Univerzumban, összesereglenek majd körülöttetek az Entitások, és azt akarják megtudni, hogyan csináltátok. Hogyan emeltétek ki a Földet a sötétségből, és változtattátok őt egy Csillaggá. A következő kétezer évben, ő lesz a legfényesebb Csillag a Tejút Galaxisban. Az Ő Istennő Eszenciája fogja megvilágítani a mi részünket az Univerzumban. Az ő Fényének Sugarai fogják hordozni a szeretet nyelvét-a teremtés egyetlen igaz értelmét. Ő válik Galaxisunk legfontosabb központjává.Egy Első Könyvtárrá válik, vonzani fogja a Lényeket az Univerzum külső nyúlványából, akik a tudást keresik, hogy kiterjesszék evolúciójukat-azt a tudást, mely csak az Emberi megtapasztalás által érhető el.

Minden tapasztalat egyedülálló, de az emberi megtapasztalás tartja kézben a kulcsot számos Csillag-Nemzedék ősi inkarnációhoz, melyek együtt dolgoznak, a Föld magján, hogy a legjobb civilizációt kinálják. Ezentúl a mondás az lesz, hogy"minden Ember tökéletes".

A múltban számos Galaktikus civilizáció adta fel a Földön. De nem a Fény Családja.Ők mélyen a lelkükben tudták, hogy a Föld egy ékkő, melynek nem engedhetik meg, hogy elvesszen. Így aztán akcióba lendültek, és kidolgoztak egy olyan brilliáns tervet, mely felhívja az Első Teremtő figyelmét. Ti vagytok az Univerzális Televízióban. Az értékelések olyan magassá váltak, hogy civilizációk milliói tették függővé evolúciójukat attól, amit a végső epizódban látnak.

Tarsatok ki, mert a végső epizód után, ledobjuk a Galaxis egy részének csapatát. Minden Lény, mely valaha is járt a Föld bolygón, ott lesz. Ha azt hiszitek, hogy mi a Homorú Föld másként nézünk ki csak várjátok, még meg nem látjátok azt, ami jön.Örökre, Mikos és Barátai.
Mindenki számára aki olvassa ezt a szöveget Mindannyionktól, a Homorú Földről:

Kívánunk nektek egy gyors utazást,
Tudatosságotok felemelkedésében,
Hogy egybeolvasszátok a mienkkel.

KÖSZÖNJÜK NEKTEK,
HOGY VELÜNK UTAZTATOK
A FÖLD KÖZEPÉBE!"

Szeretettel.Évi
http://ujfold.virtus.hu Szóljatok hozzá az Új föld vírus lapon is, mondjátok el a véleményeteket ott is. Köszönöm nektek:)
http://g-portal.hu/portal/shaumbraszerviz

CsatolmányMéret
20050831_venusz_nasa_500.jpg41 KB
Címkék:

HozzászólásokKedves Évi!

Ez most nagyon jólesett :))
Köszönöm neked.Nagyon szívesen Boróka!

Nagyon szívesen Boróka!
Szívemből írtam,mert érzem milyen jó úton jársz:) Szeretettel.ÉviKedves Évi!

Nagyon köszönöm :))Kedves Boróka!

Valóban figyelj magadra, a szívedben érzed azt mi az ami nagyon vonz téged,és hallgass a szívedre.Idő kell ám ahoz, hogy megértsük ezeket a nagyszerű üzeneteket.Ezek csak útmutatók a fejlődésünkhöz. Én is a mai napig tanulok, figyelek, és építem be az életembe azt amit megértek.Gyakorlom mindazt amit leírok és átadok.Tökéletesség felé törekszem, hosszú ez az út. A lényeg az, hogy elindultunk, és rajta vagyunk!Szeretettel.ÉviKedves Évi!

Köszönöm szépen a válaszod. Olvasom ám az írásaidat :))
Ezek a dolgok még annyira frissek, újak, nem tudom, hova tegyem őket, de remélem idővel letisztul a kép.
Egyszerre túl sok minden új és "furcsa" információ került hozzám, amitől meg is ijedtem.
Lassabban kell haladnom, úgy érzem. Az is lehet, hogy nálam még nem jött el az ideje ezeknek a dolgoknak.....majd szépen fokozatosan.
Szeretettel: borókaBoróka kedves!

Értem, hogy miről beszélsz. Tudod ahoz, hogy megértsd ismerkedned kell még más hasonló, de nem annyira idegen anygokkal.Ajánlom neked például a Kuthumi anyagokat vagy a Tóbiást.Én ezeken "nőttem fel" Ma is olvasom rendszeresen őket.Sokat segítenek megérteni mi miért történik .Miért kell átélnem dolgokat.Válaszokat ad.Én sem régen találtam rá a földimenyországra de a szívemben érzem a tanításukat.Ezért is tettem fel.Látogass el a http://ujfold.virtus.hu oldalamra és az írásaim is segíthetnek megérteni dolgkat.A másik a http://g-portal.hu/portal/shaumbraszerviz itt minden Kuthumi anyagot megtalálsz ha érdekel a dolog. Mező Éva néven vannak az írásaim, úgy megtalálod.Szeretettel.Évi.Sziasztok!

Örülök, hogy felmerült ez a téma. Én a napokban a földimennyország honlapján jártam (egész véletlen keveredtem oda !?), biztos ismeritek....na nekem az volt egy picit sok. A galaktikus föderáció azt hiszem, betette nálam a kaput.
(Szó van még itt Abrahamról, a Homorú Földről és sok másról.)
Én is még csak most "barátkozom" ezekkel a dolgokkal és bevallom sokszor elég furcsán érzem magam tőlük. Mégis hajt a kiváncsíság, aztán meg emésztem magam...
Ti mit gondoltok, érdekelne a véleményetek!?
Szép napot!Igen, Htb.

Igen, a galaktikus csata kicsit furcsának tűnik annak akinek még ismeretlenek ezek a dolgok.Én voltam de nem járok arra honlapra.De értem miről beszél. Azért ajánlottam neked kezdetben a kuthumi anyagokat,mert azok elolvasása után érthetőbbek lesznek számodra ezek is.Szeretettel.Évi.Válasz

Szia Évi,

igazából csak nagyon furcsának találtam azt a honlapot, főleg az utolsó oldalt, ahol azt iirja az illető, hogy csak saját felelősségre nézze meg az ember. Tiszta para :) Nem is mertem elolvasni. Csak azért emliitettem meg, mert hátha Te tudod, miről van szó - nekem az egész teljesen értelmetlennek tűnt, gyakorlatilag egy szót sem értettem ;) Persze nyilván nem vagyok járatos a témában, tehát utána kellene olvasnom, de elsőre eléggé emészthetetlennek tűnt, amiről ott beszélt a srác.

Valami galaktikus csatáról, stb. volt szó.

Majd megnézem a honlapjaidat és nézelődök :)

Sok puszi!Kedves Fóka!

Szivesen beszélgetek veled mert, én is nagyon szeretem a homorú föld üzeneteit.Megtalálod az emailomat a http://ujfold.virtus.hu lapomon,és várom leveled esetleg msn-en is beszélgethetünk.Szeretettel: ÉviKedves Htb!

Te egy nagyon érdekes oldalra tévedtél,én is jártam már ott. Ajánlom figyelmedbe, ha többet szeretnél megtudni kezdetben a Kuthumi anyagokat ,ha igazán érdekelnek ezek a dolgok.Megtalálod a
http://gportal.hu/portal/shaumbraszerviz/ oldalamon őket.Nem tudom igazából mit szeretnél tudni ,mert a kérdésedben nem fejtetted ki. Kérdezz, és én válaszolok vagy írj emailt.Látogass el a http://ujfold.virtus.hu oldalamra nézd meg az írásimat,és akkor megtudod mivel is foglalkozom ott megtalálod az emailomat.Szeretettel.Évi.Hűha ;-)

Szia,

éppen ide tévedtem :) elég érdekes, amit idéztél, nagyon új ez a téma nekem, nem is értettem igazán az egészet, nem volt emészthető igazán nekem ;)

Viszont ezt olvasva, gondoltam megkérdezlek, hogy hátha érted, ami a www.e-bc.hu oldalon van. Tegnap találtam, a google egyik találataként jött fel, csak átfutottam néhány oldalt, egy szót sem értek, de nem is jegyeztem meg, hogy miről volt szó. Lényeg a lényeg, hogy nagyon furcsának hatott az egész, amiről azon a honlapon szó volt. Pont olyan furának tűnt nekem, mint ez az idézet, amit itt Nálad olvastam.

Szóval azt akartam kérdezni, hogy Te érted, miről van szó a fentebb emliitett oldalon?Homorú Föld

Váóóó, ez jó! Mellesleg jómagam már régóta a Homorú Föld (vagyis az Üreges Föld belső fele) híve vagyok. Akit a téma érdekel, azzal szívesen beszélgetek róla. Abszurdnak hangzik, de valójában sokkal logikusabb, mint a hivatalosan elterjesztett verzió, mi szerint a Föld egy tömör gömb. Sok olyan dolog van a Földről, amiről azt hisszük, hogy tudjuk, pedig csak egy elterjesztett információ mindenféle bizonyíték nélkül.Kedves Tike!

Nagyon szivesen.

Szerető öleléssel:Évi.Kedves Évi!

Nagyon köszönöm !

Szerető öleléssel : Tike

Elérhető minden álom, ne add fel semmi áron.
Egyszer úgyis valóra válik, ha akarod , hogy valóra váljon !!!