Nem tudnak velem örülni! :(

velem örülMa kellemetlen dolgot tapasztaltam. Egy ideje alkalmazom a Titkot az életemben, és én olyan típus vagyok, hogy nem is adom fel az első kudarc után, de még a sokadik után sem. Mindig poztívan próbálok hozzáállni a dolgokhoz, és ha néha vissza is esek, ez csak időleges, nem sokára újult erőbedobással, és még nagyobb reményekkel állok fel. Ezen túl alapjában véve is vidám vagyok, és ezt sugárzom is a környezetem felé, ráadásul a Titok óta egyszerűen ragyogok.
Na mármost, azt vettem észre, hogy ez bizony sokakat egyenesen irritál! Szúrja a szemüket, hogy én jól érzem magam, amikor nekik minden bajuk van, hogy én nevetek, amikor ők csak panaszkodnak. És ráadásul amikor meg sikerélményem is van, mert egyre jobban érzem a Titok hatásait, és egyre több dolog sikerül, akkor egyenesen irigyelnek!!! Én próbálnám megosztani az örömöm valakivel, vagy minél több emberrel, hiszen tudjátok, hogy van az, amikor elönt a boldogság érzése, akkor legszívesebben világgá kürtölné az ember. Erre jönnek a "drága" ismerősök, és így vagy úgy, de egyből leoltanak. Vagy belekötnek valamibe (mint ma reggel), vagy csak éreztetik veled, hogy nem tudnak veled örülni, hiába mondják. De a legrosszabb az irigység, amivel nap mint nap szembesülnöm kell. Ráadásul olyan emberektől, akiket eddig a baráaimnak tartottam. De milyen barát az olyan, aki nem tud őszintén örülni az örömömnek??? Pláne, hogy irigyel is érte, amikor pedig ő is ugyanazt megélhetné, ha nem lenne hozzá lusta, vagy ennyire szkeptikus, de hát beszélhet nekik az ember... :s
Ez azért nagyon lelombozó tud lenni. Persze, nem engedem, hogy elrontsák a kedvem, de már az is milyen, hogy megpróbálják? :(
Neketek mi a véleményetek erről? Ti is jártatok már így? Írjatok, légyszi, hogy hogyan lehet ezeket a dolgokat kezelni!

Előre is köszi a hozzászólásokat!!!

TEREMTSD MEG A VILÁGODAT!!!

C.

U.i.: olyan jó, hogy legalább veletek meg tudom osztani az örömömet, és tudom, hogy Ti öszintén velem örültök!!! Ezt is köszönöm mindegyikőtöknek!!! C.

 

Nagyon jó az írás témája!

Bizony, ahogy változunk, úgy cserélődnek az emberek körülöttünk.
A régi barátaim döntő többségével én sem nem tartom a kapcsolatot, pontosan azért, amit írtál! Ám vannak helyettük újak, olyanok, akikkel szót értek, és ők is értenek engem.
Ne bánkódj TE sem!
Vannak még csodák, előbb-utóbb pedig minden folyó a tengerbe önlik!

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * www.5rol6ra.huDrága vagy, Connie! A

Drága vagy, Connie!
A szülinpja áprilisban volt, de nem írtam neki, mert az történt, hogy ő két hónapi szkítás után írt nekem márciusban. Azt hitte, utálom, ezért kérte, hogy ha nem is akkor, de később írjunk egymásnak baráti hangulatú leveleket. Írtam neki, nem kértem semmit, csak elmodtam, én hogy látom, mi történt, nagyon kedves, és őszinte levél volt, amiben a hibáimról is beszéltem. Aztán elmondtam neki egy nagy örömhírt.
Egy olyasvalamit, ami neki is nagyon fontos volt, és hiszem, most is az. De nem válaszolt azóta sem.
Hiszem, ha jól lenne, és nem szenvedné ezt az egészet, írt volna.
Ő az igazi, és már a házunkat is vizualizáltam sokszor, esküvőt, ruhát, és közös kislányt, aki annyira eleven már a fejemben.
Köszönöm a szavaidat. Ölelés.Kitartás!

Akkor úgy is van, ha Te így gondolod! Hiszen ki tudhatná nálad jobban?! :) Légy erős, és tápláld ezt a hitet magadban! Nézegess nyugodtan menyasszonyi ruhát, meg gondolkodj rajta, hogy hová mentek nyaralni. Hogy mivel leped meg a szülinapján, és mit veszel neki karácsonykor! Alkalmazd a Titkot, vonzd be újra, és nevesd ki azokat, akik téged kinevetnek! :D

Sok boldogságot és sok sikert kívánok neked!!!

Szeretettel: C.Nagyon köszönöm. Igen, ma

Nagyon köszönöm. Igen, ma már menyasszonyi ruhákat nézegettem. Jót is nevetgéltek rajtam. Sebaj, majd én nevetek később még jobban, mint most. Hiszem Ő az igazi, még akkor is, ha januárban ment el, és március óta semmi hír róla. Nem adhatom fel.Kedves Sumika!

Ha tényleg ő az igazi, ha tudod, érzed, hogy ő az, akkor tuti biztos, hogy vissza fog hozzád menni!!! Ez 100%, mert az Univerzum mindenképpen tesz róla, hogy együtt legyetek, hiszen azonosak a rezgéseitek! Akik meg most kinevetnek, nagyot fognak nézni, hogy igazad lett! És mondogassad csak azért is, hogy így lesz, hadd egye őket a penész! ;)Tudod kicsi Connie, mióta

Tudod kicsi Connie, mióta simerem a Titok lényegét, habár a filmet nem láttam, sokszor van az, hogy nevetnek, ha azt mondom, a kedvesem visszajön. Szakítottunk, és van olyan a környezetemben, aki nevet, ha ezt hallja tőlem. De sebaj, ez csak erősít. ezt érzem.Kedves Khadidzsa!

Igen, ez így van! Átérzem az írásodból, hogy tök jól érted, és használod is a Titkot! Teljesen egyetértek, csak az a gond, hogy ezek az emberek általában magasról tesznek a Titokra, magyarázhatsz nekik. De hát ez már tényleg az ő bajuk, és nem az enyém. Attól viszont még engem hagyjanak, hogy úgy éljek, ahogy szeretnék, és ha már nem tudnak osztozni az örömömben, legalább ne próbáljanak visszahúzni!! Így van, nem barát az ilyen!!!

TEREMTSD MEG A VILÁGODAT!

C.Kedves Sumika!

Igen, aki haragszik a világra, az igazából önmagára haragszik... Tudom én, hogy magukkal nicsenek kibékülve, de azért velem veszekednek... :s Hát akkor most már kössenek békét sürgősen önmagukkal, mert félő, hogy nem fognak beférni a kis világomba, ahogyan Ercsike is írta. :)

TEREMTSD MEG A VILÁGODAT!

C.Drágák vagytok!

Köszönöm, hogy hozzászóltok a témához, és köszönöm a tanácsaitokat. Igazatok van, és nagyon jókat írtatok, minden úgy van, ahogy mondjátok. Én is tudom, hogy nem kell velük foglalkozni, sem a rossz indulatú beszólásokkal, és nem is próbá az ember nem odafigyelni... De tudjátok, hogy van, néha érzi az ember, hogy lejjebb mennek az ilyenektől a rezgései... :( Hiába tudom, h nem kéne. De bennetek bíztam, hogy együtt tudjuk kompenzálni ezt a negativitást, amivel szembesültem. És nem is csalódtam. Csak egy hete vagyok itt, de olyan mintha ismerném már néhányótokat, azokat is, akivel nem is beszéltem. Ez nyilván azért van, mert tudom, hogy azonos a gondolkodásunk, és mert a Titok, aminél nagyobb dolgot nem ismerek, összeköt bennünket.
Kedves Ercsike, köszi, hogy leírtad, erre nem is gondoltam, hogy idővel maguktól lemorzsolódnak azok az emberek, akik nem valók mellém. Ez nagyon jó hír, és mint minden, ez is nagyon jól van megalkotva. Tulajdonképpen, tényleg olyan kézenfekvő, hogy így kell lennie. Csak vmiért nem gondoltam rá. Kiváncsi vagyok, ki marad meg a társaságomból, ill hogy kit fogok még bevonzani, akire nem is gondolok... :)
Kedves Heidi! Az írásod alapján te is jócskán kikaptál negatív emberekből... :s Sejtettem, h nem vagyok egyedül a problémával. De igazad van, ez tényleg csak az ő problémájuk!!! És ha ők irgykednek, akkor minden bizonnyal tényleg így érzik jól magukat, ha van kit-mit irigyelni. Hát én amúgy is szeretek jót tenni, úgyhogy teszek rá még egy-két lapáttal, még direkt adom is alájuk a lovat, hadd élvezkedjenek az irigykedésben meg az önsajnálatban!!! Egészségükre!!! Rajtam ne múljon!

Puszillak benneteket!

C.Kedves Conni!

Minden ember magáért felelős. A rossz érzések mint tudjuk rossz dolgokat vonzanak. Az irigy ember nem érezheti jól magát. Az a barát aki nem tud örülni a barátjával az nem barát. Az az ember aki a titok szerint él minden ember örömének tud örülni: gyógyulásnak, rég várt gyermekáldásnak, szenvedélybetegség leküzdésének,egyéb sikereknek. Ha örülünk más ember örömének az bennünk is jó érzéseket indít el és hosszabb távon. Szóval erről marad le az irigy ember és mivel a mi örömünk nem oka az ő rossz kedvének így ez csak az ő problémája és nem a miénk. Szóval nem kell vele foglalkozni. Ezek szerint nem csak a bajban derül ki, hogy ki a barátunk hanem az örömben is. Szeretettel: KadidzsaKicsi Connie2

Azt gondolom, leginkább az irritálja őket, hogy szembesíti a viselkedésed, a lényed önmagukkal. Velem is megtörténik nap mint nap, és mivel egy szakításon vagyok túl, az emberek azt várják el tőlem, sírjak, és hát furcsa, hogy néha nagyon jó a kedvem, és hogy nem adom fel, még akkor sem, ha sokszor nehéz és elbizonytalanodom. Hát, persze, hogy örülök, hisz én tudom , amit ők nem.Drága Connie!

Sajnos ezzel én is így vagyok már egy jóideje..
Én ezekre a dolgokra akkor ébredtem rá, amikor hosszú keresgélés után megtaláltam a páromat. Azóta nagyon sok irigyem/ irigyünk támadt. Igazából még mostanában kezdem el ezt úgy igazán érezni, mert az emberek kezdeti irigysége, látván a nehézségeinket, elszállt, de amióta gyarapodunk anyagi téren és ennek nem kis látszatja is van, azóta megint mindenki irigykedik.
Hogy mit lehet tenni?
Meg kell vele barátkozni. Elfogadni, hogy ők irigyek, mert neked jól megy, és neked könnyű. Ők is megtehetnéd, igazad van, de nem teszik, mert ők úgy jól érzik magukat. Ezeknek az embereknek az a fontos, hogy az irigykedés megmarajon bennük. Például elmehetsz úgy egy full gazdag milliomos mellett, hogy a pokolba kívánod, annyira irigykedsz rá, vagy elmehetsz mellette úgy, hogy azt mondod, hú, a mindenit, de jól csinálta, én is így fogom! Vagy valami ilyesmi. Szóval az emberek szeretnek a saját nyomorúságukban megfulladni.Én legalábbis ezt tapasztalom.
Szóval én egy ideig próbáltam a kedvükben járni, magyarázgatni nekik, hátha elszáll az irigységük, de még ha semmit sem változol az ég világon, akkor is úgy látják, mert tudják, hogy neked bejön valami, ami nekik nem. És ez fokozatosan eltávolítja őket tőled. Sajnos. És szerintem nem lehet mit tenni ellene. Nekik kéne változtatni. Persze ez csak az én véleményem.
Én amióta érzem egyes embereken az irigységet, nem foglalkozok velük, nem hívom őket, nem keresem a társaságukat. Inkább új köröket keresek, ami passzol hozzám. Az irigyeid csak lehúznak, az állandó beszólásaik, fennhangon való kijelentéseik csak bűntudatot okoznak benned, azért, ami miatt örülnöd kéne, és nem fogod jól érezi magad, ami által visszatérsz oda, ahonnan elindultál. És ez nem jó.
Ha az én irigyeimmel történnének azok a dolgok, amik velem történnek, biztos vagyok benne, ogy ahhelyett, hogy az irigykedésre pazarolnám az energiámat, inkább arra koncentrálnék, hogy minél több időt töltsek velük, kikérjem a tanácsukat, hogy ők hogyan csinálják, és példát vennék róluk, miközben persze tiszta szívből örülnék a sikereiknek.
Szóval a tanácsom, hogy ha úgy látod, hogy nincs értelme "magyarázkodni" nekik, akkor kerüld őket egy ideig...aztán vagy rájönnek, vagy nem.
Szeretettel: HeidiDrága Connie2 :-)

Én azt tapasztaltam,hogy amikor el kezdtem használni a titkot, "fura" változások történtek az életemben.
Azt tapasztaltam,hogy emberek jönnek-mennek körülöttem:-)
Volt,akiről azt hittem igazán jó barátom,egyszer csak "eltűnt".
Persze nem egyik pillanatról a másikra:-)
Aztán volt olyan,akiről nem is gondoltam,hogy ilyen közel áll hozzám,és ennyire szeret.
Szóval ahogyan Te változol,úgy a világ is változik körülötted: hiszen erről szól a Titok:-)
A többi,pedig tudod:ahogyan Móni is mondta szerda este,: csak díszlet.
Akik irigyek,beszólnak,azok előbb-utóbb eltűnnek az életedből,hiszen nem vagy egyazon rezgésszinten velük.
Nem sokára azt fogod tapasztalni,hogy igazi jó emberek vesznek körül,akiknek eszébe sem jut,hogy " lehúzzanak",és elvegyék jókedvedet:-))
Addig is kitartás,csak tartsd a rezgéseidet magasan,szárnyalj,hiszen olyan jó volt olvasni a reggeli beírásodat:-)))))))
Meglátod,egyre kevesebb negatív rezgésű ember lesz körülötted:-)))
Nagyon sok szeretettel: ErcsikeDrága Connie :)

Na megint nálad találtam magam :)))
Ép az előbb olvastam az állatira sugárzó, vidám, szárnyaló blogodat. Azt kérem Tőled, hogy olvasd el Te is újra, amit írtál, akkor biztos visszakerülsz abba az érzelmi állapotba, amit akkor éltél át, amikor írtad.
Igen, tényleg van mikor az embert irigylik, és a Te örömödnek negatívan állnak hozzá. De ez az ő érzésük, ezt nem kell neked átvenned, hiszen veled mostanában a jók történnek. És a barátok is csak emberek, ha rossz történik velük, és ha még nem ismerik és nem élik tudatosan a vonzás törvényét, akkor inkább azzal foglalkoznak, hogy a másik energiáját leszívják. Soha se bosszankodjál, inkább mosolyogjál magadban, és kívánd nekik azt, hogy ők is éljék át azt a felhőtlen boldogságot, teremtést, amiben neked részed van.
Ha jót kívánsz nekik, akkor elindítasz egy energiát, amibe ha úgy akarják ők is beszállnak. De mivel szabad akarat van, ők döntik el, hogy inkább irigykednek, vagy inkább a saját életüket, saját boldogságukat, szerencséjüket teremtik.

Te csodálatos teremtő vagy, és éld ezt meg minden pillanatban :)

Szeretettel: Öbike :)

A szeretet mindent áthat.....
Mosolyogj Drága Magyarország :)