Jó minőségü üzemanyag, kissebb energia ráfordítás mellett, nagyobb hatékonyságot eredményez!

Kedves Teremtő Társak!

Hiszem, és tapasztalom, hogy mindannyian, akik felismerték önmagukban azt az energiát, amivel elérhető minden, amit vágyként kitűzött maga elé, egy idő után, kezd kifogyni.
Ahogyan az autóba is után kell tölteni az üzemanyagot, hogy tovább tudjon haladni a cél felé, magunkat is tölteni kell, hiszen az energia mennyisége, egy idő után elkezd fogyni. Ez teljesen természetes. Minden így működik. Még egy egyszerű akkumulátor is. Lemerült, fel kell tölteni.

Rengeteg könyvet elolvastam és olvasok most is, annak céljául, hogy tágítsam a tudatomat a céljaim hatékonyabb és könnyebb elérése érdekében.
Alapjában véve, én egy iszonyúan lusta ember vagyok.
Lustaságomból eredően, mindent elkövetek azért, hogy a lehető legkisebb erőfeszítés felhasználása mellett érjem el azokat a célokat, amiket tapasztalataim közé szeretnék sorolni, valamint amit mások esetleg kemény energia és időráfordítással érnek el.
Én ilyen vagyok. Minek dolgozzak keményen, ha lehet lazán is??!? :)

És aki keres az talál!!!!

Ezúton szeretnék ajánlani azoknak két nagyszerű művet, aki szeretné folyamatosan minőségi üzemanyaggal ellátni magát a célok hatékonyabb és lazább elérése érdekében. Szó szerint kihagyhatatlan könyvek!!!
Werner Ablass, Ne Szenvedj, SZERESS!; és Thaddeus Golas, A lusta ember utikalauza a megvilagosodashoz
E két mű megad minden erőt és energiát a céljaink mihamarabbi sikeres elérése iránt.

A Thaddeus Golas könyv elég nehezen hozzáfárhető, csak itt a neten lehet letölteni, de elég gázos formában, melynek kijavítása igen érdekes és szemetgúvvasztó volt, de megcsináltam és most felteszem nektek olvasható folmában a netre, amit innen tudtok letölteni:
http://data.hu/get/245541/Thaddeus_Golas_A_lusta_ember_utikalauza_a_megv...
A Ne Szenvedj SZERESS! könyvet pedig bármelyik könyvesboltban meg lehet vásárolni, mert nem régi.

Barátaim!
Kellemes olvasást kívánok, és sok sikert mindenkinek a céljai eléréséhez!
LÉGY LAZA ÉS NYUGODTAN LUSTA! SEMMI ESÉLYE AZ ERŐFESZÍTÉSNEK!

Üdv: Krissz

 

Értékes felismerések

Talán nem ide kellene írni, mert lehet megérne egy külön fórumtémát... mind1

Ma volt egy értékes felismerésem.
Ha a vágyamat erősítem, akkor többször vallok kudarcot, mint sikert.

Várj, elmagyarázom, mielőtt elkezdenél mérges szemekkel nézni, hogy mi a fenét is mondok itt!! :)
Akkor, amikor a vágy erősítésén dolgozol, akkor sajnos beleeshetünk egy nagy hibába.
Magát a vágyat, minek erősíteni? Vagy az akarást? És a "óóóó igen ezt szeretném" dolgot?
A vágy az vágy, de ne legyen folyton egyre erősebb és erősebb. Arra kéred az univerzumot, hogy a vágyadat teljesítse, vagy arra, hogy a vágyadat erősítse?
Döntsd el és rájössz hogy a vágy megerősítése az többnyire kudarchoz fog vezetni.
A vágy, amúgy is azért jelent meg a gondolataidban, mert amiben most vagy, ami most vagy, az nem elégít már ki. Tovább szeretnél lépni egy újabb tapasztalás felé. Ez persze természetes. De legyen csak ennyi. A vágyad megfogalmazásánál, már le is adtad a rendelést. Már tudja az univerzum, hogy mit szeretnél. A többi az ő dolga.
Amit okosabb és célravezetőbb tenni, hogy azt ami vagy, ahol vagy, és ami körül vesz, azt egyszerűen elfogadod. Mást egyébként nem is tehetsz, hiszen már jelen van az életedben és kész. Vagy még jobban erősíted, vagy egyszerűen feltöltöd színtiszta szeretettel.
Feltölteni pedig nem nehéz, hiszen te magad is ebből az energiából vagy. Szeretetenergiából, vagy isteni energiából, vagy egyetemes energiából. Nevezd ahogyan jólesik, de egy biztos, hogy ebből épül fel minden. Ennek a legmagasabb a rezgése. Ami ez alatt van, más mint a szeretet.

Éljetek mindig szeretetben, boldogan és szép napokat megélve.
Szeretettel KrisszÓÓÓÓ Drága Eni! :)

Hát hogyne tudnám, hogy ajánlottam!
Amiért itt feltettem, az annak az oka, hogy megint, és végérvényesen leesett az, hogy semmi nem oldja meg olyan tökéletesen körülöttem a dolgokat, mint a szeretet és annak a magasfoku, azaz a legmagasabb rezgése, ami csak létezik.

Egyetlen egy dologra kell csak gondolni: Hogy hívják azt az energiát, amiből mi magunk is vagyunk? Mi az oka annak, hogy létezünk?
A SZERETET!
Ha ez az oka, akkor hát mi a legmagasabb rendű kifejeződése a létezésünknek? Hát A SZERETET
Itt nem kifejezetten csak a szerelemről, vagy egy extatikus szeretetről beszélek, hanem minden dolgok szeretetéről.

Csak ki kell tudni mondani akkor, amikor a legnagyobb kellemetlenség, baj stb ér, és megtapasztalhatja bárki.
Akkor érdemes kimondani, mondogatni, amikor a rezgésed alacsonyan van.
Az eredmény: Rezgésed megemelkedik és a nyugalom költözik a szívedbe.

Szeretettel Vibrocilkönyv

Sanos a Lusta ember utiklauza anyagot nem tudom innen letölteni, a lap nem jeleníthető meg, de nagyon érdekelne.A másik könyvet a Ne szenvedj, szeress hol lehet megvásárolni? Keresgéltem, de biztos rossz helyen. Szép napot mindenkinekÖrülök, hogy ide

Örülök, hogy ide találtam ZsannaSzia Vib

Mint mindig most is örömet szereztél. Tudod, hogy amikor beregisztráltál anno ide a secretre már ajánlottad a Ne szenvedj szeress c. könyvet? Na én is egyike voltam azoknak akik iziben megvették és elolvasták. Mit tagadjam remekmű :) nekem nagyon bejött, mint ahogyan az összes írásod :):):) Köszi a Thaddeust biztosan elolvasom azt is.

Megjegyzem nekem egyre több az energiám, bár magam sem tudom honnan nyerem, biztosan a könyvekből, tőletek, na és nem utolsó sorban a teremtéseimből.

Szeretettel Eni